۸/و قدرت گیری باکو عملا افزایش ترورها و دسیسه ها را در پی دارد. باکو در سالهای اخیر به اصلی ترین متحد آسیایی اسرائیل تبدیل شده که عملا در حال استفاده از زیرساخت های باکو بر علیه ملت ایران است و در صورت تصرف سیونیک، قطعا ایران باید شاهد حضور صهیونیست ها در مرزهای خود باشد.
@amniatemeli
38.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️نقش فراماسونها در انقلاب مشروطه
در این ویدئو به طور خلاصه به شکلگیری لژهای فراماسونی در ایران اشاره میشود و اینکه آنها چه نقشی را در انقلاب مشروطه بازی کردند.
🎬📽کلیپ ششم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
30.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️یک ملت گاهی سال های متعددی در مقابل نوکرانی در مقابل ظلمی سکوت میکند ،هیچ عکس العملی از خودشان نشان نمی دهند ،این گناه دشوار است....
بخشی از سخنان رهبر
📽🎬کلیپ هفتم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
✳️ انواع رانت
1️⃣رانت اقتصادی :
این رانت ناشی ازعوامل اقتصادی ای مثل سیاستهای حمایتی،کنترل قیمتها، نحوه توزیع بودجه واعتبارات دولتی، محدودیتهای بازرگانی و... است.
2️⃣ رانت سیاسی :
به مواقعی که دولت واحزاب صاحب قدرت که توزیع وتصمیم گیری درخصوص منابع ثروت وقدرت رادراختیاردارندوبین افراد جامعه تبعیض قائل شونداطلاق میشود.
3️⃣ رانت اجتماعی :
برخورداری ازبرخی امتیازات ویژه که خارج ازصلاحیتهای فردی وشایستگیهای ذاتی برخی افرادنصیبشان میگردد. مثلاً برخورداری ازیک موقعیت شغلی، روابط خویشاندی، قرارگرفتن دریک گروه یاتشکل خاص
4️⃣ رانت اطلاعاتی :
دستیابی زودهنگام وانحصاری به اطلاعات اقتصادی درزمینههایی مثل بازارسهام، سیاستهای پولی، ارزی، بازرگانی و... که منجربه شکل گیری رقالت ناسالم اقتصادی دربازار سرمایه میگردد.
#رانت
@amniatemeli
50.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند فروشنده قسمت یکم بخش دوم
🔺روایت توافقنامه نافرجام
@amniatemeli
✅ رابطه روسیه و چین؛ شنلقرمزی یا سیندرلا؟
🔺 اندیشکده «شورای روابط بینالملل روسیه» در یادداشتی به ارزیابی نوع روابط روسیه و چین پرداخته است. به نظر او دو نگرش خوشبینانه و بدبینانه در این خصوص متصور است.
🔹 نگرش خوشبینانه مواجهه روسیه با چین مانند مواجهه سیندرلا و آن فرشته مهربان است که میتواند با یک حرکت جادویی تمامی نیازهای نظامی، اقتصادی و دیپلماتیک روسیه را حل کند.
🔸 اما نگاه بدبینانه از داستان شنلقرمزی الگو میگیرد که طبق آن چین مانند آن گرگ شروری است که میخواهد با افزایش وابستگی نظامی، سیاسی و اقتصادی مسکو به پکن، بر سیاستهای کرملین مسلط شود.
🔹 به نظر نویسنده، هر دو انگاره، گمراهکننده است. چین نه شر مطلق است و نه خیر مطلق. بلکه کشوری وسیع با منافع و اولویتهای متعدد و پیچیده است. پوتین نیز حاکمیت و استقلال روسیه را قربانی رابطه با چین نخواهد کرد.
🔸 طبق این یادداشت، روابط مساعد چین و روسیه مزیتها و دستاوردهای مهمی برای هر دو طرف دارد که نمیتوانند از آن چشمپوشی کنند. در عین حال که به سیاستمداران روس هشدار میدهد بیش از اندازه به چین امیدوار نباشند.
منبع؛
(https://russiancouncil.ru/en/analytics-and-comments/analytics/russia-facing-china-little-red-riding-hood-or-cinderella/))
@amniatemeli
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت چهارم مستند مهم " ققنوس خونین "
💻 بعد از انقلاب اسلامی ایران بخشی از فراماسون ها و صهیونیست ها و خادمان آنها که در کشور باقی ماندند و محاکمه نشدند کجا رفتند؟ آیا اکثر مشکلات کشور توسط آنها ایجاد می شود؟ در این قسمت اسنادی معتبر را از شبکه نفوذی دشمن مشاهده خواهید کرد که اکثر مردم از آن بی اطلاع هستند. حسن روحانی واقعا کیست و چه رازی را پنهان می کند؟
#ققنوس_خونین
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️کودتای ۱۲۹۹
📽🎬کلیپ هشتم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
🔺 بزرگترین تهدید آمریکا از نظر مردم آمریکا کدام کشور/دولت است؟
🔸نظرسنجی جدید دانشگاه کوئینیپیاک:
اول- چین ۶۱ درصد
دوم- روسیه ۲۲ درصد
سوم- کره شمالی ۸ درصد
چهارم- ایران ۲ درصد
https://thehill.com/policy/international/3901788-60-percent-of-americans-think-china-is-a-bigger-threat-than-russia/
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های تحلیلگر امریکایی که ایران رو مشخصه تعادل در خاورمیانه میداند.
@amniatemeli
🌏 مقاله «نبرد اجتنابناپذیر»
جان جی مرشایمر، استاد علوم سیاسی در دانشگاه شیکاگو
🔹 سه دهه پیش ، وقتی جنگ سرد پایان یافت، انتخاب مهمی بود. ایالات متحده پیروز شده بود و آنگاه تنها قدرت بزرگ روی کره زمین بود. به نظر می رسید که سیاستگذاران ایالات متحده با بررسی افق تهدیدها ، نگرانی چندانی نداشتند - و به ویژه درباره چین ، کشوری ضعیف و فقیر که بیش از یک دهه با ایالات متحده علیه اتحاد جماهیر شوروی همسو شده بود.
🔸 دولت های دموکرات و جمهوری خواه با فریب تئوری های غلط در مورد پیروزی اجتناب ناپذیر لیبرالیسم و منسوخ شدن درگیری قدرت های بزرگ ، سیاست تعامل را دنبال کردند که به دنبال کمک به ثروتمندتر شدن چین بود. واشنگتن سرمایه گذاری در چین را تشویق کرد و از این کشور در سیستم تجارت جهانی استقبال کرد و فکر کرد که این کشور به یک دموکراسی دوستدار صلح و یک ذی نفع مسئول در نظم بین المللی تحت رهبری ایالات متحده تبدیل خواهد شد.
🔸 البته این خیال هرگز عملی نشد. چین به دور از پذیرش ارزشهای لیبرال در داخل و وضع موجود در خارج از کشور ، همزمان با صعود ، سرکوبگر و بلندپروازتر شد. تعامل نتوانست مانع از رقابت شود و به جای ایجاد هماهنگی بین پکن و واشنگتن، پایان عصر به اصطلاح تک قطبی را تسریع کرد. امروزه چین و ایالات متحده در یک جنگ سرد جدید قرار دارند - یک رقابت امنیتی شدید که بر همه ابعاد روابط آنها تأثیر می گذارد. این رقابت سیاستگذاران ایالات متحده را بیشتر از جنگ سرد اولیه آزمایش خواهد کرد ، زیرا چین به احتمال زیاد رقیبی قدرتمندتر از اتحاد جماهیر شوروی در دوران جنگ سرد خواهد بود. و این جنگ سرد به احتمال زیاد داغ خواهد شد.
🔹 هیچ کدام از اینها نباید تعجب آور باشد. چین دقیقاً همانطور عمل میکند که واقع گرایی پیش بینی می کرد. چه کسی می تواند رهبران چین را به خاطر تسلط بر آسیا و تبدیل شدن به قدرتمندترین کشور روی کره زمین سرزنش کند؟ ⚡️مطمئناً ایالات متحده، کشوری که برنامه مشابهی را دنبال می کرد ، به یک هژمون در منطقه خود و در نهایت امن ترین و با نفوذترین کشور جهان تبدیل شد. و امروز ، ایالات متحده نیز همانطور عمل می کند که منطق واقع بینانه پیش بینی می کرد. این کشور که مدتهاست با ظهور دیگر سلطه گران منطقه ای مخالف است ، جاه طلبی های چین را تهدیدی مستقیم می داند و مصمم است که روند صعودی مستمر این کشور را مهار کند. نتیجه اجتناب ناپذیر، رقابت و رویارویی است. تراژدی سیاست قدرت های بزرگ چنین است.⚡️
🔸 رهبران ایالات متحده باید تشخیص میدادند که از میان همه کشورها، تبدیل چین به یک قدرت بزرگ، نسخهای دردسرساز است. از این گذشته، این کشور مدتهاست که به دنبال حل و فصل اختلافات مرزی خود با هند بر اساس شرایط مطلوب خود بوده و اهداف تجدیدنظرطلبی گسترده ای در شرق آسیا داشته است. سیاستگذاران چینی به طور مداوم تمایل خود را برای ادغام مجدد تایوان، بازپس گیری جزایر دیائیو (در ژاپن به جزایر سنکاکو) از ژاپن و کنترل بیشتر دریای چین جنوبی اعلام کرده اند - همه اهدافی که مقدر است با مقاومت شدید همسایگان چین روبرو شوند. ایالات متحده را نیز ذکر کنید. چین همیشه اهداف تجدیدنظرطلبانه داشته است. اشتباه این بود که به آن اجازه داده شد به اندازه کافی قدرتمند شود تا بتواند بر مبنای آنها عمل کند.
منبع ؛
http://www.foreignaffairs.com/articles/china/2021-10-19/inevitable-rivalry-cold-war
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بهائیت
🔰مستند بهائیت
قسمت سوم
🔸شیخ احمد احصایی که از علمای شیخیه است به خاطر عقایدش مورد تکفیر علمای شیعه قرار میگیرد.
🔸 رکن رابع چیست؟
🔸علی محمد با علمای شیخیه و صوفیان شیراز و بوشهر ارتباط می گیرد.
🔸سید ذکر لقب کیست؟
@amniatemeli
✅ ایران در سند امنیت ملی دولت بایدن
🔹 اولین سند امنیت ملی دولت بایدن در 20 مهر منتشر شد. پیشدرآمد این سند، قبلاً تحت عنوان «راهنمای راهبردی امنیت ملی» در مارس 2021 منتشر شده بود. در آن پیشدرآمد از ایران در کنار کره شمالی به عنوان بازیگران منطقهای نام برده شد که ارتقای تکنولوژیهای تغییردهنده بازی را ادامه داده و ثبات منطقهای را با چالش مواجه میسازند.
🔸 در سندی که به تازگی منتشر شده نیز ایران به مداخله در امور داخلی همسایگانش از طریق برنامههای موشکی و پهپادی و همچنین استفاده از نیروهای نیابتی، متهم شده است. پیشبرد برنامه هستهای فراتر از ابعاد غیرنظامی و تلاش برای ترور مقامات پیشین دولت آمریکا از دیگر اتهامات دولت بایدن به ایران در این سند است.
🔸 دولت بایدن سعی کرده در این سند به متحدانش در غرب آسیا اطمینان دهد که به آنها برای افزایش بازدارندگی در برابر «فعالیتهای بیثباتکننده ایران» کمک خواهد کرد. اما این کار را نه با حضور مستقیم نظامی بلکه از طریق افزایش همبستگی متحدان و فروش تسلیحات پیشرفتهتر به آنها انجام خواهد داد. امری که مؤید سیاست راهبردی واشنگتن مبنی بر خروج نظامی از غرب آسیا و تمرکز بر چین و احتمالاً روسیه خواهد بود.
🔸 طبق این سند، همچنان اولویت آمریکا در پرونده هستهای ایران، پیگیری مذاکرات است. عدم ذکر برجام در این سند نشان میدهد واشنگتن ممکن است به گزینههای جز احیای توافق، مانند پیگیری یک توافق جدید و یا توافق موقت نیز اندیشیده باشد. در عین حال که تهدید کرده در صورت شکست دیپلماسی، «آماده استفاده از ابزارهای دیگر است».
🔸 تأکید بر آنچه «همراهی با مردم ایران برای کسب کرامت و حقوق اولیه» خوانده، پایانبخش گزارههای مرتبط با ایران در این سند است که آشکارا نشانگر تأثیر آشوبها و حوادث اخیر بر نگرش دولتمردان آمریکاست که زمینههای مداخلهجویی آنان در امور داخلی ایران را فراهم آورده است.
📎 لینک سند استراتژی امنیت ملی آمریکا:
https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2022/10/Biden-Harris-Administrations-National-Security-Strategy-10.2022.pdf
@amniatemeli
47.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️معلوم نیست چه کسی به شهردار گفته است که خیابان های فرهنگ درخت ندارد ....
📽🎬کلیپ نهم
در این کلیپ گذر تاریخی زمان رضا شاه اشاره است...
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ترانه های نوروزی در تاجیکستان
@amniatemeli
✅ نگاه شورای آتلانتیک به توافق ایران و عربستان
🔸 اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک نظر تعدادی از صاحبنظران را در مورد توافق ایران و عربستان برای احیای روابط دوجانبه جمعآوری کرده است. ویلیام وچسلر مدیر ارشد مرکز رفیق حریری و مقام سابق آمریکایی معتقد است مقطع زمانیای که توافق حاصل شده است حاوی دو هشدار برای آمریکاست که سوالات استراتژیک مهمی را برمیانگیزد.
🔹 اولین هشدار این است که چین دو طرف را کنار یکدیگر گرد آورده است آن هم در زمانی که ژی جینپینگ رئیسجمهور این کشور سومین دوره ریاستجمهوری خود را آغاز میکند. پس از سالها اعلام موضع از سوی چین مبنی بر اینکه این کشور خواهان ایجاد روابط اقتصادی در خاور میانه است و به دنبال نفوذ سیاسی نیست اکنون میتوانیم بگوییم که آن مواضع دروغ بودند.
🔸 این توافق هنگامی حاصل شده است که آمریکا و اسرائیل با رزمایشهای نظامی مشترک در حال هماهنگی نزدیک برای پاسخ بالقوه به برنامه هستهای ایران هستند و مشاور امنیت ملی اسرائیل پس از سفر نتانیاهو به اروپا این هفته از کاخ سفید دیدن میکند.
🔹 دنیل شاپیرو سفیر اسبق آمریکا در اسرائیل معتقد است واشنگتن میتواند هم به نیمه پر و هم به نیمه خالی لیوان در مورد این توافق نگاه کند. کاهش تنشهای ایران و عربستان نیمه پر لیوان است. اما نیمه خالی لیوان، افزایش نفوذ چین با نمایش توانایی خود جهت استفاده از روابط سازنده با هر دو طرف درگیر در خاورمیانه است که تردیدهایی را در مورد قدرت آمریکا ایجاد میکند.
منبع:
https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/experts-react-iran-and-saudi-arabia-just-agreed-to-restore-relations-with-help-from-china-heres-what-that-means-for-the-middle-east-and-the-world/#Shapiro
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس سیاسی نظامی سوری: داعش و بقیه تروریست ها از زمان مداخله آمریکا در سوریه گسترش یافته اند و داعش در مناطق تحت کنترل آمریکا حضور دارد.
@amniatemeli
✅نظریهی واقعگرایی و امنیت بینالملل
🔹برای اینکه مقولهی استقرار امنیت را بر اساس این مکتب توضیح دهیم ابتدا شش مفروض اصلی مکتب رئالیسم را متذکر می شویم:
🔸محیط آنارشیک نظام بینالملل: هیچ قدرت فائقهای در نظام بینالملل برای منع کردن از کاربرد زور یکی بر علیه دیگری وجود ندارد.
دولتسالاری: دولتها بازیگران اصلی سیاست بینالملل هستند.
قدرت: ویژگی تعریفشدهی محیط بینالملل که دولتها از آن بهرهمندند.
عقلانیت: دولتها محاسبهی هزینه- فایده انجام کارهای خود را قبل از انجام عمل میکنند.
بقا: که پیش شرط دسترسی به همهی اهداف ملی است.
خودیاری: برای بقا نمیتوان به تضمین دیگران متکی بود.
🔹از نظر واقعگرایی امنیت «بهمعنای یک جهان نسبتا کمتر خطرناک و خشن است تا جهانی امن، عادلانه و صلحآمیز». امنیت مطلق غیر قابل دسترس است، چون کارکرد آنارشی بینالمللی اجازه و امکان آن را نمیدهد.
💥 این نظریه همیشه در طول تاریخ نسبت به سایر نظریات روابط بین الملل، بر روابط بین کشورها حاکم بوده است.
@amniatemeli
49.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ | «ایران رنگی»
«ایران رنگی» که با هفت گویش لری ،مازنی ، ترکی ، گیلکی ، کردی ، عربی و کورمانجی تولید شده است، روایتگر همبستگی و همدلی اقوام مختلف ایرانی می باشد.
🎬کارگردان : مهران علوی
👥اجرا : گروه سرود نجم الثاقب
✍🏻شاعر : محمد جواد الهیپور(سرپرست شعر)
@amniatemeli
🔻جنگ ترکیبی با مفهوم همافزایی یعنی، بهکارگیری همزمان روشهای متعدد جنگ برای رسیدن به هدف مشخص شده است.
▪️در اصل، تضادهای معاصر را نمیتوان با دوگانگی سادۀ «سیاهوسفید» مشخص کرد، اما آنها ویژگیهای ظریفتری دارند و درک مرزهای بین اشکال و مفاهیم مختلف را از دست میدهند.
بنابراین بایستی گفت ؛جنگ،هیبریدی است زیرا شیوۀ مبارزۀ دشمن ترکیبی از روشها، تاکتیکها و ابزارهای مختلف مانند قابلیتهای متعارف، تاکتیکهای نامنظم، تروریسم، خشونتهای بیرویه و اَعمال جنایتکارانه با مدرنترین فناوریها صورت میپذیرد.چنین وضعیتی با این واقعیت پیچیدهتر میشود که میدان نبرد هیبریدی کاملاً سهگانه است: ۱_متعارف،۲_ مرتبط با جمعیت بومی و۳_ صحنۀ بینالمللی.
▪️بیتردید تنها با برتری در هر سه میدان جنگ میتوان پیروز نهایی شد. در ادامه ، آنچه جنگ ترکیبی را از سایر انواع مبارزه متمایز میسازد این واقعیت بزرگ است که باید در هر سه میدان نبرد بهشکل همزمان و غیرمتوالی جنگید و به موفقیت های خاص دست پیدا کرد.
@amniatemeli
🔺حمله دشمن در جنگ ترکیبی به باور و اعتقادات مردم است.
@amniatemeli
✅ شیرین هانتر استاد روابط بینالملل دانشگاه جورج تاون
🔸 به نظر من هم ایران و هم عربستان به این نتیجه رسیدهاند که قادر به غلبه کامل بر دیگری نیستند و بنابراین باید نوعی همزیستی مسالمت آمیز با یکدیگر داشته باشند اما فعلا باید منتظر بود و دید که این توافق دوام خواهد داشت و منجر به نوعی همکاری خواهد شد و یا به صورت نوعی صلح سرد باقی خواهد ماند.
🔹موفقیت در برقراری صلح در یمن چند جنبه دارد؛ یکی از این جوانب نقش بازیگران خارجی و جنبه دیگر روابط بین گروه های یمنی است؛ بنابراین گرچه بهبود روابط ایران و عربستان ممکن است به این روند صلح یمن کمک کرده باشد اما به تنهایی قادر به حل این مشکل نخواهد بود.
🔸 بهبود روابط تهران و ریاض ممکن است به حل اختلافات داخلی عراق و شاید لبنان کمک کند اما باید در نظر داشته باشیم که بسیاری از این مشکلات منطقهای ریشه در شکافهای داخلی کشورهای منطقه دارد و بدون این شکافها، بازیگران خارجی نمیتوانستند در کارهای این کشورها نقش بازی کنند.
🔹اگر همه چیز به خوبی پیش برود، موضع ایران در منطقه بهبود مییابد. شاید بهبود روابط مانع از بعضی کارهای بازیگران منطقهای علیه ایران شود اما در زمینه اقتصادی به نظر من تا هنگامی که تحریمها ادامه دارند گشایش زیادی حاصل نخواهد شد.
🔸 از آن گذشته، توافق اخیر پارهای از ریشههای اصلی تنش بین ایران و بازیگران منطقه را از بین نبرده است. بنابراین اگرچه این توافق بسیار مثبت است، داروی درمان مشکلات ایران نیست.
@amniatemeli
43.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند فروشنده قسمت یکم بخش سوم
🔺روایت توافقنامه نافرجام
@amniatemeli
🔺 دیپلماسی بایدن در قبال ایران در حال فروپاشیاست
۳ دلیل وحشت آمریکا از جنگ با ایران
دنیل دی پتریس
🔸 اولاً، عملیات نظامی که برنامه هستهای ایران را هدف قرار میدهد، آنطور که طرفداران ادعا میکنند آسان نخواهد بود. همانطور که همکارم چاک پنا هفته گذشته نوشت، ایران انگیزههای اتمی خود را در یک ساختمان نگهداری نمی کند. زیرساخت های هسته ای آن در سراسر کشور پراکنده شده است، با تأسیسات بسیار مستحکم، که برخی از آنها در اعماق زمین مدفون شده اند. سیستمهای پیشرفتهی پدافند هوایی که این تأسیسات را احاطه کردهاند، باید خنثی شوند، مانند سایر سامانههای تسلیحاتی نظامی ایران که میتوان از آنها برای تهدید هواپیماهای آمریکایی استفاده کرد. ایالات متحده همچنین نمی تواند احتمال از دست دادن برخی از هواپیماها در طول عملیات یا اسیر شدن نیروهای نظامی خود را منع کند. تلفات غیرنظامی محتمل است، و شما می توانید شرط بندی کنید که ایران در مقابل این تلفات از حداکثر توان نرم و سخت خود استفاده میکند.
🔹 ثانیاً، حمله نظامی مناقشه هسته ای ایران را حل نمی کند. در بهترین حالت، گزینه نظامی برنامه ایران را در کوتاه مدت تا میان مدت به تاخیر می اندازد. بر اساس آنچه تا کنون تهران در عمل نشان داده است، باور اینکه دولت ایران بترسد و از انگیزههای هستهای خود پس از یک حمله مستقیماً دست بکشد، کاملاً اشتباه است.بطور قابل پیشبینی، تهران در نهایت از آسیب نجات یافت، سانتریفیوژهای باکیفیتتر و بیشتری نصب کرد و اساسا تعهد خود را برای اجرای یک برنامه غنی سازی درجه یک، دو چندان کرد. زمانی که پدرخوانده برنامه هسته ای ایران، [شهید] محسن فخری زاده، در نوامبر 2020 ترور شد، ایران نه با خمیدن به گوشه ای، بلکه با افزایش غنی سازی تا 20 درصد و محروم کردن آژانس از فیلم های دوربین خود با ظرافتی سرسختانه به آن پاسخ داد.
🔸 سوم و مهمتر از همه، هر گونه عملیات نظامی، هر چند به خوبی برنامه ریزی شده باشد، منجر به انتقامجویی علیه نیروها و داراییهای نظامی ایالات متحده در خاورمیانه میشود، و آنچه در حمله موشکی بالستیک ایران در ژانویه 2020 به تأسیسات آمریکایی در عراق رخ داد در مقابل این انتقامجویی، مثل پیادهروی در پارک به نظر می رسد. احتمالا غیرقابل انکار است که ایران در یک نبرد متعارف علیه ایالات متحده متحمل آسیب جدی خواهد شد. نیروی هوایی ایران به روز نشده، نیروی زمینی آن از دهه 1980 جنگی نداشته، و بودجه نظامی کلی آن تقریباً نصف هزینهای است که نیروی دریایی ایالات متحده در گذشته برای تدارکات سال گذشته خود هزینه کرده است)، زرادخانه موشکی مهیب آن (بزرگترین در خاورمیانه) و مجموعه ای چشمگیر از نیروهای نیابتی در منطقه باعث تلفات جانی قابل توجهی میشود.
منبع
https://spectatorworld.com/topic/bidens-diplomacy-iran-falling-apart/
@amniatemeli
48.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ملی شدن صنعت نفت
کودتای ۲۸ مراد
🎬📽کلیپ دهم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli