✅دو نوع رهيافت از امنيت ملي وجود دارد.
الف) رهيافت سنتي
ب) رهيافت جديد
تعريف سنتي و كلاسيك امنيت ملي؛ اين رهيافت از منظري تك بعدي امنيت ملي را مطالعه تهديد، استفاده و كنترل نيروي نظامي ميداند كه در اين صورت عواقب و راههاي برخورد با جنگ و مطالعه اينكه چگونه حكومتهاي ملي از نيروهاي نظامي به صورتي موثر براي رويارويي با تهديدات نظامي خارجي استفاده نمايند ميباشد.
ادامه دارد...
@amniatemeli
هدایت شده از غرب آسیا
توطئه در قطر❗️❗️
اپوزیسیون 25 هزار بلیط خریداری کرد
یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرگزاری وستانیوز نسبت به برنامه طراحی شده سرویس های امنیتی و اطلاعاتی برای متشنج کردن اوضاع برای ایران در روز های آغازین جام جهانی هشدار داد.
این منبع آگاه که نخواست نامی از وی برده شود تاکید کرد براساس اطلاعات بدست آمده سازمان تروریستی مجاهدین خلق و سایر جریان های اپوزیسیون نزدیک به 25 هزار بلیط برای شرکت در جام جهانی قطر خریداری کرده است تا برنامه های خود برای جوسازی رسانه ای و فریب افکار عمومی و ایجاد تشنج در مسابقات جام جهانی را پیش ببرند
شبکه اپوزسيون به صورت همه جانبه و شبکه ای درحال سناریوسازی برای ایام برگزاری جام جهانی قطر برنامه ریزی جامعی را طراحی کردند تا مسیر توطئه سازی و اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران را تکمیل کنند.
بر اساس اظهارات این منبع آگاه یکی از فوتبالیست های معروف کشور که گفته شده در یکی از کشورهای عربی حضور داشته به قتل رسیده است و خبر آن بزودی و هماهنگ با تحرکات اپوزیسیون حاضر در قطر منتشر خواهد شد.
لازم است همه بخش های نظام اسلامی نسبت به تحولات پیش رو ابتکار عمل را در دست بگیرد
خبرگزاری وستانیوز خبر به قتل رسیدن این فوتبالیست را همچنان در محل تردید و ابهام می بیند و به شکل صد درصد آن را تایید نمی کند.
وستانیوز
@westanews
🔻جنگ ترکیبی
▪️با این وجود،طرفداران جنگ ترکیبی معتقدند، ویژگی کنونی تحولات نشان می دهد که هنجارها و آستانه های تثبیت شده، نه تنها شاملِ جنگ، بلکه در روابط بین الملل نیز نقش فرسایشی و براندازی دارد.
▪️این عناصر فرسایشی پنج شکل تفکیک شده دارند: اولین مورد سیاسی است، مانند براندازی سیاسی اقتصاد از طریق اطلاعات نادرست، خرابکاری سایبری یا جاسوسی. دومین مورد به شکل دیپلماتیک است، یعنی تلاش برای شکستن یا تفرقه انداختن متحدان هم در داخل و هم خارج.سومین مورد به شکل ابزار نظامی، با استفاده از نیروهای نامنظم محلی، نیروهای خودی در لباس مبدل، خرابکاری و ترور، نیروهای نیابتی، حاشیه نشینی یا تروریسم است، چهارمین بُعد اجتماعی است، با استفاده از کمپین های رسانه ای برای تضعیف روحیه مردم و جامعه به کار گرفته می شود. مورد پنجم حمله اقتصادی با استفاده از تحریم ها، خرید دارایی ها، خرید منابع یا حتی تداخل در قیمت هایی است که مصرف کنندگان در داخل کشور هدف می پردازند.
@amniatemeli
45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند به وقت جام کشور عربستان _پارت اول .mp4
@amniatemeli
✅تعريف جديد امنيت ملي؛
🔹 اين رهيافت با لحاظ كردن تغيير و تحولات ايجاد شده در محيط داخلي و بينالمللي و چالشهاي ناشي از جهاني شدن، محلي شدن و بينالمللي شدن مسائلي نظير ايدز، مواد مخدر، محيط زيست، ركود اقتصادي، ظهور بمب اتم، و... مفهوم امنيت ملي را جرح و تعديل كرده و آن را اساساً از جنبه نرمافزاري بررسي مينمايد. درنتيجه آن امنيتملي علاوه بر بررسي تهديد، استفاده و كنترل نيروي نظامي شامل اولويت بخشي به تهديدات محيطي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي است كه برخي از اين تهديدات، نه تنها برخلاف گذشته، شكل و ماهيت ابهامآميزي پيدا ميكنند، بلكه در شرايط ظهور وابستگي متقابل، ارتباط و نزديكي روزافزون كشورها با يكديگر، تهديدات امنيتي شكل و ماهيت جهاني پيدا ميكنند. درنتيجه مطابق اين رهيافت، اولاً تهديدات نظامي اولويت و اهميت خود را از دست ميدهند، ثانياً تأثير محيط داخلي نسبت به محيط بينالمللي اگر نگوييم بيشتر ميگردد حداقل هم تراز ميگردد. ثالثاً اين رهيافت از منظري كلينگر و جامعنگر، عرصه و قلمرو را مدنظر قرار داده به نحوي كه تهديدات هم در قالب داخلي و هم در قالب بينالمللي مطرح ميگردند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بریدن گلو و پاره کردن دهان، تمرین هفتگی منافقین
نقش منافقین در اغتشاشات چند هفته اخیر، آن هم توسط کسانی که در کمپ آلبانی زندگی میکنند، افرادی که سه بار در هفته بریدن گلو و پاره کردن دهان را تمرین میکنند
وستانیوز
@amniatemeli
🔻بارزترین ویژگیهای جنگ ترکیبی
🔹استفاده از روشها و ابزارهای جدید، محو شدن مرز بین افراد غیرنظامی و نظامی و قرار گرفتن بسیاری از بازیگران غیردولتی در کنار دولتها است.
🔹اساسیترین رویکرد شکلدهنده فلسفه جنگ هیبریدی، کسب مزیت از طریق تلاش ها و فعالیت های غیرمنتظره با استفاده از انواع حملات و اجتناب از رفتارهای قابل پیشبینی است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پروژه کشتهسازی و دروغهای اینترنشنال سعودی در ۲ دقیقه
وستانیوز
@amniatemeli
✅برای تحقق امنیت، وجود عوامل زیر لازم است:
1. اجرا و تعمیم عدالت و قانون به طور یکسان و نفی هرگونه تبعیض در جامعه.
2. مبارزه با عوامل تجاوز و زمینه های تعرض احتمالی و نیروهای فشار و وحشت و مهار کردن عواملی که زمینه تعرض دارند و پیشگیری های لازم برای خشکانیدن ریشه های تعدی و تعرض.
3. آشنایی عامه مردم با حقوق افراد و آگاهی لازم در جهت احترام به حقوق دیگران.
4. ضمانت اجرای نیرومند معنوی (ایمان و اخلاق)
5. ضمانت اجرای قانونی برای کیفر دادن متجاوزین به حقوق مردم.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امپراتوری دروغ
بازخوانی نقش رسانههای غربی در اغتشاشات ایران و حادثه تروریستی ایذه
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت فردی
🔹 امنیت فردی عبارت است از حالتی که فرد - جسماً و روحاً - در آن فارغ از ترس و آسیب به جان و یا مال و یا آبروی خود یا از دست دادن آن ها زندگی کند. علاوه بر جنبه های مادی فردی و اجتماعی، و بنا به آیه شریف الا بذکرالله تطمئن القلوب، (رعد: 28) امنیت فردی را باید در ایمان واقعی، آرامش روحی، اطمینان و طمانینه نفس و یاد خداوند متعال جست و جو کرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کنار تیم ایران ❤️
🇮🇷 #برای_ایران
@amniatemeli
✅امنیت اجتماعی
🔹امنیت اجتماعی شخص به معنی امنیت جان، مال، آبرو و موقعیت اجتماعی شخص از جانب عوامل اجتماعی می باشد. در اندیشه اسلامی، امنیت اجتماعی را باید در سایه تقوا، عدالت، رعایت حرمت، حقوق انسان ها و دفاع از مظلومان و محرومان و برخورد با مفسدان، مجرمان، بزهکاران و رفع فقر، تامین رفاه و معیشت مردم و حفظ آزادی های مشروع و حاکمیت عادلانه، قانونی و معیارهای انسانی جست و جو کرد.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ معلم ثانی!
🔹ابونصر محمد بن محمد فارابی اولین فیلسوف در اسلام است که به ۳ زبان دنیا تسلط داشت.
🔹در این ویدئو به کارنامه این مرد بزرگ عالم فلسفه پرداختهایم.
#ویدیو_کامنت
@amniatemeli
✅امنیت از دیدگاه آرنولد ولفرز
🔹امنیت در یک مفهوم عینی، به فقدان تهدیدها نسبت به ارزش های اکتسابی تلقی می شود و در یک مفهوم ذهنی بر اساس فقدان دلهره و نگرانی از به مخاطره افتادن ارزش ها و توانمندی های لازم در کسب نتایج منصفانه ارزیابی می شود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیشرفت در روزهای شرارت دشمن
🔹از درمان سرطان خون با روش ژندرمانی تا راهافتادن پالایشگاه فراسرزمینی در هفتههای آشوب در کشور
@amniatemeli
✅امنیت ملی
🔹امنیت ملی از ترکیب دو واژه امنیت Security و ملی Nation مفهوم جدیدی است که امروزه به وجود آمده است.از این رو تاکید بر استفاده از واژه امنیت ملی به بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد.استفاده از آن به عنوان یک رهیافت، مفهومی است که از این زمان به بعد دارای اهمیت شد،اما تغییرات معنایی آن را بعد از جنگ سرد می توان مشاهده نمود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جواب بیژن پیروز (استاد دانشگاه تهران) به افرادی که نیروی انتظامی رو متهم به قتل میکنند.
@amniatemeli
✅مفهوم نظام بین الملل
🔸مفهوم نظام بینالملل International System، دارای دو معنای کلی در رشتهی روابط بینالملل یعنی عینی و انتزاعی است. نظام بینالملل در معنای عینی آن عبارت است از: مجموعهای از دولتها یا بازیگران بینالمللی که بهطور منظم در اندرکنش با یکدیگر قرار دارند و در نتیجه تا حدی نسبت به یکدیگر دارای وابستگی متقابل میباشند (یعنی که شرایط و فعالیتهای هر بازیگر بر دیگران تاثیر میگذارد و از آنها تاثیر میپذیرد). بنابراین ویژگی مهم اندرکنش این بازیگران این است که آنها نسبت به یکدیگر توجه دارند و بههم پاسخ میدهند (بهعبارت دیگر تصمیمگیری این بازیگران نیز دارای وابستگی متقابل است). بدین ترتیب، نظام عبارت است از مجموعهای عینی از بازیگران که پیوند درونی با یکدیگر دارند. این نظام تا زمانی که این بازیگران وجود دارند، وجود دارد و تنها زمانی تغییر میکند که تعداد بازیگران تغییر نماید یا هویت آنها دگرگون شود.
🔹اما مفهوم نظام بینالملل در معنای انتزاعی آن عبارت است از مناسبات و فرایندهایی که میان مجموعهای از بازیگران درهمتنیده ایجاد شده است. این مفهوم بهویژه اشاره دارد به الگوهایی که از دل این مناسبات و فرایندها قابل تشخیص است. این الگوها شامل الگوی قدرت (قدرت واحد، دو قدرت، چند قدرت) الگوی سیاستها (انقلابی یا معتدل)، سطح و الگوی منازعه، سطح و الگوی دستهبندی( میزان قطبیشدن)، و سطح همکاری یا میزان توسعهی رژیمهای بینالمللی میباشد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای مرگ بیش از ۹ میلیون ایرانی توسط انگلیس چیست؟
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥مستند به وقت جام کشور عربستان _پارت اول .mp4 @amniatemeli
49.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅ مستند به وقت جام کشور عربستان-پارت دوم .mp4
@amniatemeli
✅تعریف سنتی امنیت ملی
🔹این رهيافت از منظر تک بعدی مورد مطالعه قرار می دهد و راه جلوگیری از تهدید را استفاده و کنترل نظامی می داند که در این صورت عواقب و راه های برخورد با جنگ و مطالعه اینکه چگونه حکومت های ملی از نیروهای نظامی به صورتی مؤثر برای رویایی با تهديدات نظامي خارجي استفاده نمایند، می باشد. بر این اساس امنیت ملی با دیدی سخت افزارانه بررسی می شود.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
🍂شاید حقیقت بیدارمان کند...
جنگهای داخلی روزانه علیه.... ،علیه شیعیان، علیه سنیها، علیه جوانانی که احساسات خود را بیان میکردند، علیه عاشقان و علیه هر چیزی که ضروری به شمار میرود در جریان بود.
خوب به یاد دارم، در میان سؤالات مردم و انتظارات مبهم آنها در مورد اینکه چه اتفاقی میافتد و چه خواهد شد آقای .... معاون ..... در تلویزیون ظاهر شد و از....خواست که صبور باشند زیرا این جنگ ممکن است دو یا سه سال طول بکشد. مگر میشود یک جنگ دو ماه فقط طول بکشد؟ چند جوان در این جنگ به کام مرگ فرو خواهند رفت؟
ابوقاسم
✅ویژگیهای نظام بینالملل
1- مهمترین ویژگی نظام بینالمللی این است که عنصر و عامل اصلی تشکیلدهنده و بهوجودآورندهی آن کشور است. با توجه به اینکه تصمیمگیرندگان و برگزیدگان سیاسی در پویش سیاستگذاری نقش تعیینکنندهای دارند.
2- خصوصیت دوم آن این است که گاهی محور و هستهی اصلی نظام مزبور فقط دو یا چند کشور خاص است، که روابط و اعمال متقابل سایر کشورها را تحت نفوذ و تاثیر خود قرار میدهد و مرکز ثقل نظام و سیاست بینالمللی به شمار میآید.
3- خصوصیت سوم نظام بینالمللی ثبات یا عدم ثبات و یا به تعبیر دیگر تغییرپذیری و تحول آن است. نظام بینالمللی وقتی ثابت است که عاملین و اجزاء متشکله نظام معلوم و مشخص بوده و رفتار و اعمال متقابل آنها قابل پیشبینی باشد. وقتی که بعضی از شرکتکنندگان (کشورها) در نظام اهمیت خود را از دست داده و اعمال و کنش و واکنش آنها غیرقابل پیشبینی باشد، نظام بینالمللی غیرثابت است. این وضع معمولا وقتی روی میدهد که نظام بینالمللی جدیدی در حال تکوین باشد.
@amniatemeli