37.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: پوتین در جنگ اوکراین دست بالا را دارد؟
@amniatemeli
🔴کسب رتبه علمی «ب» فصلنامه دولت پژوهی ایران معاصر در ارزیابی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
💠 به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام؛ با عنایت خداوند متعال، فصلنامه "دولت پژوهی ایران معاصر" در حوزه مطالعات دولت در ایران در ارزیابی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۱۴۰۲ موفق به اخذ رتبه علمی «ب» گردید.
🔻لازم به ذکر است این فصلنامه با هدف مطالعه بنیادهای نظری و تجربی دولت در ایران معاصر، با تمرکز بر انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی، از سال ۱۳۹۴ هجری شمسی راهاندازی شدهاست.
✅ جهت مطالعه پژوهشهای منتشر شده در این فصلنامه و ارسال مقالات خود میتوانید به تارنمای زیر مراجعه فرمایید: https://irsj.ihu.ac.ir🌐
@amniatemeli
18.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برای زنی که طی ۶۰ سال یک گرم زباله هم تولید نکرد!
@amniatemeli
#اینفوگرافیک
🚨 عهدنامه گلستان و ترکمانچای
🔹 #عهدنامه_گلستان: 2 آبان سال 1192 ه.ش، 24 اکتبر 1813 م
🔹 #عهدنامه_ترکمانچای: 1 اسفند سال 1206 ه.ش، 21 فوریه 1828 م
🔺 هفده ولایت قفقازی ایران
🔸مناطق جدا شده ایران در عهدنامه گلستان و ترکمانچای:
گنجه، قرهباغ، شکی، شیروان، قبه، دربند، بادکوبه، داغستان، گرجستان، شورهگل، آچوق باشی، گروزیه، منگریل، آبخاز و سامگرلو و گوریا، ایروان، نخجوان، تالش
@amniatemeli
24.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: رقابت مجدد ترامپ و بایدن؛ این بار فرق میکند؟
@amniatemeli
🔺تلاش روسیه و ایران براى ایجاد وضعیت جغرافیایى و اقتصادى جدید در جنوب قفقاز
🔸طبق خلاصه اى سیاسى که مؤسسه پژوهشى هلندى آن را منتشر کرده است، منطقه قفقاز حلقه اصلى در زنجیره با ارزشى مى باشد که به سرعت در حال توسعه است و این زنجیره را ایران و روسیه براى دور زدن تحریم هاى غرب ایجاد کردند.
این خلاصه سیاسى که "مؤسسه کلینجندیل" آن را تهیه…
مرکز: #eurasianet
نویسنده: #unnoun
لینک منبع اصلی؛
https://eurasianet.org/russia-and-iran-strive-to-forge-new-geo-economic-reality-in-the-south-caucasus-report
@amniatemeli
هدایت شده از مطالعات راهبردی مکران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆔بزرگترین سازه آبگیر و آبگذر دریایی جهان در #چابهار
با اتمام عملیات ساخت، شناورسازی و نصب بزرگترین سازه آبگیر و آبگذر دریایی جهان در چابهار، گامی دیگر در راستای تحقق وعده دولت برای انتقال آب دریای #عمان به استانهای شرقی کشور محقق شد
#مکران
https://eitaa.com/makranp
📝 فقط خاورمیانه می تواند خاورمیانه را درست کند
مسیری به سوی نظم منطقه ای پس از آمریکا
📓#گزارش_ راهبردی# فارن افرز
🔻یافته های کلیدی
1⃣حتی جنگ در غزه به تغییرات قابل توجهی در جهت گیری سیاست خارجی واشنگتن منجر نشده است و همچنان اولویت آمریکا در سیاست خارجی تمرکز بر مهار چین است.
2⃣ کاهش نقش ایالات متحده به این معنا نیست که دیگر قدرت های جهانی جایگزین ایالات متحده خواهند شد. زیرا نه رهبران اروپایی و نه رهبران چینی علاقه یا ظرفیت زیادی برای تصدی این کار نشان نداده اند.
3⃣ با کاهش تعاملات ایالات متحده در منطقه در سال های اخیر، قدرت های بزرگ منطقه ای به طور پیوسته تلاش های خود را برای شکل دادن و تنظیم ترتیبات امنیتی جدید افزایش داده اند. برای نمونه بهود روابط ایران با عربستان سعودی و امارات، بهبود روابط عربستان و امارات با ترکیه، پایان محاصره اقتصادی قطر و بازگشت سوریه به اتحادیه عرب.
4⃣ هر گونه انتظاری مبنی بر اینکه واشنگتن بتواند به معامله بزرگی دست یابد که به طور قطعی به مناقشه رژیم اسرائیل و فلسطین پایان دهد، از واقعیت های امروز خاورمیانه دور است. در واقع، به احتمال زیاد پیشرفتهای دیپلماتیک بزرگ از خود کشورهای منطقه حاصل میشود و به آن بستگی دارد.
✍ نویسندگان: دالیا داسا کای و صنم وکیل
📆 تاریخ انتشار: ۲ فوریه ۲۰۲۴
🌐 پیوند گزارش
https://www.foreignaffairs.com/middle-east/fix-middle-east-united-states
@amniatemeli
46.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: ترامپیستها در ترامپ چه میبینند؟
@amniatemeli
ناوهای چین و روسیه وارد آبهای سرزمینی ایران شدند
🔹ناوهای چین و روسیه برای برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴ در شمال اقیانوس هند وارد آبهای سرزمینی ایران شدند.
@amniatemeli
30.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۳۰ سال کار در عرض دو سال، نورا چطور متولد شد؟
@amniatemeli
/اکونومیست/
▫️۳ ریسک بزرگ که میتواند سرنوشت انتخابات آمریکا را تغییر دهد / آیا جیل استین، فعال محیط زیست و کورنل وست، استاد چپگرای دانشگاه میتوانند نتیجه انتخابات را تغییر دهند؟
#بخش_اول
نشریه"اکونومیست" در مطلبی آورده است: بالاخره پس از رقابتهای مقدماتی حزب جمهوری خواه در سه شنبه بزرگ، به نظر میرسد که تکرار رویارویی بایدن و ترامپ در انتخابات ماه نوامبر مسجل شده است. این اولین بار از سال ۱۹۱۲ میلادی تاکنون است که یک رئیس جمهور سابق، یک رئیس جمهور مستقر را به چالش میکشد.
کاندیداهای این دوره کاملا شناخته شده هستند، اما حدود ۱۲ درصد از رای دهندگان هنوز تصمیم نگرفته اند که به کدام یک رای خواهند داد. این رای دهندگان مردد ممکن است موجب شکل گیری یک رقابت نزدیک و فشرده شوند. در ۶ انتخابات قبل از سال ۲۰۰۰، میانگین اختلاف آرای کاندیدای پیروز و کاندیدای بازنده ۹ درصد بوده است. در ۶ انتخاباتی که از سال ۲۰۰۰ به این سو برگزار شده، این رقم به ۳ درصد کاهش یافته است. این آمار نشان میدهد که این روزها انتخاباتهای ریاست جمهوری تا چه حد نزدیک و شانه به شانه هستند. تنها در ۶ ایالت، انتخابات ماه نوامبر رقابتی خواهد بود. آخرین بار حدود ۱۶۰ میلیون آمریکایی رای دادند، اما جو بایدن در ایالت مهم و تاثیر گذار ویسکانسین تنها با ۲۰ هزار رای اختلاف یعنی ۰.۰۱۳ درصد کل آرا به پیروزی رسید. زمانی که انتخابات تا این حد نزدیک باشد، تفاوتهای کوچک در آرای ریخته شده به صندوق میتواند تاثیراتی دگرگون کننده به دنبال داشته باشد.به همین دلیل هر عاملی میتواند سرنوشت انتخابات را به نفع جو بایدن یا دونالد ترامپ تغییر دهد. چند موضوع مهم مطرح است: اقتصاد، مرز، سقط جنین. حامیان کاندیداها و داوطلبان برای ترغیب مردم به رای دادن و پیوستن به اردوگاه هر یک از دو رقیب اصلی تلاش میکنند. اما در این انتخابات ۳ حوزه عدم قطعیت بزرگ دیگر نیز وجود دارد.اولین عامل نقش احزاب ثالث است. بسیاری از مردم آمریکا رابطه چندان خوبی با احزاب اصلی ندارند. از نظر تئوریک، شکستن انحصار آنها اتفاقی فوق العاده خواهد بود. در عمل، نگاهی به کاندیداهای حزب ثالث موجود میتواند ارزیابی دقیق تری به دست دهد. از جمله کاندیداهای ثالث میتوان به جیل استین، فعال محیط زیست، کورنل وست، استاد دانشگاه چپگرا و رابرت کندی اشاره کرد.
از زمانی که در سال ۲۰۰۰ رالف نادر از حزب دموکرات با حضور در انتخابات و جلب بخشی از آرای دموکرات ها، مانع از پیروزی ال گور مقابل جورج بوش پسر شد، احزاب دموکرات و جمهوری خواه مقررات سختگیرانهای برای کاندیداتوری اعضای خود در انتخابات ریاست جمهوری به اجرا گذاشتند. بعید است استین و وست بتوانند در همه ایالتها جواز حضور در انتخابات را پیدا کنند. ماجرای کندی متفاوت است. در نظرسنجیهایی که شامل احزاب ثالث است، او ۱۲ درصد آرا را به خود اختصاص داده است. این نشان میدهد که وی در اکثر ایالتها از صلاحیت قرار گرفتن در برگههای رای برخوردار خواهد بود. اگر این نظرسنجیها واقعا در ماه نوامبر به آرای مردمی تبدیل شوند، او با اختلاف زیاد بیشترین آرای یک کاندیدای ثالث از زمان کاندیداتوری روس پروت در سال ۱۹۹۲ را به دست خواهد آورد.
عامل غیرقطعی دیگر که ویژگی منحصر به فرد این دوره است، نگرانیها درباره پروندههای مطروحه علیه ترامپ است. این هفته دیوان عالی آمریکا این سیگنال را ارسال کرد که او میتواند در کورس رقابت باقی بماند. طی چند سال گذشته همواره این گمانه زنی مطرح بوده که او ممکن است قبل از فرا رسیدن انتخابات زندانی شود یا اینکه اگر هم انتخاب شد، کشور را از داخل سلول زندان رهبری کند. این اتفاق رخ نخواهد داد. اکثر پروندههایی که او با آنها رو بروست، با در نظر گرفتن دوره فرجام خواهی، تا ۵ نوامبر به نتیجه نخواهد رسید. تنها پروندهای که تا آن زمان تکلیفش مشخص خواهد شد، غیرمهمترین آنهاست: یعنی پرونده اتهامات ترامپ بابت پرداخت حق السکوت به استورمی دنیلز، پرون استار معروف.البته اینگونه نیست که این پروندهها بی تاثیر باشند.
@amniatemeli