24.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / آنچه «بازی مرکب» می خواهد بگوید
@amniatemeli
🔺فرصتی طلایی جهت تبدیل شدن به یک دریادل واقعی و حقیقی
@amniatemeli
27.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: بازگشت ترامپ یعنی ...
🔹به گفته ناظران پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری میتواند پیامدهایی بر سیاست داخلی، خارجی، دیپلماسی و اقتصاد امریکا داشته باشد. زیرا برنامه ترامپ که حتی رادیکالتر از دوره اول ریاست جمهوری اوست، میتواند سیاست امریکا را کاملا تغییر دهد
@amniatemeli
#آموزش_جنگ_شناختی
قسمت اول
✳️ «خستگی تصمیم» چیست و در جنگ شناختی چگونه از آن استفاده می کنند؟
🔹همانگونه که «عضلات» ما بعد از کار کردن زیاد خسته میشوند، «مغز» نیز بعد از تصمیمگیریهای متعدد در طول روز، دچار خستگی میشود که به آن، خستگی تصمیم (Decision fatigue) میگویند.
#آموزش
#جنگ_شناختی
#درسنامه
ادامه دارد...
@amniatemeli
32.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 تاریخچه کامپیوتر کوانتومی
✅ کوانتوم چه نقشی بر تولید ریزپردازنده ها دارد؟ نقش کوانتوم در تولید تلفن همراه و وسایل الکترونیکی چیست ؟
✅انقلاب مکانیک کوانتومی تکنولوژی مدرن را هم متحول کرد. برایان گرین(فیزیکدان مشهور آمریکایی) سفری را به دنیای الکترونیک آغاز میکند، از ترانزیستورها تا فیبرهای نوری، همگی اینها بخاطر مکانیک کوانتوم ممکن شدهاند و تکنولوژی مدیون فیزیک کوانتوم است.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
#آموزش_جنگ_شناختی قسمت اول ✳️ «خستگی تصمیم» چیست و در جنگ شناختی چگونه از آن استفاده می کنند؟ 🔹هما
#آموزش_جنگ_شناختی
قسمت دوم
۲.تکنیک مرغ(ایجاد ترس)
🔺باید اصل این تکنیک را بر ایجاد ترس در طرف مقابل بنا کرد. رجزخوانی نمونه بارزی از به کارگیری این روش است که امروزه در علم جنگ نرم به «تکنیک مرغ» شهرت یافته است.
#آموزش
#جنگ_شناختی
#جنگ_نرم
#درسنامه
ادامه دارد...
@amniatemeli
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این ذکر خاص شما را صدهزار درجه بالا میبرد!
🔹 ۲۴ اسفند سالروز درگذشت یکی از مراجع تقلید سرشناس معاصر، آیتالله سید محمدعلی علوی گرگانی
@amniatemeli
/فارن پالیسی/
رویای خاصی که چین پس از آشتی ایران و سعودی دنبال میکند
#بخش_اول
"یون سون"، مدیر برنامه چین در مرکز استیمسون در "فارن پالیسی" نوشت: از زمان آغاز جنگ در غزه، نقش چین در منطقه سوالات بسیاری را بر انگیخته است. همین یک سال پیش، چین با ایفای نقشی موفق در انعقاد توافق آشتی بین ایران و عربستان جهان را تحت تاثیر قرار داد. این موفقیت این امیدواری را ایجاد کرد که چین، به عنوان بازیگری که گرفتاری های تاریخی سایر قدرت های بزرگ را ندارد، می تواند مسیر جدید و موثری از تنش زدایی و حل اختلافات را در منطقه ترسیم نماید.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: اما چین نتوانسته به چنین موفقیتی نائل آید. پکن رویای ایجاد یک معماری امنیتی جایگزین در خاورمیانه را در سر می پروراند و از سال 2018 این طرح را به خوبی نشان داده است. چین تمایلی به تصاحب جایگاه ایالات متحده در خاورمیانه به عنوان تضمین کننده امنیت ندارد زیرا نه خواهان ایفای چنین نقشی است و نه از منابع لازم و توانایی انجام آن برخوردار است. در عوض برنامه چین برای ثبات خاورمیانه در آینده ایجاد یک نظام جدید است که در آن ایالات متحده بدون ترک منطقه ، تسلط خود را از دست بدهد. موثر واقع شدن چنین چهارچوبی محل سوال است، اما این نگرانی اصلی چین نیست. چین می خواهد معماری امنیتی تحت رهبری آمریکا را در هم بریزد اما این لزوما به معنای ایجاد یک ساختار جدید به رهبری پکن نخواهد بود.طی چند دهه گذشته، چین از منافع امنیت تامین شده توسط آمریکا در خاورمیانه منتفع گشته است.
تحلیلگران چینی بر سر این موضوع که چین به صورت رایگان از این مزیت بهره برده اختلاف نظر دارند، نه صرفا به این دلیل که از نظر آنها تعامل اقتصادی خود یکی از راه های ایجاد ثبات در منطقه بوده است، بلکه به این علت که آنها سیاست آمریکا را عامل بی ثباتی قلمداد می کنند. اما با توجه به اینکه پکن 53 درصد از نفت وارداتی خود را از این منطقه خریداری می کند، این کشور منافع ذاتی در حفظ صلح و ثبات منطقه ای دارد تا تولید و انتقال نفت بتواند ادامه یابد. چین به وضوح به این امر واقف است که فاقد منابع لازم برای پرداختن به ریشه های اختلافات و راه حل های احتمالی آن است و تمایلی نیز به انجام چنین کاری ندارد. چین از مدت ها قبل نقش خود را به عنوان مشتری نفت خاورمیانه تعریف کرده است؛ نقشی که می تواند به این کشور قدرت زیادی اعطا کند، اما باری را تامین و تضمین صلح در منطقه بر دوش پکن نمی گذارد.اما در عین حال پکن چشم اندازهایی جایگزین برای معماری امنیت منطقه ای دارد.
شی جینگپینگ، رئیس جمهوری چین در سال 2018 پیشنهادی رسمی برای "ایجاد یک معماری امنیتی جدید در خاورمیانه که مشترک، جامع، مبتنی بر همکاری و پایدار است" را ارائه داد. در یک دنیای ایده آل، ترتیبات امنیتی ای که چین می خواهد در منطقه برقرار شود، مبتنی بر تطبیق نگرانی های امنیتی تمام کشورها، متشکل از دیالوگ های سیاسی و امنیتی تحت مدیریت و رهبری کشورهای منطقه و منطبق با منشور ملل متحد است. این معماری جدید در تضاد با معماری امنیتی قدیمی منطقه به مدیریت ایالات متحده است که ابتنای آن بر نظام اتحاد آمریکا با کشورهای همسو در منطقه است. اصل و جوهره پیشنهادی چین بر دیالوگ و وفق دادن نگرانی های همه کشورهاست که یک راه حل فرآیند محور و نه نتیجه محور است.
@amniatemeli
📌پاورپوینت های بی نظیر
📌 دوره های سیاسی
📌خلاصه کتاب های کمیاب
۱. انجمن حجتیه
۲. فرقه یمانی
۳.جریان تصوف
۴.بیست گام مقاله نویسی
۵.مبانی علم سیاست
۶.فرقه بهائیت
۷.آینده پژوهی
📌دوره های بی نظیر کانال با گواهی معتبر
۱.مبانی علم سیاست
۲.آینده پژوهی
✔️ اطلاع شرایط روی لینک بفشارید👆👆👆
👌قطعا این موارد را در جایی نخواهید یافت.
👌مناسب اساتید، دانشجویان ،سخنرانان و ....
👌در پاورپوینت ها، مطالب ویژه بیان شد.
👌خلاصه حدود ۹۰ کتاب سیاسی
(مناسب برای کنکور و مصاحبه دکتری)
👌 پاورپوینت های رایگان
👌کتاب های کمیاب سیاسی
👌فایل های صوتی کتاب سیاسی و ...
هر آنچه در دنیای سیاست لازم دارید....
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
✅کنگره علیه تیک تاک
🔸بی بی سی - مجلس نمایندگان کنگره آمریکا طرحی را مصوب کرد که در صورت نهایی شدن در مجلس سنا میتواند به ممنوع شدن استفاده از شبکه اجتماعی تیک تاک در این کشور منجر شود.
این طرح به شرکت بایت دنس که مالک شبکه اجتماعی تیک تاک است، شش ماه فرصت میدهد که تمامی زیرساختهای کنترلی و نظارتی خود را واگذار کند و در غیر این صورت باید منتظر ممنوع شدن اپلیکیشن خود در داخل خاک آمریکا باشد.
این طرح روز چهارشنبه با رای فراجناحی و قاطع نمایندگان کنگره آمریکا تصویب شد و اکنون برای تبدیل شدن به قانون باید توسط سناتورهای کنگره هم تصویب و سپس برای امضای جو بایدن و اجرا به کاخ سفید ارسال شود.
نمایندگان کنگره آمریکا سالهاست که نگران دسترسی دولت #چین به اطلاعات صدها میلیون کاربر آمریکایی تیک تاک هستند و بارها با احضار مدیرعامل این شبکه اجتماعی خواستار شفاف شدن تدابیر امنیتی تیک تاک برای جلوگیری از جاسوسی و استفاده دولت چین از این اپلیکیشن شدهاند.
دفتر مرکزی شرکت بایت دنس (مالک تیک تاک) در پکن مستقر است و به همین علت باید تابع قوانین امنیتی و اطلاعاتی دولت چین باشد و چنانچه آنها رسما درخواست دسترسی به اطلاعات تیک تاک را طرح کنند، این شرکت چارهای جز متابعت از قانون ندارد.
ناظران میگویند تیک تاک همچون دیگر شبکههای اجتماعی اطلاعات فراوانی از کاربران در اختیار دارد.
مثلا اینکه شما چقدر و چه مدت فیلم خاصی را تماشا میکند و در مورد کدام فیلم اظهارنظر می کنید یا به آن علاقه نشان میدهید همگی توسط اپلیکیشن قابل دسترسی و اندازه گیری است. اگر حساب کاربری داشته باشید سن و مکان و نوع ابزار شما را نیز میدانند و حتی آهنگ و ریتم تایپ کردن شما را هم میشناسند. کوکیهای موجود در تیک تاک فعالیتهای شما را در هر جای دیگری در اینترنت رصد میکند و زیر نظر دارد و البته همه شبکههای اجتماعی عظیم هم چنین کارهایی میکنند.
تا اینجای کار همه شبکه های اجتماعی در مظان اتهام «استفاده یا سوءاستفاده» از اطلاعات کاربران هستند اما آن چه مستمسک لایحه نمایندگان کنگره آمریکا برای تهدید تیک تاک به ممنوعیت قرار گرفته، قوانین دولت چین است که از نظر سیاستمداران آمریکایی، مغایر اصول حفظ حریم خصوصی و اطلاعات کاربران است و به پکن ممکن است اجازه دهد که از این ابردادهها برای مقاصد خود سود جوید یا مثلا از مخالفان خود جاسوسی کند.
تیک تاک بارها سعی کرده نمایندگان کنگره را متقاعد کند که برای امنیت دادههای 150 میلیون کاربر امریکایی خود تدابیر ویژهای در نظر گرفته و برای مثال دسترسی کارکنان شرکت مادر - بایت دنس - که مقر آن در پکن است را به فایلهای کاربران آمریکایی مسدود کرده است.
با این حال، یک تحقیق که توسط روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در ماه ژانویه گذشته صورت گرفت نشان داد اقدامات تیک تاک «با اختلالاتی» روبروست. تحقیق وال استریت ژورنال میگفت تیک تاک به طور غیررسمی اطلاعاتی را از داخل خاک آمریکا با شرکت بایت دنس در داخل چین به اشتراک گذاشته است.
یک مورد برجسته دیگر که نمایندگان کنگره را حساس کرد این بود که کارکنان شرکت بایتدنس در داخل چین توانسته بودند به اطلاعات یک روزنامهنگار دسترسی پیدا کنند و منابع خبری او را ردگیری کنند.
@amniatemeli
48.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / چرا نفت، نروژ را فاسد نکرده؟
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
شاهد این هستیم که مسئولین برگزاری مسابقات فوتبال و شبکه های تلویزیونی بدون توجه به نمادها و پرچم های تجزیه طلبانه برخی در ورزشگاه ها آن را بازتاب می دهند
حرکت نسنجیده شبکه تلویزیونی سهند و مسئولین برگزاری مسابقه تراکتور و هوادار که مسبوق به سابقه است شائبه های دیگری را در دلسوزان امنیت ملی و تمامیت ارضی کشور ایجاد می کند
شبکه تلویزیونی سهند در بازی تراکتور و هوادار نقشه آذربایجان یکپارچه را که برخی استان های ایرانی را جزئی از خاک جمهوری جعلی باکو نشان داده پخش کرد.
پرچم نقشه آذربایجان یکپارچه که توسط برخی هواداران تیم فوتبال تراکتور در پخش زنده از ورزشگاه سهند تبریز روی آنتن رفت چگونه وارد ورزشگاه شد؟
اینجا نقطه مجازات کسانی است که هیچ ارزشی برای تمامیت ارضی کشور قائل نیستند و عملا چیزی به نام عرق ملی و سرزمینی در وجودشان نیست.
خواستار روشن شدن ابعاد موضوع تاسف برانگیز شبکه تلویزیونی سهند و مسئولین برگزاری مسابقه تراکتور و هوادار هستیم
ابوقاسم