42.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / اشرف مروان؛ ابرجاسوسی که داماد جمال عبدالناصر بود / قسمت اول
🔹جسد اشرف مروان در ۶۳ سالگی در محله مرفه نشین لندن پیدا شد
🔹او از بالکن طبقه پنجم سقوط کرده بود؛ او سومین مصری ساکن لندن بود که به این روش کشته شده بود
🔹مروان یک مامور اطلاعاتی بسیار با ارزش بود؛ اما کسی نمیداند که او برای اسرائیل کار میکرد یا مصر یا برای هر دو کشور
🔹پلیس لندن مرگ او را به دلیل خودکشی میدانست، اما خانواده مروان این دلیل را قبول نداشتند
🔹دادستانی انگلستان اعلام کرد که به اندازهای مدرک در اختیار ندارد که درباره چگونگی مرگ اظهارنظر کند
🔹اشرف مروان داماد جمال عبدالناصر بود
🔹اشرف مروان در روزهای آخر اعتقاد داشت جانش در خطر است، همسر او مدعی بود ماموران موساد پشت مرگ همسرش بودهاند
وستانیوز
@amniatemeli
🔺حیاط خلوتی که به رینگ مبدل شد!
🔸 ولی نصر، استاد مطالعات خاورمیانه معتقد است که برای امارات و عربستان حضور نیروهای آمریکایی در منطقه به تنهایی کافی نیست بلکه آنچه اهمیت دارد این است که آیا این این کشور در شرایط حساس از نظامیان خود استفاده خواهد کرد یا نه.ناظران می گویند که سیاستگذاران ایالات متحده نباید از کاهش نفوذ ایالات متحده شوکه شوند، این رویکرد نتیجه مستقیم سیاست هایی است که توسط روسای جمهوری پیشین این کشور اتخاذ شده.
🔹 انفعال ترامپ در برابر حمله های پهپادی و موشکی سال 2019 انصار الله یمن به تاسیسات نفتی ایران و عربستان، زمینه را برای تردیدهای فراوان هموار کرد. آرون دیوید میلر، فرستاده کهنه کار ایالات متحده در این باره گفته که شکست ایالات متحده در پاسخ به چنین حملاتی، سعودی ها را متقاعد کرد که آمریکا دیگر متحد قابل اعتمادی نیست. پس می توان از حمله های 2019 تا عادی سازی روابط دیپلماتیک تهران و ریاض، خط مستقیمی را ترسیم کرد.
🔸 بایدن بیش از همه بر روی دو گزاره حمله روسیه به اوکراین و ظهور چین متمرکز شده، روند جدایی ایالات متحده از خاورمیانه را ادامه داده در حالی که وانمود می کند که هنوز به این منطقه تمایل دارد. او سال گذشته در جریان سفری به خاورمیانه گفت که ما برای پر کردن خلاء ها توسط چین، روسیه یا ایران کنار نمی رویم، اما حرف های بایدن با عملش متفاوت است.
🔹 پیشرفت برنامه هسته ای ایران موجب شده تا کشورهای عربی جهت جلوگیری از تنش در حیاط خلوتشان رابطه خود با ایران را بازتعریف کنند. تغییر ژئوپلتک منطقه لزوما برای ایالات متحده به سان فاجعه نیست.
🔸 آمریکا سه منفعت اساسی در خاورمیانه دارد، نخست، مبارزه با تروریسم، دوم، تضمین دسترسی جهانی به نفت و جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای. در باب هرکدام از این اهداف آمریکا تقریبا به نتیجه ای دست نیافته است. بایدن مدعی است که ایران نباید گریز هسته ای داشته باشد، با این همه به ادعای واشنگتن پست رئیس جمهوری آمریکا حاضر نیست تا تضمین های امنیتی یا کمک های نظامی جهت توسعه برنامه هسته ای غیر نظامی را در اختیار ریاض قرار دهد تا بدین طریق رابطه عربستان و اسرائیل عادی گردد.
🔹 ایالات متحده برای اولین بار بعد از دهه ها برای نفوذ در خاورمیانه درگیر رقابت شده است، این بازیگر شاید ناچار شود تا رشد چین را بپذیرد، بهایی که ماحصل دخالت های پی در پی این کشور در خاورمیانه است.
منبع
https://www.washingtonpost.com/opinions/2023/05/08/united-states-influence-middle-east-iran-china/
@amniatemeli
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهید سلیمانی، از خرمشهر تا فلسطین
@amniatemeli
🔸هواپیمای ترابری سیمرغ، ساختهی متخصصان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با موفقیت تست پروازی خود را پشت سر گذاشت.
@amniatemeli
44.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پشتپرده تقابل ایران و افغانستان
🔸️ این درگیری یک باتلاق است، باتلاقی که روسیه نیز به ناچار درگیر آن شد و برای چین در مساله ی تایوان و برای ایران، یک روز عربستان، یک روز آذربایجان و امروز ط البان است.
🗂منبع: فرهنگ ما
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#ایران #افغانستان #هانتیگتون
@amniatemeli
🔺راهبرد جدید آمریکاییها برای توافق با ایران چیست؟
🔹شنیدهها حاکی از این است که ظاهراً راهبرد جدید آمریکاییها در خصوص تعامل با ایران در مسئله هستهای چیزی شبیه آنچه توافق موقت میگفتند است.
در این خصوص شنیده شده است که مدل و مبنای اصلی این طرح که آنها اسم این موضوع را -فریز در مقابل فریز- نام گذاشته اند، بر این اساس است که ایران در مقابل فریز کردن برخی اقدامات خود در حوزه هستهای، تعلیق برخی تحریمها را دریافت کند.
🔸طبق شنیده ها یکی از مقامات ارشد دستگاه سیاست خارجی در سفر خود به عمان تأکید کرده است که با توجه به امکانپذیر بودن جمع بندی و حل اختلافات محدود باقیمانده در مسیر احیای توافق هستهای بررسی پیشنهاد غرب مبنی بر انعقاد توافق موقت فریز در برابر فریز موضوعیتی در حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی ایران ندارد.
🔹عمانیها طی ماههای اخیر به یکی از واسطه گران مذاکرات غیر مستقیم برجامی ایران و آمریکا تبدیل شده اند و در تلاش هستند نسبت به این موضوع اجماع حاصل کنند.
@amniatemeli
35.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پشتپرده اقدامات طالبان چیست؟
🔸️طالبان با مشکل به رسمیت شناخته نشدن توسط کشورهای جهان روبه رو است و به نظر میرسد سران افغانستان به دنبال آن هستند تا با ایجاد ناامنی، کشورها را مجاب کنند تا آنها را به شکل یک حکومت رسمی در نظر بگیرند.
🔸️از سوی دیگر به نظر می رسد امارت اسلامی میخواهد تا با سلسله رفتارهای اینچنینی خود را به شکل دولتی ملی نشان دهد تا از مصائب داخلی اقتصادی خود دور شود.
🗂منبع: خبرفوری
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#افغانستان
@amniatemeli
🔺سواد رسانهای چیست؟
🔸باید گفت سواد رسانهای، شامل توانایی نقد و تحلیل پیامهای رسانهای است. اگر بخواهیم توضیح کاملتری از آن ارائه کنیم، باید بگوییم که در دنیای امروز، مردم با انواعی از پیامهای رسانهای مواجه هستند؛ از جمله تلویزیون، رادیو، اینترنت، فیلمها و زیرنویسها. اما بیشتر افراد، بخشی از اطلاعاتی را که دریافت میکنند، بدون تحلیل و نقد در ذهنشان میپذیرند. بنابراین، سواد رسانهای، نقش مهمی در بهبود وضعیت جامعه و کاهش پدیدههایی، مانند تبعیض، جنگهای قومی و اختلافات سیاسی دارد.
@amniatemeli
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آهنگ { آمدم ای شاه پناهم بده }
با صدای: مرحوم کریمخانی
آمده ام
آمدم ای شاه پناهم بده
خط امانی زِگناهم بده
ای حرمت ملجا درماندگان
دور مران از درو راهم بده
ای حرمت ملجا درماندگان
دور مران از درو راهم بده
لایق وصل تو که من نیستم
اذن به یک لحظه نگاهم بده
رضا جان
@amniatemeli
🔺 بزرگترین برنده جنگ اوکراین
نشنال اینترست
🔸واضح است که بزرگترین بازنده جنگ خود اوکراین است. اوکراین پس از آن که طی مبارزه قهرمانانه، حمله اولیه روسیه علیه کییف را که شخص رئیس جمهور ولودیمیر زلنسکی را هدف قرار داده بود دفع کرد، اکنون خود را در یک جنگ خندقی همانند جنگ جهانی اول علیه روسها میبیند. خطوط مقدم در امتداد استانهای خرسون، زاپوریژیا، دونتسک و لوهانسک تا حد زیادی ثابت شدهاند. از زمان آغاز جنگ، حداقل 8000 غیرنظامی و دهها هزار سرباز اوکراینی کشته شدهاند. نزدیک به 18 میلیون نفر به کمکهای بشردوستانه نیاز مبرم دارند و 14 میلیون نفر از خانههای خود آواره شدهاند.
🔹 با این حال یک کشور وجود دارد که در این قتل عام برنده است: چین. درست همانطور که پکن در دو دهه گذشته عقب مینشست و آمریکا را تماشا میکرد که خود را در مداخلات مختلف در خاورمیانه گرفتار میکند، اکنون که واشنگتن در یک جنگ طولانی و غیرقابل پیروزی دیگر گرفتار شده است، دوباره همان کار را انجام میدهد.
🔸سیاستگذاران چینی میدانند که درگیریهای مستمر و پرهزینه آمریکا در خارج از کشور تنها موازنه قدرت را بیشتر به نفع پکن خواهد کرد. چین در سیاست خارجی خود نیز از جنگ اوکراین بهره برده و روابط اقتصادی خود را با روسیه به طور پیوسته افزایش داده است و به گفته برخی کارشناسان مسائل چین، احتمالاً در آینده نزدیک سلاح و مهمات روسیه را تامین خواهد کرد.
🔹 طنز ویرانگر وضعیت این است که دقیقاً در همان زمانی که غرب باید روسیه را به عنوان وزنه تعادلی در برابر ظهور چین پرورش میداد، درگیر جنگ علیه مسکو شد. در عوض، غرب روسیه را به آغوش منتظر پکن سوق داده است، روسیهای که دلایل زیادی برای ترس از ظهور چین دارد
🔸 با این وجود، به جای موقعیتی که در آن ایالات متحده و روسیه با یکدیگر برای مهار چین همکاری کنند، ما در عوض وضعیتی داریم که در آن آنها عملاً در اوکراین علیه یکدیگر میجنگند. بنابراین آمریکا باید خود را برای رویارویی با دو قدرت بزرگ آماده کند، وضعیتی که تنها خوش بینان ساده لوح معتقدند که ایالات متحده میتواند در آن پیروز شود.
منبع
https://nationalinterest.org/blog/ukraine-war-china-only-winner-206471
@amniatemeli
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_6037105197757501636.mp3
10.61M
🎧 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار ستاد مرکزی کنگرهی ملی شهدای سبزوار و نیشابور. ۱۴۰۲/۳/۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه: عضویت ما در شانگهای در تیر ماه نهایی میشود
🔹️در نظم جدید جهانی هر جا موضوع مهمی مورد بحث است، جمهوری اسلامی ایران غایب نیست
@amniatemeli