🔴امارات متحده عربی که امروز مدعی بخشی از خاک ایران شده، در طول تاریخ، جزئی از خاک ایران بوده است!
بررسی تاریخ غرب آسیا و حاشیه خلیج فارس نشان میدهد سرزمینی که امروزه با نام امارات شناخته می شود، در دوره های مختلف زمانی جزئی از خاک ایران بوده است:
◀️دوره هخامنشیان (حدود ۵۵۰-۳۳۰ قبل از میلاد): در این دوران، قلمرو هخامنشیان به مناطقی از خاورمیانه و شبهجزیره عربستان گسترش یافت که شامل بخشهایی از امارات کنونی نیز میشود.
◀️دوره ساسانیان (۲۲۴-۶۵۱ میلادی): در این دوره، امارات کنونی بهعنوان بخشی از ایالتهای ساسانی قرار داشت. ساسانیان در این منطقه نفوذ فرهنگی و اقتصادی زیادی داشتند.
◀️حکومت صفویان (۱۵۰۱–۱۷۲۲ میلادی) در سال ۱۶۲۲ میلادی، شاه عباس صفوی با کمک بریتانیاییها، پرتغالیها را از جزیره هرمز بیرون کرد و کنترل مناطق ساحلی جنوب خلیج فارس را مجدداً به دست آورد. پس از آن، سواحل جنوبی خلیج فارس، از جمله مناطقی که امروزه بخشی از امارات متحده عربی هستند، به عنوان بخشهای تحت نفوذ صفویان شناخته میشدند.
◀️دوره قاجار (۱۷۸۹-۱۹۲۵): در این دوره، ایران تلاشهایی برای حفظ نفوذ خود در نواحی جنوبی و خلیج فارس داشت. برخی از مناطق امارات تحت حاکمیت محلی و برخی دیگر بهطور مستقیم تحت کنترل ایران بودند.
◀️کشور امارات متحده عربی در ۲ دسامبر ۱۹۷۱ میلادی تشکیل شد. این کشور با اتحاد ۷ شیخنشین (ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، فجیره، امالقوین و راسالخیمه) به وجود آمد.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید: تماشا کنید: رابطهای که از قبل ۵۷ تیره بود
🔹 چرا رابطه شاه با اسرائیل در سالهای آخر، شدیداً شکراب شده بود؟
https://eitaa.com/amniatemeli
کوتاه درباره استراتژی شهید یحیی السنوار در برابر اسرائیل
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
زندگی یحیی السنوار به قول ادیبان دنیای مغرب زمین، سراسر تراژدی بود! این رزمنده و فرمانده بی نظیر، سراسر عمر خود را به جهاد گذراند؛ یا در زندان صهيونيست ها بود و یا در میدان در برابر آنها. او کاراکتری تماما و بالذات امنیتی و خودساخته بود ( تا آنجاییکه همین صفت اش باعث شد او موسس سازمان امنیت داخلی حماس - المجد - شود) و همین ویژگی شخصیتی، دستیابی به او را برای اسرائیل بسیار سخت کرده بود! اما باید توجه داشته باشیم که *السنوار برخلاف شهید هنیه و نصرالله ترور نشد بلکه در میدان نبرد و در میانه میدان، مردانه به شهادت رسید* . این نکته ثابت میکند که رسیدن به السنوار برای ساختار اطلاعاتی اسرائیل تا آخرین لحظه ممکن نبوده است!!
یحیی السنوار گام اول استراتژی خود علیه اسرائیل را مقابله اطلاعاتی و امنیتی ترسیم کرده بود. او معتقد بود که تا جاسوسان اسرائیلی از بین نروند مبارزه با اسرائیل به نتیجه مطلوب نمیرسد. این تجربه هم باید برای ما و در بحث تغییر استراتژی مقابله با اسرائیل مورد توجه قرار بگیرد. اسرائیل یک دولت میلیتاریستی است که ترور کردن مبتنی بر ارسال اطلاعات از سوی نفوذی ها در کشورهای هدف، از اصلی ترین و پرکاربردترین راهبردهای آن رژیم بوده که متأسفانه ضربات سنگینی را نیز به محور مقاومت وارد کرده است. فراموش نکنیم که در دنیای حکمرانی دیتا، در پاسخ به این پرسش قدیمی که *" آیا علم بهتر است یا ثروت؟ باید گفت اطلاعات از هر دو مفید تر است!!*
https://eitaa.com/amniatemeli
44.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو / از ملک فیصل عربستان چه میدانید؟
🔹از منسوخ کردن بردهداری تا حمایت شدید از فلسطین
🔹اولین شوک نفتی جهان چگونه رقم خورد؟
🔹چگونگی ترور ملک فیصل
🔹آیا تحریم نفتی دلیل اصلی ترور فیصل بود؟
🔹اگر ملک فیصل کشته نشده بود، اکنون سیاست های عربستان به چه صورت بود؟
https://eitaa.com/amniatemeli
اسرائیل؛ ویترینی برای نمایش ذات غربی ها در خاورمیانه
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
با ذهنی مبتنی بر گزاره های تاریخی، پر واضح است که متاسفانه جهانی را امروز نظاره گریم که با شتابی نامعقول و بیش از پیش، به طرف سرگشتگی سیاسی، ریاکاری سیستماتیک، استاندارهای دوگانه و حتی بیگانه، بی هویتی و بی مسئولیتی حرکت میکند. دهه هاست نئولیبرال ها و آرمان گراها تبلیغ و توجیه کردند که؛ گسترش حقوق بین الملل و نهادگرایی وابسته به آن، جهان را امن تر و مسئولیت پذیرتر از گذشته خواهد کرد! اما واقعیت و موجودیتی به نام " فلسطین " و ماشین نسل کشی به نام اسرائیل ( که همین دولت اسرائیل با تایید سازمان مللی تاسیس شد که همان طرفداران گسترش حقوق در روابط بین الملل آن را بنا گذاشتند و توسعه دادند) خط بطلانی بر این ادعای تئوری پردازان غربی کشید و نشان داد همه آنچه که در روابط بین الملل به نام < نهاد ها > وجود دارد و میشناسیم، چیزی جز یک روبنای شیک سیاسی غربی نیست و زیر بنا و هدف، توسعه حکمرانی جهانی غرب است!
غربی ها و اندیشه سیاسی بیشتر دولت هایشان یعنی لیبرالیسم، در حقیقت نوعی ریاکاری توسعه یافته و نرم است که ژست دلسوزان و منادیان عدالت و توسعه را به خود میگیرند اما در واقع، همان صاحبانی هستند که " دستکش مخملی بر دست های چدنی " دارند! برای مثال، اگر آنها در کشورهایی مثل ایران با انگیزه سیاسی آشوب به پا کنند و در این حین کسی کشته و زخمی شود ( جدای از پروپاگاندای رسانه ای شان و پمپاژ disinformation - اطلاعات دروغ) تریبون ها، دولت ها، نهادهای بین المللی، احزاب، اپوزوسیون، سلبریتی ها و ... که با آنها هماهنگ اند را، به خط میکنند تا ایران را محکوم (و حتی به نوعی تکفیر) کنند و در نهایت بر مبنای همان اخبار و اطلاعات و واکنش ها، ایران را تحریم و تهدید میکنند! اما اگر متحدانشان مانند نتانیاهو در اسرائیل یا آنگ سان سوچی در میانمار مرتکب نسل کشی سازمان یافته مسلمانان شوند، نه تنها اقدامی نخواهند کرد بلکه ممکن است آن را در جهت خاصی نیز توجیه کنند ( برای مثال، آمریکاییها حملات اسرائیل به غزه را دفاع از خود میدانند و به همین خاطر، صادرات تسلیحات به این دولت را حتی در حین نسل کشی فلسطینیان در یکسال اخیر قطع نکردند - لازم به ذکر است که بزرگترین کمک نظامی تاریخ در اواخر دولت اوباما دموکرات و معاونت اش بایدن در ۲۰۱۶ و به مبلغ ۳۸ میلیارد دلار صورت گرفت - یا آنگ سان سوچی از متحدان غرب در میانمار، روزگاری از دست غربی ها جایزه صلح نوبل و ساخاروف! میگیرد اما بعدها زیر سایه سکوت نهادهای بین المللی، از آتش زدن و کشتار مسلمانان روهینگیایی به دست حامیان سیاسی و نظامی اش دفاع میکند!! )
از این دست تناقضات در تاریخ سیاسی غرب به وفور موجود است اما در این میان تکلیف ما چیست!؟ با جهانی متناقض، بی رحم و نهادهای بین المللی بی خاصیت اش چه کنیم؟! در کنار آن، با سیاستمداران و بعضا مسئولان داخلی که با وجود این میزان از تاریخ عبرت آموز، هنوز با وعده صلح و آتش بس آنهم از طرف دشمن، مردد میشوند و اقدامات متناسب و ضروری را به آینده ای مبهم موکول میکنند چه کنیم؟! در پاسخ باید گفت که، در منطق روابط بین الملل به دلیل ماهیت و سرشت طبیعی آن، همه چیز حتی ذی حق بودن، تابعی از < قدرت و الزامات آن > است و اگر این واقعیت نادیده انگاشته شود یا در دستیابی و ارتقا آن تعللی صورت بگیرد، یک ملت ضربات جبران ناپذیری متحمل خواهد شد. ( قدرت؛ صرفا سخت افزار نظامی نیست هرچند بخش مهمی از آن است اما در جهان امروز نقش اطلاعات و سیستم مدیریتی و تصمیم سازی که بتواند به سرعت و متناسب واکنش نشان دهد بیشتر به مفهوم قدرت عینیت می بخشد). مضافا، باید این واقعیت تلخ را نیز پذیرفت که، اغلب سیاستمداران معامله گرند و تفکر استراتژیک و امنیتی به ندرت در ذهن محدود آنان جای میگیرد ( چرا که سقف آرزوی بسیاری از آنان و طرفدارانشان، انتخابات و حواشی آن است!)
مدیران استراتژیک و نه سیاسی، ارزش زمان، ابزار و ساختار چابک را برای شکل دادن به بهترین و متناسب ترین تصمیمات به شکل بالفطره میدانند و آن را فدای اهداف شخصی یا گروهی نمیکنند!! آنها تصمیم سازی را نه به جهت رفع تکلیف ( که عمدتا ماهیت سیاسی دارد و صرفا برای جلب رضایت مدیران بالادستی است)، بلکه به منظور ارتقا سیستم که در بلند مدت، تبدیل به یک الگو مدیریتی کارآمد نیز میشود صورت میدهند. دستیابی به این سطح از مدیریت، با گسترش فرهنگ < عملگرایی و عقلگرایی در مدیریت > و < رفع محدودیت در روش ها > امکان پذیر است.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین درگیری شهید سنوار با نظامیان اسرائیل
🔸شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تصاویری از آخرین نبرد رئیس شهید دفتر سیاسی حماس با نظامیان اسرائیلی در جنوب غزه را منتشر کرد.
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺 فارن افرز: احتمال وقوع یک جنگ تمام عیار در منطقه کم است!
🔹در پی تشدید تنشها میان ایران و اسرائیل، کارشناسان نظامی و تحلیلگران سیاسی درباره احتمال وقوع یک جنگ گسترده در خاورمیانه ابراز نگرانی کردهاند. طی ماههای اخیر، دو کشور درگیر تبادل حملات موشکی و عملیات سایبری بودهاند. گزارشها حاکی از آن است که ایران دو حمله موشکی علیه اسرائیل انجام داده، در حالی که تلآویو با حملات هدفمند پاسخ داده است.
🔹تحلیلگران معتقدند با توجه به محدودیتهای موجود، احتمال وقوع یک جنگ تمام عیار در منطقه کم است. با این حال، انتظار میرود درگیریهای محدود و پراکنده ادامه یابد. هر دو کشور دارای زرادخانه قابل توجهی از موشکها و پهپادها هستند، اما ظاهراً هیچ یک توان پشتیبانی از یک جنگ طولانی مدت و گسترده را ندارند.
https://eitaa.com/amniatemeli
چه کسی جانشین یحیی سنوار می شود؟
🔹پس از شهادت یحیی سنوار رهبر حماس گمانهزنیهایی در خصوص جانشین وی مطرح شده است که در این اینفوگرافیک به معرفی مختصر آنها میپردازیم./ ایرنا
https://eitaa.com/amniatemeli
▫️مقایسه «سیاست خاورمیانهای» هریس و ترامپ از نگاه اندیشکده آمریکایی
▫️ايرنا
«موسسه خاورمیانه» به بررسی و مقایسه دیدگاه های «کامالا هریس» و «دونالد ترامپ» در قبال تحولات خاورمیانه پرداخته و آورده است که هریس مسیر «جو بایدن» را خواهد پیمود و ترامپ هم سیاست های ناتمام دور نخست خود را ادامه میدهد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا حدود دو هفته تا انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده باقی مانده است. رقابت بین دو کارزار اصلی انتخابات یعنی حزب دموکرات و حزب جمهوریخواه این بار بسیار به هم نزدیک است و هر روزه نظرسنجی های مراکز معتبر از برتری یکی از آن دو یا نزدیک شدن دیگری به رقیب گزارش می دهند.
براساس آخرین نظرسنجی ها، نشریه "اکونومیست" اعلام کرد که ترامپ رای های الکترال بیشتری را کسب می کند و در انتخابات پیروز می شود. پایگاه رسانه های «هیل» نیز احتمال پیروزی ترامپ را ۵۲ درصد پیش بینی کرد.
از سوی دیگر رسانه ها و اتاق های فکر مختلف تحلیل های گوناگونی را در مورد نگاه هر یک از این دو نامزد به مسائل داخلی و بین المللی بیان می کنند. «موسسه خاورمیانه» (MEI) در مجموعه گزارش هایی به ارزیابی خط مشی های دو نامزد ریاست جمهوری نسبت به مسائل خاورمیانه پرداخته و سیاست هر دو نامزد را در منطقه مقایسه کرده است.
▪️هریس، دولت دوم بایدن
این اندیشکده مستقر در واشنگتن در مورد سیاست های «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات آورده است که حزب دموکرات پس از اعلام رسمی نامزدی هریس در انتخابات، ۹ اولویت را از اقتصاد و بحران آب و هوا تا مهاجرت و رهبری آمریکا در عرصه بین الملل به عنوان هدف تعیین کرده است که یکی از آخرین اولویت ها به استراتژی ایالات متحده در قبال خاورمیانه می پردازد.
این گزارش تصریح دارد: هریس احتمالاً مواضع کلی دولت بایدن را حفظ خواهد کرد و حداقل در ابتدای دوره خود سعی می کند در سیاست خارجی و تلاشهای دیپلماتیک به طور گسترده با مواضع دولت بایدن هماهنگ باشد. هریس یک انترناسیونالیست سرسخت است که تمایل دارد با متحدان آمریکایی خود برای محدود کردن نفوذ دشمنانی مانند روسیه، چین و ایران همکاری کند.بر این اساس، سیاست های بالقوه دولت هریس در قبال خاورمیانه به ویژه در ارتباط با رژیم صهیونیستی، فلسطین و لبنان بر این محور استوار خواهد بود که «اجبار هر یک از دو طرف منازعه برای انجام دادن یک اقدام، راه حل دودولتی را به خطر می اندازد.»
اگرچه طبق این گزارش، هریس مخالفت خود را با گسترش شهرک سازی اعلام کرده است اما وی بیت المقدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی قبول دارد و خواستار دسترسی همه ادیان به مکان های مقدس آن شهر شده است.وی همچنین می گوید که از اعطای کمک های ضروری به مردم فلسطین تا زمانی که این اقدام با قوانین ایالات متحده مطابقت داشته باشد، حمایت می کند. ضمن آنکه هریس با هر گونه اقدام برای مشروعیت زدایی از رژیم صهیونیستی در سازمان ملل یا از طریق تحریم، سلب سرمایه یا تحریم مخالف است ولی در این زمینه از حقوق آمریکا برای آزادی بیان پشتیبانی میکند.
هریس می گوید: به دنبال یک راه حل دیپلماتیک برای حل فصل درگیری ها در امتداد مرز اسرائیل و لبنان با استفاده از یک لبنان مستقل خواهد بود.
▪️ترامپ، تداوم دولت اول خود
گزارش این اتاق فکر آمریکایی آورده است که حزب جمهوریخواه در مورد سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال منازغه خاورمیانه تنها بر ذکر دو نکته بسنده کرده است: «ایستادن در کنار اسرائیل و بازگرداندن صلح به خاورمیانه».
گزارش تصریح دارد: دولت دوم ترامپ ممکن است ادامه سیاست های قبلی وی بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ باشد که در آن بر رویکرد «فشار حداکثری» نسبت به ایران و تحریمهای اقتصادی، لفاظیهای قوی و اقدامات نظامی هدفمند تمرکز داشت. وی همچنین مخالفت شدیدی را در مورد دیپلماسی با ایران بر سر توافق هسته ای نشان خواهد داد.در گزارش این موسسه همچنین آمده است که ترامپ اولویت کمتری را برای حقوق بشر و دموکراسی در سیاست ایالات متحده قائل خواهد بود و بیشتر به همکاری در زمینه انرژی و سیاست های اقتصادی اهمیت خواهد داد.
گزارش با بیان اینکه ترامپ یک نوع رابطه معامله گونه با رهبران مصر و ترکیه به راه می اندازد، می افزاید: داشتن رابطه گرم با ریاض و تمایل به دستیابی به یک توافق میان عربستان سعودی و اسرائیل شبیه به توافق ابراهیم در سال ۲۰۲۰، از اصول مهم وی خواهد بود.
طبق این گزارش، ترامپ کماکان ممنوعیت مهاجرت شهروندان کشورهای دارای اکثریت مسلمان به آمریکا را دنبال خواهد کرد، ضمن اینکه ممکن است به دنبال خروج نیروهای آمریکایی از سوریه هم باشد.
https://eitaa.com/amniatemeli
29.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید: ماشین ترور اسرائیل چگونه کار می کند؟
از خمیر دندان تا موبایل؛ ابزارهای اسرائیل برای ترور
https://eitaa.com/amniatemeli
▫️پولیتیکو: در صورت پیروزی هریس، سنای جمهوریخواه برای او دردسر ایجاد خواهد کرد
▫️ایرنا
نشریه «پولیتیکو» گزارش داد که نزدیکان «کامالا هریس» نگران هستند یک سنای جمهوریخواه از همان ابتدا برای اقدامات و تصمیمات رئیس جمهور دموکرات دردسر ایجاد کند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، تارنمای این نشریه مطرح آمریکایی در تحلیل شرایط کنونی کارزار دموکرات ها در انتخابات آمریکا، عنوان داشت که حتی در صورت پیروزی «کامالا هریس» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ممکن است وی با چالش های جدی از سوی سنای آمریکا روبه رو شود. به همین دلیل نزدیکان نامزد حزب دموکرات در زمینه مقابله با سناریوهای مختلف در دوره پس از انتخابات برنامه ریزی کرده اند.
گزارش پولیتیکو می افزاید: درصورتی که کامالا هریس در ماه نوامبر برنده انتخابات شود، باز هم دولت او ممکن است در ضعیف ترین حالت، کار خود را آغاز کند. دموکراتهای نزدیک به هریس به شدت نگران این موضوع هستند که حتی در صورت پیروزی وی، جمهوریخواهان ماه آینده مجلس سنا را در اختیار بگیرند. این نخستین بار بعد از ریاست جمهوری «جورج بوش» خواهد بود که یک رئیس جمهور دوره خود را بدون همراهی اکثریت در مجلس سنا آغاز می کند.
در حالی که تنها سه هفته تا انتخابات آمریکا باقی مانده و رقابت تنگاتنگی بین دونامزد دموکرات و جمهوریخواه برقرار است، این نگرانی موجب شده تا دموکرات ها برنامه ریزی هایی را برای مقابله با سناریوهای مختلف پس از انتخابات انجام دهند. آن ها به راه هایی برای تعیین کابینه در صورت امتناع سنای جمهوریخواه از تایید گزینههای هریس فکر می کنند.
این گزارش تصریح دارد: سنای تحت کنترل جمهوریخواهان «تهدیدی فوری» برای برنامه های هریس به عنوان رئیس جمهور به شمار میرود. آن ها ممکن است وی را در زمینه انتخاب کارکنان یا دستور کار سیاستهایش به شدت محدود کنند؛ در این شرایط نفوذ او بر هر پست خالی در دادگاه عالی نیز دچار چالش خواهد شد. آنها نگرانند که هریس به دلیل کمبود روابط شخصی با جمهوریخواهان سنا، اولین روزهای حیاتی حضور خود در کاخ سفید را به فکر سازش با رقبا باشد.
«چاک هیگل» سناتور سابق جمهوریخواهی که از هریس حمایت می کند، اعتقاد دارد که وی در صورت پیروزی در انتخابات، اگر سنا با وی همراه نباشد، در ۲سال نخست دوره بسیار دشواری را خواهد داشت. شاید تعدادی از جمهوریخواهان با وی همکاری کنند اما در مورد اکثریت آن ها چنین اتفاقی ممکن نیست.
این گزارش مهمترین اقداماتی را که هریس در صورت انتخاب شدن باید انجام دهد تدوین سیاست هایی در حوزه های مراقبت های بهداشتی، مالیات و مسکن عنوان کرد و به نقل از «میا ارنبرگ» یکی از سخنگویان کارزار هریس، نوشت که معاون رئیسجمهور (هریس) سخت کار می کند به دموکراتها در زمینه پیروزی در رقابتهای مهم سنا و مجلس نمایندگان کمک کند تا بتواند ائتلافی را در روز اول کار خود داشته باشد و قادر شود برای کاهش هزینههای مردم آمریکا و دیگر اولویتهای کلیدی کاری انجام دهد.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سهشنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برگزار میشود و برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خلاصه وقایع بامداد امروز و دفاع جانانه شبکه یکپارچه پدافند کشور از آسمان ایران
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺استيصال و ناكامي عمليات هوايي رژيم صهيونيستي در مقابل شبكه يكپارچه پدافند هوايي ايران
فتح الله کلانتری
کارشناس ارشد مسائل بینالملل و غرب آسیا
🔸رژيم صهيونيستي پس از ناكامي در عرصه ميدان، استراتژي جنگ زميني را به جنگ هوايي تغيير داده است.
این تغییر استراتژی بیانگر استیصال و ضعف نظامی ماشین جنگی اسرائیل است، در این شرایط برای فرار به جلو و پوشش ضعف میدانی خود رویکرد جنگ نظامی را به جنگ موشكي و هوايي تغییر داده و به دنبال عادی سازی جنگ با ایران بود تا معادله جنگ حماس- اسرائیل را به ایران- اسرائیل تبدیل نماید.
رژيم صهيونيستي اعلام کرده اند که با ۱۳۸ جنگنده و در سه موج به تأسيسات ايران حمله كرده اند، موج اول حمله به سامانه هاي پدافندي و موج دوم و سوم هم حمله به مراكز موشكي و نظامي. آنچه كه در صحنه قابل مشاهده است كاملاً عكس ادعاي ریيم صهيونيستي است. اين عمليات دستاورد ملموس و قابل بهره برداري براي رژيم صهيونيستي نداشته و نمي توانند از اين عمليات موج سواري كنند.
اين حمله در حدی نبود که نیاز به این همه هواپیما داشته باشد. رژيم صهيونيستي که بعد از حمله موشکی ایران، به شدت زیر فشار افکار عمومی بود، نیاز داشت که عملیات خود علیه ایران را بزرگ تر از آنچه كه اتفاق افتاده نشان دهد تا ميزان موفقیت عملیات بزرگ تر جلوه کند.
غول هاي تبليغاتي رژيم صهيونيستي و پروپاگانداي رسانه اي همسو با آن، به دنبال بزرگنمايي عمليات هستند؛ این یک امر طبیعی و قابل انتظار است و صرفاً مصرف داخلی دارد. آنچه رخ داده چیزی جز یک عملیات محدود نظامی عليه مراكز دست سوم (مراكز تاكتيكي) با هدف سیاسی و پیوست تبلیغاتی نبوده است و به نظر مي رسد که تنش بین ایران و رژيم صهيونيستي كاهش مي يابد مگر این که با رویدادهای غیرقابل پیش بینی مواجه شویم.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/amniatemeli
30.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آن_سوی_آب
🎥 ببینید: پهپادهای حزب الله چگونه از پدافند اسرائیل عبور می کنند؟
https://eitaa.com/amniatemeli
اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح درباره اقدام رژیم صهیونیستی
🔹به اطلاع ملت شریف و غیور ایران اسلامی میرساند هواپیماهای دشمن صهیونی در تجاوزی آشکار و مغایر با قوانین بینالمللی در بامداد امروز، شنبه ۵ آبانماه، با استفاده از فضای در اختیار ارتش تروریستی آمریکا در عراق در یکصدکیلومتری مرزهای ایران و از راه دور، تعدادی موشک دور بردِ هواپایه که دارای سر جنگی بسیار سبک در حدود یک پنجم کلاهک موشکهای بالستیک ایرانی میباشد را به سمت برخی از رادارهای مرزی در استانهای ایلام، خوزستان و اطراف استان تهران پرتاب نموده که در پی عملکرد به موقع پدافند هوایی کشور، خسارت محدود و کم اثری را وارد و چند سامانه راداری آسیب دیده که تعدادی بلافاصله ترمیم و برخی نیز در حال ترمیم هستند.
🔹در این اقدام نامشروع و غیرقانونی، با آمادگی پدافند هوایی کشور تعداد قابل توجهی از موشکها ردگیری و رهگیری شده و از ورود هواپیماهای دشمن به حریم هوایی کشور جلوگیری به عمل آمده است.
🔹ایران ضمن محفوظ دانستن حق پاسخ قانونی و مشروع خود در وقت مقتضی، برقراری آتشبس پایدار در غزه و لبنان برای جلوگیری از کشتار مردم بیپناه و مظلوم را مورد تأکید قرار میدهد.
🔹به دولت تروریست پرور و جنایتکار امریکا که نقش محوری در حمایت و پشتیبانی همه جانبه از اقدامات مجرمانه رژیم صهیونی در برهم زدن امنیت منطقه دارد، هشدار داده میشود برای جلوگیری از گسترش درگیری و ناامنی در منطقه و کشتار مردم بیگناه به ویژه در غزه و لبنان این رژیم غیرقانونی و نامشروع را مهار نموده و خود و همپیمانانش را در باتلاقی که آن رژیم اشغالگر ایجاد نموده است؛ بیش از این گرفتار ننماید.
🔹از مردم شریف ایران، رسانهها، صاحب نظران و کارشناسان تقاضا میگردد که به شایعات و روایتهای غیر معتبر توجه ننموده و اخبار صحیح را از طریق مبادی رسمی و رسانه ملی دنبال نمایند.
https://eitaa.com/amniatemeli
37.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تماشا کنید: داستان جزایر سهگانه ایران
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🎥 از ریگی تا شارمهد؛ پیغام مخفی غربیها به تروریستها و جاسوسان در ایران*
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «امیر کرمانی» استاد فاینانس و اقتصاد در دانشگاه برکلی کالیفرنیا، در ۴ دقیقه مرور برخی از مهمترین رَوندهای جهانی و منطقهای مهمی که در حال حاضر در جهان جریان دارد را بیان میکند. کاری که میتواند به نگاهی که نسبت به مسائل سیاسی و اقتصادی کشور داریم کمک شایانی کند.
https://eitaa.com/amniatemeli
هند با خرید نفت تخفیفی روسیه و پالایش و صادرات آن به اروپا با پشت سرگذاشتن عربستان، تامین کننده اول اروپا شد!
https://eitaa.com/amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌کمال خرازی، مشاور رهبر انقلاباسلامی در مصاحبه با المیادین تاکید کرد: اگر تهدید وجودی شویم دکترین هسته ای را تغییر خواهیم داد
انتظار میرود برد موشکهای بالستیک خود را کامل و افزایش دهیم.
تغییر دکترین هسته ای ما روی میز است "اگر احساس کنیم در خطر وجودی هستیم". ما همه دانش و توان فنی برای ساخت سلاح هسته ای را داریم، در حال حاضر فقط حکم رهبری مانع از آن می شود.(یعنی از لحاظ فنی توان تولید را داریم)
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
▫️چشمانداز روابط خارجی آمریکا در دوره دوم ترامپ از نگاه «فارن پالسی»
▫️ایرنا
#بخش_اول
نشریه «فارن پالسی» با توجه به سوابق ترامپ و مشاورانش، یک سری سیاستهای قابل پیشبینی تیم او را در روابط خارجی با کشورهای دیگر ارزیابی و پیشبینی کرده است.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از فارن پالسی، پیروزی دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا در انتخابات، آغاز یک ترن هوایی (قطار وحشت) دیگر در سیاست خارجی ایالات متحده است. رئیسجمهور منتخب آماده است تا ویژگیهای دوره اول خود را بازگرداند: جنگ تجاری با چین، بدبینی عمیق - حتی خصومت - نسبت به چندجانبهگرایی، علاقه به افراد قدرتمند، سبک شمایلشکنانه و غیره.
ترامپ وعده داده است که جنگ در اوکراین را حتی قبل از شروع به کار پایان دهد، ولی هنوز کوچکترین طرحی برای این کار ارائه نداده است. برنامه های او برای برقراری صلح در خاورمیانه به همان اندازه مبهم است.
فارین پالسی با توجه به سوابق ترامپ و مشاورانش یک سری سیاستهای قابل پیش بینی در روابط خارجی برای آمریکا مثال زده است.در مورد چین، ترامپ به طور حتم با شدت بیشتری عمل خواهد کرد. در دوره دوم ترامپ احتمالاً چین به عنوان چالش اصلی امنیت ملی آمریکا معرفی خواهد شد. ترامپ مانند اولین دوره ریاست جمهوری خود، در درجه اول تجارت را مورد توجه قرار داده است. ترامپ در مصاحبه ای با وال استریت ژورنال در اکتبر گفت که «تعرفه» «زیباترین کلمه در فرهنگ لغت» است و روشن ترین اولویت او در مورد چین، شروع مجدد جنگ تجاری است که در سال ۲۰۱۸ آغاز کرد.
وب سایت ستاد انتخاباتی ترامپ خواستار قطع اتکای ایالات متحده به چین برای همه کالاهای ضروری است. اما این تازه شروع است. بایدن تعرفه های اولیه ترامپ را حفظ کرد ولی خود ترامپ آماده است خیلی بیشتر از اینها پیش برود. با تعرفه های وعده داده شده حداقل ۶۰ درصدی بر تمام واردات از چین، ترامپ به جدایی کامل دو اقتصاد بزرگ جهان که توسط برخی از نزدیکترین مشاورانش حمایت می شود، نزدیکتر خواهد شد.چنین اقدامی روابط دوجانبه را بدتر میکند و برای خانوارهای آمریکایی هزاران دلار در سال و صادرکنندگان آمریکایی یکی از بزرگترین بازارهای آنها ضرر خواهد داشت.
اما تاثیرات منفی یک سیاست تجاری تهاجمی در قبال چین نیز به تضعیف سایر دوستان و متحدان بالقوه ایالات متحده ختم خواهد شد.اگر جنگ اسرائیل با حماس در غزه و حزب الله لبنان قبل از روی کار آمدن ترامپ به طور کامل حل نشود که بعید به نظر می رسد، یکی از فوری ترین مسائل سیاست خارجی روی میز او تشدید تنش ها در خاورمیانه خواهد بود. ترامپ درباره لزوم پایان دادن به جنگ غزه صحبت کرد و مدعی شد که به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفته است که پیروزی خود را به دست آورید زیرا کشتار باید متوقف شود.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت عراقچی از شهادت سیدحسن نصرالله و سفر به بیروت در اوج حملات اسرائیل
https://eitaa.com/amniatemeli
▫️چشمانداز روابط خارجی آمریکا در دوره دوم ترامپ از نگاه «فارن پالسی»
▫️ایرنا
#بخش_پایانی
مشخص نیست که دولت بعدی چه نقشی در تلاش برای پایان دادن به این جنگ ایفا خواهد کرد. ترامپ از درخواست تیم بایدن برای آتشبس انتقاد کرده و آن را تلاشی برای «بستن دست اسرائیل از پشت» توصیف کرده و گفته است که آتشبس تنها به حماس فرصت میدهد تا دوباره سازماندهی شود.ترامپ در اولین دوره ریاست جمهوری خود به طور لفظی از راه حل دو کشوری برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین حمایت کرد و در عین حال به اسرائیل یک سری جوایز دیپلماتیک مثل انتقال سفارت آمریکا به بیتالمقدس اهدا کرد.
آمریکا و اسرائیل در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ روابط گرمی داشتند، ولی وقتی نتانیاهو پیروزی بایدن را تبریک گفت، روابط شخصی ترامپ با مقامات اسرائیل بدتر شد. لحن او در قبال اسرائیل در ماههای اخیر نیز گاهی انتقادی بوده است، به طوری که ترامپ در ماه آوریل هشدار داد که این کشور در حال «بازنده شدن جنگ تبلیغاتی» در غزه است.در مورد اروپا و ناتو نیز همان حرفهای قدیمی را باید تکرار کرد. ترامپ از کمکهای مالی ایالات متحده به تلاشهای جنگی اوکراین انتقاد کرده و از اروپا خواسته است که بار بیشتر حمایت از کییف را بر عهده بگیرد. او ولدیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین را «بزرگترین فروشنده روی زمین» خطاب کرد و گفت که احساس بدی نسبت به او دارد. ترامپ طی سخنانی ابراز تردید کرده است که اوکراین میتواند روسیه را شکست دهد.
ترامپ مدعی شده است که مذاکرات برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین تنها ۲۴ ساعت طول میکشد و این کار را قبل از مراسم تحلیف خود در ژانویه انجام خواهد داد. اما جزئیات در مورد اینکه او چگونه قصد پایان دادن به جنگ را دارد، ناچیز است.
روابط ناتو با آمریکای دوران ترامپ نیز به گرمی سابق نخواهد بود و ترامپ حتی گاهی روسیه را تشویق کرده که هر کاری که میتواند انجام دهد.
از دیدگاه روسیه، ریاست جمهوری دوم ترامپ ممکن است راه را برای روابط دوستانهتر بین واشنگتن و مسکو هموار کند، زیرا کرملین مدتهاست که رهبر جمهوریخواه را بر مخالفان دموکرات خود ترجیح میدهد. با این حال، حتی روسها نیز در مورد وعدههای ترامپ برای پایان فوری درگیری تردید دارند. ترامپ در چهار سال گذشته، هفت بار با پوتین صحبت کرده است.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کاربردهای هوش مصنوعی برای دولت ها (قسمت اول)
https://eitaa.com/amniatemeli
/وال استریت ژورنال/
▫️ایده تیم ترامپ برای پایان دادن به جنگ روسیه: تأخیر در عضویت اوکراین در ناتو به مدت حداقل ۲۰ سال در ازای تداوم تأمین کمکهای تسلیحاتی
▫️انتخاب
"وال استریت ژورنال" به نقل از سه منبع می گوید که ایده ای در تیم ترامپ برای پایان دادن به جنگ روسیه وجود دارد که شامل تأخیر در عضویت اوکراین در ناتو به مدت حداقل ۲۰ سال در ازای تداوم تأمین کمکهای تسلیحاتی می شود.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه مطلب وال استریت ژورنال آمده است: دونالد ترامپ که در انتخابات ریاستجمهوری ۵ نوامبر پیروز شد، بارها گفته است که جنگ را ظرف "۲۴ ساعت" پایان خواهد داد.گزارشهای رسانهای پیشین و اظهارات اعضای حلقه درونی ترامپ نشان میدهند که این امر شامل متوقف کردن جنگ در خطوط جبهه کنونی و ایجاد یک منطقه غیرنظامی در شرق اوکراین خواهد بود.
روسیه در حال حاضر تقریباً ۲۰٪ از اراضی اوکراین در جنوب و شرق را اشغال کرده است.
هنوز مشخص نیست که چه کسی مسئول نظارت بر منطقه غیرنظامی به طول ۸۰۰ مایل (۱۳۰۰ کیلومتر) خواهد بود، اما یکی از دستیاران ناشناس ترامپ به والاستریت ژورنال گفته است که واشنگتن از متحدان اروپایی خود خواهد خواست که نیروهایشان را به این منطقه اعزام کنند.
این پیشنهاد تنها یکی از ایدههای موجود در تیم ترامپ است و رئیسجمهور منتخب تمایل دارد تصمیمات عمده سیاستی را به طور آنی اتخاذ کند.دو تن از مشاوران ترامپ یعنی ژنرال بازنشسته کیت کلاگ و فرد فلیتز، در ژوئن پیشنهاد کرده بودند که کمکهای نظامی به اوکراین را متوقف کنند مگر اینکه این کشور موافقت کند که با روسیه مذاکرات صلح برگزار کند.
در عین حال، کلاگ گفته بود که این طرح شامل هشدارهای بیشتر به روسیه است که در صورت رد شرایط آتشبس، ایالات متحده حمایت نظامی خود از اوکراین را افزایش خواهد داد.
فلیتز گفته بود که ترامپ به این طرح واکنش مثبتی نشان داده، اما اضافه کرده بود: "من نمیگویم که او با آن موافقت کرده یا با هر کلمه از آن موافق است." این طرح همچنین شامل برداشتن درخواست عضویت اوکراین در ناتو برای "یک دوره طولانی" در ازای یک توافق صلح جامع و قابل راستیآزمایی با تضمینهای امنیتی بود.
اوکراین در سال ۲۰۲۲ درخواست عضویت در ناتو را ارائه داد اما هنوز دعوتی دریافت نکرده است.
https://eitaa.com/amniatemeli