هدایت شده از ابوقاسم
📌اگر بخواهم خط رژیم صهیونیستی را به عنوان یهود ۷۶ ساله مورد ارزیابی قرار دهم و آن را در سطح عمیق به اشتراک بگذارم می گویم
دو عامل اساسی منجر به تشکیل هژمونی اسرائیل در سرزمین فلسطین شد انحراف در مقاومت، غلبه روانی بر اعراب
این دو، کلیدی ترین عامل در پیشروی و قدرت گیری صهیونیست ها در بازه زمانی ۱۹۲۰ الی ۱۹۷۸ بود.
شکست پی در پی اعراب و تثبیت خط سازش بجای خط مقاومت، شرایط را به گونه ای رقم زد که فلسطین محتاج یک بازیابی اساسی شد،
در سال ۱۹۷۹ میلادی انقلاب اسلامی ایران مهم ترین منبع سوخت برای بازیابی آرمان فلسطین شد، انسجام صفوف مقاومت و کنترل غلبه روانی صهیونیست ها بر اعراب و مسلمانان
انقلاب اسلامی بنیاد های حیات بخش صهیونیست ها را به خطر انداخت ،امنیت روانی صهیونیست ها برای همیشه از بین رفت و اساس خط مقاومت در بعد از ۱۹۷۹ بکلی تغییر کرد و وارد یک فاز مبارزاتی عمیق گفتمانی، غلبه روانی،امنیتی و نظامی شد.
خط مقاومت بزرگ و بزرگ تر شد و به تاریخی ترین نقطه یعنی تهدید موجودیت و هژمونی اسرائیل در منطقه رسید ،و این رژیم را در محاصره گفتمانی ملت ها،محاصره زمینی و دریایی وارد کرد و در نهایت با عملیات طوفان الاقصی غلبه روانی صهیونیست ها در منطقه را که اعراب از آن ترس داشتند برای همیشه از بین برد.
رژیم صهیونیستی در واکنش به حصار تاریخی،خط سازشی را که با انورسادات و یاسرعرفات آغاز کرد پیش گرفت،بعد از کمپ دیوید و اسلو۱و۲ و صلح اردن آبراهام را پیش کشید تا حصار سیاسی را بشکند تا به غلبه روانی خود در امنیت،سیاست،اقتصاد و همه سرزمین فلسطین و افکار عمومی و نخبگانی جهان امتداد ببخشد.
این دو اراده برای غلبه بر افکار عمومی و تحقیر رقیب میجنگند، این روزها غزه نقطه مرکزی این درگیری اراده ها است
ابوقاسم
37.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اردشیر دراز دست : نخبه استراتژی در دوران هخامنشیان
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بر اساس گزارشات میدانی، پرچم رژیم صهیونیستی در میدان فلسطین در مرکز شهر غزه به اهتزاز درآمده است.
این منطقه ویران شده به پارکینگ تانک های اسرائیلی تبدیل شده است.
ابوقاسم
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 مستند کوتاه | زندگی یک مبارز فلسطینی از نزدیک
🔹 این ویدیو یک روز کامل از زندگی یک مبارز فلسطینی در اردوگاه جِنین کرانهٔ باختری است. ابواسیل در جنین به ما نشان میدهد که چگونه فلسطینیها در حال آموزش و آمادهشدن برای دفاع در مقابل دشمن صهیونیستی هستند.
@amniatemeli
🔺هفت مفروض نئورئالیسم:
1. دولت، اصلی ترین مبنای تحلیل در روابط بینالمللی است.
2. دولتها در تعقیب منافع و دستاوردهای نسبیاند و نه مطلق. یعنی میتوان حاصل بازی را به جای صفر، مثبت دانست.
3. دولتها به عنوان بازیگران اصلی امنیت بینالمللی، صرفا در پی منافع ملی هستند.
4. نقش مؤسسات و نهادهای سیاسیـ اقتصادی بینالمللی، در امنیت جهانی را نمیتوان نادیده گرفت.
5. دولتها، بازیگرانی عقلانی هستند و تعقیب حداکثر سود، یگانه انگیزه آنها برای فعالیت در عرصه بینالمللی است.
6. دولتها در شرایط هرج و مرج آمیز (آنارشیک)، فعالیت (رقابت) میکنند و عقلانیت آنها در همان شرایط شکل میگیرد.
7 . رفتار دولتها فقط در قالب نظام بینالملل معنی دار است. به عبارت دیگر، تصور دولتها به عنوان بازیگران عقلانیت گرا، یکپارچه و هم افق، فقط در قالب نظامی فرا کشوری تحقق مییابد.
@amniatemeli
موسسه مطالعات جهان معاصر با مشارکت موسسه راهبرد معاصر، نشست تخصصی «همگرایی آسیایی؛ فرصتهای ایران در دکترین صلح و توسعه چین» را با حضور کارشناسان ذیل برگزار مینماید:
کارشناسان:
◀️ دکتر علیمحمد سابقی
رایزن فرهنگی سابق ایران در چین و مدیرکل اسبق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
◀️دکتر احسان فروزنده
مدیر اجرایی هدلینگ فاندا و مدیر تحقیق و توسعه شرکت خودروسازی یوتانگ چین
◀️دکتر قاسم احمدی
مدیر گروه پژوهشی شرق آسیا مؤسسه مطالعات جهان معاصر
⏰زمان:
چهارشنبه ۲۲ آذر
ساعت ۱۴۳۰
‼️نشست به صورت حضوری برگزار خواهد شد. علاقهمندان جهت حضور دعوت به عمل میآید درخواست خود را به شماره زیر در تلگرام، واتساپ و ایتا ارسال کنند:
٠٩٩٣۵٩٠٩۵٠٣
https://jahanemoaser.ir/asian-convergence-irans-opportunities-in-chinas-doctrine-of-peace-and-development/
@amniatemeli
50.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرحوم دکتر داود #فیرحی
🔺️آغاز دگرگونی در مفهوم قانون با انقلاب در ماهیت دولت
@amniatemeli
🔺والتز معتقد است که ساختار نظام بینالملل، رفتار دولتها را از طریق جامعه پذیری بازیگران و رقابت میان آنها محدود میسازد و باعث میشود تا با وجود تفاوت سیستماتیک در مبانی ارزشی و ایدئولوژیک دولتها، روشها و رویههای نسبتا یکسان و همگونی از سوی آنها در تظام بینالملل اتخاذ شوند. در واقع، بر اثر جامعه پذیری، دولتها به تدریج با توجه به پاداشها و مجازاتهایی که در برابر رفتارهای مختلف دریافت میکنند، رفتار مناسب را درمییابند و همین باعث شباهت در عملکردهای خارجی آنها میشود. رقابت نیز چنین تاثیری دارد، به این نحو که دولتها خود را ناگزیر میبینند که به منظور حفظ قدرت خویش و توانایی رقابت با سایر بازیگران نظام بینالمللی، رفتار مناسبی اتخاذ کنند که نتیجۀ این امر هم شباهت رفتارها و عملکردهایشان خواهد بود.
@amniatemeli
45.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ چه شد که اقتصاد آرژانتین به این حال و روز افتاد؟
🔹آرژانتین دهههاست که با تورم بالا درگیر است. این تورم بالا منجر به این شده که مردم پس اندازهای خود را با دلار انجام دهند. آنها حق خرید ۲۰۰ دلار به نرخ رسمی را دارد که باعث ایجاد بازار سیاه شده است. خرید در بازار سیاه بسیار گرانتر از نرخ رسمی است. این بازار بودن مشکلات را نشان میدهد
@amniatemeli
🔺منافع ملی
🔸منافع ملی (National Interest) یکی از بنیادی ترین و رایج ترین مفاهیم و واژه های سیاسی کنونی به ویژه در ادبیات مربوط به سیاست خارجی کشورهاست. این مفهوم از ترکیب دو واژه منافع (Interest) و ملی (National) تشکیل شده است که هر کدام از آنها به نوبه خود از گستردگی معنایی زیاد برخوردار هستند. این امر از جهاتی باعث ابهام در مفهوم منافع ملی گردیده است .
اگرچه در عصر کنونی واژه منافع ملی و توجه به آن جزو الفبای سیاست خارجی و نظام دیپلماسی کشورها محسوب می شود اما سابقه کاربرد این مفهوم به عنوان اصول راهنمایی روابط دیپلماتیک کشورها به مراحل اولیه تحول دولت مدرن در قرون شانزدهم و هفدهم میلادی بازمی گردد . این مفهوم در قرن هجدهم بروز بیشتری یافت و در قرن نوزدهم تحت تاثیر جنگ های ناپلئونی عینیت بیشتری را شاهد بود. در دهه های اولیه قرن بیستم نیز با گسترش ادبیات مرتبط با این امر تلاش زیادی برای تمایز بین منافع عمومی که به سیاست های داخلی دولتها اشاره دارد با منافع ملی که راهنمای آنها در روابط خارجی شان است صورت گرفت.
ادامه دارد...
@amniatemeli
44.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ نایک چگونه ذهن شما را فریب میدهد؟ / ماجرای قانون ۳ درصد
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺منافع ملی 🔸منافع ملی (National Interest) یکی از بنیادی ترین و رایج ترین مفاهیم و واژه های سیاسی کن
🔹در واقع، مفهوم منافع ملی در سیاست خارجی کشورها در دوران پس از جنگ جهانی دوم و تحت تاثیر آموزه های مکتب واقعگرایی مورد توجه شدید واقع شد. در این دوران هانس جی مورگانتا یکی از بزرگترین نظریه پردازان روابط بین الملل، نظریه واقعگرایی سیاست های بین المللی را بر مبنای مفهوم منافع ملی بنا نهاد . مورگانتا منافع ملی را آن دسته از منافعی تلقی می کند که دولتها در یک برهه زمانی خاص و در پرتو شرایط سیاسی و فرهنگی و اقتصادی سیاست خارجی خود را بر مبنای آن تنظیم می کنند و در روابط خود با سایر کشورها در پی تحقق آن هستند. اگر چه هر ملت متشکل از تک تک شهروندان خود است اما منافع ملی حاصل جمع منافع کلیه شهروندان یک کشور که همچون تخم مرغ های جداگانه در کنار هم در یک سبد گذاشته شده اند نیست . در این راستا، منافع ملی کشورها اگرچه در کل منافع عمومی جامعه و کشور را مد نظر قرار داده اما از سوی دیگر با نوع نظام سیاسی حاکم نیز مرتبط است. در نظام بین الملل کشورهای با نظامهای سیاسی مختلف اهداف متفاوتی دارند که تحقق این اهداف نیز نیازمند شیوه های مختلف سیاست خارجی می باشد. البته بسیاری از جمله مورگانتا و طرفداران مکتب واقعگرایی در سیاست بین الملل معتقدند که مفهوم منافع ملی از عینیت برخوردار است و برای تمامی کشورها صرف نظر از ارزشهای مطلوب آنها یکسان می باشد
ادامه دارد...
@amniatemeli