هدایت شده از عصای موسی
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 «تنها» التماس امام خمینی به ملت ایران
🔺امروز مملکت ما غربزده است که از زلزلهزده بدتر است!
🔺من التماس میکنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را میبوسم!
🔺این غربزدهها را کنار بگذارید!
🔺عدهشان خیلی زیاد هم نیست، ادعایشان زیاد است...
#به_غرب_زده_ها_رای_ندهیم
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به عصــــای موســــی بپیوندید👇
🕎 @mosesom
هدایت شده از عصای موسی
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان: نمیتوانیم
زاکانی: برای چی اومدی؟؟
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به عصــــای موســــی بپیوندید👇
🕎 @mosesom
هدایت شده از خبر ری اکشن | امیر آرشام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روند رشد اقتصاد کشور از دهه تاریک ۹۰ خارج شد
محمد شیریجیان؛ معاون اقتصادی بانکمرکزی: رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۲، بر اساس گزارش مرکز آمار ۵.۱ درصد و بر اساس گزارش بانک مرکزی ۵ درصد بوده است.
🔹متوسط رشد اقتصادی کشور از سال ۹۱ تا ۹۹ معادل ۰.۵ درصد بوده و این در حالیست که در نه ماهه ۱۴۰۲ این میزان معادل ۴.۵ درصد و سال قبل از آن معادل ۴ درصد بوده است.
آمارها نشان میدهد که بعد از سال ۱۴۰۰ از وضعیت و دادههای پرت دهه تاریک ۹۰ فاصله گرفتهایم.
متوسط رشد سرمایهگذاری از سال ۹۱ تا ۹۹ معادل منفی ۷.۶ درصد بوده؛ در صورتی که رشد سرمایهگذاری کشور در سال ۱۴۰۱ معادل ۶.۷ درصد و در نه ماهه ۱۴۰۲ معادل ۴.۵ درصد بوده است.
رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ نه تنها در تمام بخشهای اقتصادی اتفاق افتاده بلکه زیرساختهای تداوم و پایداری رشد اقتصادی نیز محقق شده است.
به خبر ری اکشن بپیوندید:
@khabar_reaction
هدایت شده از راه دیالمه
هدایت شده از موج
💢 برای جلیلی چیکار کنیم؟
1⃣ تماس امیدبخش
🔻 کافیه طبق شیوهنامه، به صورت تصادفی با یه شماره تماس بگیرید و سوال بالا رو بپرسید.
🔹 یکی از مهمترین مزیتهای این طرح اینه که مهارت و وقتگذاری خاصی نمیخواد
و پیامی که به مخاطب میده، اینه که ما دنبال حل مشکل هستیم! نه رای جمع کردن
🔰 مشاهده جزئیات شیوهنامه
@Nejaatt_ir | @Mowjj_ir
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
✅ یکی از ستادهای انتخاباتی #پزشکیان در اصفهان
مراقب باشیم در اختلاف افکنی بین نیروهای انقلابی حرکت خزنده فتنه دوباره رای نیاره و نتواند کشور را به لجن بکشه، هنوز داغ دولت #نفوذی و وطن فروش از پیشانی کشور پاک نشده.
یکی از مهمترین مطالبات نیروهای انقلابی و اسلامی از رئیسجمهور آینده چگونگی برخورد با بی بندو باری افسار گسیخته فرهنگی بخصوص بیحجابی و سگگردانی خواهد بود.
مواظب باشیم باز این افراد به کشور مسلط نشوند.
___________
🌼 در#انتخابات به یکی مثل #رئیسی رای میدهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
آمارها نشان میدهد
🔰 میراث پربار شهید رئیسی برای دولت آینده
🔸دولت سیزدهم در بحث کلان اقتصاد موفق بوده که افزایش رشد اقتصادی، مهار نرخ تورم و بالا رفتن تولید ناخالص داخلی از نتایج آن است. از طرفی ثبات کف بازار و افزایش قدرت خرید اقشار کمدرآمد و متوسط که در این اواخر با تلاشهای شبانهروزی شهید رئیسی نشانههای آن هم پدیدار شد باید از سوی دولت چهاردهم به طور ویژه دنبال شود؛
🔻بنابراین اگرچه کارشناسان بر ادامه طرحهای کلان اقتصادی اصرار دارند، مردم خواهان توجه ویژه دولت آینده به وضعیت معیشت هستند.
🔸دولت سیزدهم پس از هشت سال معطل نگه داشتن کشور به امید برجام، روی کار آمد. کشور در برخی حوزهها ۴۰ سال عقبگرد کرده بود و قطع مکرر برق، تشکیل صفهای طویل مرغ و روغن و...، سختیهای دهه ۶۰ را در یادها زنده میکرد. تورم ۴۷ و یک دهم درصدی سال ۹۹، جهش هشت برابری قیمت مسکن در هشت سال، رشد اقتصادی پایین و حتی منفی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، خزانه بدهکار که در تامین حقوق کارکنان دولت هم مشکل داشت در کنار انبارهای در حال خالی شدن کالاها در عین هزینهکرد کل بودجه ارزی مربوط به تامین کالاهای اساسی سال ۱۴۰۰ در چهارماه و نیم آخر دولت حسن روحانی، سختیهای دهه ۷۰ را پیش چشم مردم میآورد. به همین دلیل عناوینی چون دهه از دست رفته و دهه سوخته اقتصاد، بر دهه ۹۰ گذاشته شد.
🔸کشور به مثابه کامیونی بود که با بار سنگین به ته دره افتاده باشد و بیرون کشیدن آن، به کسانی نیاز داشت که گرده زیر بار خدمت بدهند و مرد میدان و اهل نوآوری باشند.
🔸اصل اول موفقیت رئیسی و دولت او، اعتماد و اتکا به توان داخلی به عنوان یک اصل و گسترش همکاری با همسایگان و کشورهای دوست به عنوان سیاست مکمل بود.
طرحهای مختلف آبی مانند غدیر، آب شیرینکن غیرساحلی سیستان و...؛ همدان، شهرکرد، سنندج و بخش زیادی از خوزستان و سیستان را صاحب آب آشامیدنی باکیفیت و پایدار کرد و با احیای نزدیک به ۹ هزار واحد اقتصادی که حدود پنج هزار واحد آن بهصورت کامل تعطیل بود و برای بیش از ۲۱۵ هزار نفر شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شد.
🔸افزایش صادرات نفت و وصول پول آن و افزایش صادرات غیرنفتی موجب بهبود درآمد کشور و رفع بخشی از تنگناهای ارزی شد. این موفقیتها حاصل تلاش رئیسجمهور و وزیر خارجه شهید، وزارتخانههای مربوطه، بانک مرکزی و دیگر دستگاههای مسئول است.
#تیتر_یک
https://kayhan.ir/001DUf
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 اگر انصاف داشتید میگفتید که رئیسی، دولت را ازکجا به کجا رساند
🔸روزنامه زنجیرهای هممیهن بدون اشاره به موفقیتهای چشمگیر دولت شهید رئیسی، مدعی نقد این دولت شد.
🔸روزنامه وابسته به غلامحسین کرباسچی بیآنکه اذعان کند شهید رئیسی چه دولت ورشکستهای را از آقای حسن روحانی تحویل گرفت و هنگام شهادت، چه موفقیتهایی را به ثبت رسانده بود، نوشت:
🔻«آقای رئیسی به دلیل سقوط بالگرد از میان ما رفتهاند و چندان پسندیده نیست که درباره عملکرد ایشان چیزی بگوییم؛ زیرا این از ویژگیهای فرهنگی جامعه است. با این حال، چنین وضعیتی امری کوتاهمدت است و نقد درگذشتگان بهسرعت احیا میشود. در این انتخابات مردم امیدی پیدا کردهاند که از مشکلات کنونی رهایی یابند.
🔻امروز این سؤال بهدرستی مطرح است که با آمدن رئیسجمهور جدید چه تفاوتی حاصل خواهد شد؟ اگر این پرسش را بخواهیم پاسخ دهیم؛ ناچار باید برنامهها و ایدههای خود را با دولت قبل مقایسه کنیم که طبعاً منجر به نقد آن نیز میشود.
🔻البته، ما مطلقاً موافق نیستیم که بدون پروا و مثل اصولگرایان حاکم، علیه قبلیها لجنپراکنی کنیم و هر اطلاعات درست و غلطی را به هم ببافیم و نتایج نادرست بگیریم. ولی حق داریم که بدانیم وعدههای آن دولت چه بود و کدامها محقق شد و اگر نشد چرا و چه کسی پاسخگوست و فرق ما با دولت قبل در چیست؟
🔻ما قصد لیست کردن همه وعدههای آن دولت را نداریم؛ ولی اجمالاً باید به اهم وعدههای دادهشده درباره مبارزه با فساد، تکرقمی شدن تورم، ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی و ایجاد یک میلیون شغل، بهبود سرعت اینترنت، گشت ارشاد مدیران، بهکارگیری نیروهای شایسته، کاهش فقر و... رسیدگی کرد و نشان داد که چرا و چگونه این وعدهها فقط وعده بوده و نه تعهد حرفهای».
🔸درباره دو یادداشت هممیهن گفتنی است که اولاً؛ مقایسه شاخصهای مختلف اقتصادی و سیاسی و دیپلماتیک و فرهنگی، از موفقیتهای دولت سیزدهم نسبت به دولت روحانی حکایت میکند.
🔻خارج کردن کشور از طلسم فلجکننده برجام و تنوعبخشی به دیپلماسی، چند برابر کردن صادرات نفتی و غیرنفتی با وجود تحریمهای دو برابر شده، احیای بازدارندگی امنیتی و نظامی، حاکم کردن آرامش و اخلاق در فضای سیاسی کشور در مقایسه با دولتمردانی که ترویج بیادبی و بیاخلاقی و دوقطبیسازی را سرلوحه رفتار خود داشتند.
🔻توقف مدیریت پشتمیزی و رفتن به میان مردم و شنیدن مطالبات و گلایههای آنها، کاهش تورم از 60درصد به 40درصد، کاهش کسری بودجه کمرشکن و تورمزا، اهتمام به خودکفایی گندم، افزایش نسبی ساختوساز مسکن به عنوان موضوعی کمرنگ شده و مورد تمسخر در دولت قبل، تسویه چند صدهزار میلیارد تومان از بدهیهای انباشتهشده در دولت روحانی، تامین بیش از 50هزار میلیارد تومان برای طرحهایی مانند رتبهبندی معلمان و تعهدات مالی به تعویق افتاده درباره بازنشستگان، خط قرمز دانستن فساد اقتصادی به جای حمایت از مجرمان، احیای چندهزار کارخانه تعطیل و نیمهتعطیل، و...
🔸هممیهن اگر نگاه صادقانه و کارشناسی داشته باشد، ابتدا باید بگوید روحانی اقتصاد و سیاست و دیپلماسی و امنیت و فرهنگ کشور را به کدام قهقرا فرستاد، سپس در مقام نقد، موفقیتهای دولت رئیسی را بشمارد و پس از آن، ادعا کند که در فلان حوزه به دولت رئیسی انتقاد دارد. ثانیاً؛ محتوای نشست اعضای دولت قبل با آیتالله رئیسی در مرداد ۱۴۰۰- زمانی که هنوز کابینه جدید، از مجلس رای اعتماد نگرفته بود- به اندازه کافی گویاست که چه وضعیتی را تحویل شهید رئیسی دادهاند...
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DVK
@Kayhan_online