هدایت شده از فوق برنامه
قسمت هفتم فوق برنامه در رسانه داستان ایران منتشر شد. هم اکنون می توانید قسمت هفتم فوق برنامه را در آپارات تماشا کنید و نظرات خود را برای ما ارسال کنید.
آرام آرام داریم دشمن زن را می شناسیم. اگر زن های ایران دشمنان زن را به خوبی شناسایی کنند، کار تمام است.
لینک قسمت هفتم فوق برنامه:
https://www.aparat.com/v/ihehxkk
برای ما برداشت خودتون رو ارسال کنید. منتظر شما هستیم.
راه های ارتباط با ما:
میتونید برای ما پیامک ارسال کنید .سامانه پیامکی:
☎️ 30000235
میتونید در پیام رسان بله، ایتا و تلگرام برای ما پیام ارسال کنید. فضای مجازی:
📲 09037343164
ارتباط با شما برای ما یک هدف مهم است. امیدواریم لایق ارتباط با شما عزیزان باشیم.
https://eitaa.com/foghe_barnameh
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پادکست ادعا بزودی پخش خواهد شد.
این پادکست روایت اندیشه ورزی چند جوان برای یافتن راه حل مشکلات کشور است.
این پادکست تلاش می کند به دولت جمهوری اسلامی کمک کند.
ادعا پاسخی به رئیس جمهور ایران است.
رئیس جمهور ایران می گوید هر کس مدعی است برای مشکلات کشور راه حل دارد به ما بگوید. گزاره اصلی و محوری دکتر پزشکیان تا به امروز مطالبه از نخبگان و دانشگاهیان برای ارائه راه حل است.
اندیشکده ای تلاش کرده برای بعضی از مسائل کشور، اندیشه ورزی کند. بزودی فایل صوتی این اندیشه ورزی ها منتشر خواهد شد.
هدایت شده از دیدهبان فرهنگ و هنر اصفهان
آیا بدون فعالیت سیاسی ممکن است به کشور کمک کنیم؟
آیا فعالیت های خیریه ها فعالیت سیاسی نیست؟ آیا مدرسه سازی فعالیت سیاسی نیست؟ مگر می شود بدون فعالیت سیاسی به امور کشور پرداخت؟
متاسفانه در اصفهان گروه هایی از کار فرهنگی معنایی غیرسیاسی درک می کنند. این درک برای مردم اصفهان آسیب های بزرگی به همراه دارد. مخصوصا برای مذهبی ها. مذهبی های اصفهان گمان می کنند بدون فعالیت سیاسی میتوانند خود را دیندار به حساب آورند.
نقش مجموعه های فرهنگی غیرسیاسی در تقویت این ذهنیت بسیار جدی و قابل توجه است. مجموعه های فرهنگی که در محاسبات خودشان گمان می کنند اگر سیاسی نباشند می توانند اعتماد مردم را جلب کنند غافل از اینکه این محاسبه به سیاست زدایی منجر خواهد شد.
مردم اصفهان باید بدانند مهم ترین و اثر گذارترین ماهیت در حوزه فرهنگ، سیاست است. امام خمینی می فرمایند: والله تمام دین سیاست است.
تصور غلط از فعالیت فرهنگی باعث می شود فعالان فرهنگی اصفهان نسبتی با دولت جمهوری اسلامی ایران نداشته باشند و خود را مسئول اتفاقات کشور ندانند. در صورتیکه در نظام اسلامی تمام نهاد های مردمی مسئول وضعیت کشور هستند. هر کدام به سهم خودشان. به طور مثال همانقدر که وزارت اقتصاد و امور دارایی برای اوضاع اقتصادی کشور مسئول است هیئت های مذهبی کشور هم مسئول هستند.
شواهد تاریخی این ادعا را بررسی می کنیم.
در زمان قاجار اهالی بازار ( مسئولان هیئت ) بودند که با اعتصابشان نقشه های اقتصادی بریتانیا علیه ایران را نقش بر آب می کردند. هیئت ها اگر جایگاه خود را در حکومت اسلامی پیدا کنند می فهمند دولت بدون هیئت های مذهبی در اداره کشور نمی تواند موفق باشد. برای درک این موضوع میتوانید پیرامون شرکت اسلامیه مطالعه کنید و مستند تکیه گاه را تماشا کنید.
حال اگر ما سیاست را از فرهنگ جدا بدانیم، دین را از فرهنگ جدا بدانیم، هنر را از سیاست جدا بدانیم ، چگونه جمهوری اسلامی ایران موفق شود؟
#والله_اسلام_تمامش_سیاست_است
هدایت شده از دیدهبان فرهنگ و هنر اصفهان
و الله اسلام تمامش سیاست است. اسلام را بد معرّفی کردهاند. سیاست مُدُن از اسلام سرچشمه میگیرد. من از آن آخوندها نیستم که در اینجا بنشینم و تسبیح دست بگیرم؛ من پاپ نیستم که فقط روزهای یکشنبه مراسمی انجام دهم و بقیه اوقات برای خودم سلطانی باشم و به امور دیگر کاری نداشته باشم. پایگاه استقلال اسلامی اینجاست. باید این مملکت را از این گرفتاریها نجات داد. نمیخواهند این مملکت اصلاح بشود؛ اجانب نمیخواهند مملکت آباد شود. اینها حتّی آب هم برای این ملّت تهیه نکردهاند! آبی که ما در قم از آن استفاده میکنیم، در اروپا حتّی به حیواناتشان هم نمیدهند! اگر راست میگویند برای بیکاران کار پیدا کنند. این جوان بعد از بیست سال تحصیل، کار میخواهد. فردا، که فارغ التّحصیل میشود، سرگردان است. اگر معاشش فراهم نشود نمیتواند دین خود را حفظ کند. شما خیال میکنید آن دزدی که شبها از دیوار، با آن همه مخاطرات، بالا میرود و یا زنی که عفت خود را میفروشد، تقصیر دارد؟ وضع معیشتْ بد است که این همه جنایات و مفاسد، که شب و روز در روزنامهها میخوانید، به وجود میآورد.
امام خمینی (ره)؛ 21 فروردین 1343
هدایت شده از دیدهبان فرهنگ و هنر اصفهان
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولی امر: ما در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند. یکی از اولویّتهای قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است.
وقتی ولی فقیه که ولایتش همان ولایت رسول الله است مسئله ای را مطرح می کند آیا مومنین میتوانند نسبت به حل این مسئله بی تفاوت باشند؟
آیا مجموعه های فرهنگی و هیئت های مذهبی میتوانند ادعای فعالیت دینی داشته باشند و مسائل ولی فقیه را پیگیری نکنند؟
آیا بدون حل مشکل مسکن در ایران میتوانیم منتظر ظهور امام زمان باشیم؟
آیا ظهور امام زمان بدون تمدن اسلامی ممکن است؟ آیا تشکیل تمدن اسلامی بدون کشور اسلامی ممکن است؟ آیا کشور اسلامی بدون دولت اسلامی ممکن است؟
آیا بدون فعالیت سیاسی میتوانیم زمینه ساز ظهور امام زمان (عج) باشیم؟
#والله_اسلام_تمامش_سیاست_است
پادکست ادعا
روایت اندیشه ورزی یک اندیشکده برای یافتن راه حل مشکلات کشور
بزودی...
تحریم ها عامل بی برقی است
تیتر صفحه اول روزنامه سازندگی
این جریان که همواره معترض است که چرا همه مشکلات را گردن استکبار و آمریکا می اندازید و ضعف و ناکارآمدی داخلی را هم بر گرده او سوار میکنید اما در تازه ترین نتیجه گیری اش متوجه شده که بی برقی هم ازاثرات تحریم است!
چند سوال از این نتیجه گیری مطرح است:
۱-در دوره دولت سیزدهم تحریم ها نه تنها برداشته نشد بلکه بیشتر هم شد ولی در آن دولت خاموشی و بی برقی در اوج مصرف در تابستان که موردی عادی در سالهای گذشته بود را نیز نگذاشت اتفاق بیفتد.این مسئله عجیب نیست؟
۲-اصلا گیریم که مقصر بی برقی آن هم در چهله زمستان تحریم ها است خب پیشنهاد اجرایی شما چیست مذاکره دیگر درست است؟مذاکره با چه کسی و در چه شرایطی؟آیا تجربه ناموفق مذاکره در دهه ۹۰ اینقدر زود فراموش شده؟الان ما بنشینیم با حامیان اصلی نسل کشی در اسراییل مذاکره کنیم که لطفا بی برقی ما را حل کنید؟مطمئنید همان کسی که میگفتید همه مشکلات سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۰ با خروج او از توافق نامه پیش امد الان میتواند مشکلات را حل کند؟ اصلا با عقل جور در می اید بروید پیش کسی که خود مشکل را بوجود آورده برای حلش از او استمداد کنید؟
۳-اگر مقصر بی برقی تحریم است عامل تحریم آمریکاست ولی تیتر چند روز پیش این روزنامه آن بود که بهتر است در این شرایط دیگر مبارزه با استکبار را کنار بگذارید و به فکر اقتصاد باشیم ،خوب طبق نظریات خودتان برق هم که به تحریم ربط دارد پس بدون برق میشود به فکر اقتصاد بود ؟پس چگونه مدعی توجه به اقتصاد و کنار گذاشتن مبارزه با استکبار بودید؟
مگر تحریم هم راهی برای مبارزه نبود؟
به قول شاعر شیرازی عبدالرضا قیصری:
کدخدای پیر هم تحریم ها را بر نداشت
وعده های کدخدا را نیز جراحی کنید
جو*، جوابِ «جانمی جانِ» جوادان را نداد
جو خرِ گندم نما را نیز جراحی کنید!
* (جو بایدن)
بی خدا ها دسته دسته مردمان را می کشند
جانشینان خدا را نیز جراحی کنید!
#رسانه
#استکبار
#بی_برقی
فرمان جهاد علیه مثلث شوم
⚠️
🔻رهبرانقلاب یک نکته راهبردی و البته امیدآفرین به ستایشگران اهل بیت فرمودند: اینکه جهاد زبان در مواردی مهمتر از جهاد جان است...مثل جهاد این روزهای ما که جهاد تبیین است.
🔸تا اینجا اهمیت مساله.
🔻اما یک نکته لطیف هم فرمودند که قابل گذشتن نیست. اینکه حضرت زهرا سلام الله علیها به کسی محبت پیدا می کنند که اهل جهاد تبیین باشند چرا که مهمترین خصوصیت آن بانوی فداکار و مظلوم تبیین بوده است.
🔻و مهمترین ماموریت جهاد تبیین برای این روزها، جهاد علیه مثلت شوم است.
🔻مثلث شوم چیست؟
فرمودند سه گانه "هراس افکنی، اختلاف افکنی و یاس آفرینی" مثلث اهداف ضداسلامی –ضدایرانی دشمن است و باید با منطق دلنشین "شجاعت و آگاهی و ایستادگی" را به مردم منتقل کرد.
🔻اما چرا این مثلث؟
امروز جنگ اصلی در ساحت ذهن است. ذهن ها تسخیر شود، دشمن بر زمین و زمان مسلط می شوند. کما اینکه تروریست های وابسته به محور تل آویو-واشنگتن در سوریه، اول بر ذهن ها مسلط شدند و بعد میدان.
اساسا جنگ شناختی با این هدف است که با تحریک ذهن و قلب، اراده افراد را به زنجیر بکشد. اینجاست که فرد مسخ شده ناخواسته مثل عروسکی دست ساز اجیر می شود.
🔻اما چرا هراس افکنی؟
نقش هراس افکنی در جنگ های روانی بسیار حساس است. مهمترین نقش هراس افکنی اینست که قدرت تفکر واستدلال فرد را مختل می کند. به اصطلاح فرد دچار کپ کردن محاسباتی می شود. توجه شود که مهم نیست فرد چطور فکر می کند و چه تحلیلی از صحنه نبرد دارد، مهم اینست که بترسد. اگر بترسد حتی به داشته های خودش نیز فکر نمی کند.
🔸مثل اخبار جعلی حمله نظامی به تاسیسات هسته ای و یا ضعف ایران در مقاومت نظامی. یا ادعای نفوذ در سیستم دفاعی و یا برجسته سازی عملیات های خرابکارانه کوچک.
🔸در نهایت؛
هراس افکنی باعث میشود قدرت یک جامعه دچار مرگ عصبی شود. فرد یا جامعه قدرت دارد اما توان کنترل و بهره گیری از قدرت را ندارد.
🔻اما چرا اختلاف افکنی؟
اختلاف افکنی اصل قدرت را مختل می کند. انفال 46 می فرماید " وَ لَا تَنَازَعُوا فَتَفشَلُوا." یعنی تنازع کردید، فشل می شوید. سست می شوید و در ادامه می فرماید" وَ تَذهَبَ رِیحُکُم" و عزتتان از بین می رود. رهبرانقلاب سال 1401 در دیدار با مسوولین نظام با اشاره به این آیه با تاکید معناداری می فرمایند اگر اختلاف آمد "قهرا خاک نشین می شوید. قهرا ذلیل می شوید. قهرا وسیله تسلط دیگران را بر خودتان فراهم کرده اید"
🔸مثل تقابل دولت با حاکمیت یا استعفای رئیس جمهور یا انگشت اتهام سمت فرماندهان نظامی گرفتن و مواردی از این دست.
🔸در نهایت؛
اختلاف افکنی، قدرت یک جامعه را از درون متلاشی می کند و قوای جامعه در مواجهه با یکدیگر دچار فرسایش می شود.
🔻اما چرا یاس آفرینی؟
یاس آفرینی نیز قدرت شکن است. احساس بن بست یک اثر بسیار کلیدی دارد و آنهم نشستن است. فرد ناامید در نقطه پیروزی، شکست را می پذیرد. یاس آفرینی باعث میشود اساسا قدرت دیده نشود. حرکت و تلاش مورد اعتنا قرار نگیرد. دشمن بزرگنمائی شود و امید از اصلاح رخت ببندد.
🔸مثل بی ارزش نشان دادن موفقیت های علمی و نظامی و کوچک شمردن نقش ایران در معادلات بین المللی و بزرگنمائی مشکلات اقتصادی و غیره.
🔸در نهایت؛
اساسا با یاس آفرینی قدرت دیده نمی شود که بخواهد استفاده شود. فرد یا جامعه دچار وارونه نمائی می شود و شکست را همان ابتدا می پذیرد.
🔻و اما نکته آخر؛
سهم دشمن که روشن است. ذاتش بر خباثت است.
سهم دنیاطلبان و غربزده های داخلی نیز روشن است. اساسا موجود اند به القای دشمن.
سهم مرجفون نیز روشن است. اساسا موجود اند به اغوای دشمن.
اما امان از آنها که نیت شان خیر است اما ثمره عمل شان تثبیت همین مثلث شوم است.
خلاصه اینکه ماموریت امروز جهاد تبیین، روشنگری علیه این مثلث شوم است.
همشهری
@mahdian_mohsen
کارشناس نما یا اصحاب آشوب
یکی از خطرناک ترین پدیده ها برای کشور ما کارشناس نماها هستند. کارشناس نماها تلاش می کنند نسخه های تزیین شده را به خورد کارگزاران ما دهند.
ما در کشور تعدادی غرب گرا یا غرب زده داریم که اساسا موفقیت جمهوری اسلامی ایران را نمی خواهند. چرا که این موفقیت باعث ابطال فرهنگ غرب خواهد شد. این غرب زده ها تلاش می کنند هر روز برای مردم ایران بحران آفرینی کنند. خب اگر مردم واقعیت این ها را بشناسند که دیگر نزد مردم اعتباری نخواهند داشت. پس تلاش می کنند افکار شوم خود را بزک کنند تا بتوانند مردم و مسئولان را فریب دهند.
غرب زده ها در رسانه هایشان ده ها بار از فضای مجازی آزاد دم می زنند. اما پشت این آزادی زمینه سازی آشوب را آرزو می کنند.
به طور مثال این غرب زده ها از اینکه مسیح علینژاد به نوجوان ایرانی دسترسی ندارد عصبانی هستند. از اینکه اتاق های عملیات روانی آمریکا به مردم ایران دسترسی نداشته باشند عصبانی هستند.
آن ها می دانند با اینستاگرام بدون قانون راحت تر می توان در کشور آشوب ایجاد کرد. پس غرب زده ها به دنبال افزایش نارضایتی عمومی هستند. چرا که ایده حکومت دینی باید شکست بخورد.
مسئولان باید بدانند همانگونه که به مسیح علینژاد مجوز حضور در دانشگاه ایرانی نمی دهند بدیهی است در شبکه های اجتماعی هم باید قانون گذاری داشته باشند. حضور مسیح علینژاد در یک دانشگاه بیشتر مخاطب دارد یا در شبکه های اجتماعی؟
آیا ما برای تاسیس مراکز روانشناسی نیاز به مجوز نداریم؟ آیا برای تاسیس مهد کودک چطور؟
حال اکثر نهاد ها و فعالیت اجتماعی میتوانند موجودیتی دیجیتال داشته باشند. با مخاطب بیشتر و با اثر گذاری بیشتر. حال چه شده است که این مسئله بدیهی را نمی خواهیم بفهمیم.
غرب زده ها تلاش می کنند مسئولان ایرانی را نفهم و غیر منطقی کنند. واضح است مسئول نفهم و غیر منطقی عملکردش باعث نارضایتی عمومی خواهد شد. و نارضایتی ها باعث تضعیف نظام.
غرب زده ها از ایده حکومت دینی کینه ها دارند.
پادکست ادعا بزودی منتشر خواهد شد.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید.
با ما در ارتباط باشید.
@omidvaram