30.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در سودای قدرت (قسمت دوم)
🔹بطور خلاصه میتوان اردوغان را فردی قدرتطلب دانست که آرمان و باورهای اعتقادیاش در ضعیف ترین رده قرار دارند.
👈#ویدیو_کامنت
@amniatemeli
✅ در نظام پارلمانی...
در نظام های پارلمانی به نوعی بین ریاست کشور و ریاست هیات دولت تفاوت وجود دارد. در واقع در این کشورها رییس کشور نقشی نمادین و تشریفاتی و حل کننده برخی تعارضهای قوا را دارد و رییس هیات دولت یا نخست وزیر مسوولیت اجرایی را بر عهده دارد. روسای کشورها تا کنون در دنیا به دو گونه بوده اند.
🔺یا رییس جمهور هستند و یا شاه و ملکه. در این مدل چه رییس جمهور و چه شاه (ملکه) دارای قدرت بالای اجرایی نیسته و نوعی نماد وحدت ملی و حل برخی تعارضات را دارند. اما نخست وزیر و یا صدر اعظم دارای قدرت اصلی است. او در واقع عمدتا رهبر حزب پیروز در انتخابات پارلمانی است.
🔺 در واقع ما با دو گونه نظام پارلمانی روبرو هستیم: ۱- مشروطه سلطنتی( انگلستان ، ژاپن و نروژ) ۲- جمهوری با نظام پارلمانی( هند و یا ترکیه). در این گونه مدلها قوه مجریه بر آمده از دل قوه مقننه است.
#نظام_پارلمانی #نظام_ریاستی
@amniatemeli
42.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ترکیه در دو راهی ناتو یا منطقهگرایی؟
🔸️سیاست خارجی ترکیه پس از انتخابات ۲۰۲۳ چگونه خواهد بود؟
@amniatemeli
🔺امپریالیسم فرهنگی با سلاح فضای مجازی (بخش هشتم و پایانی)
🔸 #امپریالیسم_فرهنگی را می توان شکل حساب شده تلاش غرب برای تسخیر فضای فکری و فرهنگی سایر ملت ها و به ویژه ملت های مسلمان ارزیابی کرد. به واقع «امپریالیسم فرهنگی»، ظریف ترین نوع سیاست امپریالیستی به شمار می آید که هدف آن، تصرف ارضی یا کنترل حیات اقتصادی نیست، بلکه می کوشد تا در ذهن انسان نفوذ کرده، آن را به کنترل درآورد. یکی از ابزارهای مهم غرب برای رسیدن به این گونه از امپریالیسم، فضای مجازی است.
💠در برابر این موج عظیم و تلاش غرب برای حاکم شدن بر افکار و فرهنگ جوامع با سلاح فضای مجازی، چه باید کرد؟
🔹در بخش های پیشین این نوشتار گفته شد که امروزه در بسیاری از کشورها به ویژه همان کشورهای غربی، قوانین محکمی در برابر نفوذ فضای مجازی، وضع می کنند. پس روشن است که اکثر کشورهای جهان در برابر جنبه منفی فضای مجازی، سرسختی خاصی از خود نشان می دهند. در کشور ما هم باید همین گونه باشد. باید نظارت بر فضای مجازی و محدود ساختن آن بر اساس شاخص های فرهنگی و امنیتی خودمان تعیین و با جدیت اعمال شود. در این باره، تاکید بر هویت اسلامی ملت ما که مشخصه اصلی انقلاب و حکومت ماست، از همه مهم تر است و اعمال این محدودیت ها نباید فدای سودجویی های شخصی و منافع سیاسی برخی گروه ها قرار گیرد. رهبر معظم انقلاب در تبیین اهداف دشمنان در این زمینه به نکات مهمی اشاره می کنند. ایشان با اشاره به این نکته که «تحولات کشورهای آسیایی و آفریقایی و آمریکای لاتین در دام طراحی باندهای قدرت بین المللی افتاده است، و طراح این ها #صهیونیست و سرمایه داران بین المللی بوده اند»، به این مسأله می پردازند که هدف آنان این بوده است:
🔹«آن وقت اگر اقتضا می کرده است که اخلاق جنسی ملت ها را خراب کنند، راحت می کردند؛ مصرف گرایی را در بین آن ها ترویج کنند، به راحتی این کار را انجام می دادند؛ بی اعتنایی به هویت های ملی و مبانی فرهنگی را در آن ها ترویج کنند، این کار را می کردند. این ها، اهداف کلان آن ها بوده است که تصویر می کردند». تلاش آنان برای عملی شدن این اهداف نیز، تمسک به ابزارهایی است که امروزه #فضای_مجازی خوانده می شود: «از آن وقت همیشه لشکری هم از امکانات فرهنگی و رسانه ای و روزنامه های فراوان و مسائل گوناگون تبلیغات در مشت این ها بوده است... یک ناتوی فرهنگی هم به وجود آورده اند. این، بسیار چیز خطرناکی است. البته حالا هم نیست؛ سال هاست که این اتفاق افتاده است. مجموعه زنجیره به هم پیوسته رسانه های گوناگون - که حالا اینترنت هم داخلش شده است و ماهواره ها و تلویزیون ها و رادیوها - در جهت مشخصی حرکت می کنند تا سررشته تحولات جوامع را به عهده بگیرند؛ حالا که دیگر خیلی هم آسان و روراست شده است». [بیانات در دیدار دانشگاهیان سمنان ۸۵/۰۸/۱۸]
🔹از دیدگاه ایشان، #امپریالیسم از این ابزار برای سرکوب ملت ها استفاده می کند: «امروز مؤثرترین سلاح بین المللی علیه دشمنان و مخالفین، #سلاح_تبلیغات است؛ سلاح #ارتباطات_رسانهای است. امروز این قوی ترینِ سلاح است و از بمب اتم هم بدتر و خطرناکتر است.» [بیانات در دیدار جمع کثیری از بسیجیان کشور ۸۸/۰۹/۰۴]
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افتتاح سد کهیر
🔹با افتتاح این سد از ورود سالانه ۱۸۲ میلیون متر مکعب آب شیرین به آبهای شور دریای عمان جلوگیری میشود.
@amniatemeli
🔸نقش رسانه های اجتماعی هم مرکزگرا و هم گریز از مرکز است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ ساخت رادیو داروی درمان سرطان کبد( ایتریوم ۹۰)
#اولین_ها
@amniatemeli
🔺ذهنیت سازی از وقوع جنگ سرد
💠تقابل هیبریدی قدرت های بزرگ بر جهان
سازمان سیا که به نوعی بازوی مخفی پنتاگون محسوب میشود؛ ممکن است در گزارش ارائه شده در نظررئیس جمهور سابق کاملاً گرفتار نشان داده شود: اکنون کاملاً روشن هست که ما با یک دشمن غیرقابل تحمل روبرو هستیم که هدفش تسلط بر جهان به هر وسیله و با هر هزینهای است. هیچ قانونی در این بازی وجود ندارد.
🔰تا به حال هنجارهای رفتار انسانی چندان قابل قبول نبودهاند.در صورت بی خطر ماندن ایالات متحده، باید مفاهیم دیرینه آمریکا از "بازی عادلانه" مورد بازنگری جدی قرار گیرد.
🔰ما باید یاد بگیریم که دشمنان خود را با روشهای "هوشمندانه، پیچیده و مؤثرتر" از آنچه در مقابل ما استفاده میشود، تخریب، متزلزل و نابود کنیم.
🔰 دولت آمریكا احساس میکند كه نمیتواند از مناقشه مرگباردر برابر اتحاد جماهیر شوروی برسر تسلط جهانی بر حذر باشد و لیکن هرگونه اقدامی، صرف نظر از میزان خلاف معیارهای اخلاقی انجام داده و تداوم آن توجیهی برای این کشور هست.
🔰 به عبارت دیگر، این برداشت كه اتحاد جماهیر شوروی ازترفندهای (كثیف)در برابر رقبایش استفاده کرده؛ انجام چنین فعالیتهایی را برای ایالات متحده ضروری میسازد.
🔰 در دنیای امروزی، اعتقاد مشابهی وجود دارد كه آمریكا با مخالفان خاص روبروست كه هرگونه اقدامات، از جمله انجام (جنگهای پنهانی) را برای خود به طور کاملاً حرفهای توجیه میکنند.
@amniatemeli
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسانه +AJ بررسی میکند: چگونه با همکاری بریتانیا، اسرائیل ایجاد شد؟
🔺گزارش دولت بریتانیا به سازمان ملل رخدادی را توصیف میکند: " ۲۵۰ فلسطینی در اوج ددمنشی و وحشیگری کشته شدند، زنان و کودکان لخت و برهنه شدند، صف بستند، از آنها عکس انداختند و سپس با شلیک تفنگ آنها را قتل عام کردند.
@amniatemeli
۱/چین با میانجیگری در تنشهای غرب آسیا و ایفای نقش صلحجو در جنگ روسیه و اوکراین، به دنبال تخریب اتحاد غربیها و جدایی اروپاییها از متحد قدرتمند خود یعنی آمریکا است؛ چرا که آمریکا رقیب اصلی چین در جهان است و برای جلوگیری از رشد اقتصادی و سیاسی چینیها تلاش ویژهای میکند.
@amniatemeli
۲/چین در مواجهه با تحولات یک سال اخیر جهان به عنوان یک قدرت اقتصادی و سیاسی عمل کرده و با اقدامات و مواضع خود در قبال مسئله تایوان، جنگ روسیه و اوکراین و تنش های موجود در منطقه غرب آسیا و آسیای میانه پیام مهمی را برای جهان و قدرت های فرامنطقهای به ویژه آمریکا ارسال کرده است.
@amniatemeli
۳/چینیها در یک موضع دوپهلو، با خویشتن داری به موقع در قبال تنش آفرینی غرب در تایوان و از سویی دیگر با انجام رزمایش های نظامی منظم و متعدد در اطراف تایوان، نشان داده است که از سیاست بیطرفی و بی توجهی به رفتارهای غرب در جهان خارج شده است.
@amniatemeli