هدایت شده از ابوقاسم
🍂شاید حقیقت بیدارمان کند...
جنگهای داخلی روزانه علیه.... ،علیه شیعیان، علیه سنیها، علیه جوانانی که احساسات خود را بیان میکردند، علیه عاشقان و علیه هر چیزی که ضروری به شمار میرود در جریان بود.
خوب به یاد دارم، در میان سؤالات مردم و انتظارات مبهم آنها در مورد اینکه چه اتفاقی میافتد و چه خواهد شد آقای .... معاون ..... در تلویزیون ظاهر شد و از....خواست که صبور باشند زیرا این جنگ ممکن است دو یا سه سال طول بکشد. مگر میشود یک جنگ دو ماه فقط طول بکشد؟ چند جوان در این جنگ به کام مرگ فرو خواهند رفت؟
ابوقاسم
✅ویژگیهای نظام بینالملل
1- مهمترین ویژگی نظام بینالمللی این است که عنصر و عامل اصلی تشکیلدهنده و بهوجودآورندهی آن کشور است. با توجه به اینکه تصمیمگیرندگان و برگزیدگان سیاسی در پویش سیاستگذاری نقش تعیینکنندهای دارند.
2- خصوصیت دوم آن این است که گاهی محور و هستهی اصلی نظام مزبور فقط دو یا چند کشور خاص است، که روابط و اعمال متقابل سایر کشورها را تحت نفوذ و تاثیر خود قرار میدهد و مرکز ثقل نظام و سیاست بینالمللی به شمار میآید.
3- خصوصیت سوم نظام بینالمللی ثبات یا عدم ثبات و یا به تعبیر دیگر تغییرپذیری و تحول آن است. نظام بینالمللی وقتی ثابت است که عاملین و اجزاء متشکله نظام معلوم و مشخص بوده و رفتار و اعمال متقابل آنها قابل پیشبینی باشد. وقتی که بعضی از شرکتکنندگان (کشورها) در نظام اهمیت خود را از دست داده و اعمال و کنش و واکنش آنها غیرقابل پیشبینی باشد، نظام بینالمللی غیرثابت است. این وضع معمولا وقتی روی میدهد که نظام بینالمللی جدیدی در حال تکوین باشد.
@amniatemeli
40.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لزوم مبارزه با سیاست ناامیدسازی و ایجاد توهم بنبست در کشور
۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام
وستانیوز
@amniatemeli
🔻دکترین ژئوپلیتیک، اطلاعات را به عنوان یک سلاح خطرناک تلقی می کند: ارزان است ، یک سلاح جهانی به شمار می رود، برد نامحدودی دارد، به راحتی قابل دسترسی می باشد و در تمامی مرزهای دولتی بدون محدودیت نفوذ می کند.
@amniatemeli
✅تعاریف و اصطلاحات مختلفی در خصوص جنگ ترکیبی در منابع علمی و نظامی ارایه شده است :
🔷جنگ غیر خطی،
🔷جنگ هیبریدی،
🔷جنگ نسل چهارم،
🔷جنگ نامحدود،
🔷جنگ مبهم،
🔷جنگ چند بعدی.
@amniatemeli
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی مستند محور از جنایات گروهک تروریستی منافقین در ایران از دیرباز تا امروز/ اعترافات لیدرهای دستگیرشده مرتبط با گروهک منافقین در اغتشاشات اخیر
@amniatemeli
✅نحوهی توزیع قدرت در نظام بینالملل بر اساس ساختار نظام بینالملل
🔹ساختارهای سیاسی بر اساس سه مولفه تعریف میشوند:
1- اصل سازماندهنده (organizing principle)
2- تعیین کارکردهای واحدها یا اجزاء (differentiation functional)
3- توزیع توانمندیها (distribution of capabilities)
اصل سازماندهنده در جوامع داخلی، سلسله مراتبی و در نظام بینالملل آنارشی است؛ یعنی این نظام فاقد مرجع اقتدار مرکزی است. در نتیجه محیط بینالملل محیط خودیاری (self-help) است به این معنا که چون دولتی وجود ندارد که امنیت اعضا (دولتها) را تامین کند، همه فقط میتوانند به قدرت خود برای تامین امنیت تکیه کنند. نظام هنگامی تغییر میکند که در این اصل سازماندهنده تغییر ایجاد شود؛ یعنی مثلا ساختار آنارشیک جای خود را به ساختار سلسله مراتبی بدهد. پس تا زمانی که آنارشی اصل سازماندهنده نظام است، تحولی در نظام بینالملل ایجاد نخواهد شد. بر خلاف تمایز کارکردی میان واحدهای تشکیلدهنده در جوامع داخلی که بر اساس تعیین کارکردهای اختصاصی برای واحدهای مختلف وجود دارد، در نظام ببنالملل چنین تمایزی وجود ندارد. در نظام بینالملل توزیع توانمندیها در میان واحدها عامل تمایز آنهاست و تعیین میکند که هر یک تا چه حد از توانمندی لازم برای تامین امنیت برخوردار است یعنی اگر توزیع قدرت میان دو کنشگر پر قدرت باشد، نظام دوقطبی است و اگر قدرتهای بزرگ متعددی وجود داشته باشد نظام چندقطبی خواهد بود. با توجه به ثابتبودن آنارشی و عدم تمایز کارکردی واحدها، آنچه اهمیت دارد توزیع توانمندیهاست که تغییر در آن میتواند به معنای تغییر در ساختار نظام باشد. از آنجا که توزیع توانمندیها و تغییر در آن برای والتز اهمیت دارد، به تغییرات حاصل از آن که به شکل نظام های مختلف موازنه قدرت است میپردازد. او بر آن است که از میان انواع توزیع قدرت، ساختار دوقطبی باثباتتر است و در اینجا در مقابل مورگنتا قرار می گیرد که نظام چندقطبی همراه با یک عامل ایجاد توازن (balancer) را با ثبات تلقی میکند. به نظر والتز، در نظام چندقطبی ائتلافها بر اساس منافع مشترک کوتاهمدت صورت میگیرد که این بیثبات است چون تعیین دوست و دشمن در آن دشوار میشود و تعداد آن هم آنقدر زیاد نیست که خیانت یکی به دیگر اعضای ائتلاف لطمه نزند. اما در نظام دوقطبی، میزان وابستگی متقابل نظامی میان دوقطب پایین است و نابرابری شدید در قدرت میان دو ابرقدرت از یک سو و دیگران (از جمله متحدان) از سوی دیگر، به این معناست که هر یک از دو ابر قدرت باید متکی به خود باشد نه به دیگران.
@amniatemeli
19.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران ایستاده است!
🔸️رضا داوری اردکانی، فیلسوف و متفکر ایرانی: در این گفتار در خصوصِ حفظِ وطن سخن میگوید. وی نداشتنِ وطن را برابر با انحطاط و فساد میداند. وی از همین رو به علقهاش نسبت به ایران سخن میگوید.
@amniatemeli
#آموزش_سیاسی
✅نظام سیاسی
🔹نظام سیاسی یا رژیم ، شبکه ای از روابط است که حکومت ها از راه آن برون دادها ( سیاست ها ) را در پاسخ به درون دادها ( تقاضا یا مطالبات ) جامعه بوجود می آورند . به سخن دیگر نظام سیاسی ،از این رو نظام است که درون یک مجموعه بزرگتری قرار داشته ( نظام بین الملل) و دارای روابط متقابل است . از این رو سیاسی است که در روابط متقابل به توزیع قدرت ، ثروت و منابع در جامعه مربوط می شود . نتیجه اینکه نظام سیاسی یا رژیم عبارتست از " نظام فرمانروایی " که به رغم آمدن و رفتن حکومت ها بر جا می ماند . مثلا حکومت احمدی نژاد ، حکومت حسن روحانی در نظام جمهوری اسلامی یا حکومت هویدا و اعلم در نظام سلطنتی قبل از انقلاب . . لذا کارکرد اصلی حکومت عبارتست از قانونگذاری و اجرای قانون و تفسیر قانون ( قضاوت ) . حکومت ها را می توان با انتخابات ، جانشینی پادشاه ، کودتا و مانند آنها تغییر داد ولی نظام سیاسی یا رژیم یا با مداخله نظامی مثلا حمله آمریکا به عراق ، انقلاب مانند انقلاب ایران و مانند آن می توان تغییر داد . نظام سیاسی یا رژیم موقعی اعتبار خودرا خواهد داشت که در نظام بزرگتر یعنی نظام بین الملل شناخته شده ( شناسایی شود ) و در تعامل با آن باشد . روش های شناسایی به دو صورت است . در شناسایی دو فاکتو ، سایر نظام ها بنا به دلایلی شناسایی شرطی و محدود انجام می دهند چرا که معتقدند نظام جدید هنوز نمی تواند تعهدات بین المللی را اجرایی کند . مثلا در خصوص امارت اسلامی افغانستان که توسط طالبان ایجاد شده برخی کشورها بر اساس شناسایی دو فاکتو با این کشور مراوداتی انجام می دهند . نوع دیگر شناسایی ، شناسایی دوژوره است که اینجا نظام سیاسی مورد بحث کاملا در عرصه بین الملل به عنوان یک بازیگر شناسایی می شود و دارای حقوق دیپلماتیک می گردد . و نتیجه اینکه در حال حاضر پنج گونه رژیم یا نظام سیاسی در جهان وجود دارد :
الف - چند سالاری غربی
ب - دموکراسی های جدید
ج - رژیم های آسیای شرقی
د - رژیم های اسلامی
ه - رژیم های نظامی
انشاالله بیشتر در این خصوص خواهم نوشت .
منبع : کتاب سیاست اندرو هیود
@amniatemeli
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نفوذ سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات به سازمانهای جاسوسی آمریکا و انگلیس
@amniatemeli
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقام از ۸۰ میلیون ایرانی
🔻پشت پرده درخواست تحریم و جنگ علیه ایران توسط کسانی که فارسی حرف میزنند.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
🍂شاید حقیقت بیدارمان کند...
جنگهای داخلی روزانه علیه.... ،علیه شیعیان، علیه سنیها، علیه جوانانی که احساسات خود را بیان میکردند، علیه عاشقان و علیه هر چیزی که ضروری به شمار میرود در جریان بود.
خوب به یاد دارم، در میان سؤالات مردم و انتظارات مبهم آنها در مورد اینکه چه اتفاقی میافتد و چه خواهد شد آقای .... معاون ..... در تلویزیون ظاهر شد و از....خواست که صبور باشند زیرا این جنگ ممکن است دو یا سه سال طول بکشد. مگر میشود یک جنگ دو ماه فقط طول بکشد؟ چند جوان در این جنگ به کام مرگ فرو خواهند رفت؟
ابوقاسم