ما خیلی منصفانه برخورد میکنیم:
واقعا باید گریست برای صدا و سیمایی که اینگونه بستر فریب و پروپاگاندا را برای بعضی ها فراهم میکند. کسانی که سال ها کشور را معطل رویاهای و محاسبات غلط خود کردند.
ای کاش صدا و سیما بهتر میتوانست از حقوق ملت ایران دفاع کند و نگذارد با جنجال و اسمان ریسمان بافتن یک وزیر بازنشسته که با جسارت تمام برای دفاع از دولت قبل حاضر شده هر چه خواست بگوید و در مقابل میکروفون کارشناسی که میتوانست با چندین پرسش کوتاه همه رشته های وی را پنبه کند را قطع میکند و چقدر هم به خودش می بالد که ما عجب انصاف و عدالتی برقرار ساختیم و عجب ازادی بیانی! حتی چیدمان گفتگو ها را هم نمیتواند تدبیر کند که لا اقل زمانی را برای پاسخ به گفته های پایانی کنار بگذارد.و کارشناس باید بنشیند لبخند بزند و مزخرفات طوفانی بشنود.
نه آقای صدا سیما این هیچ کجایش به عدالت نمیماند این اشتباه محاسباتی تو را نشان میدهد و به ما یادآوری میکند که در اکثر بحران های اجتماعی و اقتصادی نقش بسیار پر رنگی داشته ای و اگر آنها هنوز جرات میکنند همان حرف هایی که با آنها یک دهه مردم را به ستوه اوردند بزنند حتما به خاطر توست و دیگر شکی نداریم که امروزه بخشی از نارضایتی هایی که مردم از انقلاب دارند بر عهده خود توست . بدون عملکرد خوب صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران نمیتواند رضایت مردم را داشته باشد.
#یادداشت_کوتاه
این بود روایت تمام عیار شما!!؟
از همان روزی که اسامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد،شاهد این بودیم که صدا و سیما به سرعت و کنش خود افتخار میکرد و میگفت ما تمامی شرایط و بستر تبلیغات نامزدها را فراهم کردهایم،بدون ذره ای تأخیر...
ما ابداعی جدید در این خصوص داریم و آن تشکیل میز گردهای مختلف برای نامزدهاست ...
ما هم گفتیم احسنت که اینقدر سرعت عمل داشتید و قاب تلویزیون را برای روایت تمام عیار نامزدها، برای ما مخاطبان تنظیم کردید.
اتفاقی که دیشب در میزگرد فرهنگی آقای پزشکیان رخ داد روایت تمام عیار از کل ماجرا بود؟؟
علتِ قطع میکروفن و اینکه اجازه ندادید با منطق و استدلال این مسئله جلوی چشمان مخاطبان حل شود چه بود؟؟
اگر کارشناسی آوردهاید که علم و دانایی طرف مقابل را محک بزند،پس چرا اجازه سخن گفتن به او ندادید.
این بود روایت تمام عیار شما!!؟
درست است!
در شأن ما نیست گفت و گویی ببینیم که شخصی با بی منطقی، به کارشناسی که قرار است برنامههای او و دانایی او را محک بزند،صحبت میکند و شما برنامه را خاتمه میدهید و اجازه نمیدهید مسئله روایت شود!!
این چه معنایی میتواند داشته باشد جز اینکه شما حتی به کارشناس خود احترام نمی گذارید،چه برسد به مردم...
وقتی فردی مستقیما روبه کارشناس میکند و میگوید دروغ میگویی!تو با من مشکل شخصی داری،این صحبت منطقیست؟!
یا پرت کردن حواس مردم از مسئلهی اصلی...
پاسخ خیلی ساده است، فقط کافیست سندی را ارائه دهی تا اگر فلان حرف صحت نداشته باشد،مشخص شود،اما بیان جملات بیربط و تهمت گونه چه معنایی میتواند داشته باشد؟؟
وظیفهی مجری این بود که منطق را میان گفت و گو برقرار کند نه اینکه میکروفن ها قطع شود و ملت را شاهد رفتاری قرار میدهد که جز فریب معنای دیگری نمیتواند داشته باشد!!
من سوالی دارم!؟
چرا کارشناس در برنامهتان آوردهاید!؟
مگر نه اینکه میخواهید او توان و علم طرف مقابل را بسنجد و برای ما مخاطبان روشنگری کند!؟؟
اگر طرف مقابل حرفی میزند،این وظیفه کارشناس است که بگوید آیا این حرف او علمی و مستند است یا خیر تا مخاطب بتواند فهم کند و بداند چگونه انتخاب کند!
شما وقتی اجازه نمیدهید کارشناس،صحتِ کلامِ طرف مقابل را برای ما مخاطبان توضیح دهد، این توهین به ملت است و بستری تمام عیار برای روایت دشمن...
میتوانم با صراحت بگویم که به ملت توهین کردید و حق انتخاب عادلانه و صحیح را گرفتید...
این بار اول نیست که قاب ملی اجازه میدهند،حرفی بیربط و غیرقابل مستدل برای مردم روایت شود و پاسخ حقیقی در آن لحظه برای مردم گفته نشود،همانند آن نموداری که نشان از خود تحقیری میداد و فقط کافی بود کلام وزیر امور خارجه آمریکا بیان شود تا ریشهی این صحبت های بیربط، آشکار شود...
من خواهش میکنم بستری را فراهم کنید که حقیقت برای مردم روایت شود نه اینکه جلوی آن گرفته شود.
#یادداشت
ای کاش صدا و سیما بفهمد دفاع از عملکرد نظام ناقض بی طرفی نیست. یعنی اگر کارشناسی یا یک مجری در برنامه هایش از نظام دفاع کرد این معنای جانبداری نمیدهد.
جریان شبه روشن فکری خیلی تلاش کرده اند که صدا و سیما تصورات غلطی پیرامون ماهیتش داشته باشد. و گمان کند دفاع تمام قد از نظام خلاف رفتار حرفه ای یک رسانه است.
دیدهبان فرهنگ و هنر اصفهان
✅ پویش قصه های کودکی با دوچرخه تا آخر خرداد ماه تمدید شد. تابستان در حال فرا رسیدن است همگی ما چه د
🚴♂ امشب آخرین فرصت ارسال خاطرات در پویش قصه های کودکی با دوچرخه است.
👈 برندگان در تاریخ ۱۰ تیر پس از داوری آثار ارسالی، انتخاب و اعلام می گردند.
📱کانال دیده بان فرهنگ و هنر اصفهان را در ایتا دنبال کنید.
https://eitaa.com/ammaresf
#پویش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
👈 مردم فضای تخریب را نمیپسندند
✍ اخلاق انتخاباتی و هشدارهای رهبر انقلاب به نامزدهای انتخابات و طرفداران آنها
💻 Farsi.khamenei.ir
مذاکره برای ما یک شیوه مبارزه است.
واقعا سیاستمداران رشد کرده اند.
#فرهنگ_سیاسی
عدالتخانه ایران
این اطلاع نگاشت بیانگر اشراف کامل آیت الله خامنهای بر مسائل قوه قضائیه است. بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان قوه نشان گر نظم مطالب در ذهن ایشان است.
نکته ی مهمی که میتوان به آن اشاره کرد اطلاع نگاشت های پایگاه khamenei.ir می باشد. این اطلاع نگاشت ها جلوه حکمرانی رهبر انقلاب می باشد. با توجه به اطلاع نگاشت ها میتوانیم زاویه دید ایشان در مسائل حکمرانی را به خوبی درک کنیم.
اطلاع نگاشت ( اینفوگرافیک ) یک محصول رسانهای بسیار مهم است. این محصول رسانهای اطلاعات بنیان است و یادآوری می کند اطلاعات غیر نظام مند فایده ای نخواهد داشت.
#اطلاع_نگاشت
نقش دفاتر مردمی در حکمرانی آیت الله خامنهای
بنده نسبت به خرج سهم امام از وجوهات خیلی سختگیری دارم؛ یعنی مسجد و مانند اینها که میخواهند بسازند من اجازه نمیدهم از سهم امام بسازند
گاهی اوقات یک گزارشهایی به دفاتر مردمی ما میرسد که نگرانکننده است؛ کسی در زندان است، پروندهاش هم در جریان است، منتها آن سرعت لازم در رسیدگی پرونده مشاهده نمیشود. خب این زندانی سختی میکشد دیگر، بالاخره باید زودتر تکلیف [او] معلوم بشود؛ این یک نکتهی بسیار مهمّی است. یا بعضیها مشکلشان در داخل زندان مشکل لاینحلّی است؛ کسی به خاطر یک مشکل مالی افتاده زندان، و چون نمیتواند [بدهیاش را] بدهد، این بدهکاری مالی روزبهروز دارد افزایش پیدا میکند، به همین نسبت زندان هم طولانیتر میشود. بعضیها را انسان نگاه میکند میبیند تا آخر عمر باید اینها در زندان بمانند، آخرش هم پول داده نمیشود؛ این باید یک جوری علاج بشود. بنده یک وقتی قبلاً به قوّهی قضائیّه گفتم که شما در یک مواردی حتّی از وجوهات میتوانید وحق دارید این پولها را اداء کنید؛ بنده نسبت به خرج سهم امام از وجوهات خیلی سختگیری دارم؛ یعنی مسجد و مانند اینها که میخواهند بسازند من اجازه نمیدهم از سهم امام بسازند، امّا معتقدم از وجوهات حتّی میشود برای یک چنین مواردی استفاده کرد؛ مشکل را باید حل کرد، باید علاججویی کرد. ۱۴۰۳/۰۴/۰۲
فرهنگ مسئولیت پذیری، کنش قوه قضائیه برای محیط زیست
آزادسازی ۶۸ هکتار از حریم و بستر زاینده رود
حجت الاسلام جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته ۷۱۶ هکتار
اراضی ملی و دولتی در استان اصفهان رفع تصرف شد، خاطرنشان
کرد: همچنین ۹۶۹ حلقه چاه غیرمجاز نیز مسدود شد زیرا در این
شــرایط تنش آبی، عددهای با حفر چاه عمیق، استفاده غیرمجاز
میکردند.وی با بیان اینکه با همکاری دستگاه قضایی و شرکت آب منطقه ای استان، تاکنون ۶۸ هکتار از اراضی حریم و بستر رودخانه زاینده رود رفع تصرف شده است، افزود: تعیین حدود حریم و بستر رودخانه نیز در حال انجام اســت و بیشتر محدوده حریم و بستر زاینده رود تعیین شده است.
#دیدهبان
متاسفانه کم تر رسانه ای به حکم آیت الله خامنه ای برای استفاده از سهم امام اشاره کرده است. در صورتیکه چنین نگاهی برای افکار عمومی بسیار مهم است. اینکه چرا رسانه ها توجه نمی کنند یک مسئله جدی و مهم است.
آیت الله خامنه ای برای حل مشکل زندانیان بدهکار استفاده از سهم امام را مطرح کردند.
کسی به خاطر یک مشکل مالی افتاده زندان، و چون نمیتواند [بدهیاش را] بدهد، این بدهکاری مالی روزبهروز دارد افزایش پیدا میکند، به همین نسبت زندان هم طولانیتر میشود. بعضیها را انسان نگاه میکند میبیند تا آخر عمر باید اینها در زندان بمانند، آخرش هم پول داده نمیشود؛ این باید یک جوری علاج بشود. بنده یک وقتی قبلاً به قوّهی قضائیّه گفتم که شما در یک مواردی حتّی از وجوهات میتوانید وحق دارید این پولها را اداء کنید؛ بنده نسبت به خرج سهم امام از وجوهات خیلی سختگیری دارم؛ یعنی مسجد و مانند اینها که میخواهند بسازند من اجازه نمیدهم از سهم امام بسازند، امّا معتقدم از وجوهات حتّی میشود برای یک چنین مواردی استفاده کرد؛ مشکل را باید حل کرد، باید علاججویی کرد. ۱۴۰۳/۰۴/۰۲
یک عدالتخانه میتواند فعالان رسانه ای را بازداشت کند؟
یکی از موانع جدی که در راه هدف مهم تبدیل شدن قوه قضاییه به عدالتخانه مورد اعتماد مردم وجود دارد برخورد های غلط و گمراه کننده برخی رسانه ها در مورد عملکرد دستگاه قضایی است به عنوان نمونه روزنامه سازندگی با تیتر بازداشت فعالان رسانه، زندانی شدن وحید اشتری را مخابره کرده است گویا قوه قضاییه ناجوانمردانه در راستای محدودیت و خفه کردن آزادی بیان و مطالبه حقوق ملت با جان بر کفان و فعالان رسانه ای برخورد میکند و این هم یکی دیگر از برگ های سیاه آن رویکرد زشت و محدود کننده این قوه و نظام پشتیبان آن است و طی این خط رسانه ای هر موقع دستگاه قضایی به وظیفه خود در برخورد با نشر اکاذیب،و تخلفات رسانه ای عمل میکند باید شاهد روانه شدن سیل اتهام ها و سیاه نمایی ها علیه آن باشیم در صورتی که وظیفه اصلی این قوه همین تشخیص و برخورد و مجازات عادلانه و به موقع است و اگر فردی جرمی انجام داد و بر دستگاه قضا محرز شد و برخوردی صورت نگرفت در این صورت این دستگاه ناکارآمد و چه بسا فاسد است نه بر عکس آن!
شاید هم تصور این رسانه آن است که کسی که فعال رسانه ای شد دیگر از هر گونه برخورد قضایی و کیفری یاید مصون باشد و بتواند هر دروغ، افترا، تهمت و اقدامی علیه منافع عمومی را انجام دهد و هیچ کس هم نباید بتواند او را محکوم و مجازات کند؟
انتساب هرگونه مجازاتی از قوه قضاییه به برخورد سیاسی و از سر تسویه حساب البته که کار امروز این رسانه ها نیست و قبلا هم از این مدل برخورد ها به کرات از آنها دیده ایم.
عادل شکیبایی
📚به نام خدایی که کارش قصه گوییِ...
چرا قصه گفتن برای مامانا مهمه؟
چرا قصه گفتن برای مامان بزرگا مهمه؟
چرا قصه گفتن برای خدا مهمه؟
چرا بچه ها قصه شنیدن رو دوست دارن؟
اصلا این قصه چیه؟!
📍حالا قرارِ دوشنبه های هر هفته یکم درمورد قصه و قصه گویی و اهمیت اینکه چرا باید واسه کوچولوهامون قصه بگیم حرف بزنیم
و قصه هایی که پیدا میکنیم و بنظرمون شنیدنش برای بچه ها مهم و ضروری میاد رو اینجا با شما به اشتراک بذاریم تا راحت تر بتونیم وقتی وارد کتابفروشی می شیم واسه کوچولوهای نازنینمون کتاب انتخاب کنیم...
کتابِ خوب...🎈
آنچه باید تو بگویی، قصه است...📖
سینما می تواند نجات دهنده ی اقتصاد ایران باشد؟
بیست و دومین قرار تماشا با اکران فیلم قیمت واقعی برگزار خواهد شد.
آیا می توانیم مشکلات اقتصادی کشور را به کمک سیاست های خارجی حل کنیم؟
ما با دیدن این فیلم متوجه خواهیم شد که اگر حواسمان به استقلال کشورمان نباشد، اگر خود را وابسته بدانیم و در برابر ظلم ایستادگی نکنیم روزی خواهد رسید که تبدیل به برده هایی می شویم که نه تنها وضع زندگی و آرامشمان که بلکه حتی نفس کشیدنمان هم برای کسی مهم نخواهد بود.
ما باید بدانیم چرا بعضی از کشورها دوست دارند ما وابسته ی آنها باشیم!
چرا دوست دارند ما از نظر اقتصادی استقلال نداشته باشیم.
و اصلا چرا میگوییم وابسته بودن خوب نیست.
وابسته بودن چه بلایی سر ما و زندگی ما و آینده ی ما می آورد...
⏰ چهارشنبه ۶ تیرماه از ساعت ۱۵:۳۰
خیابان استانداری، گذر سعدی، عمارت تاریخی سعدی
#قرار_تماشا
بدون تماشای واقعیت ها تبیین ممکن نیست.
مردم ایران حق دارند واقعیتها را تماشا کنند.
#اندیشکده_تبیین
🆔@ghararetamasha
تماشای حکومت غیردینی امکان فهم ضرورت حکومت دینی را فراهم می کند.
در بیست و دومین قرار تماشا یکی از مهم ترین مستند های تاریخ سینما اکران خواهد شد. The True Cost روایت مردم کشورهایی است که حکومت هایی غیردینی دارند.
با این فیلم استعمار امروز را تماشا می کنیم . خیلی از مردم ایران گمان می کنند استعمار امروز ممکن نیست و این پدیده برای یک قرن گذشته است. با تماشای این فیلم میتوانند آینده ایران غیر مستقل را درک کنند.
این مستند یکی از بهترین مستندهای اقتصادی تاریخ سینماست. مستندی که روش جدید استعمار را به نشان میدهد. یکی از مهم ترین روش های استعمار امروزی سرمایه گذاری کشورهای خارجی در کشور مقصد است. یعنی استعمارگران با پوشش سرمایه گذاری استعمار می کنند.
با تماشای این فیلم راه نجات اقتصاد ایران را میتوانیم تماشا کنیم. گام اول تماشای اقتصاد است. تا از اقتصاد شناختی نداشته باشیم چگونه میتوانیم مشکلش را شناسایی کنیم؟ اگر به خوبی نتوانیم مشکلش را شناسایی کنیم چگونه میتوانیم راه حل مشکل را پیدا کنیم؟
فردا در بیست و دومین قرار تماشا فیلم The True Cost اکران خواهد شد.
#قرار_تماشا
بدون تماشای واقعیت ها تبیین ممکن نیست.
#اندیشکده_تبیین
برای بار سوم میگویم من صادق هستم.
آقای پزشکیان در مناظره آخر ۳ بار تکرار کردند من دروغ نمیگویم و یکی از کلید واژه های تبلیغاتی از جانب حامیانشان صداقت ایشان است.
صرفا به یکی از موارد خلاف این مدعا اشاره میکنم:
در نشست میزگرد اقتصادی ایشان گفتند که درآمد یک پزشک متخصص در ایران ۲۵ میلیون تومان است که زیر ۱۰۰۰ دلار و ۵۰۰ دلار می شود و اگر همین پزشک خارج از کشور برود در آمد ۵ الی۶ دلاری خواهد داشت و تازه منت او را هم میکشند .
به اینکه درآمد چند درصد از پزشکان متخصص ما ۲۵ میلیون است فعلا کاری نداریم و می خواهیم این مقایسه ایشان را واکاوی کنیم یعنی ایشان ۲۵ میلیون را بر ۶۰ هزار تومان که نرخ دلار در بازار آزاد است تقسیم کرده اند و به عدد ۵۰۰ دلار رسیده اند این میزان درآمد دلاری حدود یک چهارم درآمد یک کارگر ساده در کشوری مثل آمریکاست یعنی ایشان به جامعه ایرانی دارند میگویند که یک پزشک متخصص نخبه ما یک چهارم یک کارگر ساده در آمریکا حقوق میگیرد!
سوالی که طبیعتا اینجا مطرح می شود آیا می توان به همین راحتی درآمد یک صنف یا یک نفر را در نرخ دلار بازار ضرب کرد و با درآمد بر حسب دلار در کشور های دیگر مقایسه کرد؟ به دلایلی که اشاره می کنم این مقایسه گمراه کننده و غلط است زیرا هزینه ها در کشور های مختلف با هم تفاوت های جدی دارد بطور مثال در بیشتر کشور های توسعه یافته یک باک بنزین حدود ۵۰ دلار هزینه دارد که به پول ما می شود ۳ میلیون تومان در حالی که یک باک بنزین در کشور ما حتی به صورت آزاد فقط ۱۵۰ هزار تومان و معادل کمتر از ۳ دلار هزینه دارد یا اجاره خانه در این گروه از کشور ها ماهیانه حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰دلار است که به پول ما می شود ۱۲۰ تا۱۸۰ میلیون تومان بطور ماهیانه. پس واضح است که چنین مقایسه ای قطعا نادرست و غیر منطقی است و از یک نامزد ریاست جمهوری که مهم ترین ارکان اقتصادی کشور را می خواهد در دست بگیرد پذیرفته نیست اما اگر بخواهیم مقایسه صحیح را بدانیم در اقتصاد مفهومی تحت عنوان قدرت خرید وجود دارد که این مشکل را حل می کند این واژه به معنی این است که در هر کشوری قدرت خرید مردم که بحث هزینه و درآمد همزمان در آن وجود دارد چقدر است که قدرت خرید ایرانیان طبق امار جهانی هم اکنون بیش از ۱۸ هزار دلار و درآمد به ازاءهر نفر حدود ۴۰۰۰ دلار در سال است یعنی قدرت خرید هر دلار در ایرانیان بطور میانگین ۶ برابر کشور های توسعه یافته است و اشتباه دیگر آن است که برای تبدیل ارز در این مقایسه ما از دلار بازار که حجم محدودی از مبادلات ارزی ما را تشکیل می دهد استفاده شده. ما برای تبدیل ریال به دلار باید از نرخ واقعی ارز استفاده کنیم که در حال حاضر حدود ۳۰ هزار تومان است یعنی با این صحبت های گفته شده در آمد ۲۵ میلیونی یک ایرانی معادل حدود ۵۰۰۰ دلار در سایر کشور ها خواهد شد و ایشان قطعا مشاور های اقتصادی فراوانی دارند از جمله دو نفر اقتصاددان هنگامی که این اعداد را در میز گرد اقتصادی گفتند همراهشان بودند پس چگونه است که اینگونه واقعیت ها را وارونه جلوه دادن را دروغ نباید بدانیم؟
سینما چگونه آینده جهان را ترسیم می کند؟ مردم ایران در آینده جهان چه نقشی خواهند داشت؟
تصور کنید اتفاق هولناکی در کشور برای شما و خانواده تان و هموطنانتان در حوزه سلامت رقم خورده است.اولین کاری که می کنید برای دریافت کمک به چه کسی مراجعه می کنید؟ ازچه کسی توقع دریافت امکانات و درمان دارید؟ حالا اگر همان کسی که بهترین گزینه انتخابی شما باشد فاسد باشد و فقط به فکر جیب خودش باشد آیا دیگر به سراغ او می روید؟ یا به راهکار دیگری فکر می کنید؟
🎧 در قسمت چهارم پادکست ضد قهرمان شما را دعوت میکنیم به تماشای زندگی مردم کشوری بنشینید که با وجود اینکه متوجه می شوند دولت و پزشکان کشورشان به مردم خیانت می کنند اما بازهم راضی به زندگی در آن وضعیت می شوند؟ کشوری که یک رسانه ورزشی می خواهد آن ها را نجات دهد.
مگر می شود یک پزشک اینگونه شود؟
مگر می شود در کشوری اینگونه باشد؟
چرا یک رسانه ورزشی باید به چنین چیزی بپردازد و دیگر هیچ رسانه ای چیزی نمی گوید؟
چرا جوانان این کشور نمیتوانند تغییری ایجاد کنند؟
فساد چیست؟ و چرا فساد در این حد ممکن می شود؟
مردم رومانی چرا با این وضعیت کنار آمده اند؟
چرا همان یک رسانه به مبارزه ادامه نمیدهد؟
آیا در این جامعه مبارزه معنایی می دهد؟
🎞Collective
🗓 محصول سال :2019
🎬 کارگردان: الکساندر نانائو
ضد قهرمان را از طریق لینک های زیر بشنوید:
لینک کست باکس 🔽
https://castbox.fm/va/6153069
لینک شنوتو 🔽
https://shenoto.com/album/podcast/253984/EP04--Collective
مردم ایران حق دارند واقعیت ها را تماش کنند.
#ضدقهرمان
#قرارتماشا
🆔@ghararetamasha
در جمهوری اسلامی ایران مردم خالق سیاست ها هستند نه بازیچه سیاست ها.
در جمهوری اسلامی ایران سیاست پدر و مادر دارد. پدر و مادر سیاست در ایران مردان و زنان ایران اسلامی هستند.
سیاست چیست؟
جمهوری اسلامی چیست؟
جمهوری اسلامی ایران چگونه ملت ها را برای همیشه از مستکبرین نجات خواهد داد؟
هفتۀ گفتوگو و مناظره
ازاینرو، هفتۀ پیش رو را یک فرصت بزرگ کمنظیر در تاریخ انقلاب اسلامی ایران میبینم: هفتۀ گفتوگو و مناظره پیرامون تصمیم برای آیندۀ ایران.
بخشی از پیام سعید جلیلی
«به پا خیزید برای خدا، دوتا دوتا و تنها!» آن گاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است!
در دانشگاه های ایران چه خبر است؟ چرا مغز های کوچک زنگ زده میخواهند سیاست را در ایران مانند غرب بازنمایی کنند؟
انتخابات مقدس نیست؛ بلکه عرصهای برای مبارزه قدرت و مقام و منزلت و منافع گروههای گوناگون است.
سرمقاله کیومرث اشتریان عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
انتخابات مقدس نیست؛ بلکه عرصهای برای مبارزه قدرت و مقام و منزلت و منافع گروههای گوناگون است. اگرچه انتخابات در هنگامههایی خاص، کارکردهای امنیت ملی دارد، اما آن را نباید همیشه و ضرورتا به کل انقلاب و نظام و اسلام و ایران گره زد. اغلب این دعوای من و توست برای دستیابی به منابعی که در کشور وجود دارد یا برای دستیابی به مقام و موقعیت. چرا باید این دعوای شخصی یا گروهی را به یک دعوای ملی یا دینی تبدیل کنید؟ چرا باید دعوای منافع را در زرورقی از ارزشها بپوشانیم؟ بسیاری از عرصهها منطقهالفراغ است و حکومت تا آنجا که میتواند باید بنای مشروعیت خویش را از آن بیرون بکشد، از انتخابات بگیرید تا نظارت استصوابی و بسیاری از تصمیمات بخش عمومی. اینها هیچکدام امور مقدس نیستند. آنگاه که چنین بیندیشیم، زمینه برای یادگیری سیاسی فراهم میشود.
گزارش تصویری بیست و دومین قرار تماشا
در بیست و دومین قرار تماشا وضعیت اقتصادی تعدادی از کشورهای دنیا را تماشا کردیم. فیلم بهای واقعی روایت دنیای اقتصاد است. دنیایی که اگر هوشیار نباشیم به بهانه رشد اقتصادی ملت ها بدبخت می شوند.
#گزارش_تصویری