ژئوپلیتیک جدید قفقاز جنوبی
گسستهای ناشی از درگیریهای نظامی بین ارمنستان و آذربایجان در سال های اخیر و همچنین تأثیر حمله روسیه به اوکراین، تنها تغییرات عمده و پیچیده ای نیست که در سراسر منطقه رخ میدهد. در واقع، در حالی که بسیاری از فرآیندهای سیستم بینالملل به وضوح در حال شکست در ژئوپلیتیک قفقاز جنوبی هستند، چندین…
مرکز: #az_media
لینک منبع اصلی؛
https://aze.media/the-new-geopolitics-of-the-south-caucasus/
@amniatemeli
45.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞به قدرت رسیدن #چنگیزخان
@amniatemeli
✅ آرامگاه شهید راه استقلال ایران در تبریز
🔺️ مزار آقا ابراهیم کاظمی، یکی از شهدای مشروطه که به همراه ثقهالاسلام توسط روسها به دار آویخته شد؛ واقع در آرامستان امامیه تبریز
@amniatemeli
✅جنگ سرد:
🔸جنگ سرد اصطلاحی است که به دورهای از تنشها، کشمکشها و رقابتها در روابط ایالات متحده با اتحاد جماهیر شوروی و همپیمانان آنها در طول دهههای ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۰ اطلاق میشود. در طول این دوره، رقابت میان این دو ابرقدرت در عرصههای گوناگون مانند اتحاد نظامی، ایدئولوژی، روانشناسی، جاسوسی، ورزشی، تجهیزات نظامی، صنعت و توسعه فناوری ادامه یافت. این رقابتها پیامدهایی مانند مسابقات فضایی، پرداخت هزینههای گزاف دفاعی، مسابقات جنگافزار هستهای و تعدادی جنگهای غیرمستقیم را به دنبال داشت. گرچه در طول جنگ سرد هرگز درگیری نظامی مستقیمی میان نیروهای ایالات متحده و شوروی به وجود نیامد اما گسترش قدرت نظامی، کشمکشهای سیاسی، رقابت های ایدئولوژیک و فرهنگی به همراه تبلیغات گسترده رسانه ای – حتی در عرصه صنعت سینما و... و درگیریهای مهم سیاسی بین کشورهای پیرو و همپیمانان این ابرقدرتها از نشانه های آن بهشمار میروند. هر چند ایالات متحده و شوروی در طول جنگ جهانی دوم در مقابل آلمان نازی متحد بودند، اما حتی پیش از پایان جنگ نیز بر سر چگونگی تقسیم و دوبارهسازی صحنه سیاست در جهان پس از جنگ با هم اختلاف پیدا کردند.
@amniatemeli
#آموزش_جنگ_شناختی
📝بخش اول
🔴 تفاوت احساس و ادراک در جنگ شناختی
♻️احساس و ادراک دو مفهوم مرتبط اما مجزا در روانشناسی هستند.
💠احساس به تجربه ی خام و اولیه ی محرک های حسی اشاره دارد. این تجربه شامل دریافت اطلاعات از طریق حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه) می باشد. به عبارت دیگر، احساس انعکاس مستقیم محرک های محیطی بر اندام های حسی و پردازش اولیه ی آن ها در مغز است.
💠ادراک فرایندی پیچیده تر است که شامل تفسیر و سازماندهی اطلاعات حسی، بر اساس تجارب، دانش، افکار و هیجانات فرد می باشد. به بیان دیگر، ادراک معنایی است که ما به اطلاعات حسی خود می دهیم.
❇️برای مثال:
⭐️ احساس: دیدن یک سیب قرمز
⭐️ ادراک: تشخیص سیب به عنوان یک میوه، درک رنگ، شکل و اندازه ی آن، و تداعی طعم و بوی آن
#جنگ_شناختی
#جنگ_نرم
#درسنامه
#سواد_رسانه
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞از ساختار حزب کمونیست چین چه میدانید؟
🎥حزب کمونیست چین؛ در سطح ریشه ۹۰ میلیون عضو
🎥کنگره ملی حزب کمونیست ۲۰۰۰ عضو
🎥کمیته مرکزی حزب کمونیست ۲۰۰ عضو
🎥دایره سیاسی ۲۵ عضو
🎥کمیته دائم دایره سیاسی بین ۵ تا ۱۱ نفر است و دبیر کل نشست های این کمیته را برگزار میکند.
@amniatemeli
⚠️جنگ مبهم چیست!!
▪️جنگ مبهم یک اصطلاح است که همچنان از سوی کارشناسان نظامی و سیاسی تعریف درستی از آن ارائه نشده و لازم است که بدانیم این واژه پرکاربرد از دهه ۱۹۸۰ میلادی در محافل مختلف دولتی و نظامی ایالات متحده مطرح و به کار گرفته شده است.
▪️به طور کلی؛ اگر بخواهیم به بررسی دقیق جنگ مبهم بپردازیم باید بگوییم که ابتدا این جنگ در شرایطی کاربرد پیدا میکند و یا شکل خواهد گرفت که در آن بازیگر و نیروی دولتی و یا غیر دولتی به شیوه های فریبنده و غافلگیرانه با هدف دستیابی به تاثیرات سیاسی و نظامی ،خنثی کردن مشارکت مستقیم جنگجویان کاربردپیدا می کند.
▪️حال با نگاه به این تعریف جامع؛ اقدامات روسیه در کریمه و اوکراین همراه با بازیگران غیر دولتی همچون باشگاه موتورسیکلت سواران، گرگ های شب و مردان مرموز سبزپوش به روشنی با این مفهوم هماهنگ و همسو بوده و در همین رابطه کارشناسان و تحلیلگران متعددی اظهار داشته اند که این یک جنگ با مفهومی کاملاً جدید است و تنها برای درک و شناخت اقدامات روسیه محسوب نمی شود.
@amniatemeli
/وال استریت ژورنال/
▫️آیا نفرت سیاسی میان بایدن و ترامپ، آمریکا را شبیه آلمان دوران هیتلر خواهد کرد؟
▫️انتخاب
"لانس مارو" در یادداشتی در روزنامه "وال استریت ژورنال" نوشت: فضای حاکم بر رقابت بایدن و ترامپ در آمریکا رنگ و بوی وایمار آلمان یا شیکاگوی سال ۱۹۶۸ را دارد.
به گزارش گروه بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: مادرم از ریچارد نیکسون متنفر بود. او نیکسون را از زمانی که هر دو در دهه ۱۹۴۰ میلادی در واشنگتن مشغول فعالیت سیاسی بودند میشناخت. وی یک نماینده جاه طلب کنگره از کالیفرنیا بود و مادرم ستون نویس نشریه نایت سیندیکت. او گاهی هم مقالاتی برای ستردی ایوینینگ پست مینوشت. آنها گاهی در ضیافتهای سیاسی به هم بر میخوردند. رفتار و منش شخصی نیکسون موجب شده بود تا مادرم تا دم مرگ در سال ۲۰۰۸ از نیکسون متنفر باشد.همیشه از دیدن این حجم از تنفری که سیاستمداران قادر به ایجاد آن هستند شگفت زده میشوم. این بخش منفی کاریزمای شخصی است. فرانکلین روزولت این نوع از تنفر را به ویژه در وال استریت ایجاد کرد. آن دسته از ما که در دهه ۱۹۶۰ زندگی میکردیم، نفرت درونی و غیرقابل رفعی را به یاد داریم که بسیاری از شهروندان آمریکایی به ویژه مردان جوان در برابر لیندون جانسون احساس میکردند. «آهای لیندون جانسون، امروز چند تا بچه کشتی؟» خشم و نفرت در سال ۱۹۶۸ در جریان کنگره ملی حزب دموکرات در شیکاگو به خیابانها سرریز شد. در خیابان میشیگان بیرون هتل هیلتون بود که من شاهد خشنترین و نابترین نمونه نفرت سیاسی ممکن بودم. افراد گارد ملی در یک سمت سیم خاردار، ییپیها و هیپیها و دیگر گروههای جوانان در سمت دیگر. اکثرشان کلاههای فوتبال امریکایی پوشیده بودند تا از جمجمه شان در برابر آنچه در پیش است محافظت کنند.
دوست داشتنی و نفرت انگیز؛ نسخهای سیاسی از داستان رایج پلیس خوب، پلیس بد است که همواره کم و بیش در تاریخ آمریکا در حال تکرار است. هیچ رئیس جمهوری صرف نظر از خط مشی سیاسی خود به اندازه دوایت آیزنهاور و رونالد ریگان محبوب نبوده اند. هر دوی اینها توانستند این کاریزمای شخصی را به یک مزیت قابل توجه و حتی تاریخی تبدیل کنند.متاسفانه مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۲۴ در آمریکا مرا به یاد خاطرات اتفاقات سال ۱۹۶۸ میاندازد. این احتمال وجود دارد که خوی انسانی و دینامیسم سیاسی بین مقطع فعلی و ۵۶ سال قبل تفاوت زیادی نکرده باشد. اگر هم تغییری کرده باشد هر دوی این عوامل وضعیت وخیم تری پیدا کرده اند. تابستان امسال دموکراتها مجددا در شیکاگو دور هم جمع خواهند شد.اگر کسی باشد که بتواند آن نوع از نفرت درونیای را که مادر من نسبت به نیکسون احساس میکرد مجددا القا کند، آن فرد دونالد ترامپ است. امسال الفاظ و عبارات تند و توهین آمیز خطاب به ترامپ و به همان نسبت از سمت مقابل تا آستانه تبدیل شدن به اقدامات خشونت بار پیش رفته است. متاسفانه به نظر میرسد که اتفاقات پس از مرگ جورج فلوید پیش قراول رویدادهایی باشد که قرار است اتفاق بیافتد.
مقایسه ترامپ با هیتلر، شیطان مجسم قرن بیستم به یک امر کلیشهای تبدیل شده است. عباراتی که زمانی توهین تلقی میشدند اکنون آنچنان آشنا و تکراری شده اند که دیگر قدرت و مخرب بودن خود را در چشم افکار عمومی از دست داده اند.
شاید همه چیز ختم به خیر شود، اما این مقایسهای با وایمار است، نه بخش مربوط به هیتلر آن، بلکه بخش مربوط به فروپاشی کلی نظام سیاسی. دیالوگ سیاسی در آلمان آن سالها به خیابانها کشیده شد و جهان به مکانی بی نهایت زشتتر تبدیل شد.
@amniatemeli
22.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چهار سؤالی که ارسطو به آنها پاسخ میدهد:
▫️زندگی خوب چیست؟
▫️چرا هنر مهم است؟
▫️دوستی یعنی چه؟
▫️چگونه میتوان اندیشهها را بهنحو مؤثری بیان کرد؟
@amniatemeli
دوازدهمین روز بهار مژده سرزمینی مستقل است برای مردمانی اندیشمند و بزرگ مردمانی که در توفان ها و صاعقه ها دست در دست یکدیگر تنها به استقلال و سربلندی وطن می اندیشند
۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی مبارکباد.
@amniatemeli
18.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘نقشۀ کامل قلمرو تسلط داعش در عراق و سوریه از ظهور تا سقوط
@amniatemeli
🔺سردار سرتیپ پاسدار محمد رضا زاهدی از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران در حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق به شهادت رسید.
سردار محمدرضا زاهدی که بود؟
🔹سردار محمدرضا زاهدی متولد ۱۱ آبان ۱۳۳۹ در اصفهان، در سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران پیوست و در طول جنگ تحمیلی از فرماندهان میانی سپاه بود و فرماندهی تیپ ۴۴ قمر بنیهاشم را از ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۵ برعهده داشت.
🔹وی در فاصله سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۰ فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین(ع) بود.
🔹زاهدی در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران بود.
🔹وی از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵ با حفظ سمت فرمانده قرارگاه ثارالله نیز شد و از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ معاونت عملیات سپاه پاسداران را هم برعهده داشت.
🔹سردار زاهدی از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۵ در نیروی قدس فعالیت میکرد و فرمانده سپاه سوریه و لبنان بود.
🔹این سردار والامقام در جنایت حمله هوایی امروز صهیونیستها به دمشق به شهادت رسید.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌تحلیلی بر حمله به کنسولگری ایران در سوریه
باید توجه کرد که رویدادها همواره در حال خلق سناریو و فرصت های جدید اند و این مهم ترین نقطه برای فهم اقدامات احتمالی طرف اسرائیلی است.
🔺محاسبات اشتباه و عدم پاسخ به ترورهای سابق نقش مستقیمی در تصمیم سازی های جدید صهیونیست ها در دوگانگی ترور و جنگ دارد.
باید همه حوادث ۷ اکتبر تا به الان را به عنوان مجموعه ای از اقدامات منسجم میان بازیگران منطقه ای و جهانی برای نظم جدید خاورمیانه تحلیل کرد،نباید جوخه ترور یا حمله به کنسولگری را از تحولات منسجم منطقه ای جدا کرد
بنابراین ترور مقامات ارشد نظامی و حمله به کنسولگری بخشی از عرصه طراحی شده صهیونیست ها برای تضعیف ایران و عملیات هفت اکتبر در منطقه است.
🔺۷ اکتبر نقطه عطفی برای فروپاشی معامله بزرگ منطقه ای و نظم آمریکایی بود که باید از پایان آن مراقبت کرد
مهم ترین عامل برای همراهی بی سابقه آمریکا و غرب با اسرائیل احساس خطر مشابه آن چه در شرق اروپا اتفاق می افتد هست.
🔺پاسخ به ترور حمله به کنسولگری ایران در سوریه صرفا برای انتقام یا بخاطر جریحه دار شدن احساسات مردم نیست بلکه این پاسخ دقیقا منجر به تقویت عملیات ۷ اکتبر محور مقاومت و تضعیف معامله بزرگ منطقه ای می شود
🔺من نمی دانم ایران تا کجا می خواهد برای جلوگیری از جنگ،با جوخه ترور کنار بیاید اما یقینا جنگ مستقیم انتخاب قطعی صهیونیست ها است و ما این انتخاب را در زدن کنسولگری ایران در سوریه بعینه دیده ایم و می دانیم ما تنها عامل برای جلوگیری از جنگ نیستیم.
🔺صبر استراتژیک اگر بجای اینکه دشمن را منصرف کند به او جسارت دهد نمی توان به عنوان تنها گزینه ایده آل به آن نگاه کرد،باید از دوگانگی ترور و جنگ خارج شد
پاسخ ندادن ها اگر بخواهد هزینه های بیشتری ایجاد کند و عملا بازدارندگی پایدار را تحت الشعاع قرار دهد مشکل ساز خواهد شد.
🔺ارزیابی شرایط اقتصادی ایران نشان دهنده این هست که کشور به هیچ عنوان آماده یک جنگ مستقیم و تمام عیار نیست و بر اساس این اصل هر تصمیمی که منجر به جنگ شود مورد پذیرش و تایید جریان های نظامی و سیاسی داخل کشور نیست. البته این بخشی از ماجراست
🔺اما تجاوز به کنسولگری و حوادث مشابه آن نمی تواند بدون پاسخ بماند و ایران باید سطح بازدارندگی خود را به حالت سابق برگرداند تا محاسبات دشمن به سمت تصمیم احتمالی برای جنگ مستقیم تمایل پیدا نکند و معادله هفت اکتبر تضعیف نشود،بستگی به سطح پاسخ دارد.
فهم ادراکی صهیونیست ها از محدودیت ایران در پاسخ به جوخه ترور منجر به اقدامات ایجابی آن ها بر علیه تهران شده است.
تهران راهی بجز بحرانی سازی دستگاه تحلیلی و محاسباتی صهیونیست ها و آمریکا و کاهش قدرت پیش بینی آن ها از اقدامات تهران ندارد،پاسخ به حمله کنسولگری از همان بسترهای سرنوشت ساز است
ترورهای هدفمند اسرائیل برای شخصیت های تاثیر گذار جبهه مقاومت بر اساس تحلیل واکنش های پیشین ایران نسبت به جوخه ترور ادامه پیدا کرد.
🔺حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه و ترور مقام نظامی برجسته ایران تجاوز مستقیم به خاک ایران است و صرفا نباید از دید ترور به آن نگاه کرد
🔺صهیونیست ها اگر صرفا برنامه ترور را دنبال می کردند می توانستند در نقطه دیگری بجز کنسولگری اقدام به ترور کنند
بنابراین آن ها برای معادلات میدانی سطح اقدام خود را به نقطه بی سابقه ای رساندند.ش
شرایط پیچیده فلسطین اشغالی تظاهرات صهیونیست ها برای مطالبه آزادی اسرا و تصویب قطعنامه شورای امنیت که عملا شرایط را برای حمله به رفح تحت تاثیر قرار داد از مهم ترین متغیرهای تحولات فلسطین است که بار دیگر نتانیاهو را مجاب به آتش بازی جدید برای ایجاد وحدت داخلی و تحریک آمریکا کرد.
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ریشه نام ایران چیست، از کجا آمده و چقدر قدمت دارد؟
@amniatemeli
آیا گفتمان رسانه های اخوان المسلمین پس از سفر اردوغان به قاهره تغییر خواهد کرد؟
سفر رئیس جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان به مصر در 14 فوریه سال جاری در نتیجه تلاش های دیپلماتیکی صورت گرفت که ترکیه برای عادی سازی روابط خود با مصر از سال 2021 شروع کرده بود تا به 11 سال قطع روابط سیاسی و دیپلماتیک از زمان انقلاب 30 ژوئن 2013 و در نتیجه…
مرکز: #مرکز_رع_للدراسات_الإستراتجیة
نویسنده: #Asmaa_Diab
لینک منبع اصلی؛
https://rcssegypt.com/16862
@amniatemeli
📌 پاورپوینت کاربردی گروهک های تروریستی
📚فایل ، حاصل تلاش ماه ها تحقیق می باشد، حاوی معرفی اجمالی ۲۲ گروه تروریستی فعال و غیر فعال که به نوعی در داخل کشور اقدامات تروریستی انجام داده اند و مطالب آن برای سخنرانان، دانش پژوهان و علاقمندان بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.
👌 ۶۱ اسلاید آموزشی
💳هزینه ارسال فایل برای اعضای محترم کانال با تخفیف ویژه مبلغ ۷۰/۰۰۰ تومان
شماره کارت:
۵۰۴۱۷۲۱۰۴۱۱۸۳۵۳۵روی شماره کارت کلیک تا کپی شود؛ پس از واریز وجه تصویر را ارسال تا خدمتتان ارائه شود. 🇮🇷 کانال بازار سیاسی ...👇👇👇 💯📮https://eitaa.com/bazarsiasy
20.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: آنچه لباسهای رهبر کره شمالی افشا میکند
@amniatemeli
🔺مماشات با تهدیدات در حوزه امنیت و سیاست خارجی، نتیجه ای جز " بازتولید بحران " ندارد!
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
بخش اول:
بازدارندگی ( Deterrence) از مهمترین مفاهیم امنیتی در حوزه روابط بین الملل است! به شکل ساده، با دستیابی به بازدارندگی، در صورت تهدید دشمن " هزینه های اقدام دشمن در برابر شما افزایش، و گزینه های در دسترس اش علیه شما کاهش می یابد". اما در صورت عدم دستیابی به بازدارندگی، این معادله برعکس خواهد شد. در بازدارندگی، حدودی از توان حداقلی و حداکثری وجود دارد که در مقایسه با تهدیدات اندازه گیری و تعریف میشود. زمانیکه بازیگر A صرفا به تقویت توانایی های متعارف خود میکنند، تصور بازیگر B اینست که او مبادرت به افزایش امنیت خود و قابلیت ها و مولفه های دفاعی تمایل دارد و در واکنش به آن، بازیگر B هم تا اندازه ای و به صورت کنترل شده اقدام به افزایش توانایی های متعارف خود و به اصطلاح، به روزآوری آن میکند. در این سناریو، ما با یک بازدارندگی حداقلی و به اصطلاح رویکرد " Overlap" مواجه ایم که صرفا " موازنه امنیتی " هدف هر دو بازیگر است.
اما زمانیکه بازیگر A تمایل به افزایش قدرت و توانایی های نامتعارف دارد و اقدام به افزایش توانایی ها و قابلیت های گسترده تخریب و آسیب در مقیاس جمعی میکند( مانند سلاح های اتمی یا Weapon Of Mass Destruction-WMD )، بازیگر B نهتنها امنیت، بلکه موجودیت خود را در خطر میبیند و راه منطقی پیش رو در مقابل آن، " افزایش قدرت یا دستیابی به بازدارندگی حداکثری " است. اما در صورتیکه بازیگر B اقدام به ایجاد موازنه قدرت در برابر افزایش قدرت بازیگر A نکند، دچار خلاء قدرت و نقص در توانایی پاسخگویی هم سطح در برابر بازیگر A میشود و به مرور، معادله بازدارندگی ذکر شده در پاراگراف قبلی معکوس میشود؛ یعنی هزینه های عملیات بازیگر A علیه بازیگر B کاهش می یابد و گزینه های آن برای ضربه علیه بازیگر B بیشتر و متنوع تر خواهد شد. اینجاست که بازیگر B دچار " مماشات " در برابر اقدامات بازیگر A میشود و امنیت آن کاهش می یابد.
بخش دوم:
برای مثال و در مبحث قدرت تهاجمی، رژیم صهیونیستی ویژگی های بارزی در منطقه دارد. تدوین و تاکید بر یک دکترین تهاجمی هسته ای با قابلیت دستیابی به ضربه اول (First Strike)، تبدیل شدن به ششمین قدرت هسته ای جهان، توسعه و افزایش بُرد موشک های بالستیک سری جریکو با قابلیت حمل کلاهک اتمی، به کارگیری ناوگان زیردریایی با امکان پرتاب موشکهای کروز اتمی، دارا بودن یکی از بزرگترین و پرهزینه ترین ناوگان جنگنده – بمب افکن در منطقه و جهان که سابقه عملیات تهاجمی برد بلند قابل توجهی در کارنامه خود دارد و عدم عضویت در پیمان NPT و رژیم کنترل فناوری موشکی از ارتش اسرائیل، یک موجودیت تهاجمی تمام عیار ساخته است. نیات تهاجمی اسرائیل به وضوح در استراتژی نظامی – امنیتی این رژیم قابل فهم و مشاهده است؛ چراکه به صراحت به لزوم دستیابی به قدرت و توانایی تهاجمی برای شکست دشمنان خود و کشاندن جنگ به قلمرو آنها تاکید شده است.
حال با توجه و تأکید بر این توضیحات، بحران در روابط بین الملل چگونه به وجود می آید و ناشی از چیست؟! در پاسخ باید گفت که، بحران ناشی از برهم خوردن توازن قدرت در میان دو یا چند بازیگر یا یک سیستم مشخص است؛ و تا زمانیکه موازنه و کنترل مجدد ایجاد نشود بحران ادامه و روند تصاعدی پیدا خواهد کرد. پیرامون مبحث مماشات، برخلاف مفهوم صلح که دو طرف یا طرفین برای دستیابی به یک نقطه توافق مشترک، منافع خود را تعدیل و متعادل سازی میکنند( به عبارت دیگر، هر دو بازیگر تا حدودی از مواضع خود کوتاه می آیند)، نتیجه سازش و یا مماشات با بحران ( یا همان بر هم خوردن موازنه قدرت) نادیده گرفتن منافع یک بازیگر در مقابل تامین منافع بازیگر دیگر است و این به معنای عبور از منافع حیاتی یک کشور توسط دشمن یا دشمنانش تعبیر میشود. پیامد این وضعیت در ادامه، کاهش قدرت و تضعیف یک بازیگر است.
@amniatemeli
36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: روزی که اسرائیل به آمریکا حمله کرد
قسمت اول
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشییع شهدای حملۀ تروریستی رژیم صهیونیستی در دمشق
@amniatemeli
🔺ویژگی های جنگ ترکیبی عبارتند از:
۱- پراکنده کردن زمینه بازی جنگ
۲- چندگانگی و چند عنصری
۳- ترکیبی از ابزارهای پست مدرن
۴- هزینه کمتر دارد و پیروزی بیشتر
۵- استفاده از راهبردهای نوین
۶- شروع آسان
۷- از روشهای غیرمستقیم و غیرمتداول
۸- نامشروع بودن
۹- شکلگیری در بستر نارسایی داخلی
۱۰- اهمیت یافتن عنصر غافلگیری
۱۱- فرسایش داراییهای مادی و معنوی
۱۲- اخلال در نظام شناختی بازیگر هدف ۱۳- خاصیت بهگزینی یا بهینه شدن
۱۴- قابلیت تسری
۱۵- تنوع شیوهها و ابزارها
۱۶- ابهام
۱۷- کم رنگ شدن ایده تهاجم نظامی
۱۸- فرماندهی چند وجهی
۱۹- اقدام همزمان
۲۰- چند بعدی
۲۱- درهم تنیدگی
۲۲- تحمیل اراده به مردم
۲۳- تأثيرمحوري
۲۴- پيروزي قبل از جنگ
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
وقتی درباره آثار نرم جنگ اوکراین صحبت می کنیم باید به این باور برسیم که پیامدهای این جنگ عمیقا دامنه تنش را در اروپا افزایش خواهد داد.
موضوعی که آثار آن را در رفتارهای ناتو در شرق اروپا و بالتیک و همچینن قفقاز میبینیم.
آخرین نقطه ای که در جنگ اوکراین برای روسیه قابل تصور است این است که آن ها اوکراین را کامل تصرف کنند.
با سقوط اوکراین آیا ناتو بیخیال روسیه خواهد شد؟دقیقا چه زمانی می توانیم درباره پیروزی روسیه صحبت کنیم؟ تصرف کامل اوکراین یا تضعیف دستگاه تحلیلی و محاسباتی ناتو؟
بنظر اینجانب روس ها زمانی پیروز قائله شرق اروپا خواهند شد که ناتو را به یک واقعیت جدیدی برسانند که نمی توانند روسیه را حذف کنند.
این جنگ برای ناتو و آمریکا فراتر از جغرافیای اوکراین است
عضویت سوئد در ناتو و بزودی فنلاند و همچنین افزایش کمک های مالی گسترده به اوکراین و حضور نرم ناتو و اتحادیه اروپا در قفقاز از مهم ترین متغیرها و آثار جنگ روسیه و اوکراین است که نشان می دهد ناتو به هیچ عنوان نمی خواهد واقعیت را بپذیرد.
بنابراین جنگ را در همه ابعاد ادامه خواهند داد.
طراحی های ناتو در لهستان،چک،بلغارستان و رومانی و سوئد و فنلاند و آنچه در بازی دوگانه میان ترکیه_باکو اسرائیل و ارمنستان و ناتو دنبال می کنند برای این است که واقعیت را قبول نکنند.
ارمنستان مورد حمایت نظامی یونان و فرانسه بهعنوان دو کشور عضو ناتو است موضوعی که عملا آثار استراتژی ناتو را در یک جهت معادلات قفقاز می بینیم.
روس ها از بعد فروپاشی شوروی در تاریخی ترین زمانه خود قرار دارند ان ها در قفقاز تضعیف شده اند و ارمنستان چرخش گسترده ای به غرب پیدا کرد تا بتواند از حمایت نظامی و سیاسی بیشتری برای حفظ موازنه با باکو استفاده کند....
ابوقاسم
🔺افشای مفاد قرارداد تسلیحاتی الیمامه؛ تنش بین عربستان و انگلیس؟
🔸با افشای گزارش رسمی فساد در یک قرارداد بزرگ تجاری تسلیحاتی میان بریتانیا و عربستان توسط گاردین، تنش جدیدی بر سر مفاد این سند شکل گرفت. گمان میرود که این گزارش، تنها تحقیقی است که توسط سازمان نظارت بر هزینه های عمومی بریتانیا، اداره حسابرسی ملی (NAO)، انجام شده است. این گزارش به طور…
مرکز: #theguardian
نویسنده: #David_Pegg #Rob_Evans
لینک منبع اصلی؛
https://www.theguardian.com/world/2024/mar/24/al-yamamah-arms-deal-report-discovery-anti-corruption-mod-nao-britain-saudi-arabia
@amniatemeli
47.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله به الولید، اچ-3
بی نظیرترین حمله هوایی دنیا
دوران جنگ تحمیلی
@amniatemeli
▫️نیویورک تایمز: حمله به سفارت ایران در دمشق، نسخه اسرائیلی حمله آمریکا به سردار سلیمانی بود / آیا تهران از نردبان تنش زایی بالا خواهد رفت؟
"اریک اسمیت" طی گزارشی در روزنامه "نیویورک تایمز" نوشت: مقامهای فعلی و سابق آمریکایی میگویند حمله هوایی به مجموعه سفارت ایران در دمشق یک ضربه جدی به تهران وارد کرده است.روز سه شنبه مقامهای فعلی و سابق آمریکایی ابراز نگرانی کردند که حمله اسرائیل به ساختمان متعلق به سفارت ایران در سوریه میتواند موجب افزایش مخاصمات در منطقه شود و حملات تلافی جویانهای را علیه اسرائیل و متحدش ایالات متحده رقم بزند.این مقامها گفتند، حمله مذکور که منجر به جان باختن ۳ نفر از ژنرالهای نیروی قدس سپاه و چند نظامی دیگر شد، ضربهای جدی به این نیرو که بازوی نظامی و اطلاعاتی خارجی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است به شمار میرود.رالف گاف یک مقام سابق سی آیای که در خاورمیانه خدمت کرده، حمله اسرائیل را "فوق العاده بی پروا" خوانده است.
گاف افزود: «این اقدام تنها منجر به افزایش تنش از سوی ایران و گروههای نیابتی اش خواهد شد» که برای نیروهای امریکایی در منطقه که ممکن است در حملات تلافی جویانه نیروهای نیابتی تهران مورد هدف قرار بگیرند بسیار خطرناک است.یک مقام وزارت دفاع آمریکا گفت: پس از حمله دمشق، نیروهای آمریکایی مستقر در جنوب شرق سوریه یک حمله پهپادی را خنثی کردند. این مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود افزود، مشخص نیست که آیا هدف این پهپاد نیروهای آمریکایی بوده اند یا نه. اگر هدف امریکاییها بوده باشند، این اولین حمله نیروهای شبه نظامی تحت حمایت تهران به نیروهای آمریکایی در عراق یا سوریه در طی حدود ۲ ماه گذشته بوده است. این حمله هیچ گونه تلفات جانی و مالی در پی نداشته است.
این مقام وزارت دفاع آمریکا افزود، حمله دیگری پس از آن گزارش نشده، اما مقامهای پنتاگون از نزدیک در حال رصد وضعیت منطقه هستند.گاف در ادامه گفت، این حمله با "استراتژی بلندمدت اسرائیل مبنی بر تضعیف" سپاه پاسداران و نیروی قدس انطباق دارد.در طی جنگ در سایه یک سال اخیر بین ایران و اسرائیل، سوریه یک میدان عمل مهم و کلیدی برای اقدامات اسرائیل بوده است.
دانا استرول، مقام سابق ارشد پنتاگون در امور خاورمیانه که اکنون در انستیتوی واشنگتن برای سیاست شرق نزدیک فعالیت دارد اظهار داشت: «حمله دمشق یک افزایش تنش قابل توجه بود و ریسک وارد کردن یک منطقه شکننده و بی ثبات به جنگی تمام عیار را به همراه دارد.» وی افزود، «این نسخه اسرائیلی حمله آمریکا به قاسم سلیمانی بود.استرول در ادامه گفت، ارزیابی دوران بعد از ترور قاسم سلیمانی در این زمینه میتواند آموزنده باشد. وی با اشاره به دوره فرماندهی ژنرال اسماعیل قاآنی، فرمانده فعلی نیروی قدس سپاه اظهار داشت: «این (ترور) منجر به گستردگی بیشتر، اما در عین حال کاهش میزان توانمندی فعالیتهای شبکه نیروی قدس در خارج از کشور شده است. اما استراتژی محوری ایران هرگز تغییری نکرده است. تهران به سرمایه گذاری در شبکه خود در خارج از مرزها ادامه خواهد داد تا نبرد را از مرزهای خود دور نگه دارد.»
این کارشناس مسائل خاورمیانه در ادامه افزود: «حمله دمشق بر نحوه عملیاتهای برون مرزی نیروی قدس تاثیرات راهبردی خواهد گذاشت.»
کنت مکنزی، ژنرال چهار ستاره بازنشسته و رهبر سابق فرماندهی مرکزی پنتاگون که بر عملیاتهای نظامی امریکا در خاورمیانه نظارت دارد گفت،ترور این مقامهای عالی رتبه نیروی قدس "یک ضربه" تلقی میشود. وی افزود: «روابطی که آنها به شکل دیرینه ایجاد کرده و به شکلی محتاطانه توسعه داده بودند از بین خواهد رفت.». به گفته استرول، این حمله موجب خشمگینتر شدن تهران خواهد شد. «سوال این است که آیا ایران به نحوی به این حمله واکنش نشان خواهد داد که موجب کاهش تنش شود یا از نردبان تنش زایی بالا خواهد رفت.»
سابرینا سینگ، سخنگوی پنتاگون روز سه شنبه گفت، ایالات محتده هیچ مداخلهای در این حمله نداشته و پیش از انجام حمله از آن مطلع نبوده است. سینگ در یک کنفرانس خبری با بیان اینکه واشنگتن این پیام را مستقیما به ایران منتقل کرده افزود: «با توجه به بالا بودن تنشها در منطقه، ما میخواستیم از کانالهای خصوصی این موضوع را روشن کنیم که ایالات متحده هیچ مداخلهای در حمله دمشق نداشته است.»
@amniatemeli