💢 استقبال خانوادهها باعث ادامه «همبازی» شد/تلاش برای احیای دورهمیها و بازیهای جمعی
🔺محمدحسین بزرگیراد تهیه کننده «همبازی»:
▫️فصل اول «همبازی» را سال گذشته در شبکه پنج روی آنتن بردیم که در قالب یک تاک شو با پرداختن به بازی های مختلف بود.
▫️این برنامه آیتمی داشت که اسمش را #بازی های_آپارتمانی گذاشته بودیم که کارهایی بود که همسالان و خانواده ها می توانستند در منزل و در کنار هم انجام دهند. درواقع فصل اول مجموعه ای از بازی های مجازی، حرکتی و معرفی اسباب بازی ها بود.
▫️در فصل جدید این برنامه ما همین #بازی های_حرکتی و #آپارتمانی را توسعه دادیم که دلیل این رویکرد اولا این بود که از فضای مجازی دوری کنیم و همچنین بازخوردهایی که از پرداختن به این بازی ها گرفتیم، باعث شد این رویکرد را ادامه دهیم.
▫️«همبازی» یک مجموعه ۵۰ قسمتی است که هر قسمت طی بازه ۳ الی ۴ دقیقه یک بازی را معرفی و این بازی جنبه #مسابقه ای پیدا می کند. ویژگی اول این بازی ها این است که نیاز به #همبازی دارد و از فضای غیرحرکتی دور است.
▫️از مخاطبان می خواهیم در خانه بازی کرده، فیلم بگیرند و آن فیلم ها را برای ما بفرستند به این ترتیب یک حالت رقابتی بین نوجوانان ایجاد می کند تا برای یک #هدف_جمعی تلاش کنند. از دیگر ویژگی های این مسابقه این است که از #وسایل_ساده برای بازی استفاده شود نه اینکه وسایل سخت و گران باشد.
بیشتر:
🌐 ammarfilm.ir/18685
➕ @AmmarFest
🎥 مستندسازان به سراغ فوتبال رفتند/لنز دوربین در تقاطع سیاست و فوتبال
▪️حسین شمقدری/ کارگردان مستند «فوتبال فقط بهونهاس»:
🔸نگاه ما به مسائل، همیشه سیاسی و اجتماعی بوده و در این مستند در حقیقت فوتبال را بهانهای قرار دادیم تا به #موضوعات_اجتماعی پیرامون این ورزش بپردازیم. به عبارت دیگر نگاه ما فرافوتبالی است و در «فوتبال فقط بهونهاس» موضوعات مختلف را در زمینه #سیاسی و #اجتماعی در بستر کشور روسیه و حضور تیم ملیمان مورد بررسی قرار دادهایم.
🔸بهطور مثال درباره بازی ایران در این دوره از جام جهانی، مخاطبان میتوانند #حواشی هر بازی را تنها با فاصله یک یا دو روز از رخ دادن آن در این مستند ببینند و نکته قابلاهمیت آن این است که این حواشی در قالب مستند به تصویر کشیده میشوند، نه صرفا در یک قالب گزارش.
▪️محمدحسن یادگاری/کارگردان مستند «فوتبال علیه دشمن»:
🔹#فوتبال خاطرهانگیز است و به همین دلیل #تاریخ را در خود نگه میدارد و همه افراد چه آنهایی که فوتبالی هستند و چه غیرفوتبالیها وقایع مربوط به این ورزش را به خوبی در ذهن خود نگه میدارند، در حالی که هیچ رویداد دیگری چنین پتانسیلی را ندارد که بتواند #تاریخسازی کند.
🔹در مقابل، فوتبال، #هویتساز هم است و بهخصوص برای کشور ما که فرصتهای بزرگی در عرصه بینالمللی نداریم، این ورزش جزء معدود فرصتهایی است که به ما اجازه میدهد کشورمان را نهتنها به دنیا بلکه به مردمان خودمان نیز نشان دهیم و به همین دلیل روایت تاریخی را برای «فوتبال علیه دشمن» انتخاب کردهایم.
بیشتر:
🌐 ammarfilm.ir/18695
➕ @AmmarFest
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخشی از مستند #داستان_ناتمام_یک_حزب در مورد بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی در ۷ تیر ۱۳۶۰ و شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان
➕ @AmmarFest
💠 تاریخ تاریک دیوار نژادپرستی در «دیوار گتو»
▫️فیلم مستند «دیوار گتو» به کارگردانی محسن نقی زاده، در ژانر تاریخی-سیاسی سعی در نقد یکی از ظلم های قدیمی در جامعه انسانی دارد؛ ظلمی که نماد آن امروز یک «دیوار» است.
▫️نسل کشی و #پاکسازی_نژادی، اتفاق جدیدی در جامعه بشری نیست؛ انگاره ای که در حزب نازی آلمان و پیشوای این حزب، یعنی آدولف هیتلر تبلور یافت اما نژادپرستی توأم با جهان خواری و نسل کشی، در دنیای امروز نه تنها کمتر نشده که شاهد وضعیت رقت بارتری در جامعه بشری هستیم. اوج آن را امروز می توان در قالب دولت جعلی و اشغالگر اسرائیل دید.
▫️ساخت فیلم علیه این سازمان گسترده ضدبشری، صرفا به اشغال فلسطین و جنایات اسرائیل محدود نیست، بلکه نوعی دفاع از انسانیت و مبارزه با دشمنان بشر محسوب می شود.
▫️نگاه مستندساز به مسئله، منطقی است و تلاش کرده تا از گرایش به مسائل ایدئولوژیک و هیجانات سیاسی پرهیز کند. به همین دلیل هم از #رهبران_کلیمی در ایران برای طرح اسناد و واقعیات تاریخی مربوط به #اشغال_فلسطین کمک گرفته است. همین امر هم موجب شده تا این مستند، أثری قابل اتکا و مناسب برای شناخت بخشی از تاریخ یهود و رژیم صهیونیستی محسوب شود.
▫️یکی از بخش های مهم مستند «دیوار گتو» ماجرای یهودسوزی یا همان #هولوکاست است. موضوعی که آن را یکی از مبانی مشروعیت بخشی به اسرائیل می دانند و به همین دلیل هم انکار آن در غرب، مجازات های سنگینی در پی دارد.
✍ آرش فهیم
بیشتر:
🌐 ammarfilm.ir/18700
➕ @AmmarFest
💢بچهها را از فضای مجازی به فضای حقیقی میبریم
محمدحسین بزرگی راد، تهیهکننده «هم بازی»:
🔹برنامه تلویزیونی «همبازی» به صورت آیتمهای کوتاه ۴- ۲ دقیقهای و با محوریت معرفی #بازیهای_ساده و #آپارتمانی تولید شده است، قصد داریم بچهها را از فضای مجازی به #فضای_حقیقی ببریم. بازیها، تلفیقی از بازیهای قدیمی و سنتی با بازیهای جدید است.
🔹از جمله ویژگی های این بازی ها؛
استفاده از #ابزار_ساده مانند لیوان، قاشق، بطری و چیزهایی که در همه خانهها وجود دارد.
بازی ها انفرادی نیستند و حتماً باید به صورت #گروهی انجام شوند.
بازیها حتماً باید دارای تحرک باشند و کودک برای انجام آن نیاز به #فعالیت_بدنی دارد.
همه بازیها #جنبه_فیزیکی دارد و از فضای مجازی دور شده و در یک فضای حقیقی رخ میدهند.
🔹در طراحی بازی باید به محدودیت بازیهای سنتی توجه داشتیم، برای همین سراغ #بازیهای_مدرن رفتیم. با جستوجو توانستیم بازیهای خارجی مربوط به بزرگسالان را پیدا کنیم و با تغییراتی در آنها بازی را متناسب با گروه کودک و نوجوان کردیم.
🔹سیاست غلطی بود که در دهه ۷۰ به صورت عامدانه یا شاید هم از سر ناآگاهی در کشورمان اجرا شد و آن این بود که کودکان را از کوچه به خانه بردند و منزوی کردند، البته بعد دو دهه به این نتیجه رسیدهاند که آن سیاست خوبی نبوده و باید در آن تجدید نظر شود. به همین منظور برنامهریزی میکنند تا بچهها برای بازی و فعالیت به پارک ها، فرهنگسراها و محلهای اجتماع بروند.
بیشتر:
🌐 ammarfilm.ir/18691
➕ @AmmarFest
♨️گعده هفتگی «مشق فیلم»؛ نقد و بررسی آثار فیلمسازان داستانی جوان انقلاب
🔺 با حضور مجید آسودگان، فیلمنامه نویس و کارگردان با نقد و بررسی مجموعه آثار رضوانه فتحی
#مدرسه_سینمایی_عمار
@AmmarFest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️مستند قله های برفی
روایتی از حضور حزب الله لبنان
در سوریه به روایت حسن شمشادی
و کارگردانی ناصر نادری
شنبه ۹تیرماه ساعت ۲۱
از شبکه #افق
کانال مستندسازان بدون مرز
@AmmarFest
🔘مستندی که نمیگذارد «مککارتیسم» فراموش شود/ آشنایی ایرانیان با نقض آزادی بیان در آمریکا
🔸«مککارتیسم»، وقایع و اتفاقات مربوط به دهه ۱۹۵۰ در آمریکاست که اطلاع از آنها برای مردم جالب خواهد بود. در حقیقت، همه باید بدانند که همواره این امکان وجود دارد که وقایع و وضعیت آن دوره در نقاط مختلف دنیا دوباره تکرار شود.
🔸پدیده «مککارتیسم» در دهه ۱۹۵۰ آمریکا درست همان وضعیت و مخالفانی را داشته است که امروز دولت دونالد ترامپ با آن روبهرو است. امروز رئیس جمهور آمریکا مخالفان فراوانی در بین نخبگان این کشور دارد و مسائل و مشکلاتی که امروز #ترامپ در آمریکا و دنیا ایجاد کرده همانند مسائلی است که در گذشته نیز توسط سناتور #مککارتی ایجاد شده بود.
🔸امروز ترامپ تحت فشار دموکراتها قرار گرفته است و تحقیقاتی درمورد ارتباط او با روسیه انجام میشود؛ اما وی در برخی از سخنان و سخنرانیهای خود از عبارت «شکار ساحره» استفاده میکند که این موضوع، اشاره به دوره «مککارتیسم» دارد. به همین دلیل هم در این مستند، به دولت جدید آمریکا هم پرداختم.
🔸«مککارتیسم» برچسبی است که طرفین قدرت در آمریکا آن را به یکدیگر میزنند و صرفاً اینگونه نیست که فقط منحصر به ترامپ باشد و من هم به عنوان کارگردان به دنبال برجسته کردن ترامپ نبودم؛ اما باید اشاره کنم که امروز «مککارتیسم» در آمریکا به نماد و سمبل تبدیل شده است و اگر کسی میخواهد بگوید مورد ظلم و ستم قرار گرفته، طرف مقابل خود را به «مککارتیسم» و یا «شکار ساحره» متهم میکند.
🔸این مستند، نمیگذارد واقعه «مک کارتیسم» به عنوان نمونه تاریخی #نقض_آزادی_بیان در دهه 1950 آمریکا به فراموشی سپرده شود.
بیشتر:
🌐 ammarfilm.ir/18714/
➕ @AmmarFest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اگر بازماندگان #منافقین اعدام نمی شدند، چه اتفاقی میافتاد؟
🔺گزارش برنامه #عصرانه از اکران مستند « #پیشمرگان» در #خبرگزاری_مهر
➕ @AmmarFest