40.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: داستان «ابر اسلحه» صدام و مهندس پشت پرده آن
قسمت دوم
@amniatemeli
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
🔺قفقاز جنوبی، خروج روسیه و ورود خاورمیانه
🔸قفقاز جنوبی دستخوش یک دگرگونی ژئوپلیتیکی است. جنگ اوکراین و حل مناقشه قره باغ به معنای ورود این منطقه به عصر جدیدی است. ارمنستان، آذربایجان و گرجستان به تدریج تلاش می کنند با تنوع بخشیدن به سیاست خارجی خود، وابستگی خود به روسیه را محدود کنند.
گرجستان روابط خود را با اتحادیه اروپا، چین…
مرکز: #carnegieendowment
نویسنده: #Emil_Avdaliani
لینک منبع اصلی؛
https://carnegieendowment.org/politika/91586
@amniatemeli
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
37.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: داستان «ابر اسلحه» صدام و مهندس پشت پرده آن
قسمت سوم (پایانی)
@amniatemeli
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
🔺استراتژی انزواطلبی
🔸نشانه ها و شاخصهاى سیاست انزوا عبارت است از: سطح کم درگیرى در موضوعات مربوط به سـیـسـتـم ، تـعـداد کـم مـراودات دیـپـلمـاتـیـک و بـازرگـانـى و عـدم تمایل به متعهد نمودن نیروهاى نظامى به خارجیها.
🔹استراتژى انزواطلبى دربرگیرنده سیاست و جهت گیرى ویژه اى در روابط با سایر واحدهاى سـیـاسـى اسـت کـه بـر مـبـنـاى آن ، سـطـح روابـط بـا کـشـورهـاى دیـگـر بـه حدّاقل ممکن تنزّل مى یابد. حوزه اطلاق منافع دولت دارنده این استراتژى ، بسیار محدود بوده و تـنـهـا در قـلمـرو مـرزهـاى آن کشور معنا پیدا مى کند. بر طبق استراتژى انزواگرایى ، سیاست خـارجـى کـشـور بـه سـوى عـدم مـداخـله در امور بین المللى سوق داده شده و حفظ وضع موجود را پایه اقدامات خود قرار مى دهد.
🔸ایـن اسـتـراتـژى در گـذشـتـه ، بـیـش از زمـان حاضر، مورد استفاده قرار مى گرفت ، زیرا تا قـبـل از قـرن بـیـسـتم ، به سبب محدود بودن روابط بین المللى ، خود بسندگى نسبى دولتها، مـوقـعـیـت خـاص ژئوپـولتـیـک ، مـیـزان انـدک وابـسـتـگـیـهـا و هـمـبـسـتـگـیـهـاى مـتـقـابـل مـیـان واحـدهـاى سـیـاسـى و سـیـستمهاى ارتباطى نسبتاً محدود، امکان در پیش گرفتن این اسـتـراتـژى وجـود داشـت . امـّا امـروزه کـه اقتصاد صنعتى و سرمایه دارى ، میزان وابستگى بین دولتـهـا را بـه مـراتب افزایش داده ، به طور طبیعى ، انتخاب این جهت گیرى در سیاست خارجى چندان آسان نخواهد بود.
🔸بـررسـى تـاریـخـى دولتـهـا، بـیـانـگـر آن اسـت کـه کشورهاى آمریکا، ژاپن ، چین ، آلبانى ، نـپـال و... در برخى از دوره ها داراى این استراتژى بوده اند.علت انتخاب این استراتژى براى هـر کـشـور، مـتـفـاوت بـوده اسـت . دلایـل سـیـاست انزواگرایى دولت آمریکا در قرن نوزدهم به مـسـائلى چـون خـود بـسندگى اقتصادى ، تاءمین امنیت توسط انگلستان ، جدایى ایدئولوژیک از اروپـاى مـسـلط بـر جـهان و دورى جغرافیایى مربوط مى شود. دولتهاى ژاپن و چین براى حفظ سنتهاى فرهنگى و ملى و پرهیز از سلطه بیگانگان از این استراتژى پیروى مى کردند. کشور آلبانى بعد از سلطه کمونیستها بر این سرزمین ـ بعد از جنگ جهانى دوم ـ به استراتژى انزوا طلبى روى آورد. علت اصلى این امر از اختلافات ایدئولوژیک رهبران آلبانى با رهبران سایر کـشـورهـاى سـوسـیـالیـسـتـى نـشـاءت مـى گـرفـت . دولت نـپـال نـیـز بـه دلایـل جـغـرافـیـایـى یـعـنـى مـحـصـور بـودن در مـیـان کـوهـهـا، تمایل به این استراتژى در سیاست خارجى خود داشته است.
@amniatemeli
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
51.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 ترجمه گفتوگوی کارلسون با ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه
@amniatemeli
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
به عنوان یک نویسنده خلاق و هنرمند برتر، نبوغ و استعداد واقعی خویش را با ما به نمایش بگذارید و ادامه مسیر مسرت بخش و موفقیت آمیز خویش را به ما بسپارید. موسسه انتشاراتی آفتاب گیتی به مناسبت دهه فجر و با کادری مجرب و با تخفیف ویژه تلاش می نماید کتاب شما در سریعترین زمان چاپ و شما را به عنوان فردی صاحب سبک و نویسنده نخبه مطرح نماید.
آدرس:تهران_میدان انقلاب اسلامی_تقاطع ۱۲ فروردین_پلاک ۱۳۱۴_ساختمان ولیعصر_طبقه۲_واحد ۷
۰۲۱۶۶۹۶۹۸۳۷
۰۹۱۲۳۳۴۲۳۶۲
۲۶ بهمن ۱۴۰۲
📌🔎#اینفوگرافیک
💢عهدنامه گلستان و ترکمانچای
📜 عهدنامه گلستان: 2 آبان سال 1192 ه . ش _ 24 اکتبر 1813 م
📜عهدنامه ترکمانچای: 1 اسفند سال 1206 ه . ش _ 21 فوریه 1828 م
💢هفده ولایت قفقازی ایران
🔸مناطق جدا شده ایران در عهدنامه گلستان و ترکمانچای :
گنجه ، قره باغ ، شکی ، شیروان ، قبه ، دربند ، بادکوبه ، داغستان ، گرجستان ، شوره گل ، آچوق باشی ، گروزیه ، منگریل ، آبخاز و سامگرلو و گوریا ، ایروان ، نخجوان ، تالش
@amniatemeli
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
سر سربلند دل سربه زیر
نه ستم گریم نه ستم پذیر
به نگاه وطن همه آشنا همه یک دلیم همه یک صدا
بنهم به خاک پای تو سر
بدهم به پای خاک تو جان
به فدای تو سرو جان من وطن ای وطن
وطن ای وطن
بنگر که نام تو در جهان
شده خار چشم ستمگران
تو طنی اداره زمانه ای
به تو خیره چشم زمان
سر سربلند دل سربه زیر
نه ستم گریم نه ستم پذیر
به نگاه وطن همه آشنا همه یک دلیم همه یک صدا
بنهم به خاک پای تو سر
بدهم به پای خاک تو جان
به فدای تو سرو جان من وطن ای وطن
وطن ای وطن
🎤استاد سالار عقیلی
❤❤پاینده ایران جانم
@amniatemeli
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
22.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سامانه پدافندی آرمان؛ اولین ضدبالستیک ایران
@amniatemeli
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
🔺انگیزههای جنگ سایبر
۱- مقاصد نظامی؛
درست مانند جنگ واقعی در اینجا بر خلاف ۴ رکن دیگر جنگ ، این جنگ در سایهی فضای مجازی صورت میپذیرد. در اینجا به یک مرکز فرماندهی جنگ سایبر نیاز است و نیازمند سلاحهایی مجازی و دفاعی هستیم تا جلوی حمله گرفته شود و ما نیز قادر به حملهی متقابل باشیم.
۲- اهداف غیر نظامی؛
این امر عبارت از اختلال در سرویس دهندهی وب، سیستمهای اطلاعات سازمانی، سیستمهای سرور، لینکهای ارتباطی، تجهیزات شبکه و رایانههای رومیزی و لپتاپهای خانگی و امور تجاری است که گاهاً برای کسب انگیزههای تجاری رقابتی و یا مالی صورت میپذیرد و گاهی نیز خرابکاری به دلیل صرفاً سرگرمی است.
۳- اهداف شخصی.
باید باور کرد که بیش از ۹۰درصد حملات سایبر برای اهداف شخصی صورت میگیرد. بسیاری از حملات برای جلب توجه رسانهها انجام میشود. شرکت (McAfee) میگوید، روزانه با میلیونها جنبه از این نوع حملات سایبر توسط نرمافزارهای امنیتیاش روبهرو میشود.
@amniatemeli
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
32.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌چگونه امیرکبیر در سه سال اصلاحات بزرگی انجام داد؟
🔹میرزا تقیخان فراهانی یا امیرکبیر که از او به عنوان یکی از بزرگترین نخستوزیران ایران یاد میشود توانست در دوران کوتاه مسئولیتش اقدامات مهمی را انجام دهد و ...
@amniatemeli
۲۸ بهمن ۱۴۰۲