45.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تاریخ اروپا در چند نقشه!
@amniatemeli
🔺فرهنگ سیاسی
🔸فرهنگ سیاسی، مجموعهای از دیدگاههای مشترک و قضاوتهای هنجاری است که یک جامعه در مورد نظام سیاسی (political system) خود دارد. مفهوم فرهنگ سیاسی مستقیماً به نظام سیاسی مثلا سلطنتی یا جمهوری یا نگرشها نسبت به بازیگران خاص، مانند رئیسجمهور یا نخستوزیر اشاره نمیکند، بلکه نشان میدهد که مردم چگونه به کل نظام سیاسی و اعتقادشان به مشروعیت آن نگاه میکنند.
🔸لوسین پای، کارشناس علوم سیاسی آمریکایی، فرهنگ سیاسی را این گونه تعریف میکند. «فرهنگ سیاسی مجموعه ای از نگرش ها، باورها و احساسات است که به یک فرآیند سیاسی نظم و معنا می بخشد و مفروضات و قواعد زیربنایی حاکم بر رفتار در نظام سیاسی را ارائه می دهد.». عواملی مانند مذهب هویت ملی قومی و.. نقش مهمی در شکل گیری فرهنگ سیاسی دارند. برخی کارشناسان سیاسی مانند رونالد اینگلهارت تا آنجا پیش میروند که معتقدند فرهنگ سیاسی نظام سیاسی را تعیین می کند.
@amniatemeli
26.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن :جمهوری اسلامی ایران امکانات. پتانسیل و توانایی های نظامی عظیمی دارد.
@amniatemeli
🔺نظریه منطق رسانهای
🔸نظریه #منطقرسانهای میگوید قالبها و سبکهای رایج رسانهای به عنوان وسیلهای برای درک جهان عمل میکنند. امروزه ریشه عمیق رسانهها در آگاهی فرهنگی به این معناست که مصرف کنندگان رسانه کافیست تنها برای چند لحظه با یک برنامه تلویزیونی خاص مواجه شوند تا بفهمند یک برنامه خبری است، یا یک کمدی و یا یک نمایش واقعی. فراگیر بودن این قالبهای رسانهای به این معناست که فرهنگ ما از سبک و محتوای این برنامهها به عنوان راههایی برای تفسیر واقعیت استفاده میکند. به عنوان مثال، در نظر بگیرید که یک برنامه خبری تلویزیونی مکرراً بحثهای داغ بین طرفهای مخالف را در مورد مسائل سیاست عمومی نشان میدهد. این نوع از مناظرهها برای کسانی که به طور مداوم این نوع برنامهها را میبینند در نهایت به رویهای برای رفع اختلاف نظر تبدیل میشود.
منطق رسانهای بر نهادها و بر افراد تأثیر میگذارد. بشارتدهی تلویزیونی مدرن (تلونجلیست) در امر تبلیغ تلویزیونی توسط شخصیتهای مذهبی تکامل یافته و از دیگر سو، استفاده از تلویزیون برای مبارزات سیاسی هم باعث شده تا نامزدها تصویر فیزیکی خود را هم بخش مهمی از کمپین بدانند.
@amniatemeli
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تفاوت سوسیالیسم، کمونیسم، و مارکسیسم (یکبار برای همیشه)
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
تصاویر ماهواره ای واضح از پایگاه هوایی نواتیم نشان می دهد حملات موشکی ایران به این پایگاه هوایی صهیونیستی با اصابت دقیق روبه رو شده بود
ابوقاسم
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کمونیسم چیست؟ - توضیح کمونیسم در پنج دقیقه
@amniatemeli
🔺لحظه حقیقت در مورد اوکراین و اسرائیل
🔸ایران در آخر این هفته با رگبار موشک ها و پهپادها، حمله بی سابقه ای را علیه اسرائیل انجام داد. تقریباً در همان زمان، در حدود 1500 مایلی شمال، روسیه به بمباران اوکراین ادامه داد که در ماه گذشته به شدت تشدید شده است.
هم اوکراین و هم اسراییل از خود در برابر این…
مرکز: #The_wall_street_journal
نویسنده: #joe_Biden
لینک منبع اصلی؛
https://www.wsj.com/articles/moment-of-truth-on-ukraine-and-israel-war-ammo-aid-package-iran-russia-7ed30288
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎 جان میرشایمر، استاد برجسته علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو : اسرائیل مدعی است که حماس دارای ۴۰ هزار نیروست و در طول شش ماه و نیم گذشته ۱۲ هزار نفر از آنها را کشته است. ادعای دوم باورکردنی نیست. حتی اگر درست باشد، ۱۲ هزار از ۴۰ هزار، یعنی اکثر نیروهای حماس باقی مانده اند. همه اسرائیلی ها می دانند که هیچ راهی براش نابودی حماس وجود ندارد. حماس آماده است تا در جنگ جاری اسرائیل علیه غزه پیروز شود.
👈اسرائیل در مورد کشتن ۱۲ هزار نفر از نیروهای حماس به صراحت دروغ می گوید. ۷۳ درصد از بیش از ۳۴ هزار کشته شده ی 🇵🇸فلسطینی، زنان و کودکان هستند که می شود ۲۵ هزار نفر. فقط ۹ هزار نفر مرد باقی می ماند که بسیاری از کشته شدگان افراد سالخورده و غیر نظامی هستند. ننگ نسل کُشی با عددسازی درست نمی شود.
@amniatemeli
/فارن پالیسی/
▫️چرا چین به درخواست آمریکا برای فشار به ایران «بله» نمیگوید؟
#بخش_اول
"فارن پالیسی" در مطلبی به قلم "کریستینا لو" نوشت: حتی پیش از شلیک صدها موشک و پهپاد به سمت اسرائیل، مقام های آمریکایی بارها از چین، بزرگترین شریک تجاری تهران، خواسته بودند تا از نفوذ خود برای متقاعد کردن ایران برای مهار اقدامات تحریک آمیز خود و نیروهای نیابتی اش در منطقه خاورمیانه استفاده کند.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: اقدام تلافی جویانه روز شنبه گذشته که اولین حمله مستقیم ایران به خاک اسرائیل محسوب می شد، موجب تشدید بررسی های آمریکا در مورد اهرم فشارهای احتمالی چین در خاورمیانه شده است. چین مدتها بزرگترین شریک تجاری ایران بوده و مقام های ارشد آمریکایی از جمله شخص رئیس جمهور به ویژه از زمانی که حملات حوثی ها به کشتیرانی بین المللی در دریای سرخ شدت گرفته، علنا چین را برای کمک به مهار ایران تحت فشار قرار داده اند.جان آلترمن، مدیر برنامه خاورمیانه مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی در این باره گفت: «چین حدود یک سوم تجارت ایران را تشکیل می دهد و این کشور یک حافظ مهم منافع ایران در شورای امنیت به شمار می رود» به گفته این تحلیلگر مسائل منطقه: «به نظرم چین تنها کشور با بالاترین میزان نفوذ بر ایران است، البته اگر خودش بخواهد.»
در حالی که تنش ها بین ایران و اسرائیل همچنان رو به افزایش است، قانون گذاران آمریکایی در حال افزایش بیشتر فشارها هستند. روز دوشنبه اعضای مجلس نمایندگان آمریکا قانون تحریم های انرژی ایران و چین را به تصویب رساندند که برای هدف قرار دادن شرکت های چینی خریدار نفت ایران طراحی شده است. این طرح اکنون باید راهی سنا شود.نماینده جمهوری خواه جاش گوتیمر روز دوشنبه گفت: «در حالی که ما داریم با هم صحبت می کنیم ایران در حال استفاده از تجارت نفتی خود با چین برای کسب روزانه 150 میلیون دلار درآمد است... چین با واردات روزانه میلیون ها بشکه نفت از ایران داد و ستد حکومت این کشور را تداوم می بخشد و منابع مالی حیاتی برای تداوم اقدامات هرج و مرج طلبانه ایران از جمله توسعه برنامه های موشکی و هسته ای را فراهم می سازد.»
اما با وجود امید بستن ایالات متحده به چین برای منصرف نمودن ایران از اقداماتش، برخی کارشناسان هشدار می دهند که موضوع به این سادگی هم نیست. تنها چند کشور معدود دارای روابطی به گستردگی روابط اقتصادی چین با تهران هستند. چین برای بیش از یک دهه بزرگترین شریک تجاری ایران بوده و روابط بلندمدت دو کشور عمدتا بر پایه تجارت نفت شکل گرفته است.بین سال های 2020 تا 2023 میلادی، شرکت های چینی خرید نفت از ایران را بیش از 3 برابر افزایش داده و به بالاترین رقم 10 سال گذشته رسانده اند.پاتریشیا کیم، تحلیلگر انستیتوی بروکینگز در این باره گفت: «دشوار می توان گفت که اگر رهبران چین تصمیم به اتخاذ رویکرد مداخله گرانه تری بگیرند، تا چه حد توان مهار تهران را خواهند داشت.».به گفته ویلیام فیگورئا، کارشناس روابط ایران و چین در دانشگاه گرونینگن هلند، هرچند چین از نظر فروش نفت و تجارت دارای اهرم هایی در قبال ایران است، اما استفاده از چنین اهرم هایی هم از نظر سیاسی و هم به لحاظ لجستیکی چالش برانگیز است. برای مثال، این شرکت های پالایشگاهی چینی هستند که به صورت غیرقانونی و در بازار سیاه بخش عمده نفت ایران را خریداری می کنند، نه شرکت های دولتی.
@amniatemeli
37.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌 مساجد نخبهپرور
🎞 قسمت ششم
📌 مسجد المهدی(عج)
📍تهران – میدان آزادی
🎥 اگه علاقهدارید بدونید یه مسجد چطوری میتونه با کار علمی و تربیتی خوب و منسجم استعدادهای برتر پیرامون خودش را جذب و نخبه پروری کنه حتما این کلیپ رو ببینید...
🎬 دیگر مساجد نخبه پرور:
1⃣ مسجد جوادالائمه(ع) تهران
2⃣ کانون دانش پژوهان نخبه تهران
3⃣ مسجد کاظم بیگ بابل
4⃣ کانون تربیتی نخبگان آفتابگردان همدان
5⃣ پایگاه امام حسین(ع) تهران
🖊 شما هم به شبکۀ مجموعههای مردمی نخبه پرور بپیوندید و محتواهای لازم برای این کار رو دریافت کنید:
🔗 شبکهمربیاننخبهپرور | ایتا | بله
https://eitaa.com/joinchat/2737373828C2d75c9a3c0
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهبرد سوسیس برشته اسرائیل در برابر اصل آخرتگرای ایرانیها
دکتر ابراهیم متقی - عضو هیئت علمی دانشگاه تهران:
🔹بازی اسرائیلیها در شرایط فعلی، به سوسیس برشته مشهور است، یعنی کنشی که اجرا و سپس تکرار میشود و هدف، به کار گرفتن ساز و کاری است که همه سوسیس و دور و بر آن پخته شود، این مسئله در قالب غلبه تاکتیکی بر ایران ظهور کرده بود، یعنی زمانی که بتواند ضرباتی را بزند و ایران به محاسبه هزینه و فایده کند و اراده خود را از دست بدهد.
🔸راهبرد رژیم صهیونیستی توسعه درگیری و تاکتیک آنها کنش عملیاتی برای توسعه بحران و زدن ضربات پی در پی اما محدود بود تا اراده کنش متقابل را از ایران بگیرد.
🔹در این بین، راهبرد ایران این بوده که با رویکرد آخرتگرا به مسئله بنگرد به همین دلیل به محاسبه هزینه و فایده نپرداخت و بر اساس اصول خود یعنی تهدید در برابر تهدید عمل میکند.
@amniatemeli