هفدهمین قرار تماشا چهارشنبه این هفته برگزار خواهد شد.
مردم ایران چگونه می توانند به مردم جهان کمک کنند؟
هفدهمین قرار تماشا با اکران یکی از مهمترین آثار سینمای استرالیا برگزار خواهد شد.
با تماشا این فیلم نگاه خیلی دقیق تری نسبت به فعالیت های رسانه ها خواهیم داشت. تماشای واقعیت هایی که شاید تا به امروز برای شما موضوعیت نداشته است.
شناخت این واقعیت ها به تماشاگر کمک خواهد کرد از جامعه خود در برابر جهل به خوبی دفاع کند. مردم ایران با تماشای این اثر رسالت تاریخی خود را بازخوانی می کنند و نقش خود را در جهان امروز پیدا خواهند کرد.
اگر می خواهید از ملت ایران در جنگ جهانی رسانهای محافظت کنید تماشای این فیلم درس های بسیار مهمی برای شما خواهد داشت. فعالان رسانهای ایران در کشور های همسایه چه وظیفه ای دارند؟ با کدام خبرنگاران باید مقابله کنند؟
⏰ چهارشنبه ۵ اردیبهشتماه از ساعت ۱۵:۳۰
خیابان استانداری، گذر سعدی، عمارت تاریخی سعدی
#قرار_تماشا
بدون تماشای واقعیت ها تبیین ممکن نیست.
#ایده_برنامه_سازی_تلویزیونی
چرا برنامه سازان و فیلم سازان از پدیده های طبیعی داخل شهر به عنوان موقعیت دراماتیک استفاده نمی کنند؟
📝 متن یکی از اعضای اندیشکده تبیین
متن کامل در پست بعدی👇
#ایده_برنامه_سازی_تلویزیونی
چرا برنامه سازان و فیلم سازان از پدیده های طبیعی داخل شهر به عنوان موقعیت دراماتیک استفاده نمی کنند؟
🔻در رسانه کشور های دنیا، پدیده های طبیعی داخل شهر موضوعیت داره. یعنی اگر کوه بلندی داشته باشند، یا ساحلی زیبایی داشته باشند، یا رودخانه ای داشته باشند یا هر پدیده طبیعی دیگه، نه فقط به عنوان نماد، بلکه به عنوان یک موقعیت دراماتیک از آن استفاده می کنند.
بسیاری از صحنه های فیلم ها و سریال های خارجی به گونه ای متن نویسی می شود، که پدیده های طبیعی نه فقط به عنوان یک زیبایی طبیعی شهر، بلکه همانند یک بازیگر نقش برعهده دارند و در سیر علت و معلولی حوادث دخیل هستند. در این صورت معنای جدیدی از پدیده های طبیعی خلق می کنند و هویتی جدید به آن اضافه می کنند. به طوری که مخاطب با دیدن صحنه هایی از آن فیلم به سرعت ذهنیتش نسبت به آن شهر و پدیده های طبیعی اش شکل می گیرد.
🔻ولی رسانه های داخلی با کم لطفی کردن و پرداخت های سطحی به این ظرفیت های طبیعی، تصویر پرقدرتی را به دنیا یا حتی به مردمان داخل کشور ارائه نکرده اند. به طوری که بسیار شنیده شده که کسانی که به ایران سفر می کنند، تصور یک کشور بیابانی و بی آب و علف دارند. ولی وقتی با واقعیت روبرو می شوند شگفت زده می شوند. آن ها مشکل را در رسانه های خودشان می بینند که درست است ولی روی دیگر ماجرا کم کاری درام پردازان و برنامه سازان ایرانی نسبت به این ماجرا است.
🔻و اما شهر اصفهان که مهمترین پدیده طبیعی آن رودخانه است. این رودخانه می تواند بستر دراماتیک بسیاری از ماجراها باشد. می تواند کنشگری داشته باشد و داستان خلق کند. می تواند خودش بستر یک برنامه سازی تلویزیونی شود و برنامه ها از داخل استودیو ها به دل شهر بکشاند.
👈تصور کنید یک قایقی از بالاتر از پارک ناژوان داخل رودخانه به حرکت بیفتد و آرام آرام به سمت شهر حرکت کند. پل ها و بوستان ها را یکی یکی بگذراند و به سمت پل شهرستان پیش برود. آیا این قایق نمی تواند یک لوکیشن و موقعیت خوب برنامه سازی باشد؟ آیا نمی تواند گفتگو ها و صندلی داغ هایی را در همین قایق ترتیب داد؟ آیا گزارش گر ها نمی توانند داخل همین قایق با مردم مصاحبه کنند؟ آیا نمی توان با این قایق از حال و هوای نشاط خانواده ها در پارک های اطراف رودخانه برنامه تهیه کرد؟ آیا نمی شود مستند مسابقه قایق رانی برگزار کرد؟ آیا نمی توان یک مستند مسابقه پر چالش و جذاب از یک خانواده داخل قایق تهیه کرد؟ بله می شود. بسیار زیاد هم می شود. رسانه اساسا باید همین کار را بکند. باید بتواند پدیده های عالم را کشف کند و معنا ببخشد. داستان قایق و رودخانه یک نمونه خوب از این بحث است. نمونه های مشابه دیگر بسیار است. از کوه های اطراف اصفهان گرفته تا کویر و غیره.
#تلویزیون
#اندیشکده_تبیین
📱کانال دیده بان فرهنگ و هنر اصفهان را در ایتا دنبال کنید.
https://eitaa.com/amm
⚠️توجه توجه⚠️
📝 آخرین مهلت ثبت نام
فقط تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
📢 ما در کلاس شناخت و خلق درام
فراتر از نویسندگی و فیلمنامه نویسی گام بر می داریم...
در این کلاس ما به زبان فارسی، عربی و انگلیسی با مفهوم قصه و درام آشنا
می شویم‼️
ما قصه ها را خلق نمی کنیم
بلکه آنها را زندگی می کنیم...
#مدرسه_روایت
#شناخت_و_خلق_درام
#دوره_نویسندگی
✏️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با آیدی زیر در ارتباط باشید:
@Madresehrevayat
📱کانال دیده بان فرهنگ و هنر اصفهان را در ایتا دنبال کنید.
https://eitaa.com/ammaresf
یک شبکه اجتماعی آمریکا را تهدید می کند. چرا نظام آمریکا اینقدر از یک شبکه اجتماعی می ترسد؟
چرا نمی تواند یک شبکه اجتماعی را تحمل کند؟ و اصرار دارد حتما باید صاحب این شرکت یک آمریکایی باشد و مبتنی بر سیاست های آمریکایی اداره شود؟
حال بهتر میتوان نتیجه گرفت که ایکس (توییتر سابق)، اینستاگرام و فیس بوک چقدر در خدمت منافع آمریکا هستند و آمریکا چقدر حکمرانی در رسانه برایش اهمیت دارد که برای تصاحب یک نرم افزار، حاکمیت تمام قد وارد میدان می شود.
وقتی از امپراطوری رسانهای صحبت میکنیم خبر از یک واقعیت است. نه یک تحلیل. آمریکا بدون سلطنت رسانهای فرو می پاشد.
#یادداشت_کوتاه
تماشا کنید و لذت ببرید.
این مسجد دیدن دارد.
این صحنه خیلی معنا دارد.
#اندیشکده_تبیین
#دیدهبان
36.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا آیت الله خامنهای یک رهبر جهانی است؟ پیروی جوانان آمریکایی از راهبردهای جمهوری اسلامی ایران
✅ مجری آمریکایی خطاب به دانشجویان دانشگاههای ایالات متحده:
📍شعارهای آیت الله را در دانشگاههای آمریکا تکرار نکنید...
#دیدهبان
#اندیشکده_تبیین
🆔 @Kavoshmedia
گزارش تصویری هفدهمین قرار تماشا
در هفدهمین قرار تماشا فیلم The Year of Living Dangerously اکران شد. بعد از تماشای فیلم پیرامون نقش رسانهها در زمینه سازی انقلاب ها و کودتاها گفت و گو شد. آیا خبرنگاران ایران می توانند در امنیت کشور های همسایه موثر باشند؟ چگونه؟
#قرار_تماشا