eitaa logo
🇮🇷عماران خط شکن🇵🇸
156 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
7.6هزار ویدیو
555 فایل
کانالی برای گفتن حقایق
مشاهده در ایتا
دانلود
| ۲۸ تیر ۱۳۹۹ 1️⃣ نخست‌وزیر عراق در راستای اجرای طرح کنترل گذرگاه‌های مرزی، امروز یک هیئت برای ارزیابی شرایط به دست گرفتن کنترل گذرگاه مرزی «زرباطیه - مهران» به استان «واسط» فرستاد. 2️⃣ رئیس هیئت مذاکره‌کننده یمن در توئیتی با اشاره به سخنان اخیر فرستاده سازمان ملل متحد در امور یمن، وی را هم‌دست با ائتلاف سعودی در جنایت علیه مردم یمن خواند. 3️⃣ رئیس‌جمهور تونس با پذیرش استعفای نخست‌وزیر این کشور از فراکسیون‌های پارلمانی خواست تا نامزدهای پیشنهادی خود برای تصدی منصب نخست‌وزیری را ارائه کنند. 4️⃣ خبرگزاری رسمی عراق «واع»، خبر داد که «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا (یکشنبه) به بغداد سفر می‌کند. 5️⃣ منابع یمنی می‌گویند که دولت امارات تلاش دارد با تنش‌آفرینی در استان «تعز» بخش‌هایی از این استان را زیر کنترل خود در آورد. 6️⃣ در جدیدترین گزارش پنتاگون آمده است که ترکیه در سه ماه نخست سال جاری میلادی، با پرداخت پول و اعطای شهروندی، بین ۳۵۰۰ تا ۳۸۰۰ شبه‌نظامی سوری را به لیبی اعزام کرده است. 7️⃣ وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای خبر داد که فرستاده ویژه وزیر خارجه روسیه در فرایند صلح خاورمیانه، برای از سرگیری مذاکرات میان فلسطین و رژیم صهیونیستی با برخی مقامات گفت‌و‌گو کرده است.
🔴مقصّر محرومیّت ها کیست؟ ✍محمد عبدالهی 🔰خبر تلخ و کوتاه بود؛ هفتصد روستای تشنه ی در انتظار توجه مسئولان! روستاهایی که نه مانند و دور از آب های سطحی باشند؛ که بعضا در میانه ی دو رود یا در چند کیلومتری بزرگترین کشورند! روستاهایی که نه دور از منابع ثروت، که در دل بزرگترین کشور نشسته اند! 🔰اینجاست که آه درد و حسرت را باید جور دیگری کشید و گفت «این محرومیت ها عادی نیست!» 🔰احساس محرومیت در مطالبات اولیه ای مثل آب، وقتی با حس در آمیزد، قاتل و ست؛ تعلق خاطرها را نابود می کند و بذر می کارد. 🔰تصمیم سازان و تصمیم گیران نباید اجازه دهند به جایی برسد که گسل های خطرناک اجتماعی را به وجود آورد. دشمن از خاکریز و غفلت در رسیدگی به برخی مناطق ضربه وارد می کند. اینجا نقطه شروع محرومیت هاست؛ نه اینکه بنشینیم و منتظر بمانیم تا حس تبعیض، خشم شود و خشم، آتش شود و به بستن جاده و مداخله نیروهای امنیتی و خدای ناکرده شلیک گلوله ای بیانجامد و آن وقت بمب خبری رسانه های گردد تا با بزرگنمایی و تیشه به ریشه ی تضعیف شده اعتماد عمومی بزند. 🔰باید دقت کرد مطالبات اجتماعی که پس از نادیده گرفتن توسط مسئولان، بعضا تحت رسانه ها یا اساسا دغدغه مند نبودن آن ها نادیده گرفته می شود، ممکن است همان قطعات سخت گسل‌های اجتماعی باشند که به‌سختی به هم فشرده‌اند و اجازه آزادشدن انرژی متراکم را نمی‌دهند. 🔰لذا با درک صحیح این واقعیت و با ساز و کار اصولی نباید اجازه داد که و آسیب های اجتماعی به مرحله بحرانی برسد و زمینه را برای سوءاستفاده دشمنان داخلی و خارجی فراهم آورد. 🔰 و همدستانش مدت هاست به این رسیده اند که فراهم کردن زمینه از آسان ترین راهکارها برای زمین زدن نظام یا حداقل تضعیف آن است. آسیب ها، محرومیت ها و گسل های اجتماعی همواره بهترین نقطه استارت برای آشوب ها بوده اند تا زمینه فراهم شود و عوامل دشمن فورا آشوب را به خشونت و نهایتا به تبدیل کند. 🔰در چنین شرایطی اهمال کاری که این محرومیت فقط و فقط نتیجه کوتاهی او (اگر نگوییم تخلف) بوده، نباید به جرم محاکمه شود؟! نباید فرضیات بودن او را با این سطح از اشتباهات بررسی کرد؟!
ترامپ.pdf
180.5K
آیا در صورت انتخاب مجدد ترامپ، فشار بر ایران افزایش خواهد یافت؟
تجمع اعتراضی امشب مردم در محل بانک ملی بهبهان علیه فرقه رجوی و فرقه رضا پهلوی ‎
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
تفسیرایات 1تا4سوره حجرات.MP3
31.96M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری زاده/موضوع:تفسیرایات 1تا4سوره حجرات{جلسه 81}مکان :حوزه کوثر/تاریخ 29تیر1399شهرستان سمیرم
⭕️ انقلابی‌های مجازی! ✍🏻 محمدصادق کلبادی 🔹در یک دهه اخیر با گسترش و توسعه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک، توئیتر و اینستاگرام شاهد بروز نوعی خاص از روحیه و عمل اعتراضی در میان کاربران ایرانی هستیم . واکنش‌های اعتراضی کاربران به اخباری مثل دستگیری سلاطین مفسد اقتصادی یا حوادث خاصی نظیر قتل‌های ناموسی و احکام قضایی و ... که در کانون توجهات رسانه‌ای قرار می‌گیرند تا اتفاقاتی نظیر هجوم اعتراضی کاربران به صفحات شخصی برخی چهره‌های سرشناس از جمله مصادیق شکل‌گیری نوع جدید از اعتراض در فضای اجتماعی هستند که در سال‌های اخیر به دفعات تکرار شده‌اند. بطور مثال پس از پایان رقابت تیم ملی فوتبال ایران و آرژانتین در مسابقات جام جهانی 2014 هزاران نفر کاربر ایرانی به صفحه شخصی یکی از بازیکنان سرشناس تیم رقیب که زننده گل برتری این تیم بود با پیام‌های تند و انتقادی هجوم آوردند و که موجب آزاردگی این فرد شد. این اتفاق در آستانه دیدار دو تیم فوتبال ایران و پرتغال در جام جهانی 2018 نیز رخ داد؛ این بار هم علیه بازیکن سرشناس تیم رقیب. 🔹رفتار مشابه‌ای در صفحه شخصی دختر رئیس جمهور سابق و فعلی ایالات متحده نیز از سوی کاربران ایرانی اتفاق افتاد که خبر ساز شد. اگرچه این حرکت‌ها سازمان یافته و با برنامه قبلی نبوده‌اند اما نشان از ایجاد نوع جدیدی از فرهنگ اعتراض در جامعه ایرانی دارد. اعتراضاتی که فارغ از جهت گیری‌های سیاسی به رویه‌ای مرسوم بدل شده و بسیاری در شبکه‌های اجتماعی اعتراض و مطالبات خود در مسائل سیاسی و اجتماعی را بروز می‌دهند بطوری که برخی از این اعتراض‌ها به پویش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی تبدیل شده‌اند که در موارد بسیاری فضای حقیقی را متاثر، و مسولان را به واکنش وا داشتند. بطور مثال پس از انتصاب کامبیز مهدی زاده، داماد رئیس جمهور روحانی، به سمت معاونت وزیر صنعت در آذر ماه سال 1397 ، اعتراض‌ها در فضای مجازی به قدری بود که منجر به استعفای این فرد شد. یا اعتراض‌هایی که در فضای مجازی نسبت به ساخت شهرک اشرافی باستی هیلز لواسان صورت گرفت منجر به ورود قوه قضائیه به این موضوع و رسیدگی به فسادهای صورت گرفته در این پروژه شد. موارد متعددی از جریان‌های اعتراضی در فضای مجازی وجود دارد که از ظهور سبکی جدید در اعتراضات اجتماعی خبر می‌دهند؛ اعتراضاتی که به مثابه شمشیر دو لبه عمل می‌کنند، گاه موجب گشایش‌های مثبت می شوند و گاه حاصلی جز اخلال در نظام فکری افکار عمومی جامعه ندارند.
📸زندگی به سبک کانتینری در تهران 📣گزارش خبرگزاری ایرنا درباره زندگی به سبک کانتینری: 🔹تعدادی از زن و شوهرهایی که با افزایش کرایه خانه دیگر امکان اجاره واحد مسکونی در تهران را ندارند، وسایل خود را در کانیتنرهای اجاره‌ای در جنوب پایتخت گذاشته‌اند و هر یک راهی خانه پدر و مادر خود شده‌اند. 🔹علیرضا که اسباب زندگی خود را در یکی از همین کانتینرهای ۱۵ فوتی نگهداری می‌کند، می‌گوید: قرار نبود بعد از ۱۲ سال زندگی مشترک، همسرم دوباره راهی خانه پدرش شود آن هم به بهانه نداری شوهرش.
نشریه اخبار و تحلیل‌ها یک‌شنبه 29 تیر.pdf
126.7K
اخبار روزانه سپاه29تیر99یکشنبه #ثامن @ahlolbasar
هفته نامه صبح صادق سپاه شماره959.pdf
2.65M
هفته نامه صبح صادق سپاه شماره959 #ثامن @ahlolbasar
⛔سوراخی که هشت‌بار از آن گزیده شدیم!👇 🔻پنج سال پیش در ۲۳ تیر ۹۴ توافق لوزان موسوم به نهایی شد. اما برجامی که آب خوردن مردم هم به آن بند بود، بعد از گذشت پنج سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمی‌برد. اما این برای بار اول نبود که گروهی ثابت در کشور ما با خوش‌بینی به طرف بدعهد مقابل روی آورده و از آن رودست می‌خورد!! 1️⃣ بار اول – شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده تحویل نگرفت؛ اما آمریکا برخلاف توافق، هزینه‌های وعده داده شده را هرگز بازپس نداد. 2️⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگان‌های آمریکایی گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگان‌های لانه جاسوسی توسط اصلاح‌طلبان در الجزایر انجام شد. ایران، گروگان‌ها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعده‌های خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصره‌ی اقتصادی کرد. 3️⃣ بار سوم، شکست مذاکرات مک‌فارلین علی‌رغم مخالفت امام، مک‌فارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران می‌آیند. مک‌فارلین مطابق وعده‌ی قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آوردند که بر روی موشک‌ها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و می‌بایست از رده خارج میشد. مسئولین ما رودست خوردند و سلاح‌ها بازپس فرستاده شد. 4️⃣ بار چهارم – دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از صدام که در نتیجه‌ی آن، پیروزی قطعی ایران در سال‌های پایانی جنگ به عدم‌الفتح و پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل شد. 5️⃣ بار پنجم – اعمال تحریم‌های هلمز برتون و داماتو در دوره‌ی سازندگی و اصلاحات آمریکا مزد اقدامات خوشبینانه‌ی دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجره‌های باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همه‌ی قواعد و طرح‌های غربی‌ها در بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب تحریم هلمز – برتون و قانون داماتو دادند! 6️⃣ بار ششم – قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، هم ارز عراق (صدام) و کره شمالی. محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدن‌ها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدن‌ها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را براه انداخت. به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکایی‌ها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کره‌ی شمالی در لیست محور شرارت گذاشت. 7️⃣ بار هفتم – شکست مذاکرات هسته‌ای در سعدآباد پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همه‌ی تأسیسات هسته‌ای‌مان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواست‌شان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیاده‌خواهی‌هایشان جدی شد رهبر انقلاب دستور فک پلمپ را صادر کردند. 8️⃣ بار هشتم – شکست برجام