#توصیه_سلامتی
فصل گرما شروع شده برای حفظ تندرستی و سلامتی کبد مصرف تخم مرغ رو کاهش بدید.
و شربت خاکشیر و شربت سکنجبین همراه با پوره خیار مصرف کنید😋😋
امیدوارم همه همراهان عزیز #سالم_وشاداب باشند🌹
اگر موجود ندارید 👇👇👇این دستورش
💫نعنا تازه ۱۵۰ گرم
💫شکر یک کیلو گرم
💫سرکه ۱۰۰ گرم
💫اب دو لیوان
طرزتهیه شربت سکنجبین
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود . نعناها را هم خوب بشویید و بعد داخل شهد به جوش آمده بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد شود.سرکه را هم کم کم اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید درب ظرف ببندید و اجازه بدید دوساعتی خنک بشه
سپس شربت را از صافی رد کنید و داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان 🌺
نکته ! برای خوشرنگ شدن شربت سکنجبین میشه یک تا دو قاشق زعفران دم کرده و برای طعمش آبلیموی تازه اضافه کرد☺️