فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥و موفقیت امروزه ما ثمره تلاش های بی دریغ تهرانی مقدم های دیروز است.
🔺شهید حسن تهرانی مقدم:
روی قبرم بنویسید، اینجا مدفن کسی است که میخواست اسرائیل را نابود کند...
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺عقلانیت انقلابی در عملیات نصر
فتح الله کلانتری عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی
🔸فرماندهي معظم کل قوا دکترین دفاعی ج.ا.ایران را در مقابل رژیم صهیونیستی در چارچوب بازدارندگی تهاجمی تعریف نموده و بر این اساس فرمودند: نه تعلل میکنیم و نه شتابزده میشویم.
سرنوشت جنگهایی که با احساس و شتابزدگی آغاز شود، شکست و نابودی است.
ژنرالهایی که شتابزده و با عجله وارد میدان جنگ میشوند تا پیروز شوند، شکست میخورند، ژنرال هایی پیروز هستند که با عقلانیت برای تحقق راهبرد و نیل به پیروزی وارد میدان نبرد میشوند.
جنگ را نمیشود با احساس و هیجان و شتابزدگی مدیریت کرد، ژنرالهایی که جنگ را با عقلانیت و صبر استراتژیک مدیریت میکنند، پیروز میدان هستند.
در عملیات وعده صادق یک تعداد قلیلی از مردم انقلابی و ولایتمدار کشورمان به صورت شتابزده بدنبال خونخواهی بودند، اما در عملیات وعده صادق۲ شتابزدگی و تعجیل مردم خیلی کمتر شد و نیروی هوافضای سپاه با عقلانیت و طرحریزی دقیق ۹۰ درصد از موشکهای خود را به اهداف استراتژیک در قلب تلآویو اصابت نمود.
در عملیات نصر رهبر معظم انقلاب اسلامی تکلیف را بر همگان مشخص نمود و فرمودند: نه تعلل میکنیم و نه شتابزده میشویم، بلکه با عقلانیت برخورد میکنیم.
این عقلانیت همان صبر استراتژیک است.
صبر استراتژیک یعنی: جنگ در زمان مناسب، مکان مناسب، با سلاح مناسب و اقدام متناسب و پشیمان کننده.
پس ملت شریف ایران در شرایط بحرانی مطالبات انتقام خواهی و خونخواهی خود را با عقلانیت مدیریت کنید تا نیروهای مسلح با صبر استراتژیک عملیات تلافیجویانه خود را علیه دشمن انجام دهند.
عملیات وعده صادق ۱ و ۲ با عقلانیت و صبر استراتژیک توسط نیروهای مسلح بخصوص نیروی هواي فضای سپاه با موفقیت انجام شد، امروز هم ملت ولایتمدار ایران عملیات نصر را تحت زعامت مقام معظم رهبری در پشتیبانی از وعده صادق ۱ و ۲ با موفقیت انجام دادند و بار دیگر ثابت کردند که مردم مطیع امر رهبری و پیوست و پشتیبان نيروهای مسلح هستند.
آفرین بر این رهبر شجاع و زمان شناس، آفرین بر این مردم ولایتمدار، آفرین بر این نیروهای مسلح مقتدر، آفرین بر عملیات های غرورآفرین وعده صادق ۱ و ۲ و نصر.
اتحاد و همبستگی مردم با نیروهای مسلح و اطاعت مردم و نیروهای مسلح از رهبری در عملیات نصر، خط بطلانی است بر نظم نوین نتانیاهو و آغازی است بر شکلگیری مقاومت از مدیترانه تا خلیجفارس.
عملیات نصر پایانی است بر بقا و موجودیت رژيم صهيونيستي و آغازی است بر شکل گیری فلسطین از بحر تا نهر.
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺دبیر کل جدید ناتو کیست؟
#بخش_اول
بنا بر اعلام ناتو، مارک روته، نخستوزیر پیشین هلند به عنوان دبیرکل جدید این پیمان دفاعی انتخاب شد. دبیرکل جدید ناتو چه سوابقی دارد و با چه چالش هایی در جنگ اوکراین مواجه خواهد بود؟
اعضای «سازمان پیمان آتلانتیک شمالی» موسوم به «ناتو» در جریان نشستی در مقر این پیمان نظامی در شهر بروکسل مارک روته، نخستوزیر مستعفی هلند را به عنوان رئیس جدید این پیمان نظامی انتخاب کردند. طی ۱۰ سال اخیر، این اولین باری است که دبیرکل ناتو تغییر پیدا میکند. استولتنبرگ از اکتبر ۲۰۱۴ تاکنون دبیرکل ناتو بوده و این مقام به روته خواهد رسید.در همین راستا خبرگزاری رویترز گزارش داد: «در حال حاضر بسیاری از موارد به این بستگی دارد که روته بتواند در یک ائتلاف ۳۲ عضوی اجماعی ایجاد کند. توانایی ناتو برای محافظت از نزدیک به یک میلیارد نفر تحت حمایت خود نه تنها به قدرت نظامی بلکه به وحدت سیاسی نیز بستگی دارد.»
رویترز در ادامه گزارش تاکید کرد: «مارک روته» ۵۷ ساله که ۱۴ سال نخستوزیر بود و طولانیترین دوره زمامداری را رقم زد، در صحنههای بینالمللی تجربه زیادی دارد و با اینکه سیاستمداری شخصا آرام و خونگرم بوده اما گاها از منتقدان سرسخت دولتهای دیگر بهشمار رفته است.او در هلند ریاست حزب راست میانه «آزادی برای مردم و دموکراسی» را برعهده داشت و از سال ۲۰۱۰ چهار دولت مختلف در هلند را رهبری کرده است. به او بهدلیل شخصیت کاریزماتیک و خاص و همچنین آسیب نخوردن از انتقادات لقب «مارک تفلون» دادهاند.
او نه تنها رکورد طولانیترین نخستوزیری تاریخ هلند را به خود اختصاص داده که در میان رهبران اروپایی کنونی هم پس از ویکتور اوربان، نخستوزیر مجارستان، در رتبۀ دوم قرار دارد.این در حالی است که برخی اعضای ناتو بویژه در کشورهای اروپای شرقی معتقد بودند که این پست باید به شخصی از شرق اروپا داده شود و به همین دلیل در این موضوع محتاط تر عمل کردند، اما آنها نیز درنهایت پشت سر روته ایستادند که منتقد سرسخت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و یکی از متحدان جدی اوکراین محسوب میشود.
روته برای حفظ ناتو تنها با ترامپ دست و پنجه نرم نخواهد کرد بلکه در سرتاسر اروپا نیز احزاب راست افراطی بدبین به ناتو و دوستدار پوتین در حال قدرت گیری هستند. بطور مثال فرانسه در آستانه یک انتخابات پارلمانی است که میتواند منجر به قدرت گیری بیسابقه راست افراطی شود.
در هلند نیز حزب راست افراطی «برای آزادی» به رهبری گیرت ویلدرز چالش مشابهی را ایجاد کرده است.از سوی دیگر روته از حامیان جدی اوکراین است که بر لزوم مقابله با روسیه تأکید ویژهای دارد؛ اما باید دید شرایط تحولات در سیاست داخلی کشورهای عضو در طول ماههای آینده چگونه رقم خواهد خورد و تغییر تحولات رهبران چه جهتگیریهای تازهای را در این ائتلاف فراآتلانتیکی شکل میدهد.
https://eitaa.com/amniatemeli
هریس-ترامپ و همای ارغوانی - بخش اول
حسین دهشیار
برای تعیین چهل و هفتمین ساکن کاخ سفید رقابت بسیار تنگاتنگی میان دو کاندیدای اصلی انتخابات در آمریکا شکل گرفته است. این تنگاتنگی را برخلاف استدلال نظریه پردازان مطرح قلمروی انتخابات در آمریکا که مبنای حیات بخش تئوریهای انتخاباتی بالاخص بعد از ۱۹۴۵ بوده است را باید پاشنهی آشیل فضای سیاسی آمریکا ترسیم ساخت. چرا که این تنگاتنگی به شدت خصلت جغرافیایی دارد و بری از اصالت ارزشی و معنایی میباشد.
در بیش از چهل ایالت کشور عملاً نتایج انتخابات از زمان پایان انتخابات ریاست جمهوری قبلی در چهار سال پیش مشخص میباشد. این بدان معناست که بدون توجه به اینکه کاندیداهای دو حزب دموکرات و جمهوری خواه چه کسانی میباشند و بدون اهمیت دادن به تفاوت شرایط با زمان انتخابات قبلی میتوان با قطعیت بسیار بالا پیش بینی نمود که این ایالات کاندیدای کدامین حزب را انتخاب میکنند. اکثریت قریب به اتفاق رای دهندگان ساکن در ایالاتی که در دو کرانهی اطلس و آرام در غرب و شرق کشور واقع هستند برای چهار دهه میباشد که کاندیداهای حزب دموکرات را ترجیح خود در انتخابات ریاست جمهوری اعلام نمودهاند. بسیاری از این رای دهندگان بدون اینکه چندان راجع به کاندیداها بدانند و یا تلاشی برای کسب اطلاعات در خصوص سیاست آنان انجام دهند صرفاً در چارچوب تعلق حزبی رای خود را به صندوقهای رای میاندازند.
با توجه به این واقعیت است که باید اعلام نمود که در بیش از چهل ایالت از پنجاه ایالت کشور که در دو ساحل غربی و شرقی و در حد فاصل این دو کرانه واقع شدهاند سیستم تک حزبی و نبود رقابت انتخاباتی حاکم میباشد و مبارزات انتخاباتی کاملاً بیمعنا و رویت ناپذیر هستند. به همین علت می باشد که اصولاً کاندیداهای دو حزب به ندرت به فعالیت انتخاباتی در این ایالات میپردازند و پول خرج تبلیغات مینمایند. در این ایالات معیار رای دهندگان برای رای دادن به هیچ وجه مبتنی بر ویژگیهای شخصیتی کاندیداها، تحولات داخلی و خارجی و یا سیاستهای اعلان شده آنان برای ادارهی کشور در صورت پیروزی نمیباشد بلکه فقط این برچسب حزبی (تعلق حزبی) است که جهت رای را مشخص میکند.
«ادامه دارد»
https://eitaa.com/amniatemeli
☄️🗳جدیدترین نظرسنجی: هریس با ۳% اختلاف از ترامپ پیش است
#Tabyin_US_Election
#نظرسنجی
🔹 در حالی که تنها یک ماه تا برگزاری انتخابات باقیمانده نظرسنجی انجامشده توسط مؤسسه Data For Progress در بازه ۲ و ۳ اکتبر، نشان میدهد که هریس در سطح ملی با ۴۹% از ترامپ با ۴۶% پیش است. ۵% از رأیدهندگان نیز هنوز مطمئن نیستند که چه کسی را باید انتخاب کنند.
🔹 در این نظرسنجی، شرکتکنندگان گفتند که در مسائل مختلف به کدام نامزد بیشتر اعتماد دارند. در مسائلی همچون هزینه خرید خانه، حمایت از کسبوکارهای کوچک، اشتغالزایی، کاهش هزینه خواربار و رسیدگی به مسئله اتحادیههای کارگری رأیدهندگان اعتماد بیشتری به هریس دارند. در مقابل، رأیدهدگان گفتند که در موضوعات مدیریت تجارت خارجی، کاهش تورم، کاهش بدهیهای ملی و کاهش قیمت گاز به ترامپ بیشتر اطمینان دارند.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀 تصاویر جدید از آمادهسازی موشکهای ایران در عملیات وعده صادق ۲
https://eitaa.com/amniatemeli
هریس-ترامپ و همای ارغوانی - بخش دوم
حسین دهشیار
بر همین اساس باید اذعان داشت که پویایی دموکراتیک به طور کلی در این ایالات وجود ندارد و جنبهی مدنی انتخابات به معنای غوطه وری در اندیشه ورزی سیاسی عملاً شکل نمیگیرد. ایالات کرانهای که کلاً در قرق حزب دموکرات هستند پر جمعیتترین و شهریترین جغرافیاها در آمریکا محسوب میگردند. ایالاتی از قبیل کالیفرنیا، نیویورک، ماساچوست و نیوجرسی در عین این که از زمره پر جمعیتترین ایالات هستند ماهیت بسیار شهری بودن را نیز برخوردار میباشند. این که در سی سال اخیر به جز یک انتخابات (جورج دبلیو بوش در انتخابات سال ۲۰۰۴) در دیگر انتخابات همیشه کاندیداهای حزب دموکرات رای اکثریت رای دهندگان در انتخابات را با وجود شکست به دست آوردهاند به دلیل همین پر جمعیت بودن این ایالات است.
در حد فاصل این دو کرانه، ایالاتی واقع شدهاند که رای دهندگان غالباً در جهت مخالف رای میدهند. این ایالات در واقع پایگاه حزب جمهوریخواه هستند. ویژگی این ایالات که اکثراً در مرکز و جنوب امریکا قرار دارند این میباشد که در مقام مقایسه با ایالات کرانهای اکثراً کم جمعیت و از سوی دیگر بیشتر درگیر کشاورزی هستند. با توجه به این واقعیات باید گفت که در چهل و سه ایالت نیاز به ترغیب رای دهندگان از طریق دست زدن به مبارزات انتخاباتی و تبلیغات رسانهای به وسیله کاندیداها به هیچ روی حس نمیگردد چرا که رای دهندگان واجد شرایط رای دادن در این مناطق مدتها قبل از روز رایگیری که هر چهار سال یک بار در اولین سهشنبه بعد از اولین دوشنبه ماه نوامبر میباشد تصمیم میگیرند که به کاندیدای کدامین حزب رای بدهند.
به همین روی است که شبکههای تلوزیونی دقایقی بعد از پایان انتخابات که غالباً هشت بعد از ظهر میباشد سریعاً به اعلام نتایج این ایالات میپردازند چرا که الگوهای رای دادن در این مناطق تثبیت شده و قابل پیشبینی است. به دنبال اعلان نتایج، بر روی نقشهی آمریکا ایالات به وسیله شبکههای تلویزیونی به رنگهای آبی و قرمز در میآیند تا بیانگر این باشند که کاندیدای کدامین حزب پیروز شده است.
«ادامه دارد»
https://eitaa.com/amniatemeli
🌎 حمله نظامی، ایران را هستهای میکند
🔹 فارین پالیسی
🔹 استفان والت
▫️انتخاب
🌿 "استفان والت" در "فارن پالیسی" نوشت: در اول می 2003، جورج دبلیو بوش، رئیس جمهور وقت آمریکا در حالی که لباس خلبانی به تن کرده بود، از یک هواپیمای وایکینگ اس 3 بالا رفت و روی عرشه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن فرود آمد. او در حالی که بالای سرش بنری با عبارت "ماموریت انجام شد" نوشته شده بود، پایان عملیات رزمی ویژه آمریکا در عراق را اعلام کرد. او با افتخار اعلام کرد که «ایالات متحده و متحدان ما پیروز شده اند.» اما شرایط در عراق به سرعت رو به وخامت گذاشت و تصمیم وی مبنی بر تهاجم به این کشور اکنون در سراسر جهان به عنوان یک اشتباه استراتژیک بزرگ محسوب می شود.
🌿 در ادامه این مطلب آمده است: وقتی که داشتم صحنه های جشن گرفتن بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و حامیان حملات به لبنان و به ویژه ترور سید حسن نصرالله و بسیاری دیگر از رهبران ارشد این گروه را تماشا می کردم، همان صحنه دوباره در ذهنم تداعی شد. در طی یک سال گذشته، نتانیاهو سخنان وزیر دفاع خودش، مخالفان داخلی اش، خانواده های گروگان های اسرائیلی و دولت بایدن را نادیده گرفته و به شکل بی رحمانه ای جنگی را که با حمله حماس در 7 اکتبر آغاز شده بود را گسترش داده و تمدید کرده است. اسرائیل که زمانی از آن به عنوان کشور استارتاپ ها یاد می شد اکنون به «کشور منهدم ساختن» معروف شده است و نتانیاهو به مخالفان اسرائیل یادآوری کرده که هیچ نقطه ای خارج از دسترس اسرائیل نیست. با توجه به آسیبی که نیروهای نظامی و سرویس اطلاعاتی اسرائیل به دشمنان متعدد این کشور وارد کرده اند، جای تعجب نیست که نتانیاهو همچون بوش ژست پیروزی به خود بگیرد.
🌿 تردیدی نیست که اقدامات اسرائیل در طی چند هفته گذشته دستاوردهای تاکتیکی قابل توجهی به دنبال داشته است. اسرائیل از منابع اطلاعاتی خود و شکاف ها در ساختار سازمانی حزب الله در کنار اشتباهات رهبران ارشد این سازمان استفاده کرد و توانست عملیات پیچیده انفجار پیجرها و واکی تاکی ها را به اجرا بگذارد. نیروی نظامی اسرائیل همچون جنگ غزه از تسلیحات پیشرفته ارائه شده توسط آمریکا برای ترور سید حسن نصرالله، بر جای گذاشتن آسیب های عظیم در سراسر لبنان و تضعیف توانمندی های راکتی و موشکی حزب الله استفاده کرده اند. نیروی هوایی اسرائیل نیز با حمله به مواضع حوثی های یمن این اقدامات را تداوم بخشیده است. نیروهای زمینی اسرائیل در حال ورود به جنوب لبنان هسند و ایران نیز بدون تردید با اقدام تلافی جویانه اسرائیل بابت حملات موشکی اخیرش مواجه خواهد شد.
🌿 نتانیاهو و وزرای دست راستی اش نیز از جنگ (و واکنش بی رمق آمریکا) برای تشدید خشونت ها و تصاحب زمین های فلسطینیان در کرانه باختری به عنوان بخشی از برنامه بلندمدت خود برای ایجاد «اسرائیل بزرگ» استفاده کرده اند.اما چه چیزی نتانیاهو را از یکسره کردن موضوع و تغییر دائمی موازنه قدرت منطقه ای به سود اسرائیل باز می دارد؟ دستاوردهای تاکتیکی تضمین کننده موفقیت استراتژیک نیستند، اما یک نفر می تواند استدلال کند که اگر بتوان موفقیت های تاکتیکی کافی را به دست آورد، ممکن است بتوان محیط استراتژیک را به شکلی گسترده و پایدار تغییر داد. این هدف اصلی نتانیاهو است اما دلایل قانع کننده ای وجود دارد مبنی بر اینکه او در این راه موفق نخواهد شد.
🌿 اولا آسیبی که اسرائیل به محور مقاومت وارد کرده قرار نیست آن را از دور خارج سازد یا موجب شود که نیروهای نیابتی ایران پرچم سفید بالا ببرند. حزب الله، حماس، حوثی ها و ایران همگی در گذشته از ضرباتی سهمگین جان به در برده اند و تمایل آنها به تلافی این ضربات تنها موجب افزایش شدت اتفاقات سال گذشته خواهد شد.ریختن ده ها تن مواد منفجر بر روی سر گروهی از مردم موجب نمی شود که شما بر آنها فائق بیایید، بلکه عزم آنها را برای گرفتن انتقام یا دست کم توانمندی شان برای توقف این اقدامات را تقویت می کند. حزب الله همچنان به پرتاب راکت و موشک به اسرائیل ادامه می دهد و موجب شده تا بازگشت حدود 60 هزار اسرائیلی به خانه هایشان در مناطق شمالی غیرممکن شود. این گروه در عین حال در طول زمان خود را بازسازی خواهد کرد. رهبران ترور شده قبلا جایگزین شده اند، کادر حزب الله بازسازی و مجددا تجهیز خواهد شد و تاکتیک های جدیدی مبتنی بر درس هایی که از تحولات قبلی آموخته شده طراحی خواهد گردید.
اسرائیل اکنون در حال اعزام نیروهای خود به جنوب لبنان است تا از این اقدامات جلوگیری کند، اما تهاجمات قبلی این رژیم به جنوب لبنان نتیجه چندان مطلوبی به بار نیاورده است.
https://eitaa.com/amniatemeli
28.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آن_سوی_آب
🎥 ببینید: در این منطقه دورافتاده چین چه خبر است؟
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺جمعه نصر بزرگترين رزمايش عبادي، سياسي، نظامي و امنيتي جهان
دکتر فتح الله کلانتری
کارشناس مسائل غرب آسیا
🔸بي سابقه ترين و بزرگترين عمليات موشكي جهان در طول تاريخ، روز جمعه ۱۳ مهرماه از سوي ج.ا.ايران عليه اسرائيل انجام شد.
🔹نماز جمعه نصر مفهوم پیروزی را تغییر داد و «ترس» را ترساند. در اين نماز به تعداد نمازگزاران (حدود ۲٫۵ ميليون نفر) موشك بالستيك به سمت اسرائيل شليك شد. نماز نصر پیوست و مکمل وعده صادق بود. اثرگذاري اين نماز به مراتب بيشتر از عمليات وعده صادق ۱ و ۲ بود. چون هر نفر به اندازه يك موشك بالستيك لرزه به تن رژيم صهوينسيتي انداخت.
با توجه به برگزاری نماز جمعه این هفته تهران به امامت ولی امر مسلمین به بازخوانی ۴ خطبه تاریخی رهبر معظم انقلاب میپردازیم:
الف- سال ۱۳۸۸؛ تاریخیترین نماز جمعه (نماز مبارزه با فتنه)،
ب- سال ۱۳۸۹؛ توصیه به ملتها در آغاز بیداری اسلامی (نماز وحدت ساحات)،
پ- سال ۱۳۹۰؛ اسرائیل رفتنی است (نماز ظلم ستيزي)،
ت- سال ۱۳۹۸؛ حمله موشکی به پایگاه آمریکا از ایامالله است (نماز اقتدار)،
ث- سال ۱۴۰۳؛ مقاومت پیروز است (نماز نصر).
دیپلماسی انقلابی امام خامنه ای (مدظله العالی) در عملیات نصر از یکطرف بیانگر هماهنگی سه ضلع: میدان، مذاکره و رسانه با نماز است و از سوی دیگر بیانگر اقتدارجمهوری اسلامی ایران، شجاعت و قاطعیت مقام معظم رهبری در کنار ملت و سبک جدیدی از تاریخ جنگ و دیپلماسی برای ایجاد نظم مقاومت پايه در جهان است.
امروز، لازم است جهاد گران عرصه تبلیغ و تبیین به تحلیل محتوای عمیق سخنان رهبر معظم انقلاب دامتبرکاته پرداخته و به آن به مثابه منشور جهاد و مقاومت توجه نشان دهند.
عظمت و اقتدار امروز ما مرهون جایگاه رفیع ولایت است و تا زمانی که در مسیر هدایتها و دستورات ولی فقیه حرکت کنیم، امداد و نصرت الهی تأمین خواهد شد.
دشمن صهیونیستی تلاش میکند تا ما دستاوردهای اطلاعاتی و امنیتی این رژیم را با پیروزیهای استراتژیک جبهه مقاومت اشتباه بگیریم. کاملاً مشخص است که میان دستاوردهای اطلاعاتی و امنیتی، با پیروزیهای راهبردی تفاوت زیادی وجود دارد و ترور دردناک رهبران و فرماندهان مقاومت ننه تنها موازنه قدرت را به نفع اشغالگران صهیونیست تغییر نمیدهد، بلکه باعث شکل گیری نظم نوین جهانی با محوریت مقاومت در جهان است.
مدت پنج سال بود که مقام معظم رهبری نماز جمعه نخوانده بود؛ پس از تهدید نتانیاهو معظم له اعلام فرمودند این هفته نماز جمعه را اقامه خواهد کرد. باز هم برای عدهای باورکردنی نبود که رهبری درست بلافاصله پس از تهدید نتانیاهو تصمیم به چنین اقدام خطیری بگیرد چرا که این اقدام علاوه بر آنکه شخص ایشان را میتوانست در معرض خطر قرار دهد میلیونها مردم نمازگزار و مسئولین نظام را نیز در معرض چنین خطری خطری میتوانست قرار بدهد، با همه اینها «جمعه نصر» برگزار شد و بزرگترین مانور شجاعت، عبادت و سیاست را در معرض جهانیان به نمایش گذاشت؛ در این نماز شکوه ملت متعبد و انقلابی ایران را در مصلای تهران دیدیم.
آرامش و طمأنینه رهبری را در مراسم بزرگداشت سید حسن نصرالله پیش از اقامه نماز و سپس در خطبهها و اقامه نماز جمعه و عصر و صحنههای پس از آن مشاهده کردیم، دنیا مبهوت چنین عظمت و شور انقلابی و آرامش ایمانی شد، خبرنگاران و رسانههای داخلی و خارجی مستقیم این نماز را به سراسر جهان مخابره کردند.
خطبه های ایراد شده نشان داد که گوینده آن علاوه بر آنکه امام جمعه مجتهد و دانشمند و عالمی برجسته و عادل است رهبری است حکیم، هوشمند، مدیر، مدبر، زمانشناس، شجاع و تحلیلگری راهبردی در حوزه ملی و بینالمللی است او با سخنان خود نشان داد که یک نظریهپرداز و استراتژیست است که با فهم عمیق خود میتواند مسائل داخلی، منطقهای و جهانی را به خوبی تحلیل کند، نقشه دشمن را به خوبی فهم کند و راه خنثیکردن آن را نیز به خوبی به اهلش برساند این هدایت، شناخت، آگاهی و قدرت تحلیل و ارزیابی درست و اتخاذ مواضع عقلانی و منطقی را در بحبوحه آشوبها و درگیری ها و خطرها و پیروزیها و گاه خسارتها کمتر در رهبری در جهان میتوان مشاهده کرد.
نماز «جمعه نصر» که پس از عملیات غرورآفرین صادق ۲ و در آستانه سالگرد عملیات بزرگ طوفان الاقصی برگزار شد نشانی از تبلور واقعی رابطه امام و امت بود، امامی که علیوار در صحنه ایستاده و با زبان و شمشیر در مقابل دشمنان صفآرایی میکند و امتی که مالکوار و میثمگونه لبیکگوی امام خویش است، این شکوه و عظمت را در جای دیگری نمیتوان پیدا کرد.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺شکست استراتژی بازدارندگی اسرائیل
🔸عواقب حمله اسرائیل به لبنان - اسپوتنیک
یک سال از آغاز دور جدید درگیریهای خاورمیانه با محوریت رژیم اسرائیل میگذرد، آتشهای زیادی در این مدت میان حماس، حزب الله، حوثیها، مقاومت اسلامی عراق و جمهوری اسلامی ایران در برابر رژیم اسرائیل رد و بدل شده اما آنچه اسرائیلیها را به میدان نبرد کشانده یعنی بازدارندگی ایران و گروههای مقاومت نه تنها محقق نشده بلکه در شرف تحقق نیز نیست.
به گزارش اسپوتنیک, دکتر مانی محرابی, کارشناس مسائل سیاسی نوشت; بازدارندگی که مهمترین استراتژی امنیتی اسرائیل محسوب میشود، اکنون به بزرگترین چالش آن تبدیل شده است. تا پیش از وقایع 7 اکتبر 2023 مسئولان اسرائیل چنین تصور میکردند که حماس توانایی ایجاد مشکل امنیتی گسترده را ندارد و حزب الله نیز پیرو جنگ 2006 از توان نظامی سابق برخوردار نمیباشد اما وقایع یک سال اخیر دقیقا عکس این مسئله را نمایش داد. ضمن آنکه مقاومت اسلامی عراق و حوثیهای یمن نیز به صف گروههایی که به طور مستقیم بر علیه اسرائیل دست به عملیات نظامی میزنند اضافه شدند.
به طور قطع هیچ کس در سرزمینهای اشغالی تصور این که جمهوری اسلامی ایران به طور مستقیم و رو در رو اسرائیل را مورد حمله موشکی قرار دهد را نداشت اما این حملات در اوج درگیریهای امنیتی اسرائیل با گروههای مقاومت رخ داد تا برگ تازهای از مشکلات امنیتی را پیش روی اسرائیلیها ورق بزند.
در حالی که دو ماه از ترور اسماعیل هنیه در تهران میگذشت و اسرائیلیها بارها عنوان کرده بودند حملهای از سوی ایران صورت نخواهد گرفت و از حملات موشکی ماه آوریل به عنوان یک استثناء یاد میکردند، دقیقا در زمانی که ارتش اسرائیل در جبهه شمالی درگیر بود ایران حملاتی گسترده تر از ماه آوریل را صورت داد تا استراتژیستهای رژیم اسرائیل را به حالت سردرگمی فرو ببرد.
اسرائیلیها انتظار داشتند پس از حملات گسترده به غزه، قدرت آفندی حماس را نابود کنند اما این طور نشد. این مسئله در مورد حزب الله نیز صادق است و حتی بمباران شدید ضاحیه بیروت نیز توان آفندی حزب الله را از بین نبرده است. آنها به خوبی آموختهاند از چه راهی میتوانند به اسرائیل ضربه بزنند، ارسال پهپادهای تهاجمی، موشکهای کروز و موشکهای بالستیک توسط حزب الله به مناطق شمالی سرزمینهای اشغالی، هدف قرار دادن شهرهای نزدیک به نوار غزه به وسیله راکت توسط حماس، حملات غیر مترقبه و ناگهانی موشکی حوثیها به مراکز مهم اسرائیل و حملات ناگهانی و پیش بینی نشده مقاومت اسلامی عراق از جبهه شرق علیه نقاط حیاتی اسرائیل. در این میان ایران نیز عملا اثبات کرده هر زمان که بخواهد حملات گسترده موشکی را علیه مراکز نظامی اسرائیل انجام خواهد داد و حملات ماه آوریل یک استثناء نبوده است.
اما مسئله مهم تر این است که ایران و نیروهای مقاومت هر زمان که اراده میکنند اسرائیل را هدف قرار میدهند و آنها هستند که زمان و مکان حمله را مشخص میکنند. در مقابل، اسرائیل به طور رسمی تبدیل به نیرویی شده که فقط به واکنش میپردازد، واکنشهایش بازدارندگی ایجاد نمیکنند و صرفا به سیستم دفاع موشکی خود متکی هستند و در این شرایط سیستم دفاع موشکی برای نیروهای رژیم اسرائیل عملا از یک ابزار دفاعی به یک استراتژی دفاعی تبدیل شده است.
ضمن آنکه حمله موشکی وعده صادق دو ایران، دست رژیم اسرائیل را در بازی رسانهای نیز رو کرد و از عملیات جنگ روانی نتانیاهو جلوگیری نمود. نتانیاهو قصد داشت تا حملات ارتش خود به ضاحیه بیروت را به عنوان یک دستاورد گسترده جهت پوشاندن ضعفهای ارتش رژیم اسرائیل به نمایش عموم بگذارد و در این رابطه شاید هدف او در سیاست داخلی و کم کردن فشارهای عمومی بسیار پررنگ تر از سیاست منطقهای بود اما حملات موشکی ایران مجددا وی را در موضع ضعف قرار داد و نواقص دکترین جنگی و سیاستهای نظامی و منطقهای وی را برای عموم آشکار ساخت.
اکنون رژیم اسرائیل به جای تحمیل بازدارندگی به نیروهای مقاومت با جمعی از گروههای نظامی مقاومت رو به رو است که از لحاظ گستردگی جغرافیای نظامی دست بالا را دارند، زمان و منطقه عملیات را آنها مشخص میکنند، عملیاتهای از راه دور رژیم اسرائیل تاثیری بر قدرت آفندی آنها ندارد و در مواقع ضروری از حمایت جمهوری اسلامی ایران در قالب حملات گسترده موشکی رو در رو بهره مند هستند.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روشنگری بینقص سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
🔸 خیلی به درد این ایام میخوره حتما گوش کنید!
https://eitaa.com/amniatemeli
🔷 برندگان جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۲۴
🔹 «دارون عجم اوغلو»، «سیمون جانسون» و «جیمز رابینسون»، اندیشمندان بلند آوازه و صاحبنظران و پژوهشگران والامرتبه وچهرههای نام آشنای اقتصاد سیاسی در جهان، به عنوان برندگان جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۲۴ اعلام شدند.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آن_سوی_آب
🎥 ببینید: چرا بازار مسکن ترکیه پرتنش شده؟
مسکن طی سال اخیر اوضاعی بحرانی پیدا کرده و منجر به زد و خورد و ۱۱ کشته شده
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آن_سوی_آب
🎥 ببینید: نفوذ روسها بین ترامپیستها؟
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺معماران جهاد و شهادت در اوج هنرنمایی آسمانی میشوند
فتح الله کلانتری عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی
🔸طی نیم قرن گذشته که فرهنگ مقاومت و ایثار و شهادت با محوریت ج.ا.ایران در منطقه و جهان فراگیر شده است، همواره شاهد یک نکته اساسی و مهم بوده ایم و آن این است که عاشقان جهاد و شهادت با سرعت زیاد آسمانی شده و به سمت خداوند شتابان در حرکتند.
اولین معمار امام خمینی(ره) بود که در اوج اقتدار کشور و تثبیت انقلاب اسلامی، بلافاصله پس از اتمام جنگ، آسمانی شد.
دومین معمار جهادی حاج قاسم سلیمانی، اسطوره و نماد مقاومت، معمار مبارزه با تروریسم و مرد میدان بود که پس از نابودی داعش آسمانی شد.
سومین معمار سید حسن نصرالله بود که پس از استحکام ساخت درونی قدرت در حزب الله و تبدیل آن به یک کنشگر جهانی و جهادی، آسمانی شد.
چهارمین معمار یحیی سنوار کابوس صهیونیسم بین الملل و آمپریالیسیم جهانی بود که پس از به زانو در آوردن ارتش عنکبوتی رژیم صهیونیستی به عنوان مغز متفکر طوفان الاقصی آسمانی شد.
این معماران جهادی فرزند مقاومت و پرورش یافته مکتب هستند.
مقاومت قائم به مکتب است، در فرهنگ مقاومت شکست وجود ندارد، در فرهنگ مقاومت تکلیف جای خود را به شکست داده است، به همین دلیل نتیجه مقاومت همواره پیروزی است.
تفاوت اساسی جنگ و مقاومت این است که جنگجو ها به دنبال اجرای مأموريت و پیروزی هستند اما جهادگران در مقاومت به دنبال ادای دین و تکلیف هستند، در تکلیف شکست وجود ندارد و مجاهد همواره پیروز است. اما در جنگ هم شکست وجود دارد و هم پیروزی،
نتیجه جنگ چهار حالت است:
الف- برد،
ب- باخت،
پ- برد- برد،
ت- باخت- باخت.
نتیجه مقاومت همواره برد و پیروزی است، در فرهنگ مقاومت شکست تاکتیکی و نقطه ای یا به عبارتی دیگر شکست نظامی وجود دارد اما در فرهنگ مقاومت شکست راهبردی وجود ندارد، مقاومت چون برگرفته از مکتب است هیچ وقت در سطح راهبردی شکست نمی خورد و همواره پیروز است.
فرهنگ عاشورا چون برگرفته از مکتب امام حسین(ع) نه تنها شکست نخورده است، بلکه برای همیشه و علی الابد ماندگار شده است، چون خون بر شمشیر است، خون ریشه در مقاومت و مکتب دارد اما شمشیر ریشه در جنگ دارد.
مقاومت قائم به مکتب است، قائم به فرد نیست، اما جنگ قائم به دکترین و آئین نامه و افراد است، پس در مقاومت شکست وجود ندارد اما در جنگ شکست وجود دارد.
https://eitaa.com/amniatemeli
هدایت شده از مطالعات آمریکا اروپا
📌بر اساس آخرین اخبار از جنگ اوکراین،روسیه تقریباً نیمی از سرزمینی را که اوکراین در منطقه کورسک تصرف کرد پس گرفته است.
- نیروهای روسی حدود 46 مایل مربع (تقریباً 120 کیلومتر مربع) از اراضی را که از زمان تهاجم در آگوست 2024 تحت کنترل اوکراین بود، بازپس گرفتند.
🔺تعدادی از واحدهای نظامی کره شمالی وارد جنگ با اکراین شدند
گفته شده روسیه برای آزادسازی مناطق اشغال شده کورسک از این نیروها استفاده می کند
https://eitaa.com/teroriism
♦️ هماهنگیِ بزرگ علیه حاکمیتِ ملّی ایران
🔻 احتمال تکرارِ تجربۀ جنگِ کانالِ سوئز در ۱۹۵۶ در خلیج فارس
✍ دکتر حمید احمدی
🧰 استاد دانشگاه تهران
🔻در حالیکه جمهوری اسلامی، درگیر بحرانهای منطقهای مربوط به جهانِ عرب شده و در نتیجه آن، جهان در انتظار کشمکش بزرگ میان جمهوری اسلامی و اسراییل است، برخی همسایگانِ جنوبی ما که سالهاست مدعی حاکمیت بر جزایر تاریخی ایران در خلیج فارس هستند، از فرصت استفاده کرده و علاوه بر چین و روسیه، اینک به گونهای بیسابقه، حمایت اتحادیه اروپا را در تأیید ادعای خود دربارۀ جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک را بدست اوردهاند.
🔻بیگمان این یک اقدامِ حساب شده و تلاش برای مشروع جلوه دادن ادعای امارات عربی متحده، پیش از هرگونه اقدام نظامی برای اشغالِ جزایر ایران یا در گرماگرم درگیری نظامی میان اسراییل و جمهوری اسلامی و یا در پی تضعیفِ توان نظامی ایران بدنبالِ تهاجم نظامی اسراییل به ایران
است.
🔻این امر مرا به یاد ماجرای جنگ کانال سوئز در اکتبر ۱۹۵۶ [میلادی] میاندازد که در گرماگرم تهاجم فرانسه و انگلستان به مصر، اسراییل در یک حملۀ غافلگیر کننده از شرق به مواضعِ مصر در کانال سوئز حمله بُرد تا به اهداف از پیش طراحی شدۀ خود دست یابد.
🔻امیدواریم امارات عربی متحده و کشورهای حامی آن، مرتکب چنین اشتباهی نشوند، چون بدون شک در این پروژۀ خود شکست خواهند خورد و روزگارِ ایران همیشه چنان نخواهد بود که آنها آرزویش را دارند. تجربۀ تاریخی نشان داده است که ایران همیشه قفنوسوار از دلِ خاکسترهای ناشی از ویرانیهای گوناگون، دوباره سر بر آورده و در رستاخیزی دوباره، توانِ ملی خود را زنده خواهد کرد.
🔻نیروهای جان برکفِ مسلح ایران باید با هوشیاری تمام، مواظب حرکتهای ایذایی همسایگان پُر ادعای جنوبیمان باشند و به دیپلماسی و سفرهای خوشبینانه و گاه توهمی دولتمردانِ ما در جلب دوستی آنها، دل نبندند.
اجلاس مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا و حمایت اتحادیه از ادعاهای امارات بر جزایر ما، آشکارترین نشان نابهنگام بودنِ دیپلماسی دیرهنگامِ دولتمردان و دست اندکاران سیاست خارجی است
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در آخرین درگیری شهید یحیی السنوار با نیروهای اشغالگر چه گذشت؟
https://eitaa.com/amniatemeli
🔴امارات متحده عربی که امروز مدعی بخشی از خاک ایران شده، در طول تاریخ، جزئی از خاک ایران بوده است!
بررسی تاریخ غرب آسیا و حاشیه خلیج فارس نشان میدهد سرزمینی که امروزه با نام امارات شناخته می شود، در دوره های مختلف زمانی جزئی از خاک ایران بوده است:
◀️دوره هخامنشیان (حدود ۵۵۰-۳۳۰ قبل از میلاد): در این دوران، قلمرو هخامنشیان به مناطقی از خاورمیانه و شبهجزیره عربستان گسترش یافت که شامل بخشهایی از امارات کنونی نیز میشود.
◀️دوره ساسانیان (۲۲۴-۶۵۱ میلادی): در این دوره، امارات کنونی بهعنوان بخشی از ایالتهای ساسانی قرار داشت. ساسانیان در این منطقه نفوذ فرهنگی و اقتصادی زیادی داشتند.
◀️حکومت صفویان (۱۵۰۱–۱۷۲۲ میلادی) در سال ۱۶۲۲ میلادی، شاه عباس صفوی با کمک بریتانیاییها، پرتغالیها را از جزیره هرمز بیرون کرد و کنترل مناطق ساحلی جنوب خلیج فارس را مجدداً به دست آورد. پس از آن، سواحل جنوبی خلیج فارس، از جمله مناطقی که امروزه بخشی از امارات متحده عربی هستند، به عنوان بخشهای تحت نفوذ صفویان شناخته میشدند.
◀️دوره قاجار (۱۷۸۹-۱۹۲۵): در این دوره، ایران تلاشهایی برای حفظ نفوذ خود در نواحی جنوبی و خلیج فارس داشت. برخی از مناطق امارات تحت حاکمیت محلی و برخی دیگر بهطور مستقیم تحت کنترل ایران بودند.
◀️کشور امارات متحده عربی در ۲ دسامبر ۱۹۷۱ میلادی تشکیل شد. این کشور با اتحاد ۷ شیخنشین (ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، فجیره، امالقوین و راسالخیمه) به وجود آمد.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید: تماشا کنید: رابطهای که از قبل ۵۷ تیره بود
🔹 چرا رابطه شاه با اسرائیل در سالهای آخر، شدیداً شکراب شده بود؟
https://eitaa.com/amniatemeli
کوتاه درباره استراتژی شهید یحیی السنوار در برابر اسرائیل
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
زندگی یحیی السنوار به قول ادیبان دنیای مغرب زمین، سراسر تراژدی بود! این رزمنده و فرمانده بی نظیر، سراسر عمر خود را به جهاد گذراند؛ یا در زندان صهيونيست ها بود و یا در میدان در برابر آنها. او کاراکتری تماما و بالذات امنیتی و خودساخته بود ( تا آنجاییکه همین صفت اش باعث شد او موسس سازمان امنیت داخلی حماس - المجد - شود) و همین ویژگی شخصیتی، دستیابی به او را برای اسرائیل بسیار سخت کرده بود! اما باید توجه داشته باشیم که *السنوار برخلاف شهید هنیه و نصرالله ترور نشد بلکه در میدان نبرد و در میانه میدان، مردانه به شهادت رسید* . این نکته ثابت میکند که رسیدن به السنوار برای ساختار اطلاعاتی اسرائیل تا آخرین لحظه ممکن نبوده است!!
یحیی السنوار گام اول استراتژی خود علیه اسرائیل را مقابله اطلاعاتی و امنیتی ترسیم کرده بود. او معتقد بود که تا جاسوسان اسرائیلی از بین نروند مبارزه با اسرائیل به نتیجه مطلوب نمیرسد. این تجربه هم باید برای ما و در بحث تغییر استراتژی مقابله با اسرائیل مورد توجه قرار بگیرد. اسرائیل یک دولت میلیتاریستی است که ترور کردن مبتنی بر ارسال اطلاعات از سوی نفوذی ها در کشورهای هدف، از اصلی ترین و پرکاربردترین راهبردهای آن رژیم بوده که متأسفانه ضربات سنگینی را نیز به محور مقاومت وارد کرده است. فراموش نکنیم که در دنیای حکمرانی دیتا، در پاسخ به این پرسش قدیمی که *" آیا علم بهتر است یا ثروت؟ باید گفت اطلاعات از هر دو مفید تر است!!*
https://eitaa.com/amniatemeli
44.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو / از ملک فیصل عربستان چه میدانید؟
🔹از منسوخ کردن بردهداری تا حمایت شدید از فلسطین
🔹اولین شوک نفتی جهان چگونه رقم خورد؟
🔹چگونگی ترور ملک فیصل
🔹آیا تحریم نفتی دلیل اصلی ترور فیصل بود؟
🔹اگر ملک فیصل کشته نشده بود، اکنون سیاست های عربستان به چه صورت بود؟
https://eitaa.com/amniatemeli
اسرائیل؛ ویترینی برای نمایش ذات غربی ها در خاورمیانه
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
با ذهنی مبتنی بر گزاره های تاریخی، پر واضح است که متاسفانه جهانی را امروز نظاره گریم که با شتابی نامعقول و بیش از پیش، به طرف سرگشتگی سیاسی، ریاکاری سیستماتیک، استاندارهای دوگانه و حتی بیگانه، بی هویتی و بی مسئولیتی حرکت میکند. دهه هاست نئولیبرال ها و آرمان گراها تبلیغ و توجیه کردند که؛ گسترش حقوق بین الملل و نهادگرایی وابسته به آن، جهان را امن تر و مسئولیت پذیرتر از گذشته خواهد کرد! اما واقعیت و موجودیتی به نام " فلسطین " و ماشین نسل کشی به نام اسرائیل ( که همین دولت اسرائیل با تایید سازمان مللی تاسیس شد که همان طرفداران گسترش حقوق در روابط بین الملل آن را بنا گذاشتند و توسعه دادند) خط بطلانی بر این ادعای تئوری پردازان غربی کشید و نشان داد همه آنچه که در روابط بین الملل به نام < نهاد ها > وجود دارد و میشناسیم، چیزی جز یک روبنای شیک سیاسی غربی نیست و زیر بنا و هدف، توسعه حکمرانی جهانی غرب است!
غربی ها و اندیشه سیاسی بیشتر دولت هایشان یعنی لیبرالیسم، در حقیقت نوعی ریاکاری توسعه یافته و نرم است که ژست دلسوزان و منادیان عدالت و توسعه را به خود میگیرند اما در واقع، همان صاحبانی هستند که " دستکش مخملی بر دست های چدنی " دارند! برای مثال، اگر آنها در کشورهایی مثل ایران با انگیزه سیاسی آشوب به پا کنند و در این حین کسی کشته و زخمی شود ( جدای از پروپاگاندای رسانه ای شان و پمپاژ disinformation - اطلاعات دروغ) تریبون ها، دولت ها، نهادهای بین المللی، احزاب، اپوزوسیون، سلبریتی ها و ... که با آنها هماهنگ اند را، به خط میکنند تا ایران را محکوم (و حتی به نوعی تکفیر) کنند و در نهایت بر مبنای همان اخبار و اطلاعات و واکنش ها، ایران را تحریم و تهدید میکنند! اما اگر متحدانشان مانند نتانیاهو در اسرائیل یا آنگ سان سوچی در میانمار مرتکب نسل کشی سازمان یافته مسلمانان شوند، نه تنها اقدامی نخواهند کرد بلکه ممکن است آن را در جهت خاصی نیز توجیه کنند ( برای مثال، آمریکاییها حملات اسرائیل به غزه را دفاع از خود میدانند و به همین خاطر، صادرات تسلیحات به این دولت را حتی در حین نسل کشی فلسطینیان در یکسال اخیر قطع نکردند - لازم به ذکر است که بزرگترین کمک نظامی تاریخ در اواخر دولت اوباما دموکرات و معاونت اش بایدن در ۲۰۱۶ و به مبلغ ۳۸ میلیارد دلار صورت گرفت - یا آنگ سان سوچی از متحدان غرب در میانمار، روزگاری از دست غربی ها جایزه صلح نوبل و ساخاروف! میگیرد اما بعدها زیر سایه سکوت نهادهای بین المللی، از آتش زدن و کشتار مسلمانان روهینگیایی به دست حامیان سیاسی و نظامی اش دفاع میکند!! )
از این دست تناقضات در تاریخ سیاسی غرب به وفور موجود است اما در این میان تکلیف ما چیست!؟ با جهانی متناقض، بی رحم و نهادهای بین المللی بی خاصیت اش چه کنیم؟! در کنار آن، با سیاستمداران و بعضا مسئولان داخلی که با وجود این میزان از تاریخ عبرت آموز، هنوز با وعده صلح و آتش بس آنهم از طرف دشمن، مردد میشوند و اقدامات متناسب و ضروری را به آینده ای مبهم موکول میکنند چه کنیم؟! در پاسخ باید گفت که، در منطق روابط بین الملل به دلیل ماهیت و سرشت طبیعی آن، همه چیز حتی ذی حق بودن، تابعی از < قدرت و الزامات آن > است و اگر این واقعیت نادیده انگاشته شود یا در دستیابی و ارتقا آن تعللی صورت بگیرد، یک ملت ضربات جبران ناپذیری متحمل خواهد شد. ( قدرت؛ صرفا سخت افزار نظامی نیست هرچند بخش مهمی از آن است اما در جهان امروز نقش اطلاعات و سیستم مدیریتی و تصمیم سازی که بتواند به سرعت و متناسب واکنش نشان دهد بیشتر به مفهوم قدرت عینیت می بخشد). مضافا، باید این واقعیت تلخ را نیز پذیرفت که، اغلب سیاستمداران معامله گرند و تفکر استراتژیک و امنیتی به ندرت در ذهن محدود آنان جای میگیرد ( چرا که سقف آرزوی بسیاری از آنان و طرفدارانشان، انتخابات و حواشی آن است!)
مدیران استراتژیک و نه سیاسی، ارزش زمان، ابزار و ساختار چابک را برای شکل دادن به بهترین و متناسب ترین تصمیمات به شکل بالفطره میدانند و آن را فدای اهداف شخصی یا گروهی نمیکنند!! آنها تصمیم سازی را نه به جهت رفع تکلیف ( که عمدتا ماهیت سیاسی دارد و صرفا برای جلب رضایت مدیران بالادستی است)، بلکه به منظور ارتقا سیستم که در بلند مدت، تبدیل به یک الگو مدیریتی کارآمد نیز میشود صورت میدهند. دستیابی به این سطح از مدیریت، با گسترش فرهنگ < عملگرایی و عقلگرایی در مدیریت > و < رفع محدودیت در روش ها > امکان پذیر است.
https://eitaa.com/amniatemeli