مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅جنبش مردمی نخجوان اعلام موجودیت کرد 🔸گفته می شود خیزش های مردمی در نخجوان با اعلان موجودیت جنبش نخ
جنبش مردمی نخجوان برای پیوستن به سرزمین مادری یعنی ایران
این جنبش که شبکه سحر تلویزیون ایران به آن اشاره میکند مدتهای مدیدی است که وجود دارد اما به دلایل مختلف اشارهای به آن نمیشود که خود بیشتر دلیل سیاسی امنیتی دارد. با این حال پس از اتفاقات منطقه جنبش بازگشت به ایران یک بار دیگر خود را نشان داد و به این ترتیب آنهایی که فکر میکنند میتوانند با امنیت ملی دیگران بازی کنند حواسشان باشد که دلهای بسیاری در منطقه با ایران و سرزمین مادری است.
مسئله بازگشت نخجوان به ایران نه باید در همین حد نگه داشته شود و باید به صورت کامل مورد حمایت سیاسی، امنیتی، نظامی و حتی مالی ایران قرار بگیرد چرا که نخجوان باعث خواهد شد که هم اوهام پیوند دنیای فاسدان به هم بخورد و هم خواب آشفته صهیونیستها برای دستکاری در مرزهای دیگران. البته یک اتفاق مهم دیگر هم میافتد و آن نیز گسترش مرزهای ارتباطی کشورمان با جمهوری ارمنستان است. اعلام خبر موجودیت این جنبش یک روز پس از سفر وزیر امور خارجه به ارمنستان و افتتاح کنسولگری کشورمان در قاپان خود پیامی مهم برای کسانی دارد که فکر میکنند دست ایران در برابر آنها بسته و کوتاه است.
وستانیوز
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
جنبش مردمی نخجوان برای پیوستن به سرزمین مادری یعنی ایران این جنبش که شبکه سحر تلویزیون ایران به آن
#تحلیل_کوتاه
✅با توجه به ظهور چند جانبه گرایی در نظام بین الملل و انتقال آرام و گام به گام قدرت از آتلانتیک(افول غرب) به پاسفیک همچنین به جهت اینکه کشورهای منطقه اعم از کشورهای وابسته خلیج فارس و برخی کشورهای قفقاز به ویژه مهمترین کشور آن یعنی آذربایجان وابسته به جبهه غرب هستند این انتقال قدرت در نظم کنونی وظهور کشورهایی که پس از ۴ دهه با تنهایی استراتژیک توانستند با تکیه بر ظرفیت های داخلی نه تنها یک قدرت منطقه ای محسوب شوند بلکه عملا درصدد بکارگرفتن ابزارهای خود در کشورهای فرامنطقه ای هستند مانند جمهوری اسلامی ایران و دیگر نکته اینکه برخی از این قومیت هایی که جزء ایران تاریخی محسوب می شوند ن ایران کنونی و در کشورهایی هستند که نسبت به ایران کنونی بسیار ضعیف و وابسته می باشند عملا با پیشرفت و توسعه قدرت سخت ایران کنونی در منطقه و فرامنطقه ای دچار یک نوع بی هویتی شده اند که معتقدند کشور کنونی شان با وابستگی منجر به این وضعیت شده است و با مشاهده قدرت ایران کنونی در منطقه و برگزاری رزمایش های نظامی اخیر در کنار رود ارس از این وضعیت کنونی شان سردرگم اند و معتقدند با پیوستن با پیوستن به ایران کنونی وضعیت آنها به نسبت الان قطعا تغییر خواهد کرد و پس از این جنبش مردمی شاهد شکل گیری جنبش های مردمی بیشتری از این قبیل خواهیم بود.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥✅باسلبریتی ها باید چه کرد؟
🔸دکتر احسان شاه قاسمی
🔹نشست مجازی آزادراه
🔺تاملی بر سياست و رویکرد جمهوری اسلامی در قبال پدیده سلبریتیزم
@amniatemeli
✅جنگ نفوذ دیجیتال در رسانه های اجتماعی
🔸بسیاری از کمپین های نفوذ دیجیتال روسیه به طور مستقیم ایالات متحده را هدف قرار داده اند. به عنوان مثال، در 8 ژوئن 2016، یکی از کاربران فیس بوک که خود را ملوین ردیک، مردی از خانواده هریسبورگ، پنسیلوانیا می نامد، پیوندی به DCLeaks.com ارسال کرد و نوشت که کاربران باید "حقیقت پنهان در مورد هیلاری کلینتون، جورج سوروس و دیگر رهبران ایالات متحده " را بررسی کنند.
🔹عکس پروفایل "ردیک" مردی میانسال را با کلاه بیسبال در کنار دختر خردسالش نشان می داد. اما سوابق پنسیلوانیا هیچ مدرکی دال بر وجود ردیک نبود و عکس با تصویر مردی ناآگاه در برزیل کاملاً مطابقت داشت. کارشناسان اطلاعاتی ایالات متحده بعدا "با اطمینان بالا" اعلام کرد که سایت افشاگر DCLeaks یک وب سایت خبری جعلی است که توسط آژانس اطلاعات نظامی روسیه ایجاد شده و علیه مقامات ارشد آمریکا به کار گرفته شده است. هر کسی که خود را به عنوان ردیک معرفی می کرد، احتمالاً یک عامل روسی بود.
🔸ژنرال اچآر مکمستر مشاور امنیت ملی وقت در 2 آگوست 2017، ازرا کوهن وتنیک را از سمت خود به عنوان یک مقام ارشد اطلاعاتی در شورای امنیت ملی برکنار کرد. کوهن واتنیک از حامیان بسیار سرسخت ترامپ بود و برکناری او به دنبال خروج سایر حامیان ترامپ از شورای امنیت ملی در هفتههای گذشته انجام گرفت.بعد از ظهر همان روز، حداقل 11 حساب کاربری مختلف توییتر که خود را آمریکایی نشان می دادند، اما توسط روس ها برای آژانس تحقیقات اینترنت در سنت پیترزبورگ اداره می شدند، پیامی را توییت (و بازتوییت کردند) و از ترامپ خواستند که مک مستر را از سمت مشاور امنیت ملی اخراج کند. در میان آنها حساب توییتر TEN_GOP @ بود که ادعا میکرد «توئیتر غیررسمی جمهوریخواهان تِنسی» است.
🔹این حساب دنبال کنندگان خود را تشویق کرد که "اگر فکر می کنید مک مستر باید برود" بازتوییت کنند و بسیاری از 140000 دنبال کننده دارای حساب های "ربات" خودکار بودند که سپس به طور خودکار پیام را بازتوییت می کردند.نتیجه مورد نظر این تلاش این بود که پلتفرم رسانه های اجتماعی را با این تصور ذهنی پر کنند که زمینه حمایت از اخراج مشاور امنیت ملی ایالات متحده ژنرال سابق ارتش اکه هم جمهوری خواهان و هم دموکرات ها احترام زیادی برای او قائل بودند در حال ایجاد است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅جنگ های ترکیبی شبکه محور با تجهیزات بدون سرنشین
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت عمومی
🔸امنیت عمومی عرصه ای است که بازیگر تعیین کننده آن دولت و نهادهای رسمی می باشند که به عنوان مدعی العموم با رفتارهای خلاف قانون مبارزه می کنند.
🔹هدف امنیت عمومی حفظ جان، مال و شئونات افراد و مقابله با جرایم و آسیب های اجتماعی و نیز برقراری نظم و قانون است.امنیت عمومی به واسطه جرایم و اختلالاتی چون سرقت،قتل،تبهکاری،قاچاق کالا و خرید فروش مواد افیونی و نیز از طریق آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق،خودکشی،قانون گریزی،بی اعتمادی،دزدی،فحشا و... مختل می شود.متولیان امنیت عمومی از یک سو با جرایم مقابله می کنند و از سوی دیگر، در زمینه پيشگيري از آسیب پذیری می کوشند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «سلام فرمانده» در نیجریه
✅نسخه جدید سرود «سلام فرمانده» به زبان هوسایی در اجتماع کودکان نیجریهای اجرا شد.
@amniatemeli
✅امنیت فردی
🔹امنیت فردی به صیانت از خود(نه جمع) در مقابل خطرات معطوف به فیزیک و حیات او و نیز حمایت فرد در پیگیری حقوق فردی اش توجه دارد.
🔸هر فرد انسانی پیش از آن که عضو گروهی باشد یا تابع یک دولتی باشد در زمینه رفع نیازهای جسمی و ابراز ملاحظات فکری خود دغدغه هایی دارد که مفهوم امنیت فردی در پی آنهاست.در همین چارچوب امنیت فردی دل مَشغول حق حیات،حق آزادي بیان و حق مالکیت فرد است.
🔹️امنیت فردی هنگامی تامین می شود که:
۱-حقوق پایه ای و حیاتی او به رسمیت شناخته شود و این رسمیت در قالب منشو ملی یا قانون اساسی اعلام عمومی می شود.
۲-دفاع از حقوق اساسی مصرح در قانون، به صورت نهادینه و از طریق ساختارها صورت پذیرد و تحت الشعاع علایق و سلایق شخصی،حزبی و فکری قرار نگیرد.
۳-نهادها و نیروهای حراست کننده از حقوق اساسی افراد، باید پاسخگو باشند.
@amniatemeli
✅مراقب بازی غربیها باشیم (قابل توجه فعالان رسانهای و مجازی) /1
🔹این روزها رسانههای غربی – صهیونیستی به شکلی عجیب در حال تمرکز بر حملات پهپادی ارتش روسیه به زیرساختهای نظامی و اقتصادی ناتو در اوکراین هستند. در روزهای نخست شروع این حملات با توجه به ذهنیت خاص غربیها که هیچکس را جز خود آدم حساب نمیکنند (به سخنان سخیف جوزپ بورل مراجعه کنید!) و هیچ ساختهای را جز آنکه از زیر دست خودشان خارج شده باشد قبول ندارند تلاش کردند تا این حملات پهپادی را با پروپاگاندای رسانهای و زیرسوال بردن عملکرد آنها ناچیز جلوه داده و به نوعی امیدوار باشند که این حملات گذرا، محدود و ناچیز است.
🔸اما هر چه زمان گذشت نه تنها این حملات پهپادی گستردهتر، اثرگذارتر و دقیقتر شد بلکه روسها از پهپادهای جدیدتر هم رونمایی کردند و کار تا جایی پیش رفت که در یک روز نیروی هوایی ارتش اوکراین سه فروند جنگنده خودش را که برای مقابله با حملات این پهپادها از زمین برخواسته بودند از دست داد. در ضمن اینکه این پهپادها از رینگهای پدافندی چندلایه و بسیار قدرتمند شهری مانند اودسا و کییف هم دهها بار عبور کرده و اهداف خود را با دقت بسیار منهدم کردند. این مساله برای سران ناتو بسیار ناخوشایند بود و دنبال راه چارهای برای آن بودند.
🔹هر چند آنها به لحاظ رسانهای روسها را مسخره میکردند که چون تکنولوژی لازم را ندارد به سراغ خرید پهپاد از ایران رفته است، اما خودشان هم به شدت مورد تمسخر قرار گرفتند چرا که باوجود حضور چندین مدل سامانه پدافندی، جنگال و پرواز 24 ساعته هواپیماهای جاسوسی و شناسایی توفیق چشمگیری در هدف قرار دادن این پهپادها به دست نیاورده و آنها با تغییر فرمانده عملیات ارتش روسیه در اوکراین، با شدت، قدرت و تعداد بیشتری وار عمل شده و شهرهای بزرگ اوکراین را به شهر ارواح تبدیل کردند، موضوعی که با تبلیغات رسانهای و ادعای منهدم کردن 80درصدی پهپادها قابل پوشش نبود.
🔸انتشار خبر فروش موشکهای بالستیک تاکتیکی توسط ایران به روسیه، غربیها را دچار جنون مضاعف کرد. ایجاد بلوا در ایران که قرار بود با رسیدن به یک نتیجه مشخص به عنوان «ارزش افزودهای برای معامله» بر سر همکاری ایران و روسیه مورد استفاده قرار بگیرد، شکست خورد و پروژه نفوذ نظامی در شمالغرب و جنوب شرق کشور با هوشیاری و عملیات به موقع و البته مهر ایزدی در نطفه خفه شد؛ بنابراین غرب هیچ ابزار جدی و جدیدی برای اینکه طرف ایرانی را تحت فشار قرار دهد تا دست از همکاری نظامی و دفاعی با روسها بردارد، در اختیار نداشت.
🔹غربیها که در طول چند دهه گذشته با اینکه آنچه ایران به عنوان دستاورد نظامی میگوید یک بلوف رسانهای و تبلیغاتی است تا مانع از حمله احتمالی به خاک خود شود، در طول سه سال گذشته به عینه این قدرت نظامی را لمس کرده و واقعی بودن آن را بیشتر درک کرده بود، اما همه تلاش خود را به کار میبست تا مانع از همهگیر شدن و همهفهم شدن این قدرت برای مردم کره خاکی شود. حمله به عین الاسد و انهدام دقیق تاسیسات نفتی سعودیها سیلی دردناکی بود که غربیها را به حقیقت قدرت نظامی ایران بیش از پیش آشنا کرد.
🔸هر دوی این عملیاتها نقاط عطفی در مباحث نظامی و جنگی بودند. اصابت فقط 11 موشک به عین الاسد (البته گفته میشود تعداد بیشتر بوده است) و حمله 10 فروند پهپاد و 7 فروند موشک کروز به تاسیسات نفتی سعودی در ابقیق و خریص اساس نبردهای آینده را تغییر داد و مشخص شد که نبردهای آینده صرفاً هواپایه و با استفاده از جنگنده و بمبافکن صورت نخواهد گرفت و تجهیزات جدید با پشتوانه فکری نو و ابتکاری توسط ایرانیها پا به عرصه گذاشته که قرار است در یک نبرد نامتقارن صحنه نبرد را در کمتر از چند ساعت عوض کند. همین درک از این توانمندی بود که وحشت تحویل احتمالی موشکهای ایرانی به روسیه، خواب سران ناتو را آشفته کرد.
🔹اگر شانس هدف قرار دادن پهپادها را فقط 30 درصد در نظر بگیریم، توان مقابله با موشکی مانند ذوالفقار که بیش از 8 ماخ سرعت پیمایش دارد و بیش از دو برابر این عدد سرعت اصابت کلاهک جداشونده؛ ناتو با یک «گیمچنجر» واقعی و در مقیاس بسیار سنگین مواجه بود که میتوانست تمام زیرساختهای نظامی ناتو در اوکراین را منهدم کند در حالی که با سامانههای پدافندی فعلی غرب شانس هدف قرار دادن به زیر 5درصد میرسد. این مسائل باعث شده تا از چند روز پیش غربیها این بار به سراغ قدرت پهپادی و موشکی ایران بیایند و آن را تهدیدی برای «بشریت» (شما بخوانید غرب) اعلام کنند.
@amniatemeli
✅استراتژی مقابله با تهدید هیبریدی شناختی روسیه
🔸ازآنجاکه فرهنگ و تاریخ هر کشور منحصربهفرد است و از سوی دیگر موفقیت هر استراتژی دفاعی در حوزه عملیات اطلاعاتی باید متناسب با نهادها و جمعیتهای محلی باشد، مؤثرترین استراتژیها احتمالاً آنهایی هستند که بر اساس هر کشور توسعه و مدیریت میشوند.
🔹یک چارچوب مهم در استراتژی دفاع اطلاعاتی برای مقابله با حملات اطلاعاتی روسیه باید دربرگیرنده "تمام ملت" باشد. رویکرد تمامی ملت یک تلاش هماهنگ بین سازمانهای دولتی، ارتش، جامعه اطلاعاتی، صنعت، رسانهها، سازمانهای تحقیقاتی، دانشگاهی و گروههای سازمانیافته شهروندی است. یک نیروی عملیات ویژه میتواند حمایت کشور و نیز هماهنگی میان سایر دولتها را فراهم کند.
🔸درست مانند دنیای فیزیکی یا واقعی، نقشههای خوب برای هر استراتژی در عملیات اطلاعاتی حیاتی و مهم هستند. در مورد عملیات اطلاعاتی، نقشهها جریان اطلاعات را نشان میدهند.
🔹 نقشههای اطلاعاتی باید ارتباط در چنین محیطی را نشان دهند و به جریان سازی آن محیط کمک کنند. آنها بهعنوان نرمافزار رایانهای و پایگاه داده دیده میشوند. نقشهبرداری اطلاعات برای انجام عملیات اطلاعاتی هنر ایجاد، نگهداری و استفاده از چنین نقشههایی را فراهم خواهد ساخت.
🔸 ویژگی مهم نقشههای اطلاعاتی این است که آنها بهطور مداوم در حال تغییر جهت انعکاس ماهیت پویای محیط اطلاعاتی هستند. ازآنجاکه آنها برنامههای رایانهای هوشمندانهای هستند، قادرند به سؤالات پاسخ دهند، آگاهی از وضعیت را بهصورت پویا فراهم میکنند و به برنامهریزی، نظارت و اصلاح مناسب عملیات کمک خواهند کرد.
🔹نقشههای اطلاعاتی امروزه ازنظر فنی امکانپذیر است و در حال حاضر فرمهایی وجود دارد که میتوانند برای پشتیبانی از طراحی و اجرای استراتژی عملیات اطلاعاتی سازگار شوند. بهعنوانمثال، بیشتر کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و همچنین چندین شریک غیر ناتو، قبلاً تحت عملیات اطلاعاتی متمرکز روسیه قرار داشتهاند و آنها تکنیکهای جاری روسیه در این زمینه را نشان میدهند.
🔸با استفاده از نقشههای اطلاعاتی، میتوان منابع اصلی روسی را که بهعنوان بخشی از عملیات اطلاعات روسیه علیه یک کشور هدف، نقشهبرداری کردهاند را شناسایی کرد.
این منابع ممکن است در موارد زیر بارگیری شوند:
1- اتاقهای فکر روسیه و کشور هدف.
2- بنیادها (بهعنوانمثال، راسکی میر )
3- مقامات (بهعنوانمثال روسوترودنیچستوو)
4- ایستگاههای تلویزیونی (بهعنوانمثال راشا تودی)
5- آژانسهای خبری و خدمات چندرسانهای (بهعنوانمثال، اسپوتنیک)
6- گروههای اجتماعی و مذهبی فراملیتی
7- شبکههای اجتماعی و ترول های اینترنتی برای به چالش کشیدن ارزشهای دموکراتیک، تقسیم اروپا، کسب حمایت داخلی و ایجاد درک از کشورهای شکستخورده در همسایگی شرقی اتحادیه اروپا در حال فعالیت به نفع روسیه هستند.
8- شرکتها و سازمانهای تحت کنترل دولت روسیه
9- احزاب سیاسی و سازمانهای دیگر در کشور هدف بهویژه بهطورکلی در اتحادیه اروپا با بودجه پنهان روسیه قصد داشتند انسجام سیاسی را تضعیف کنند.
10- تبلیغات روزنامهنگاران روسیه، سیاستمداران و افراد در کشورهای مخالف که بهطور خاص و مستقیم اتحادیه اروپا را هدف قرار میدهند.
🔹به شکل مشابهی، نقشهبرداری از گیرندههای حالت هدف بهعنوان بخشی از عملیات اطلاعاتی روسیه در برابر دولت هدف نامبرده میشود که ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1- سازمانهای دولتی ملّی
2- ارتش
3- جامعه اطلاعاتی
4- صنعت
5- رسانهها
6- اتاقهای فکر مستقل
7- آکادمی و دانشگاهها
8- گروههای سازمانیافته شهروندان.
🔸یک استراتژی دفاعی اطلاعات مؤثر؛ بر اساس مقابله هماهنگ با جریان اطلاعاتی است که توسط نقشههای اطلاعاتی آشکار میشود. یک استراتژی مؤثر شامل روشهایی برای ایجاد اعتماد بین عناصر نیروی دفاعی و مردم است.
🔹این استراتژی همچنین شامل مکانیزمی برای شناسایی ماهیت تهدید اطلاعات از جانب روسیه هست که مداوم در حال تکامل بوده و بهسرعت با روشی هماهنگ در تمام عناصر دفاعی سازگار میشود. کریستوفر پل و میریام متیوز از اندیشکده رند مشاهده میکنند: "تحقیقات تجربی در روانشناسی نشان میدهد که ویژگیهای مدل تبلیغاتی معاصر روسیه میتواند بسیار مؤثر و طرز باورنکردنی پنهان باشد.
🔸آنها یک تحلیل دقیق و موجز از نتایج تحقیقات روانشناختی مرتبط ارائه میدهند که در آن باید هر استراتژی دفاعی اطلاعاتی را آگاه ساخت.
@amniatemeli
هدایت شده از غرب آسیا
🔸قدرت #جمهوریت از نگاه اسلام
ق2
اما مساله مهم این است که رشد و تکامل فکری و بصیرت دینی فرد فرد #جمهوریت خیلی اهمیت دارد و اگر محقق نشود حوادث تلخ تاریخی تکرار می شود.
انسان ها ذاتا میانه خوبی با تکلیف ندارند و سعی می کنند آسان ترین کار را انتخاب کنند که آن ها را به تکلف نیاندازد.
این دقیقا نقطه مقابل #بصیرت مورد انتظار #دین است چراکه #بصیرت و #فهم_دینی برای مردم مسئولیت سازی وهزینه سازی می کند.
در اندیشه اسلامی مسلم و مسلمة باید برای تحقق آرمان های اسلامی هزینه بدهند
سختی ها و هزینه هایی که هرگز در جبهه يزيد در کربلاء مشاهده نشد اما اقلیت انصار #ابی_عبدالله نتیجه #بصیرت و فهم و تشخیص موفق خود را دیدند و برای آن قطعه قطعه شدند.
یزید برای خیلی ها فرش قرمز پهن کرد، به خیلی ها وعده حکومت داد اما در جبهه مقابل، آب خوردن به اندازه زنده ماندن یک علی اصغر هم نبود و دقیقا همین مساله یعنی سختی و تکلیف گریزی و البته نبود بصیرت دینی عامل دوری بسیاری از مردم از ابی عبدالله و قرار گرفتن در مقابل ایشان شد.
خیلی اهمیت دارد که تکالیف دینی (نماز و روزه و حج قرائت قرآن و...) به چه اندازه منجر به تکلیف مداری همراه با بصیرت دینی در مسلمانان شود؟
تفاوت اصلی سپاه يزيد و ابی عبدالله عليه السلام انجام مناسک دینی نیست (سپاه يزيد نیز مسلمان بودند) بلکه نبود بصیرت دینی و قدرت تشخیص وظیفه و اندیشه آزادانه تفاوت اساسی این دوجریان در کربلا بود
یکی نیروهای خود را با جهل پراکنی و جمود فکری، وعده های دنیوی به خط کرد اما نقطه مقابل تا لحظه آخر امام با احترام به آزادی و حق انتخاب به انصار خود می گفت از تاریکی شب استفاده کنید و کربلا را ترک کنید
این یعنی همان قدر که در نگاه امام رشد مردم و اصحاب اهمیت داشت در نگاه يزيد حفظ #جهل و انحطاط فکری #مردم در اولویت بود.
شاید نمازی که سپاه يزيد و أصحاب امام حسین علیه السلام اقامه کردند به ظاهر تفاوتی نداشت اما یقینا شیوه مواجهه آن ها با نماز و انتظاری که از آن داشتند و مقصدی که قرار است آن نماز آن ها را به آن برساند به کلی متفاوت بود
نماز و مناسک در یک جبهه آن ها را به سمت جهل و تاریکی برد و در نقطه مقابل به عرش الهی رساند.
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سرنگونی جمهوری اسلامی با ابزار رسانه
🔸 دکتر فؤاد ایزدی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در برنامه شیوه میگوید: ما شاهد یک فاجعه رسانهای هستیم که دشمن با ابزار رسانه به دنبال سرنگونی جمهوری اسلامی هستند.
🔹 وی اشاره میکند: سبک کار دشمن اینگونه است که به دنبال این نیستند که عموم مردم را همراه خود کنند. آنها به سراغ جمعیتهای محدودی رفتند که با اصل دین مشکل دارند. تفکرشان این است که لازم نیست مردم را داشته باشیم و اقلیت کافی است. معتقدند که جمعیت کم را مدیریت کنیم و با روشهای رسانهای، هرج و مرج ایجاد کنیم. این کارها ریشه در کینۀ آنها نسبت به مردم و جمهوری اسلامی دارد.
@amniatemeli
30.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅مستند شکست فرار
🔹انتشار برای اولین بار|تصاویر دوربینهای مدار بسته زندان اوین از آشوب سارقین
وستانیوز
@amniatemeli
✅جنگ شناختی چیست؟
🔹یک نظریه پرداز چینی،«جنگ شناختی» را استفاده از افکار عمومی، ابزارهای روانی و قانونی برای رسیدن به پیروزی توصیف می کند.مطابق با گفته سون تزو، برتری عالی عبارت است از شکستن مقاومت دشمن بدون جنگ و کشورچین مدت هاست که شکست دادن دشمن بدون نبرد فیزیکی را اقدامی ایده آل می داند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دکتر جعفرقنادباشی، کارشناس مسائل سیاسی:
🔹 #جنگ_ترکیبی زمانی اعمال میشود که دشمن از ثمره بکارگیری هریک از جنگها اطمینان ندارد.
وستانیوز
@amniatemeli
✅جامعه شناسی امنیت
🔸جامعه شناسی امنیت در صدد کالبد شکافی ارکان امنیت اجتماعی است. موضوع اصلی رشته جامعه شناسی گروه ها هستند که یا به صورت طبیعی تجمیع یافته اند و یا به صورت ارادی و با هدف تامین منافع و رضایت خود متشکل شده اند. آن قسم از جامعه و کارکردهایی که در ارتقاء و یا تضعیف امنیت مؤثرند در جامعه شناسی امنیت مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.
🔹پرسش اساسی در جامعه شناسی امنیت این است که ارزش های اساسی دولت-ملت(شامل تمامیت ارضی، رژیم سیاسی و انسجام اجتماعی) چگونه از ناحیه نیروها و منابع اجتماعی متأثر می شوند.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویر دیدهنشده از رزمایش سپاه در ارس
@amniatemeli
#جنگ_شناختی
🔹این روزها صحبت های متعددی در باب جنگ های شناختی شکل میگیرد و عمدتا این صحبت ها (که البته مفید و لازم است) با محوریت جنگ هایی که در حوزه ادراک رخ می دهند و نقطه هدف آنها این حوزه است و محوریت ابزار آن رسانه است تعریف می شود.
🔸به جهت ایجاد تدقیق باید عنوان گردد که نقاط هدف در جنگ های شناختی متعدد و ابزار ها تنوع بالایی دارند.
🔹ابتدا لازم است به این نکته توجه گردد که آیا اساسا اطلاق واژه جنگ بر این مفهوم صحیح است؟
🔸در تعاریف مختلف وجود چند عنصر میتواند پدیده ای را ذیل مفهوم "جنگ" نمایان کند. در تعریف کلاسیک یک درگیری زمانی جنگ تلقی میشود که بصورت مسلحانه واقعی، ارادی، گسترده بین جوامع سیاسی و همراه با نوعی خشونت باشد.
🔹اگر جنگ را صرفا در این تعریف ببینیم اطلاق واژه جنگ در مفهوم ترکیبی "جنگ شناختی" نا معقول به نظر میرسد.
🔸اما اگر مفهوم "جنگ" را تحت تعاریف جدیدی که حوزه گسترده تری را شامل میشوند بازتبیین نماییم میتوان مفهوم "جنگ شناختی" را اعتبار بخشی نمود.
🔹در تعاریف جدیدی که از جنگ شده است، با مفهوم جنگ نرم روبرو میشویم. که بر استفاده طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن برای نفوذ در مختصات فکری دشمن با هدف پیشرفت در مقاصد امنیت ملی، تاکید دارد.
🔸اما اساسا پدیده شناخت سطح بالاتری را شامل میگردد و از این رو حوزه شمول آن در جنگ نیز فراتر از جنگ نرم است.
🔹در حوزه نرم بیشتر احساسات و تمایلات دشمن با ابزار تبلیغات هدف گیری میشود.
اما در حوزه شناختی سطوح عمیق تری مورد حمله قرار میگیرد و ابزار های متعددی(حتی ابزارهای فیزیکی که عوارض جسمی در فرد-نوعا در مغز- ایجاد میکند) مورد استفاده قرار می گیرد.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
#جنگ_شناختی 🔹این روزها صحبت های متعددی در باب جنگ های شناختی شکل میگیرد و عمدتا این صحبت ها (که ال
#جنگ_شناختی
سطوح چندگانه ای وجود دارد که میتواند هدف دشمن در جنگ شناختی قرار گیرد. هرچه این ضربه در جنگ شناختی عمیق تر باشد میتواند سطح پایینتری را مورد هجمه قرار دهد. سطوح مورد هدف در جنگ شناختی شامل موارد زیر است:
۱- توجه و تمرکز
۲- ادراک
۳- شکل گیری دانش
۴- حافظه
۵- قضاوت و ارزش گذاری
۶- تعقل و تحلیل و محاسبه
۷- زبان، منطق و استدلال
۸- تصمیم گیری و حل مسئله
🔹از آنجا که جامعه دارای شخصیت و ماهیتی اصیل است و حداقل برخی واقعیت های اجتماعی بصورتی بین الاذهانی شکل میگیرند و جامعه همچون فرد از قوه شناخت و سطوح چند گانه آن بهره مند است، سطوح هدف ها در جنگ های شناختی هم در نسبت افراد و هم در نسبت جامعه میتواند تعریف گردد.
@amniatemeli
✅امنیت دسته جمعی
🔹امنیت دسته جمعی عبارتی است معطوف به اقدام مشترک همه یا مجموعه مهمی از دولت ها علیه دولتی که به تمامیت ارضی کشوری دیگر تجاوز کرده یا اقدام به ساخت و تکثير سلاح های کشتار جمعی(اتمی، شیمیایی،میکروبی) نموده و یا با نقض گسترده و سازماندهی شده حقوق بنیادین شهروندان پرشمار کشور خود مبادرت ورزیده است.در تدارک و تحکیم امنیت دسته جمعی همواره بر منشور یا سندی که مورد اجماع و مصوب گروه بزرگی از کشورهای جهان است، استناد می شود.
@amniatemeli
✅مقایسه جنگ نفوذ با عملیات اطلاعاتی در محیط جنگ هیبرید_ شناختی
🔸همواره این سوال مهم مطرح است که اصطلاح جنگ نفوذ دیجیتال چگونه با سایر اصطلاحات مشابه مانند "عملیات اطلاعاتی" یا "جنگ اطلاعاتی" مرتبط است؟ در واقع هر ساله گزارش هایی در مورد این موضوعات منتشر می شود که برخی از آنها به موضوع تأثیرگذاری بر اهداف می پردازند. با این حال، این اصطلاحات به طور فزاینده ای برای توصیف حملات شبکه رایانه ای (اغلب توسط واحدهای نظامی بسیار آموزش دیده) مانند هک کردن پایگاه های داده برای مشاهده یا سرقت اطلاعات، انحراف اطلاعات، یا جایگزینی برخی از انواع اطلاعات با اطلاعات دیگر و غیره استفاده شود.
🔹استفاده های نظامی سنتی از اصطلاح "جنگ اطلاعاتی" نیز بر محافظت از داده ها در برابر این نوع حملات توسط دشمنان متمرکز شده است. البته حملات شبکه های کامپیوتری مطمئناً می توانند برای ارسال پیام (مثلاً در مورد آسیب پذیری های یک هدف و قابلیت های مهاجم) استفاده شوند و از این طریق می توانند ابزاری برای تأثیرگذاری بر دیگران باشند.
🔸دولت ها ممکن است خواهان «تسلط اطلاعاتی» بر جمعیت حاکمیت های دیگر باشند. این اقدام شامل:«عملیات شبکه کامپیوتری، فریب، امور عمومی، دیپلماسی عمومی، مدیریت ادراک، عملیات روانی، اقدامات متقابل الکترونیکی، پارازیت، و سرکوب دفاعی می شود.»
🔹 اصطلاحات مشابه در این چشم انداز وسیع و ترکیبی شامل: «دیپلماسی عمومی و ارتباطات استراتژیک» است. عملیات سایبری و امنیت سایبری نیز با بحث در مورد عملیات اطلاعاتی در هم تنیده شده و یک جریان هیبرید شناختی را رقم زده اند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقش مهم رزمندگان نجباء در آزادسازی بیجی
🔹بیجی، شهری راهبردی در نبرد با داعش تلقی میشود، در این کلیپ نقش الحشدالشعبی و رزمندگان مقاومت نجباء در آزادسازی این شهر به نمایش گذاشته شده است.
وستانیوز
@amniatemeli
#آموزش_سیاسی
✅ایدئولوژی
🔸ایدئولوژی ، واژه ای آشنا که هریک از شما مخاطبان عزیز ممکن است از آن تعریفی مخصوص بخود داشته باشید . تعجب نکنید !! این دانشواژه مهم در علم سیاست هنوز در بین اغلب دانشمندان سیاسی و اجتماعی ، تعریف دقیق و مشخصی ندارد ، پس از تعریف ایدئولوژی می گذریم و تلاش می کنیم به جنبه های دیگر آن بپردازیم .
به عنوان نمونه ، از این واژه یا واژه های هم خانواده اش گاهی برای توصیف اندیشه های یک فرد ، گاهی برای ایجاد انگیزش و گاهی حتی برای تحقیر نیز استفاده می کنند. از سده هیجدهم و نوزدهم کاربرد این واژه بیشتر شد . ناپلئون بناپارت ، فیلسوفانی را که با بحث های انتزاعی ، پایه قدرت همایونی اش را متزلزل می کردند ، ایدئولوگ نامید و آنها را تحقیر می کرد. یا در قرن نوزدهم مارکس در نوشته های خود برخی از اندیشمندان آلمانی ( با ذکر نام ) را ایدئولوژیست های نظام سرمایه داری قلمداد و بدین گونه تحقیرشان کرد. در شرایط کنونی هم به دلیل شکست هایی که مارکسیست ها درارائه الگوی حکومتی داشتند ، برای تحقیر گروههای مخالف از واژه هایی چون مارکسیست و کمونیست استفاده می شود . با این وجود مخاطب باید بداند که ایدئولوژی بطور معمول ابزاری تفسیر گذشته ، ساماندهی پدیده های موجود و ایجاد انگیزه و عمل برای بهبود شرایط است .. هر ایدئولوژی ویژگی هایی دارد :
الف – اغلب ایدئولوژی ها در شرایط بحران پدیدار می شوند .
ب – ایدئولوژی ها ، حوزه های گوناگون زندگی را توضیح و تفسیر می کنند . یعنی اگر یک اندیشه نظام مند که مایل است ایدئولوژی نام گیرد ، نتواند در خصوص حوزه های اقتصادی ، اجتماعی و... توضیح و تبیینی ارائه کند ، ایدئولوژی نیست .
ج – همه ایدئولوژی ها در مورد هدفها و مقاصدی که می خواهند بدست آورند ، ادعای عام بودن دارند .
د – ایدئولوژی ، خاصیت الهام بخشی و برانگیختن فعال و مشارکت خلاق طرفداران خود را دارد .
ه – ایدئولوژی متمایل است شخصی شود و مانند اعتقاد دینی به یک باور مقدس تبدیل گردد .
🔹با گذر از این چند ویژگی ، بد نیست چند کارکرد ایدئولوژی ها را در عرصه زندگی نیز مشخص گردد :
1 – ایدئولوژی به مثابه ساختار یعنی ایدئولوژی در دست طبقه حاکم ابزاری بالقوه برای تحکیم و تثبیت قدرت حکومت است و در دست مخالفان طبقه حاکم ، ابزاری برای تغییر حکومت.
2 – ایدئولوژی به مثابه فرمول امری ، یعنی به اقدامات فرد یا طبقه حاکم مشروعیت بخشیده و قدرت زور در چنین شرایطی به اقتدار بدل می گردد .
3 – ایدئولوژی به مثابه ابزار مدیریت ، یعنی ایجاد یکپارچگی در جامعه و مدیریت تضادهای جامعه با مشخص کردن حوزه هایی که در آنها اعضای جامعه می توانند مخالفت خودرا ابراز کنند .
🔸ایدئولوژی به مثابه ابزار هویت و نیز به مثابه یک نیروی توانمند و پویا که می تواند برای اقدام علیه طبقه حاکم یا جانبداری از آن کاربرد داشته باشد.
وستانیوز
@amniatemeli
✅ سند راهبرد امنیت ملی آمریکا درباره ایران چه میگوید؟
🔹دولت جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا در سند موسوم به «راهبر امنیت ملی» که روز چهارشنبه 19 اکتبر 2022 منتشر شده کلیاتی از سیاستهای خود در قبال ایران را مشخص کردهاند.
🔸آمریکا در این سند اذعان می دارد که «ایران در حال توطئهچینی برای صدمه زدن به آمریکاییها از جمله مقامهای سابق است و در حال پیش بردن برنامه هستهای خود به فراسوی حد مورد نیاز برای نیازهای غیرنظامی است.»
🔹دولت جو بایدن درباره اینکه تا کنون چه اقداماتی برای مقابله با چالشهای ناشی از ایران انجام شده تصریح کرده است: «ما در خاورمیانه، تلاش کردهایم بازدارندگی علیه ایران را تقویت کنیم، از تنشهای منطقهای بکاهیم، انسجام میان شرکا در منطقه را افزایش دهیم و ثبات انرژی را افزایش دهیم.»
🔸در این سند، تصریح شده آمریکا چارچوب جدیدی برای سیاستهای خود در منطقه غرب آسیا طراحی کرده که بر ۵ اصل استوار است. اصل نخست، این است که ایالات متحده شراکت خود را با کشورهایی که به نظم بینالمللی قانونمحور پایبند باشند تقویت خواهد کرد و اطمینان حاصل خواهد کرد آن کشورها قادر به دفاع از خود در برابر تهدیدهای خارجی خواهد بود.
دوم، اینکه ایالات متحده به قدرتهای خارجی یا منطقهای اجازه نخواهد داد آزادی دریانوری از طریق گذرگاههای خاورمیانه از جمله تنگه هرمز و تنگه بابالمندب را به خاطر بیندازند.
سوم، ایالات متحده همزمان با تلاش برای کاستن از تهدیدها و ایجاد ثبات منطقهای به دنبال کاستن از تنشها و پایان دادن به درگیریها از طرق مختلف از جمله از طریق دیپلماسی خواهد بود.
چهارم، ایالات متحده از طریق ایجاد پیوندهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی به دنبال تقویت یکپارچگی در منطقه خواهد بود.
پنجم، ایالات متحده همواره به دنبال ترویج «حقوق بشر» و ارزشهای درجشده در منشور سازمان ملل متحد خواهد بود.
🔹ایالات متحده مدعی شده این چارچوب بر پیشرفتهای حاصلشده در زمینه تلاش کشورها برای کاستن از اختلافهایشان استوار است. در ادامه این سند آمده است: «ما به همکاری با متحدان و شریکانمان برای تقویت توانمندیهای آنها جهت مقابله با اقدامات بیثباتکننده ایران و ایجاد بازدارندگی در برابر آن ادامه خواهیم داد.»
🔸واشنگتن میافزاید: «ما پیگیری دیپلماسی را ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم ایران هرگز به سلاح هستهای دست پیدا نخواهد کرد. همزمان، آماده خواهیم بود در صورت شکست دیپلماسی، از گزینههای دیگر استفاده کنیم.»
🔹در ادامه آمده است: «تهدیدهای ایران علیه پرسنل آمریکایی و همچنین مقامهای فعلی و سابق آمریکا تحمل نخواهد شد و همانطور که نشاندادهایم، هنگامی که مردم و منافع ما مورد حمله قرار گیرند، پاسخ خواهیم داد.»
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌جنگ روایت ها
برای یکی مثل بنده که هر روز حوادث منطقه و جهان را به صورت دقیق رصد می کند ضروری است که بداند کنش گران پرقدرت جهانی همواره برمدار منافع و خواسته های خودشان حوادث را رقم می زنند و جهان را در موقعیت و دوگانگی صلح و خشونت قرار می دهند و از همه مهم تر ابعاد گوناگون سناریو های خود را برای صلح و خشونت اجراء می کنند
با ایجاد صلح در گوشه ای از جهان ریشه استعمار و وابستگی سیاسی وامنیتی و ازهمه بالاتر اسارت فرهنگی را در آن جامعه می پرورانند.
درجای دیگر برای گرم نگه داشتن بازار سلاح و کمپانی ها ومافیاهای جنگ سالار، با استفاده از اختلافات جامعه شناختی نهادینه شده در میان جوامع بشری، سوء تفاهم ها، اختلافات قومی و مذهبی و افزایش تروریسم و فرقه گرایی دست به جنگ افروزی می زنند و آینده کشورها و مردمان جهان را به انحطاط و آینده ای نامعلوم و بحران هویت می کشانند.
این دوگانگی دقیقا آثار همان نظام فکری است که قرن ها پیش در مغرب زمین شکل گرفت.
غربی ها این دوگانگی را در رسانه های خود به یک فرهنگ تبدیل کردند، و فهم مورد نظر خود را به مثابه یک واکسن در شخصیت انسان ها تزریق کردند.
امروزه همه جا و همه کس حتی یک بازیگر یا فوتبالیست بی سواد، بدون توجه به ریشه این دوگانگی از صلح فراگیر و پایان خشونت یا آزادی صحبت می کند گزاره هایی که ظاهرا جذاب به نظر می رسد اصطلاحی که این روزها فانتزی خیلی ها شده است.
اما ماجرا در ابعاد فراتری قابل تحلیل است دوگانگی استعمار_استقلال، مستکبر_مستضعف، ظالم_مظلوم، فقیر_غنی واز این قبیل تعابیری که جایگاهی برای آن ها در ادبیات غرب وجود ندارد به صورت برنامه ریزی شده از نظام فکری انسان ها و ترکیب تصورات شان حذف شده است.
غرب الگوی تکامل یافته از یک کمپانی استعماری کوچک است که ارزش های اخلاقی، علم و تکنولوژی، فرهنگ و داشته های بشری را به خدمت اهداف خود در آورده است.
این همان جنگ روایت ها است که این روزها آثار آن را در ادبیات رسانه ای و سلبریتی های خودمان هم مشاهده می کنیم و دشمن حرف هایش را با فوتبالیست ها و بازیگران به طبقات مختلف جامعه منتقل می کنند
ابوقاسم
@aboghasm