فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜🍃بارالها چتر رحمتت
💜🍃را دراین شب زیبا
💜بر سر دوستانم باز نگهدار
💜🍃بهترین تقدیرها را
💜🍃برایشان رقم بزن
💜🍃شبتون پراز آرامش
💜🍃دلتون روشن
@amn_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚💫در هوای پاک صبح
💚💫نفس بکش و درونت را
💚💫از طراوت و تازگی پر کن
💚💫غصه های دیروز
💚💫در گذشته جا مانده
💚💫تو به امروز رسیده ای
💚💫و اکنون آغازی دوباره است
💚💫تا آینده پر امیدت را رقم بزنی
💚💫سلام صبحتون پر امیدوسبز
@amn_org
💚💫 اولین اصل در مدیریت، رعایت کرامت و عزت انسان است
💚💫برای اینکه بچهات درسخوان بشود، عزتش را لِه نکن!
💚💫آخرین_آمادگی_برای_ظهور
💚💫 اولین اصل مهم در مدیریت چیست؟ شما بگویید اولین و مهمترین آسیب مدیریت چیست تا معلوم شود اولین اصلی که باید در مدیریت رعایت کنیم، چیست؟
💚💫مدیریت یکجور قدرت، برتری و اختیار برای مدیر، پدید میآورد؛ باوجود این قدرت، اولین آسیب مدیریت این است که ممکن است به کرامت و عزت انسانها لطمه بزند، لذا اولین اصل مدیریت، رعایت کرامت و عزت انسانهاست.
💚💫 در هر سطحی از مدیریت (هم مدیریت جامعه، هم مدیریت خانواده و هم مدیریتِ خود) اصل اول «به هدف رسیدن» نیست؛ بلکه رعایت کرامت و عزت انسان است.
💚💫 آقای مدیر کارخانه! یکوقت برای رسیدن به هدفت-که مثلاً بالابردن تولید است- عزت و کرامت کارگرها را له نکنی! از کارگرها، هرجوری کار نکشی که تولید کارخانهات راه بیفتد!
💚💫 آقای سیاستمدار! برای اینکه جامعه را به هدف مد نظرت برسانی، یکوقت عزت جامعه و کرامت انسانها را از بین نبری! باید عزت و کرامت مردم را حفظ کنی!
💚💫 در خانواده هم اصل اول مدیریت، حفظ عزت است. برخی پدر و مادرها برای اینکه در اهداف تربیتی به نتیجۀ خاصی برسند، بچه را پنهانکار یا ذلیل میکنند. بعضیها میخواهند به هر قیمتی، بچهشان در فلان رشتۀ کنکور قبول بشود! اگر میخواهید بچهتان درسخوان یا نمازخوان بشود یا هر افتخاری بهدست بیاورد، باید با حفظ کرامت باشد.
💚💫در «مدیریتِ خود» هم اولین اصل، رعایت عزت است. شما در مدیریت خودت، درواقع چندتا «خواسته» را داری مدیریت میکنی. حالا اگر به حرف شرترین و بدترین خواستههای خودت گوش بدهی، آنها ذلیلت میکنند. امامصادق(ع) میفرماید: چقدر زشت است برای مؤمن، که یک میلی داشته باشد که این میل، او را ذلیلش کند
📗اصول کافی جلد ۲ص۳۲٠
@amn_org
خانواده امن
💐🌾🍀🌼🌷🍃🌺🌿🥀
🍃🌺🍂
🌾🍂
🌿
🌹
🥀
💚💫امیرالمؤمنین حضرت امام على علیهالسلام میفرمایند :
💚💫اِنّما اَنتَ بَعضُ ایّامِك، فكُلُّ یَومٍ یَمضیِ عَلَیكَ یَمضیِ بِبَعضِكَ!
💚💫این را بدان که وجود تو همان شمارش روزهای عمر تو است، هر روزی که بر تو بگذرد قسمتی از وجود تو را به همراه خود میبرد!
📚شرح غرر، ج ٣، ص ٧٧
💚💫تَدارَكْ فی آخِرِ عُمرِكَ ما فاتَكَ فی اَوَّلهِ.
💚💫در باقیماندة عمر خود (با اعمال صالحه) عمر از دست رفته را جبران کن.
📚مواعظ عددیّه، ص ٢١
🥀
🌹
🌿
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🌾🍀🌼🌷🍃🌺🌿🥀
@amn_org
💚💫قیافه تا چه اندازه در انتخاب همسر مهم است؟
💚💫اگر هدف ازدواج را فراموش نکنیم، جایگاه قیافه را در انتخاب همسر درک خواهیم کرد. هدف از ازدواج، انتخاب همسری است که با هم در ادامهٔ زندگی مسیر بندگی و عبودیت را طی کنیم و از دو روزهٔ دنیا توشهای برای آخرت برگیریم. لازمه رسیدن به این هدف کفویت است.
💚💫اگر کفویت باشد، محبت هم تولید میشود و اگر محبت ایجاد شد، قیافه محبوب در نظر انسان، دوست داشتنی و دلنشین خواهد شد. اگر کفویت نبود، قیافه هر اندازه هم که زیبا باشد، برای انسان خسته کننده خواهد شد.
@amn_org
💚💫به احترام زندگی
مهربان میمانم ...
💚💫هرجا قلبی مهربان
درحال تپیدن است
بهشتی زیبـا
درحال روییدن است ...
💚💫آرامش، مهربانی و عشق را
برایتان ارزومندم
💚💫عصر زیباتون دل انگیز
@amn_org
خانواده امن
💐🌾🍀🌼🌷🍃🌺🌿🥀
🍃🌺🍂
🌾🍂
🌿
🌹
🥀
💚💫 اربعین، ظرفیتِ یکدست کردنِ جامعهٔ شیعه را دارد.
💚💫 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
💚💫«اربعین ظرفیت تبدیل شدن به یک نقطه کانونی را دارد و تا کنون این ظرفیت را نشان داده است. البته باید توجه داشت که این ظرفیتهای تاریخی در مراحل مختلف ظهور پیدا میکنند و باید مرحله تاریخیاش فرا برسد. فرض کنید کعبه پیش از اسلام هم بوده، ولی بعد از اسلام موقعیت ویژهای پیدا میکند. در زمان حضرت ابراهیم(ع) نیز موقعیت داشته (که قرآن فرموده:
💚💫«إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذي بِبَكَّةَ مُبارَكاً وَ هُدىً لِلْعالَمينَ»)،
💚💫ولی باید در دین نبی اکرم(ص) ضرب شود تا به موقعیت حقیقی خودش برسد.
💚💫ما وقتی میخواهیم نسبت به اینگونه حوادث تصمیم بگیریم باید متناسب با ظرفیت حقیقی آن برنامهریزی کنیم. در غیر این صورت از آن حقیقت پیش میافتیم و آسیب میزنیم.
💚💫ما باید به اندازهای که از آن طرف راه باز میشود برنامهریزی کنیم. برنامهریزیها باید به این نکته معطوف شوند که قلوب متوجه شوند، بصیرت ایجاد شود، حرکتها ایجاد شود و نسلها و ادیان و خردهفرهنگها باید ساماندهی و سازماندهی شوند. البته متناسب با انفتاحی که از آن طرف ایجاد میشود. چون ما برنامهریزی نمیکنیم، از آن طرف برنامهریزی میشود.
💚💫برای مثال، ما در ظهور حضرت چه نقشی داریم؟ این خود حضرت هستند که ظهور میکنند. ظهور یعنی ظهور حقیقتِ آن کلمه غیبی. البته ما باید خودمان را آماده کنیم و اقدامات ما باید متناسب با تجلیاتِ آن طرف باشد. اصلاً معنی علائم ظهور همین است. یعنی ما باید بفهمیم که در کدام موقف هستیم تا خود را متناسب با آن موقف و برای حوادث بزرگ مهیا کنیم.
💚💫 چون اصل حوادث بزرگ از آن طرف شکل میگیرد و ما باید متناسب با گشایشی که از آن طرف شکل میگیرد، موقعیت را بفهمیم و عمل کنیم و عقب نیفتیم. ممکن است الآن ظرفیت شریک کردن ادیان دیگر را در زیارت اربعین نداشته باشیم ولی ظرفیت یکدست کردن جامعه شیعه و ایجاد همدلی و همفکری حول اربعین را داریم. یعنی زیارت اربعین را به سفری تبدیل کنیم که نقطه مقابل گردشگری غربی باشد. گردشگری بستر توسعه غربی است که در دنیا نمونههایی برای آن معیّن کردهاند که همان شهرهای اصلی دنیای غرب هستند.
💚💫 ما عوض آن، زیارت را داریم که بستر تحقق جامعه مهدوی است. باید دید بستر این کار چقدر آماده است تا به همان اندازه زیارت را در مقابل گردشگری سامان داد.
🥀
🌹
🌿
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🌾🍀🌼🌷🍃🌺🌿🥀
@amn_org
💚💫مراحل_اولیه_خودسازی
💚💫پرسمان دانشجویی
💚💫قسمت_دوم
🌷 راه رسیدن به مقام بندگی:
💚💫رسیدن به مقام بندگی مراحلی دارد که توضیح آنها بسیار مفصل است و در ضمن یک پاسخ نمی گنجد، اما ما سعی می کنیم به اجمال به آنها اشاره کنیم تا راه برای کسانی که خواهان قرب به خدا و کمال معنوی هستند باز باشد:
💚💫 ۱- یقظه وبیداری معنوی :
💚💫اولین مرحله غفلت زدایی و کسب بیداری معنوی است. انسان بیدار به کسی می گویند که می داند ذاتا بنده است و برای بندگی خلق شده و هدف زندگی او در این دنیا بندگی و قرب به خدا است و تنها راه سعادت انسان بنده شدن است و خود را در این مسیر عبودیت قرار می دهد و تمام معبودهای دروغین را از ذهن و زندگی خود پاک می کند و کاملا در صراط مستقیم بندگی حرکت می کند تا به مقام بندگی برسد.
تمام کسانی که اینطور فکر نمی کنند، غافل اند و تا زمانی که در غفلت به سر می برند هرگز روی سعادت را نخواهند دید.
💚💫انسان غافل کسی است که اهداف و آرزوهای دنیوی و نفسانی او را از یاد خدا و بندگی خدا بازداشته و از صراط مستقیم الهی منحرف نموده است.
💚💫امام علی (ع) در خطبه معروف به دیباج میفرماید: واعلموا عبادالله ان الأمل یذهب العقل و یکذب الوعد و یحب علی الغفلة و یورث الحسرة. بدانید ای بندگان خدا! آرزوهای دراز، عقل انسان را میبرد و وعده قیامت را دروغ میشمارد و انسان را بر غفلت ترغیب میکند و سرانجام، حسرت به بار میآورد.
📗 (بحار الانوار، ج۷۴، ص۲۹۳)
💚💫ادامه_دارد..
💚💫«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»
@amn_org
#آقایان_بدانند
به عنوان یک مرد و یک همسر، به بانوی خود عشق بورزید. بگذارید بداند که محبوب و مورد تأیید شما است.
👈 قلب و ذهن یک زن دائماً به شنیدن و دانستن آن که دوست داشتنی و خواستنی و مطلوب است، نیاز دارد. با این کار عشقتان را همیشه زنده نگه میدارید و کاری میکنید تا همسرتان با همه توان، سعی در جبران عشق شما داشته باشد.
👈 برای یک زن، کم دوست داشته شدن بدترین اتفاق است. زنها را باید زیاد دوست داشته باشید و این عشق رو مرتب به او یاد آوری کنید. فکر نکنید که خودش میفهمد یا باید بداند که دوستش دارید. عشق با «ابراز شدن» زنده میماند. این ابراز حس، محبت خودتان را هم عمیقتر میکند.
@amn_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚💫امیدوارم در این شب های زیبای
فصل قشنگ پاییز
💚💫مثل هریه برگ پاییزی که زردمیشه
وازدرخت میافته
💚💫یک دونه ازغمهای دلتون زردبشه
وبیفته
💚💫و دیگه هیچوقت جوونه نزنه وسبزنشه...
💚💫تاهیچ وقت غم نداشته نباشید . . .
💚💫شب پاییزیتون آروم
ودر پناه خدا
@amn_org
💚💫 کارهایی که نباید جلوی کودکان انجام دهید
💚💫بکار بردن الفاظ نامناسب در حضور کودک
💚💫بیاحترامی به دیگران
💚💫ایجاد تنش و درگیری با اطرافیان
💚💫بروزخشم و عصبانیت به راحتی
💚💫زیر پا گذاشتن قانون هر جا و مکانی
💚💫بیاحترامی به اعضای خانواده به خصوص همسر
💚💫عدم مدیریت و برنامهریزی در امور روزانه
💚💫بیاعتنایی به معنویات و واجبات دینی
💚💫عدم ابراز علاقه به درس و مطالعه
@amn_org
❤️ آن دل ڪـہ بـہ یاد تو نباشد دل نیست
💝 قلبے ڪہ بہ عشقت نتپد جز گِل نیست
💛 آن ڪس ڪـہ ندارد بہ سر ڪوے تو راہ
💙 از زنــدگـے بے ثمـــرش حــاصل نیست
#شبتون_سرشار_از_آرامش
@amn_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍂پنجشنبه خود را زیبا کنید
🌼🍂باصلوات بر حضرت محمد(ص)
🌼🍂وخاندان پاک و مطهرش
🌼🍂اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
🌼🍂وآلِ مُحَمَّدٍ
🌼🍂وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌼🍂صبحتـون منوربه انوار
@amn_org
خانواده امن
💐🌾🍀🌼🌷🍃🌺🌿🥀
🍃🌺🍂
🌾🍂
🌿
🌹
🥀
🌼🍂امام حسين عليه السلام:
🌼🍂اَعْجَزُ النّاسِ مَنْ عَجَزَ عَنِ الدُّعاءِ، وَاَبْخَلُ النّاسِ مَنْ بَخِلَ بالسَّلامِ
🌼🍂ناتوان ترين مردم كسى است كه از دعا عاجز باشد و بخيل ترين مردم كسى است كه درسلام بُخل ورزد.
📚بحارالانوار جلد93 صفحه294
🥀
🌹
🌿
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🌾🍀🌼🌷🍃🌺🌿🥀
@amn_org
🌼🍂 کسی که نتواند هوسهای خود را مدیریت کند، قطعاً نمیتواند جامعه را مدیریت کند
🌼🍂 اصول مدیریت در جامعه با اصول مدیریت در زندگی فردی و خانوادگی، یکی است
🌼🍂آخرین_آمادگی_برای_ظهور
🌼🍂 سالها است که سیاست را جدای از دیانت و معنویت و اخلاق تلقی میکنند درحالیکه بر اساس عقل، دانش بشری و دستورات دینی، اصول مدیریت در جامعه با اصول مدیریت در زندگی فردی و خانوادگی، یکی است.
🌼🍂 تقارنِ این سهنوع مدیریت، فوائد و نتایج بسیاری دارد. مثلاً اینکه افراد میتوانند از مدیریت صحیح در زندگی فردی خود، برای زندگی خانوادگی و اجتماعی الهام بگیرند. همچنین میتوانند بفهمند چه مدیری صالح است و چه مدیری شایسته نیست؟
🌼🍂 هر مدیری که زندگی شخصی و خانوادگیاش به گونهای است که نمیتواند هوسهای خودش را مدیریت کند، او قطعاً نمیتواند جامعه را مدیریت کند، او توانایی و درک لازم برای برنامهریزی، سازماندهی، هدایت و کنترل را ندارد؛ این یک بحث ارزشی نیست، یک بحث کاملاً علمی و فنی است.
🌼🍂 اگر کسی در خانوادهاش نتواند درست مدیریت کند یا در خانوادهای که درست مدیریت میشود، رشد نکرده باشد، طبیعتاً در جامعه هم نمیتواند مدیر خوبی باشد. لذا امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر فرمود: اگر خواستی یک مسئول انتخاب کنی، از خانوادههای صالح انتخاب کن (نهجالبلاغه/نامه۵۳)
🌼🍂 کسانی که میخواهند صلاحیت افراد را برای انتخابات تشخیص بدهند(مثلاً شورای نگهبان) بیشتر از هرچیزی به «صلاحیتهای مدیریتیِ آن فرد» نگاه کنند؛ نه به تفتیش عقائد بپردازند، نه به حرفهای موهومی که تحت عنوان منازعات سیاسی مطرح میشود؛ بلکه ببینند «این فرد شایستگی مدیریتی دارد یا نه؟»
🌼🍂 ما تا کنون در طول انقلاب، هرچه ضربه خوردهایم فقط از ناحیۀ ناتوانی در مدیریت بوده است؛ نه چیز دیگر! این ناتوانی البته همچنان ادامه دارد و طبیعتاً در انتخاباتهای بعدی هم خودش را نشان خواهد داد، چون هنوز درک صحیح عمومی از اصول مدیریت صحیح در جامعه، وجود ندارد
@amn_org