─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄پس در این روز در زیر آسمان روند و اعتراف و اقرار کنند نزد حق تعالی به گناهان خود تا سعادتمند گردند به ثواب عرفات و گناهانشان آمرزیده گردد و مشغول گردند به اعمال و ادعیه عرفه ...
🌀و نیز گفته اند سبب آن این است که مردم از این جایگاه به گناه خود اعتراف میکنند و بعضی آن را جهت تحمل صبر و رنجی میدانند که برای رسیدن به آن باید متحمل شد. چرا که یکی از معانی «عرف» صبر و شکیبایی و تحمل است.
─═༅💬1⃣1⃣💬༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀فَتَلَقی آدَمُ مِنْ رَبِّه کَلماتًُ فتابَ عَلیهِ اِنَّه’ هو التَّوابُ الرّحیمْ
☄آدم از پروردگارش کلماتی دریافت داشت و با آن بسوی خدا بازگشت و خداوند، توبه او را پذیرفت، چه او توبه پذیر مهربان است.
💬طبق روایت امام صادق علیه السلام ، آدم علیه السلام پس از خروج از جوار خداوند، و فرود به دنیا، چهل روز هر بامداد بر فرار کوه صفا با چشم گریان در حال سجود بود، جبرئیل بر آدم فرود آمد و پرسید:
💬 چرا گریه می کنی ای آدم؟چگونه می توانم گریه نکنم در حالیکه خداوند مرا از جوارش بیرون رانده و در دنیا فرود آورده است.
💬 ای آدم به درگاه خدا توبه کن و بسوی او بازگرد.چگونه توبه کنم؟
─═༅💬1⃣2⃣💬༅═─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄جبرئیل در روز هشتم ذیحجه آدم را به منی برد، آدم شب را در آنجا ماند. و صبح با جبرئیل به صحرای عرفات رفت، جبرئیل هنگام خروج از مکه، احرام بستن را به او یاد داد و به او لبیک گفتن را آموخت و چون بعد از ظهر روز عرفه فرا رسید تلبیه را قطع کرد و به دستور جبرئیل غسل نمود و پس از نماز عصر، آدم را به وقوف در عرفات واداشت و کلماتی را که از پروردگار دریافت کرده بود به وی تعلیم داد، این کلمات عبارت بودند از:خداوندا با ستایشت تو را تسبیح می گویم سُبحانَکَ اللهُمَ وَ بِحمدِک جز تو خدایی نیست لا الهَ الاّ اَنْتْ کار بد کردم و بخود ظلم نمودم عَمِلْتُ سوء وَ ظَلَمْتُ نَفْسی به گناه خود اعتراف می کنم وَ اِعْتَرفْتُ بِذَنبی اِغْفرلی تو مرا ببخش که تو بخشنده مهربانی اِنَّکَ اَنْتَ اَلغَفور الرّحیمْ
👤آدم (ع) تا بهنگام غروب آفتاب همچنان دستش رو به آسمان بلند بود و با تضرع اشک میریخت، وقتیکه آفتاب غروب کرد همراه جبرئیل روانه مشعر شد، و شب را در آنجا گذراند. و صبحگاهان در مشعر بپاخاست و در آنجا نیز با کلماتی به دعا پرداخت و به درگاه خداوند توبه گذاشت......
─═༅💬1⃣3⃣💬༅═─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀و نیز دامنه کوه عرفات در زمان صدر اسلام کلاس صحرایی پیامبر اسلام °ص° بود و بنا به گفته مفسرین آخرین سوره قرآن در صحرای عرفات بر پیغمبر °ص° نازل شد و پیغمبر این سوره را که از جامع ترین سوره های قرآن است و دارای میثاق و پیمانهای متعدد با ملل یهود، مسیحی و مسلمان و علمای آنها می باشد، و قوانین و احکام کلی اسلام را در بر دارد، به مردم و شاگردانش تعلیم فرمود.و طبق مشهور میان محدثان پیامبر °ص° در چنین روزی سخنان تاریخی خود را در اجتماعی عظیم و با شکوه حجاج بیان داشت:ای مردم سخنان مرا بشنوید! شاید دیگر شما را در این نقطه ملاقات نکنم. شما به زودی بسوی خدا باز می گردید. در آن جهان به اعمال نیک و بد شما رسیدگی میشود. من به شما توصیه می کنم هرکس امانتی نزد اوست باید به صاحبش برگرداند. هان ای مردم بدانید ربا در آئین اسلام اکیداً حرام است. از پیروی شیطان بپرهیزید.
─═༅💬1⃣4⃣💬༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄فاصله ی این دو وادی معرفت، به اندازه ی یک لحظه فهمیدن است و یک «بَلی»ی دیگر این جا عرفات است و لباس ها همه سفید و دل ها همه بی رنگ. این جا، خاک است و فضایی به وسعت تمامی دل های پاک. همان که ستون خیمه اش، تکیه گاه دل های مشتاق است؛ همان که روزی پشت به دیوار کعبه، نغمه ی نمی دانم یعقوبِ کدام کنعان، یوسف پیراهن او را به تماشا نشسته است! مروه اش، هنگامه های خیمه تا میدان است. عرفه، پنجره ای است باز شده به عاشورا که نسیم دل انگیز عشق و ایثار و شهادت در آن می ورزد. باید لحظه های خطا کارم را، بی هیچ «عرفه»، روزی است که ملایک در عرفات، سبد سبد گلواژه های رحمت الهی و «عرفه»، روز اشک است و ناله. «عرفه»، روز شکستن بت های درون است
─═༅💬1⃣5⃣💬༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀دعای عرفه امام حسین علیه السلام دعایی که امام حسین علیه السلام در روز عرفه °۹ ذیالحجه° در صحرای عرفات خوانده است. بنابر برخی شواهد، قرائت این دعا توسط امام حسین علیه السلام مربوط به آخرین حجش نبوده است. شیعیان این دعا را در روز عرفه در صحرای عرفات و دیگر مناطق دیگر جهان میخوانند.
☄این دعا، در بردارنده آموزههای عرفانی و عقیدتی ازجمله شناخت خداوند و بیان صفات الهی، یادآوری نعمتهای بیکران الهی بر انسان و حمد و سپاس خداوند بر آنها، تضرع به درگاه خداوند و اقرار به گناهان و توبه، درخواست حوایج، و پاداش اخروی و... اشاره دارد.
─═༅💬1⃣6⃣💬༅═─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄دعای عرفه امام حسین علیه السلام از دعاهایی است که شیعیان در روز عرفه و در صحرای عرفات و دیگر مناطق جهان میخوانند. در منابع، درباره سال قرائت دعای عرفه توسط امام حسین علیه السلام مطلبی ذکر نشده است؛ امّا با توجه به برخی شواهد، این دعا مربوط به آخرین حج امام حسین علیه السلام نیست چرا که او در سفر حجی که قبل از واقعه کربلا بود، در عرفات توقف نداشت. امام حسین علیه السلام در ذیالحجه سال ۶۰ قمری که به مکه رفت، در بین اعمال حج متوجه توطئه عوامل یزید شد، از اینرو حج را به عمره تبدیل کرد و سپس طواف خانه و سعی صفا و مروه را به جا آورد و به سمت کوفه حرکت کرد.
─═༅💬1⃣7⃣💬༅═─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀دعای عرفه در بردارنده آموزههای عرفانی و عقیدتی است. بِشر و بشیر فرزندان غالب اسدی نقل کردهاند که: در آخرین ساعات روز عرفه در عرفات، امام حسین با جمعی از خاندان، فرزندان و شیعیان از چادر بیرون آمدند و با نهایت خضوع و خشوع در طرف چپ کوه ایستادند و روی را به طرف کعبه گردانیده دستها را تا مقابل رو برداشتند و این دعا را خواندند.°۲° در روایت کفعمی دعای عرفه با جمله زیر پایان یافته است:لا اله الا انت وحدک لا شریک لک لک الملک و لک الحمد و انت علی کل شیء قدیر. یا رب، یارب یا رب.
─═༅💬1⃣8⃣💬༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄دعای عرفه امام حسین علیه السلام دربردارنده مطالبی است که برخی از مهمترین محورهای آن عبارت است از:
شناخت خداوند و بیان صفات الهی و تجدید عهد و پیمان با پروردگار و شناخت پیامبران و تحکیم ارتباط با آنها و توجه به آخرت و اظهار عقیده قلبی.
سیر اندیشه در آفاق جهان و یادآوری نعمتهای بیکران الهی بر انسان و حمد و سپاس خداوند بر آنها.
🌀تضرع به درگاه خداوند و اقرار به گناهان و توبه و درخواست عفو و روی آوردن به صفات پسندیده و اعمال خیر.
درخواست حوایج که با درود و صلوات بر محمد و آل محمد شروع میشود. سپس تقاضای بخشش و نور هدایت و رحمت و برکت و وسعت روزی و پاداش اخروی و...
─═༅💬1⃣9⃣💬༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
جناب استاد #بابایی
سپاس فراوان ....عالی
اجرتون با سید الشهدا
علیه السلام
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسـگزاریم ....
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون🇮🇷