🥀انا لله و انا الیه راجعون
◼️شهادت جمعی از هموطنان و زائران مزار شهید قدس، حاج قاسم سلیمانی، که موجب تأثر و تألم گردید را محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و رهبر معظم انقلاب دام ظله و عموم ملت ایران تسلیت عرض میکنیم.
◾️خون جاودانه این شهیدان و تمام شهداء مقاومت ریشههای جبههٔ حق را آبیاری خواهد کرد و نتیجه آن درخت تنومند پایداری، جهاد و انتقام از همه ظالمان عالم خواهد بود، ان شاء الله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من مقید هستم که از این جوان اسم بیاورم!
🔹 ۱۴ دی سالروز شهادت دانشمند برجسته و بنیانگذار پژوهشگاه رویان، دکتر سعید کاظمی آشتیانی
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
سعی می کنم در ایتا کار خودم را انجام دهم تا در وقت مقتضی یک پلتفرم دیگه ای که در آن رانت حمایتی نباشه رو انتخاب کنیم
ما برای بازگشت به گفتمان انقلاب اسلامی راهی جز اصلاح جمهوری اسلامی نداریم و تا رویه های غلط و اشتباهات راهبردی در حوزه های حساسی مثل چالش جمعیت،محیط زیست ،جنگ آبی،پابان منابع و معادن ،اصلاح رویه اقتصادی و تجاری کشور و به صورت کلی ابهام و تحیر در طراحی راهبردهای میانی اصلاح نشود هیچ اتفاقی در آینده ایران در نظم جهانی و اقتصاد و تولید منطقه ای نخواهد افتاد.
وقتی صحبت از اصلاح این امور می کنیم سریعا برچسب اصلاحات میزنند، به درک، به درک که می زنند.
وقتی نقدی وارد می شود می گویند مگر ابوقاسم از رهبری حکیم بیشتر می فهمد همه چیز را ناخدا هدایت می کند
این دیدگاه ها ریشه در جهل تاریخی دارد که به تفکرات ناقص جامعه تحلیلی کشور بازمیگردد.
مگر امیرالمونین ناخدای امت اسلامی نبود؟مگر پیامبر در جنگ احد ناخدای اسلام نبود؟مگر امام حسن علیه السلام ناخدای قیام نبود؟مگر امام حسین علیه السلام ناخدای حرکت تاریخی کربلا نبود؟
همه اتفاقات تلخ تاریخی در حیات امامان معصوم به جهل مردم ،خطای محاسباتی نخبگان و جامعه تحلیلی آن زمان و البته عملکرد دقیق دشمنان در سوء استفاده از جهل مردم بازگشت می خورد.
امامان معصوم علیه السلام ترور شدگان جهل تاریخی مردمان و خواص زمانه خود هستند،افرادی که یا از لحاظ فکری کوتاه قد بودند و قدرت تشخیص نداشتند و یا اینکه بزدل و ترسو بودند.
اینکه تاریخ را روایت کنیم با اینکه روایت خود را به تاریخ تحمیل کنیم تفاوت ریشه ای در فهم حوادث و تاریخی دارد.
ایرادات ما این هست که چرا جهت گیری های کلی رهبری حکیم در این کشور جنبه عملی پیدا نمی کند ،مشکل کار کجاست ؟ نکند انتظار دارید که رهبری خودشان مجری و طراح جزئیات راهبردها هم باشند؟؟
خب این ها دردهایی است که وقتی به آن اشاره می کنیم می گویند حرف تلخ نزنید ،مردم را نا امید نکنید.
آنچه باعث نا امیدی مردم در این کشور شده مشکلات عمیق اقتصادی و نبود چشم انداز روشن درباره وضعیت اقتصادی کشور است ،بنابراین عامل این وضعیت مسئولین کشور هستند نه ما
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
حرف آخر را اول بگم حتی اگر مسجل شود داعش عملیات را انجام داده است مطمئنا مغزههای مفسد و شرارت زا که این تروریست ها را به این گمراهی کشانده اند مسئول این کشتار وحشیانه هستند،این گفته رهبر انقلاب اسلامی است.
داعش در بیانیه خود اعلام کرد عملیات تروریستی کرمان را این گروه انجام داده است.
ادعای تروریست ها ابهامات متعددی دارد ،برخلاف سایر عملیات ها از جمله در شاهچراغ فارس ،برای کرمان تصویر تروریست ها را منتشر نکرده اند،یا تفاوت بیانیه صوتی این گروه با آنچه سایت اعماق ادعا کرد که نشان می دهد سناریوی آن ها ناقص کنار هم قرار گرفته است و اختلافاتی بین آن ها به وجودآمدهاست،باید منتظر فیلم بیعت و تصویر ترویست ها نشست
همین امر به این مساله قوت می بخشد که تصاویر تهیه شده از تروریست ها برای بعد از عملیات کرمان است و رژیم صهیونیستی برای تقسیم نزاع در منطقه و افزایش دامنه جنگ در داخل ایران و همچنین کاهش حملات انتقامی ایران مسئولیت این عملیات تروریستی را به داعش نسبت داده است و داعشی ها با قبول هزینه پروژه مسئولیت آن را برعهده گرفتند.
این فرضیه زمانی جدی می شود که ترور آلارم اسرائیل دقایقی قبل از بیانیه رسمی داعش در یک خبر فوری گفت داعش مسئولیت عملیات در کرمان را برعهده گرفت
ابوقاسم
🔻در سال 2010 میلادی یک گروه کاری نظامی ناتو تعریفی از آنچه که یک تهدید ترکیبی نامیده می شود ارائه کرد، تعریفی که رسماً توسط این اتحاد جمعی و اعضای آن پذیرفته شده است.
▪️ تهدید ترکیبی تحت عنوان، «هر دشمن فعلی یا بالقوه، از دولتی، غیردولتی و تروریستها، با توانایی، اعم از اثبات شده یا احتمالی و بهکارگیری همزمان ابزارهای متعارف و نا متعارف به صورت تطبیقی برای تعقیب اهداف خود» آن را به کار می گیرند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکی از خلاق ترین فرماندهان ارتش ایران
🔹 به بهانه سالروز شهادت فرماندهای با ایدههای بزرگ، شهید منصور ستاری
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌صحبت های بی سابقه
سید حسن نصرالله
صحبت های امروز سید حسن نصرالله تقریبا بعد از عملیات طوفان الاقصی بی سابقه بود،روانشناسی بیانات سید نصرالله نشان دهنده عدم رضایت نسبت به برخی سیاست های مقاومت در منطقه است.
صحبت هایی مملو از هشدار ،تلنگر و سیگنال به همه محور مقاومت که توجه ویژه ای را می طلبد
مهم ترین نکته سید حسن نصرالله که می توان به آن اشاره کرد و از قرار معلوم برخلاف نگاه رایج مقامات نظامی ایران هست
سید حسن نصرالله:
🔺آمریکا نمیخواهد جنگ را گسترش دهد زیرا در جبهه اوکراین مشغول است و برای شکست استراتژیک در برابر روسیه آماده میشود
این درحالی است که جامعه تحلیلی ایران و مقامات نظامی کشورمان بر این باور هستند که آمریکا بدنبال گسترش جنگ در منطقه هستند تا پای ایران را به درگیری بکشانند یعنی دقیقا برخلاف آنچیزی که امروز سید حسن نصرالله به آن اشاره کرد که این نشان دهنده وجود اختلاف نظر در تحلیل معادلات میدانی و کلان هست که طبیعتا در میدان آثار خود را گذاشته و خواهد گذاشت
نکته بعدی سید حسن نصرالله این بود که :
🔺اگر غزه شکست بخورد خطرات بزرگتری در پیش است
ادبیات سید حسن نصرالله کمی تغییر کرده و در حال سیگنال به دولت ها،احزاب و همه جریان های محور مقاومت بخصوص لبنان است که باید برای طوفان الاقصی و عمل انجام شده فکری کرد.
سید حسن نصرالله در بخش دیگری از صحبت های خود به نکته مهم دیگری اشاره کردند:
🔺اگر مقدر شود که اشغالگران، اراده غزه را بشکنند، لبنان در صف و نوبت بعدی است، به ویژه منطقه جنوب رودخانه لیتانی
نکته مهم دیگه ای که امشب سید حسن نصرالله اشاره کردند سیگنال برای عراقی ها بود
سید حسن نصرالله:
🔺بعد از ترور ابوتقوی توسط آمریکا؛ اکنون فرصتی تاریخی برای خلاص شدن از شر حضور نیروهای آمریکایی در عراق است
این فرصتی تاریخی برای عراق فراهم شده است تا اشغالگرانی را که خون مردم منطقه را ریختند، مجبور به ترک کشورشان کنند.
مطمئن باشید اگر از عراق بروند از شرق فرات و سوریه نیز خواهند رفت
ادبیات ترک اجباری سید حسن نصرالله برای آمریکایی ها در عراق به معنای این هست که عراقی ها باید با ابزار زور آمریکا را اخراج کنند و این مساله در این شرایط برای محور مقاومت بسیار راهگشا خواهد بود و عملیات های اخیر چندان بازدارنده نبودند
نکته حائز اهمیت دیگری که سید حسن نصرالله بدان اشاره کرد این بود که:
🔺اگر در قبال ترور و شهادت العاروری سکوت کنیم، حجم پیامدهای آن بسیار فراتر از این تجاوز خواهد رفت و بنابراین ما ناگزیر به پاسخ خواهیم بود
سید حسن نصرالله به راهبرد بازدارنده ای اشاره می کند که از بدیهی ترین معادلات میدانی است مساله ای که در ایران رعایت نشد و ترورهای هدفمند و انتحاری ها به صورت دومینو وار درحال انجام هست.
سید حسن نصرالله به مساله دیگه ای که سابقا بنده بر آن تاکید کردم و گفتم که معیار ارزیابی بازدارندگی مقاومت در منطقه این هست که جنگ در غزه متوقف شود نیز اشاره کردند
سید حسن نصرالله:
🔺هدف بازکردن جبهه در جنوب لبنان، فشار آوردن به دولت اسرائیل برای توقف تجاوز به غزه و کاهش فشار بر روی مقاومت در غزه بود
راهبردی که فلسفه کنشگری همه شاخه های مقاومت در منطقه است و همچنان به پایان درگیری ها در جبهه داخلی غزه ختم نشد.
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ سخت ایران به داعش چه خواهد بود؟
🔸️گزارش صداوسیما درباره سابقه حملات داعش به مردم ایران و پاسخهای موشکی سپاه
🗂منبع: خبرگزاری صداوسیما
@amniatemeli
🔺جنگ هیبریدی، که گاھی از آن با عنوان عملیاتهای پیچیده، جنگهای کوچک، و یا جنگهای نامنظم نیز یاد می شود، بیانگرِ به کارگیری ترکیبیِ قابلیت ھای نیروهای متعارف به شیوه های پیچیده و ھماھنگ شده است. این نوع نبرد در حوزه نظامی، شامل عواملی است که از تاکتیکها و آرایشهای نظامی و چریکی گرفته، تا حملات نظامی و غیره را در بر می گیرد. جنگهای هیبریدی بر خلاف جنگهای نامتقارن و چریکی، به لحاظ عملیاتی رهبری شده، و در میدان نبرد ھماھنگ میگردد؛ بنابراین، اینگونه نبردها مستلزم داشتن یک فرماندهی متمرکز و ساختارِ کنترل روند نبرد است (و بنابراین میتوان آن را تا انداز های یک نهاد به شمار آورد). بنابراین، طبیعی است که بیشتر بازیگرانِ غیردولتی، از اینگونه امکانات و شرایط برخوردار نیستند.
میتوان گفت که جنگهای هیبریدی در این چهارچوب، از تمامی ترفندهای آموزش داده شده در کتابها بهره میبرند، و تاکتیکهای نظامی و فنآوری را با ھم ترکیب کرده و در روشهایی جدید و غیرمنتظره به کار می گیرند. این گونه از نبرد، به لحاظ گزینش تاکتیکی، تنها محدود به بازیگران غیردولتی و ضعیف نیست، و به خودی خود نیز جدید به شمار نمی آید. در واقع جنگ هیبریدی یا ھمان جنگ ترکیبی به راهبرد عملیاتی پیچیده ای اطلاق می شود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای می دھد. در واقع طیف گسترده ای از ابزارهایی متعدد به شیوه متقارن یا نامتقارن در این نوع جنگ که نبردی غیرخطی به شمار می رود مورد استفاده قرار می گیرد.
در ادبیات نظامی امروز سه نظریه تکاملی اصلی در خصوص جنگ آینده مطرح است: جنگ نسل چهارم، جنگ موج سوم، جنگ دوره چهارم؛ که تمام این تقسیم بندی ها به تعریف پارادایم جنگ آینده و ویژگی های آن ختم می شود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رقابت با چین در زمینه تولیدات فناوری و هوش مصنوعی سخت تر میشود
شرکت لیما ایکس از روبوت انسان نمای خود که قادر به راه رفتن در مسیرهای سخت است را رونمایی کرد.
این آدم آهنی نشان میدهد که چین در مسیر درستی در فناوری های پیشرفته قرار گرفته است و در آینده نزدیک رقابت با چین بر سرتولیدات فناورانه سخت تر خواهد شد .
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر عسگرخانی: مشاور پوتین گفت نمی گذاریم هسته ای شوید
@amniatemeli
بسم الله الرحمن الرحیم
مسابقه وصیت خوانی سردار دلها
با جوایز ارزنده
نفر اول: 500 هزار تومان
نفر دوم:400 هزار تومان
نفر سوم:300 هزار تومان
به 20 نفر برتر بعد از شهرستان قاین یک عدد فلش کارت شهدا هدیه میشود
زمان مسابقه: دوشنبه ۱۸ دی ماه ساعت ۱۹ تا ۲۰
مهم: هر نفر تنها ۱۵ دقیقه فرصت شرکت در امتحان را دارد
لینک شرکت در ازمون:
https://digiform.ir/wb6621df2
@amniatemeli
ترور رهبر حماس توسط اسرائیل در بیروت
یک حمله پهپادی اسرائیل یکی از اعضای ارشد دفتر سیاسی حماس را در جنوب بیروت ترور کرد. مقامات اسرائیلی مسئولیت این حمله را تایید نکردند، اما یکی از مشاوران ارشد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، به رویترز گفت:«هرکسی که این کار را انجام داد، یک جراحی روی رهبری حماس انجام داد». در مقابل، دنی دانون،…
مرکز: #Responsible_Statecraft
نویسنده: #CONNOR_ECHOLS
لینک منبع اصلی؛
https://responsiblestatecraft.org/beirut-attack-israel$
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تاریخ اروپا در قرون وسطی
@amniatemeli
🔺ویژگی های جنگ های آینده
🔹می توان ویژگی های جنگهای هیبریدی را اینگونه بیان نمود:
۱- حضور عناصر عمده نیروهای منظم و نامنظم دولتی و غیردولتی
۲- فرماندهی چند وجهی: افرادی که در مسائل مختلف دارای یک بینش و افق دید هستند، برای اهدافی که مشخص می شود دارای پتانسیل ایجاد یک اجماع می باشند.
۳- اقدام همزمان: اداره عملیات در فضای مختلف در یک دوره زمانی برای دستیابی به تاثیرات لازم و سریع به جای عملیات در فازهای مختلف
۴- چند بعدی: سازماندهی رزم با طرح ریزی و با بکارگیری منابع داخلی و خارجی میدان نبرد
۵- عدم تقارن و مشارکت راهبردی
@amniatemeli
28.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: چرا براندازی پوتین اینقدر سخت است؟
🔹آنچه باید در مورد دستگاه امنیتی روسیه بدانیم
@amniatemeli
🔺اصول سواد رسانه ای
🔹اصول سواد رسانهای نقش مهمی در توانمندسازی افراد برای تجزیه و تحلیل اطلاعات رسانهای و درک بهتر محتواهای ارائه شده دارند. این اصول میتوانند در توسعه توانمندیهای انتقادی، تفکر منطقی و ارتقاء فهم بهتر از دینامیک رسانهها کمک کنند.
برخی از اصول سواد رسانهای عبارتند از:
۱. توانمندی تحلیل:
- توانمندی برای تحلیل و ارزیابی محتواهای رسانهای به منظور درک درست و نقدهوشی بر خلافیت آن.
۲. تفکر انتقادی:
- توانمندی در تفکر انتقادی و شناسایی مخاطرات و تبلیغات تحریفی در محتواهای رسانهای.
۳. استدلال منطقی:
- توانمندی برای ساخت و ارزیابی استدلالهای منطقی و مناسب در برابر ادعاها و تحلیلهای رسانهای.
۴. تمایز نسبت به منابع:
- توانمندی در تمایز بین منابع قابل اعتماد و ناقص و ارزیابی میزان اعتبار و موثر بودن آنها.
۵. پایگاه دانش:
- توانمندی در استفاده از پایگاههای دانش به منظور تحلیل و بررسی محتواهای رسانهای.
۶. توانایی ارتباطات:
- توانایی در ایجاد ارتباطات مؤثر و درک موثر از اطلاعات در محتواهای رسانهای.
۷. آگاهی از تأثیر رسانهها:
- آگاهی از تأثیرات و تبلیغات رسانهای بر نگرشها و اعتقادات فردی و اجتماعی.
۸. حفاظت از حریم خصوصی:
- حفاظت از حقوق حریم خصوصی در فضای رسانهای و درک از روشهای محافظت از اطلاعات شخصی.
۹. هویت دیجیتال:
- آگاهی از مفهوم هویت دیجیتال و توانایی مدیریت امنیت اطلاعات شخصی در فضای آنلاین.
استفاده موثر از این اصول سواد رسانهای میتواند به افراد کمک کند تا با موفقیت در جوامع رسانهای و سایبری شده پیشرفته و پرتحرک امروزی حاضر شده و از فرصتهای این فضا استفاده کنند.
#مدیریت_فضای_مجازی
#سواد_رسانهای
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بغداد چگونه با تدابیر حاج قاسم از سقوط حتمی به دست داعش نجات یافت؟
🔸روایت بسیار مهم عادل عبدالمهدی نخستوزیر وقت عراق:
🔹ماجرای شلیک داعش به هواپیمای شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس در تلعفر عراق
🔸در آن لحظات بسیار حساس، فکر نمیکنم که هیچ فرماندهی در عراق وجود داشت که کاملاً از صحنه عملیات آگاه بوده باشد؛ امّا شهید سلیمانی تصویر کاملی از دجله، طارمیه و فلوجه ارائه کرد و او برای همه موارد در تعیین اولویتها و درباره نحوه ایمنسازی چشمانداز داشت.
🔹چشماندازی (برنامهای) داشت که من از هیچ یک از مقامات عراقی نشنیده بودم.
🔸با این تدابیر مورد نظر حاج قاسم، پیشروی داعش به مناطق حساس بغداد متوقف شد و به عقب رانده شدند.
@amniatemeli
🔺 ویژگی های نیروی جنگهای هیبریدی به شرح زیر است:
(۱) ترکیب، قابلیتها، و تأثیرات یک نیروی هیبریدی، در محیط پیرامون آن، بیهمتا هستند.
(۲) هر نیروی هیبریدی یک ایدئولوژی منحصر به فرد دارد که منجر به ایجاد نوعی روایت درونی برای سازمان میشود.
(۳) یک نیروی هیبریدی همواره متوجه تهدیدی نسبت به بقای خودش است.
(۴) در جنگ هیبریدی نوعی برتری قابلیتی میان طرفین جنگ وجود دارد.
(۵) یک نیروی هیبریدی هم اجزاء متداول و هم اجزاء غیرمتداول را شامل میشود.
(۶) نیروهای هیبریدی به دنبال استفاده از عملیات دفاعی هستند.
@amniatemeli
26.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: رهبر کره شمالی چگونه سفر میکند
@amniatemeli
✅بازدارندگی چیست؟
🔺مفهوم بازدارندگی (Deterrence) به معنای پیشگیری یا بازداشتن کسی از انجام دادن کاری به دلیل ترس، وحشت و تهدید از طرف بازدارنده به کار میرود. استراتژی نظامی که از طریق آن، یک قدرت با استفاده از تهدید انتقامگیرنده از حمله دشمن جلوگیری میکند. بازدارندگی هستهای، دکترین نظامی است که یک دشمن به دلیل عواقب تخریبی وحشتناکِ سلاحهای هستهای بازداشته میشود. مفهوم بازدارندگی متقابل از یک نظر همان مفهوم سنتی «موازنه قدرت» است که در کسوت جدیدی درآمده است. بسیاری از نویسندگان مانند برنارد برودی، هدلی پول، توماس شلینگ و دیگران به گونهای به بازدارندگی متقابل (Mutual Deterrence)، بازدارندگی پایدار (Stable Deterrence)، بازدارندگی متوازن (Balance Deterrence) و توازن تسلیحاتی پایدار (Stable Arms Balance) پرداختهاند که عمدتاً ناظر به نگاه قدیمی موازنه قدرت است. از نظر الکساندر جورج و ریچارد اسموک، بازدارندگی به لحاظ نظری و عملی در سه سطح مختلف تکاملیافته است که شامل جنگ استراتژیک، جنگ محدود و منازعه «مادون محدود» در نقطه پائین طیف خشونت است. در رویکرد بازدارندگی، رفتارها بر اساس اصل سود و هزینه محاسبه میشوند. مطابق اصل عقلانیت، در صورتی که هزینه اقدام افزایش یابد، طرف مقابل به ناچار از بکارگیری و اتخاذ الگوهای رفتاری نامناسب، از جمله مداخلهگرایی، توسعهطلبی و اقدامات تهدیدکننده خودداری میکند. باید توجه داشت که بازدارندگی، لزوماً به شکل هستهای نیست.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رازی که احتمالا از زکریای رازی نمیدانید!
@amniatemeli
🔺امنیت بین الملل
🔸امنیت بین الملل مجموعه ای از تدابیر و اقدامات دولت ها و سازمان های بین المللی، همچون سازمان ملل متحد است که برای اطمینان از بقا و امنیت متقابل صورت می گیرد. این اقدامات شامل اقدام نظامی و موافقت نامه های دیپلماتیک همانند معاهدات و قرار دادها می باشند. امنیت ملی و بینالمللی همواره با یکدیگر در ارتباط هستند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دختر شهید صالح العاروری: از شهادت پدرم تعجب نکردم
🔹افراد کمی او را قبل از شهادت میشناختند.
@amniatemeli