🔻مقابله با تهدیدات ترکیبی، یک فرآیند مستمر در نظر گرفته می شود که در آن توسعه «تاب آوری» در سطوح اجتماعی، ملی و فراملی نقش کلیدی ایفا می کند.
@amniatemeli
❎ بخش دوم مقاله «آن چه اوکراین به آن نیاز دارد صلح است نه یک جنگ فرسایشی طولانی»
استفان والت
فهرن پالسی
🔹 در واقع، همانطور که "گالن جکسون" در کتاب جدید فوق العاده اش تحت عنوان صلح" از دست رفته نشان میدهد رهبران شوروی بارها سعی کردند واشنگتن را به برگزاری یک کنفرانس صلح جامع در مورد خاورمیانه دعوت کنند که در آن هر یک نقش مساوی را ایفا کنند، اما مخالفت ایالات متحده مانع از تحقق آن ایده شد.
🔸 توافقی که به طور مشترک با میانجی گری ایالات متحده و چین حاصل شود نیز به احتمال زیاد دوام خواهد آورد، زیرا کمتر احتمال دارد مسکو و کی یف از توافقی که توسط پشتیبانان شان حاصل شده صرفنظر کنند. بنابراین، اگر چین و ایالات متحده واقعا بخواهند یک راه حل صلح را در مورد اوکراین تنظیم کنند دلایلی وجود دارد که فکر کنیم چنین تلاشی میتواند موفقیت آمیز باشد. البته این بدان معنا نیست که چنین اقدامی کار آسانی باشد. برقراری آتش بس ممکن است نسبتا ساده باشد، اما این امر باعث میشود روسیه کنترل بخش عمده سرزمینهایی را که ادعا میکند به خاک خود ضمیمه کرده در اختیار بگیرد و یک درگیری منجمد ناپایدار ایجاد کند.
🔹 یک معاهده صلح واقعی مستلزم توافق بر روی مجموعهای از مسائل پیچیده (مانند مرزها، کمکهای بازسازی، بازگرداندن اسرا، پاسخگویی در مورد جنایات جنگی، تضمینهای امنیتی، ترتیبات ترانزیتی برای دریای سیاه و دریای آزوف) است. حل و فصل هیچ یک از این موارد آسان نخواهد بود. دولت بایدن باید از شعارهای پیشین خود درباره لزوم پیروزی اوکراین در جنگ علیه روسیه عقب نشینی کند و بدون شک هرگونه تلاشی در این راستا باعث انتقاد شدید متحدان جنگ طلب امریکا در ناتو به ویژه کشورهای شرق اروپا و هم چنین مقاومت برخی (اگر نه اکثر) اوکراینیها خواهد شد.
🔸 علاوه بر این، مقامهای امریکایی ممکن است از اعطای موقعیت برابر به پکن در این تلاش بیزار باشند و بدون شک نگران هستند که دادن نقش کلیدی به پکن در پایان دادن به جنگ تعامل مجدد آن کشور با اروپا را تسهیل میکند و تلاش طولانی مدت برای متحد کردن دموکراسیهای جهان را تضعیف خواهد کرد. در مقابل پکن نیز در معرض خطرات آشکاری قرار دارد: پایان دادن به جنگ دست امریکا را برای تمرکز بر آسیا باز خواهد گذاشت که احتمالا آخرین چیزی است که "شی جین پینگ" رئیس جمهور چین میخواهد. با این وجود، تداوم جنگ یا به عبارت دقیقتر عدم تلاش جدی برای پایان دادن به آن از دید سایر نقاط جهان به سختی قابل دفاع خواهد بود. به همین دلیل است که دولت بایدن باید این ایده را جدی بگیرد. دست کم درخواست از چین برای همکاری مشترک به منظور کار بر روی یک راه حل صلح چین را مجبور میسازد به جای محدود کردن خود به "پیشنهادات صلح" بی معنی آن کشور که هیچ بازیگری آن را جدی نمیگیرد پیشنهاد امریکا برای همکاری در یک ابتکار عمل صلح مشترک را بپذیرد. در آن صورت اگر چین در مقابل درخواست امریکا این موضوع را نپذیرد توخالی بودن تعهد ادعایی اش به صلح آشکار خواهد شد. صرفا به همین دلیل چین ممکن است آن درخواست را جدی قلمداد کرده و برای کمک کردن و همکاری موافقت کند. اگر این ابتکار عمل موفق باشد مزایای همکاری قدرتهای بزرگ آشکار خواهد شد.
🔹 آیا این سناریو کارآمد است؟ من نمیدانم. صادقانه بگویم من گمان میکنم که شرایط دست کم در لحظه کنونی مساعد نیست و چنین پیشنهادی به نوعی جهش تخیلی نیاز دارد که در سالیان اخیر در میان دیپلماتهای آمریکایی کمتر مشاهده شده است. با این وجود، گزینههای اصلی بدتر به نظر میرسند و باعث میشود هزینههای تلاش برای همکاری و شکست آن اندک به نظر برسند. امیدوارم اگر بایدن تمایلی به ایدهای که مطرح کردم از خود نشان ندهد ایده بهتری در ذهن داشته باشد. بی صبرانه مشتاق خواهم بود تا ببینم آن ایده چیست.
منبع
https://foreignpolicy.com/2023/04/18/ukraine-russia-china-united-states-peace-ceasefirehttps://foreignpolicy.com/2023/04/18/ukraine-russia-china-united-states-peace-ceasefire//
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان جدایی بحرین از ایران به روایت «سر دنیس رایت» سفیر بریتانیا در ایران
🔹تلاشهای محمدرضا پهلوی برای اجرای دستورات اربابش بریتانیا و جدایی بحرین از ایران
@amniatemeli
🔸تصویری مشترک از آیت الله سلیمانی و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی.
@amniatemeli
✅اهداف مهم دشمنان در جنگ نرم تغییر سبک زندگی اسلامی
(بخش چهارم)
🔺با کمی جستجو در فضای مجازی در خصوص اولویت های فرهنگی سخنان رهبر معظم انقلاب، به این مطالب خواهیم رسید که آرایش جبهه در حال تغییر است، و به تعبیر دقیقتر، از جنس شبیخون و تهاجم فرهنگی به سمت #ناتوی_فرهنگی و #جنگ_نرم تغییر میکند؛ در واقع از جنس حرکات پارتیزانی به آرایش جنگی تغییر می یابد.
💠مهمترین اهداف جنگ نرم
🔸 ۱) #استحاله_فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف، با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است. ۲) #استحاله_سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام. ۳) #اختلاف_افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقام های نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور. ۴) بی تفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور. ۵) #تبلیغات_سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شبنامه ها و...
🔹 ۶) #تقویت_نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود؛ بطوری که در مواقع حساس این نارضایتی ها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند. #جنگ_نرم به ابزارها و امکاناتی نیاز دارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند. مهمترین ابزار جنگ نرم #رسانهها هستند که اکنون دسته بندی های گسترده ای دارند و نیز تعدد و کثرت و تنوع آنها باعث شده تا در راستای کنترل، تاثیرگذاری و... بسیار موثر واقع شوند، و این تاثیر بصورت علی الخصوص، بر روی نسل جوان می باشد، همچنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند: جامعه ای که جوانان آن دچار غفلت و یا اسیر دنیا و شهوات آن شوند، در هاضمه ابرقدرتها هضم و حل خواهد شد. #ادامه_دارد...
@amniatemeli
26.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بنغازی کردن ایران؟
🔸️بدیهی است که هدف از این پست دفاع از شخص دیکتاتوری مثل قذافی نیست و هدف این است که مشخص شود کشورهای غربی تنها جهت تامین منافع خودشون کشورهای مختلف رو به بهانه ی تامین حقوق بشر ویران می کنند
قذافی به دنبال ایجاد اتحادیه آفریقا و رهایی از استعمار چند صد ساله ی کشورهای اروپایی بود.
🔸️همچنین او به دنبال کنارگذاشتن دلار از چرخه ی اقتصادی کشور های اروپایی و ایجاد نرخ واحد در بین این کشورها جهت مبادلات اقتصادی بود. از طرف دیگر او به دنبال ملی کردن صنعت نفت لیبی بود. و همه ی این ها منافع امریکا و کشورهای غربی را خدشه دار میکرد و همین موجب حمله به این کشور شد
🗂منبع: مستند؛ چه کسی باید از سرنوشت قذافی عبرت بگیرد.
@amniatemeli
✅ کاپیتالیسم
👈«کاپیتالیسم» واژه ای تحقیر آمیز که سوسیالیست ها در اواسط قرن نوزدهم رواج دادند، واژه ای نادرست برای «فردگرایی اقتصادی» است. آدام اسمیت، ابتدا فردگرایی اقتصادی را سیستم آشکار و ساده آزادی طبیعی» نامیده بود.
🔺(ثروت ملل) فرض اساسی فردگرایی اقتصادی این است که پیگیری علایق شخصی و داشتن مالکیت خصوصی، از لحاظ اخلاقی قابل دفاع بوده و از لحاظ قانونی مشروع است. نتیجه اصلی این فرض آن است که حکومت باید برای محافظت از حقوق فردی وجود داشته باشد.
🔺افراد (به تنهایی یا به همراه دیگران) با توجه به محدودیت های مشخصی که در مقابلشان قرار دارد در تصمیم گیری برای این که در چه جایی سرمایه گذاری کنند، چه چیزی را تولید کنند یا به فروش برسانند و چه قیمت هایی را مطالبه کنند، آزاد هستند. هیچ محدوده طبیعی برای تعیین گسترده تلاش های آن ها در رابطه با دارایی ها، فروش، سود، تعداد مشتریان، کارمندان و سرمایه گذارها وجود ندارد. همچنین هیچ محدودیتی در ارتباط با این که در بازارهای محلی، منطقه ای، ملی یا بین المللی به فعالیت بپردازند مطرح نیست.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو /پایان حکومت اردوغان نزدیک است؟
🔹جیمی کار لیندسی استاد دانشگاه London School of Economics توضیح می دهد
#زیرنویس_فارسی (۱۳:۲۰ دقیقه)
@amniatemeli
🔺اهداف مهم دشمنان در جنگ نرم تغییر سبک زندگی اسلامی
(بخش پنجم)
🔸با کمی جستجو در فضای مجازی در خصوص اولویت های فرهنگی سخنان رهبر معظم انقلاب، به این مطالب خواهیم رسید که آرایش جبهه در حال تغییر است، و به تعبیر دقیقتر، از جنس شبیخون و تهاجم فرهنگی به سمت #ناتوی_فرهنگی و #جنگ_نرم تغییر میکند؛ در واقع از جنس حرکات پارتیزانی به آرایش جنگی تغییر می یابد.
🔹همه افراد جامعه میتوانند بخش های مشخصی باشند که مورد نظرِ به راهاندازان جنگ نرم قرار گرفته اند، و البته این موضوع وابسته به هدفی است که #بانی_جنگ_نرم آن را دنبال می کند. اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم، بستگی به هدف آنها دارد، که میان مدت است یا عمومی؛ و با توجه به هدف، اقشار را تحت نظر می گیرند، اما در حالت کلی می توان گفت که گروههای هدف در جنگ نرم، #رهبران، #نخبگان و #تودههای_مردم هستند.
🔹نخبگان، نیروهای میانی را تشکیل می دهند و می توانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند. نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، می توانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و #روحیه_ملت را در هم بشکنند. در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود، گروه ها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار می دهند، و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند؛ مانند استفاده از قومیت های مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی و علمی. با توجه به اینکه در #جنگ_نرم از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی استفاده می شود، پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوت تر است.
🔹 #جنگ_رسانه_ای می تواند توده های مردم را تحت تأثیر قرار بدهد، و به همین شکل در جنگ علمی، نخبگان را مورد هدف قرار دهد. افراد مورد نظر جنگ های نرم وابسته به هدف جنگ های نرم نیستند، بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، در نتیجه افراد بیشتری درگیر می شوند؛ اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده، ابزار نظامی است، تنها گروه های نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرار می گیرند. در #جنگ_نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف، از #تاکتیکهای_متنوع و مختلفی استفاده می شود. #ادامه_دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این اولین موزیک ویدیوی ساخته شده با هوش مصنوعی در ایرانه! آهنگ زیبای “ایران من” از همایون شجریان با لبخوانی بزرگان تاریخ ایران که توسط فناوری دیپ فِیک ساخته شده! حتما ببینید
@amniatemeli
✅ برگزاری کلاس آموزشی سرپل منافقین با اسم رمز #رفراندوم برای نجات ایران!
🔺چرا لیدر اصلاحات پروژه عبور از جمهوری اسلامی ایران را کلید زده است؟
🔸برگزاری یک کلاس آموزشی اینترنتی با عنوان گفتگو برای نجات ایران موردتوجه رسانههای ضدانقلاب در خارج از کشور قرارگرفته است، این کلاس توجیهی توسط سازمان تروریستی منافقین برگزارشده و محوریت آن بر عهده اردشیر امیر ارجمند مشاور میرحسین موسوی بوده است.
🔹در این همایش که با ادعای حضور «طیف وسیع و متنوعی از فعالان سیاسی و مدنی و مطالبه گران و دادخواهان» برگزار شد، ۴۲ چهره اقدام به سخنرانی کردند که ۲۳ نفر از آنان در داخل کشور (که ۸ نفرشان در زندان به سر میبرند) و ۱۹ تن دیگر از خارجِ کشور حضور دارند.
🔸در این همایش که با حضور چهرههای عبور کرده از ساختار جمهوری اسلامی در داخل و اپوزیسیون مهاجر بود، شرکتکنندگان در شش پنل و طی دو روز، آخرین بیانیه یکی از سران فتنه (میرحسین موسوی) و بهطور ویژه طرح وی مبنی بر همه «پرسی آزاد»، «تشکیل مجلس مؤسسان» و «تدوین قانون اساسی جدید» ذیل کلیدواژه «نجات ایران» را محور گفتگوهای خود قرار داده و به تعبیر خود «مقابله کمهزینه با استبداد دینی»، «چگونگی گذار به دموکراسی» و «لزوم جدایی دین و دولت» مورد تأکید قراردادند.
🔺این جلسه اینترنتی در حالی برگزار شد که ضدانقلاب در خارج از کشور به گسست کامل رسیده است، این وضعیت باعث شده است شبکه مادر در اغتشاشات (سازمان سیا) طرحی جدید برای حفظ موقعیت آشوب را برنامهریزی کند. در این طرح یک تقسیمکار ویژه میان برخی عناصر گروهکی در داخل با سرپلهای آنها در خارج از کشور صورت گرفته تا فرآیند رهبری اغتشاشات بار دیگر از خارج به داخل منتقل شود.
🔸این طرح در فتنه سال ۸۸ به مدت هشت ماه به کار گرفته شد، گفتهشده است که اردشیر امیرارجمند و محمدجواد اکبرین از اعضای شناختهشده منافقین و تعدادی از اعضای گروهک آمریکایی ملی- مذهبی و برخی عناصر فراری وابسته به اصلاحطلبان محوریت این عملیات را بر عهدهدارند.
🔹در این همایش اردشیر امیرارجمند عنصر نفاق و مشاور موسوی کُدهای جالبی را درباره لزوم عملیات جدید سازمان سیا بیان کرده و از لزوم همبستگی میان نیروهای سیاسی برای یافتن راهکارهایی جهت نجات ایران گفته است.
📜 https://b2n.ir/b12511
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو / چه شد که آمریکا سوسیالیست نشد؟
#زیرنویس_فارسی (05:36 دقیقه)
@amniatemeli
🔺اهداف مهم دشمنان در جنگ نرم تغییر سبک زندگی اسلامی
(بخش پنجم)
🔸با کمی جستجو در فضای مجازی در خصوص اولویت های فرهنگی سخنان رهبر معظم انقلاب، به این مطالب خواهیم رسید که آرایش جبهه در حال تغییر است، و به تعبیر دقیقتر، از جنس شبیخون و تهاجم فرهنگی به سمت #ناتوی_فرهنگی و #جنگ_نرم تغییر میکند؛ در واقع از جنس حرکات پارتیزانی به آرایش جنگی تغییر می یابد.
🔹همه افراد جامعه میتوانند بخش های مشخصی باشند که مورد نظرِ به راهاندازان جنگ نرم قرار گرفته اند، و البته این موضوع وابسته به هدفی است که #بانی_جنگ_نرم آن را دنبال می کند. اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم، بستگی به هدف آنها دارد، که میان مدت است یا عمومی؛ و با توجه به هدف، اقشار را تحت نظر می گیرند، اما در حالت کلی می توان گفت که گروههای هدف در جنگ نرم، #رهبران، #نخبگان و #تودههای_مردم هستند.
🔹نخبگان، نیروهای میانی را تشکیل می دهند و می توانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند. نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، می توانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و #روحیه_ملت را در هم بشکنند. در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود، گروه ها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار می دهند، و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند؛ مانند استفاده از قومیت های مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی و علمی. با توجه به اینکه در #جنگ_نرم از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی استفاده می شود، پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوت تر است.
🔹 #جنگ_رسانه_ای می تواند توده های مردم را تحت تأثیر قرار بدهد، و به همین شکل در جنگ علمی، نخبگان را مورد هدف قرار دهد. افراد مورد نظر جنگ های نرم وابسته به هدف جنگ های نرم نیستند، بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، در نتیجه افراد بیشتری درگیر می شوند؛ اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده، ابزار نظامی است، تنها گروه های نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرار می گیرند. در #جنگ_نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف، از #تاکتیکهای_متنوع و مختلفی استفاده می شود. #ادامه_دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حتما ببینید!
🟣 اعتراف به سرکار گذاشتن اپوزیسیون توسط اروپاییها در گفتگوی دو نفر از مخالفین جمهوری اسلامی
🔶 محمد منظر پور خبرنگار سابق بی بی سی: رابطه اپوزیسیون با دولت های اروپایی پارازیتی است، یعنی مثل پارازیت می چسبند به اون دولت ها و از آنها می مکند.
🔷 شهرام همایون: من با شخصیت های اروپایی بارها ملاقات کردم در این دیدارها اونها با دقت نکات را یادداشت می کنند و شما فکر می کنی این یاداشت ها قراره تبدیل به لایحه علیه جمهوری اسلامی بشود، اما وقتی از اتاقشان بیرون می روی تمام یادداشت ها رو پاره می کنند.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥ویدیو / چین چگونه اینقدر فوقالعاده طراحی شده؟ 🔹از نیروی کار ارزان و وسعت سرزمینی مناسب تا تمرکز ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو / زندگینامه رهبر چین؛ قسمت دوم
🔹 از تسلیم «شی» توسط مادرش تا منشی گری
#زیرنویس_فارسی (05:52 دقیقه)
@amniatemeli
🔘 به گزارش مؤسسه سیاست استراتژیک استرالیا (ASPI)، ایران در میان ده قدرت علم و فناوری قرار دارد و بالاتر از ژاپن رتبهبندی شده است.
📈 با نشر دو درصد از کل مقالات جهان در زمینه بیولوژی مصنوعی، ایران به عنوان هشتمین کشور رتبهبندی شده است.
📰 همچنین، گزارش بیان میکند که ایران در میان ۴ کشور برتر در زمینه علم سوختهای زیستی، مواد هوشمند و فناوریهای جدیدی که در بازار ظاهر شدهاند و میتوانند صنایع آینده را تغییر دهند،
این گزارش ایران را در بین چهار کشور برتر در زمینه علوم سوختهای زیستی، مواد هوشمند و فناوری های جدیدی که در بازار در حال ظهور هستند و می توانند صنایع آینده را تغییر دهند، قرار می دهد.
علاوه بر رقابت معمول بین چین و ایالات متحده، عملکرد قوی ایران در فناوری های هوش مصنوعی بسیار چشمگیر است که این تحقیق نشان می دهد.
@amniatemeli
۱/توقیف نفتکش ایالات متحده آمریکا در دریای عمان حاوی پیام های متعددی است از جمله؛
ایالات متحده آمریکابه عنوان مهمترین بازیگر فرامنطقه ای در غرب آسیا همواره بدنبال آشوب و ایجاد بحران بوده است و همچنین در جهت بی ثباتی منطقه نیز تلاش می کند.
https://twitter.com/MokaramipourMb/status/1652155450886897665?t=yF8LAOOz5A0oy8jbbMCsmw&s=19
@amniatemeli
۲/ ایران با توقیف نفتکش ایالات متحده آمریکا به کشورهای حوزه خلیح فارس این نکته را گوشزد کرد که بامشارکت یکدیگر و بدون دخالت قدرت های فرامنطقه ای می توان خلیج فارس را مدیریت و در جهت ثبات و امنیت منطقه ای نیز گام های اساسی برداشت.
https://twitter.com/MokaramipourMb/status/1652156278427336704?t=cCQgoOUIeYEUEASsvOCHMA&s=19
@amniatemeli
۳/ایران به کشورهای منطقه غرب آسیا و دیگر رقبای منطقه ای خویش این نکته را فهماند که در جهت تأمین منافع ملی خویش و تنبیه هرگونه بازیگری که در جهت ناامنی و آشوب در خلیج فارس و خاورمیانه گام بردارد نیز برخورد جدی خواهد کرد.
https://twitter.com/MokaramipourMb/status/1652157765240889349?s=19
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صدام در درون اتاق بازجویی چه می گفت؟
@amniatemeli
✅جنگ نرم در قرآن (بخش اول)
🔸هم در قرآن کریم و هم در تاریخ اسلام ما موارد بسیاری داریم که در آن با استفاده از #جنگ_نرم برای پیشبرد اهداف استفاده شده، و این هم از ناحیه خداوند و مومنان، و هم از ناحیه مشرکان و کافران و شیاطین مورد استفاده قرارگرفته است. یکی از شیوه های جنگی، #جنگ_نرم است. در جنگ نرم، به جای ابزارهای جنگی متعارف چون توپ و تانک، از #ابزارهای_فرهنگی تاثیرگذار بر فکر و اندیشه و عواطف و احساسات انسانی بهره گرفته میشود. با نگاهی به جریان شناسی جنگ نرم می توان گفت که این شیوه جنگی، چه در قرآن کریم و چه در تاریخ اسلام به وفور دیده می شود.
💠جنگ نرم و حدود و مرزهای آن
🔹آموزه های قرآنی به #جنگ_نرم در حوزه #دشمن_شناسی و مقابله با دشمن، توجه داشته است. آیات بسیاری به این مسئله از دو زاویه دید مختلف نگریسته است، به این معنا که اگر #دشمن برخی از ساز و کارهای #جنگ_روانی را در جنگ نرم به کار میگیرد، جامعه اسلامی نیز در دفاع و مقابله با دشمن می بایست از همه امکانات بهره گیرد و در جنگ نرم، به حکم مقابله به مثل «فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللهَ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ» [بقره، ۱۹۴] عمل نماید. البته در این آیه و آیات دیگر بر این مهم توجه و تاکید شده است که مومنان به حکم تقوای الهی، از هرگونه رفتارهای ضد اخلاقی و عقلانی که هنجارها و ارزش های اساسی بشریت را تضعیف می کند و یا از میان برمی دارد باید پرهیز کنند.
🔹بنابراین خطوط قرمزها و محدودیت هایی را برای این مقابله به مثل در همه حوزه ها از جمله #جنگ_نرم معین کرده است، که مومنان نمی توانند از آن مرزها گذر کنند و همانند دشمنان خدا و دین، عمل نمایند؛ به عنوان نمونه قتل و غارت بی گناهان و زنان و کودکان در فرهنگ ضدبشری دشمنان اسلام صورت میگیرد، ولی مومنان مجاز نیستند اینگونه رفتار کنند. در جنگ نرم نیز دشمنان به شیوه های زشت و ناپاکی رو می آورند، که حریم های انسانی و نیز قداست و کرامت بشری را میشکند و به تهمت و افتراهای ناموسی و همانند آن رو می آورند، در حالی که مومنان براساس آموزه های اسلامی و محوریت تقوای عقلانی و عقلایی و شرعی نمیتواند در جنگ نرم از آن ها بهره گیرند. #ادامه_دارد...
@amniatemeli
💢اعتمادسازی در درون و بین جوامع باید محور تلاش ها برای خنثی کردن جنگ های ترکیبی و تهدیدها باشد. این امر مستلزم تلاشهای مستمر در سطوح ساختاری و سیاستی برای ایجاد پیوندهای قوی بین دولت و مردم است که زیربنای شفافیت، مالکیت و فراگیری معنادار است.
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_شناختی
#نفوذ
@amniatemeli
43.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / اقتصاد ناجور چگونه ونزوئلا را ویران کرد؟
🔹از قیمت بالای خودرو و قیمت ناچیز بنزین تا اجاره خانههای سنگین
🔹ونزوئلا همزمان با رکورد بزرگ، ابرتورم و بحران مهاجرت روبه رو است
🔹ونزوئلا ۱۱ برابر چین و ۴ برابر روسیه نفت دارد
🔹کاهش قیمت نفت همزمان با تحریم های آمریکا شرایط را به گونه ای کرد که حتی پول پرداخت هزینه چاپ پول را هم نداشتند. چاپ پول در ونزوئلا تورم را به ۱۳۰ هزار درصد رساند
🔹با کنترل حقوقها مهاجرت ها افزایش یافت
@amniatemeli
43.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_کارگران ۱۴۰۲/۲/۹
@amniatemeli
✅ شناخت «رنسانس» به بیان ساده
🔺رنسانس
🔸رنسانس از واژه فرانسوی Renaissance بهمعنی تولد دوباره یا تجدید حیات است. واژه رنسانس در زبان ایتالیایی بهمعنی احیاء و رشد و باززایی هنر می باشد. آغاز رنسانس از قرن چهاردهم و از شهر فلورانس ایتالیا شروع گردید و قرون وسطی را از دوران مدرن منفک نمود. در این دوره در شهر فلورانس آراء و عقاید و افکار اومانیستی در حال ظهور بود. در این دوره نویسندگان، شعرا و هنرمندانی مانند فرانچسکو پترارک و دانته الیگیری و جیبووانی بوکاچیو و دیگران نقش مهمی در رشد و شکوفایی نحله های فکری و نظری جدید داشته اند. فرانچسکو شاعر و محقق و برجسته ترین اومانیست قرن چهاردهم میلادی نخستین کسی است که دوره هزار ساله از قرن سوم و چهارم تا روزگار خود را «عصر تاریکی و ظلمت» نامید. چراکه در این عصر از درخشیدن استعدادها و قوه های عالی در عرصه فرهنگ و فضایل عمومی نه تنها جلوگیری به عمل آمد بلکه آنها را نابود کرده بودند. از پایان قرن پانزدهم به بعد هنر و ادبیات و تکامل اندیشه های اجتماعی شکوفا تر و پررونق تر گردید و این دوره به رنسانس پیشرفته مشهور گردید. از جمله کسانی که سهم بسزایی در این دوره داشتند لئوناردو داوینچی و میکل آنژ و ساندرو بوتیچلی بودند. در قرن نوزدهم، با اوج دوران روشنگری، علاقمندی به احیاء معرفت، دانش، آموزش و فراگیری علوم تشدید یافت و نویسندگانی مانند ژول میشله و یاکوب بورکهارت تاثیر زیادی در مطالعات رنسانس بر جای گذاشتند و این دوره به عصر جدید رنسانس مشهور گردید. ژول میشله درکتاب رنسانس در سال 1855، عصر رنسانس را آنتی تز مطلق قرون وسطی نامید. چراکه در دوره سیاه قرون وسطی هرگونه سخن گفتن از علوم طبیعی و فیزیکی مغایر با تعالیم کلیسا و مضر برای جامعه بر شمارده میشد و سخنگویان به مجازاتهای سنگینی محکوم میگردیدند.
#رنسانس
@amniatemeli