🔺جنگ نرم از ديدگاه مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)قسمت سوم
«دولتهاي مستكبر يكي از كارهايشان همين تشر زدن است؛ چهره عبوس گرفتن است؛ حق را ناحق كردن است...». (1/1/1389)
«امروز يكي از خطوط اصلي كار دشمن ـ كه از عناصر مهم جنگ نرم به حساب ميآيد ـ اين است كه واقعيات را دگرگون جلوه دهد، حوادث گوناگون را دگرگون جلوه دهد. خود تبليغاتي كه دشمن در اين زمينه انجام ميدهد، نشانه ضعف اوست. دشمن هر جا كه در ميدان واقعيت دچار مشكل ميشود و كم ميآورد، بر حجم تبليغات ميافزايد. امروز اگر كسي كارهاي دشمن را در عرصه عظيم شيوههاي تبليغاتي ملاحظه كند؛ از وسايل اينترنتي گرفته تا وسائل صوتي و تصويري، تا بلندگوهايي كه در جاهاي مختلف دارند ـ در داخل هم دارند ـ ميبيند يك قلم عمده اين است كه حوادث كشور را دگرگون جلوه دهند؛ وضع كشور را مأيوسكننده، نااميد كننده، رو به زوال، رو به انحطاط، رو به بنبست نشان دهند. تلاش زياد آنها در اين زمينه، خود نشانه ضعف آنها در ميدان واقعيت است». (2/8/1389)
«... شده كارشان اين: گمراه كردن افكار عمومي، دروغپردازي كردن، شعارهاي دروغين ساختن. ما ميخواهيم از اين رؤساي كشورها؛ اينقدر دروغ نگويند. اين دولتهاي غربي، دولت امريكا، دولت انگليس، بعضي ديگر از دولتهاي اروپايي، اينقدر افكار عمومي دنيا را گمراه نكنند. اين دروغها به ضرر خودشان تمام خواهد شد؛ امتحان كردند، ديدند. وقتي دروغ گفتند، خلاف گفتند، بعد حقيقت آشكار شد، آبرويي براي آنها نميماند؛ كما اينكه در بعضي از موارد همين اتفاق افتاد؛ دروغي گفتند، افكار عمومي را گمراه كردند، كارهايي را بر اساس آن انجام دادند، بعد حقيقت روشن شد. ملتهاي خودشان گريبان خود اينها را خواهند گرفت». (15/9/1388)
هشتم ـ القاي عقبماندگي، شكست و تسليم
«يك روزي بود تصور ميشد، هر چه كه قدرتمندان و قلدران و گردنكلفتهاي عالم ـ حالا در يك وضع امريكا، در يك وضع شوروي سابق ـ بخواهند، همان خواهد شد و سياسيون چارهاي ندارند جز اينكه بر طبق ميل آنها رفتار كنند. امروز اين باور در بين ملتها كه اصلاً وجود ندارد، در بين سياستمداران و نخبگان سياسي هم بسيار اين باور ضربه خورده است. بايد ايستاد، بايد ايستادگي كرد». (9/5/1387)
«همه دستگاههاي تبليغاتي غرب و به خصوص امريكا ـ دستگاههاي هنري، دستگاههاي مطبوعاتي، دستگاههاي گوناگون تبليغاتي، دستگاههاي به ظاهر پژوهشيِ سياسي يا علمي ـ تلاش ميكنند اين جور وانمود كنند كه پايان اين راه براي ملت ايران بنبست است و امريكا در راه خود پيش ميرود! اين، دروغ محض است؛ قضيه عكس است. پايان اين راه، بنبست براي رژيم طاغوت و رژيم استكبارگر امريكاست». (8/8/1387)
«امروز يكي از شگردهاي مهم دشمن، تزريق و القاء احساس عقبماندگي و ناتواني است». (11/9/1383)
نهم ـ بزرگنمايي ضعفها و اشكالات كشور
«يعني همه اين نقاط مثبت، اين قلههاي برجستهاي كه همهاش اميدافزا هست، اينها را سعي ميكنند در چشمها كمرنگ كنند. متقابلاً نقاط ضعف كوچكي كه حتماً وجود دارد، بزرگ كنند يا نقاط ضعف را ـ نميگوييم هم كوچك، نقاط ضعفي وجود دارد ـ بزرگنمايي كنند؛ چند برابرِ آنچه كه هست، اين نقاط ضعف را نشان بدهند؛ سياهنمايي كنند؛ تلقيهاي بدبينانه نسبت به نظام را گسترش بدهند. ميبينيد ديگر؛ به زور ميخواهند اين يأس را به جامعه القاء كنند». (2/7/1388)
دهم ـ فريب مردم كشور
«در عين حال يك ظاهر آرام، اتو كشيده، ادكلن زده، با الفاظ مناسب، ميآيد در مقابل چشم مردم ظاهر ميشود، به عنوان رئيس جمهور فلان كشور يا فلان كشور؛ با افكار عمومي مردم بازي ميكنند، فريب ميدهند؛ اصلاً مبناي كار بر فريبكاري است. دنيا يك چنين دنيايي است». (22/1/1389)
يازدهم ـ شايعهپراكني و ترديد افكني
«تلاش آشكار از سوي واسطهها و دستنشاندگان امپراتوريهاي زر و زور، در بسياري از عرصههاي فرهنگي براي ترديدافكني در مباني اسلام و انقلاب، امروز افراد ديرباور را نيز به دغدغه افكنده است، و كساني كه ديروز هشدار در برابر شبيخون فرهنگي را جدّي نميگرفتند، امروز آن را به چشم خود ميبينند» (10/6/1380)
«شايعهسازي و شايعهپراكني درست نيست. انسان ميبيند صريحاً و علناً به مسئولين كشور ـ كساني كه بارهاي كشور را بر دوش دارند ـ تهمت ميزنند، نسبت به اينها شايعهسازي ميكنند؛ فرق هم نميكند، چه رئيس جمهور باشد، چه رئيس مجلس باشد، چه رئيس مجمع تشخيص مصلحت باشد، چه رئيس قوه قضائيه باشد؛ اينها مسئولين كشورند. مسئولين كشور كساني هستند كه زمام يك كاري به اينها سپرده شده است؛ مردم بايد به اينها اعتماد داشته باشند، حسن ظن داشته باشند. نبايد شايعهپراكني كرد؛ دشمن اين را ميخواهد. دشمن ميخواهد شايعهپراكني كند؛ ميخواهد دلها را نسبت به يكديگر، نسبت به مسئولين بدبين كند (4/9/1388)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قدرت و سرعت بی نظیر تانک ایرانی کرار
عبور از رودخانه، بالا رفتن از شیب تند، گلوله گذاری اتوماتیک، مسلسل پیشرفته...
@amniatemeli
🔻مهارت در درک پیچیدگی ها و ظرفیت ساختارهای اجتماعی که ما را احاطه کرده اند یک مهارت مفید و سرنوشت ساز است و این احتمال وجود دارد که برخی افراد به طور طبیعی بدون توجه به داده های شبکه های اجتماعی آنلاین در درک دنیای اجتماعی خود بهتر باشند.
@amniatemeli
فرا رسیدن عید سعید غدیر خم بر تمام مسلمین جهان تهنیت باد
مرا غدیر نه برکه، که بیکران دریاست
علی نه فاتح خیبر،که فاتح دلهاست
مرا غدیر نه برکه، که خم جوشان است
علی نه ساقی کوثر،که کوثر عظماست
مرا غدیر نه یک برگ سرد تاریخ است
علی نه شافع محشر، که محشر کبراست
مرا غدیر حریم وصال محبوب است
علی نه همسر زهرا که کیمیای ولاست
مرا غدیر بود پایگاه دانش و دین
علی نه کاتب قرآن که آیت عظماست
مرا غدیر نه یک واژه در دل تاریخ
که جان پناه همه رهروان راه خداست
مرا غدیر نه یک روز اختلاف افکن
که همچو چشمه ی مبعث زلال وحدت زاست
مرا غدیر ندای بلند آزادی است
علی نه حامی بوذر که روح صدق و صفاست
مرا علی نبود خلقتی خدا گونه
چو غالیان نسرایم که مالک دو سراست
اگر نه عالم و عادل مرا نمی شاید
ستایمش که علی عالی و علی اعلاست
@amniatemeli
آمریکا در نظر دارد که یک بسته جدید حمایتی نظامی به ارزش 800 میلیون دلار به اوکراین ارسال کند.
مهم ترین اقلام ارسالی شامل 32 فروند بردلی ZMA و 32 استرایکر ZMA و همچنین 31 فروند هویتزر 155 میلی متری و میزان زیادی مهمات پاتریوت میشود.
همانطور که میبینید کمک های خودرویی، سلاح و مهمات در یک میزان بسیار گسترده ادامه دارد.
قبلا توضیح دادم که که سرعت تولید باتری های پاتریوت در آمریکا بسیار کند است ، ذخایر خود آمریکا و متحدانش هم محدود است. درواقع میزان استفاده ماهانه اوکراینی ها از این سامانه به همراه تلفات آن بیشتر از تولید یک سال آمریکا و متحدانش است.
آمریکا برای جبران این کاستی مجبور شده است که مقادیر زیادی از ذخایر موشکی و باتری های پاتریوت را از انبارهای خود و متحدانش خارج کرده و به اوکراین ارسال کند
از آنجایی که این سیستم پدافندی یکی از اصلی ترین سیستم های دفاع هوایی تعریف شده در سازمان نظامی غرب محسوب میشود، این کسری تولید باعث کاهش توان پدافندی ناتو در در یک جنگ گسترده خواهد شد.
@amniatemeli
51.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی از جنایت تروریستی حرم شاهچراغ
🔹نحوه عملیات عوامل گروه داعش
@amniatemeli
🔺چندجانبهگرایی
🔸چند جانبه گرایی را میتوان بهعنوان عمل هماهنگی سیاستهای ملی در گروههای سه یا چند دولت که ازطریق نهادی حاصل میشود، تعریف کرد. از پایان جنگ جهانی دوم، چندجانبهگرایی بهطور فزایندهای در سیاست جهانی اهمیت پیدا کرده است و بهطور خاص در گسترش کنفرانسهای چندملیتی خود را نشان داده است. در ادبیات روابط بینالملل، چندجانبهگرایی بیش از آن که بهعنوان مفهومی که یک برنامه تحقیقاتی را تعریف میکند شناخته شود، بهعنوان برچسبی برای انواع فعالیتهای مبتنیبر همکاری چند دولت در یک حوزه خاص بهکار گرفته شده است. بنابراین، قبل از اینکه بتوانیم چندجانبهگرایی در روابط بینالملل را درک کنیم، باید به این فکر کنیم که چگونه باید آن را تصور کنیم. ازاینرو، پیشنهاد میشود با توجه به تغییرات جاری در روابط بینالملل و مناسبات بینالمللی، مفهومپردازی از چندجانبهگرایی بایستی علاوهبر اندیشکدههای و جامعه دانشگاهی، در دستور کار نهادها وسازمانهای بینالمللی قرار بگیرد.
@amniatemeli
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞#آموزشی
🎥سوسیالیسم به زبان ساده
@amniatemeli
🔺منطقه گرایی از چند جهت بر روابط بین الملل تاثیر گذاشته است.
اول اینکه واحد یا سطح جدیدی را بر تحلیل روابط بین الملل افزوده است.
دوم اینکه به تجربه ای برای کشورها برای ورود به دنیای جهانی شده قلمداد می شود.
سوم اینکه به بازیگری در عرصه روابط بین الملل تبدیل شده است.
@amniatemeli
❇️ گسترش قدرت چین در خاورمیانه
🔹 طبق اعلام #استاتیستا نقش اقتصادی چین در خاورمیانه گسترش یافته است.
🔹 بر این اساس شریک اول صادراتی و وارداتی کشورهای #ایران، #عربستان، کویت، بحرین، قطر، امارات و یمن چین است.
🔹 چین به صادر کننده اول به کشورهای مصر و الجزایر تبدیل شده است.
🔹 وارد کننده اول از کشورهای عمان و عراق، #چین بوده و این کشور جژء 5 شریک تجاری اول کشورهای مراکش، ترکیه و رژیم صهیونیستی است.
🔹 طبق این گزارش تجارت پکن از 180 میلیارد دلار در سال 2019 به 259 میلیارد دلار در سال 2021 افزایش یافته است و انتظار میرود این رشد بواسطه پروژه #یک_کمربند_یک_راه استمرار داشته باشد.
📎https://www.statista.com/chart/30275/ranking-of-china-as-trading-partner-of-mena-countries/
@amniatemeli
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞#آموزشی
🎥فاشیسم به زبان ساده
@amniatemeli
🔺یک دکترین_موفق چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
۱.رهبری قوی، صاحب فکر و با انگیزه
۲. نرم افزاری روشن، دارای مبدا(ایمان) و معاد(امید)
۳. عمق استراتژیک و لایه های تحول
۴. مدل و ساز و کار حرکت
۵. خطوط قرمز و منفک از ولنگاری و انحراف
۶. سرمایه اجتماعی و مقبولیت مردمی که از فرمایشات ایشان قابل برداشت است.
۱.بنیانگذار و اسطورهای بیبدیل: "سرآمدان را نمیشود از حافظهی_تاریخ حذف کرد. نکتهی مهم مورد توجه ما این است. سرآمدان را نه میشود حذف کرد نه میشود تحریف کرد. امام بزرگوار ما ابعاد شخصیتش از ابن سینا و شیخ طوسی وسیعتر است، متنوعتر است".( قهرمان، اسطوره و رهبر الهام بخش، رمز عبور جامعه از جادههای پیچیده و غیرممکن تاریخ است)
۲. نرم افزار و استراتژی حرکت: "امام نه پول داشت، نه ابزار تبلیغی داشت، نه رادیو داشت، نه خبرگزاری داشت، نه هیچ کدام از سیاستهای دنیا از او حمایت میکردند. عامل سخت افزاری امام یک صفحه کاغذ بود که بیانیه در او بنویسد. یک تکه نوار بود که صدای او را ضبط کند به گوش این و آن برساند. آن عاملی که امام را در این راه پیش برد او را قادر کرد که این تحولهای عظیم را در سطح کشور، در سطح امت، در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود بیاورد عبارت بود از ایمان و امید".(نقطه آتش دشمن در جنگشناختی امروز)
۳.سطوح سهگانه و عمق راهبردی: "امام بزرگوار ما سه عمل عظیم و بزرگ و تاریخی انجام داد؛
الف. این انقلاب یک ساخت سیاسی سلطنتی را در هم شکست و مردم سالاری را جایگزین آن کرد".(ساختار_محیط را تغییر داد)
ب. "آنچه در سطح امت اسلامی روی داد، راهاندازی جریان بیداری اسلامی بود. مسئلهی فلسطین با ابتکار و تحول امام، به مسئلهی اول جهان اسلام تبدیل شد".(مساله_اصلی محیط را تغییر داد)
ج. تحول سوم اینکه "امام، فضای معنویت و توجه معنوی را در دنیا زنده کرد حتی در کشورهای غیر مسلمان".( افق_محیط را تغییر داد)
۴.مدل تحقق و کاربست اندیشهها: "یؤمن للمؤمنین یعنی اعتقاد و اعتماد به مردم". امام کسی نبود که به خاطر رودربایستی، مردمسالاری را مطرح کند. جمهوری اسلامی ناشی از اعتماد امام به مردم بود. امام به عمل، انگیزه و رای مردم اعتماد داشت".(اعتقاد راسخ و بیتعارف به جمهوریت برای تحقق اسلامیت که دو ظرفیت بیبدیل انقلاب در مدیریت اجتماعی و حتی جنگهای ترکیبی نابرابر)
۵.خطوط قرمز و نقاط خطر انقلاب : "دشمنی استکبار با ملت ایران با عقب نشینی های موضعی از بین نمیرود. ابزارها تغییر پیدا خواهد کرد اما هدفها و جبههبندیها تغییر نمیکند".(اشاره به شدت یافتن خباثت دشمن بعد از باجگیری از بعضی دولت ها)
۶.تولید سرمایه اجتماعی، رمز طراوت و بقا: مجاهدان فداکار، مدافعان حرم، فعالان سختکوش جهاد تبیین، گروههای کمک مؤمنانه، اردوهای جهادی اینها همه جوانهای این کشورند. با وجود اینترنت، با وجود شبکههای اجتماعی، با وجود این همه لغزشگاهها جوانهای ما در این راه دارند حرکت میکنند. گاهی اوقات شما میبینید، از روستای اطراف شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل شهید مصطفی_صدرزاده به وجود میآید. ما از این مصطفیهای صدرزاده در تمام سرتاسر کشور، هزاران داریم. اینها همه امیدبخش است.
@amniatemeli