─┅══✿🍃🪴🪴🍃✿══┅─
❖◁(20)..انتظار فرج، انتظار دست قاهر قدرتمند الهى ملکوتى است که باید بیاید و با کمک همین انسانها سیطرهى ظلم را از بین ببرد و حق را غالب کند و عدل را در زندگى مردم حاکم کند و پرچم توحید را بلند کند؛ انسانها را بندهى واقعى خدا بکند. باید براى این کار آماده بود...
🌤 انتظار معنایش این است. انتظار حرکت است؛ انتظار سکون نیست؛ انتظار رها کردن و نشستن براى اینکه کار به خودى خود صورت بگیرد، نیست. انتظار حرکت است.
❍ انتظار آمادگى است. ...انتظار فرج یعنى کمر بسته بودن، آماده بودن، خود را از همه جهت براى آن هدفى که امام زمان علیه الصلاة والسلام براى آن هدف قیام خواهد کرد، آماده کردن. آن انقلاب بزرگ تاریخى براى آن هدف انجام خواهد گرفت.
❀ و او عبارت است از ایجاد عدل و داد، زندگى انسانى، زندگى الهى، عبودیت خدا؛ این معناى انتظار فرج است.
🔮 دیدار اقشار مختلف مردم در روز نیمهی شعبان 27.5.87
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پـــــایــــــان
─┅══༅𖣔1⃣8⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
جنــــــاب استــــاد #بـــــابــــایی
بسیـــار سپــــاس ..خـــــدا قوت
اجـــرتون با صاحب الزمان
علیــــه الســـــــــلام
ازهمــــــراهی همـــــه دوستــــان
ولایی سپــــــاسـگزاریــــــم
پـــایـــان کنفرانس
التمــــــاس دعــــــای فـــــرج
یا عـلـــــــــــی
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅┅─
🔮 #اتحـــــادیه_عمــــــاریون
┄═┅═✧❁﷽❁✧═┅┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕊#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🍃📓🍃༅═┅┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
📖☆◁#به_وقت_تاریخ
📖☆◁#نقش_جریانات_حاکم_بر_حوزه_های_شیعی_در_پیروزی_انقلاب
📖☆◁#قسمت_پنجم
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🕹◁جنــــاب استـــــاد #میرزایی
🗣◁سوال
🆔@ilyan313
🗓تاریخ:#جمعه1402/02/15
⏰ســــاعت:19/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @tarikhbekhanim
🚫#کپی برداری از #ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها
و#کپشن ها و#بنرهای_اتحادیه
عماریون بدون اجازه و به هر نحوی #شرعا_جایز_نیست و#حق_الناسه
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🗞◁بحثی که الان میخواهم خدمت شما بگم یه بحث بسیار ظریف و بصیرتی از تاریخ معاصره که شاید برای خیلیها هضم اون مشکل باشه. اما همه اونها در حوزه های علمیه رخ داده و بعضا در جهت انحراف یا انسداد نهضت امام خمینی °ره ° بوده.
❖ ما توی این بحث یاد میگیریم که هرکسی ادعای دینداری یا روحانی بودن و یا مرجع تقلید بودن داشت صلاحیت هدایتگری نداره. و به قول معروف ، اگر تز انقلاب اسلامی از حوزه ها داده شد آنتی تز آن هم از حوزه خواهد بود.
❍ یعنی به عبارتی اگر قرار باشد خدای نکرده در این کشور انقلابی علیه نظام کنونی رخ بدهد بازهم رهبری آن از دورن حوزه است
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📓🍃༅══┅─
📖◁باجریان شناسی حوزه های علمیه در قبل و بعد از انقلاب هم این مسئله را ثابت کرده. بطوریکه الان هم سران فتنه و به اصطلاح اصلاحطلبان که قصد براندازی نظام را دارند همگی حوزوی هستند ویا ادعای حوزوی بودن دارند و سایرین ، خود را تالی تلو آنها میدانند.
☆ به طور خیلی خلاصه در زمان حجاج بن یوسف ثقفی ملعون که بسیار خونریز بود و حدود ۱۲ سال بعد از واقعه کربلا ، در زمان عبدالملک مروان ، حاکم کوفه شد،
✪ عده ای از شیعیان کوفه از طایفه اشعریون که از ظلم حجاج به ستوه آمده بودند به قم مهاجرت کردند و پایه گذار تشیع و البته حوزه درسی در قم شدند . از آن زمان بود که قم مرکز توجه اهلبیت قرار گرفت
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🗞◁بعدها عده ای از آنها و علی الخصوص دانشمندانشون به کاشان و ری هم مهاجرت کردند و ری مدتها مرکز علمی شیعیان بود.
❖ یک نکته که خیلی گفتن اون لازمه اینه که در ایران همیشه شیعه بوده و تعداد آنها البته کم هم نبوده، اما خب بندرت در راس حکومت قرار میگرفتند. و اینکه میگن مردم ایران را صفویان ، شیعه کردند و هی میگن شیعه صفوی و .... یه چرند واضحه.
❍ پس حکومتهای شیعی علویان طبرستان ، آل بویه ، خراسانیان طرفدار ابومسلم خراسانی ، سربداران ، سادات کیا ، و حتی شیعه شدن برخی مغولها و دولت قراقویونلوها و.... که همگی در زمان قبل از صفویه بوجود اومدن ، شیعه نبودند؟
¤ این همه شیعه که در ایران بودند و بعضا حکومت تشکیل دادند و اون همه تالیفات داشتن ، پس حساب نیستند
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📓🍃༅══┅─
📖◁اصلا کی گفته صفویان، شیعه بودند؟ ...در شیعه بودن شیخ صفی الدین اردبیلی شک و تردید هست.
☆ و به اعتقاد برخی مورخین ، نوادگان شیخ صفی ، بهترین راه تشکیل حکومت را علَم کردن تشیع دانستندزیرا که اعتقاد داشتند اکثریت جامعه ایران شیعه هستن. وگرنه صفویان در ابتدا شیعه نبودند.
✪ البته این یه نظره و مخالفینی هم داره...در ضمن دلایل زیادی هم داره که چرا شیعه را برگزیدند.
¤ علی ایحال در زمان صفویان حوزه علمیه قم خیلی گسترش پیدا کرد و قم شد شیعه خانهء ایران. و مدرسه فیضیه هم در همین دوره ساخته شد و علمای زیادی در اون پرورش یافتند
─═┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🗞◁باسقوط دولت صفویه اهمیت حوزه قم هم کم شد. و با ورود میرزای قمی در زمان قاجاریه، دوباره ، این حوزه رونق گرفت. حرم حضرت معصومه و مدرسه فیضیه تعمیر و آباد شد و خیلی حوزه ، جون گرفت.
❖ با فوت میرزای قمی ، حوزه قم دوباره بی رونق شد و مرکز علمی شیعه به اصفهان و مشهد منتقل شد و با حضور شیخ عبدالکریم حائری یزدی ، حوزه قم در سال ۱۳۰۱ مجددا افتتاح و رونق میگیرد. آشیخ عبدالکریم خیییلی به حوزه قم خدمت کرد و خیلی شهر قم را آباد کرد .
❍ اما چندسال بعد که رضاشاه شروع به مبارزه با دین و روحانیت کرد ، حوزه قم هم کم رونق شد و تعداد طلبه ها خیلی کم شد. آشیخ عبدالکریم خیلی در مقابل رضاخان کوتاه میومد ، نه از باب ترس . بلکه میدونست مخالفت با این مردک ، باعث محو حوزه تازه تاسیس قم میشه
─═┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📓🍃༅══┅─
📖◁در سال ۱۳۱۵ آشیخ عبدالکریم حائری فوت کردند و مرجعیت شیعه در ایران بین سه نفر تقسیم شد که بهشون میگفتند مراجع ثلاث....این بزرگواران عبارت بودند از آیات عظام محمدتقی خوانساری و حجت کوه کمره ای و سید صدرالدین صدر.
☆ کار مرجعیت خیلی خوب پیش نمیرفت. چون هم فشار رضاشاه برای تعطیلی حوزه خیلی زیاد بود هم وجود سه مرجع ، یه کمی باعث اختلاف در مدیریت حوزه شده بود.
✪ تااینکه آیت الله بروجردی که چندسال قبل ، از نجف به ایران اومده بود و در بروجرد ساکن شده بود به دعوت مراجع ثلاث اومد قم و مدیریت حوزه را در دست گرفت آقای بروجردی سال ۱۳۲۳ مدیریت حوزه را بدست گرفتند
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🗞◁ به اعتقاد خیلی از بزرگان ، ایشون یه اعجوبهء مدیریتی در زمان خودش بود و خیییلی به شیعیان در سرتاسر ایران و خارج از ایران کمک کرد و باعث اعتلای شیعه شد.
❖ در زمان ایشون ، شخص حضرت امام هم ، از اساتید حوزه بودند و بعدها در سال ۴۰ که آقای بروجردی فوت کرد یکی از گزینه های مطرح ، شخص حضرت امام بود.
❍ در دوره آقای بروجردی از نظر سیاسی یه سری اتفاقات افتاد از جمله مسئله ملی شدن صنعت نفت و قیام شهید نواب صفوی
¤ مرحوم بروجردی برای ورود به این قضایا خیلی احتیاط میکردند. اما در عوض حکومت محمد رضا هم خیلی از وجود ایشون حساب میبرد و در بعضی مسائل از ایشون اجازه میگرفت
─═┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📓🍃༅══┅─
📖◁.اینکه مثلا ما بیاییم بگیم که چرا آیت الله بروجردی در مقابل شاه قیام نکرد و یااینکه چرا کاری که امام بعدها کرد ، آقای بروجردی نکرد ، یا چرا ایشون از اعدام نواب صفوی جلوگیری نکرد حرف منصفانه ای نیست..
☆ خیلی اوضاع اون روز متشنج و خفقان بود. ما بیرون گود نشستیم و هی میگیم لنگش کن . اما هیچوقت جای آقای بروجردی بااون همه اشراف به مسائل مختلف نبودیم که بفهمیم چی درسته چی غلط.
✪ اصولا قضاوت راجع به مسائل تاریخی کار سختیه و به این راحتی نیست چونکه ما در اون دورهء تاریخی نبودیم و حضور نداشتیم و میخوایم که از روی یه سری کتاب که در نیت نویسنده هم هزار انقلت هست قضاوت کنیم
─═┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🗞◁القصه آقای بروجردی اولین مرجعی بودند که تعلیم زبانهای خارجی را هم در حوزه متداول کردند و به قولی خودشون هم فرانسوی بلد بودند.
❖ اولین مرکزشیعه در اروپا را هم ایشون در سال ۳۲ ساخت که همون مرکز اسلامی هامبورگ در آلمانه و خیلی معتبر و البته زیباست.البته ساخت این مرکز ۱۰ سال طول کشید و سال ۴۰ بعد از فوت ایشون افتتاح شد. اولین رییس این مرکز هم آیت الله محققی و بعدش آیت الله بهشتی بودند.
❍ آیت الله بروجردی در فروردین سال۴۰ فوت کردند و مدیریت حوزه بعداز ایشون به مرحوم آیت الله گلپایگانی و آیت الله شریعتمداری واگذار شد
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّڪَالفَــرَج
پایان قسمت اول
─═┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
جنــــــاب استــــاد #میرزایی
بسیـــار سپــــاس ..خـــــدا قوت
اجـــرتون با صاحب الزمان
علیــــه الســـــــــلام
ازهمــــــراهی همـــــه دوستــــان
ولایی سپــــــاسـگزاریــــــم
پـــایـــان
التمــــــاس دعــــــای فـــــرج
یا عـلـــــــــــی
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅┅─
🔮 #اتحـــــادیه_عمــــــاریون
هدایت شده از بیسیمچی
┄═┅═✧❁﷽❁✧═┅┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕊#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🍃📔🍃༅═┅┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
📖☆◁#مسجد_سنگری_با_24_سنگربان
─═┅═༅🍃📔🍃༅══┅─
🕹◁جنــــاب استـــــاد #بـــابـــــایی
🗣◁سوال
🆔@mrazavi3
🗓تاریخ:#جمعه1401/12/19
⏰ســــاعت:18/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🚫#کپی برداری از #ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها
و#کپشن ها و#بنرهای_اتحادیه
عماریون بدون اجازه و به هر نحوی #شرعا_جایز_نیست و#حق_الناسه
─═══༅𖣔🌺𖣔༅═══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
─═┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
❍◁در گذشته به علت نبود امکانات امروزي کار تنظيف مساجد از اواخر ماه رجب انجام مي شد تا مساجد براي ماه رمضان آماده شوند و اين کار در بين خانواده ها نهادينه شده بود، اما با پيروزي انقلاب و تشکيل حکومت اسلامي، دولت نيز در اين امر وارد شد و از سال 1373 با پيام رهبر معظم انقلاب سرآغاز طراحي دهه غبارروبي مساجد براي هماهنگي بين نگاه مردمي و دستگاههاي دولتي اين کار شکل رسمي به خود گرفت.
☄ در سال 1373 و پس از پيام مقام معظم رهبري به ششمين اجلاس سراسري نماز، طرح پاکيزگي مساجد دنبال شد. رهبر معظم انقلاب در بخشي از اين پيام مي فرمايند... مساجد به شکل شايسته غبارروبي شود و خدمت به مسجد کاري مردمي و همگاني شمرده شود..."
🗯 بر اساس اين پيام، سازمان تبليغات اسلامي، طرحي با عنوان«دهه بهداشت و غبارروبي مساجد» را آغاز کرد و در ادامه «ستاد عالي فصل نيايش» را ويژه ماههاي رجب، شعبان و رمضان» تشکيل داد و در قالب کميته هايي همه دستگاههاي فرهنگي و ديني مربوط به حوزه مسجد را درگير کرد.
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
❖◁ فضای مساجد در این دهه عطرافشانی می شود تا 24 نهاد از فضای مسجد برای عملیاتی کردن برنامه ها و اهداف خود استفاده کنند؛ زیرا این مکان بهترین بستر برای عملیاتی کردن برنامه های فرهنگی است
🌀 با حضور این نهادها در مسجد متاسفانه مساجد فاقد مدیریت واحد است البته این مراکز در مدیریت مساجد نقشی ندارند؛ به طور مثال، بهزیستی برای رفع بسیاری از آسیب های اجتماعی از مسجد کمک می گیرد و یا کمیته امداد از مساجد به عنوان مهم ترین پایگاه خیریه کشور استفاده می کند.
🌤 باید بدانیم کمیته امداد چه ماموریت هایی در مسجد دارد، بهزیستی، هلال احمر، بسیج و. .. هم به همین صورت چه ورودی هایی دارند تا مانع موازی کاری و تداخل شود؛ زیرا این تداخل ها مسجد را از مدیریت واحد خارج می کند؛ در صورتی که این نهادها باید کمک کار امامان جماعت باشند و با آن ها تضادی نداشته باشند.
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
❍◁نظر مقام معظم رهبری، مدیریت مساجد به صورت مردمی است و ایشان امام جماعت را مدیر طبیعی مسجد می دانند،
☄ اما حضور این نهادها در مساجد جای آن که بازوی اجرایی و کمک مساجد باشد، این افراد را به مدیر بی پول مبدل کرده است که هیچ امکان اجرایی و مدیریتی ندارد
🗯 و هر بخش و نهادی برنامه خود را در مساجد اجرایی می کند و امام جماعت تنها مدیر مسجد در اوقات نماز است.
✪ با دریافت مشورت از کارشناسان و مسئولان مختلف حوزه مسجد، فهرستی از نهادهای مرتبط با مساجد به عنوان تصمیم گیر، فعال و یا مشارکت کننده با ارائه سطح فعالیت ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم احصاء کردیم که در نهایت به ۲4 دستگاه رسیدیم.
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
❖◁(1).. #دفاتر_نمایندگان_ولی فقیه در استان ها °مرکز رسیدگی به امور مساجد°
🌀 این مرکز در تهران و برخی از استان ها با همین عنوان و در برخی از استان ها به عنوان معاونت و زیرمجموعه دفتر نماینده ولی فقیه، مسئولیت رسیدگی به برنامه های مساجد اعم از امور مرتبط با ائمه جماعت را برعهده دارد.
🌤 البته این نهادهای استانی هرکدام دارای استقلال هستند و این رویه به صورت ملی و کشوری مدیریت نمی شود.
❖◁(2)..#ستاد_هماهنگی_کانونهای_فرهنگی و هنری مساجد
✪ همانطور که از نام این نهاد به عنوان زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیداست، مسئولیت برنامه های فرهنگی و هنری را بر عهده دارد که دارای شعب استانی است و هم اکنون براساس اعلام مسئولین، این نهاد دارای ۲۴ هزار کانون در مساجد هستیم که حدود ۲ میلیون عضو هستند.
─═┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
❍◁(3)..#پایگاه_های_بسیج_مساجد
بسیج، یکی از ارکان اصلی تصمیم گیری و برنامه ریزی در مساجد است که فرمانده پایگاه در هر مسجد نقش اثرگذاری در اجرای برنامه ها دارد و امروز اکثر مساجد کشور دارای پایگاه بسیج هستند.
❍◁(4)..#سازمان_اوقاف_و_امو_خیریه
باتوجه به موقوفه بودن ملک مساجد و همچنین دارا بودن برخی از مساجد از رقبات، سازمان اوقاف از نهادهای فعال در مساجد است که در خصوص ملکیت و زمین مساجد اعمال نظر می کنند. البته برخی از مساجد نیز در کشور مستقیماً زیر نظر این سازمان فعالیت می کنند.
❍◁(5)..#سازمان_بهزیستی...
این سازمان برای مبارزه با آسیب های اجتماعی و جمع آوری کمک های مردمی از بستر مساجد استفاده می کند
❍◁(6)..#آستان_قدس_رضوی...
این مجموعه قرارگاه محرومیت زدایی و دیگر برنامه های خود را در مساجد کشور اجرایی می کند
─═┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
❖◁(7)..#سازمان_تبلیغات_اسلامی
با اجرای طرح امام روستا در ۴۰۰۰ روستای کشور و طرح امام محله در ۱۰۰۰ مسجد شهری و در بیش از ۲۰۰ مسجد در مناطق حاشیه شهری طرح پایگاه های فرهنگی اجتماعی را اجرا می کند؛ ضمن اینکه ۹۰ هزار هیات مرتبط با سازمان تبلیغات بخشی نیز در مساجد مستقر هستند
❖◁(8)#هلال_احمر...این نهاد برای ارائه آموزش های لازم به مردم و همچنین جمع آوری کمک های مردمی در بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله از بستر مساجد استفاده می کند.
❖◁(9)#نهاد_کتابخانه_ها
برخی از مساجد کشور دارای کتابخانه های مخزن دار یا باز هستند که براین اساس با مجموعه کتابخانه های ملی کشور مرتبط هستند.
❖◁(10)#وزارت_بهداشت_درمان_و_آموزش_پزشکی...این مجموعه بر امور بهداشتی در مساجد کشور نظارت دارد.
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
❍◁(11)..#شهرداری
این مجموعه در امر عمرانی و کمک به برنامه های فرهنگی مساجد، نقش آفرین است که در شهرداری تهران مرکز فعالیت های دینی، کمک های نقدی و محتوایی به مساجد دارد و سازمان زیباسازی برای امور تبلیغاتی مساجد کمک رسانی می کند. برخی از برنامه های فرهنگی شهرداری نیز در بستر مساجد اجرایی می شود.
❍◁(12)..#وزارت_کشور
مساجد برای اخذ مجوز برای فعالیت در حوزه موسسات خیریه با این مجموعه ارتباط دارند. همچنین در زمان انتخابات مختلف نیز این وزارتخانه از مساجد به عنوان حوزه انتخابات استفاده می کند.
❍◁(13)..#وزارت_نیرو
به استناد ماده ۱۳ قانون الحاق برخی مواد به قانون مالی دولت، مساجد از پرداخت هزینه های آب، برق و گاز معاف هستند. با این حساب می توان وزارت نیرو با ادارات زیرمجموعه اش مانند آب، برق و گاز را دخیل در امور مساجد دانست
❍◁(14)..#بنیاد_خاتم_الاوصیاء
این بنیاد برای اجرای برنامه های جبهه فرهنگی کشور مساجد را به عنوان محمل اجرای برنامه های خود برگزیده است
─═┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅┅─