─═┅═༅🍃📓🍃༅══┅─
🔮◁بازسازی تصویر #علامه_حلی توسط هوش مصنوعی
─═┅═༅𖣔2⃣5⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🌐◁این تصور که انسانها میتوانند ماشینهایی را ایجاد کنند که خود ماشینها هم قابلیت ایجاد و ابداع سیستمها و روابطی جدید داشته باشند، مباحثی الهیاتی را مطرح خواهد کرد.
✪ ماشینهای خلقشده به دست انسانها هرچند بر اساس الگوریتمهای داده شده به آنها اداره میشوند، با این حال ممکن است به رفتارهایی دست بزنند که خالقان آنها هم نمیدانستند چگونه ممکن است چنین رفتاری تولید شود.
❏ آیا خداوند هم بندگان خود را به نحوی خلق کرده است و سپس از خلق خود متحیر شده است؟ چیزی که میتوان پیشبینی کرد، رشد و رواج این نوع تصورات از خداوند و رابطه او با جهان است.
❖ برای پاسخ به شبهههای این چنینی باید راهی یافت که عینا و عملا برای مخاطب توجیه کند و صرفا پاسخ های کوتاه لفظی کفایت نمیکند.
─═┅═༅𖣔2⃣6⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📓🍃༅══┅─
🔮◁با گستردهشدن و شدتیافتن حضور رباتها، راههایی که برای تشخیص ربات از انسان به وجود میآیند نیز گسترش مییابند.
❖ این فناوریها معمولاً برای انسانها آزاردهندهاند و سرعت را کند میکنند. هرچه رباتها و هوش آنها ارتقا پیدا کند، الگوریتمهای محدودکننده نیز افزایش خواهند یافت.
❍ هرچند هوش مصنوعی به کمک فناوریهای تشخیص نیز میآید، با این حال به همین ترتیب هوش رباتی نیز تقویت خواهد شد.
✪ در پی این مشکل راهحلی که مطرح میگردد، رعایت اخلاق و ایجاد شرایط اخلاقی برای ماشینها و سازندگان آن خواهد بود.
❏ آیا اخلاق و تربیت اخلاقی میتواند در این زمینه ورود کند و این مشکل را حل کند؟ آیا اساسا رباتها اخلاقپذیرند؟ اخلاق رباتیک مبحثی پیچیده و ناشناخته است که ابعاد مختلفی دارد.
─═┅═༅𖣔2⃣7⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🌐◁بازسازی تصویر #علامه_مجلسی توسط هوش مصنوعی
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پایان
─═┅═༅𖣔2⃣8⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
┄═┅═✧❁﷽❁✧══┅┄
🇮🇷 #طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
─═══༅🍃🌳🍃༅══┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانس
📖☆◁#تدابیر_تابستان_از_منظر_طب_سنتی_اسلامی
📖☆◁#قسمت دوم
─═══༅🍃🌳🍃༅══┅─
🗓◁تاریخ:#شنبه 1402/03/27
🕰◁ساعت:19/00
◁ ارائه:جناب استاد #حسامی
۞◁طرح سوال
🆔 @ilyan313
🆔 @Tebammareyon
🆔 @ammareyon
🚫#کپی برداری از #ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها و#کپشن ها و#بنرهای #اتحادیه_عماریون بدون اجازه و به هر نحوی#شرعا_جایز_نیست_و_حق_الناسه
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅═══┅─
🔮#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
🪴◁در مورد تدابیر تابستانه چند نکته کلّی را باید مدّنظر داشت:
☆◁(1)..این تدابیر نباید تا شروع تابستان و تسلّط گرما به تاخیر بیفتند بلکه با شروع تدریجی گرما، کم کم باید اجرا شوند تا بهترین نتیجه حاصل شود.
☆◁(2)..مثل هر اقدام دیگری در طبّ سنّتی، این تدابیر نیز بر اساس مزاج و وضعیت جسمانی هرشخص شکل می گیرند
─═┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
☆◁(3)..و طبیعتا همان قدر که یک فرد صفراوی مزاج، نیاز به اجرای دقیق این تدابیر دارد تا فصل تابستان را با سلامتی پشت سر بگذارد، یک فرد بلغمی، چه بسا نیازی به این تدابیر نداشته بلکه این گرمای جانسوز، اوقات خوشی را برایش رقم بزند.
☆◁(4)..افراد دموی در رعایت تدابیر تابستانی، به افراد صفراوی نزدیکند امّا افراد سوداوی، باید بیشتر به دنبال جبران رطوبت بدن خود باشند و نیاز زیادی به کاهش گرمای درونی ندارند.
─═┅═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
🪴◁#توصیه ها
💬◁(1)..حکمای ایرانی بهترین خوراک های تابستانه را خوراک هایی می دانستند که ضمن برخورداری از اعتدال و لطافت و سبکی، طبعی سرد و تر داشته باشند تا بتوانند با اطفای حرارت و خنک کردن بدن، از آسیب های گرمی و خشکی مفرط هوا و تاثیرآن درافزایش تولید خلط صفرا جلوگیری کنند و محیط داخلی بدن را در حالت تعادل نگاه دارند.
💬◁(2).. در تابستان، پرهیز از خوردنی ها و آشامیدنی های گرم و خشک یا غذاهایی که تولید گرما یا خشکی در بدن می کنند لازم است؛ لذا باید مصرف انواع ادویه و فلفل، چربی ها، شیرینی ها، نمک، موز، خرما، کاکائو، انواع سس ها، سیر، خورش فسنجان، گوشت شتر، دم نوش های گرم •مانند نعناع، بابونه، اسطوخودوس• و ... کاهش یابد.
─═┅═༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
💬◁(3)..همچنین اجتناب ازغذاهای سنگین و دیرهضم و خودداری از پرخوری نیز ضروری است زیرا همان گونه که گفته شد به سبب میل حرارت به ظاهر بدن و سردی باطن در تابستان، قوه هاضمه دچار سستی و کم توانی می شود و از پس هضم غذای دیرهضم یا زیاد برنمی آید.
💬◁(4).. بنابراین، پرخوری از هر غذایی ممنوع است و غذاهای غلیظ و دیرهضم مانند انواع فست فودها، کله پاچه، هلیم، آش رشته، سرخ کردنی ها و غذاهای چرب، نیمرو و املت، سالاد اولویه، ماکارونی و لازانیا، ماهی به خصوص سرخ کرده آن، غذاهای دودی، و ... بهتر است از فهرست اغذیه تابستانی خارج شوند.
─═┅═༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
🪴◁تا اینجا در تدابیر تابستان نکات زیر بررسی شد
☆◁(1)..تعریف از تدابیر ششگانه سلامت
☆◁(2)..تعریف سال معتدل و غیرمعتدل
☆◁(3)..تعریف تابستان
☆◁(4)..طبیعت تابستان
☆◁(5)..اثرات تابستان بر بدن
☆◁(6)..تدابیر خوردنی ها وآشامیدنی ها در تابستان
🌾 ادامه تدابیر خوردنی ها و آشامیدنی ها در فصل تابستان
◁{1}..غذای تابستان باید هم بالطبع و هم بالفعل خنک باشد یعنی علاوه بر این که طبع خنکی دارد و در بدن ایجاد خنکی می کند؛ باید حرارت ظاهری آن نیز کم باشد ولذا باید مصرف غذاهای پخته در تابستان کاهش یابد.
─═┅═༅𖣔1⃣4⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
◁{2}..روغن های دارای طبع بسیار گرم مانند روغن کنجد و روغن حیوانی هم بهتر است در فصول سرد مصرف شوند
◁{3}..گوشت های گرم مانند گوشت شتر و گوشت های غلیظ مانند ماهی و گاو در تابستان مناسب نیستند. از گوشتها می توان خروس و بزغاله مصرف کرد. ولی به علت عدم دسترسی، استفاده از گوشت گوسفند، با مقداری کمتر از فصول سرد° مثلا هفته ای یکی دو وعده° همراه با ادویه مناسبی مانند گردغوره، سماق یا پودر تخم گشنیز بلامانع است.
◁{4}.. پس از صرف غذاهای چرب یا سنگین، كمي آبغوره، آبلیمو يا سركه ميل كنید.
─═┅═༅𖣔1⃣5⃣𖣔༅══┅─