🔺جاسوسی سایبری
وجود،طیف وسیعی از روشهای پنهانسازی در دسترس هکرها به این معنی است که انکار قابل قبول یکی از ویژگیهای اصلی جاسوسی سایبری به شمار می رودکه هرگونه اقدام تلافیجویانه را مشکلساز میکند.
@amniatemeli
25.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: حذف کریدوری ایران؟!
🔹در اطراف کشور چه می گذرد؟
@amniatemeli
▫️خطر ظهور مجدد داعش بیخ گوش عراق/ عضوگیری همچنان ادامه دارد!
#بخش_پایانی
▪️اهداف داعش
حداقل از سال ۲۰۰۴ هدف ویژه داعش بنیانگذاری یک دولت اسلامی سنی بود. داعش در پی ایجاد خلافت اسلامی با رهبری خلیفه بود. در ژوئن سال ۲۰۱۴ داعش سندی را منتشر کرد که در آن مدعی شده بود که نسب ابوبکر البغدادی به حضرت محمد(ص) می رسد و با اعلام خلافت جدید در ۲۹ ژوئن داعش، البغدادی را به عنوان خلیفه خود معرفی کرد. او به عنوان خلیفه خواهان بیعت همه مسلمانان دیندار جهان با خودش شد.
داعش اهداف خود را در نشریه رسمی اش یعنی «دبیق» آورده است.در این نشریه آورده شده است که آنها به فعالیت های خود برای تصرف همه سرزمین ها و کل کره زمین ادامه می دهند این تلاش تا زمانی ادامه دارد که:«پرچم مقدس بر فراز شرق و غرب و همه زمین افراشته شود. جهان پر از عدل و داد اسلام شود و به بیهودگی ها و ظلم و جهل پایان داده شود حتی اگر امریکا و متحدانش به مقابله با این امر برخیزند».به عقیده یورگن تودنهوفر روزنامه نگار آلمانی که ۱۰ روز مخفیانه با داعش در موصل زندگی کرده است، داعش به دنبال غلبه بر همه جهان است و هرکس را که به تفسیر آنها به قرآن اعتقاد نداشته باشد را می کشند. تودنهوفر اعتقاد دارد از دید داعشی ها همه مذاهبی که به دموکراسی اعتقاد داشته باشند باید نابود شوند. بر اساس نقشه ای که حامیان خارجی داعش آن را بر اینترنت قرار داده اند قلمرو تاریخی داعش بخش هایی از اروپا، خاورمیانه و آفریقا می شده است.
زمان اعلام خلافت، داعش چنین اظهار کرد: قانونی بودن امیرنشین ها، گروه ها، دولت ها و سازمان ها با ورود نیروهای نظامی داعش به قلمر آنها و توسعه خلافت داعش ملغی می شود. این یعنی رد همه تقسیمات سیاسی در خاورمیانه که در زمان جنگ جهانی اول به وسیله کشورهای اروپایی و طبق قرارداد سایکس پیکو تعیین شده است.
▪️زمینه های ظهور مجدد داعش در عراق
کشور عراق از جمله کشورهائی است که در برابر گروه های تروریستی از جمله گروه داعش بسیار آسیب پذیر است. یکی از مهمترین دلایلی که عراق را مستعد حضور گروه های تروریستی کرده است اختلافات مذهبی و قومی در این کشور است. عدم تجانس قومی و مذهبی، ثبات و اتحاد در این کشور را پیوسته تحت تاثیر قرار داده است. پس از سرنگونی صدام روند دولت-ملت سازی در عراق به کوشش آمریکا آغاز شد اما این پروژه نتوانست با موفقیت چندانی همراه باشد چرا که منافع متفاوت شیعیان، سنی ها و کردها آنها را از رسیدن به مصالحه واقعی باز می دارد. همین اختلافات داخلی ممکن است از جانب داعش مورد سواستفاده قرار گیرد و زمینه برای ظهور مجدد این گروه در عراق فراهم شود. عامل دیگری که می تواند در جان گرفتن دوباره داعش در عراق موثر واقع شود فقر فزاینده در این کشور است. فقر و بیکاری در عراق بسیار گسترده است و همین عامل زمینه را برای جذب اقشار آسیب پذیر به داعش که وعده های حقوق های هنگفتی را به مردم می دهد فراهم می آورد.
@amniatemeli
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی بزرگمهر از دل قو، مروارید بیرون کشید!
@amniatemeli
🔺چه کسی جانشین "مرد خدا" در عراق خواهد شد؟
🔸هنگامی که نماینده جورج بوش در عراق پل برمر در ژوئن 2003 اعلام کرد قصد دارد کمیته ای را برای تهیه قانون اساسی جدید برای عراق تشکیل دهد، آیت الله سیستانی پیغام توبیخ آمیزی را در قالب یک فتوی صادر کرد مبنی بر این که قانون اساسی باید نشأت گرفته از اراده ملت عراق…
مرکز: #مرکز_رع_للدراسات_الإستراتجیة
نویسنده: #Hossam_Albaqiei
لینک منبع اصلی؛
https://rcssegypt.com/16867
@amniatemeli
#آموزش_جنگ_شناختی
📝بخش دوم
♻️ادامه تفاوت های احساس و ادراک
مثال های دیگر:
🔷احساس: شنیدن صدای زنگ
🔷 ادراک: تشخیص صدای زنگ به عنوان زنگ در خانه یا زنگ تلفن
🔷احساس: گرمای خورشید روی پوست
🔷 ادراک: احساس گرما و تشخیص منبع آن (خورشید)
❇️آل داود می نویسد: احساس و ادراک دو فرایند به هم پیوسته هستند. احساس اطلاعات خام را برای ادراک فراهم می کند، و ادراک به اطلاعات حسی معنا می دهد.
#جنگ_شناختی
#جنگ_نرم
#درسنامه
#سواد_رسانه
@amniatemeli
24.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: کانادا از پس این همه مهاجر بر می آید؟
@amniatemeli
▫️میراث نهایی استولتنبرگ، محافظت از اوکراین در برابر آمریکا
#بخش_اول
«ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی که تا پایان سالجاری از سمت خود کنارهگیری میکند، قصد دارد رهبری گروه ۵۲ کشوری حامیان اوکراین را که در دست آمریکاست، به ناتو بسپارد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی هیل، دبیرکل ناتو در تلاش است تا فشار برای تقویت حمایت بین المللی از اوکراین را به عنوان آخرین میراث خود پس از پایان دوران خدمتش برجای گذارد.
استولتنبرگ که اواخر سال جاری پس از یک دهه رهبری این ائتلاف نظامی کنار می رود، در حال ارائه طرحی به ۳۲ کشور عضو ناتو برای ایجاد یک صندوق پنج ساله ۱۰۰ میلیارد یورویی در حمایت از اوکراین است. وی همچنین به دنبال آن است تا ناتو رهبری گروه ۵۲ کشوری حامی اوکراین موسوم به «رامستاین» را که اکنون در دست ایالات متحده است، در اختیار گیرد. این طرح به ویژه پس از سخنان جنجالی دونالد ترامپ در یک گردهمایی انتخاباتی که گفته بود در صورت حمله روسیه به یکی از کشورهای عضو ناتو، وارد عمل نمی شود، مورد توجه قرار گرفته است. به عقیده کارشناسان نیز این طرح که اروپا را بیشتر در نقش رهبری امنیت خود قرار میدهد، ناشی از نگرانی ها از جانب آمریکا است که به عنوان یک شریک کمتر قابل اعتماد در نظر گرفته می شود.جیم تاونزند یکی از اعضای ارشد اندیشکده نیو امریکن سکیوریتی (CNAS) و از مقامات ارشد سابق پنتاگون، طرح جدید دبیرکل ناتو را نه تنها ضد ترامپ بلکه ضدآمریکایی دانست.وی افزود: ایده استولتنبرگ حول این محور است که چه ترامپ باشد، چه جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان، چه قدرت ارتش ایالات متحده، یا هر چیز دیگری، اروپا باید رو به جلو گام بردارد.
به نوشته این پایگاه خبری، ماموریت استولتنبرگ ایجاد اجماع بین اعضای ائتلاف و بیانیه ماه ژوئیه (تیرماه) در واشنگتن در نشست سالانه ناتو و به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد آن است.استولتنبرگ در بروکسل و پیش از نشست وزرای امور خارجه کشورهای ناتو گفت: امیدواریم در نشست بروکسل به سمت اجماع پیش برویم و سپس در نشست سران در واشنگتن به توافق برسیم. انتظار می رود این آخرین نشست سران کشورهای ناتو به دبیرکلی استولتنبرگ باشد.
▪️تلاش اوکراین برای پیوستن به ناتو
به دنبال تنش در نشست سال ۲۰۲۳ ناتو در ویلنیوس پایتخت لیتوانی، که ولودمیر زلنسکی رئیسجمهوری اوکراین از آمریکا و سایر کشورهای عضو به دلیل خودداری از ورود کییف به این ائتلاف انتقاد کرد، خطرات زیادی برای این نشست پیش بینی شده است.در حال حاضر آمریکا و آلمان سرسختترین مخالفان درخواست اوکراین برای پیوستن به ناتو در نشست واشنگتن هستند.هرچند آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا روز پنجشنبه در بروکسل به خبرنگاران گفت: «هدف ما در این نشست کمک به ایجاد پلی برای عضویت اوکراین است. اوکراین عضو ناتو خواهد شد».
حامیان اوکراین ماههاست که تلاش می کنند ایدههایی در مورد چگونگی تقویت موضع ناتو برای حمایت از کییف ایجاد کنند. اما در این میان ایجاد یک صندوق ۱۰۰ میلیارد یورویی، هماهنگی اهدای تسلیحات و نهادینه کردن برنامه آموزشی ناتو برای نیروهای اوکراینی، این ائتلاف نظامی را به صورت مستقیم در برابر روسیه قرار می دهد و حاکی از یک تغییر بزرگ در نقش محتاطانه پیمان آتلانتیک شمالی است.
آمریکا و دیگر متحدان غربی، از زمان آغاز جنگ در اوکراین و از بیم برانگیختن ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه، به دنبال حفظ یک فاصله معین بین ائتلاف و کییف هستند. اما این امر باعث تنش میان مقامات کشورهای حوزه بالتیک، لهستان و اوکراین شده است که میگویند پیوستن کییف به ناتو تنها تضمینی است که در صورت دستیابی به آتشبس یا توافق صلح، مانع حمله دوباره پوتین به اوکراین می شود.
@amniatemeli
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند سازی که به دوربین جان بخشید
🔹 ۲۰ فروردین سالروز شهادت مستندساز، روزنامهنگار و نظریه پرداز «سینمای اسلامی»، شهید سید مرتضی آوینی
@amniatemeli
▫️میراث نهایی استولتنبرگ، محافظت از اوکراین در برابر آمریکا
#بخش_پایانی
▪️مقاومت در داخل ناتو
مجارستان به عنوان یکی از کشورهای عضو ناتو، بزرگترین مانع در برابر پیوستن کییف به این ائتلاف است و به نوشته هیل،"پیتر سیجارتو" وزیر امورخارجه مجارستان احتمالا بزرگترین چالش استولتنبرگ در نشست پیش رو در واشنگتن خواهد بود.ضمن آنکه اسلواکی را نیز باید از جمله کشورهای همراستای مجارستان در نظر گرفت که پس از انتخابات پارلمانی در ماه سپتامبر (شهریور) شاهد پیروزی یک دولت راستگرا بود که روابط دوستانه ای با مسکو دارد.
در این میان برخی کشورهای دیگر عضو از جمله اسپانیا و ایتالیا نیز درباره جزئیات ایجاد صندوق ۱۰۰ میلیارد یورویی و اینکه هر کشور باید چه مقدار سرمایه گذاری کند، ابراز نگرانی کرده اند.
▪️ایالات متحده نگران پیشنهاد نشست رامستاین است
گزارش ها حاکی است دولت جو بایدن در مورد انتقال گروه حمایتی از اوکراین موسوم به رامستاین به رهبری ناتو ابراز نگرانی کرده است.[دریابان]جان کربی مشاور امنیت ملی کاخ سفید اخیرا در این زمینه به خبرنگاران گفت که اثربخشی گروه بیش از ۵۰ کشور که تحویل تسلیحات برای اوکراین را هماهنگ میکنند، موفقیتآمیز بوده زیرا توسط آمریکا رهبری میشود.
هیل با اشاره به همین موارد استنباط کرده که اما استولتنبرگ برای نهایی شدن این طرح احتمالا به شهرت خود به عنوان رهبر دیرینه ناتو تکیه خواهد کرد و دست از نهایی شدن آن برنخواهد داشت.وی که پیش از دبیرکلی ناتو، نخستوزیر نروژ بوده، رهبری این ائتلاف نظامی را در دوران پرالتهاب ریاست جمهوری دونالد ترامپ برعهده داشت و توانست سازمان پیمان آتلانتیک شمالی را باوجود اظهارات جنجالی سال ۲۰۱۹ امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه که گفت ناتو دچار مرگ مغزی شده است، رهبری کند.
@amniatemeli
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸نئولیبرالیسم به زبان ساده
@amniatemeli
🔺مهمترین مسائل جامعه آمریکا
🔸نظرسنجی مؤسسه یورگاو از مردم آمریکا از ۸ تا ۱۱ فوریه ۲۰۲۴ با جامعه آماری ۱۰۰۰ نفر نشان میدهد دسترسی به مراقبتهای بهداشتی، بیمه تامین اجتماعی و تورم، مهمترین مسائل مردم ایالات متحده آمریکاست.
🔹طبق این نظرسنجی، میزانی از جامعه آمریکا که هر یک از موارد زیر را «بسیار مهم» قلمداد کردهاند به این…
مرکز: #YOUGOV
نویسنده: #UNOUN
لینک منبع اصلی؛
https://today.yougov.com/politics/articles/49083-how-americans-want-the-government-to-handle-the-issues-that-matter-most-to-them
@amniatemeli