👌 چند نکتهٔ تربیتی جزء هجدهم قرآن کریم
🔸1. اگر می خواهیم در صف مؤمنان قرار بگیریم باید:
1)برای نماز ارزش و احترام زیادی قائل شویم و به خوبی وزیبایی نماز بخوانیم ودیگران را به نماز دعوت کنیم.
2)در کارهایمان عاقبت اندیش باشیم
3)وظایف مالی مثل زکات وخمس وصدقات را به موقع بدهیم.
4)پاکدامن باشیم.
5)به حقوق دیگران، احترام بگذاریم.
6)امانت دار باشیم(عهدشکنی را، زرنگی ندانیم)
🌻با رعایت این امور،. طعم خوش زندگی را خواهیم چشیدو در نتیجه، دنیا وآخرت خوبی خواهیم داشت. که این همان رستگاری است.(مؤمنون1تا11)
🔸2. مشغول شدن به اشرافی گری و مال و ثروت، باعث می شودحق و قیامت را باور نداشته باشیم مانند قوم حضرت نوح علیه السلام( مؤمنون24)
🔸3. وقتی که همه براساس قوانین اسلامی عمل کنیم، امتی واحد و قدرتمند خواهیم بود(مؤمنون51و52)
🔸4. ثروت وفرزندان ما برای آزمایش ماهستند تا مشخص شود که آیا دل بستهٔ دنیا هستیم یا دل بستهٔ خداوخالق دنیا⁉️پس باید براساس داشته ها وتوانایی هایمان زندگی کنیم. (مؤمنون55تا62)
🔸5. لجاجت را از خود دور کنیم تا رحمت الهی شامل حال ما شود. (مؤمنون74تا77)
🔸6. به افراد درستکار تهمت نزنیم و در مقابل تهمت ها و شایعه ها بایستیم وباور نکنیم(نور12)
🔸7. در مقابل وسوسه های شیاطین،به فضل ورحمت خدا پناه ببریم تانجات پیداکنیم(نور21)
🔸8. هرطور که بادیگران رفتارکنیم خداهم باما رفتارخواهد کرد (ببخشیم، چه مالی وچه اخلاقی) (نور22)
🔸9. باید اسباب ازدواج جوان هارا فراهم کنیم. (نور32)
🔸10. مامی توانیم از اخلاق ورفتار پیامبران الگو بگیریم چون آن ها هم مثل ما انسان بودند (فرقان7)
@kazemimaharat
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸نامحرم را شیفتۀ خودتان نکنید!🔸
اگر مرد کاری کند که زن نامحرم #شیفتۀ او شود کار درستی است؟! واقعاً کار درستی است؟ خب برای چه؟ شیفتهات بشود که چه بشود؟ دلبسته به تو شود که چه کار کنی؟ #فتنه است. بسیاری افراد، این مسائل را جدی نمی گیرند و یکدفعه زن شوهرداری عاشقشان می شود. بعد زن به او میگوید اگر تو با من رابطه برقرار نکنی خودکشی میکنم! خوب چرا اینطور می کنی که بعد به اینجا برسی؟
یک کسی آمد به پدرم گفت که اگر شما مرا نگیری من خودکشی میکنم. مادرمان در حیات بود! [خنده حضار] بابام گفت: برو خودکشی کن! گاهی این جور چیزها اتفاق می افتد. از اول بابش را باز نکنیم. همان طور که میگویند در چشم باید خودداری کنی، در #زبان هم باید خودداری کنی. ببینید، «العاقل یکفیه الاشاره» وقتی می گوید «قل للمومنین یغضوا من ابصارهم» یعنی «یغضوا من السنتهم»، «یغضوا من اسماعهم». غریزه ی جنسی از راه #چشم می آید، از راه #گوش می آید، از راه #دهان می آید، از راه #بویایی هم می آید. از این جهت است که می گویند [در هنگام ارتباط با نامحرم] عطر نزن.
#حجاب
#نامحرم
https://eitaa.com/ndahaj
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_نوشت | امام خامنه ای: دو نکته اصلی به مسئولین که در درجه اول مهار تورم و کاهش آن است و مسئله بعدی این است که با باید مسئله تولید را افرایش بدهند
🍃🌹🍃
#روز_قدس| #ماه_رمضان
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
۴
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_نوشت(۲) | ملّتِ مقاومت
🍃🌹🍃
#روز_قدس| #ماه_رمضان
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
۵
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#موشن_گرافیک | "#فلسطین هم مظلوم و هم مقتدر است"
🍃🌹🍃
#روز_قدس| #ماه_رمضان
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
۶
27.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿بدون_تعارف
با حجت الاسلام قرائتی
👌👌 نکته طلائی : هر کاری بخواهیم انجام دهیم ،راهش را پیدا می کنیم ، هر کاری را نخواهیم انجام دهیم بهانه اش را پیدا می کنیم.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | انسجام شرط مهار تورم برای تحول در اقتصاد
🍃🌹🍃
🔻دعوای امروز شورای رقابت با نهادهای دولتی، برای اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. مشاجره ای که هر روز به یک بهانه ای رخ می دهد. در بهمن سال گذشته، دعوای شورای رقابت با شورای عالی بورس بر سر عرضه خودرو در بورس بود که باعث تنش در بازار خودرو شد و دود آن به چشم مصرف کننده رفت. البته پای ثابت بهانه برای دعوا بین نهادهای متولی خودروسازی، قیمت گذاری این محصول است.
🔸فارغ از اینکه کدام نهاد استدلالی منطقی دارد، و با تمرکز بر این مهم که چنین اختلافاتی میان نهادهای دیگر در حکمرانی اقتصادی کشور به کرات دیده شده است، اشاره به چند نکته لازم و ضروری است:
1⃣ دولت باید بداند، مادامی که تودرتوی نهادی، موازیکاری و اختلاف میان نهادهای اقتصادی به فجیع ترین شکل وجود دارد و این اختلافات به جامعه کشیده می شود، قادر به مهار تورم نخواهد بود. مشاهدات ما معلوم می سازد که عملکرد دولت یک علامت دهی صحیحی به قیمت ها در بازار نمی دهد و اساسا به جای ایجاد ثبات، خودِ دولت عاملی بر تشدید انتظارات تورمی است. در همین ایام بلاتکلیفی در نرخ گذاری خودرو، قیمت ها را در بازار بالا برد. آن هم بدون اعلام نرخهای جدید. و قطعا با اعلام قیمت های جدید، درصد دیگری بر نرخ خودرو اضافه خواهد شد.
2⃣ امروزه حوزه خودرو، با ۱۹ سازمان و نهاد تصمیمساز و تصمیمگیر، مصداقی از موازیکاری و تودرتوی نهادی در کشور است. ناهماهنگی و تودرتوی نهادی، نشتی سیستم را بالا برده و چابکی آن را تحلیل میبرد، پاسخگویی و مسئولیتپذیری را کاهش میدهد، فساد را تکثیر میکند، ارتزاق از بودجه را افزون میکند و در نهایت هم با تشدید انتظارات تورمی، تولیدکننده و هم مصرفکننده را متضرر میکند.
❌ ادامه دارد
✍ علی محمدی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
۱
3⃣ مقام معظم رهبری در سالهای گذشته و با شروع جنگ اقتصادی علیه کشور، مشکل فوق را به درستی تشخیص دادند و از این جهت و در راستای تمرکز بر وحدت در حکمرانی اقتصادی کشور، دستور تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی را در اردیبهشت ۱۳۹۷ ابلاغ فرمودند. امام خامنهای این شورا را «فرمانده واحد اقتصادی» نام نهادند و در جلسات مکرر توصیه و دستور دادهاند که «از دولت حرف متناقض بیرون نیاید.». خوب چرا دولت از وجود چنین ظرفیتی با سازوکارها و اختیاراتی که قانون کشور به آن اعطا کرده است، استفاده نمی کند؟
4⃣ رهبر معظم انقلاب در شهریور ۱۴۰۰ یک توصیه اختصاصی به دولت سیزدهم داشتند. ایشان تصریح کردند: «دولت باید وظایفش را با اقتدار و با انسجام و اِشراف انجام بدهد؛ و این البتّه بخشی از ایجاد تحوّل در قوّه مجریّه است. انسجام دولتی یعنی از درون مجموعه دولت حرفهای مختلف درنیاید؛ یکی یک چیزی بگوید، یکی برود خلاف آن را بگوید...نباید حالت رهاشدگی احساس بشود.»
امام خامنهای در ابتدای امسال تحول را محور قرار دادند و مهار تورم و رشد تولید را به عنوان شعار سال معرفی کردند. بدیهی است که تحقق این دو مهم، منوط به انسجام، اقتدار و اشراف در دولت است.
✍ علی محمدی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
۲