19.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیشرفت در روزهای شرارت دشمن
🔹از درمان سرطان خون با روش ژندرمانی تا راهافتادن پالایشگاه فراسرزمینی در هفتههای آشوب در کشور
@amniatemeli
✅امنیت ملی
🔹امنیت ملی از ترکیب دو واژه امنیت Security و ملی Nation مفهوم جدیدی است که امروزه به وجود آمده است.از این رو تاکید بر استفاده از واژه امنیت ملی به بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد.استفاده از آن به عنوان یک رهیافت، مفهومی است که از این زمان به بعد دارای اهمیت شد،اما تغییرات معنایی آن را بعد از جنگ سرد می توان مشاهده نمود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جواب بیژن پیروز (استاد دانشگاه تهران) به افرادی که نیروی انتظامی رو متهم به قتل میکنند.
@amniatemeli
✅مفهوم نظام بین الملل
🔸مفهوم نظام بینالملل International System، دارای دو معنای کلی در رشتهی روابط بینالملل یعنی عینی و انتزاعی است. نظام بینالملل در معنای عینی آن عبارت است از: مجموعهای از دولتها یا بازیگران بینالمللی که بهطور منظم در اندرکنش با یکدیگر قرار دارند و در نتیجه تا حدی نسبت به یکدیگر دارای وابستگی متقابل میباشند (یعنی که شرایط و فعالیتهای هر بازیگر بر دیگران تاثیر میگذارد و از آنها تاثیر میپذیرد). بنابراین ویژگی مهم اندرکنش این بازیگران این است که آنها نسبت به یکدیگر توجه دارند و بههم پاسخ میدهند (بهعبارت دیگر تصمیمگیری این بازیگران نیز دارای وابستگی متقابل است). بدین ترتیب، نظام عبارت است از مجموعهای عینی از بازیگران که پیوند درونی با یکدیگر دارند. این نظام تا زمانی که این بازیگران وجود دارند، وجود دارد و تنها زمانی تغییر میکند که تعداد بازیگران تغییر نماید یا هویت آنها دگرگون شود.
🔹اما مفهوم نظام بینالملل در معنای انتزاعی آن عبارت است از مناسبات و فرایندهایی که میان مجموعهای از بازیگران درهمتنیده ایجاد شده است. این مفهوم بهویژه اشاره دارد به الگوهایی که از دل این مناسبات و فرایندها قابل تشخیص است. این الگوها شامل الگوی قدرت (قدرت واحد، دو قدرت، چند قدرت) الگوی سیاستها (انقلابی یا معتدل)، سطح و الگوی منازعه، سطح و الگوی دستهبندی( میزان قطبیشدن)، و سطح همکاری یا میزان توسعهی رژیمهای بینالمللی میباشد.
@amniatemeli
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای مرگ بیش از ۹ میلیون ایرانی توسط انگلیس چیست؟
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥مستند به وقت جام کشور عربستان _پارت اول .mp4 @amniatemeli
49.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅ مستند به وقت جام کشور عربستان-پارت دوم .mp4
@amniatemeli
✅تعریف سنتی امنیت ملی
🔹این رهيافت از منظر تک بعدی مورد مطالعه قرار می دهد و راه جلوگیری از تهدید را استفاده و کنترل نظامی می داند که در این صورت عواقب و راه های برخورد با جنگ و مطالعه اینکه چگونه حکومت های ملی از نیروهای نظامی به صورتی مؤثر برای رویایی با تهديدات نظامي خارجي استفاده نمایند، می باشد. بر این اساس امنیت ملی با دیدی سخت افزارانه بررسی می شود.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
🍂شاید حقیقت بیدارمان کند...
جنگهای داخلی روزانه علیه.... ،علیه شیعیان، علیه سنیها، علیه جوانانی که احساسات خود را بیان میکردند، علیه عاشقان و علیه هر چیزی که ضروری به شمار میرود در جریان بود.
خوب به یاد دارم، در میان سؤالات مردم و انتظارات مبهم آنها در مورد اینکه چه اتفاقی میافتد و چه خواهد شد آقای .... معاون ..... در تلویزیون ظاهر شد و از....خواست که صبور باشند زیرا این جنگ ممکن است دو یا سه سال طول بکشد. مگر میشود یک جنگ دو ماه فقط طول بکشد؟ چند جوان در این جنگ به کام مرگ فرو خواهند رفت؟
ابوقاسم
✅ویژگیهای نظام بینالملل
1- مهمترین ویژگی نظام بینالمللی این است که عنصر و عامل اصلی تشکیلدهنده و بهوجودآورندهی آن کشور است. با توجه به اینکه تصمیمگیرندگان و برگزیدگان سیاسی در پویش سیاستگذاری نقش تعیینکنندهای دارند.
2- خصوصیت دوم آن این است که گاهی محور و هستهی اصلی نظام مزبور فقط دو یا چند کشور خاص است، که روابط و اعمال متقابل سایر کشورها را تحت نفوذ و تاثیر خود قرار میدهد و مرکز ثقل نظام و سیاست بینالمللی به شمار میآید.
3- خصوصیت سوم نظام بینالمللی ثبات یا عدم ثبات و یا به تعبیر دیگر تغییرپذیری و تحول آن است. نظام بینالمللی وقتی ثابت است که عاملین و اجزاء متشکله نظام معلوم و مشخص بوده و رفتار و اعمال متقابل آنها قابل پیشبینی باشد. وقتی که بعضی از شرکتکنندگان (کشورها) در نظام اهمیت خود را از دست داده و اعمال و کنش و واکنش آنها غیرقابل پیشبینی باشد، نظام بینالمللی غیرثابت است. این وضع معمولا وقتی روی میدهد که نظام بینالمللی جدیدی در حال تکوین باشد.
@amniatemeli
40.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لزوم مبارزه با سیاست ناامیدسازی و ایجاد توهم بنبست در کشور
۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام
وستانیوز
@amniatemeli
🔻دکترین ژئوپلیتیک، اطلاعات را به عنوان یک سلاح خطرناک تلقی می کند: ارزان است ، یک سلاح جهانی به شمار می رود، برد نامحدودی دارد، به راحتی قابل دسترسی می باشد و در تمامی مرزهای دولتی بدون محدودیت نفوذ می کند.
@amniatemeli
✅تعاریف و اصطلاحات مختلفی در خصوص جنگ ترکیبی در منابع علمی و نظامی ارایه شده است :
🔷جنگ غیر خطی،
🔷جنگ هیبریدی،
🔷جنگ نسل چهارم،
🔷جنگ نامحدود،
🔷جنگ مبهم،
🔷جنگ چند بعدی.
@amniatemeli