هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅🍃📓📓🍃༅══┅─
◁اما باید دقت داشت که فلسفه وجودی زیارت ائمه معصومین، راهکار برقراری ارتباط با معصوم علیه السلام در زمان غیبت و ظهور و در زمان حیات و ممات اوست،
⛈ زیارت، از مهمترین عوامل تربیتی و راهبرد اهلبیت علیها السلام برای ایجاد، تقویت و تعمیق ارتباط شیعیان با ارواح آسمانی و مطهر خاندان عصمت است،
☄ این ارتباط باید از یک ارتباط موقت و احساسی و مقطعی فراتر رفته به ارتباطی دائمی و عارفانه تبدیل شود تا برآیند آن، تربیت شیعهای واقعی و عاشق اهل بیت علیها السلام باشد.
🔘 ساز و کار زیارت، ابزاری معنوی و بسیار مؤثر و روحافزاست که در فرهنگ تشیع، جایگاهی ویژه دارد.
☆ از همین منظر است که زیارت از دیدگاه اهل بیت علیها السلام جریانی چند لایه با ابعاد فرهنگی، سیاسی، اعتقادی، اقتصادی و عرفانی است که تأثیرات فردی و اجتماعی متعددی دارد
─═┅═༅𖣔2⃣3⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅🍃📓📓🍃༅══┅─
○◁تحلیلی بسیار ارزشمندی در این خصوص استاد حضرت آیت الله جوادی آملی وجود دارد که می فرمایند:«اهمیت زیارت اربعین، تنها به این نیست که از نشانه های ایمان است؛ بلکه طبق این روایت، در ردیف نمازهای واجب و مستحب قرار گرفته است.
⛈ بنابراین همان گونه که نماز، ستون دین و شریعت است، زیارت اربعین و حادثه کربلا نیز ستون ولایت است، امّا مهم آن است که دریابیم نماز و زیارت اربعین انسان را چگونه متدین می کند.
🌀 به دیگر سخن، بر اساس فرموده رسول خدا صلوات الله عصاره رسالت نبوی صلوات الله قرآن و عترت است..إنی تارک فیکم الثقلین... کتاب الله و... عترتی أهل بیتی.
♤ عصاره کتاب الهی که دین خداست، ستونی دارد که نماز است و عصاره عترت نیز ستونش زیارت اربعین است که این دو ستون در روایت امام عسکری علیه السلام در کنار هم ذکر شده است.
─═┅═༅𖣔2⃣4⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅🍃📓📓🍃༅══┅─
◁ به کسانی که امکان حضور در اربعین حسینی در کربلا را پیدا نکردند امام صادق چنین، می فرمایند...
⛈ ای سَدیر! قبر حسین علیه السلام را در هر روز، زیارت میکنی؟. گفتم.. فدایت شوم، نه! فرمود..چه قدر جفاکارید!. فرمود..او را هفتهای یک بار، زیارت میکنید؟. گفتم.. نه. فرمود...در هر ماه، چه طور؟. گفتم.. نه. فرمود...در هر سال، چه؟. گفتم..گاه، چنین میشود.
☄ فرمود...ای سَدیر! چه قدر به حسین علیه السلام جفا میکنید! آیا نمیدانی که خدای عزوجل، دو هزار هزار فرشته پریشان غبارآلود دارد که میگِریند و زیارت میکنند و خسته نمیشوند. چه میشود ای سَدیر که قبر حسین علیه السلام را در هر هفته، پنج بار و در هر روز، یک بار، زیارت کنی؟. گفتم.. فدایت شوم! میان ما و او فرسنگها راه است.
🔘 امام علیه السلام فرمود...به بالای بام خانهات برو. سپس به راست و چپ، توجّه کن و آن گاه، سرت را به سوی آسمان، بالا ببر و به سوی قبر حسین علیه السلام رو کن و بگو:" السَّلامُ عَلَیکَ یا أبا عَبدِ اللّهِ، السَّلامُ عَلَیکَ و رَحمَةُ اللّهِ و بَرَکاتُهُ
☆ سلام بر تو، ای ابا عبد اللّه! سلام و رحمت و برکات خدا بر تو باد!". برایت، یک زیارت نوشته میشود و زیارت، °معادل°یک حج و عمره است». °پس از آن،° گاه در یک ماه، بیش از بیست بار، آن را به انجام میرساندم.
─═┅═༅𖣔2⃣5⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅┅═༅🍃📓📓🍃༅══┅─
○◁در نهایت اینکه به تعبیر آیت الله محسن اراکی،زیارت اربعین رجوع به امامی است که ظاهرا در معادلات تاریخی کشته شده است و از نظر کمیتگراها به پایان راه رسیده است، اما ما هیچ احساس تمام شدن راه را نمیکنیم...
⛈ مسئله اربعین حسینی یک نمود از یک انرژی عظیم اجتماعی است که در صحرای کربلا تولید شد و تاریخ را به حرکت در آورد و تا زمانی که تاریخ را به نقطه مطلوب نرساند از پای نخواهد نشست.
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پایان
─═┅═༅𖣔2⃣6⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
┄═┅═✧❁﷽❁✧═┅┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕊#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🍃🌳🍃༅═┅┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
📖☆◁#تدابیر_پیاده_روی_اربعین
_از_منظر_طب_سنتی_ایرانی
📖☆◁#قسمت چهارم
─═┅═༅🍃🌳🍃 ༅══┅─
◁جنــــاب استـــــاد #حســـــامی
۞◁سوال
🆔@ilyan313
🗓تاریخ:#چهارشنبه1402/06/01
⏰ســــاعت:18/30
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @tebammareyon
🚫#کپی برداری از#نام_ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها
و#کپشن ها و#بنرهای_اتحادیه
عماریون بدون اجازه و به هر نحوی #شرعا_جایز_نیست و#حق_الناسه
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅═══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
─┅══✿🍃🌳🌳🍃✿══┅─
◁{🔟}.. #فصــــــــــــــــــل_دهـــــم
✪◁#تدابیر_مقابله_با_گرما
❏ #امام صادق علیه السّلام فرموده اند...
❖ نعم الدهن البنفسج...خوب روغنی است، روغن بنفشه.
📔 بحار الأنوار، باب 88، ص260
─┅═══༅𖣔2⃣7⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🪴🪴🍃✿══┅─
❍◁#تدابیر_مقابله با عطش که درفصل قبلی ذکر شد، علیالعموم مقاومت بدن نسبت به گرما را نیز افزایش میدهند. تدابیر مقابله با گرما که در ادامه میآیند هم متقابلاً میزان تشنگی را کم می کنند.
❖◁[1]..#استرس و بیخوابی میتوانند موجب تحریک یا تولید خلط صفرا و افزایش حرارت بدن شوند. فکروخیال آسوده و خواب کافی ازجمله راههای یاری بدن در مقابله با گرما هستند.
❖◁[2]..#در_ساعات_میانی روز و هنگام تابش آفتاب و نیز در صورت وزیدن باد، از عینک آفتابی° یا کلاه لبهدار° و ضدّآفتابهای مناسب استفاده کنید. در صورت نیاز، ماساژ یک پماد ویتامین AD ساده یا زینک اکساید هم مشکل شما را حل میکند. آفتاب زیاد و شدید که به سر برهنه بتابد، می تواند منجر به خشکی پوست سر و مو و مغز، بیخوابی، عصبی شدن، گرمازدگی، عطش و بی اشتهایی شود.
❖◁[3]..#در_گرماى_شديد هرگز با معده پُر پیاده روی نکنید. بهترین وقت برای شروع پیاده روی، بعد از خروج غذا از معده و سبک شدن سرِدل است.
❖◁[4]..#در_گرماى_شديد هرگز با شکم گرسنه و خالی هم پیاده روی نکنید. این نکته به ویژه در افراد گرم مزاج و لاغراندام اهمیت دارد.
❖◁[5]..#پوشاندن_سر برای محافظت شخص از گرما بسیار مهم است.
─┅═══༅𖣔2⃣8⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌳🌳🍃✿══┅─
❖◁[6]..#گرما_به_ویژه اگر همراه با پیاده روی طولانی باشد بر افراد لاغراندام تأثیر منفی بیشتری میگذارد. لذا این زائرین باید دقّت بیشتری داشته باشند که در طول مسیر، متناوباً استراحت کنند، به ویژه چنان که گفته شد، این افراد باید از گرسنگی در طول مسیر احتراز نمایند.
❖◁[7]..#مصرف_غذاهایی با طبع خنک و به ویژه مصرف مقداری سرکه یا آبلیموترش به همراه غذا یا آب به مقاومت گرمایی شخص کمک میکند.
❖◁[8]..#در_منازل_و_موکبهای بین راه، پس از اندکی استراحت و کاهش حرارت بدن، سر و تن خود را با آب خنک بشویید.
❖◁[9]..#ماساژ_صورت، سینوسها و سینه و ملاج با روغن بنفشه- بادام يا روغن كدو یا روغن خیار در کاهش گرمازدگی مؤثّر است.
❖◁[10]..#اگر_در_گرما دچار سردرد میشوید شقیقه های خود را با روغن بنفشه- بادام یا گلاب ماساژ دهید یا کمی روغن بنفشه داخل بینی بچکانید. در این گونه سردردها که معمولا از پیشانی شروع میشوند؛ گذاشتن دستمال آغشته به آبلیمو یا سرکه روی پیشانی هم درد را تسکین میدهد.
─┅═══༅𖣔2⃣9⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🪴🪴🍃✿══┅─
◁{1️⃣1️⃣}..#فصــــــل_يازدهـــــم
❖◁#تدابير_هواي_آلوده
❍ مولا علی علیه السّلام .. المضمضة والاستـنشاق سنت وطهور للفم والأنف.
✪ مضمضه •گرداندن آب در دهان• و استـنشاق° گرداندن آب در بینی° سنّت است و مایه پاکیزگی دهان و بینی.
📓دانش نامه احاديث پزشكي، 1 / 330
─┅═══༅𖣔3⃣0⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌳🌳🍃✿══┅─
❏◁#آب_و_هوای_عراق، گرم و خشک و هوای آن پر از گردوغبار است. بسیاری از زائرین تا مدّتها پس از بازگشت دچار سرفه های خشک هستند.
✪ برای مقابله با این مشکلات، عمل به توصیه های زیر میتواند مفید باشد:
❍◁{1}..#از ماسکهای مناسب استفاده کنید. در مناطق به شدّت آلوده، یک پارچه نخی مانند چفیه را خیس کرده و به عنوان ماسک استفاده کنید. اگر کمی سرکه هم با آب مخلوط کرده و چفیه را در آن خیس کنید نتیجه بهتری حاصل خواهد شد.
❍◁{2}..#هر یک ساعت، کمی آب خنک، مضمضه و استنشاق(کشیدن داخل بینی) کنید و قدری هم بیاشامید.
❍◁{3}..#صورت و سینه و داخل بینی را با روغن بنفشه - بادام يا روغن كدو یا روغن خیار چرب کنید. چکاندن چند قطره از این روغنها داخل بینی و خوردن یکی – دو قاشق از آنها در هرروز هم خیلی خوب است.
❍◁{4}..#بوییدن سرکه، پیاز یا سیر برای دفع ضرر هوای آلوده مفید است.
─┅═══༅𖣔3⃣1⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🪴🪴🍃✿══┅─
❍◁{5}..#خوردن_پیاز همراه عسل به پاکسازی مجاری تنفّسی و سینوسها کمک زیادی میکند.
❍◁{6}..#دود_کردن_اسفند هم یک گزینه مناسب برای پاکسازی محیط به ویژه در موکبها و منازل بین راه است. موکبداران میتوانند از دود اسفند به تنهایی یا همراه با افزودنیهایی مانند کندر، گلپر و کاه برای ضدّعفونی کردن هوا استفاده کنند.
❍◁{7}..#در_اوقات_استراحت، بینی، دهان و حلق خود را بشویید و ترشّحات سر و سینه را تخلیه کنید.
❍◁{8}..#مقداری_گل_خطمی یا پنیرک را پودر کرده همراه خود در سفرداشته باشید و روزی یک یا دو بار به اندازه یک قاشق چایخوری در مقداری آب جوش یا چای گرم ریخته پس از چند دقیقه میل کنید.
❍◁{9}..#اگر_دچار_سینوزیت هستید قبل از سفر آن را درمان کنید.
─┅═══༅𖣔3⃣2⃣𖣔༅═══┅─