💢 سفارت جمهوری اسلامی ایران در شهر بغداد از همه اتباع ایرانی در بصره خواست این شهر را ترک کنند.
@ammar_newsir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معترضین با حمله به ساختمان کنسولگری ایران در بصره آن را به آتش کشیدند/ رویترز
@ammar_newsir
📍واکنش کنسولگری ایران در بصره به حادثه تعرض
🔹مسئول اطلاعرسانی کنسولگری ایران:کنسولگری ایران در بصره کاملا سوخته است، حوادث عراق چه ربطی به کنسولگری دارد.
🔸ما گروه مشخصی را متهم به آتش زدن مقر خود در بصره متهم نمیکنیم؛ کار ما اعطای ویزا و خدمات برای شهروندان بود و آنچه رخ داد وحشیانه و به دور از اخلاق بود.
🔹سفارت ایران در بغداد از تمامی اتباع ایرانی مقیم بصره خواست فورا این شهر را ترک کنند
✍🏻ببینید دوستان داعش و برادران سعودی آقای ظریف مخالف راهپیمایی اربعین هستند و میخوان به هر شکلی شده این راهپیمایی رو کمرنگ کنند ولی بقول معروف باید ابو بریزن اونجایی که میسوزه
الانم دست به شایعه و اتیش بازی زدن که مردم مارو از رفتن به اربعین منصرف کنن...برید و امسال جوری برید که از سال پیش پرشور تر بشه تا کور شه منافق داخلی و دشمن خارجی که دیگه نمیتونه بین مسلمونا اختلاف بندازه...
@ammar_newsir
🔴 درمان ۹ بیماری با زردچوبه باور نکردنیه خواهشا این مطلبو حتما بخونید👇👇😍😱
http://eitaa.com/joinchat/3676307469C0392551d17
💚 اکثر ما به یکی از این 9 بیماری دچاریم👆 شرح کامل مطلب و نحوه استفاده
🔹جمعهی مشکوک در روابط ایران و عراق
📝#تحلیل_کوتاه
📝📝#تحلیلگر #اندیشکده_راهبردی_تبیین
🔸جمعهشب، در عراق عدهای به ساختمان کنسولگری ایران در بصره حمله کردند و آن را به آتش کشیدند. این در حالی است که یکی اصلیترین پایگاههای حشد الشعبی در عراق، جنوب این کشور و مشخصا بصره است تا جایی که مردم این شهر، شهدای بسیاری را در لباس حشد الشعبی و در مبارزه با داعش تقدیم کردهاند. لذا حمله به کنسولگری ایران در این شهر، با فرهنگ و منش مردم آن متفاوت است.
🔸در روزی که به کنسولگری ایران در بصره حمله شد، فیلمی در فضای مجازی دستبهدست میشد که مدعی بود گروهی از مردم آبادان، در اعتراض به حضور عراقیها در این شهر دست به اعتراض زده و با ادبیاتی تند خواستار خروج آنها هستند!
✔️در برنامه طراحیشده برای فتنهانگیزی میان دو ملت ایران و عراق، بناست مردم ایران، عراقیها را عربهای هوسران و سودجو دیده و مردم عراق هم ایرانیها را مداخلهگران عجم تلقی کنند. لذا همزمان با یک تحرک مشکوک در این سوی مرزها، تحرکی مشکوکتر در آنسوی مرزها رخ میدهد تا بخشی از پازل فتنهانگیزی تکمیل شود. در طراحی دشمن، هر دو ملت باید به هم حمله کنند تا علاوه بر مخدوششدن نمادهای دوستیِ اعتقادی و انسانی آنها که در اربعین اوج میگیرد، روابط سیاسی دو کشور هم تحت تاثیر این روابط آشفته، تضعیف شود. باید طراحی اجتماعی-سیاسی دشمن را شناخت.
@ammar_newsir
🔴در رژیم پهلوی اقتصاد چگونه بود؟
فرشاد مومنی اقتصاد دان اصلاحطلب:
اجازه دهید در این مورد خاطرهای را نقل کنم؛ تقریبا پنج سال پیش تعدادی از دانشجویان بنده مراجعه کردند تا به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب، جلسهای تشکیل دهم و در مورد ریشههای اقتصادی انقلاب صحبت کنم. البته این دانشجویان با یک تصویرسازی به این نتیجه رسیده بودند که گویی نسل ما از فرط خوشی دست به انقلاب زده بودیم، منتها به دلیل حفظ حریم استاد و دانشجویی آن را بیان نمیکردند که البته بنده متوجه منظور آنها بودم. به هر روی بنده این جلسه را برگزار و حتی آن را به عنوان یک فصل از کتاب «اقتصادسیاسی توسعه در ایران امروز» منتشر کردم. در پایان جلسه وقتی از حضار خواستم تا نکات و ابهامات خود را بیان کنند حتی یک نفر هم حاضر نشد. جالب آنکه یکی از همسن و سالان بنده که از مقامات جمهوری اسلامی هم است ملتمسانه درخواست میکرد تا آن را به صورت کتاب منتشر کنم، وقتی دلیل اصرار ایشان را پرسیدم، پاسخ داد که من هم به نوبهی خود تحت تاثیر این فضا بودم و همیشه تصور میکردم که زمان پهلوی «گل و بلبل» بودهاست.
فقر و نابرابری در ۱۳۵۵ تکاندهنده بود
من برای اینکه سوءتفاهمی وجود نداشته باشد و تنها متر و معیار، داوری علمی باشد در تهیه این گزارشِ مقایسهای، چند قید برای خود گذاشتم؛ به هیچیک از مخالفان رژیم پهلوی استناد نکردم، به هیچیک از اسناد جمهوری اسلامی مراجعه نکردم و مستندات بنده مبتنی بر اظهارات خود شاه، خاندان سلطنتی، مقامات، گزارشهای سازمان برنامه و بانک مرکزی و گزارشهای خارجیها در دوره پهلوی بود تا تصویر واقعی را نشان دهم. برای نمونه دادههای سرشماری سال ۱۳۵۵ از فقر و نابرابری چنان تکاندهنده بود که افراد همفکر بنده نیز آن را فراموش کرده بودند. بنابراین حالا که دولت قادر به فهم و حل مشکلات نیست، بسیاری باور دارند که آن دوران بسیار عالی بوده است.
یکی از استنادات بنده به روزنامه کیهان مورخه ۳ آبان ۱۳۵۵یعنی یک روز مانده به ۴ آبان و تولد شاه بود که طبق روال معمول مصاحبهای را با دو روزنامه کیهان یا اطلاعات انجام میداد تا به اصطلاح تحلیلی از شرایط کرده و چشمانداز آینده را نیز نشان دهند. در آنجا خبرنگار کیهان از شاه پرسیده بود، برخی برآوردها نشان میدهد که بار دیگر شاهد جهش در قیمت نفت خواهیم، آیا اعلیحضرت برنامهای برای این مسئله تدارک دیدهاند؟ و شاه پاسخ داده بود: اگر بار دیگر چنین فرصتی نصیب ما شود، دیگر پولهای خود را «آتش» نخواهیم زد5O3A004
مومنی: شما ببینید که طرز اداره کشور در آن دوران چگونه بوده که فرد شماره یک کشور اعتراف میکند که پولهای کشور پس از «جهش بزرگ» به آتش کشیده شده است. ..
؛ در دادههای سرشماری سال ۱۳۵۵، بیش از ۳۵ درصد از جمعیت خانوارهای ایران تنها یک سقف برای زندگی داشتند که اگر این را تشریح کنیم، حساب کار دست ما میآید.
از لحاظ ضریب جینی در کل دوره ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۷ همواره این شاخص بالای۰/۵۱ بود که از منظر اقتصاد سیاسی هرگاه این ظریب بین۴/ تا ۵/ باشد به معنی قرارگرفتن در آستانه انفجار و بالای ۵/ شرایط انفجار اجتماعی را گوشزد میکند و گروه مهندسین "ست ایران" نیز با مشاهده این دادهها به شاه هشدار داده بودند که بقای شما در خطر است و باید انرژی خود را صرف حفظ خود کنید و دروازههای تمدن بزرگ پیشکش.
اما نکته کلیدی که بنده به دانشجویانم گفتم این بود که وقتی۹۰ درصد یک جامعه اعلام میکنند که خواستار تغییر رژیم هستند دیگر نمیتوان ادعا کرد این۹۰ درصد احساساتی شدهاند. مثلا فردوست در خاطرات خود به شکلی و اسدالله اعلم به شکلی دیگر بیان میکنند که مشروعیت رژیم پهلوی در دورهی۵۴ تا ۵۵ با ظریب بالای۷۰ درصد در میان خود درباریان فروریخته بود. دیگر موضوع مربوط به احساسات عدهای نبود بلکه شدت نابهنجاریها و نابرابریها بهگونهای غیرقابل تحمل شده بودند که به ندرت سراغ داریم که بیش از ۹۰ درصد جمعیت ایران در یک موضوع اتفاق نظر داشته باشند.
رژیم پهلوی در دوره ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷ از نظر شاخصِ «دستنشاندگی» به آستانه بحران رسیده بود
کتابی با عنوان سیاست خارجی آمریکا و شاه توسط «مارک کازروسکی» یک ایرانشناس لهستانی الاصل آمریکایی نوشته شده است. او در این کتاب با استفاده از استانداردهای دستنشاندگان، شاخصی را تهیه کرده است و با محاسبات خود نشان میدهد که رژیم پهلوی در دوره ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷ از نظر شاخصِ «دستنشاندگی» به آستانه بحران رسیده بود.
مطالعات جناب بایزید مردوخی در اواسط دهه ۶۰ نشان میدهد که کل صادرات صنعتی ایران در سالهای۵۵ تا ۵۶ قادر بود حداکثر نیازهای ارزی سه روز بخش صنعت ایران را تامین کند. شاید شاخص دستنشاندگی وجه سیاسی موضوع را بارزتر میکند اما وجه اقتصادی بسیار فاجعهآمیزتر از وجه سیاسیآن است./ایلنا
@ammar_newsir
محاکمه مرد طلایی با ۱۷۰ هزار تراکنش مالی!
🔹سرانجام پس از محاکمه تعدادی از متهمان خرد و غیرکلان نوبت محاکمه عوامل دانه درشت اخلال در بازار ارز و سکه رسید.
🔹 امروز حمید مظلومین و ۴ متهم دیگر که یکی از آنها پسر مظلومین است به دادگاه انقلاب تهران منتقل شدند.
🔹قرار است حجت الاسلام سید احمد زرگر مظلومین و ۴ همدست وی را در شعبه دوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی محاکمه کند.
🔸حمید مظلومین همان فردی است که در تاریخ ۱۴ تیرماه از سوی فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر دستگیری وی منتشر شد و به او لقب سلطان سکه داده شد.
@ammar_newsir
⭕عصر غیبت و امتحان های گوناگون مومنان
[سوره البقرة (2): آيه 155]
وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ (155)
و قطعاً شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، زيان مالى و جانى و كمبود محصولات، آزمايش مى كنيم و صابران (در اين حوادث و بلاها را) بشارت بده.
✅ عنایتهای خدا به صابران:
1- محبّت. «وَ اللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ»
2- نصرت. «إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ»
3- بهشت. «يُجْزَوْنَ الْغُرْفَةَ بِما صَبَرُوا»
4- پاداش بىحساب. «إِنَّما يُوَفَّى الصَّابِرُونَ أَجْرَهُمْ بِغَيْرِ حِسابٍ»
5- بشارت. «بَشِّرِ الصَّابِرِينَ»
✅ تفسیر مهم آیه:
امام صادق (ع) فرموده است: «پیش از ظهور قائم نشانه هایی از جانب خدای تعالی برای مومنان خواهد بود.»
راوی گوید: عرض کردم : فدای شما شوم، آن ها کدام است؟
فرمودند: «این قول خدای تعالی که (وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ) ؛
یعنی شما مومنان را پیش از خروج قائم (عج) می آزماییم به خوف از پادشاهان بنی فلان در آخر سلطنت آن ها و گرسنگی به واسطه گرانی قیمت ها و کاستی در اموال به واسطه کسادی داد و ستد و کمی سود و کاستی نفوس به واسطه مرگ و میر فراوان و کاستی در ثمرات به واسطه کمی برداشت محصولات زراعتی و در آن هنگام صابران را به تعجیل خروج قائم مژده بده.
📚 کمال الدین و تمام النعمه، ج 2 ، ص 649
@ammar_newsir