🔴"امام روح الله" ما اینگونه بود....
✍قابل توجه یادگار یادگار یادگار امام...
🔺«فرش های بیرونی منزل امام ناقص بود. من عرض کردم: اجازه بدهید برای این قسمت خالی فرش تهیه کنم. امام فرمود: آن طرف یعنی در اندرون فرش هست. عرض کردم: آنها گلیم است و برای بیرونی خوب نیست. فرمود: مگر منزل صدراعظم است؟ گفتم: فوق منزل صدراعظم است؛ منزل امام زمان است! فرمود: در منزل خود امام زمان هم معلوم نیست چه فرشی افتاده است».
🔺«وضع ساده منزل حضرت امام در قم در طول زندگی، حاکی از قناعت ایشان بود. معروف است که آجرهای پله های حیاط ایشان ساییده شده بود. بنّا می گوید تعدادی آجر تهیه شود تا آن آجرهای ساییده شده را عوض کند، حضرت امام می فرمایند: همان آجرهای ساییده شده را پشت و رو کنید و کار بگذارید».
@ammar_newsir
🔸حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد
بعد از مصوبه دولت در خصوص حذف دلار از سیستم گزارشگری کشور، برای نخستین بار آمارهای تجارت خارجی گمرک با دو ارز یورو و دلار ارائه شد.
@irannewsir
📝 ما را نجات داد، همه ما را نجات داد | #محمدحسین_بدری
🔸مركز خرید «باوارث» در مكه، جای شلوغی است و حاجیهای ایرانی بیشتر سوغاتیهایشان را از همینجا میخرند. بالاخره سفر حج است و نمیشود آدم دست خالی برگردد.
🔹توی یك پارچهفروشی، مرد پاكستانی میانسالی، با سرعت، پارچههای خوب و بد را به بهای بیشتر از قیمت رایج بازار، به ضرب و زور فارسی دست و پا شكستهای كه میداند، به ایرانیها میفروشد.
🔸دو مرد سیاهپوست، داخل مغازه میآیند و پارچههای الوان ارزانقیمتی را برانداز میكنند و از هر رنگش سی - چهل متر سفارش میدهند. قد و قامت بلندی دارند و هیكلی بزرگ. دلم میخواهد با دو مرد سیاهپوست حرف بزنم، اما بهانه پیدا نمیكنم.
🔹دو روز قبل، شب میلاد امیرالمومنین(ع) یك كیف دوشی كوچك را از شكلات پر كردیم و بردیم مسجدالحرام. جلو در كه كیف را دیدند، به شرطههای #سعودی نفری یك مشت شكلات دادیم و همین طور كه «اهلاً و سهلاً» حواله میكردند، شكلاتها را توی جیبهایشان ریختند. داخل مسجد، به هزار زایر خانه خدا شكلات تعارف كردیم و توضیح دادیم كه امشب، شب میلاد علیبنابیطالب(ع) است، داماد رسول خدا.
🔸بعضی، حتی پرسیدند از كجا آمدهاید و وقتی نام ایران را میشنیدند، لبخند دوبارهای میزدند كه «رحم الله امام الخمینی».
🔹شب بعد كارمان را تكرار كردیم. كیفی پر از شكلات و... این بار جلو در مسجدالحرام گفتند نمیتوانید شكلاتها را داخل ببرید؛ ممنوع.
🔸همه درها را امتحان كردیم، واقعاً ممنوع شده بود و شرطهای كه دو مشت از همان شكلاتها دادم تا راهمان بدهد، شكلاتهایمان را گرفت و كیف خالی را پس داد و گفت مأمور است و معذور... .
🔹دو مرد سیاهپوست كه حالا فهمیدهایم از اتیوپی آمدهاند، با هم صحبت میكنند و قرار میگذارند خودشان به تعداد خانواده و فامیل و دوست و آشنا، پارچهها را قسمت كنند و خرید سوغات مكه را همینجا تمام كنند.
🔸توی جیبهایم چند شكلات مانده كه به دو مرد اهل اتیوپی و فروشنده پاكستانی و دو - سه مشتری ایرانی تعارف میكنم. بهانه صحبت با زایران سیاهپوست مكه فراهم شده. احوال هم را میپرسیم و از كشورهایمان، از اتیوپی، آدیسآبابا و من، از ایران «مدینه طهران».
🔹مرد سیاهپوست با من دست میدهد و بغلم میكند. میرسم تا وسط سینه مرد سیاهپوست. میگوید ایرانیها خوباند؛ مردم خوب. و به زحمت توضیح میدهد كه شما اسلام را زنده كردید. كمی بعد حتی نام سلمان فارسی را به زبان می آورد... .
🔸دوستش میپرسد میروید؟ حرم میروید؟ حرم «امامالخمینی»؟ میگویم بله، گاهی. قواره مرد بیشتر از دو متر است، با اندامی درشت و صورتی سیاه و به شدت مردانه و چشمهایی كه از دیدن یك نفر از اهالی شهری كه «خمینی» در آن زیسته، برق میزنند.
🔹گوشه مغازه روی زمین مینشینیم و حرف میزنیم. به عربی دست و پا شكسته ما و انگلیسی اندكی كه آنها میدانند. با چه دقت و وسواسی حواسشان به اتفاقهای داخل ایران است. مرد میگوید امید ما به شماست. به شما ایرانیها كه خمینی زندگی و مبارزه را یادتان داده.
🔸مكث می كند و سرش را پایین میاندازد. فکر نمیکنم بغض كرده باشد، اما كرده است. دستهایم را میگیرد و صاف نگاه میكند توی چشمهایم. دستهایم، كف دستهای بزرگ مرد گم شدهاند. چشمهایش پر از اشكی است كه پلك میزند و میریزد توی صورتش.
🔹میگوید خمینی... خمینی مرد بزرگی بود. همه ما را نجات داد.
میخواهم بگویم بله درست میگویی كه ادامه میدهد خیلی دوستش داشتیم. وقتی از دنیا رفت، گریه كردم و سرش را میگذارد روی شانه جوانی كه از ایران آمده است، جایی که #خمینی سالها در آن زندگی میکرد.
@ammar_newsir
▫️ ﷽
[فیلم] اتحاد مسکو با تهران بر روی سوریه بهم خورد، باخت میلیاردی جمهوری اسلامی درسوریه، میلیاردها هزینه وهزاران کشته برای هیچ... (گزارش خبری شبکه من وتو)
✅پاسخ
اولا ایران دفاع از حرم را نه به خاطر اسد و سوریه، بلکه بر اساس عقاید اسلامی و انسانی بود. البته واضح است که این کار با دعوت رسمی دولت و خواست اکثریت ملت سوریه انجام شد.
ثانیا شروع کار ایران در سوریه ۴ سال قبل از آن بود که اصطلاحاً با روسیه در این باره متحد شود. روسیه در میانه راه به پیوند ایران و سوریه ملحق شد.
ثالثا مگر هدف اتحاد با روسیه در این باره چه بود؟ مگر هدف نهایی جز حفظ حرم اهل بیت از تعرض تکفیری های خبیث و حفظ بشار اسد و نظام فعلی سوریه چیر دیگری بود؟ آیا این هدف محقق نشده؟ پس القای شکست در راستای همان برنامه های شیطانی ضد انقلاب هایی است که پیروزی خود را در تشویش ذهن مردم جستجو می کنند. شبکه ای مانند من و تو که کتمان موفقیتهای ملت ایران را کتمان می کند و اگر بتواند، پیروزی را شکست جلوه می دهد یا یک نکته منفی را از بین دهها وجه امتیاز برجسته میکند و بصورت نتیجه کار به دیگران القا می کند.
بنابراین نه تنها اهداف ایران در سوریه تامین شده، بلکه با کمترین هزینه قدرت دفاعی و منطقهای ایران در سطح بسیار بالاتری نسبت به سالهای گذشته قرار گرفته است. قدرت دفاعی ای که اگر نبود، باید هزینه ای صدها برابر بیشتر و در خاک خود پرداخت میشد.
@ammar_newsir
عمار نیوز ... 📢
💥نماهنگ بسیار زیبا بمناسبت شهادت امام علی (ع)
🌙 رمضان...
🔸با صدای #سید_مرتضی_فاضلی و #میلاد_رمضانپور
@ammar_newsir
در عصر "بیسوادها و بیانیه خوانها" در حوزه هواپیما و نفت و دلار تحریم شدیم اما صنعت هسته ای داشتیم.
در عصر "حقوقدانها و مذاکره بلدها" هواپیما و نفت و دلار که هیچ، کفش ورزشی تیم ملی ما هم تحریم شده و کوزوو هم با تیم ما بازی نمیکند....و صنعت هسته ای هم نداریم!
@ammar_newsir
🔴اخبار روز ایران 🔴
🔹مرگ ۶ نفر بر اثر صاعقه در ۳ روز گذشته
🔹انفجار بزرگ در نشست روحانیون در کابل
🔸 بازیگر معروف سینما در جاده کندوان تصادف کرد
http://eitaa.com/joinchat/882507787C58705a77c3
💠خاک بر سر من که بخواهم #خون_شما ریخته شود و من استفاده اش را ببرم.
از پانزده خرداد تا حالا که آمدیم ، خون دادیم یعنی شما خون دادید ، من که نشسته ام اینجا،من هم هیچ حقی ندارم شماها خون دادید ، شماها به میدان رفتید،شماها مبارزه کردید،ماها هیچ حقی نداریم.
ما باید برای شما خدمت کنیم. خودمان نباید استفاده کنیم. نه استفاده عنوانی،خاک بر سر من که بخواهم استفاده عنوانی از شما بکنم،خاک بر سر من که بخواهم خون شما ریخته بشود و من استفاده اش را ببرم.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۷ ، صفحه ۵۵
👈بیانات امام خمینی(ره) به مناسبت سالگرد ۱۵ خرداد
🗓مورخ: ۱۳۵۸/۰۳/۱۵
@ammar_newsir
┄┅┅┄┅┄ ┄🍃🌸🍃┄┅┄ ┅ ┅┄ ┄
🌺خاطراتی با امام🌺
امام خمینی عصر عاشورای سال 1383 هجری قمری (13 خرداد 1342 شمسی) در مدرسۀ فیضیه نطق تاریخی خویش را که آغازی بر قیام 15 خرداد بود ایراد کرد. بخش عمده ای از سخنان امام در بیان نتایج زیانبار سلطنت دودمان پهلوی و افشای روابط پنهانی شاه و اسرائیل اختصاص داشت. در همین سخنرانی بود که امام خمینی با صدای بلند
خطاب به شاه فرمود:
آقا! من به شما نصیحت میکنم؛ ای آقای شاه! ای جناب شاه! من به تو نصیحت میکنم؛ دست بردار از این کارها. آقا! اغفال دارند میکنند تو را. من میل ندارم که یک روز اگر بخواهند تو بروی، همه شکر کنند... اگر دیکته میدهند دستت و میگویند بخوان، در اطرافش فکر کن... نصیحت مرا بشنو... ربط مابین شاه و اسرائیل چیست که سازمان امنیت میگوید: از اسرائیل حرف نزنید... مگر شاهْ اسرائیلی است؟
سخنان امام خمینی همچون پتکی بر روح شاه که جنون قدرت و تکبّر فرعونی او زبانزد خاص و عام بود فرود آمد. شاه فرمان خاموش کردن صدای قیام را صادر کرد. نخست جمع زیادی از یاران امام خمینی در شامگاه 14 خرداد دستگیر و ساعت سه نیمه شب (سحرگاه پانزده خرداد 42) صدها کماندوی اعزامی از مرکز، منزل حضرت امام را محاصره کردند و ایشان را در حالی که مشغول نماز شب بود دستگیر و سراسیمه به تهران برده و در بازداشتگاه باشگاه افسران زندانی کردند و غروب آن روز به زندان قصر منتقل نمودند
🍃🌸🍃
@ammar_newsir
📝شرح پریشانی جریانهای ایران در قبال سیاست خارجی و بنبست برجامی
(نمونهی دیگری از انحطاط ادامهدار 200 سال اخیر ایرانیان)
[بخش 1 از 2]
آنچه که امروز ایرانیان را درباره سیاست خارجیشان آزار میدهد آن است که نظریه مشخصی درباره نوع مواجههشان با جهان پیرامون در برابرشان قرار ندارد. انسجام نظری و سیاست واحدی در هیچیک از جناحهای سیاسی حاکم و یا جناحهای خارج از قدرت دیده نمیشود.
جناح اصولگرا فارغ از آنکه اساساً نظر مشخصی در قبال برجام نداشته و از مخالفت مطلق تا دامن از دست بدادن در قبال برجام و تلاش برای کسب سهمی از موفقیتهای آن را در کارنامه خود از صدر تا ذیل سیاسیونش ثبت کرده اما در بهترین قرائت از آن میتوانیم مسألهی «اقتصاد مقاومتی» و «تکیه به درون» را به عنوان استراتژی اصلی آن به شمار آوریم. این سیاست به طور مشخصی موجب ناامیدی مردممان است، چرا که افقی برای آن متصور نیست. این مقاومت قرار است به کجا بیانجامد و تا کی و کدام فردا قرار است ادامه پیدا کند؟ خصوصاً که ناتوانی شدید مسئولان در مدیریت بسامان و آبادان کشور بر مردم آشکار گشته و خلق بیچاره نمیدانند به چه دلیلی قرار است هزینه بسیار سنگین قطع رابطه با دنیا را بپردازند.
در پاسخ این پرسشهای اساسی موضوع «رابطه با شرق» مطرح شده که وضع را بدتر نیز کرده. فارغ از آنکه چنان شعاری اساساً در دنیای امروز ممکن باشد چگونه پاسخی است؟ چه افق آرمانی در روی آوری به شرق وجود دارد؟ ما قرار است شبیه چین بشویم یا روسیه؟ به چه دلیل آنها از غربیان بهترند؟ آیا جز آن است که بر خلاف غربیان منفعلتر هستند و سیاستی ندارند و در نتیجه در روزمرگیهایشان از ایران به عنوان مهرهای برای موازنه با غرب استفاده میکنند؟ و بارها و بارها ما فروخته و به هر بهانه تازهای میفروشند؟ اینجا نیز افقی مشخص نیست. دلیل آنکه دست و دل جناح اصولگرا علیرغم وعدههای قبلیاش برای خروج از برجام میلرزد همین ناتوانی در ساختن افقی تازه است. به همین جهت است که دوست دارد بار برجام را بر دوش دولت بیندازد حال آنکه این دردی را از شکست طرح کلان اصولگرایی در اداره کشور دوا نمیکند.
اما جناح اصلاحطلب و اعتدالگرا نیز خود بر روی منگنهای سخت گرفتار آمده. این جناح اساساً و مطلقاً و الی الابد هیچ طرحی جز عقبنشینی کامل و صد در صد ندارد. هرچقدر عقبنشینی بیشتر باشد باز مطالبه عقبنشینیهای سنگینتر میکنند و اگر مقاومتی در برابر آن صورت پذیرد میگویند تقصیر شما بود. به همین دلیل است که حامیان این جناح اساساً نمیدانند حال که با ترامپ حیثیت برنامهشان بر باد رفته بر روی کدام ناموس باید از خودشان استواری نشان بدهند و نتیجتاً حالی نزار در ابراز مقاومت دارند و بسیار مبتذل و ورشکسته به نظر میرسند و مقاومتشان هم نزد حامیان اصلیشان در نزد مردم خریداری ندارد و انگیزشی ایجاد نمیکند. تنها موضع اصولی جناح اعتدال و اصلاحات عقبنشینی است و به همین روی هم همه -حتی خودشان- به خوبی میدانند که برای فردای ایران نیز نمیتوانند تکیهگاه خوبی باشند. این جناح نیز نه میتواند مسئولیت شکست برجام را بپذیرد و نه میتواند نپذیرد و به کلی استواری معرفتی خود را از دست داده است.
عنصر سومی که مدعی نوع دیگری از رابطه است احمدینژاد است. او اما شدیداً از عدم انسجام تئوریک رنج میبرد و به همین دلیل در بنبست گرفتار آمده و اگر بصیرتی در کار خود دارد نیز نمیتواند آن را به شکوفایی برساند و تبدیل به جریانی قابل اتکا بشود. او در زمینه سیاست خارجی در دور اول خود طرح ایجاد تردید درباره هولوکاست را به میان آورد. طرحی که از دنیای پیرامون (از چیستی اروپا و امریکا و حتی شرق و نحوه مدیریت جهان و نوع درست مواجهه با آن) درک خاصی ارائه میداد. توافق را به تعویق میانداخت و دوری نسبی از مذاکره نشان میداد، رابطه با اروپا را شدیداً کاهش داد و به افریقا، امریکای لاتین و تا حدی شرق آسیا نظر کرد. رابطه منطقهای ایران نیز در آن دوران شدیداً تضعیف شد. ایران به عنوان چهرهای به اصطلاح شورشی در جنگ 22 روزه و 33 روزه مطرح شد. و ...
@ammar_newsir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️امام خمینی از امام خامنه ای می گوید:
یک نفر مثل آقای خامنه ای که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بنای قلبی اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمی کنید.
@ammar_newsir
همراهان گرامی
داریم روی یک تحلیل اماری جامع در مورد وضعیت اقتصادی و رشد و پسرفت قیمت و... #قبل_و_بعد_برجام کار میکنیم که به زودی خدمتتون ارائه خواهیم کرد ...
مطالب اینده راحتما دنبال نمایید...
#تیم_تحلیلی_عمار_نیوز
[بخش 2 از 2]
اما او در دور دوم به کلی طرح متفاوتی را پیگیری کرد. تلاش کرد مذاکره کند و به توافق برسد طوری که خود را مدعی توافق میداند که نگذاشتهاند به ثمر برسد. نمونهی توافق با ترکیه و برزیل (و در حقیقت توافق با امریکا) در این باره شاخص است. شدیداً تلاش کرد رابطه منطقهای را اصلاح کند و غیر از رابطه با عربستان حتی از لزوم رابطه با حسنی مبارک سخن گفت. با درگیر شدن ایران با کشورهای منطقه را -از جمله در سوریه و یمن- مخالفت کرد. با تسخیر سفارت انگلستان به دلیل دوری از تنشزایی مخالفت کرد. درباره تحریمها بسیار هشدار داد و از آنها به عنوان موضوعی مهم یاد کرد (و حال آنکه به وضوح مسیری را که ایران را به تحریم رساند از مسیر تلاشهای انقلابی خود او گذشته بود). و البته دلیل اثر کردن تحریمها را در حالتی تناقضآلود ناهمکاری داخلیها عنوان میکند. کار او امروز به جایی رسیده که خود را مدعی پیگیری طرح دوستی با دنیا میداند. اما از آنجا که این ادعا -هرچند بر بصیرتهایی استوار باشد- مبتنی بر توضیحی از چیستی ریشهای طرح قبلی و دلیل چرخش و استواری تئوریک و عمق معرفتی شایسته چنین تصمیم بزرگی نیست طبیعتاً اجماعی ایجاد نمیکند و از هیچگونه نفوذ و پذیرشی برخوردار نمیشود.
فقدان استواری نظری و عملی در مجموعه عناصر سیاسی ایران بیداد میکند. غربیان لازم نیست به دنبال نابودی ایران بوده باشند، همینکه فرمان سیاسیون ایرانی تا این حد در قبال رفتارهای آنان لرزیده خود نشان دهندهی پیروزیشان است. وضعیتی که به وضوح میبینیم انحطاط عجیبی است که با انقلابهای مکرر دردی از ما دوا نکرده و هر روز تحقیر بیشتری را متحمل میشویم. به راستی که صحنه آب دهان انداختنِ رودی جولیانی مشاور ترامپ به برجام تحقیری بسیار تاریخی برای ایرانیان بود و هرگز نباید آن را کمتر از ترکمانچای و گلستان بپنداریم. و آیندگان درباره مجادلات سیاسی پوچمان در این روزگار بیشتر و بیشتر خواهند نوشت و از همکنون مایه عبرت آنان هستیم. میتوان گفت از مجادلات 200 ساله اخیر نتیجهی قابل اتکایی حاصلمان نشده و رقیب هنوز بسیار پیشروتر از ماست.
و اما راه درست چیست؟ حتماً راه درستی وجود دارد و باید امیدوار بود و بیشتر و بیشتر درباره آن نوشت و همفکری کرد.
@ammar_newsir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه سرلشکر قاسم سلیمانی کلیپی از لحظات سخنرانی رهبرانقلاب مقابل امام خمینی(ره) منتشر کرد.
@ammar_newsir
آقای بهرام ناصری فرد، میلیاردر ایرانی
.او بزرگ ترین نخلستان خصوصی جهان در دشتستان برازجان را که در آن، بیش از 200000 نخل وجود دارد، وقف خیریه نموده است و از خرماهای این نخلستان است که در افطاری های ماه رمضان، از تمام بوشهری ها پذیرایی می شود. او داستان جالبی از زمانی که در فقر زندگی کرده است، بازگو می کند. او مي گويد: " من در خانواده ای بسیار فقیر در روستای شول برازجان زندگی می کردم به حدی که هنگامی که از بچه های مدرسه خواستند که برای رفتن به اردو یک ریال بیاورند، خانواده ام به رغم گریه های شدید من، از پرداخت آن عاجز ماندند. یک روز قبل از اردو، در کلاس به یک سوال درست جواب دادم و معلم من که برازجانی بود، به عنوان جایزه، به من یک ریال داد و از بچه ها خواست برایم کف بزنند. غم وغصه من، تبدیل به شادی شد و به سرعت با همان یک ریال در اردوی مدرسه ثبت نام نمودم. دوران مدرسه تمام شد و من بزرگ شدم و وارد زندگی و کسب و کار شدم و به فضل پروردگار، ثروت زیادی به دست آوردم و بخشی از آن را وارد اعمال خیریه نمودم. در این زمان به یاد آن معلم برازجانی افتادم و با خود فکر می کردم که آیا آن یک ریالی که به من داد، صدقه بود یا جایزه؟! به جواب این سئوال نرسیدم و با خود گفتم: نیتش هرچه بود، من را خیلی خوشحال کرد و باعث شد دیگر دانش آموزان هم نفهمند که دلیل واقعی دادن آن یک ریال، چه بود. تصمیم گرفتم که او را پیدا کنم و پس از جستجوی زیاد، او را یافتم در حالی که در زندگیِ سختی به سر می برد و قصد داشت که از آن مکان کوچ کند. بعد از سلام و احوال پرسی به او گفتم: "استاد عزیز! تو دِین بزرگی به گردن من داری!" او گفت: "اصلاً به گردن کسی دِینی ندارم." من داستان کودکی خود را برایش بازگو نمودم و او به سختی به یاد آورد و خندید و گفت: "لابد آمده ای که آن یک ریال را پس بدهی!" من گفتم: " آری! " و با اصرار زیاد، او را سوار بر ماشین خود نموده و به سمت یکی از ویلاهایم حرکت کردم. هنگامی که به ویلا رسیدم، به استادم گفتم: "استاد، این ویلا و این ماشین را باید به جزای آن یک ریال، از من قبول کنی و مادام العمر حقوق ماهیانه ای نزد من داری. "استاد خیلی شگفت زده شد و گفت: "اما این خیلی زیاد است." من گفتم: "به اندازه آن شادی و سروری که در کودکی در دل من انداختی، نیست." من هنوز هم لذت آن شادی را در درونِ خود احساس می کنم.
مرد شدن،
شاید تصادفی باشد؛
اما مرد ماندن ومردانگی کردن ، کار هر کسی نیست
@ammar_newsir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه ورود رهبر معظم انقلاب به مرقد امام خمینی(ره)
@ammar_newsir
🚩امام خامنه ای در حرم مطهر امام(ره):
🔹یاد عظمت ها و قله های بلند و پروازهای معنوی انسان های بزرگ به دل ها آرامش و اطمینان و اعتماد به نفس می بخشد.
🔹 سی سال است که از امام بزگورار سخن میگوییم، امام یکی از قله ها است. بعد از این هم ملت و امت ما همواره از امام سخن خواهد گفت و شایسته هم همین است زیرا امام نماد انقلاب است.
🔹 این کشور بدون موتور پر قدرت انقلاب به هدف های خوب و آرزو های بزرگ خود دست نخواهد یافت.
🔹امسال این همزمانی با ایام شهادت امیرالمومنین شباهت هایی را به ذهن می آورد. میان این پیرو صادق این پیرو حقیقی امیرالمومنین و آن پیشوای والا و بزرگ شباهت هایی وجود دارد که مایه افتخار ملت ایران و امت اسلامی است.
🔹توجه به این شباهت ها مهم است، مفید است برای پیدا کردن راه درست و همچنین برای آشنایی بیشتر با امام بزرگوارمان
سه سرفصل را درمورد این شباهت ها اماده کردم که مطرح کنم:
🔹یک سرفصل این است که در امیر المومنین دو خصوصیت ظاهرا متضاد جمع شده بود
🔹یکی صلابت و ایستادگی و شدت، و یکی لطافت صفا و رقت، این هر دو در امیر المومنین در اوج و در کمال خود وجود داشت.
@ammar_newsir
💠امام خامنه ای: اولین شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین: صلابت و ایستادگی در عین لطافت و رقت
🔻رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی(ره):
🔹یک شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین این است: در امیرالمؤمنین دو خصوصیت ظاهراً متضاد جمع شده بود: یکی «صلابت و ایستادگی و شدت» و یکی «لطافت و صفا و رقت».
🔹این هر دو در امیرالمؤمنین در اوج و در کمال خود وجود داشت؛ صلابت و شدت در برابر هر حرکت نابحق در برابر ظلم و ظالم و در برابر انحراف از راه خدا و طغیانگری و اغواگری. امیرالمؤمنین در مقابل اینها با منتهای صلابت و استحکام میایستاد که نظیر آن دیده نشده است تا امروز.
🔹لطافت و رقت در مقام مواجهه با ذکر الهی و یاد الهی از سویی، و در برخورد با مظلومین و محرومان و ضعفا و مستضعفان از سوی دیگر.
🔺این دو خصوصیت متضاد در امیرالمؤمنین علیهالسلام، عیناً در امام راحل ما هم مشاهده میشود. از یکسو صلابت، استحکام، ایستادگی محکم در مقابل ستمگران و بدیها، در مقابل رژیم منحط و طاغوتی پهلوی که مثل صخرهی مستحکمی ایستاد؛ در مقابل آمریکا مثل کوه ایستاد، در برابر تهدیدها، در برابر صدام متجاوز، در جنگ تحمیلی و جنگ هشتساله، در برابر فتنههای داخلی، در برابر حتی شاگرد قدیمی و صحابی قدیمی خود بهخاطر رفتار نامتناسب او ایستاد و هیچ تعارفی نداشت
@ammar_newsir