eitaa logo
کانال رسمی اطلاع رسانی روستای امیرآباد فراهان
467 دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
8.5هزار ویدیو
70 فایل
ارتباط با مدیر کانال علی امیرآبادی فراهانی:09122517441 09022517441
مشاهده در ایتا
دانلود
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻮﺍﯼ ﻣﻠﮑﻮﺗﯽ ﻭﺣﯽ✨ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺣﺮﺍ ﺷﮑﻔﺖ، ﺟﺒﺮﺋﯿﻞ ﮔﻔﺖ : ﺑﺨﻮﺍﻥ...!💚 ‏و ﻧﮕﺎﺭ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﮑﺘﺐ ﻧﺮﻓﺖ ﻭ ﺧﻂ ﻧﻨﻮﺷﺖ ﺑﻪ ﻏﻤﺰﻩ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺁﻣﻮﺯ ﺻﺪ ﻣﺪﺭﺱ ﺷﺪ...💚 ﺗﻮ ﺑﻪ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﯼ ﻣﺒﻌﻮﺙ ﺷﺪﯼ💚 ﺑﺎ ﮐﻮﻟﻪ ﺑﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺭﺳﺎﻟﺖ... ﺁﻣﺪﯼ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺗﺒﻠﻮﺭ ﺣﻀﻮﺭﺕ، ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ خشکیده‌ی ﺣﺠﺎﺯ ﺭﺍ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ببخشی ﺁﻣﺪﯼ ﺗﺎ ﺧﺎﺭ ﺟﻬﻞ ﻭ ﺟﻬﺎﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﮐﻨﯽ ﺁﻣﺪﯼ ﺗﺎ ﺑﺴﺎﻁ ﻇﻠﻢ ﺭﺍ ﺑﺮﻫﻢ ﺯﻧﯽ... ﻧﺎﻣﺖ ﻣﺤﻤﺪ... ﻟﻘﺒﺖ ﺍﻣﯿﻦ💚 ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﺯﻣﯿﻦ ‏💚🎊ﺗﺒﺎﺭﮎ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺣﺴﻦ ﺍﻟﺨﺎﻟﻘﯿﻦ 🎊💚 ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﯼ‌ﺍﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ 🎊💚 ﮐﻪ ﺭﻭﺡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ در ﺑﺎﻍ ﺟﺎﻥ ﻫﺎ ﺷﮑﻮﻓﺎ ﮐﺮﺩﯼ...💚 🌸🎊 🎊🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈خداوند دنبال بهانه است تا انسان را ببخشد!🤲 👈آیا تا به حال به راز اصرار دین اسلام به انجام واجبات و به خصوص مستحبات اندیشیده‌اید؟ چرا در دین اسلام برای ساده‌ترین مستحبات ثواب‌های عظیم در نظر گرفته شده است. 👈به نظر می‌رسد علاوه بر ترویج فرهنگ معنویت و انسانیت که در ذات این اعمال نهفته است، خداوند به تعبیر ما انسانها دنبال بهانه‌هایی است که حتی‌المقدور بندگان گنهکار خود را ببخشد و آنها را از عذاب جهنم رهایی بخشد و اینجاست که جلوه‌ای دیگر از رحمان و رحیم بودن خداوند آشکار می‌گردد. 👈شاید به همین دلیل است که مستحبات فراوانی متل؛ پیشقدم بودن در سلام به دیگران، دائم‌الوضو بودن یا با وضو خوابیدن، تلاوت قرآن، استغفار، صلوات و سایر اذکار، بسم‌الله گفتن در آغاز هرکار، شب‌زنده‌داری، نماز جماعت، صله رحم، نیکی به پدر و مادر و حتی نگاه مهربانانه به آنها و یا حتی تأنی در خوردن و آشامیدن و امثال آن را پیش روی بندگان خود قرار داده است. 👈اعمالی که در هرحال نفع آن چه در دنیا و چه در آخرت نصیب خود فرد می‌شود، مشروط بر آنکه با جرقه‌ای از گناه، همه آنچه کسب کرده‌ایم را بر فنا ندهیم.
🔴🔴🔴فوری وبسیار مهم/توضیح تفصیلی دستور دادستانی برای کشف حجاب ها 📛📛📛معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور طی یادداشتی از صدور بخشنامه‌ای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس برای برخورد قاطعانه با جرم کشف حجاب خبر داد.❌❌❌ ♦️به گزارش خبرنگار مهر، عبدالصمد خرم‌آبادی، معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور طی یادداشتی به بررسی وظایف ضابطان دادگستری و قوه قضائیه در برخورد با جرم کشف حجاب پرداخت و نوشت: جرم «کشف حجاب» یکی از جرایم مشهود است و مأموران انتظامی مکلفند در اجرای تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ و قسمت اخیر ماده ۴۴ قانون آئین دادرسی کیفری مرتکبان جرایم مشهود را دستگیر و جهت اعمال مجازات به مراجع ذیصلاح قضائی معرفی نمایند. اخیراً طی بخشنامه‌ای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس دستور داده شده است در سراسر کشور با قاطعیت با جرم کشف حجاب برخورد کند. ♦️در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه و دادستان محترم کل کشور به دادستان‌ های عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز اعلام شده است که در اجرای ماده ۳۲ قانون آئین دادرسی بر اقدامات ضابطان در زمینه برخورد با جرم کشف حجاب نظارت کرده و در اجرای ماده ۱۱ و بند (پ) ماده ۲۳۵ قانون مذکور از رؤسای دادگاه‌ها بخواهند علاوه بر جزای نقدی مرتکبان جرم کشف حجاب را به مجازات‌ های تکمیلی و تبعی نیز محکوم کنند و به رؤسای کل دادگستری سراسر کشور نیز اعلام شده است به قید فوریت برنامه ریزی لازم را برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورند. ♦️مجازات اصلی جرم کشف حجاب به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، ده روز تا دو ماه حبس است. اما از آنجا که در اجرای سایر مقررات مجازات حبس کمتر از سه ماه الزاماً باید تبدیل به مجازات جایگزین حبس شود، با در نظر گرفتن مواد ۲۳، ۲۶، ۶۵ و ۸۷ قانون مجازات اسلامی دادگاه‌ها می‌توانند کسانی را که مرتکب جرم کشف حجاب می‌شوند علاوه بر پرداخت جزای نقدی به تحمل یک یا چند مورد از مجازات‌های تبعی و تکمیلی مانند تبعید، منع از اشتغال به حرفه یا کار معین، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع از خروج از کشور، الزام به انجام خدمات عمومی رایگان، منع از عضویت در احزاب، گروه‌ها و دستجات سیاسی یا اجتماعی، توقیف وسایل دخیل در ارتکاب جرم (مانند بستن محل کسب و توقیف وسیله نقلیه، توقیف رسانه)، الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین و… به مدت ۶ ماه محکوم کند. ♦️مجازات جرم کشف حجاب از جمله مجازات‌های درجه ۸ است، بنابراین به موجب مواد ۳۴۰ و ۴۲۷ قانون آئین دادرسی کیفری به این جرم مستقیماً در دادگاه کیفری دو رسیدگی می‌شود و رأی دادگاه قطعی و غیر قابل تجدید نظر است. ♦️مجازات جرم تشویق و ترغیب دیگران به کشف حجاب بسیار سنگین‌تر از جرم کشف حجاب است، چرا که تشویق و ترغیب به کشف حجاب یکی از مصادیق بارز تشویق به فساد محسوب می‌شود و مجازات تشویق به فساد به موجب بند (ب) ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی یک تا ده سال حبس است بنابراین دادگاه‌ها مکلفند کسانی را به هر طریق دیگران را ترغیب به کشف حجاب می‌نمایند به مجازات فوق الذکر محکوم کنند❌❌❌ 📣📣📣 لطفا درحد توان انتشاربدید.