#بررسی_کتاب
⭕️ هنری کیسینجر وزیرخارجه سابق ایالات متحده و از افراد مشهورِ دورانِ حاضر در زمینه سیاست خارجی است؛ چه از وی بدمان بیاید چه خوشمان، او دیپلماتی کارکشته و فردی با دانش و هوش سرشار در علم سیاست بود.
💢 کیسینجر در یکی از آخرین اثر مکتوب خود به مفهوم "نظم جهانی" پرداخته است. کیسینجر معتقد است تاکنون هیچ نظمی شکل نگرفته است که مصداق تمام و کمال نظم جهانی باشد و چیزی که امروزه به عنوان "نظم جهانی" شناخته میشود حدود چهارقرن پیش در اروپای غربی بر اساس صلح وستفالی بنیان نهاده شده است.
💢 در آن زمان یک نبرد فرقهای و شورش سیاسی منجر به یک جنگ سی ساله خانمان سوز گردید که در نتیجه آن یک چهارم جمعیت اروپای مرکزی از بین رفتند.
💢 اما این آرمانِ هرگز استقرار نیافتهیِ برپایی نظم جهانی وی را سرخورده از تلاش برای دستیابی به این امر نمیکند.
صلح وستفالی که شروعی شد بر همزیستی مسالمت آمیز دولتهای اروپایی نه یک دیدگاه سراسر اخلاقی، بلکه ارائه دهنده راهکاری عملی برای کنار آمدن با واقعیت بود.
💢 همان گونه که از عنوان فرعی کتاب پیداست کیسینجر به تاریخ اهمیت فراوانی میدهد و به همین خاطر به دنبال پیدایش و استقرار نظم و درسگیری از برپایی انواع نظمهای جهانی به اعماق تاریخ سرک میکشد.
💢 شروع او باسقوط امپراتوری رم است و با رسیدن به قرون وسطا و جنبش پروتستان، که او آن را پایانی بر مفوم نظم جهانیِ مبتنی بر پاپ و امپراتور میداند، به سراغ جنگهای سی ساله اروپایی میرود. او پس از بررسی تاریخ اروپا به سراغ دیگر مناطق دنیا میرود.
💢مقصد بعدی او خاورمیانه است. خاورمیانهای که مهد اسلام است و در سده هفتم و هشتم میلادی درصدد برپایی نظمی جهانی بر پایه اسلام بود.
💢در فصل بعدی او به تبیین جایگاه ایران در مفهوم نظم جهانی میپردازد. او رویکرد ایران به نظم جهانی را به 3دوره تقسیم میکند؛ ایرانِ امپراتوری، ایرانِ قبل و بعد از انقلاب اسلامی.
💢 در فصل بعدی او به سراغ شرق آسیا رفته با و بررسی تاریخ مللِ چین، هند و ژاپن به نقش این کشورها در مفهوم نظم بین المللی میپردازد.
💢 در فصول بعد وی به سراغ آمریکا که به عبارتی میتوان سرمنشا نظم جهانی کنونی دانست میرود. او نقشی راهبردی و تعیین کننده در برپایی نظم جهانی برای آمریکا قائل است. نظمی که از 1948 با بسط دموکراسی، آزادی و تجارت آزاد در دنیا شروع شد و درنهایت با پیروزی بر رقیب خود یعنی کمونیسم به قله رهبری رسید. اما او نقش راهبردی و نه رهبری برای آمریکا قائل است و معتقد است که برای برپایی نظم جهانی اقدامات یک کشور کافی نبوده و نیاز به ارتباط و همکاری با سایر ملل نیز هست.
💢 فصل پایانی معطوف به تسلیحات هستهای و عصر انقلاب اطلاعاتی است. کیسینجر برای تکنولوژی و فضای سایبری نقشی تعیین کننده در ارتقا یا نابودی نظم جهانیِ کنونی قائل است. او معتقد است برای رسیدن به نخستین نظم واقعا جهانی دستاوردهای بزرگ انسان در زمینه فناوری میبایست با افزایشِ تواناییِ قضاوت اخلاقی و انسانی همراه گردد.
🔵 هدف امروزهی دولتمردان جهان باید حفظ تعادل و در عین حال زنجیر بستن بر پای دیوِ جنگ و رام کردن خوی جنگ طلبی باشد و میبایست برای رسیدن به این هدف سری هم به سیلاب خروشانِ تاریخ زنند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ
🔸️نئولیبرالیسم چیست؟
🔤 زیرنویس فارسی
@amniatemeli
🔺فضای مجازی وآسیب های آن
▪️بستر سازی دنیای مجازی از قبیل اینترنت وشبکه های اجتماعی در عصر مدرنیته توسط غرب به قصد جنگ نرم وتهاجم به فرهنگ ملی واصیل ملت ها وانحراف نوجوانان،
جوانان و خانواده یکی از آسیب هایی هست که این بستر برای ملت هاایجاد کرده.
▫️ابعاد آسیب های ناشی از فضای مجازی
▪️الف) آسیب های اجتماعی: یکی از مهمترین آسیب های ناشی از این فضا در رفتار افراد جامعه نمایشگری می شود،
▫️اختلال در روابط بین فردی اعضای جامعه واعضای نهاد هایی مثل خانواده هست که سبب اختلال در روابط بین فردی وشهروندی میشود. وافراد جامعه با نوعی سردر گمی ونا آرامی وعدم امنیت رو برو هستند.
▪️ب) آسیب های فرهنگی:
آنچه که در آسیب های فرهنگی ناشی از فضای مجازی بیش از همه خود نمایی می کند،تضعیف فرهنگ خودی وگرایش افراد جامعه به استفاده از فرهنگ بیگانه می باشد.
▫️ضعف ارزش های فرهنگ ملی وازبین رفتن هنجارهای مورد قبول جامعه؛ با گسترش محصولات
فرهنگ غربی ، ذائقه وعلاقه نسل جوان را تغییر داده وسبب هویت پذیری فرهنگ بیگانه گشته.
▪️ج) آسیب های روانی:
تحقیقات نشان داده است که افرادی که از فضای مجازی ( شبکه های اجتماعی) به مدت زیاد استفاده می کنند سبب آشفتگی روحی وروانی همچون افسردگی،
اختلال خلق، بحران هویت و شخصیت شده اند.
▫️یکی دیگراز آسیب های روانی ناشی از فضای مجازی اعتیاد مجازی است که در نهایت موجب اختلال در روابط بین فردی، شغلی، تحصیلی و خانوادگی می شود.
▪️یکی دیگر از معضلات اینترنت موجب ارتباطات نامتعارف می شود.
اینترنت به دلیل تسهیل ایجاد روابط دوستانه وعاشقانه، در زمینه های غیر اخلاقی بسیارمورد توجه قرار گرفته،تا جایی که اینترنت موجب سهولت خیانت در روابط زنا شویی وایجاد روابط نامشروع می شود.
@amniatemeli
40.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 با مخوفترین پلیس مخفی بلوک شرق آشنا شوید
🔸 وزارت امنیت داخلی معروف به اشتازی در سال ۱۹۵۰ در آلمان شرقی تاسیس شد.
🔸 بهازای هر ۵۷ نفر در آلمان شرقی یک نیروی مخفی وجود داشت!
🔸 اشتازی برای ۶ میلیون نفر از جمعیت ۱۶ میلیونی آلمان شرقی پرونده تشکیل داده بود!
🔸 دورهی اشتازی با سقوط حکومتهای کمونیستی در اروپا و انحلال حزب اتحاد سوسیالیست به پایان رسید.
@amniatemeli
🔺دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه استقلال ملی و اقتدار بینالمللی در بیانات مقام معظم رهبری
۱- در پنج قرن اخیر مساحت ایران از ۳/۵ میلیون کیلومترمربع از ۱/۷ کــاهش یــافت. انقلاب اسلامی باوجود هـجوم ابـرقـدرتها یـک وجب هم نداد.
۲- رضاخان بدون یک دقیقه مقاومت، سرزمین ایران را به ارتشهای متجاوز شوروی، انگلیس و آمریکا تسلیم کرد.
۳- بحرین استان چهاردهم ایران بابی عرضگی محمدرضا پهلوی، تحویل انگلیس شد.
۴- سران کشورها بارها غبطه خود از استقلال بینظیر ایران را ابراز کرده گفتهاند ایکاش ماهم میتوانستیم مثل شما آزادانه حرفمان را بزنیم.
۵- دو قرن پیش از انقلاب اسلامی نهتنها عزل و نصب وزیران و نخستوزیر حتی عزل و نصب شاه ایران با بیگانگان بود.
۶- در سال ۵۶، حقوق مستشاران نظامی امریکا ۱۷ میلیارد تومان و حقوق کل نظامیان ایران ۱۴ میلیارد بود. آنها بر همه مقدرات مردم حکومت میکردند.
۷- سفارت آمریکا در تهران با ۴۰۰۰ کارمند عملاً اداره تمام امور ایران را در اختیار داشت.
۸- با وابستگی به اقتصاد جهانی، نمیتوان به عدالت و رفاه رسید.
۹- نتیجه سلطه آمریکا اسرائیل بر اقتصاد ایران برابر آمار جهانی سال ۵۷ این بود که ۴۹ ٪ مردم ایران زیرخط فقر بودند.
۱۰- انقلاب اسلامی ننگ کاپیتولاسیون را از چهره ملت ایران پاک کرد.
@amniatemeli
44.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مستند فرزند سیا که به معرفی کامل پرویز ثابتی میپردازد.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
تشنج در باب المندب به نقطه ای رسید که
عملا جنگ دریایی در دریای سرخ را به سطح قرمز رسانده است.
توقیف نفتکش ها
حمله به ناوهای آمریکایی
التهاب در باب_المندب
ابوقاسم
36.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ داستان بالفور؛ نامهای که دنیا را تغییر داد
🔻قسمت اول
@amniatemeli
🔺میراث کیسینجر
✍استیون والت
🔹استاد دانشگاه هاروارد و نظریه پرداز واقع گرایی تدافعی
هنری کیسینجر، برجستهترین دولتمرد دوران خود بود؛ دورانی که بسیار به طول انجامید. دستاوردهای اصلی او، ناچیز نبودند: بازکردن مسیر روابط با چین که مدتها به تأخیر افتاده بود، دیپلماسی پروازی سطح بالا، بعد از جنگ ۱۹۷۳ اکتبر و چندین معاهده مفید کنترل تسلیحاتی در دوران تنشزدایی؛ اما او همچنان مرتکب چند قضاوت نادرست بزرگ هم شد که از جمله آنها میتوان به طولانیکردن جنگ ویتنام بدون هیچ هدف درست و گسترش آن به کامبوج با هزینه هولناک انسانی اشاره کرد. بندبازیهای دیپلماتیک او در خاورمیانه چشمگیر بود، اما تنها به این دلیل این بندبازیها لازم شدند که او نتوانسته بود متوجه نشانههای آمادگی مصر برای جنگ ۱۹۷۳ شود؛ جنگی برای شکستن بنبست دیپلماتیکی که کیسینجر به برقراری آن کمک کرده بود. بیتفاوتی او به حقوق بشر و رنج غیرنظامیان، هزاران نفر را قربانی کرد و تظاهر ایالات متحده به برتری اخلاقی را به سخره گرفت. نفوذ ماندگار کیسینجر، مدیون این نبود که بهعنوان کارشناس یا حکیم خردمند، سابقه قابل قبولتری داشت، بلکه نفوذ او نتیجه انرژی، جاهطلبی سیریناپذیر، مهارتهای بیهمتایش در برقراری ارتباط و شبکهسازی و بیمیلی طبقه نخبگان به پاسخگوکردن اعضای خود بود. به هر حال، او کسی بود که خطرات ظهور چین را دستکم گرفت (درحالیکه پولهای هنگفتی بهعنوان مشاوره میگرفت)، از حمله فاجعهبار به عراق در ۲۰۰۳ حمایت کرد، با توافق هستهای ۲۰۱۵ با ایران مخالف بود و هشدارهایی را رد کرد که میگفتند، گسترش ناتو با پایان باز، اروپا را ناامنتر خواهد کرد، نه امنتر. کیسینجر هنر تبدیل دوران خدمت در دولت به یک شغل پردرآمد مشاوره را هم به حد اعلا رساند و سابقهای ناخوشایند برای دیگران برجای گذاشت. بحثها بر سر میراث او، قطعاً ادامه خواهند داشت، اما گمان میرود، احترامی که همراهان او امروز ابراز میکنند، به مرور زمان محو میشود، چراکه دیگر خود او اینجا نیست که این احترام را حفظ کند./هم میهن
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا جهان عرب از تحریم اقتصادی ایران خوشحالند
🔺ابراهیم متقی استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران معتقد است که : کشورهای جهان عرب از تحریم اقتصادی ایران خوشحال هستند. در بحث برجام یکی از مجموعه های معترض جهان عرب بود.
@amniatemeli
🔺دکترین نیکسون – کیسینجر چگونه باعث افزایش قدرت نظامی ایران در دهه 1970 میلادی شد؟
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
- ریچارد نیکسون ( 37 مین رئیس جمهور ایالات متحده) در سخنرانی خود در 25 جولای 1969 که در جزیره گوام انجام شد، چارچوب اولیه دکترین خود را شکل داد و از تغییر توازن از برتری نسبی، به تعادل و موازنه با شوروی صحبت به میان آورد. این دکترین که با محوریت کیسینجر، وزیر امور خارجه دولت نیکسون سازمان یافت، در ادبیات سیاسی به همین نام مطرح گشت. دکترین نیکسون – کیسنجر بر سه محور تاکید داشت: 1- وجود متحد و شراکت 2- رویکرد نظامی متکثر و متنوع به جای تمرکز بر درگیری مستقیم، همچنین افزایش قابلیت های متحدین 3- آمادگی مذاکره با دشمنان( مانند سفر تاریخی نیکسون به چین در 1971 که مقدمات آن را کیسینجر فراهم کرد).
- در کنار این عامل سیاسی، عامل مهمتر اقتصادی نیز وجود داشت که برای متحدان منطقه ای آن زمان آمریکا یعنی ایران دارای اهمیت بیشترین بود. میان افزایش قیمت نفت در نیمه دوم دهه چهل و اوایل دهه 50 شمسی ( 1970 میلادی) و خرید گسترده تجهیزات و تسلیحات نظامی ایران از ایالات متحده ( در قالب دکترین فوق الذکر) ارتباط مستقیمی وجود دارد. این ارتباط معلول عوامل متعددی از جمله دکترین کیسینجر و اجازه فروش گسترده تسلیحات آمریکایی، تمایل ایران برای ایفای نقش قدرت منطقه ای و افزایش آن یا به اصطلاح پلیس خلیج فارس، تحریم نفتی اعراب علیه غرب ( از تبعات جنگ اعراب اسرائیل) و نیاز دولت های غربی برای تامین نفت مورد نیاز خود از طریق ایران، بازگرداندن دلارهای نفتی هزینه شده از طریق ترتیب دادن قراردادهای کلان تسلیحاتی با ایران و... بود. اما در ظاهر شاه ایران علت این تکاپوی نظامی را اتحاد جماهیر شوروی و متحدان منطقه ای آن اعلام میکرد.
- به طور کلی، سیاست آمریکا در قبال ایران در پس جنگ جهانی دوم، دوری ایران از شوروی و تضمین دسترسی غرب به منابع انرژی خلیج فارس بود. به همین منظور، ایران در 1955 به پیمان بغداد که بعدها پیمان سنتو (CENTO) نام گرفت پیوست و از ذینفعان آن به شمار می رفت. در دوره ریاست جمهوری نیکسون، هنری کیسینجر مشاور امنیت ملی نیکسون ( لازم به ذکر است که کیسینجر در دولت نیکسون ابتدا مشاور امنیت ملی بود و بعدها وزیر امور خارجه شد) طرح سیاسی را به نام « مناطق حیاتی» در چارچوب صلح برای ایالات متحده ! مطرح کرد. به این علت که امریکا قابلیت های سابق برای مقابله با شوروی را نداشت (تبعات جنگ ویتنام) اما از فراگیری کمونیسم هم واهمه داشت. مناطق حیاتی شامل کشورهای مشرق زمین مانند ایران، ترکیه، افغانستان و غیره بود که به مثابه یک « کمربند بهداشتی » در مقابل به اصطلاح ویروس کمونیسم عمل میکردند.
- مجموع این وقایع سیاسی و اقتصادی، اراده و زمینه کافی برای تقویت و جهش قدرت ایران را در آغاز دهه 70 میلادی فراهم کرد. افزایش قیمت نفت، حمایت و پشتیبانی نظامی و سیاسی از ایران در قالب پیمان بغداد( سنتو)، فراهم شدن زمینه افزایش نقش و تحرک منطقه ای مبتنی بر دکترین نیکسون - کیسینجر و عدم محدودیت در خریدهای تسلیحاتی از مهمترین دلایل کامروایی ایران در این دوره زمانیست.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 اعتراف ترومن، کارتر، کلینتون، اوباما، ترامپ و بایدن درمورد واقعیت قضیه فلسطین
🔹 وقتی روسای جمهور آمریکا به اشغالگری اسرائیل و عدمتمایل برای توافق با فلسطینیها اعتراف میکنند.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺کتاب جایگاه هند در نظام بینالملل بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر
نويسندگان؛خدیجه ثنائیان زاده،محمد باقر مکرمی پور
🔸هند نیز از جمله کشورهایی است که در راه تحقق در سیاست خارجی خود، از سیاست آرمانگرایی به سیاست عمل گرا که دنباله رو منافع ملی و پیشرفت و توسعه اقتصادی باشد رو آورده و این مهم را اولویت اصلی خود قرار داده است. هدف از نوشتن این کتاب، تبیین جایگاه هند در نظام بین الملل بعد از حادثه 11 سپتامبر بود و روش تحقیق مورد نظر به توصیفی- تحلیلی، ابزار کتابخانهای و گردآوری اطلاعات به صورت فیش برداری میباشد. یافتههای حاصل از این کتاب نشان داده است که موقعیت کنونی هند تا حد زیادی محصول تغییر رویکرد آرمان گرایانه سیاست خارجی این کشور به رویکردهای واقع بینانه و عمل گرایانه است سیاست خارجی هند پس از پایان جنگ سرد با در اولویت قرار دادن رشد و توسعه اقتصادی به دنبال توانمند ساختن این کشور در راستای رسیدن به منافع ملی خود میباشد و در مسیر دستیابی به این هدف همکاری در سطح منطقهای در بین المللی به عنوان ابزار کار آمد سیاست خارجی هند تلقی میشود و هم از این طریق موقعیت خود را ارتقا بخشیده نقش فعالتری در نظام بینالمللی ایفا میکند.
کاربرد نتایج تحقیق، درک مناسب از مؤلفهها و شرایط نظام بینالملل و جایگاه هند بهعنوان همسایه شرقی ما میتواند تحلیل درستی از شرایط نظام بینالملل و شناخت فرصتها و چالشها برای کشورمان مهیا کند. بنابراین انتظار میرود که حاصل این رساله منشأ اطلاعات علمی و درون داد تصمیمگیری برای وزارت امور خارجه، گروههای مطالعاتی کشور درزمینه نقش همسایگان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و سیاستگذاران و دستاندرکاران در این بخش شود تا با بهرهمندی از نتایج پژوهش بتوان برای سیاست خارجی مؤثر واقع شود. همچنین این پژوهش، برای مؤسسات مطالعاتی، محیطهای علمی و دانشگاهی و بهویژه استادان و دانشجویان روابط بینالملل، علوم سیاسی و علاقهمندان به موضوعات بینالمللی مفید است، استفاده از این پروژه در دستگاه وزارت امور خارجه برای جهتدهی به سیاست خارجی ایران در قبال هند و استفاده از پتانسیلهای همسایگی با هند، استفاده از این پروژه در موسسه مطالعاتی شبهقاره هند و شناخت فرصتها و چالشهای هند برای این موسسه می باشد.
لینک کتاب؛
https://shop.aftabegiti.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C/569-%D8%AA%D8%A8%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87-11-%D8%B3%D9%BE%D8%AA%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1.html
@amniatemeli
51.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الان روز خوش خاورمیانه است
🔺حسین دهشیار استاد روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی
@amniatemeli
🔺دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه «امنیت» در بیانات مقام معظم رهبری
۱- تجربه ۴۰ ساله نشان داد که سازش امنیت سوز و مقاومت امنیت سازاست.
۲- جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه سنگینترین تهاجمات نظامی، تروریستی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را باصلابت در هم شکست.
۳- نظام امنیتی انقلاب اسلامی برخلاف همه انقلابها مبتنی بر رأفت و دعوت بوده است.
۴- امنیت و آرامش امروز ما مدیون ایثار و جانفشانی شهداست.
۵- جمهوری اسلامی ایران در عین مبارزه مستمر با دولتهای ظالم و مستکبر از امنترین کشورهای جهان است.
۶- امنیت جمهوری اسلامی بر سه رکن آموزههای اسلام، اتکا به مردم و پیروی از ولایت استواراست.
۷- انقلاب اسلامی امنیت خشن شکنجه محور شاه را به امنیت مردمی مبتنی بر اعتماد، ایمان، عشق و آثار بدل کرد.
۸- باوجود پشتیبانی همه قدرتهای جهانی از شاه مردم در خانه خود هم امنیت نداشتند و باوجود توطئهگری همه قدرتهای شیطانی علیه جمهوری اسلامی ایران امروز از امنترین کشورهای جهان است.
۹- ایران در بحرانیترین منطقه جهان امنترین کشور است.
۱۰- همه غائلههای قومی و مذهبی، کودتاها، ترور و بمبگذاری و آشوبهای طراحیشده با حضور مردم شکست خورد.
۱۱- الگوی امنیتی ایران، منطقه را از خطر آمریکا و داعش نجات داد.
۱۲- امنیت کمنظیر امروز ایران نتیجه حضور مقتدرانه نیروهای انقلاب در کنار مقاومت منطقه است.
@amniatemeli
🔺تاثیر بازی های رایانه ای بر مغز انسان
🔸مغز چگونه تحت تاثیر قرار میگیرد ؟
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌این روزها غزه در قامت یک بازیگر کلیدی متغیرهای خود را به سیاست ،امنیت و اقتصاد منطقه ای و جهانی تحمیل می کند.
غزه با انتخاب گزینه مقاومت صاحب اثر و جریان شده و روز به روز نقش این منطقه کوچک،بزرگ و بزرگ تر می شود.
تاریخ استعمار و استبداد و سازش،آن ها را نفوذ ناپذیر کرد، راهی جز مقاومت پیش روی آن ها نبود.
انورسادات ،یاسر عرفات و محمود عباس در حاشیه های داستان فلسطین گم شدند،نام آن ها تنها برای پر کردن جاهای خالی گزارشات تاریخی استفاده می شود.
آمریکایی ها و صهیونیست ها از اینکه گزینه صلح را نسبت به غزه ندارند خشمگین هستند، آن ها نسبت به مقاومت مردم غزه ابهام و تردید نداشتند و ندارند.
آن ها نیز (بر اساس منافع خودشان)راهی جز حذف و استحاله غزه ندارند ،بر اساس همین منطق بدنبال حذف حماس و کوچ اجباری ساکنان غزه به مصر و اردن هستند.
بنابراین اینجا همان فصل پایانی ماجرا و فصل برخورد اراده ها است.
اینجا نقطه هشدارآمیز است، باید بدانیم دقیقا در چه مرحله ای هستیم و تحلیل و استراتژی دشمن و سناریوهای قطعی آن ها نسبت به غزه چیست.
مسئولیت های تاریخی پیش روی ماست
ابوقاسم
36.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ داستان بالفور؛ نامهای که دنیا را تغییر داد
🔻قسمت اول
@amniatemeli
🔺جنگ رسانه اي
🔸استفاده از رسانهها برای تضعیف کشور هدف و بهرهگیری از توان و ظرفیت رسانهها اعم از رسانههای نوشتاری، دیداری، شنیداری و به کارگیری اصول تبلیغات و عملیات روانی، به منظور کسب منافع را جنگ رسانهای می گویند.
🔺اهداف جنگ رسانهای
🔹هدف این جنگ تغییر کارکرد و عملکرد دولتها و ملتها در پشتیبانی از دیگر دولتها و به ویژه کنترل افکار و اذهان عمومی مردم است.
🔺کارکردهای جنگ رسانهای
🔸این جنگ برخلاف جنگهای نظامی که بین دو کشور یا چند ائتلاف و اتحاد با یک کشور صورت میگیرد، ممکن است بین یک گروه از کشورها صورت پذیرد، همچون جنگ رسانهای غرب با جهان اسلام یا نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرانجام «جنگ سرنوشت» برای اسرائیل چیست؟
«سعدالله زارعی» کارشناس مسائل منطقه:
🔹گالانت وزیر جنگ اسرائیل صریحا گفته است اگر در این جنگ شکست بخوریم، خاورمیانه مد نظر آمریکا شکست خورده و تمام رژیمهای وابسته به غرب نیز با شکست مواجه میشوند.
🔹به نظر میرسد طوفان الاقصی، جنگ ما قبل آخری اسرائیل باشد و در نبرد بعدی، نیروی مقاومت با علم به نقاط ضعف آمریکا و رژیم صهیونیستی و شناخت نحوه کنترل پایگاههای آمریکا در منطقه، از این تجربهها به خوبی استفاده خواهد کرد.
🔹تجربه امروز نشان میدهد یک گروه مقاومت برای شکست اسرائیل کافی است و در جنگ آینده، نه از صهیونیستها، نه آمریکا و نه از ناتو کاری بر نمیآید.
@amniatemeli
✅شورش فیلسوفان علیه هابرماس و اسراییل
🔺بیانیه هابرماس و دو اندیشمند دیگر در حمایت از اسراییل موجی از اعتراضات را علیه این فیلسوف مکتب فرانکفورت به راه انداخته است...
در ادامه بخوانید
@amniatemeli
🔺شورش فیلسوفان علیه هابرماس و رژیم موقت صهیونیستی/ ۴۰۰ فیلسوف بیانیه را امضا کرده اند...
🔹جودیت باتلر و جمعی از فلاسفه جهان با صدور بیانیهای از همکاران خود دعوت کردند در همبستگی با فلسطین و تلاش علیه آپارتاید و پشتیبانی از پویش بایکوت دانشگاهی و فرهنگی مؤسسات اسرائیلی متحد شوند.
در بخشی از این بیامیه آمده است:
🔹«ما گروهی از اساتید فلسفه در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی و اروپا هستیم که این متن را مینگاریم تا همبستگی علنی و بیتردید خود را با مردم فلسطینی ابراز کنیم و کشتار پیشرونده و بهسرعتفزایندهای که توسط اسرائیل و با پشتیبانی کامل مالی، مادی و عقیدتی دولتهای خودمان در غزه صورت میپذیرد را محکوم کنیم.
🔸ما چه از حیث اخلاقی، چه فکری و چه دیگر جنبهها مدعی هیچگونه اعتباری بر اصل فیلسوف بودن خود نیستیم. هرچند اصول ما اخیراً گامهای ستایشبرانگیز بلندی را در مواجهه با سابقه تاریخی عادات بروندارانه فلسفه و در پرداختن مستقیم به بیعدالتیهای عاجل و کنونی برداشته است. ما برای چنین غایتی، همکارانمان در حیطه فلسفه را دعوت میکنیم که در راستای غلبه بر سکوت و پرهیز از مشارکت در جُرم، به ما بپیوندند.
🔹ما آگاهیم که کشورهایی که در آن زندگی و کار میکنیم و مالیات میپردازیم مشغول تأمین بودجه و پشتیبانی از یک طرف، و فقط یک طرف، در این منازعه عمیقاً نامتقارن هستند، آن طرف هم مظلوم نیست بلکه ظالم است
در حالی که مشغول نگارش این متن هستیم بمبها بیش از ۸۵۰۰ نفر را در غزه کشتهاند. زمانی که شما این متن را میخوانید این عدد افزایش یافته است. هزاران نفر غیر از تعداد مذکور زیر ویرانهها محبوس شدهاند. محاصره آن قلمرو برای بیش از سه هفته باعث قطعی غذا، آب، دارو، سوخت و برق شده است. در بحبوحه حملات هوایی و در پی تدارک حمله زمینیای که در حال انجام است به یک میلیون ساکن غزه شمالی دستور داده شده که از خانههایشان فرار کنند بی آنکه هیچ جای امنی برای رفتن داشته باشند. زمزمههای «نکبت» دوم هرچند دلسردکننده اما محتمل است. انسانهای باوجدان وظیفهای جهت زبان گشودن علیه این قساوتها دارند. برداشتن چنین گامی دشوار نیست، آنچه برای ما بسیار دشوارتر است این است که چشمانمان را به سکوت و تبانی بر یک نسلکشیِ در حال وقوع بپوشانیم.
@amniatemeli
33.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ داستان بالفور؛ نامهای که دنیا را تغییر داد
🔻قسمت دوم
@amniatemeli