اطلاعیه
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مراسم ویژه سالروز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) درروز دوشنبه 29 بهمن بعد ازنماز مغرب وعشاء در گلزار شهدای گمنام اندیشه برگزار می گردد .
جهت شادی روح شهداء صلوات
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
لطفا در گروه ها اطلاع رسانی انجام گیرد.
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
Parvane:
✳️ برنامه #دکتر_حسین_اشرفی نامزد اصلح در یازدهمین دوره #انتخابات_مجلس از حوزه #شهریار #قدس #ملارد
در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۸
به شرح زیر است:
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
❇️دوشنبه ۲۸بهمن ساعت ۱۴الی ۱۵ حضور دکتر اشرفی در بهزیستی و کامرانیه دیدار بت معلولین و خانواده بهزیستی
🔆🔅🔆🔅🔆🔆🔅🔆🔅🔆🔅
❇️دوشنبه ۲۸بهمن ساعت ۱۶ سخنرانی و پرسش و پاسخ دکتر اشرفی محل جلسه صفا دشت با طلاب و روحانیون و مداحان و هیئات مذهبی شهر
🔆🔅🔆🔅🔆🔆🔅🔆🔅🔆🔅
❇️دوشنبه ۲۸ بهمن ساعت ۱۷ دیدار با بانوان خانه دار ملارد
🔆🔅🔆🔅🔆🔆🔅🔆🔅🔆🔅
❇️دوشنبه ۲۸ بهمن نماز مغرب و عشا نماز و سخنرانی با مردم و همایش بزرگ در مسجد حبیب ابن مظاهر عباس اباد شهریار
🔆🔅🔆🔅🔆🔆🔅🔆🔅🔆🔅
❇️دوشنبه ۲۸ بهمن ساعت ۲۰ جلسه با ورزشکاران و پیشکسوت های ورزش شهرستان قدس
🔆🔅🔆🔅🔆🔆🔅🔆🔅🔆🔅
❇️دوشنبه ۲۸ ساعت ۱۹ دیدار از ستاد و دیداری مردمی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
جهت اطلاعات بیشتر :
تلگرام (کانال):
T.me/dr_h_ashrafi_ir
تلگرام (گروه) :
T.me/ashrafi98
تلگرام (ربات):
@dr_h_ashrafi_bot
اینستاگرام :
Http://instagram.com/dr.h.ashrafi.ir
🔸بیانیه قرارگاه فرهنگی عمار🔸
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهریار ، قدس ، ملارد
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علني شدن مخالفت با #ولايت_فقيه و پروژه حذف رهبري در دستور كار اصلاحطلبان قرار گرفت؛ به اظهارات اين #كفتار_سياسي_افساد_طلب دقت كنيد.
🔻 وظیفهی همگی نشر این کلیپ است تا مردم بفهمند نقشهی اصلاحطلبان چیست؟
#مجلس_انقلابی
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🔰 چه کسی را انتخاب کنیم؟
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اقشار مختلف مردم: هرگز در هیچ انتخاباتی رسم بنده نیست که اشاره کنم به کسی تا انتخاب بشود، امّا این خصوصیّات به نظر من در منتخب باید وجود داشته باشد.
انقلابی، مؤمن، کارآمد، دارای روحیهی جهادی، شجاع، طرفدار عدالت.
اگر میتوانیم یک چنین افرادی را بشناسیم، که بهشان رأی میدهیم؛ اگر نشناختیم، از آدمهای بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه، حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛ اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید. ۹۸/۱۱/۱۶
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🔹رهبر انقلاب: انتخاب ما اگر یک انتخاب قوی و درست و عمومی باشد، به نظر من همهی مشکلات بتدریج حل خواهد شد. این نشاندهندهی اهمّیّت انتخابات است.
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
May 11
رهبر معظم انقلاب :
❇️ اگر میتوانیم یک چنین افرادی ( مومن / انقلابی / شجاع / روحیه جهادی / کارآمد / طرفدار عدالت ) را بشناسیم، که بهشان رأی میدهیم؛
اگر نشناختیم، از آدمهای بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه ...
حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛
اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید تا انشاءالله همهی مردم با نیّت خالص و با اتّکاء به خدای متعال وارد میدان بشوند
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
May 11
May 11
🔸بیانیه شماره ۳ قرارگاه فرهنگی عمار
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
در «جمهوری الهی» درست رأی بدهیم، نه درشت
نظام ما «جمهوری لالهها» است و نشان به نشان «شهدای گمنام» گمانم «جمهوری گمنامان» نیز باشد این نهضت! ما نمیبازیم این جنگ را، چون خدا جوشش خون شهید را متوقف نمیکند! آنروز که ما داشتیم غم و غصهی شهدای والفجر ۸ را میخوردیم و واقعا مطمئن نبودیم این نهضت و نظام آیا بهار سال ۶۵ را میبیند، خدا روزی را میدید که بچههای اروند تا دجله و فرات بروند و در بینالحرمین نماز بخوانند! و ایمان ما به همین خداست؛ خدایی که حاجحسین خرازی را با آن خندههای ابوالخصیبی برد آسمان اما حاجحسین همدانی را نگه داشت تا محاسن سپیدش سپیدهی شام باشد! خدا از اول هم میدانست حاجقاسم در کربلای ۵ شهید نمیشود! ما داریم شهید به شهید به افق مقدس ظهور نزدیکتر میشویم؛ فرض است که در کلاس شهدایمان کار کنیم، حرف بزنیم، بنویسیم، درس بخوانیم و رأی بدهیم! این انتخابات در حکم امتحانات است؛ رسالت مهمی بر دوش داریم! رأی ما، یا امثال حاجقاسم را میفرستد بهارستان یا امثال شیخحسن را! و این دوگانهی خدمت و سیاست است؛ کار و حرف! الباقی تقسیمبندیها را بریز دور! رأی ما، یا باعرضهها را روانهی مجلس میکند یا بیعرضههایی که صف سلفی با موگرینی ایستادند! کار که بلد نباشی، از جنس حاجحسینها که نباشی، خون حاجقاسم که در رگت نجوشد، همین میشود دیگر! کاش قدر جمعهی جمهور را بدانیم و با یک رأی کلاسیک و شیک، بهترین پاسخ را به جمعهی رئیسجمهور بدهیم که بوی بنزین میداد! ما لایق مدیرانی دیگریم! حیف که اهل خدمت، خانهنشین باشند و بیجنمها در مسند امور! فرصت تغییر است آدینهی پیشرو! و این همان مجلسی است که بستر دولت ۱۴۰۰ را میسازد! خیلی اگر نقد داریم به حکومت که چرا مانع دولت نمیشود؛ بسمالله! حکومت مجالی فراهم کرده تا ما خودمان #تدبیر کنیم و خودمان #تغییر دهیم! چگونه حفظ کرد شرق ابوالخصیب را خرازی؟ چگونه در همان شام نگه داشت داعش را همدانی؟ ما هم بیاییم با مدد از #خدا همروش شهدایمان باکلاس کار کنیم و باکلاس رأی بدهیم! رأی به در پیتهای کلیدنشان، بازکنندهی هیچ قفلی نیست؛ فقط #شعار تحویل میگیریم! #کار اگر میخواهیم، میتوانیم ۲ سال زودتر از ۱۴۰۰ بهترین پیام را به این ۶ سال «تقریبا هیچ» بدهیم! چشم شهدا به دست ماست؛ هنوز سلیمانی آنقدرها پلههای #معراج را بالا نرفته! حواسش به ما هست! باشد چون روز مشایعتش، خودمان را در جمعهی جمهور باشکوه نشان دهیم! رأی درست ما، تمدید راه شهداست و فضا را برمیگرداند سمت خدمت! خدا با ماست...
#حسین_قدیانی
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
📝 نه به "النصر باالرُّعب"
🔰 محور نبرد حزباللهیها با حزباللابیها
🔻 اگر اصرار بر لیست وحدت؛ از باب دشواری انتخاب سی نفر از بین صدها نفر است چرا در شرایط متفاوت؛ فیالمثل در شهرهایی که فقط یک نماینده دارند هم باز همین شیوه تعقیب میشود؟
🔻 چهل و یک سال از انقلاب گذشته است و قبایل سیاسی عزم جزم دارند که سازماندهی سیاسی جامعه را روزبهروز به مدلهای غربی نزدیکتر و از مبانی دینی و انقلابی دورتر و دستیابی به اهداف گام دوم را دشوارتر کنند.
🔻 در صد و هفتاد و پنج حوزه انتخابیه (از مجموع 211 حوزه) مردم برای انتخابِ فقط یک نماینده پای صندوق میروند و در 22 حوزه دیگر برای انتخاب 2 نماینده.
🔻 معمول این است که در هر حوزهای بیش از چهار پنج کاندیدای جدی و اصلی وجود ندارد. آیا انتخاب یک نفر از بین چهار پنج نفر، کار دشواری است؟!
🔻 واقعا با چند روز وقت گذاشتن و حرفهای نامزدها را شنیدن و آنها را با سوالهای جدی راجع به کارنامه و برنامهشان مواجه کردن، نمیشود به نتیجه رسید؟!
🔻 مگر نه این است که به برکت جمهوری اسلامی در هر فامیل و محله و مسجد و محیطی کلی آدم تحصیلکرده و اهل بررسی و پژوهش وجود دارد.
🔻 چرا باید سازوکار ترجیحی ما این باشد که زیرساخت "اتّباع احسن" شکل نگیرد و مردم مستقیما با کاندیداها مواجه نشوند و در بسیاری موارد بدون آنکه حتی یک صفحه یا یک پاراگراف در مورد شخص موردنظر اطلاعات داشته باشند تنها به واسطه معرفی از سوی یک "اتاق تاریک" (چه اصلاحطلب چه اصولگرا) نامش را به صندوق بیاندازند؟
🔻 این شیوه "النصر بالرعب" که زیر زبان هر دو جناح مزه کرده و چند دوره است مد شده و از مردم میخواهد از ترس رای آوردن اصولگراها یا اصلاحطلبها به لیست مقابل رای بدهند چه نسبتی با جمهوریتی دارد که دویست و پنجاه هزار خون پاک به پایش ریخته است؟
🔻 مگر انتخابات نباید فرصتی برای ارتقاء فرهنگ سیاسی جامعه و آگاهتر شدن مردم و بالا رفتن قدرت تحلیل شان باشد؟
🔻 هزاران دانشکده، دهها هزار مدرسه، هفتاد هزار مسجد؛ چهل هزار پایگاه بسیج؛ دهها هزار فعال اجتماعی و فرهنگی و ... در کشور، چرا در این فرصت کمنظیر؛ "یستمعون القول فیتبعون احسنه" را بشارت نمیدهند؟
🔻 "جمهوری" اسلامی اینگونه ساخته میشود؛ نه با فرار به اتاقهای تاریک و الزام مردم به انتخابهای کور.
🔻 فضای انتخابات باید فضای شوق باشد و نه رعب.
🔻 البته در هر دو حالت، مردم داوطلبانه و با تصمیم خودشان رای میدهند ولی بسته به اینکه مبنای این تصمیمسازی؛ تمهید رشد جامعه باشد یا تحکیم انحصار قبایل سیاسی؛ نتایج متفاوتی به دست خواهد آمد.
🔻 فرق میکند مردم با شوقِ تحول مثبت به سمت صندوقها بیایند یا از بیمِ تغییر منفی.
🔻 جالب است همان بازی که در پایتخت برای تنظیم فهرست سی نفره نامزدها از بین صد تا دویست کاندیدای قابل اعتنا با محوریت جناحها شکل میگیرد، به شکل غیرمنطقی، بیکم و کاست در حوزههای انتخابیه دیگر برای ارائه فهرستهای چند نفره و حتی یک نفره! تقلید و تکرار میشود.
🔻 فقط خدا میداند که جوخههای ترور نرم این قبایل سیاسی تا کنون ملت را از چند هزار نفر از فرزندان انقلابی خود، محروم کرده است.
🔻 عادت شده است که در شهرستانهایی که یک یا چند نماینده انتخاب میکنند هم؛ پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی؛ لابیها گرد بیایند و تکلیف انتخابات را پیشاپیش یکسره کنند از ترس آن که مبادا مردم گیج بشوند و نتوانند به انتخاب درست دست پیدا کنند!! جناحها و قبایل سیاسی چرا این همه از آن که مردم بشنوند و فکر کنند و مقایسه کنند میترسند؟
🔻 ظاهر کار آن است که میخواهیم کار مردم را آسان کنیم ولی حقیقت این است که میخواهند با بیرون راندن مردم از دایره بررسی و تامل و تحلیل و مقایسه کار خود را آسان کنند.
🔻 این شیوهها شاید مناسب دموکراسی باشد ولی قطعا نسبتی با جمهوریت تراز اسلامی ندارد.
🔻 در جمهوریت دینی؛ انتخابات موضوعیت دارد و فقط پلی به پارلمان نیست.
🔻 در انتخابات مردم باید بشنوند و بپرسند و بیاموزند و بسنجند و برگزینند نه آنکه بترسند و آن چه اصلاحطلبان یا اصولگرایان دیکته میکنند بنویسند.
🔻 مدل فیل و الاغ؛ ارمغان استحمارگران است و خصوصا در گام دوم و با افق تمدنسازی؛ تقلید حریصانه از این مدل؛ نشانه انحطاط و ارتجاع است و نه انقلابیگری و تحولخواهی.
🔻 در انتخابات انقلابی رای با چشم باز و با معیار و آگاهی و تحلیل و مقایسه شکل میگیرد و نه از ترس رقیب و با چشم بسته و اعتماد کور به قبایل قدرت.
🔻 ماجراهای اخیر روشن کرد یک میدان نبرد اصلی حزباللهیها در سالهای آتی با حزباللابیها خواهد بود.
🔻 حزباللهیها طرفدار "جمهوریت دینی" مبتنی بر رای مسولانه و آگاهانه و بصیرانهاند و حزباللابیها (در هر دو طرف) به دنبال رای تزیینی، غیرمسولانه و کور.
وحید جلیلی
@ammar_enghlab
🔻آبِ وحدت از سرچشمه گِل آلود است
🔹حالا هی شما بفرمایید مجید انصاری بهتر است یا فلان وردست قالیباف و حداد؟ بگویید مجلس دست اصلاحطلبان باشد بهتر است یا قالیباف و زاکانی؟ روحانی رئیسجمهور باشد بهتر است یا یک نفر از "حداد، ولایتی، قالیباف"؟ من به امسال و ۹۲ و ۹۶ کار ندارم.
🔹حرفم هم مبناییتر است و هم تاریخیتر:
آبِ "وحدت دستوری و فرمالیته" از سرچشمه گِل آلود است: خرداد ۷۶ وقتی "همه" ی ظرفیت حزباللهیها و جبهه انقلاب را "آوردند" پای کار گزینهی مطلوب خودشان. آموختند هر دفعه دورِ هم جمع شوند و بگویند وحدت یعنی آنچه "ما" میگوییم، مدلِ پیشنهادی از ما، تعیین اضلاع وحدت از ما، اجرایش از ما، بسیجِ بقیهی افراد جبهه انقلاب از سخنران و مداح و عالِم در راستای طرح از ما، هزینه از ما، همه چیز حول ما و نظرِ ما.
🔹پدرخوانده های اصولگرایی هر دفعه کل حرفشان همین "ما" است. گزینهی ما، مدلِ تجویزیِ ما، کدهای ما و... یک سال میگویند فقط ناطق! ریشهری و جمعیت ارزشها را منکوب میکنند. سال هشتاد و چهار "شورای هماهنگی" میزنند. میگویند نامزد اصولگرایان لاریجانی است، یک سال میگویند فقط با سامانه وحدت "جبهه متحد اصولگرایی" جلو برویم و منتقدانشان را خوارج وحدت شکن مینامند، یک بار برای ماساندن نظرشان تئوری "صالح مقبول و اصلح نامقبول" را عَلم میکنند، یک سال میگویند دستور و کد از بالا آمده که باید لاریجانی هم در ائتلاف اصولگرایان مجلس صاحب سهم باشد، یک بار میگویند گزینه انقلابیها خروجی وحدتِ "حداد و قالیباف و ولایتی" است و جلیلی و رئیسی را منکوب میکنند. مدام هم از اطلاع از "نظر رهبری" حرف میزنند و هربار هم میگویند الان وقت غر زدن نیست، این که" ما" میگوییم بهتر است یا اینکه آنطرفیها رأی بیاورند؟ به روی مبارک هم نمیآورند که شاید عیب از خودشان و مدل پوسیده شان است! هر دفعه هم جمعی از حزباللهیهای منتقدشان را از قطار انقلاب و اصول، پیاده میکنند. یک بار جمعیت ارزشها، یک بار جبهه پایداری، یک بار عدالتخواهان. دم از تنزل برای وحدت میزنند، ولی از "انحصارگراییشان" یک سانت هم تنزل نمیکنند.
🔹رویه غلطی که با مرحوم مهدویکنی که دبیرکل جامعه روحانیت مبارز بود شروع شد، با آقای حداد عادل و ایثارگران و رهپویان ادامه یافت، کمکم قالیباف و بذرپاش هم جزو عقلای قوم میشوند و با کمک برخی "عزیز"ان انقلابی، " سیاستورزی انحصارطلبانه" و "وحدت های فرمایشی" اصولگرایان را ادامه میدهند. غافل از آنکه "خشتِ اول چون نَهد معمار کج/ تا ثریا میرود دیوار کج".
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
❇️شاخصهای مذبوح !
🔸انتخابات بعنوان یکی از عرصه های جدیدِ حاکمیت مردم سالاری دینی در کشور ما همواره در این سالها درگیر مسائل مختلفی شده است . حضرات امامین در هدایت این جریان مردمی در مسیر درست خویش همواره روی دو اصل تاکید داشته اند : اصل شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح . در این میان جریانهای سیاسی مختلف در کشور هر یک بنا به نوع فهم خویش هر از چندگاهی فرضیات و اصولی را خلق و سایرین را به پایبندی آن اصول ملزم کرده و میکنند . قواعد و اصولی که شاید در مقاطعی هم مصداق داشته و صحیح باشند ولی نمیتوانند نسخه دائمی دردهای ما باشند .
🔸صالح مقبول نیز یکی از همین مفاهیم است . مفهومی که امروز در حوزه انتخابیه مشق (ملارد.شهریار.قدس) نیز تبدیل به پتکی شده تا بخشی از بدنه ی انقلابی شهر را با تمسک به آن متهم به شکستن وحدت و ... کنند . صالح مقبول قاعده ای عقلی در شرایطی خاص ( و نه همیشگی ) است برای جلوگیری از یک انتخاب زیانبار . اما آیا امروز نیز میتوان بر این قاعده ی نسبی حرکت کرد ؟ آیا شرایط امروز مشق عمل به این مفهوم را نیازمند است ؟ با اندکی بررسی میتوان دریافت که گزینه های مقبول مطرح در حوزه مشق تفاوت چندانی با هم نداشته و تقریباٌ در یک ردیف قرار میگیرند و البته در صالح بودن ایشان به استناد تایید صلاحیت شورای محترم نگهبان تردیدی نیست .
🔸شاخص ها ستونهایی هستند که اگر تضعیف شده و مورد توجه قرار نگیرند ، منجر به انتخاب افرادی خواهند شد که حضور و عدم حضورشان در راس قانونگذاری کشور نه تنها بی تاثیر ، بلکه ممکن است زیانبار نیز باشد . چرا که هدف از انتخابات گزینش فردی است که مبتنی بر دارا بودن آن شاخصها توان خدمت در این عرصه را داشته باشد . و در واقع شاخص ها معیار اصلی انتخاب هستند نه شهرت و نام و نشان افراد و ما مکلف به تشخیص شاخصها و رای به آنها هستیم نه افراد . نسبت افراد با شاخصها علت گزینش آنان است . ولی متاسفانه امروز می بینیم که یک موضوع نسبی یعنی مقبولیت ، پیشاپیش تمامی شاخص ها برای انتخاب یک فرد مطرح شده و شایستگی افراد با فرض عدم مقبولیت ، نه تنها قربانی میشود بلکه به شدیدترین وجه تخریب و متهم به وحدت شکنی میشود .
🔸مقبولیت عنصری است که امروزه به روشهای درست و غلط ، با تبلیغات ، فضا سازی ، تخریب رقبا ، مهندسی افکار عمومی و نظرسازی های مستقیم و غیر مستقیم میتوان آنرا شکل داد ، اما آیا اخذ جایگاه نمایندگی پایان کار است که عده ای به فرجام ورود فرد مقبولِ فاقد شاخص های لازم، هیچ توجهی نداشته و صرفاً داشتن رای را حجت عرفی ( و نه شرعی ) خویش قرار داده اند ؟ در حالی که فقه شیعه حکم میکند اگر از ما بهتر برای جایگاهی وجود داشته باشد ، غصب آن جایگاه خیانت است . و این خود یک شاخص منفی در رد صالح مقبول است .
🔸این حد از اسارت در مفهوم دموکراسی به معنای غربی آن در مقابل تئوکراسی در جامعه اسلامی قطعاً در گذر زمان برای ما فاجعه آفرین خواهد بود . دلها دست خداست نه تبلیغات و فضاسازی که ما مقبولیت را معیار اصلی انتخابمان قرار دهیم . بازگشت به اصول اسلامی در قالب شاخصهای معرفی شده ی حضرت امام و رهبری عزیز و کارسپاری به افراد شایسته تر علاج دردهای جامعه امروز ما و اصلاح و تشکیل یک مجلس کارآمد و انقلابی است .
🔸مردم باید به دنبال اصلح باشند و رسالت ما هدایت افکار به سمت اصلح است و توجه دلها به سمت اصلح در ید قدرت الهی است . در غیر این صورت افراد شایسته همواره باید با برچسب گمنامی و عدم مقبولیت ، پشت خط بمانند و جایگاههای مسئولیتی کشور در دایره ی بستهی عده ای معدودِ مقبولِ ناکارآمد چرخش و گردش کند .
🔸 معنای این حرف وحدت شکنی نیست ، بلکه بازگشت از وحدت ظاهری و نمایشی به وحدت حقیقی بر محور اصول و مبانی است .
🔹 حسین جعفری
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
"مهدی جان"
درشهر نشانه ای ز تبلیغ تو نیست
ای عشق. . .❤️
ستاد انتخاباتت کو . . .!!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🔸بیانیه شماره ۴ قرارگاه فرهنگی عمار
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهریار ، قدس ، ملارد
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
📄 بیانیه ستاد انتخاباتی حجت الاسلام دکتر اشرفی :
" بسمهتعالی "
مردم فهیم و قدرشناس شهرستانهای شهریار ، قدس و ملارد
باسلام و سپاس بابت حضور پرشکوه شما مردم غیور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ثبت حماسهای دیگر در تاریخ باعزت نظام مقدس جمهوری اسلامی ، ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای منتخب مردم جناب آقای حسین حق وردی آمادگی همهجانبه خود را برای همکاری با برادر بزرگوارمان اعلام میداریم.
یقیناً تک تک آرایی که به صندوقهای رای ریخته شد ، رأی به گفتمان انقلاب اسلامی بوده است تا معتقدین و ملتزمین به این مکتب ، مجلسی قوی را که در شان عزت ملت صبار و شکور ایران باشد، شکل دهند.
وعسی ان تکرهوا شیئا فهو خیر لکم و عسی ان تحبوا شیئا فهو شر لکم و الله اعلم و انتم لا تعلمون (بقره / ۲۱۶)
الحمدلله که ما به تکلیفمان عمل کردیم و گفتمان انقلاب و رهبری را در حد بضاعتمان بر طبلش کوفتیم و ذره ای برای کسب قدرت و منفعت از آن کوتاه نیامدیم ، صادقانه و شفاف عمل کردیم و از حربه های زر و زور و تزویر برای جلب آراء استفاده نکردیم و در اخلاق و احیا گفتمان و سلامت حضور در تبلیغات انتخابات پیروز شدیم. و اثبات کردیم که با صداقت و گفتمان انقلابی و بدون هزینه های میلیاردی هم می توان آرا خوبی از میان مردم بدست آورد. خوشا به حال شما که مجاهدانه به میدان آمدید و برای خدا تک تک یا دوتا دوتا قیام نمودید. حقیر از همه شما عزیزان به سهم خود تقدیر و تشکر می کنم. انشاءالله خدا به همگی شما جزای خیر دهد. و بدا به حال کسانی که دینشان را برای دنیای دیگران فروختند.!!
انشاء الله پس از این ، جمع گرم و صمیمی و مومنانه دغدغه مندان انقلاب را حفظ خواهیم کرد و وظایف انقلابیمان را انجام خواهیم داد.
#حجة_الاسلام_دکتر_حسین_اشرفی
#نامزد_یازدهمین_دوره_انتخابات_مجلس_شورای_اسلامی
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دستور امروز رهبری به ما مردم ایران در مقابل فعالیت دشمنان علیه مسائل گوناگون ایران:
🔺دفاع
🔺ضربه
🔺حمله متقابل
آن هم میلیونی!
🔹دشمن با #فشار_حداکثری تک تک ملت ایران را هدف قرارداده و تهاجمش هر روز نمود تازه ای پیدا می کند. این فرایند باید پایان داده شود و دشمن باید از این یورش گسترده پشیمان شود. همانطور که از یورش نظامی متضرر و پشیمان شد، در یورش اقتصادی، سیاسی، رسانه ای و شناختی نیز باید او را وادار به عقب نشینی کرد.
بعد از #انتقام_سخت، دستور ویژه ضربه زدن و حمله متقابل، آن هم نه فقط در قواره دستور به نیروهای نظامی، که یک فرمان تهاجمی عمومی داده شده که باید ابعاد و سطوحش تحلیل گردد.
#دوران_بزن_دررو_تمام_شده_است
📝 #رها_عبداللهی
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🔅حلول ماه پرخیروبرکت رجب و ولادت باسعادت باقرآل محمد علیه السلام براهل ایمان ومعرفت مبارکباد 🌷
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 یا من ارجوه لکل خیر
👆🏻چقدر به این جمله باور دارید؟
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🏴 شهادت حضرت امام هادی علیه السلام بر شیعیان و محبین آن حضرت تسلیت باد ...
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🔸 لیلة الرغائب یا شب آرزوها اولین شب جمعه ماه رجب است و در وصفش فضیلت های بسیاری را برشماردند. گویند در لیلة الرغائب یا شب آرزوها درهای رحمت الهی به سوی زمینیان گشوده شده است و عرشیان همه آماده اند تا در بزم دعا و نیایش زمینیان حضور یابند.
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab