✅تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت:
بخش دوم
🔸۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی میباشد؛
🔸۲- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازهگیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازهگیری کرد؛
🔸۳- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهرهگیری میشود.
و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیرگذاری بر انتخابها، فرآیند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است؛
🔸۴- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزشها و هویتهای اجتماعی میشود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی میگردد.
🔸۵- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکسالعمل است.
🔸۶-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولتها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است؛
🔸۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود.
جنگ نرم نیز همانند جنگ سخت اهداف مختلفی دارد و قاعدتا هدف غایی هر دو آنها تغییر کامل نظام سیاسی یک کشور است که البته با اهداف محدودتر هم انجام میگیرد.
در حقیقت جنگ نرم و جنگ سخت یک هدف را دنبال میکنند و این وجه مشترک آنهاست، در هر صورت هدف اصلی این جنگ، اعمال فشار برای ایجاد تغییر در اصول و رفتار یک نظام و یا به طور خاص تغییر خود نظام است.
💠اهداف جنگ نرم:
⚡️۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
⚡️۲- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
⚡️۳- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بیاعتمادی و ناامنی روانی.
⚡️۴- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
⚡️۵- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفتهای کشور.
⚡️۶- بیتفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
⚡️۷- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخههای مختلف نظامی و امنیتی.
⚡️۸- ایجاد اختلاف در سامانههای کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
⚡️۹- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامهها و...
⚡️۱۰- تقویت نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
⚡️۱۱- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیلهای نادرست و اغراق آمیز.
جنگ نرم به ابزارها و امکاناتی نیازدارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند.
💠ابزارهای جنگ نرم:
جنگ نرم با پشتوانه قدرت نرم انجام میگیرد.
بنابراین تمامی ابزارهای حامل قدرت نرم را باید به عنوان ابزارهای جنگ نرم مورد توجه و شناسایی قرار داد. این ابزارها انتقال دهنده پیامها با اهداف خاص هستند.
در عصر ارتباطات با تنوع ابزاری برای انتقال پیام از یک نقطه به نقطه دیگر هستیم.
🎬رسانهها شامل رادیو، تلویزیون و مطبوعات، عرصههای هنر شامل سینما، تئاتر، نقاشی، گرافیک و موسیقی، انواع سازمانهای مردم نهاد و شبکههای انسانی در زمره ابزار جنگ نرم به شمار میآیند.
با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزار مختلفی استفاده میشود میتوان گفت که به همان نسبت نیز گروههای مختلفی را مورد هدف و مبارزه قرار میدهد.
ادامه دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس ایرانی:
نام خلیج فارس یک بحث و نامگذاری تاریخی و غیرقابل تغییر است/این نامگذاری در گذشته انجام و در بسیاری از مکتوبات یونانی هم به آن اشاره شده است/تمام تاریخنگاران عرب و مسلمان همچون ابن یعقوبی، مسعودی، ابوریحان بیرونی، شریف ادریسی، ابن بطوطه، ابن خلدون، طبری و یاقوت حموی به این نامگذاری اشاره کرده اند/امیر سابق قطر گفته بود این خلیج برای شما ایرانی ها خلیج فارس است و برای این نام، تمام دلایل را در اختیار دارید، ما بر آن نام دیگری گذاشته ایم و هیچ دلیلی هم در اختیار نداریم.
@amniatemeli
26 دی؛ سالروز شهادت اولین شهید هستهای ایران اردشیر حسینپور ، شهید گمنامی که در میان بی خبری و تکذبیهها به خاک سپرده شد.
روحش شاد و راهش پررهرو باد...
@amniatemeli
✅چه افراد و تشکلهایی هدف جنگ نرم هستند؟
🔺بخش سوم:
💠همه افراد جامعه میتوانند بخشهای مشخصی باشند که مورد نظر راه اندازان جنگ نرم قرار گرفتهاند و البته این موضوع وابسته به هدفی است که بانی جنگ نرم آن را دنبال میکند.
🔅اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم بستگی به هدف آنها دارد که میان مدت است یا عمومی و با توجه به هدف اقشار را تحت نظر میگیرند اما در حالت کلی میتوان گفت که گروههای هدف در جنگ نرم، رهبران، نخبگان و تودههای مردم هستند.
🌀نخبگان نیروهای میانی را تشکیل میدهند و میتوانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند.
🔹نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، میتوانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و روحیه ملت را درهم بشکنند.
در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود گروهها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار میدهند و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند. مانند استفاده از قومیتهای مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی وعلمی.
🔸با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی استفاده میشود پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوتتر است. جنگ رسانهای میتواند تودههای مردم را تحت تأثیر قرار بدهد و به همین شکل در جنگ علمی نخبگان را مورد هدف قرار دهد.
🍂افراد مورد نظر جنگهای نرم وابسته به هدف جنگهای نرم نیستند بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد در نتیجه افراد بیشتری درگیر میشوند اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده ابزار نظامی است تنها گروههای نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرارمی گیرند.
📳در جنگ نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانههای، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف از تاکتیکهای متنوعی مختلفی استفاده میشود.
💢تاکتیکهای جنگ نرم:
⚡️۱- برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، رسانهها، واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
⚡️۲- تلطیف و تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمهای پر فضیلت) استفاده میشود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
⚡️۳- انتقال: انتقال یعنی اینکه اقتدار، حرمت و منزلت امری مورد احترام به چیزی دیگر برای قابل قبولتر کردن آن منتقل شود.
⚡️۴. تصدیق: تصدیق یعنی اینکه شخصی که مورد احترام یا منفور است بگوید فکر، برنامه یا محصول یا شخص معینی خوب یا بد است.
تصدیق فنی رایج در تبلیغ، مبارزات سیاسی و انتخاباتی است.
⚡️۵- شایعه: شایعه در فضایی تولید میشود که امکان دسترسی به اخبار و اطلاعات موثق امکان پذیر نباشد.
⚡️۶- کلیگویی: محتوای واقعی بسیاری از مفاهیمی که از سوی رسانههای غربی مصادره و در جامعه منتشر میشود، مورد کنکاش قرار نمیگیرد. تولیدات رسانههای غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از مفاهیمی مانند جهانی شدن، دموکراسی، آزادی، حقوق بشر و... است.
اینها مفاهیمی هستند که بدون تعریف و توجیه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمینهای مشخص بکار گرفته میشوند.
⚡️۷- دروغ بزرگ: این تاکتیک قدیمی که هنوز هم مورد استفاده فراوان است، عمدتاً برای مرعوب کردن و فریب ذهن حریف مورد استفاده قرار میگیرد.
⚡️۸- پاره حقیقتگویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح میشود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.
⚡️۹- انسانیتزدایی و اهریمنسازی: یکی از موثرترین شیوههای توجیه حمله به دشمن به هنگام جنگ (نرم و یا سخت)، «انسانیت زدایی» است.
چه اینکه وقتی حریف از مرتبه انسانی خویش تنزیل یافت و در قامت اهریمنی در ذهن مخاطب ظاهر شد، میتوان اقدامات خشونت آمیز علیه این دیو و اهریمن را توجیه کرد.
⚡️۱۰- ارائه پیشگوییهای فاجعهآمیز: در این تاکتیک با استفاده از آمارهای ساختگی و سایر شیوههای جنگ روانی (از جمله کلیگویی، پاره حقیقتگویی، اهریمنسازی و...) به ارائه پیشگوییهای مصیبتبار میپردازند که بتوانند حساسیت مخاطب را نسبت به آن افزایش داده و بر اساس میل و هدف خویش افکار وی را هدایت نمایند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخاطر یک مُشت دلار
🔹این ویدیو تنها بخشی از اعترافات اپوزیسیون از کاسبی با پروژههای براندازی است.
🔹در واقع به نظر میآید افشاگریهای براندازان در موضوع کاسبی علیه یکدیگر بهدلیل دعوا برای سهمخواهی بیشتر است.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دانش آموز #شهید بهنام محمدی
@amniatemeli
✅اهمیت اندیشکده مرکز امنیت نوین آمریکا
🔹اندیشکده مرکز امنیت نوین آمریکا یک اندیشکده نظامیگرای مهم در پایتخت آمریکا به ویژه برای دولتهای دموکرات به شمار میرود. این اندیشکده توسط وزارت امور خارجه و پنتاگون تأمین مالی میشود و در میان همه اندیشکدهها بیشترین پول را از شرکتهای اسلحهسازی طی چند سال گذشته دریافت کرده است. این اندیشکده بیش از همه توسط شرکتهای نفتی، بانکهای بزرگ، و دولتهای دست راستی تأمین مالی میشود ــ اینها اساساً مخربترین نیروهای موجود بر روی زمین هستند.
🔸از نظر رئیسجمهور جو بایدن، اندیشکده مرکز امنیت نوین آمریکا به مثابه مزرعهای است که صاحبمنصبان مهم در درون دولتش در آنجا پرورش مییابند. در حقیقت، حداقل ۱۶ دانشآموخته اندیشکده مرکز امنیت نوین آمریکا در حال حاضر در مناصب کلیدی در پنتاگون و وزارت امور خارجه حضور دارند.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
🔻در محیط پر التهاب جنگ هیبریدی؛ جنگ هوشمند بر استفاده از هوش مصنوعی تمرکز ویژه ای دارد و با چهار ویژگی کلیدی مشخص میشود:
1-افزایش قابلیتهای مرتبط با پردازش اطلاعات،
2- تصمیمگیری سریع و تاثیرگذار،
3-استفاده و بهره گیری از گروهها،
4- و در نهایت به کارگیری جنگ شناختی.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا اعدام «علیرضا اکبری» برای رسانهها و مقامات غربی مهم شد؟!
🔹بمب خبری این اعدام در رسانههای غربی و واکنشها، از مریم رجوی تا مقامات غربی
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمانده سابق فرماندهی عملیات ویژه: شهید سليمانی در میدان حرفهای خود را عملی میکرد
🔹فرمانده رژیم صهیونیست: او رقیب کاری من بود، همه جا بود، روزی سوریه، روزی عراق و همه میدان های نبرد.
🔹 سليمانی تنها کسی بود مانع سقوط بغداد توسط داعش شد، در چشم ایرانی ها او یک دلاور بود و تشییع میلیونی او پشتوانهای اصیل داشت.
@amniatemeli
#آموزش_سیاسی
🔹ایدئولوژی سیاسی
هیچ کس جهان را چنان که هست ، نمی بیند. همه ما به جهان از پشت پرده نظریه ها ، پیش فرض ها و فرضیه ها می نگریم . این نوع از نگاه کردن ، در ژرف ترین لایه ها ، ریشه در اعتقادها و باورها دارند که معمولا " ایدئولوژی سیاسی " نامیده می شوند . هرکدام از این ایسم ها ( لیبرالیسم ، سوسیالیسم ، فمینیسم ، فاشیسم و مانند آن ها ) چارچوب فکری متمایزی ایجاد می کنند که به زندگی انسان نقش خاصی می دهد . همانطوری که در بخش دوازدهم بیان شد ، ایدئولوژی یکی از بحث برانگیزترین مفاهیمی است که در تحلیل سیاسی با آن مواجه می شویم . اصطلاح ایدئولوژی اولین بار در قرن هیجدهم توسط فیلسوف فرانسوی " دستوت دوتراسی " و برای اشاره به اندیشه های جدید یا اندیشه شناسی بکار رفت . اما در قرن نوزدهم در نوشته های مارکس معنای ماندگاری به این اصطلاح داده شد . مارکس ، ایدئولوژی را " اندیشه طبقه حاکم " معنا کرد . یعنی طبقه ای که نیروی مادی حاکم بر جامعه بوده و در عین حال نیروی فکری حاکم نیز هست . طبقه ای که ابزار تولید مادی و ذهنی را در دست دارد . او معتقد بود که ایدئولوژی ، دروغی است برای پنهان کردن تضادهای جامعه و به بند کشیدن انسان هایی که قصد رهایی از قیدها را دارند . بعدها متفکرانی مانند پوپر و آرنت ، ایدئولوژی را وسیله کنترل جامعه قلمداد کرده و معتقدند که ایدئولوژی یک نظام فکری بسته ایجاد می کند که با شکل انحصاری خود حقیقت را پنهان و لذا جامعه ایدئولوژیک از تحمل اندیشه های مخالف و باورهای رقیب خلاص می شود . متفکری مانند مایکل اوکشات نگاهی محافظه کارانه به ایدئولوژی داشته و معتقداست که جهان عمدتا فراتر از توان درک ذهن انسان بوده و انسان در دریایی بیکران و عمیق سفر می کند . لذا ایدئولوژی مجموعه اندیشه هایی است که واقعیت سیاسی را تحریف می کند ، چون مدعی است که چیزی را توضیح می دهد که دور از فهم و درک است . جالب است که اسامی نام برده شده گرچه ایدئولوژی را از منظر خود تبیین کرده ولی با کمی دقت می توان دریافت که خود این تعریف ها با ارزش ها و گرایشات سیاسی خاصی همراه بوده است . اندرو هیود در این زمینه می نویسد که تعریفی اختصاصی از ایدئولوژی، باید بی طرفانه باشد . این تعریف بی طرفانه می تواند این باشد که :
ایدئولوژی یک نظام اعتقادی دارای گرایش عملی است یعنی مجموعه ای از اندیشه های به هم پیوسته که عمل سیاسی را به طریقی هدایت کرده یا به آن الهام می بخشد .
منبع : کتاب سیاست اندرو هیود
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید سلیمانی ترسی از گلوله نداشت و بین خمپاره ها قدم می زد
دبیر کل حزب الله لبنان در مراسم ادبیات مقاومتی شهید سلیمانی:
🔹حاج قاسم پروژه اسرائیل را از بین برد.
🔹کار حاج قاسم فقط حمایت لجستیکی نبود بلکه نیروی معنوی و شجاعت بود.
🔹فرماندهانی در جبهه مقاومت داریم که پتانسیل حاج قاسم را دارند.
🔹به قول رهبرانقلاب امروز شهید سلیمانی بیشتر از ژنرال سلیمانی دشمن را می ترساند.
🔹شهید سلیمانی چند سال آخر عمرش معروف شد؛ سالها در گمنامی بود.
🔹بعضی از اینکه عکس حاج قاسم در شهرهای عربی بالا رفت ناراحت شدند؛ چون حقیقت او را می دانستند.
@amniatemeli
🔸در نسل چهارم، به خاطر افزایش استفاده از فناوریهای جدید، مرز بین جنگ و سیاست مبهم، تیره و تار میشود. این که جنگ را مختص به نیروی نظامی بدانیم در نسل چهارم رنگ میبازد. وزن جنگ نرم، تقابل فرهنگی و جنگهای سایبری در نسل چهارم اهمیت مییابد به نحوی که جنگهای ترکیبی را هم در دسته چهارم قرار میدهند؛ یعنی استفاده همزمان از تمام این ظرفیتها برای ضربه زدن به دشمن.
🔹در نسل چهارم ما با طیف متنوع از تهاجمات مواجهیم به نحوی که امروز میتوان گفت تمام جنگهای موجود هیبریدی است؛ یعنی جنگ غیرترکیبی دیگر نداریم و فقط مختصات جنگها متفاوت شده است، مثلا دولتها از قدرت سایبری یا قدرت اقتصادی خود استفاده میکنند.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستاوردسازی با دروغ
🔹این روزها رسانههای ضدایرانی به دروغ اعلام میکنند که قرار است فردا صبح یکی از قاتلان مدافعان امنیت اعدام شود و از مخاطبان خود میخواهند جلوی زندان بروند.
🔹بعد از اینکه معلوم میشود خبر دروغ بوده، این رسانهها میگویند چون چند نفر مقابل زندان رفتند، فراخوان موفقیتآمیز بوده و فعلا جلوی اعدام گرفته شده است!
@amniatemeli
✅برخى از اهداف جنگ روانى:
1 ــ تأثیر گذارى بر افکار ملت های مورد هدف بر پایه دروغ های تاریخی.
2 ــ ترساندن از فقر یا قدرت خارجى سرکوبگر و دعوت به تسلیم و سازش.
3 ــ اختلاف افکنى در صفوف مردم و مقام هاى نظامى و سیاسى.
4 ــ اشاعه بذر یأس و نومیدى در میان مردم و بویژه نسل جوان.
5 ــ کاهش روحیه و کارآیى رزمى جهت زمان جنگ نظامى.
6 ــ ایجاد اختلال در سامانه هاى کنترلى و ارتباطى کشور هدف.
7 ــ تبلیغات سیاه بوسیله شایعه پراکنى، جوسازى، نمونه سازی.
8 ــ ایجاد حرکت هایی به دلیل مسائل مذهبى، قومى، سیاسى و اجتماعى.
9 ــ تلاش براى بحرانى و حاد نشان دادن اوضاع از راه ارائه اخبار و تحلیل های نادرست.
10 ــ پخش شایعات و دامن زدن به آن براى ایجاد جو بى اعتمادى و ناامنى روانى.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آمریکا با ترور سردار سلیمانی موفقیتی کسب نکرد و راه فرماندهان شهید ادامه دارد
▪️مصاحبه اختصاصی با دبیر کل شورای عالی سیاسی یمن
🔹آمریکا با ترور «شهید سلیمانی» نه تنها هیچ گونه پیروزی و موفقیتی محقق نکرد، بلکه این کشور با این اقدام نشان داد تنها از ترور و تروریسم حمایت میکند و هیچ گونه احترامی برای قوانین بینالملل قائل نیست.
🔹نبردی که «حاج قاسم سلیمانی» دست به آن میزد، کاملا روشن و آشکار بود؛ نبردی بود که نقطه عطف منطقه در مبارزه با امپریالیسم جهانی محسوب میشد که در راس آن آمریکا قرار دارد.
@amniatemeli
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
🔴 بررسی اتفاقات اخیر ایران در بستر نظم نوین جهانی
💢بروزترین تحلیلها و اطلاعات نظم نوین جهانی، جنگ ترکیبی، قفقاز و...
با حضور برترین اساتید صداوسیما
💢ارایه مدرک، ابزارهای آموزشی و محتوای تکمیلی
عرضه به چهارمیلیون کاربر ایرانی
اطلاعات تکمیلی به زودی
💎فراخط همیشه برخط
هدایت شده از غرب آسیا
معرفی دوره آموزشی فراخط
بزودی منتشر میشه، این شروع یک برنامه آموزشی مفصل برای مخاطبین وستانیوز(فراخط) هستش✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سرود زیبای نوجوانان در محضر رهبر معظم انقلاب
@amniatemeli
🔰 برادرانم به من یاد دادند که هرچه به نام اخلاق، تمدن و تاریخ به من آموخته اند دروغ بوده است؛ آنچه را در کتابها و کلاسها می آموزند، فرعونیات است و قارونیات و بلعمیات.
تاریخِ راست، فاصله اهرام است تا اینجا...
پ.ن: سربازی آمریکایی، از برده به عنوان صندلی استفاده کرده است!
وستانیوز(فراخط)
@namiramag
@namiramag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصرار سعودی اینترنشنال و مزدوران تحلیلگرش برای القای لزوم فشار حداکثری علیه ایران!
🔶 شبکه اینترنشنال، با پشتیبانی مالی از سعودیها از طریق عمله مزدورهای خود تمام توان رسانهای را برای اعمال فشار حداکثری بر ایران از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا گذاشته است.
@amniatemeli
51.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥میلیتاریسم چیست؟
@amniatemeli