🔹 آمریکا، اروپا یا ایران؟
🔻 مشکلات سر جاش اما :
🤲 خدایا شکرت که #آب سالم داریم. تو بعضی شهرهای آمریکا مردم آب سالم ندارن.
🤲 خدایا شکرت که #نون ارزون داریم. 40 ملیون فقیر آمریکایی حتی روزی یه نون هم نمی تونن بخرن.
🤲 خدایا شکرت که #بنزین ارزون داریم. قیمت بنزین توی آمریکا اقلا 30 برابر گرونتر از ایرانه.
🤲 خدایا شکرت که #شیر ارزون داریم. تو کشور ما شیر از آب معدنی ارزونتره. تو اروپا قیمتش چند برابر ایرانه.
🤲 خدایا شکرت که #برق ارزون داریم. بعضیها تو اروپا به خاطر گرونی برق، شبها رو با شمع می گذرونن.
🤲 خدایا شکرت که همه ایرانیها #بیمه ن. توی آمریکا 40 میلیون نفر هیچ بیمه ای ندارن.
🤲 خدایا شکرت که بیش از 99 درصد ایرانیها #حلال زاده ن. توی فرانسه طبق آمار رسمی بیش از 60 درصد بچه ها حرومزاده ن.
🤲 خدایا شکرت که بیش از 99 درصد زنهای ایرانی #پاکدامنن و ایرانیها می دونن باباشون کیه. توی زنان آمریکا از بس ولنگاری جنسی هست که خیلی از بچه ها نمی دونن باباشون کیه.
🤲 خدایا شکرت که ما ایرانیها #خانواده دوستیم. توی انگلیس از بس زندگی مجردی زیاده که وزارت تنهایی تشکیل دادن.
🤲 خدایا شکرت که توی کتابهای رسمی مدارس ما #احکام خدا رو یاد می دن. توی کتابهای مدارس آمریکا که احکام شیطانی زنا و همجنس بازی رو رسماً یاد می دن.
🤲 خدایا شکرت که توی کشور ما وقتی یه نفر دزدی یا اختلاس می کنه، همه #ناراضی میشن. توی آمریکا تو یه نظر سنجی، 99 درصد مردم گفتن اگه کسی نفهمه، ما هم دزدی می کنیم.
🤲 خدایا شکرت که در زمین کشور ما اونقدر #نفت و #گاز گذاشتی که اکثر کشورهای اروپایی و آمریکایی محتاج ما هستن.
🤲 خدایا شکرت که #مسئولان کشور ما هر چی باشن، مثل بعضی از مسئولان آمریکا و اروپا، اهل زنا و همجنس بازی نیستن.
🤲 خدایا شکرت که توی ایران، حمل #اسلحه آزاد نیست. توی آمریکا آزاده و حتی بچه ها هم اسلحه دارن و بعضی معلما توی مدرسه، جلیقه ضد گلوله می پوشن.
🤲 خدایا شکرت که #بیکاری تو کشور ما زیر ده درصده. تو برخی کشورهای اروپایی بالای 15 درصده.
🤲 خدایا شکرت که ما #جشن ملیونی نیمه شعبان و جشن مهمونی ده کیلومتری عید غدیر و عاشورای دهها ملیونی و اربعین بیست ملیونی داریم.
🤲 خدایا شکرت که خدمات #پزشکی توی ایران ارزونتر از آمریکاست. توی آمریکا و کانادال یه سرم ساده چند ملیون تومنه.
🤲 خدایا شکرت که کشور 4 #فصل داریم و در همه فصلها می تونیم بریم مسافرت.
🤲 خدایا شکرت که کشورمون #وسط کره زمینه، و شب و روز عادی داره. توی بعضی کشورهای اروپایی 21 ساعت روزه و فقط 3 ساعت شبه.
🤲 خدایا شکرت که #یارانه داریم. اروپایی ها و آمریکایی ها اینم ندارن.
🤲 خدایا شکرت که #وام ازدواج 180 ملیونی و وام اجاره 100 میلونی و وام مسکن 550 ملیونی و وام فرزندآوری ... داریم.
🤲 خدایا شکرت که ما ایرانی ها #تمیزیم. وقتی می ریم دستشویی، خودمون رو می شوریم. اروپایی ها با یه دستمال سرشو هم می آرن. بعدشم برای اینکه بو ندن، هی ادکلن می زنن.
🤲 خدایا شکرت که #آیکیوی ما ایرانی ها رو بالاتر از اروپایی ها و آمریکایی ها کردی.
🤲 خدایا شکرت که مردای ما #ناموس پرستن. مردای آمریکا و اروپا راحت ناموسشون رو می فروشن.
🤲 خدایا شکرت که مردمی داریم که وقتی سیل و زلزله و کرونا می آد، همه #بسیج می شن برای کمک به هم. تو اروپا و آمریکا وقت زلزله و سیل و کرونا تازه دزدی شروع می شه.
🤲 خدایا شکرت که هم #جنگلای شمال داریم، هم کویر مرکز ایران، هم دریای شمال و جنوب، هم کوهستان، هم ...
🤲 خدایا شکرت به خاطر #هزار جور نعمت دیگه که توی ایران داریم.
🔻 همه اینها به کنار.
🤲 خدایا شکرت که #شیعه ایم و شکرت که تو رو داریم.
🔻 پس از این به بعد ...
🔹 نامردم اگه ایران و ایرانی رو تحقیر کنم.
🔹 نامردم اگه از اروپایی و آمریکایی تعریف کنم.
🔹 نامردم اگه خوبیهای ایران رو نبینم و فقط بدیهاشو ببینم.
🔹 نامردم اگه بدیهای اروپا و آمریکا رو نبینم و فقط خوبیهاشو ببینم.
😄 اما خدایا! یه مشکلاتی هم داریما!
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
بد اخلاقیهای انتخاباتی و تبلیغاتی یکی دیگر از صفات مذمومی است که نامزدها و داوطلبان نمایندگی مجلس باید از آن عاری باشند. نامزدهای نمایندگی مجلس باید در طول مدت مجاز تبلیغات از تخریب رقبا پرهیز کرده و توانمندیهای خود را بیان کنند.
۱۲ - پایبندی به مبانی و ارزشهای اسلام، انقلاب و اهداف ملت
نامزدهای نمایندگی مجلس باید علاوه بر توانمند بودن، به مبانی و ارزشهای اسلام، انقلاب و اهداف ملت پایبند باشند و همواره در این راه تلاش کنند.
۱۳ - صمیمی بودن با مردم و خود را خدمتگذار مردم دانستن
داوطلبان نمایندگی مجلس باید متواضع و خاضع بوده و علاوه بر داشتن روحیه خدمتگذاری با مردم صمیمی باشند و همواره خود را خادم آنان بدانند.
۱۴ - استکبار ستیز، شجاع و مقاوم در برابر فشارهای دشمن
نماینده ملت باید همچون امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب و حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب استکبار ستیز باشد، یعنی همان آرمانهایی که بنیانگذار و رهبر انقلاب بر آن تاکید داشته و دارند. داشتن شجاعت و مقاوم بودن در برابر فشارهای دشمن در شرایط کشورمان و منطقه که دشمنان همواره در پی ضربه زدن به انقلاب و ایران هستند بسیار ضرورت دارد.
۱۵ - مومن، با تقوا و متوکل به خدا و راستگو
یک داوطلب نمایندگی مجلس باید مومن، باتقوا و متوکل به خداوند باشد، چرا که برخورداری از چنین ویژگیهای اخلاقی عامل موفقیت در همه میدان هاست.
نماینده راستین مردم باید همواره با آنها صادق و رو راست باشد. چراکه در صورت وجود انحراف همچون عدم صداقت و رو راست نبودن، مردم را از رای دادن به او مایوس میکند و باعث میشود تا مردم در طول زمان با صندوق رای قهر کنند.
۱۶ - ساده زیست و دوری از اشرافیگری
نماینده واقعی ملت باید مانند پیشوایان دین و امام خمینی و رهبر انقلاب ساده زیست باشد و از اشرافی گری دوری کند. دارابودن چنین ویژگیهایی باعث میشود تا نماینده به جای پرداختن به اسراف و تبذیر به فکر رتق و فتق امور مردم باشد.
۱۷ - امانتدار، پاکدامن و به دور از فساد
هنگامی که مردم به فردی اعتماد میکنند و به او رای میدهند انتظار دارند تا او رای مردم را همچون امانت بداند و با پاکدامنی و به دور از فساد برای حل کردن مشکلات مردم تلاش کند.
۱۸ - ایمان به نظرات و تواناییهای مردم
فردی را میتوان نماینده واقعی مردم دانست که به نظرات و حرفهای مردم احترام گذاشته و آنها را با گوش جان بشنود و به تواناییهای مردم احترام بگذارد.
انتخاب نمایندگان اصلح برای حضور در مجلس میتواند موفقیتهای زیادی برای کشور به ارمغان بیاورد و مجلس را به راس امور کشور بازگرداند؛ اما انتخاب نمایندگان اصلح بدون استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ممکن نیست و رهنمودهای ایشان همیشه چراغ راه مردم برای انتخابهای بزرگ بوده است.
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
شاخصه های نماینده اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری ***
۱ - قوی و کارآمد برای مدیریت اجرایی کشور
نخستین ویژگی که یکی از اصلیترین ویژگیهای یک نماینده مجلس است و باید در انتخابات جزو رئوس کار قرار گیرد، قوی و کارآمد بودن برای مدیریت اجرایی کشور است. با دقت و تفکر در این شاخص مشاهده میکنیم هرگاه فردی به عنوان نماینده به مجلس راه یافته و فاقد این شاخصه بوده است، در بزنگاههای حساس که کشور برای ادامه راه خود به فردی نیاز دارد که باید با قدرت تصمیمات خاص خود را اتخاذ کند.
۲- دارای تفکر معقول و شجاعت در عمل
این ویژگی یکی دیگر از خصوصیاتی است که باید در نمایندگان وجود داشته باشد تا با تفکرات معقول و سنجیده طرحهای مربوط را ارائه کرده و سپس قوانین لازم را به تصویب برسانند. این ویژگی هنگامی اهمیت پیدا میکند که یکی از نمایندگان مجلس گفته بود که به دلیل اشتباههای نمایندگان مجلس در تصویب قوانین نیمی از دوران چهار ساله نمایندگی مجلس به اصلاح قوانین اشتباه میگذاشت. از سویی دیگر باید نمایندگان مجلس در عملکردهای خود شجاعت داشته باشند تا در برابر عوامل زور و زر و تزویر ایستادگی کرده و حقوق مردم را استیفا کند.
۳ - خستگی ناپذیر و دارای همت بسیار
نماینده مجلس در مواجه با مشکلات مردم باید خستگی ناپذیر بوده و برای حل این مشکلات همت زیادی داشته باشد. نمایندههایی که در مواجه با مشکلات، همت حل آنها را نداشته باشند نباید در مجلس حضور داشته باشند، چراکه صندلی و مکان یک فرد دغدغهمند را اشغال کرده و هزینه بیت المال را هدر میدهند.
۴ - حاضر در بین مردم و دانای نیازهای جامعه
یک نماینده خوب و طراز انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر انقلاب فردی است که همواره در میان مردم حاضر شده و با شناسایی نیازهای آنها در صدد رفع این نیازها برآید.
۵ - بصیر، هوشمند، با تدبیر و با برنامه
نمایندهای یک نماینده خوب و قوی است که امور و مشکلات مردم را با بصیرت و هوشمندی برای حل مشکلات و مسائل مردم تدبیر کرده و آنها را با برنامه ریزی مناسب و از راههای قانونی حل و فصل کند تا علاوه بر خداوند مردم هم از او راضی باشند.
۶ - اهل اجرای عدالت و مبارزه با بی عدالتی
نماینده ملت باید همواره به عنوان نماینده واقعی مردم برای اجرای عدالت تلاش کرده و با بی عدالتیها مبارزه کند. این صفت زمانی اهمیت پیدا میکند که برخی نمایندههای مجلس به جای ایجاد عدالت با بی عدالتی، اهداف و مطامع سیاسی و اقتصادی را به پیش میبرند.
۷ - حرکت در جهت آرمانها و پیشرفت کشور
فردی که به عنوان نماینده وارد خانه ملت میشود باید علاوه بر تلاش برای استیفای حقوق مردم در جهت تحقق آرمانها و اهداف عالی کشور تلاش کند تا کشور را به سوی پیشرفت هدایت کند.
۸ - دوری از منفعتهای شخصی و حزبی
افراد در دوران پیش از انتخابات و فعالیتهای تبلیغاتی خود ممکن است از سوی برخی افراد حمایت شوند، این حمایتها از طریق مالی و سایر راهها صورت میگیرد؛ بنابراین چنین فردی نمیتواند نماینده واقعی مردم باشد، چون همواره به فلان حزب و یا فلان شخص وابستگی دارد و باید برای جبران هزینههای انتخابات در جهت تحقق اهداف او تلاش کند.
پس نماینده مردم باید از هرگونه منفعت حزبی و یا شخصی استقلال داشته باشد تا بتواند بی طرفانه و مستقل برای سعادت مردم تصمیم گیری کند.
۹ - پایبند به اقتصاد مقاومتی و عدم نگاه به بیرون مرزها
اقتصاد مقاومتی یکی از نکات مهمی است که رهبر انقلاب طی سالهای اخیر بر آن تاکید کردند. در واقع این راهبردی بود که با دقت و تیزبینی رهبر انقلاب پس از این اتخاذ شد که آمریکا میخواست تا با فشار حاصل از تحریمها، اقتصاد ایران را به طور کامل فلج کرده و ایران را شکست دهد.
این راهبرد باید با توجه به اقتصاد درون زا و تولید داخل اجرایی و نهایی شود که برنامه ریزی و طراحی برای اجرای موفقیت آمیز آن نیازمند همراهی همه ارگانهای کشور مانند دولت و مجلس است. نماینده مجلس هم باید در جایگاه قانون گذاری با تصویب قوانین مناسب در این راه تلاش کند.
۱۰ - استفاده از شیوه تبلیغاتی صحیح (خودداری از اسراف و پرداخت رشوههای تبلیغاتی)
فردی که میخواهد به عنوان یک نماینده وارد مجلس شود باید از شیوههای تبلیغاتی صحیح استفاده کرده و از اسراف خودداری کند. بسیاری از کارشناسان بر این نکته توافق دارند که نمایندهای که در انتخابات هزینههای بسیاری انجام میدهد، نمیتواند وظایف نمایندگی خود را به خوبی انجام دهد. پس نماینده اصلح باید در انجام تبلیغات از اسراف و پرداخت رشوههای تبلیغاتی خودداری کند.
۱۱ - پرهیز از بد اخلاقیهای انتخاباتی
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی: همه باید در انتخابات شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
#وای_اگر_خامنه ای حکم جهادم دهد
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب: مردم در انتخابات به دنبال انتخاب اصلح باشند. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب: انتخابات در کشور ما همواره سالم و متین انجام شده این بار هم انشاءالله همینطور خواهد بود. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب: اختلافات سلیقهای و سیاسی نباید در وحدت ملی ملت ایران در مقابل دشمنان تاثیر بگذارد. ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
❌-با وضعیت موجود کشور، چرا رأی بدهیم؟
اگردر انتخابات دشمن حس کند انسجام ملی وجود ندارد، برای امنیت کشور مشکل ایجاد میکند.
اگر مشارکت پایین باشد، بر شدت تحریمها افزوده میشود. دشمن علت تحریمها را ناراضی کردن ملت نسبت به حکومت بیان کردهاست و با تحریم انتخابات، دشمن احساس پیروزی کرده و راه خود را با قدرت بیشتری ادامه میدهد و تحریمها بیشتر میشود. بعد از فتنه ی ۸۸ وقتی ملت به صحنه آمد و استقامت کرد و تندترین موضعها را داشت، آمریکا عقبنشینی کرد و اوباما ایران را بهعنوان قدرت جهانی قبول کرد.
ضمناً شرکت نکردن در انتخابات به این معنی است که حق خود را واگذار کردهام تا شخص دیگری برای من و رئیس جمهور من تصمیم بگیرد.
ما برای منافع خودمان رأی میدهیم؛ به عنوان نمونه منزل مسکونی که امروز با ۵۰۰ میلیون تومان هم نمیشود
خرید، چند سال پیش با پرداخت ۵۰ میلیون تومان قابلخرید و فروش بود؛ پس تغییر فرد منتخب و در نتیجه تغییر سیاستهای اجرایی کشور، تأثیرمستقیم برزندگی مردم دارد.
رأی دادن باعث خشم وعصبانیت دشمن میشود و طبق آیهی ۱۲۰ سورهی مبارکهی توبه، برای ما به عنوان عمل صالح محاسبه میشود. در این آیه آمدهاست »وَلَا یَطَئُونَ مَوْطِئًا یَغِیظُ الْکُفََّارَ وَلَا یَنَالُونَ مِنْ عَدُو َّ نَیْلًا إِلََّا کُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ«؛ هیچ قدمی در جایی که کفار را خشمگین کند نمیگذارند و هیچ دستبردی به دشمنان نرسانند جز آنکه در مقابل هریک از این رنج و آالم، عمل صالحی در نامهی اعمالشان نوشته شود.
غالب مراجع تقلید رأی دادن واجب شرعی است و رأی ندادن و در نتیجه تضعیف نظام اسالمی را حرام میدانند. پس شرکت در انتخابات یک وظیفه و تکلیف شرعی است.
🔺هفت نکته انتخاباتی 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12345
❌به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود.
اگرمنظور، تنبیه دولت قبلی است که اورفته است پس قرار است چه کسی را تنبیه کنیم؟
در کنار این، بررسیها نشان میدهد که صدای معترضانِ خاموش، شنیده نمیشود.
انتخابات زیادی در طول تاریخ و در کشورهای گوناگون وجود دارد که در آنها اکثر مردم رأی ندادهاند. بهعنوان معروفترین مثال
میشود به انتخابات سال ۱996 آمریکا اشاره کرد.
در انتخابات سال ۱996 ایاالت متحده، بیش از ۵۰ درصد از واجدین شرایط، در انتخابات شرکت نکردند و تنها ۲۴ درصد از واجدین شرایط امریکایی رئیس جمهور کشورشان را انتخاب کردند اما آیا فریاد سکوتِ مردمی که بهپای صندوقهای رأی نرفته بودند شنیده شد؟!
آیا رأی مخالف ۷6 درصد جمعیت آمریکا، از ورود کلینتون به کاخ سفید جلوگیری کرد؟ آیا بیل کلینتون کمتر از اوباما رئیسجمهور بود؟!
در انتخابات سال ۲۰۰۸ همین کشور، میزان مشارکت به باالترین حد خود در طول چهار دهه رسید؛ انتخاباتی که اولین رئیس جمهور سیاهپوست آمریکا را به کاخ سفید رساند.
🔺هفت نکته انتخاباتی 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12345
❌چرا رأی بدهیم وقتی نظام خودش انتخاب میکند و رأی ما نمایشی است؟
اگر نظام خودش انتخاب میکرد آیا منطقی بود عالیترین مقامها خودشان را چند بار در معرض رأی مردم قرار دهند و با وجود رأی نیاوردن در یک انتخابات، در انتخابات بعدی نیزثبتنام کنند؟
یکی از مهمترین نمونههای سالمت انتخابات، رأی آوردن افراد در دولتی مخالف تفکرات خودشان است؛ مثالً رأی آوردن آقای احمدینژاد در دولت آقای خاتمی و رأی آوردن آقای روحانی در دولت آقای احمدی نژاد.
تاریخ شاهد است که نظرسنجیها و رسانههای داخلی و خارجی، گزینه ی دیگری را تحت عنوان گزینه ی انتخابی نظام معرفی میکردند اما در نهایت شخصی کامالً متفاوت رأی میآورد.
در انتخابات سال ۱39۲ ،آقای روحانی تنها ۷۱/۰ درصد بیشتر از حدنصاب رأی آورد و اگر نظام اهل چنین کاری بود و یا اصوالً چنین کاری امکان داشت، باطل کردن ۷۱/۰ درصد آرا، عدد بسیار کمی رأی را شامل میشد.
اگر انتخابِ نظام از ابتدا مشخص بود چرا رسانههای معاند، در حمایت از یک نامزد خاص هزینه میکنند؟ آیا آنها متوجه این نشدند که نظام خودش انتخاب میکند که اینهمه هزینه نکنند؟! در انتخابات، دشمنان و شبکههای بیگانه بهطور جدی به حمایت از نامزدهای غربگرا پرداخته و از مردم میخواهند به آنها رأی دهند.
اگر نتیجه ی انتخابات از قبل مشخص است، آیا هیچکدام از این سیاستمداران و غولهای رسانهای این موضوع را نمیدانند؟
فرایند انتخابات در ایران بهگونهای است که امکان چنین چیزی وجود ندارد. هر نامزد میتواند در پای هر
صندوق رأی یک نماینده داشته باشد که از ابتدا تا انتهای رأی گیری و شمارش آرا حضور داشتهباشد و همچنین در مراحل تجمیع و... در چنین شرایطی کوچکترین تغییری بهراحتی قابل تشخیص و پیگیری و اثبات است؛
همچنین مجریان انتخابات عمدتاً معتمدین مردم و اقشار مختلف مردم هستند و از همین رو، گروههای مختلف در این فرآیند شرکت داشته و ناظر یکدیگرمیباشند.
🔺هفت نکته انتخاباتی 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12345
❌اگر قرار بود با رأی دادن، مسائل اصالح شود، در این چهل سال با وجود مشارکت بالا، مشکلات اصلاح شده بود.
مقام معظم رهبری )حفظه الله ( در بیانیه ی گام دوم میفرمایند »فاصله ی میان بایدها و واقعیتها، وجدانهای آرمانخواه را عذاب داده و میدهد اما این فاصله طی شدنی است و در طول این ۴۰ سال در مواردی بارها و بارها طی شدهاست.«؛ یعنی یک جا قرار بودهباشیم و یک جا هستیم. این دو با هم فاصله دارد. در طول این ۴۰ سال در خیلی موارد، ما این فاصله را طی کردهایم.
در سال ۱36۰ تا ۱363 ،ما ۱۷ هزار شهید ترور داشتیم اما الان امنترین کشور دنیا در ناامنترین نقطهی دنیا هستیم. ما ۴۰ سال پیش سیمخاردار نمیتوانستیم تولید کنیم و 3 کامیون برای ما از یوگوسلاوی سیم خاردار آوردند اما الان موشکهای نقطه زن ما دارد چهکار میکند؟
در تولید علم ما جزء ۵۰ کشور اول دنیا هم نبودیم اما الان پانزدهمین کشور دنیا در تولید علم هستیم. ما اصلا جزو
کشورهایی نبودیم که %۱ مقالات پر استناد را دارا بودند اما الان ۱%/3 مقاالت پر استناد برای ما است. %۵ مقالات دسته اول برای ما است. ما جزو 3۰ کشور اول دنیا در ثبت اختراع نبودیم اما الان هفتمین کشور دنیا در ثبت اختراع هستیم. بیست سال پیش بیست گروه جهادی در بم حضور پیدا کردند اما در زلزله ی اخیر، ۲۵۲۰گروه جهادی در صف اعزام بودند که نوبت آنها نشد. امید به زندگی ما یعنی میانگین عمر افراد طبق گزارش سال قبل از تمام کشورهای همسایه پایینتر بود اما اکنون از خیلی کشورها بالاتر هستیم.
در شاخص توسعه ی انسانی یعنی HDE ،بالاترین رشد را در این ۴۰ سال داشتیم.
در دوران شاه، استالین، چرچیل و روزولت به ایران میآیند بدون اینکه به شاه خبر دهند اما نماینده ی ویژه ی ترامپ )شینزو آبه( به ایران میآید و رهبری حتی نامه ی او را نمیگیرند. کجا بودیم و کجا هستیم؟
فاصله ی بین بایدها و واقعیتها خیلی طی شده است و اگرتفکری بیاید که قائل به تولید داخل باشد، مشکلات اقتصادی هم حل خواهد شد
🔺هفت نکته انتخاباتی 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12345
❌اگر قرار بود با رأی دادن، مسائل اصالح شود، در این چهل سال با وجود مشارکت بالا، مشکلات اصلاح شده بود.
https://eitaa.com/Tebyangonabad2/5069
❌چرا رأی بدهیم وقتی نظام خودش انتخاب میکند و رأی ما نمایشی است؟
https://eitaa.com/Tebyangonabad2/5068
❌به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود.
https://eitaa.com/Tebyangonabad2/5067
❌-با وضعیت موجود کشور، چرا رأی بدهیم؟
https://eitaa.com/Tebyangonabad2/5066
◽️◻️◽️◻️◽️
برخی از معیارهای سنجش افراد که می توان در موارد مختلف همچون در شناخت فرد اصلح از آن استفاده نمود:
1⃣سوابق افراد(نامه ۳۵نهج البلاغه)
2⃣ نگاه به رفاقت ها و همنشین های او
(بحارالانوار ج۷۱ ص۱۸۸)
3⃣عملکرد فعلی او در هر جایی که مشغول بوده
(بحارالانوار ج۵۷ ص۱۰)
4⃣به خشم آوردن👈 عصبانی اش کنیم حتی تا سه مرتبه ،وقتی عصبانی می شود ببینیم چه عکس العملی نشان می دهد.(تحف العقول ص۳۵۷)
5⃣توجه به نامه نگاری های او،قلمش نشانگر نوع شخصیتش است.
(حکمت۳۰۱نهج البلاغه)
6⃣ توجه به فرستاده و پیک او (یا اینکه ببینیم معاون او دفتر دار او کیست).
(غررالحکم ج۲ص۵۰۲)
7⃣مشورت گرفتن از او میزان عقلش را نشان می دهد.
(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج۲۰ص۲۷۲)
8⃣هدیه(ی حلالی) که به شما می دهد
از نوع هدیه پی به شخصیت او...
9⃣طبق روایات به نماز و روزه اوتوجه ویژه نکنیم بلکه به راستگویی و امانت داری او نگاه کنیم که در چه حداست.
(امالی صدوق ص۲۴۹)
🔟 نحوه و کیفیت بیان و سخن گفتنش راببینیم.
(غررالحکم ج۲ص۳۴۸)
1⃣1⃣سنجش میزان تواضع و بردباری و زیبایی رفتار او
غررالحکم ج۲ص۸۶۴
#انتخابات_مجلس
#حضور_حداکثری
#تواصی_به_حق
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
شما سوار یه اتوبوسی میشی، میشینی کنار یکی، بو سیگارش اذیتت میکنه!
🔻میری اونور تر کنار یکی دیگه میشینی، دهنش بو سیر میده!
🔹میری اونورتر میشینی میبینی یکی بچش خرابکاری کرده!
🔸درسته تحمل این وضع سخته... اما شما نمیتونی از اتوبوس بری بیرون چون اصل اتوبوس سالمه!
✅ چون راننده اتوبوس سالمه!
🔹شما برای رسیدن به مقصد نیاز به اتوبوس سالم و راننده سالم داری. درسته؟
🔸جمهوری اسلامی و رهبری این نظام مصداق اتوبوس سالم و راننده سالم هست. اگه این اتوبوس رو ترک کنید اتوبوسهای دیگه شما رو به مقصد نمیرسونن.
سوار کدام اتوبوس میخواهید بشید؟
اتوبوس سلطنت طلبا؟
اتوبوس سازمان منافقین و مسعود رجوی؟
اتوبوس تجزیه طلبا؟
اتوبوس غربپرستا؟
اتوبوس آمریکا؟
اتوبوس انگلیس؟
🔺پس باید بود، صحنه را ترک نکرد و البته خلاف هر مسافری رو هشدار داد و جلوگیری کرد... ولی مراقب بود اتوبوس را خراب نکنیم 👌🏻👌🏻
📚 برگرفته از بیانات استاد قرائتی
#مشارکت_حداکثری
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
🗳 ۷ توصیه رهبر معظم انقلاب در مورد «انتخابات» در دیدار با مردم آذربایجان شرقی
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
بعضی می گویند ما رای نمی دهیم
1️⃣- بعضیها میگویند #رأی_نمیدهیم، تا #صدای_اعتراض مان را به گوش دنیا برسانیم !!!
واقعاً فکر میکنید در دنیایی که :
داعش مثل گوسفند، سر آدمها را میبرد،
اسرائیل مثل آب خوردن مردم مظلوم غزه را قتل عام میکند
امریکا هزاران کیلومتر دورتر از مرز خودش یمن و سوریه و عراق و........بمباران میکند
در آفریقا قبیلهها با تبر همدیگر را میکشند
ماهیهای اقیانوس، از خوردن گوشت تن بچههای مهاجر چاق شدهاند
در بخشهایی از سوریه، غزه و......مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع، تنها به «ابراز نگرانی» کفایت میکند !!
اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم میکند؟!
2️⃣-بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!...
شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !!
این سیاست است که تعیین میکند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و.....
واقعاً فکر میکنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟!
3️⃣-کسانی که می گویند ما رای نمی دهیم، در واقع دارند رای می دهند.
اما به چه کسی ؟
به دشمنان اسلام و ایران که می گویند رای ندهید. یعنی حرف و نظر آنان را می پذیرند
4️⃣- بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون از قبلیها خیری ندیدیم !
بله ، ممکن است از قبلیها «خیری » ندیده باشید ، اما قطعاً از کمسوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آنها «شر» دیدهاید !
با رأی ندادن، جاده را دوباره برای افرادی که پست نمایندگی مجلس را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند، هموار می کنید.
با رای ندادن، «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد !!
#ما_رأی_میدهیم
#شهروند_مطالبه_گر
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عجب تحلیل زیبا و پر مغزی👆👆
این دو دقیقه رو از دست ندید.
« تندرو، منحرف، میانه رو »
تحلیل بسیار عالی حضرت آقا درمورد این عبارات.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷👌 ۲۰ حقیقت تحسین برانگیز از عملکرد دولت رئیسی به روایت رهبر انقلاب اسلامی در دوقیقه
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
#پوستر | انتخاب من ایران قوی
برای سربلندی ایران عزیز
با همکاری جبهه هنرمندان انقلاب اسلامی مازندران (حـــرا)
🔸همه 11 اسفند میآییم...✌️
#انتخاب_مردم
#ما_میاییم
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
مگه سری قبلی که رای دادم چی شد😳❓❗️
#برای_سرنوشتم
#انتخاب_مردم
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744
🇮🇷:
⬅️اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد
🔹️ولی اگر ولایت قضا بشه، نمیشه جبران کرد.
🔹️یکبار در سقیفه قضا شد، حضرت زهرا(سلام الله علیها) را شهید کردند.
🔹️یکبار در صفین قضا شد، حضرت علی (علیه السلام) را شهید کردند.
🔹️یکبار در کوفه قضا شد، تابوت امام حسن (علیه السلام) تیرباران شد.
🔹️یکبار در کربلا قضا شد، بر پیکر امام حسین (علیه اسلام) اسب تازاندند.
🚨مواظب باشیم ولایتمان قضا نشود.
🔶️ «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد» 🔶️
امام خمینی (ره)
💎💎 چرا شورای نگهبان، افرادی که صلاحیت ندارند تایید میکند؟!
🔶 اول: وقتی یک معلم میگوید نمره قبولی ۱۰ است، هر کسی این نمره را بگیرد قبول است، پس شما ۱۰ بگیری چه ۲۰، قبول هستی و اجازه ورود به پایهی بالاتر را دارید. اما آن دانشآموزی که با نمرهی ده به پایهی بالاتر آمده، به سختی مطلب جدید را یاد میگیرد، ولی کسی که نمرهی بالایی گرفته، به راحتی درس را میفهمد.
🔺 وقتی شورای نگهبان ملاکهایی برای تایید صلاحیت قرار میدهد و میگوید مثلا این ملاکها ۱۰۰ امتیاز دارند، اگر کسی ۶۰ امتیاز آن ملاکها را داشته باشد تایید میشود. ولی معلوم است که در مرحله فعالیت و کار نقصهای خود را بروز میدهد.
🔷 دوم: شورای نگهبان میگوید من این افرادی که ۶۰ امتیاز به بالا داشتند تایید کردم، بقیهاش با شماست که از بین این افراد کسانی را انتخاب کنید که به ۱۰۰ نزدیکتر باشند.
🔶 سوم: شاید خیلی از افرادی که تایید صلاحیت میشوند کم و کاستیهایی داشته باشند، ولی این دلیل نمیشود که به آن خاطر او را رد کرد، بلکه باید معدلگیری کرد و نسبت به صلاحیت افراد قضاوت کرد.
🔺 تا فساد کسی محرز نشود و یا ضعف فاحشی دیده نشود، صلاحیتش تایید میشود، زیرا ممکن است خیلی از حرفها و بدیهایی که دربارهی او زده میشود، شایعه و تهمت باشد که دشمنانش به او نسبت دادهاند.
🔷 چهارم: اگر بخواهید کسی که هیچ عیب و ایرادی نداشته باشد و ۱۰۰ درصد کامل باشد تایید صلاحیت بشود، کسی باقی نمیماند، چون هر کسی ممکن است کم و کاستی داشته باشد و تنها کسی که کامل است و عیب و نقصی ندارد امام معصوم علیهالسلام است. پس باید کسانی که کمترین عیب و نقص را داشته باشند و حداقل ملاک را داشته باشند تایید کرد.
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #انتخابات
📎 #شورای_نگهبان
📎 #رد_تأیید_صلاحیت
🧊مباحث تحلیلی جهاد تببین
https://eitaa.com/fatemi222/11744