فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ موطنی(میهن من) منتشر شد
🎙با صدای:حسن سلام
🎞به همراه زیرنویس فارسی
🔷ما شربت مرگ را خواهیم نوشید
🔶 اما هرگز برده دشمنان خود نخواهیم شد
💠تهیه شده در مرکز موسیقی مأوا
@amniatemeli
✅نگاهی به تحولات جنگ نسل چهارم
🔹هافمن در مقاله خود در سال ۲۰۰۷ میلادی اختلافات در قرن بیست و یکم را زمینه ساز ظهور شکل کاملاً جدید از "مناقشات" به نام (جنگ های ترکیبی) یاد میکند و برای کشف آن از مفاهیم نو استفاده کرده است.
🔸در این روش، ابتدا جنگ ترکیبی را طیف وسیعی از جنگهای مختلف از جمله توانایی های متعارف، تاکتیک های نامنظم و چریکی ،اقدامات تروریستی از جمله (خشونت اجبار و اختلافات جناحی تبعیضآمیز )یادآور شده است که در ادامه تعریف فوق را بر روی چندین پرونده تاریخی از جمله شورشیان ایرلند ۱۹۱۹ تا ۱۹۲۲ ،مجاهدین افغان در دهه ۱۹۸۰ میلادی شورشیان چچن در دهه ۱۹۹۰ و حزبالله در جنگ سال ۲۰۰۶ با رژیم اسرائیل مطرح می سازد.
🔹هافمن معتقد است: واضح ترین مولفه در جنگ های نوظهور (نیروی هیبریدی مدرن) است، زیرا چنین نیرویی به ترکیب ابزارهای نظامی و غیر نظامی متکی بوده و از طریق حرکات استراتژیک سازمان یافته همراه با شبکه ها و سازمان های غیر متمرکز که از تاکتیکهای مختلف اقتباس گرفته؛ فعالیت میکنند و در نهایت نیز به هدف تعیین شده می رسد.
🔸پس از آنکه اقدامات روسیه در اوکراین و شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ میلادی در فضای کاملا مخفی خود را نشان داد اصطلاح جنگ هیبرید آخرین حرف جدید در میان مقامات، دانشگاهیان و نظامیان برای توصیف درک غرب از اقدامات مسکو به عنوان جنگ های جدید به شمار می رود و بازسازی توانمندیهای ناتو در شرق اروپا منعکس کننده این مسئله است که تصویر امنیتی در دنیای غرب تبدیل به یک سناریو مشاوره جنگ سرد در گذشته شده است.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
#تهدید_نرم 🔹تهدید نرم عبارت است از هرگونه اقدام غیر خشونت آمیز که ارزش ها و هنجارها را مورد هجوم ق
✅ابعاد تهدیدات نرم
🔹اجتماعي: تغيير ساختها و کنش هاي اجتماعي
🔹فرهنگي: تغيير در ارزشها، هنجارها، باورها و نگرش هاي پايه
🔹سياسي: تغيير در ترجيحات، جهت گيري ها و کنش هاي سياسي- حکومتي
@amniatemeli
✅اهداف تهديدات نرم
مهمترين اهداف تهديدات نرم عبارتند از:
۱ )تغيير ايدئولوژي حاکم.
۲ )کاهش مشارکت سياسي مردم با القاي ناکارآمدي حکومت.
۳ )تغيير هويت ديني و ملي شهروندان با تخريب پيشينه تاريخي آنان.
۴ )دستکاري افکار عمومي در جهت خواسته هاي خود و عليه نظام حاکم.
۵)کاهش انسجام اجتماعي.
۶)تغيير انسجام سياسي حاکم.
۷ )تغيير ارزش هاي جامعه و ايجاد استحاله فرهنگي.
۸ )ايجاد فرهنگ جديد.
۹)تغيير الگوي سياسي حاکم.
۱۰)تشديد و تقويت واگرايي قومي
وستانیوز
@amniatemeli
اهداف دشمنان در ناتوی فرهنگی علیه انقلاب اسلامی را می توان در محورهای زیر خلاصه کرد :
۱)مرعوب سازی ملت ایران و تضعیف روحیه مقاومت و پایداری
۲) القای روحیه یأس و ناامیدی
۳ )اسلام هراسی، ایران هراسی و شیعه هراسی
۴ )ترویج و رشد اباحه گری، بی بندوباری اخلاقی و اصالت دادن به لذت جویی مادی
۵) ترویج سکولاریسم، دمکراسی و ارزش های لیبرال دمکراسی غربی
۶)مقابله با فرهنگ دینی و مذهبی
۷) پایمال کردن روحیه حماسی، فرهنگ ایثار و شهادت طلبی
۸) عرفی سازی حکومت و ترویج پلورالیسم دینی
۹) تشدید اختلافات قومی و مذهبی
۱۰) سلب اعتماد مردم از نظام و مسئولان.
@amniatemeli
🔹جان کاینز تئوریسین دانشگاه ملی جنگ آمریکا، جنگ نرم را این گونه تعریف می کند: «استفاده طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن برای نفوذ در مختصات فکری دشمن با توسل به شیوه هایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی مجری می شود.»
🔹خداوند در آیه 217 سوره بقره می فرماید: دشمنان شما همواره با شما در جنگ هستند و واژه لایزالون دلالت بر استمرار دارد و گویای این مطلب است که دشمنان بسته به شرایط مکانی و زمانی از انواع مختلفی از حربه ها سود می جویند و بسته به زمان جنگ های اعتقادی، اقتصادی، فرهنگی و. .. بر شما تحمیل می شود.
🔹قشر تحصیل کرده که تأثیرگذارترین اقشار هستند و بیشتر با دانش، کتاب، ایدئولوژی، فرهنگ و... سر و کار دارند، گروه مخاطب و هدف اصلی دشمن در جنگ نرم و برنامه ریزی برای آن هستند.
می خواهند مردم را از یک جماعت همراه تبدیل به جماعتی بی تفاوت و مشکوک، معارض و مخالف نمایند و برای رسیدن به این هدف از ابزارهایی مثل تشویق به نافرمانی مدنی استفاده می کنند.
@amniatemeli
✅تهديد سخت
🔹 هرگاه به موجب اقداماتی استقلال و تماميت ارضی كشور در خطر (بالفعل يا بالقوه) هجوم نيروهای نظامی كشور ديگر يا اتحادی از كشورهای خارجی يا گروههای معارض مسلح داخلی قرار گيرد، تهديد سخت واقع شده است. در اين تهديد عمدتاً هدف اشغال سرزمين است. تهديدات سخت متكی به روشهای فيزيكی، عينی، سختافزارانه و همراه با اعمال و رفتارهای خشونتآميز، براندازی آشكار و با استفاده از شيوه زور و اجبار و حذف دفعی و اشغال سرزمين است. اين تهديدات عمدتاً محسوس، واقعی و عينی و با عكسالعملهای فيزيكی همراه میباشد. ظهور اين نوع تهديدات عمدتاً مربوط به دوره استعمار كهن است كه قدرتهای استعماری با لشكركشی، اعمال زور و كشتار و اشغال و الحاق سرزمين، اهداف خود را تأمين میكردند.
@amniatemeli
✅ رئیسی: امنیت و آرامش کشور ثمره خون دهها و صدها شهید همچون شهید علیوردی است
🔹️آیتالله رئیسی در گفتگوی تلفنی با خانواده شهید آرمان علیوردی ضمن عرض تسلیت به خانواده شهید آرمان علیوردی، از رشادت و بصیرت آن شهید بزرگوار تمجید کرد و گفت: شهادت این جوان برومند، نماد از جانگذشتگی برای صیانت از امنیت و آرامش کشور است و مردم قدر چنین مجاهدتی را میدانند.
🔹️رئیسجمهور امنیت و آرامش کشور را ثمره خون دهها و صدها شهید همچون شهید علیوردی دانست و افزود: امنیت خط قرمز دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران است و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد، طراحی دشمن برای خدشه دار کردن این سرمایه ملی و ارزشمند عملی شود.
🔹️ رئیسی حضور غیرتمندانه شهید علیوردی و امثال او در صحنه دفاع از امنیت را الهامبخش و روشنگر خواند و گفت: خون این شهید بزرگوار و سایر شهدای مدافع امنیت، با آشکار کردن ماهیت واقعی بدخواهان کشور، رشد بصیرت و آگاهی بیشتر مردم را در پی خواهد داشت.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خود داعش پذیرفت ترور شاهچراغ انجام داده اما داعشی های وطنی باز هم گفتند کار جمهوری اسلامی است.
@amniatemeli
🔹صحنه داخلی در جنگ ترکیبی بسیار پیچیده و البته آمیخته ای از «تفکرات، سیاست ها و قدرت طلبی هایی» است که از سوی طرفین درگیر برای کسب موفقیت بیشتر به کار گرفته می شود.
🔹امروزه لشکرکشی های نظامی و جنگهای طولانیمدت جای خود را به "جنگ های پر شدت"و "خشونت آمیز "از سوی بازیگران غیر دولتی داده که در صورت عدم موفقیت تبدیل به یک جنگ فرسایشی در جامعه حریف می شوند.جنگی که، هدف اصلی در آن کسب قدرت سیاسی و مشروعیت سازی در بین جوامع بینالمللی است.
@amniatemeli
✅ویژگیهای دو تهدید سخت و نرم
۱- روش تهدید:
الف) تهدید سخت به روشهای فیزیکی، عینی، سختافزارانه، همراه با اعمال و رفتارهای خشونتآمیز، براندازی آشکار و استفاده شیوه زور و اجبار و حذف دفعی و اشغال سرزمین انجام میگیرد. این شیوه محسوس، واقعی و عینی است. (مثل اکثر جنگهای قدیم) این نوع تهدید محسوس و همراه با عکسالعمل و بر انگیختن است.
ب) در حالی که تهدید نرم بدون منازعه و لشکرکشی فیزیکی، ذهنی، نرمافزارانه، بدون اعمال و رفتارهای خشونتآمیز، براندازی نرم و غیرآشکار، با دگرگونی در هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی میشود و از روش القا و اقناعسازی بهرهگیری میشود. این نوع تهدید به دلیل ماهیت غیرعینی و نامحسوس آن عمدتاً فاقد عکسالعمل هستند. در تهدید نرم کشور مهاجم، اراده خود را بر یک ملت تحمیل میکند و در ابعاد گوناگون با روشهای نرمافزارانه اشغال میکند. تغییرات حاصل از تهدید یا جنگ نرم ماهوی، آرام، ذهنی، تدریجی و نرمافزارانه، همراه با آرامش خالی از روشهای فیزیکی، با استفاده از تبلیغات، رسانه، احزاب، تشکلهای صنفی و قشری و شیوه القا و اقناع. (رضایتمندی) مانند جهانیسازی فرهنگ.
۲- حوزه تهدید:
الف) حوزه تهدید سخت، نظامی- امنیتی است.
ب) ولی حوزه تهدید نرم، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است.
۳- نوع تهدید:
الف) تهدید سخت عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با برخی معیارها اندازهگیری کرد.
ب) ولی تهدید نرم پیچیده، محصولپردازش ذهنی نخبگان و اندازهگیری آن مشکل است.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️جنگ شناختی ترکیبی رسانهها در اتفاقات اخیر
@amniatemeli
✅تفاوت های تهدید سخت و نرم
1-در تهدید سخت هدف اصلی اشغال زمین و تهدید تمامیت ارضی کشورهاست اما در تهدید و جنگ نرم آرمانها ، فرهنگ ، رفتار ، هویت ملی و دینی مورد هدف قرار دارد .
2-در تهدید سخت، هدف تخریب و حذف فیزیکی حریف و تصرف و اشغال سرزمین است. در حالی که در تهدید نرم هدف تأثیرگذاری بر انتخابها، فرایند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است.
3-حوزه تهدید نرم، حوزه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی ـ نظامی میباشد.
4-تهدیدات نرم پیچیده و حاصل پردازش ذهنی نخبگان، و اندازهگیری آن مشکل است در حالی که تهدیدات سخت عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها، اندازهگیری کرد.
5-روش اعمال تهدیدات سخت استفاده از زور و اجبار است در حالی که در تهدید نرم، از روش القاء و اقناعسازی بهرهگیری میشود.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅تفاوت های تهدید سخت و نرم 1-در تهدید سخت هدف اصلی اشغال زمین و تهدید تمامیت ارضی کشورهاست اما در ت
6-مفهوم امنیت در رهیافتهای نرمافزارانه شامل امنیت ارزشهاوهویتهای اجتماعی است درحالی که این مفهوم در رهیافتهای سختافزارانه به معنای نبود تهدید خارجی و فیزیکی تلقی میشود.
7-تهدیدات سخت ، محسوس و همراه با عکسالعمل و برانگیختن است . در حالی که تهدیدات نرم به دلیل ماهیت غیرعینی و محسوس آن ، عمدتاً فاقد عکسالعمل هستند.
8-مرجع امنیت درحوزه تهدیدات سخت عمدتاًدولتها هستند درحالی که مرجع امنیت در تهدیدات نرم محیط فروملی و فراملی(هویتهای فروملی و جهانی) است.
9-کاربرد قدرت سخت دررویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی ـ امنیتی مخالف یا معارض است ،درحالیکه کاربرد قدرت نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی درچارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دمکراسی تلقی میشود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفیر پیشین آمریکا در مصر و هند:
📍در مورد ایران، نیاز به یادآوری نیست که یک قدرت منطقه ای بسیار مهم است/به راستی ایران در خاورمیانه هیچ رقیبی همانند خود ندارد/موقعیت ایران به این کشور امکان دسترسی به بسیاری از مناطق جهان را می دهد که برای ما ارزشمند است/صلح و ثبات این منطقه به چگونگی برخورد با ایران، نقش ایران و چگونگی اثرگذاری سیاست های ما بر وضعیت ایران بستگی دارد/مگر نه اینکه مفصلترین و سختترین نظام تحریمی در تاریخ آمریکا را علیه ایران اعمال کردیم؟ چه تاثیری داشت؟ آیا از فناوری هسته ای خود دست کشیدند؟/به فناوری آنها و پهپادهایشان نگاه کنید، با قطع کردن ارتباط خود با آنها، امکان اثرگذاری و اثرپذیری از یافتههایشان را کاهش دادهایم، ما هم خودمان و هم آنها را فقیر کرده ایم....
@amniatemeli
✅براندازی چیست؟
🔹بـراندازى (subversion) در اصل یک اصطلاح نظامى است که در فرهنگ واژه هاى نظامى ، چنین تعریف شده است :
🔹کـلیـه اعـمـال و فـعـالیت هاى غیر قانونى که بر ضد مصالح یک کشور انجام مى شود و هدف نهایى از آن واژگون کردن حکومت وقت مى باشد. به عبارت دیگر، عملیاتى است که بـه مـنـظـور کـاهـش مـى شـود تـا بـه تـدریـج یک رژیم براى سرنگون شدن آماده شود. براندازى یکى از شاخه هاى جنگ هاى نامنظم است.
🔹تـعـریـف اصطلاحى دیگرى از براندازى عبارت است از تغییر سیستم سیاسى یک کشور و یـا ایـجـاد تـغـیـیـر و تـحول اساسى در ارزش هاى اساسى یک نظام . این تغییر گاهى از طـریـق رفـتـارهـاى خـشـونـت آمـیـز مـثـل کـودتـا، تـرور، تـحـمـیـل جـنـگ و ... صورت مى گیرد و گاهى از طریق مسالمت آمیز و با اجراى برنامه اى حـسـاب شـده و دراز مـدت بـراى نـفـوذ در ارکـان سـیـاسـى یـک نـظـام قـابـل اجـراسـت . نـتـیـجـه هـر دو اقـدام منجر به تغییر سیستم و در نهایت براندازى خواهد شد.
وستانیوز
ادامه دارد...
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅براندازی چیست؟ 🔹بـراندازى (subversion) در اصل یک اصطلاح نظامى است که در فرهنگ واژه هاى نظامى ، چنی
✅براندازی نرم
🔹بـرانـدازى نـرم در اصـطـلاح به معناى اجراى برنامه اى حساب شده ، مسالمت آمیز و دراز مـدت بـراى نـفوذ در ارکان سیاسى یک نظام به منظور تغییر سیستم سیاسى یک کشور و یا ایجاد تغییر و تحول اساسى درباورهاى اصلى آن مى باشد.
🔹امـروزه از بـرانـدازى نـرم ، تـعـابـیـر مـخـتـلفـى بـه عـمـل مـى آیـد کـه هـر چـند ممکن است تفاوت هاى ظریفى داشته باشند اما باید دانست که در نـهـایت ، ماهیت و محتوا یکى است . این موارد عبارت اند از: براندازى در سکوت ، براندازى خـامـوش ، بـرانـدازى قـانـونـى ، فـروپـاشـى از درون ، انـقـلاب نـارنـجـى ، انـقـلاب گل سرخ ، انقلاب رنگى ، انقلاب مخملى ، و... . هدف مشترک همه اینها، تغییر ارزش ها و در صـورت لزوم افـراد نـظـام حـاکـم با روش هاى بیش تر مسالمت آمیز و با بهره گیرى از ظرفیت هاى قانونى موجود در قوانین نظام حاکم است.
وستانیوز
ادامه دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مراحل براندازی حکومت های مخالف آمریکا از زبان افسر ارشد سازمان سیا
@amniatemeli
✅جنگ روانی
🔹جنگ روانی؛ احتمالاً گسترده ترین روش ایجاد جلوه ها درونی از طریق رسانههای مرتبط با شبکه های اجتماعی در جنگ های معاصر است و تقریباً توسط همه بازیگران انجام می شود.
🔹این جنگ؛در رسانههای مرتبط با شبکه اجتماعی و از طریق آن، حوزه شناخت و ادراک را هدف گرفته و عمدتاً بر اساس تجزیه و تحلیل عوامل انسانی برمخاطبان هدف دنبال می شود.
🔹رویکردفوق اساساً با هدف حفظ حمایت وفاداران، متقاعد ساختن افراد متعهد و تضعیف مخالفان انجام می پذیرد.جنگ روانی از طریق تأثیرگذاری بر درک افراد از آنچه در جریان است و به نوبه خود،بر رفتار آنلاین و آفلاین آنها با بازی بر اساس استدلال های احساسی و منطقی برگرفته از مکالمات،تاریخ واستفاده از روایات موجود،به دست می آید که می تواند با آگاهی دادن به مخاطبان در مورد حقایق انجام شود.
🔹اما همچنین قادر است با ارائه کلمات و تصاویر به طور خاص انتخاب شده (جایی که انتشار در زمان و مکان با سایر فعالیتها هماهنگ می شود)وارائه اطلاعات گمراه کننده یا نادرست و حتی از طریق فریب در مورد افشای اقدامات نادرست مخالفان یا اقداماتِ شرم آور باشد.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرود «دریای آرامش»
🔹کاری از بچههای شیرازی
شیراز، بلوار شهید چمران!
#ايران_قوی
#دهه_نودیها
وستانیوز
@amniatemeli
✅آثار ارسطو
آثار ارسطو به سه دوره عمده زندگی او تقسیم می شود:
🔸دوره ارتباط او با افلاطون؛
🔸دوره سالهای فعالیت در آسوس و متیلن؛
🔸 زمان ریاست او بر لوکیوم در آتن.
این آثار همچنین به دو گروه یا دو نوع تقسیم می شود: آثار عمومی و خارجی که بیشتر آنها به صورت محاوره نوشته شده و برای انتشار عمومی در نظر گرفته شده بود و آثار تعلیمی که اساس درس های ارسطو در لوکیوم را تشکیل میداد. از نوع اول تنها قطعات موجود است اما از نوع دوم تعداد زیادی در دست داریم. گفتنه اند که ارسطو، هرچند یک مخترع بزرگ اصطلاحات فلسفی است، درباره سبک و زیبایی کلام مسامحه کار بود، و علاقه وی به فلسفه جدی تر از آن بود که مجاز و استعاره را به جای دلیل روشن به کار گیرد یا به اسطوره بازگردد.
در نخستین دوره فعالیت ادبی ارسطو میتوان گفت که وی با افلاطون پیوندی نزدیک داشت، هم در محتوا و هم، لااقل به طور کلی، در صورت، هر چند در محاورات به نظر می رسد که ارسطو خود را به عنوان رهبر مکالمه و گفت و شنود نمودار ساخته است. احتمال قوی این است که ارسطو در محاورات به فلسفه افلاطونی معتقد است و فقط بعدها فکر خود را تغییر داده است. از آثار این دوره میتوان به محاوره اُدِموس یا درباره نفس، رساله ترغیب به فلسفه اشاره کرد و احتمال دارد که تاریخ کهنترین بخشهای آثار منطقی و فیزیک نیز راجع به این دوره باشد.
در دوره دوم ارسطو به دور شدن از موضع پیشین که به طور برجسته افلاطونی بود پرداخت و طرز تلقی انتقادی تری نسبت به تعلیم آکادمی اختیار کرد. او هنوز خود را ظاهراً وابسته به آکادمی میشمرد، لیکن این دوره دوره نقادی یا رشد و فزونی نقادی درباره مذهب افلاطونی است. این دوره بوسیله محاوره درباره فلسفه مشخص شده است، اثری که نفوذ و تاثیر روشن افلاطونی را با انتقادی از بعضی از مشخصترین نظریات افلاطون ترکیب میکند. بدین گونه هر چند ارسطو افلاطون را بعنوان اوج فلسفه پیشین معرفی می کند، نظریه افلاطونی صور یا مثل را، لااقل تحت صورت متعاقب ترِ بسط و توسعه آن به دست افلاطون، انتقاد می کند.
بنظر می رسد که نخستین طرح مابعدالطبیعه نیز مربوط به همین دوره است.
در دوره سوم و زمان فعالیت در لوکیوم است که ارسطو بعنوان یک مشاهده گر تجربی و دانشمند ظهور می کند که درصدد برپا کردن یک ساختمان مطمئن فلسفی بر بنیاد استواری است که عمیقا در زمین فرو رفته باشد و چنین قدرتی در این دوره در سازمان دادن به تحقیقات مفصل و مشروح در زمینه های طبیعت و تاریخ ما را به تعجب وامیدارد. به طوری که اعتبار روح تحقیق دقيق در پدیده های طبیعت و تاریخ در عالم یونان را باید به او منسوب دانست.
آثار دوره سوم بسیار متنوع است که در چند دسته قائل تقسیم بندی هستند:
🔸آثار منطقی که مقالات بسیاری را شامل میشود و در دوره بیزانسی، تحت عنوان ارغنون به هم پیوسته و ملحق شده اند.
🔸آثار مابعدالطبیعه. که مجموعه ای از دروسی از تاریخهای مختلف است که به شاگردان آموزش ارائه میشد و اسم آن نیز احتمالاً توسط یک مشایی انتخاب شده است.
🔸آثار مربوط به فلسفه طبیعی، علم طبیعی، علم النفس و غیره که شامل کتبی مانند فیزیک، طبیعیات، پیدایش حیوانات، کالبد شکافی و درباره نفس میشود.
🔸آثار مربوط به اخلاق و سیاست. که شامل اخلاق کبیر، اخلاق نیکوماخوسی، سیاست، مجموعه قوانین اساسی ١۵٨ مدینه میباشد
🔸آثار مربوط به علم الجمال، تاریخ و ادبیات که مشتمل بر خطابه، شعر، مجموعهای مربوط به تعلیم و تربیت و رساله ای درباره حقوق ارضی دولتها و... میباشد.
در بررسی آثار ارسطو نیازی نیست که فرض شود تمامی آثار، توسط خود او نگاشته شده، بلکه احتمال اینکه این آثار توسط او آغاز و تحت نظارت و سرپرستی او انجام شده وجود دارد. جامعیت علایق و وسعت قلمرو هدفهای او به قدری بود که گردآوری برخی کتب را به دیگران سپرده بود. نکته دیگر اینکه نباید فلسفه ارسطو را نقطه مقابل فلسفه افلاطون تلقی کرد، بلکه باید به آنها بعنوان دو روح و دو جسم نظریه فلسفی مکمل یکدیگر نگریست.
تلاش ارسطو در مواجهه با فلسفه افلاطون و برخی نظریه های آن مانند مُثُل و روانشناسی ثنوی این بود که برای آنها بنیاد محکمتر در طبیعیات پیدا کند، اما نباید تصور کرد که ارسطو در دلبستگی به امور واقع و تمايلاتش برای نهادن یک بنیاد استوار تجربی و علمی، فاقد توانایی و قدرتی با نظم و قاعده بود یا از علاقه مابعدالطبیعی خود چشم پوشیده بود. مذهب او نیز به مانند مذهب افلاطونی در مابعدالطبیعه به اوج خود میرسد، چنانچه گوته فلسفه ارسطو را به هرمی بلندبالا که پایه وسیعی بر زمین دارد تشبیه میکند و فلسفه افلاطون را به شعله ای که به آسمان زبانه میکشد تشبیه کرده است.
@amniatemeli
✅جنگ نرم
🔹جنگ نرم به هر گونه اقدام روانی و تبلیغاتی گفته میشود که هدف آن جامعه یا گروه است و عمده تفاوت آن با جنگ سخت (نظامی)، عدم درگیری و استفاده از سلاحهای نظامی میباشد، زیرا در جنگ نرم از سلاحهای تبلیغاتی، اعتقادی استفاده میشود.
ازآنجایی که دشمن بر اساس تجربه دریافته است که تغییر نظام و افکار عمومی، دیگر به هیچ عنوان با روشهایی از قبیل جنگ نظامی و زور تحقق نمییابد؛ به طراحی جنگ نرم و اشاعهی تفکر لیبرال دموکراسی پرداخته و بدان دلیل که این نوع جنگ هنوز هم تا حدودی در میان مردم ناشناخته است، اکثرا به خطرات این جریان واقف نیستند و، چون جنگ نرم از ظرافت خاص و مراحل متنوعی برخوردار است، با عوام فریبی و به آهستگی پیش میرود ناخود آگاه به دام آن گرفتار میشوند.
🔹جنگ نرم به دلیل پیچیدگی و اتکاء به قدرت نرم از ویژگیهای متنوعی برخوردار است که مهمترین آنها عبارتند از:
-جنگ نرم در پی تغییر قالبهای ماهوی جامعه و ساختار سیاسی آن است.
-آرام، تدریجی و زیرسطحی است.
ادامه دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | زن ایرانی، سربلند در همه میدانها
🔺 رهبرانقلاب: زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده، اینها دلشان پر است....
وستانیوز
@amniatemeli
✅آسیب محور بودن جنگ نرم
🔸جنگ نرم آسیب محور است. آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، و میدان مانور جنگ نرم است. دشمنان در جنگ نرم با شناسایی نقاط آسیب جامعه مورد نظر در حوزههای ذکرشده، فعالیتهای خود را سامان داده و با خلق آسیبهای جدید، بر دامنه تحرکات خود میافزایند.
🔸جنگ نرم چند وجهی است. پر دامنه بودن و برخوردداری از وجوه مختلف از دیگر ویژگیهای جنگ نرم است، د راین جنگ از تمامی علوم، فنون، شیوهها و روشهای شناخته شده و ارزشهای موجود استفاده میگردد.
🔸جنگ نرم تضاد آفرین است. جنگ نرم از محیطهای آسیب دار در جامعه شروع میشود و با ایجاد گسلهای متعدد در بخشهای گوناگون جامعه و از طریقه متفاوت کردن باورها، ارزشها و شکل دهی به رفتارهای جدید، اعضای یک جامعه را در برابر همه قرار میدهد. تضادهای بوجود آمده از طریق جنگ نرم، همبستگی اجتماعی و وحدت ملی را بر هم زده و زمینههای بروز بحران و درگیریهای داخلی را فراهم میسازد، بنابراین تخریب و وحدت ملی یکی از پیامدها و ویژگیهای جنگ نرم است.
🔸جنگ نرم مسئلهی نوینی نبوده و از سبقهی تاریخی برخوردار میباشد، بدان صورت که در ابتدا چهرهی سادهای داشته یعنی به صورت شایعه پراکنی، دروغ و اهانت بوده، اما با گذشت زمان و تحولات و پیچیدگیهای روز افزون اجتماعی، این رویکرد نیز پیشرفت نموده و از پیچیدگی، ظرافت و تاثیر گذاری بیشتری برخوردار گشته است.
🔸جنگ نرم تردیدآفرین است. ایجاد تردید و بدبینی نسبت به بسیاری از مسائل یک اصل و قاعده است حرکت در این جنگ با خلق تردید و ایجاد ناامیدی و یاس شروع میشود و برای توفیق با نوپردازی به صورت ظریف و آرام در باورها و اعتقادات اساسی تردید ایجاد میوشد و به مرور بر دامنه این تردیدها افزوده شده تا د رنهایت به ایجاد تغییرات اساسی در ارزشها و باروها دست یابند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: دشمن علیه ایران #جنگ_ترکیبی به راه انداخته است. ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
@amniatemeli
✅تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت
۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی میباشد؛
۲- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازهگیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازهگیری کرد؛
۳- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهرهگیری میشود؛ و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیرگذاری بر انتخابها، فرآیند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است؛
۴- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزشها و هویتهای اجتماعی میشود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی میگردد.
۵- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکسالعمل است.
۶-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولتها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است؛
۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود.
وستانیوز
ادامه دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅نماهنگ برای ایران...
🔹نماهنگ «برای ایران» با صدای محمد اصفهانی منتشر شد.
@amniatemeli
✅اهداف جنگ نرم
۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
۲- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
۳- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بی اعتمادی و ناامنی روانی.
۴- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
۵- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفتهای کشور.
ادامه دارد...
@amniatemeli