قدرت نرم ابزار غلبه بر ناترازی اجتماعی در تایلند
سوراپونگ سوبونگلی، معاون رئیس هیئت ملی توسعه قدرت نرم تایلند، اظهار داشت که قدرت نرم یک استراتژی مهم برای اقتصاد تایلند به منظور تبدیل شدن به کشوری با درآمد بالا به شمار میرود.
او معتقد است که جدای از درآمدزایی برای کشور، قدرت نرم باید به کاهش نابرابری اجتماعی کمک کند و مردم تایلند…
مرکز: #nationthailand
نویسنده: #UNOUN
لینک منبع اصلی؛
https://www.nationthailand.com/business/economy/40039361
@amniatemeli
36.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین سیدباقر طباطبایینژاد در دومین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره). ۱۴۰۳/۴/۲۳
🏴 #بعثت_خون
@amniatemeli
45.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل روضهخوانی آقای حاج سیدمجید بنیفاطمه در دومین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره). ۱۴۰۳/۴/۲۳
🏴 #بعثت_خون
@amniatemeli
🔺آیا اروپا میتواند به دموکراسی در حال زوالِ خود حیاتی دوباره دهد؟
🔹تغییر به راست در سیاست اروپا مرگ دموکراسی نیست بلکه پیروزی آن است. دموکراسی به عنوان ابزاری برای آرمانها، مکانیزمی است که خود اصلاح میشود و تغییر مسالمتآمیز رهبری را از طریق قدرت رای ارائه میدهد. رای دهندگان افراد غیرمنطقی نیستند، بلکه ذینفعان باهوشی هستند که در میان انتخابهای مختلف به دنبال بهترینها هستند.…
مرکز: #Observer_Research_Foundation
نویسنده: #Gautam_Chikermane
https://www.orfonline.org/expert-speak/can-europe-revive-its-flailing-democracy
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو / ۱۰ ترور مهم تاریخ
🔹از ترور گاندی تا آبراهام لینکلن
@amniatemeli
موسسه مطالعات جهان معاصر با همکاری دانشگاه تهران برگزار می کند:
کارگاه آموزشی «سیاست خارجی آمریکا؛ اصول تئوریک، چارچوب تحلیلی و چشم انداز آینده»
♟
مدرس:
دکتر ابراهیم متقی
استاد و رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
⭕
تعداد جلسات: ۲ جلسه (۴ ساعت)
سرفصل ها:
➖بررسی اصول تئوریک سیاست خارجی آمریکا
➖ارائه چارچوبی برای تحلیل سیاست خارجی آمریکا
➖ارزیابی چشم انداز آینده سیاست خارجی آمریکا
➖بحث و گفتگو درباره تاثیر انتخابات ریاست جمهوری بر سیاست خارجی آمریکا
⏰ زمان برگزاری : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳
📍 نحوه برگزاری:
🔸حضوری در دانشگاه تهران
🔸آنلاین در اسکای روم
🔸آفلاین به صورت فایل ویدئویی
اطلاعات بیشتر و ثبتنام از طریق
سایت:
https://jahanemoaser.ir/american-foreign-policy-theoretical-principles-analytical-framework-and-future-perspective/
ایتا:
https://eitaa.com/jahanemoaser_info
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو / مرد مرموز چتری در ترور جاناف کندی
@amniatemeli
37.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۳/۴/۲۴
🏴 #بعثت_خون
@amniatemeli
41.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل روضهخوانی آقای حاج محمود کریمی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۳/۴/۲۴
🏴 #بعثت_خون
@amniatemeli
▪️ای قلم...
ای قلم شرحی تو از عباس(ع) کن
شعر را لبریز از احساس کن
گو علمدار خدا عباس(ع) بود
حضرت عباس(ع) خیرالناس بود
گو از آن سقا که خود لب تشنه بود
گو از آن مردی که مردی میسرود
تا عطش در خیمهها بیداد کرد
هر لبِ لب تشنه او را یاد کرد
مشک را برداشت عباس(ع) دلیر
شد برون از خیمهها مانند شیر
بر صفوف دشمنان بیشمار
حملهور شد از یمین و از یسار
عاقبت سر حلقه اعداء گسست
وان صف اهریمنی در هم شکست
رفت و رفت و رفت تا آب فرات
غرق شد در لحظههای بی ثبات
ابتدا دستان خود را پر نمود
بر اساس منطق راز وجود
آب را آورد تا نزدیک لب
تا فرو بنشاند از خود تاب و تب
ناگهان دستان او آیینه بست
اصغر عطشان درون آن نشست
او در آن آیینه اصغر را که دید
العطش را از دل خمیه شنید
گفت با خود این چه سقایی ست این؟
گر خوری زین آب خود رأیی ست این
تا ننوشند آب طفلان خیام
آب باشد بر من سقا حرام
آب را او از لب خود تا گرفت
منصب باب الحوائج را گرفت
🖋سروده جانباز سرافراز مرحوم محسن سلیمی
🌷شادی روح شهدا و امام شهدا صلوات
@amniatemeli
هدایت شده از KHAMENEI.IR
34.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سخنرانی قدیمی حضرت آیتالله خامنهای درباره قیام سیدالشهدا در جمع سپاهیان لشکر ۳۱ عاشورا در محرم سال ۱۳۶۷
🏴 #بعثت_خون
💻 Farsi.Khamenei.ir
امشبی را شه دین در حرمش مهمان است
صبح فردا بدنش زیر سُم اسبان است
مکن ای صبح طلوع
مکن ای صبح طلوع
#ما_ملت_امام_حسینیم
@amniatemeli
عاشورا پایان راه نیست که آغاز راه است
و «کربلا، تاریخی که به صورت جغرافیا نمایان شده است»
فرا رسیدن عاشورای حسینی و شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایشان تسلیت باد.
@amniatemeli
🔺فارین پالیسی: چشم اندازی برای احیای برجام وجود ندارد
🔸نشریه تخصصی سیاست خارجی در آمریکا میگوید بعید است توافق هستهای میان ایران و غرب در کوتاه مدت احیا شود. دیپلماتهای باتجربه، از عقبنشینی دولت بایدن ابراز ناامیدی کردهاند.
فارین پالیسی نوشت: نام مسعود پزشکیان که در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد، در خارج از ایران کمتر شناخته میشود. گمانهزنیها در مورد اینکه ایران چگونه به چالشهای منطقهای و بینالمللی خواهد پرداخت، درهالهای از ابهام است. برخی در غرب، سیاست دولت پزشکیان را همان راهبرد همیشگی ایران در مقابل غرب توصیف میکنند که در دولتهای متفاوت، با تاکتیکهای متفاوت، اما رویکردی کمابیش یکسان دنبال شده است. عدم اطمینان به غرب در دکترین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دیده میشود. چند متغیر میتوانند به پیشبینی مسیر آینده دولت پزشکیان کمک کنند. اولی مربوط به ماهیت سیاست ایران است. مبانی کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در چارچوب قانون اساسی تعریف میشود و تنها اجرای سیاستهای کلان بر عهده رئیسجمهور است. دوم اینکه، پزشکیان در سیاست انتخاباتی خود بر دنبالهروی از اصول نظام سیاسی حاکم بر ایران تاکید کرد. پزشکیان، در مقام رئیس قوه مجریه در ایران، تنها مجری سیاستهای خارجی است.
به نظر میرسد ماه نوامبر در ایالات متحده حلقه گمشدهای در اجرای سیاست خارجی دولت پزشکیان باشد. در ایالات متحده رقابت همچنان، نه تنها میان دو فرد یا حزب که میان دو رویکرد ادامه دارد. پزشکیان و تیم سیاست خارجی او متعهد شدند که گشایش راهها برای تعامل با غرب را همزمان با رشد روابط خود با قدرتهای غیرغربی، به ویژه روسیه و چین لحاظ کنند. با این حال، دیپلماتهای باتجربهای که سابقه تعامل با غرب را نیز در کارنامه خود دارند و احتمالا در دولت پزشکیان به قدرت بازمیگردند، از عقبنشینی دولت دموکرات بایدن در فرصت همپوشانی کوتاه سال 2021 با دولت روحانی ابراز ناامیدی کردهاند. آنها معتقدند بایدن این فرصت را از آنها برای بازگرداندن توافق هستهای سلب کرد.
دور دوم ریاست جمهوری ترامپ میتواند چالش بزرگتری را ایجاد کند. با توجه به ادعای مشاوران ترامپ مبنی بر اینکه بایدن از طریق اجرای سیاست آسانگیری تحریمها، دست واشنگتن را برای اعمال فشار بیشتر بر تهران تضعیف کرده و همچنین اعتقاد دیرینه ترامپ به مذاکره از موضع قدرت ادراک شده از سوی رقیب، او احتمالا به سیاست فشار «حداکثری» خود باز خواهد گشت تا بتواند از موضع قدرت ایران را برای بازگشت به میز مذاکره ترغیب کند. در دوره بایدن، او و تیم سیاست خارجی و امنیتیاش بارها از شکست سیاست فشار حداکثری انتقاد کردند، اما راهبرد مشخصی نیز برای حل و فصل مسئله برنامه هستهای ایران ارائه نکردند.
بلاتکلیفی سیاسی در واشنگتن و هرج و مرج در منطقه فضای زیادی را برای آمریکا و ایران برای دستیابی به یک توافق جدید در کوتاه مدت باقی نمیگذارد. اما دو طرف باید حداقل تلاش کنند تا برخی تفاهمات غیررسمی را که در سال 2023 به دست آوردند، به روی میز مذاکره بازگردانند. هدف از این تفاهمات غیررسمی میان تهران و واشنگتن جلوگیری از پیشرفتهای هستهای ایران، جلوگیری از حملات به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از سوی نیروهای متحد ایران و محدود کردن روابط نظامی ایران و روسیه در ازای دسترسی به داراییهای مسدود شده ایران در خارج از کشور بود. این امر به بایدن کمک میکند تا تنشها با ایران را در حد پایین نگه دارد و به پزشکیان فرصتی برای بهبود وضعیت اقتصادی ارائه دهد. این رویکرد راهحلی موقتی است، چراکه تصور توافق هستهای امروز بسیار سختتر از سال 2015 است: مواضع دو طرف سختتر شده است و اعتماد کمی که در آن زمان وجود داشت به شکل عمدهای از بین رفته است، به ویژه به این دلیل که دولت ترامپ از توافق برجام کنار رفت و عملا بر تنشها با ایران افزود. ایران در پاسخ به توسعه و پیشرفت برنامه هستهای خود مبادرت ورزید.
به نظر میرسد در دوره پزشکیان، تردیدهای دو طرف همچنان ادامه داشته باشد. تردیدهای غرب در مورد توانایی پزشکیان برای دستیابی به توافق از هماکنون در میان مقامات غربی دیده میشود. از سوی دیگر، تهران نیز با بیاعتمادی نسبت به نیات واشنگتن مینگرد، چراکه یک بار در دوره ترامپ طعم آن را چشیده است و در دوره بایدن نیز عملا بیاعتمادی خود را به چشم دید. با این حال، دولت بایدن در موقعیتی نیست که قبل از نوامبر بتواند با دولت پزشکیان برای بررسی یک راهحل دیپلماتیک پایدارتر برای بحران هستهای و سایر اختلافهای میان طرفین تعامل کند. این وظیفه بار دیگر بر دوش اروپاییهایی خواهد افتاد که از سال 2003 مذاکرات هستهای با تهران را رهبری کردهاند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
🚨 دستکاری ترکیه در هویتشناسی جمهوری آذربایجان!!
🔻 به گزارش آذرتاج، فخرالدین آلتون، رئیس اداره روابط عمومی ریاست جمهوری ترکیه گفت : "من معتقدم که از طریق کتاب "اسرار آذربایجان" که در مورد تاریخ باشکوه، فرهنگ کهن و ارزشهای ملی آذربایجان صحبت میکند، خوانندگان اطلاعات ارزشمندی در مورد آذربایجان به دست خواهند آورد!!"
🔹 کتاب «اسرار آذربایجان» توسط گروهی به سرپرستی فخرالدین آلتون، رئیس اداره روابط عمومی ریاستجمهوری ترکیه تألیف و چاپ شده و رجب اردوغان برایش مقدمه نوشته است. این کتاب شامل موضوعات ریز و درشت از قبیل "برادری ترکیه و آذربایجان»، «میراث فرهنگی مشترک ما در فهرست میراث فرهنگی ناملموس بشریت»، «آذربایجان در فهرست میراث جهانی یونسکو»، «جاذبههای گردشگری آذربایجان» و شوشی، ایجاد بستر مشترک رسانهای، تعطیلات ملی آذربایجان، غذاها، ورزش، نمونههای فرهنگی مانند قالیبافی، سازهای زهی، ابریشمبافی، طبیعت منحصر به فرد سرزمین مادری و مقالات مختلفی در مورد آثار تاریخی است!!
منبع:
https://azertag.az/xeber/fahrettin_altun_oxucular_azerbaycanin_sirleri_kitabi_vasitesile_deyerli_melumatlar_elde_ede_bilecekler-3101154
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تماشا کنید: خنثیسازی زنگزور
🔹طرح مورد حمایت ایران که ارمنستان از آن سخن میگوید، چیست؟
@amniatemeli
🔷پلورالیسم
Pluralism
یکی از ابتداییترین استدلالها در مورد تکثرگرایی سیاسی را جیمز مدیسون در مقالات «فدرالیست» ارائه کردهاست در این نوشتارها، مدیسون این بیم را ایجاد کرده که تحزبگرای در نهایت به یک جنگ داخلی میانجامد و در ادامه گفتارش به جستجوی بهترین راه برای جلوگیری از وقوع چنین رخدادی پرداختهاست.
مدیسون این نکته را به اثبات رسانده که بهترین راه برای جلوگیری از حزب گرایی، ایجاد فضایی است که در آن به هیچیک از احزاب اجازه مسلط شدن بر سیستم سیاسی را ندهیم. این عقیده تا حد زیادی تکیه بر تغییر دائم تأثیر گروههای سیاسی دارد به طوری که از تسلط یک گروه جلوگیری کرده و در نهایت به یک رقابت دائمی بینجامد.
✅ تکثرگرایی سیاسی
◾️ تکثرگرایی سیاسی امیدوار است که فرایندهای تعارض و گفتگو در نهایت به مشخص شدن و متعاقب آن به درک بهترین راه برای تک تک افراد جامعه یا همان «مصلحت عموم» بینجامد. چنین اصلی بر این نکته دلالت دارد که در یک چهارچوب پلورالیسمی مصلحت عموم یک مفهوم معین قیاسی نیست بلکه وسعت و مضمون مصلحت عمومی تنها میتواند در سایه گفتگو کشف شود.
◾️در نهایت، نتیجه مهم این فلسفه این است که عقیده هیچ گروه خاصی نمیتواند به عنوان «حقیقت مطلق» مورد تأیید باشد؛ بنابراین وجود هیچ گروهی که بتواند دو مفهوم «مصلحت عمومی» و «حقیقت مطلق» را با هم داشته باشد ممکن نیست.
◾️در نهایت ممکن است که یک گروه موفق شود تا عقیده خود را به صورت عقیده پذیرفته شده مطرح کند که البته این امر به جز با ایجاد مذاکرات در یک چهارچوب تکثر گرایانه محقق نخواهد شد و باید به صورت یک اصل کلی، به این نکته اشاره کرد که متصدیان یک چهارچوب تکثر گرایانه سالم نباید به صورت جانبدارانه عمل کنند و برای یک گروه خاص منافع نامتناسبی را ایجاد کنند.
@amniatemeli
49.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
@amniatemeli
🔺 بیانیه جو بایدن پس از انصراف از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
جوزف ر. بایدن جونیور
۳۰ تیر ۱۴۰۳
هموطنان عزیزم،
در طول سه سال و نیم گذشته، به عنوان یک ملت، پیشرفتهای چشمگیری داشتهایم. امروز، آمریکا قویترین اقتصاد جهان را دارد. ما سرمایهگذاریهای تاریخی در بازسازی کشورمان، کاهش هزینههای دارو برای سالمندان، و گسترش بیمه درمانی مقرون به صرفه برای تعداد بیسابقهای از آمریکاییها انجام دادهایم. به یک میلیون کهنه سرباز که در معرض مواد سمی قرار گرفته بودند، مراقبتهای حیاتی ارائه کردهایم. اولین قانون ایمنی اسلحه در ۳۰ سال گذشته را تصویب کردیم. اولین زن آفریقایی-آمریکایی را به دیوان عالی کشور منصوب کردیم. و مهمترین قانون اقلیمی در تاریخ جهان را به تصویب رساندیم. آمریکا هرگز در موقعیت بهتری برای رهبری جهان قرار نداشته است.
میدانم که هیچ یک از این دستاوردها بدون شما، مردم آمریکا، امکانپذیر نبود. با هم، بر یک همهگیری قرن و بدترین بحران اقتصادی از زمان رکود بزرگ غلبه کردیم. از دموکراسیمان محافظت و پاسداری کردیم. و اتحادهای خود را در سراسر جهان احیا و تقویت کردیم.
خدمت به شما به عنوان رئیس جمهور، بزرگترین افتخار زندگی من بوده است. و اگرچه قصد داشتم برای انتخاب مجدد نامزد شوم، اما معتقدم به نفع حزب و کشور است که کنار بکشم و تمام تمرکزم را بر انجام وظایفم به عنوان رئیس جمهور در باقیمانده دورهام بگذارم.
بعداً در این هفته، با جزئیات بیشتری درباره تصمیمم با ملت صحبت خواهم کرد. در حال حاضر، میخواهم عمیقترین قدردانی خود را از تمام کسانی که برای انتخاب مجدد من تلاش کردهاند، ابراز کنم. میخواهم از معاون رئیس جمهور، کامالا هریس، برای همکاری فوقالعادهاش در تمام این کارها تشکر کنم. و میخواهم سپاس قلبی خود را به مردم آمریکا برای اعتماد و اطمینانی که به من دادهاید، ابراز کنم.
امروز همان باوری را دارم که همیشه داشتهام: هیچ کاری نیست که آمریکا نتواند انجام دهد - وقتی با هم متحد میشویم. فقط باید به یاد داشته باشیم که ما ایالات متحده آمریکا هستیم.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴استعفایی که مردم نپذیرفتند.
🔻در ۳۰ تیر ۱۳۳۱ چه گذشت؟
@amniatemeli
✍️ استقلال یونان؛ خون در برابر خون
🎖#برگی_از_تاریخ
امپراتوری عثمانی سعی داشت ضمن بهرسمیتشناختن کلیسای یونان، حاکمیت خود بر این سرزمین را حفظ کند، ولی یونان بیش از هر نقطۀ دیگری در بالکانْ گرایشهای اروپایی و غربی داشت. انقلاب فرانسه شدیداً روحیۀ ملیتگرایی را نزد مردم این سرزمین شعلهور ساخته بود. از «ریگاس» و «کورائیس» بهعنوان دو تن از رهبران نهضت استقلالطلبی یونان یاد میشود. کنستانتینوس ریگاس (۱۷۵۷-۱۷۹۸م) که تحصیلات خود را در پاریس به اتمام رسانده بود، انجمن سرّی «استقلال یونان» را پایهگذاری کرد. وی در سال ۱۷۹۳ در وین مجلهای را منتشر ساخت و در آن مقالاتی درخصوص استقلال یونان به چاپ رساند. در ۱۷۹۸ دولت اتریش تحتفشار عثمانی، وی را دستگیر کرد و تحويل دولت عثمانی داد که استانبول همان سال حکم اعدام وی را صادر کرد. وطنپرست دیگر، آدامان تیوس کورائيس (۱۷۴۷-۱۸۲۳م) بود که آثار علمی متعددی درزمینۀ احیای فرهنگ و زبان یونانی از خود بر جای گذاشت. وی با ترجمۀ بسیاری از آثار بهزبان یونانی، ملت یونان را متوجه دوران پرافتخار علمی خود ساخت. درواقع، میتوان نقش کورائیس در وحدت زبانی و معنوی ملت یونان را مشابه نقش مارتین لوتر در وحدت زبانی و معنوی ملت آلمان دانست. همزمان با برگزاری کنگرۀ وین (۱۸۱۵م)، انجمن مخفی موسوم به «اتِهری» در ناحیۀ اُدِسا تشکیل شد که هدفش احیای استقلال یونان، یا حداقل کسب خودمختاری [برای] بخشهایی از آن بود.
شورش سال ۱۸۲۱ که در اثر سیاست خشن عثمانیها در قتلعام یونانیهای مقیم قسطنطنیه شعلهور شد، به کشتهشدن تعدادی از مأموران عالیرتبۀ عثمانی در جنوب منتهى گردید و نهضت استقلالطلبی را وارد مرحلۀ جدیدی کرد. این شورش، مورد حمایت برخی از شخصیتهای بزرگ اروپایی -مانند ویکتور هوگو، لرد بایرون و ویلیام مولر- قرار گرفت. شورشیان منطقه «اپیر» را متصرف شدند و اعلام استقلال کردند و حتی یک متن قانون اساسی -برگرفته از عقاید مونتسکیو- را نیز برای خود تصویب کردند. جریان شورشهای استقلالطلبانۀ یونان، به یکی از منازعات خونین و سبعانه میان طرفین تبدیل شد. وقتی که ترکها از شورش یونان اطلاع یافتند، در قسطنطنیه رویۀ بیرحمی را اتخاذ کردند و در یک روز مذهبی، «پاتریاوش» روحانی ۸۴ساله را در لباس روحانیت دربرابر کلیسا به دار آویختند و گروهی از مسیحیان را قتلعام کردند (۲۲ آوریل ۱۸۲۱). یونانیان نیز برای انتقام وقتی منطقۀ «تریپولیتزا» را تسخیر کردند، نزدیک به ۱۲ هزار نفر از مسلمانان را قتلعام کردند و ترکها نیز در جزیرۀ «شیو (Chio)» تعداد زیادی از مسیحیان را کشتند یا به غلامی فروختند.
📚منبع: تاریخ روابط بینالملل (۱۸۷۰_۱۹۴۵)، نوشته مجید بزرگمهری، نشر سمت، ص۴۶-۴۸
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️ فیلم کامل سخنان محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس دوازدهم، در دیدار صبح دیروز رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر معظم انقلاب
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
ایران_پرونده هسته ای و جنگ اوکراین.pdf
173.9K
📌مقاله درباره آثار جنگ روسیه و اوکراین بر سیاست خارجی ایران و تحولات جاری خاورمیانه و نقش دولت پزشکیان در سیاست خارجی و تاثیر فعال سازی مکانیسم ماشه و به قدرت رسیدن ترامپ بر پرونده هسته ای ،تحولات خاورمیانه و جنگ اوکراین توسط اینجانب نگارش شده است
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
موسسه مطالعات جهان معاصر برگزار می کند:
نشست تخصصی «اخوانالمسلمین و ۷ اکتبر: مسیر طیشده و روندهای پیشرو»
🔸سخنران:
دکتر عباس خامهیار
معاون پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب و کارشناس ارشد بینالملل
🔸مدیر نشست:
دکتر محمدرضا محمدی
مدیر گروه مطالعات منطقه ای موسسه مطالعات جهان معاصر
⏰زمان:
دوشنبه 8 مرداد 1403 - ساعت 16
‼️علاقه مندان جهت شرکت در نشست می توانند از طریق لینک زیر ثبت نام کنند.
https://jahanemoaser.ir/muslim-brotherhood-and-october-7-the-path-taken-and-future-trends/
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار تنگسیری: آشنایی جوانان با دریا و جزایر برای ما بسیار مهم بوده و هست
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در آیین تجلیل از دست اندرکاران و برگزیدگان راهیان نور و راهیان پیشرفت:
13 سال پیش قرارگاه مرکزی راهیان نور دریایی را تشکیل دادیم
ذیل این قرارگاه مرکزی، 5 قرارگاه تشکیل دادیم
شاهد برکات بسیار قابل توجهی در رابطه با راهیان نور دریایی بودیم
@amniatemeli