هدایت شده از ابوقاسم
📌پیام حمله موشکی یمن
عملیات موشکی انصارالله در کنار پهپاد یافا که چندی پیش استفاده شد نشان دهنده آسیب پذیری سیستم های پدافندی اسرائیل و متحدان غربی و عربی آن در محور جنوب است.
اسرائیل خود را آماده جنگ با حزب الله می کند،توان هوایی و پدافندی اسرائیل متمرکز بر جبهه شمال خواهد شد و آسیب پذیری این رژیم در مرزهای جنوبی خلیج عقبه افزایش خواهد یافت.
مهم ترین پیام حمله انصارالله توان فنی لازم برای عبور از چتر پدافندی جنوب است که محاسبات اسرائیل را بکلی برهم زد
پهپاد یافا و موشک حاطم۲ می تواند آمادگی برای یک جنگ طولانی همزمان در محور شمال فلسطین و جنوب فلسطین را مخابره کند.
پیام دیگر حمله ضرورت تحکیم روابط میان عربستان و ایران و التزام به توافقنامه صلح پکن است.
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
#علوم_شناختی | #اختصاصی
🔘در مسیر علوم شناختی، از ساختارگرایی تا انقلاب شناختی
▫️ساختار گرایی (structuralist)
▪️از اولین رویکردهای مطالعه ذهن، ساختار گرایی بود. روش مورد استفاده در این رویکرد، درون نگری بود و دانشمندان با مسائلی همچون محتوا و ساختار ذهن سر و کار داشتند. در درون نگری، فرد باید افکار خود را به زبان آورد و همین از نقدهای روش درون نگری بود زیرا شاید افراد نتوانند افکار خود را به درستی و دقیق به زبان بیاورند. مثلا در ادراک یک سیب، ساختار این ادراک یعنی شکل هندسی، رنگ، اندازه و غیره مد نظر بود. «ویلهلم ونت» روان شناس آلمانی کمک زیادی به رشد ساختار گرایی کرد.
▫️کارکرد گرایی (functionalism)
▪️رویکرد بعدی در مطالعه ذهن، درک فرایندهای ذهن یا کارکرد گرایی بود. در این رویکرد، تمرکز بر فرایندهای تفکر بود و نه بر محتوای آن، در حالی که در ساختار گرایی به محتوای ذهنی پرداخته میشد. کارکرد گراها بر این باور بودند که برای درک ذهن انسان باید به مطالعه ساز و کارها، چگونگی و چرایی عملکرد ذهن پرداخته شود.
▫️انقلاب شناختی :
▪️سال ۱۹۵۶ یعنی میانه قرن بیستم اتفاقات مهمی در تاریخ علم افتاد و در نهایت منجر به تولد علمی جدید به نام علوم شناختی شد و از این سال به عنوان مبدأ پیدایش علوم شناختی یاد میشود. در این سال همایشی در شهر دارتموث برگزار شد و دانشمندانی در این همایش حضور داشتند که در فکر طراحی ماشینهایی هوشمند بودند که همچون انسان فکر کنند، و میتوان از این همایش به عنوان مراسم رسمی پیدایش دانش هوش مصنوعی نام برد. همچنین در این سال چامسکی، نظریات جدیدی در رابطه با زبان داد که در حقیقت نقدی بر زبان شناسی رفتاری بود. چامسکی زبان را زایا و پویا و دارای قانون نحوی دانست، بر خلاف رفتارگرایی اسکینری که زبان را رفتاری شرطی شده میدانست.
▫️همچنین مقالهی جرج میلر با عنوان عدد جادویی ۷ به عنوان ظرفیت و فراخنای حافظه کوتاه مدت در این سال ارائه شد. پس از اتفاقات سال ۱۹۵۶ ، مطالعات مغزی و عصبی نیز با ظهور روشهای نوین تصویر برداری مغزی و ثبت سیگنالهای مغزی، دریچههای جدیدی به روی دانشمندان علوم شناختی باز کرد. مطالعات روی افراد آسیب دیده مغزی همچون فینیس گیج که پس از آسیب مغزی، انسانی متفاوت از لحاظ شناختی و رفتاری شده بودند نیز در بخش علوم اعصاب شناختی، شتاب این علم را دو چندان کرد.
▪️ظهور روشهای نوین تصویر برداری مغزی و ثبت سیگنالهای الکتریکی مغز، باعث پیشرفتهای چشمگیری در علوم اعصاب شناختی شد.
روشهایی مثل :
MRI
fMRI
TMS
ERP
MEG
PET
▫️در این روشها، تصاویر واضحی از بافت مغز تهیه شد و نیز با ثبت سیگنالهای الکتریکی مغز، اطلاعات ارزشمندی راجع به عملکردهای شناختی مغزی به دست دانشمندان رسید.
@amniatemelil
هدایت شده از ابوقاسم
جورج فریدمن در سال ۲۰۱۵ گفته جنگ سرد جدیدی میان قدرت های شرق و غرب شکل خواهد گرفت که خیلی از جنگ سردهای قبلی عمیق تر و دامنه ش وسیع تر است
آیفون و گوشی هایی که دست من و شما هست دونه دونه اش فناوری نظامی دارد از جمله جی پی اس و لنز تصویر برداری
اولین کاربرد خاص جی پی اس ویژگی نظامی بود
تمام این کاربردهای نظامی یک روزی به اصل خودشان بر می گردند و بعید نیست که یک روزی در جیب شما منفجر شوند و بر علیه خود شما استفاده شود
این همان جنگ سردی است که الان داریم میبینیم و این جنگ سرد به تکنولوژی هم رسیده
در روزهای منتهی به سالگرد ۷ اکتبر سرویس های امنیتی و اطلاعاتی بهتر است مراقبت های بیشتری را برای مقامات کشور و رده های محور مقاومت پیشبینی کنند
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید: گزارش لحظه به لحظه از وقوع حملات ۱۱ سپتامبر از زبان شهروندان، تروریستها، خلبانها و کارمندان فرودگاه
@amniatemelil
*تغییر ماهیت جنگ از تخریب محور و کشتارجمعی به تاثیرمحور و فرد محور*
ظهور هوش مصنوعی و ورود سریع آن به عرصه دفاعی، باعث شده تا ادارات، منازل و ذهن افراد به جبهه جنگ تبدیل شود.
عملیات اخیر رژیم صهیونیستی بیانگر این است که * سلاح های کشتارجمعی با دقت کم به سلاح های کشتار انفرادی با دقت بسیار بالا و هدفمند تبدیل شده است* ماهیت جنگ سایبری تغییر یافتهاست*جنگ سایبری به جای هک اطلاعات به دنبال هک مغز و هک افراد مشخص و موردنظر است.*
در زمینه ایمن سازی ارتباطات خوشبختانه از ۱۵ سال پیش *سیستم ارتباطی نیروهای مسلح تحت عنوان #آرمان# ایمن و بومی شده است* ، تنها کشوری هستیم که ارتباط نیروهای مسلح آن صددرصد بومی و خوداتکا است، البته این به معنی نیست که رژیم صهیونیستی توان نفوذ در سیستم ارتباطی نیروهای مسلح ندارد، به همین دلیل پیشنهاد میکنم نیروهای مسلح فکری به حال رایانه های موجود در نیروهای مسلح بکنند، متاسفانه علاوه بر ستادها حتی یگانهای صف و عملیاتی هم مجهز به رایانه هستند و قسمت اعظم مکاتبات را با رایانه انجام میدهند.
امروزه تاریخ مصرف *جنگ اطلاعاتی یا تهاجم اطلاعاتی به پایان رسیده و اطلاعات تهاجمی جایگزین آن شده است.*
فتح الله کلانتری عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی
@amniatemelil
امروز سالروز عقد پیمان آخال است( رکورددار بیشترین میزان جدایی از خاک ایران)که بین ایران قاجار ناصری و امپراتوری روسیه منعقد و باعثشد آسیای میانه، خوارزم، خیوه، شرق مازندران و مرو، سمرقند و بخارا (شامل ترکمنستان و بخشهای بزرگی از تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان و قزاقستان امروزی با بیش از ۱میلیون و ۲۲۶ هزار کیلومترمربع ) از ایران جدا شود. محمود محمود در کتاب تاریخ روابط ایران وانگلیس به پیمان آخال اشاره میکند:
اشتباه طرف ایرانی «اعتماد بیش از حد» به وعدههای روسیه بود. در جریان مذاکرات، تیم ایرانی به تصور اینکه روسها در قبال امتیازاتی که میگیرند، دیگر به سمت تصرف بیشتر اراضی ایرانی نخواهند رفت، با شرایط روسیه موافقت کرد. در حالی بود که روسیه پس از معاهده آخال به نفوذ خود در مناطق شمالی ایران ادامه داد و معاهده مانع توسعهطلبی روسها نشد.
منطقهای که پس از پیمان آخال و خارج از مفاد آن مورد دستبرد روسها قرار گرفت روستای فیروزه بود. منطقهای ییلاقی و تفریحی در ترکمنستان امروز که تا دورانپهلوی برای بازگرداندن آن تلاش شد اما سرانجام، ایران از دنبال کردن بازگرداندن مالکیت آن دست کشید.
@amniatemelil
🔺استراتژی خودفریبی در مقابل روسیه
فتح الله کلانتری
کارشناس ارشد مسائل بینالملل و غرب آسیا
🔸استراتژی نگاه به شرق به معنی اعتماد به روسیه نیست، بلکه منظور این است که درصورت تساوی منافع ملی در تعامل با غرب و شرق، اولویت ما شرق باشد.
برخی از مسئولین تحمل شنیدن انتقاد از روسیه را ندارند. روسیه طی ۵ سال گذشته بدنبال تخلیه توان ژئوپلیتیکی ایران و حذف ایران از مسیرهای ترانزیتی جهان بوده است، مصادیق عینی آن جزایر سه گانه و دالان زنگزور است، روسیه تنها کشوری در جهان است که بدنبال ایجاد جنگ جهانی سوم با محوریت ایران و رژیم صهیونیستی است.
متاسفانه طی ۱۰ سال گذشته برخی از مسئولین روسیه را بعنوان شریک استراتژیک ایران تعریف کرده اند، در حالي که تحولات منطقه ای و جهانی مثل جنگ ردسیه و اوکراین، برجام، اختلاف ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی و سایر تحولات بیانگر این است که روسیه ایران را بعنوان ابزاری استراتژیک جهت تقابل با آمریکا تعریف کرده است.
در اینکه ایران نباید به آمریکا اعتماد داشته باشد شکی نیست، در اینکه دیوار بی اعتمادی بین ایران و آمریکا وجود دارد شکی نیست، در اینکه به غیر از برجام نباید با آمریکا مذاکره کنیم شکی نیست و در نهایت در اینکه ما باید در مقابل زیادخواهی های آمریکا مقاومت کنیم و به هیچ وجه به سمت آمریکا نرویم شکی نیست، اما این به معنی نادیده گرفتن اهداف بلندمدت استراتژیک روسیه در مقابل ایران نیست، روسیه در حال حاضر در باتلاق جنگ فرسایشی اوکراین گرفتار شده و به شدت به ایران نياز دارد و با سواستفاده از ایران و اعتماد برخی از مسئولین، ایران را متهم به حمایت از خود در جنگ اوکراین نمود، به همین دلیل سازمان ملل و آمریکا پرونده برجام را به دخالت ایران در جنگ روسیه و اوکراین گره زدند و نهایتا برجام، نافرجام شد.
در دولت شهید رئیسی مذاکرات خوبی در مورد برجام بین ایران و آمریکا در عمان برگزار شد و شرایط در راستای منافع ملی ما بود اما گره خوردن پرونده ایران در حمایت از روسیه مذاکرات را به بن بست برد و پرونده برجام برای همیشه بسته شد.
چنانچه روسیه در جنگ سوریه در کنار ما بود صرفا بخاطر تهدید مشترک و منافع خودش در طرطوس و لاذقیه بود، روسیه بخاطر جلوگیری از گسترش تروریسم به قفقاز و کشورهای اقماری اطرافش و بخصوص بخاطر حضور نظامیش در طرطوس و لاذقیه ناچار بود در جنگ سوریه در کنار ایران باشد، روسیه از زمان حافظ اسد دو پایگاه استراتژیک در سوریه یعنی طرطوس و لاذقیه دارد که از آن طریق به مدیترانه و دریای آزاد متصل شده است، بنابراین روسیه بخاطر کمک به جبهه مقاومت وارد سوریه نشد بلکه بخاطر حفظ منافع خود و مقابله با تهدید مشترک یعنی داعش وارد جنگ سوریه شد، برخی از مسئولین با خودفریبی اعلام میکنند روسیه و #حاج پوتین# عضو جبهه مقاومت است.
تحریم ایران در برجام بیشترین آورده اقتصادی برای روسیه دارد، البته تا قبل از جنگ با اوکراین آورده داشت، پس از جنگ روسیه هم تحریم شده و درحال حاضر روسیه هم مثل ایران نفت خود را بصورت تهاتر یا با کمترین قیمت به چین میفروشد، تحولات منطقه و جنگ های موجود بیشترین آورده اقتصادی را برای چین رقم زده است، در حال حاضر دنیا به کام چین است.
خط قرمز روسیه مذاکره برجامی بین ایران و آمریکا است، چون اگر برجام حل شود، منافع روسیه تأمین نمیشود.
با خودفریبی ایران را به ابزاری استراتژیک برای روسیه تبدیل نکنید.
https://eitaa.com/amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌فکر می کنم ما در مرحله بسیار مهمی از جنگ با اسرائیل قرار داریم و اگر جبهه شمال به رویارویی بزرگ تبدیل شود می توان برآیند کلی از آرایش سیاسی و امنیتی آینده منطقه را متناسب با نتایج این رویارویی پیشبینی کرد.
برای ما مهم است که بدانیم اگر تهران در صدد پاسخ ترور اسماعیل هنیه هست بر اساس قواعد میدان و مصلحت عمومی ایران و محور مقاومت و ریشه های راهبردی عمل می کند نه فضاسازی چند کارشناس جوگیر که هیچ درکی از ابعاد و جوانب این جنگ ندارند.
اگر ابتکارات سیاسی باقیمانده برای توقف درگیری در غزه جوابگو نباشد لبنان و اسرائیل وارد درگیری مرگبار خواهند شد و محور مقاومت به مرحله دیگری از تنش روبه رو می شود و باید بازدارندگی خود را به اسرائیل نشان دهد.
رایزنی ها در حاشیه اجلاس عمومی سازمان ملل آخرین تلاش ها برای متقاعد کردن اسرائیل در توقف درگیری های غزه است،هرچند احتمال توقف نتانیاهو بسیار بعید است
مرحله به مرحله تنش با اسرائیل برای ما مهم است و باید متناسب با اقدامات اسرائیل مدل جدید بازدارندگی ارائه دهیم
ما به بازدارندگی مرحله ای با اسرائیل نیاز اساسی داریم و نباید به دستاورد ۷ اکتبر که هنوز معلوم نیست نتایج آن چگونه رقم خواهد خورد و عاقبت این جنگ چگونه شکل می گیرد بسنده کنیم و شکاف های اطلاعاتی و امنیتی و نفوذ در بخش های مختلف محور مقاومت را با عملیات اکتبر توجیه کنیم
دستاوردهای مرحله ای و نقطه ای هر یک از بازیگران در غزه و لبنان و سوریه و یمن اضلاع پیروزی را تشکیل خواهد داد و آن موقع هست که می توان تغییر معادله ۷ اکتبر را بر اساس دستاوردها قضاوت کرد و آن را پیروزی دانست.
طرف مقابل احساس می کند عملیات وعده صادق یک استثنا بود که از سوی تهران رخ داد.
تهران باید بپذیرد وسط یک جنگ سرنوشت ساز قرار گرفته است و نمی تواند همه چیز را به حساب تاب آوری هسته های مقاومت بگذارد.
ما دوست داریم بدانیم که تهران اسیر مهندسی معکوس قورباغه آب پز اسرائیل که خود برای اسرائیل طراحی کرده بود نمی شود.
اسرائیل سعی می کند هسته های محور مقاومت را از درون متلاشی کند و برای همین بدنبال حذف دسته جمعی فرماندهان و نخبگان حزب الله و... هستند.
مسیر انتخابی اسرائیل اگر مهار نشود به ایران خواهد رسید و اینکه در آن زمان قدرت نظامی و رزمی حزب الله در چه شرایطی خواهد بود و اسرائیل نیز چگونه به آن نقطه خواهد رسید بسیار مهم است و این به رفتار ما در جبهه شمال بستگی دارد
برای همین نزاع جبهه شمال مهم ترین مرحله جنگ محور مقاومت و اسرائیل خواهد بود و باید دید تهران چگونه می خواهد با مهم ترین چالش خود در تاریخ جمهوری اسلامی ایران رفتار کند
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا دائما در برابر اسرائیل غافلگیر میشویم؟/جواب ندادن ایران به ضربات چه تبعاتی دارد؟/ چرا تابوی ضربه نظامی زدن به ایران شکسته شده است؟
👤پاسخ مصطفی محمدی (پژوهشگر امنیت و روابط بینالملل در مرکز پژوهشهای مجلس) به این سوالات مهم
https://eitaa.com/aboghasm
🔺ایران و روسیه؛ همکار و شرکای استراتژیک تاریخی
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
🔸ابتدا باید یک گزاره تاریخی را یادآوری کنیم! " دست هیچ قدرت بزرگ خارجی در تاریخ ایران پاک نیست اما در مقام مقایسه بین آن قدرت ها، قضیه فرق خواهد داشت ". در ادامه و با توجه به این گزاره؛ نکاتی وجود دارد که ما ایرانی ها در شبه تحلیل های خود مرتب فراموش میکنیم: اول، دو اصل ابتدایی در روابط بین الملل و در بین بازیگران آن، uncertainly ( عدم قطعیت و اعتماد) و self-help (خودیاری) است. به عبارت دیگر، اعتماد در روابط بینالملل حکم کشیدن ضامن نارنجکی را دارد که در دست شماست و با این اشتباه، اتفاقات بعدی قابل پیش بینی خواهد بود!! دوم، کشورها در روابط بین الملل فقط به دنبال نقاط مشترکی هستند که بتوانند از طریق آن منافع خود را " بیشینه سازی " و حداکثر سازی کنند و لاغیر!!! بقیه تشریفات و ملاحظات و لفاظی و تهدید و تمجید است!!!!
🔹اما چیزی که شبه تحلیل های مجازی، ناشی از فقر مطالعه تاریخی مرتب فراموش میکنند اینست که " روابط تاریخی ایران با روسیه یک فرق عمده با سایرین دارد و آن، همسایگی ایران با روسیه در تاریخ بوده " که چنین مزیتی را ایران با دیگر قدرتهای جهانی نداشته است. این نکته بسیار برجسته را همه حکومت های ایرانی؛ از صفویه که روابط ما با امپراطوری روسیه آغاز شد تا قاجار و پهلوی اول و دوم و حالا، جمهوری اسلامی مدنظر داشتند! برای مثال، در دوره پهلوی اول با وجود پیگیری سیاست < قدرت سوم > از سوی رضاشاه، اما او با روسها قراردادهای ۱۹۲۱ و ۱۹۴۰ را اجرا و منعقد کرد که ضمن دست کشیدن روسها از امتیازات قرارداد های ترکمنچای و گلستان ( جهت نشان دادن حسن نیت به ایران چون تزارها رفته بودند و بلشویک ها سر کار آمده بودند ) نقش انگیزه های اقتصادی در روابط دو کشور پررنگ تر شد.
🔸در دوره پهلوی دوم، با اینکه آنها به شدت در اردوگاه غرب حضور داشتند و فرمانده منطقه ای پیمان سنتو ایران بود( این پیمان با ماهیت ضد کمونیستی، حلقه واصل امنیتی پیمان سیتو در جنوبشرق آسیا و ناتو در اروپا بود) و به نوعی ایران نقش هژمون منطقه ای را به عهده داشت، ایران و شوروی بیشترین حجم مراودات را تجربه کردند! تا جاییکه روسها به پدر صنایع سنگین ایران لقب گرفتند ( ساخت ماشین سازی اراک و ذوب آهن اصفهان توسط شوروی، صنایعی که آمریکاییها هیچوقت حتی زمانیکه ایران تمام قد متحد آنها بود به ایران ندادند) و قرارداد ۱۵ ساله بازرگانی دو کشور، روابط ایران و روسها را به سطح غیر سیاسی و غیر ایدئولوژیک و به اصطلاح فنی رساند ( نقل است که روابط در این زمان آنقدر گرم بود که روسها هیچ اقدامی برای آزادی اعضای توده - از هم مسلک های خودشان - از زندان های پهلوی نکردند !!)
ادامه دارد...
https://eitaa.com/aboghasm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کامل سخنرانی افتخار آمیز رئیسجمهور پزشکیان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل:
ایران آمادگی دارد برای ساختن دنیایی بهتر با قدرتهای جهانی مراودات موثر و از جایگاه برابر داشته باشد
رئیس جمهوری اسلامی ایران در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل:
ملت ما در طول سالهای گذشته با تحمل سختیهای فراوان ناشی از تحریمها نشان داده است که در برابر ظلم و ستم ایستادگی میکند.
اگرچه زخمهای ناشی از تحریمها بر پیکره جامعه ما عمیق است اما مواجهه با این تجربه تلخ، ما را به ملتی قویتر با ارادهای پولادین و خودباور تبدیل کرده است.
ایران آمادگی دارد برای ساختن دنیایی بهتر با قدرتهای جهانی و همسایگانش مراودات اقتصادی اجتماعی سیاسی و امنیتی موثر و از جایگاه برابر داشته باشد.
پاسخ مناسب به چنین پیامی که از ایران صادر میشود اعمال تحریمهای بیشتر نیست بلکه اجرای تعهدات قبلی در رفع تحریمها برای بهبود واقعی شرایط اقتصادی مردم ایران است و زمینه سازی برای توافقهای بیشتر.
من امیدوارم این صدا از ایران امروز به خوبی شنیده شود
https://eitaa.com/amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺ایران و روسیه؛ همکار و شرکای استراتژیک تاریخی سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل 🔸ابتدا باید ی
پس از انقلاب اسلامی، تا مدتی به دلیل ماهیت دینی انقلاب ایران( که دقیقا نقطه مقابل ایدئولوژی کمونیستی شوروی بود و اینکه، روسها در افغانستان با مجاهدان درگیر بودند که از حیث احساس خطر میکردند) روسها در این زمینه دچار ابهام بودند، اما از سوی دیگر، رویکرد ضد امپریالیستی انقلاب باعث شد که روسها انقلاب اسلامی را به رسمیت بشناسند. اما اوج همکاری های استراتژیک تاریخی ایران و روسیه در دوره پسا شوروی و به قدرت رسیدن و تثبیت دولت پوتین در نیمه دوم دهه اول قرن ۲۱ ام رقم خورد. وجود دشمن مشترک و تهدید منطقه ای به نام " حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه " سطح نگرانی و همکاری و کشور را به سطح استراتژیک رسید ( سطح امنیتی، بالاترین سطح همکاری میان دو کشور است و تعریف یک دشمن واحد).
در پی آن، تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر، اجرایی شدن قراردادهای نظامی و فنی ( تحویل سامانه های دفاعی اس ۳۰۰ با وجود مخالفت اسرائیل)، حضور روسیه در کنار ایران در سوریه ( البته باید گفت که دلیل اصلی حضور روسها در سوریه، عدم تکرار تجربه لیبی و حمله یکجانبه و غیر مسئولانه غرب به آن کشور در ۲۰۱۱ بود که تجربه تلخی برای روسیه بود، لیبی از بهترین و پیشروترین کشورهای آفریقایی از لحاظ سطح زندگی و رفاه بود که برای روسیه از لحاظ نظامی و اقتصادی بسیار اهمیت داشت! سپس جلوگیری از نفوذ سلفیسم به جمهوری های مسلمان داخلی روسیه )، دوست دوران تحریم ایران، سرمایه گذار اصلی در کریدور شمال - جنوب و تعریف نقش راهبردی برای ایران در این مسیر ( نمونه آن، در سال گذشته سرمایه گذار تکمیل راه آهن رشت - آستارا، از مهمترین مسیرهای ریلی کریدور فوق، که سالها به دلیل بی کفایتی برخی مسئولین خاک می خورد، روسیه بود) و حالا، گسیل هواپیمای باری راهبردی روسی به تهران( که محموله های آن فعلا و شاید برای همیشه محرمانه بماند) و موارد بسیار دیگر!!
پ.ن:
در رابطه به توافق هسته ای ۲۰۱۵ ایران و غرب، ضمن بیان اینکه، قطعا برجام چیزی جز سند سیاسی مبتنی بر رژیم خلع سلاح ایران و بدون ضمانت اجرا؛ همچنین، ابزاری در دست غرب برای ایجاد شکاف اجتماعی میان جامعه با حکومت در میان مدت نبود ( با این توضیح که وعده های غیر عملی دولت وقت و ایجاد توقعات فزاینده که در نهایت منجر به بحران های سیاسی - اقتصادی شد! برای مثال نامه دسته جمعی چهار وزیر دولت روحانی چند ماه پس از انعقاد برجام و هشدار آغاز بحران ها، و اغتشاشات دی ماه ۹۶ زمانیکه هنوز آمریکا در برجام بود ) اما در مجموع، روسها نسبت به اصل توافق منافعی داشتند؛ اینکه روسها به تیم ظریف معترض بودند چرا با خود تحریمی و پیشنهاد قرار دادن تحریم های تسلیحاتی علیه ایران، دست روسیه برای گسترش روابط نظامی با ایران را بستند!! ضمن اینکه در تاریخ ( برخی موارد که در ابتدا ذکر شد) نیز اثبات شده است که، روسیه در صورت ثبات سیاسی ایران، شریک مطمئن اقتصادی خواهد بود؛ چرا که، جبر جغرافیایی باعث شده " کشورها متحدانشان را خود انتخاب کنند اما همسایگانشان را نه !!!
https://eitaa.com/amniatemeli
هدایت شده از غرب آسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وزیر امور خارجه ارمنستان، در ابتدای سخنرانی خود در اجلاس وزرای "مجمع تمدن های باستانی" سازمان ملل از حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه شهید ایران یاد کرد.
🔹مایلم سخنانم را با پیشنهاد یک دقیقه سکوت به یاد رئیس پیشین این مجمع، همکار و دوست گرامیمان، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه پیشین ایران، که در حادثه تلخ سقوط بالگرد در ماه می سال جاری به همراه رئیسجمهور ابراهیم رئیسی و اعضای هیئت همراهشان جان باختند، آغاز کنم.
https://eitaa.com/westanews
🔺جنگ صهيونيستي عليه تمدن بشري
عفيفه عابدي
جنگها و بحرانها همواره يكي از مهمترين و تأثيرگذارترين پديدههاي شوم در تاريخ بشر بوده و مبدا بسياري از تغييرات مهم تاريخي شمرده ميشوند. جنگ غزه، به تبع آن زنجيره آتشباريهاي منطقهاي و جنگ احتمالي در لبنان را كه نميتوان انكار كرد، كليد خورده است، ميتوان از جمله جنگها و بحرانهايي دانست كه در حال ورق زدن نه تنها تاريخ فلسطين و غرب آسيا، بلكه تاريخ جهان و حتي تاريخ تمدن بشري است. حمله رژيم صهيونيستي به لبنان در امتداد جنگ تاريخي در فلسطين اشغالي و جنگ يك سال اخير در غزه، از ابعاد گوناگون بسيار پرمعناتر و با دامنه گستردهتر از جنگهاي دو دهه اخير منطقه خواهد بود. پس از پيمان وِستفالي در قرن 17 ميلادي، كشورگشايي به اقدامي مذموم تبديل شده و به جز معدود جنگها مرزهاي شناخته شده واحدهاي سياسي به ميثاقي بينالمللي تبديل شده بود. اما به تبع سياستهاي جهاني امريكا چه در شرق اروپا و چه در غرب آسيا، اكنون كشورگشايي بار ديگر به روشي براي قدرتافكني تبديل شده است. جنگ در غزه با وجود كشتار حداقل 42 هزار نفر هنوز تمام نشده، رژيم صهيونيستي در اقدامي جنگطلبانه به بيروت پايتخت لبنان حمله كرده، تماميت ارضي يك كشور مستقل را نقض ميكند و آشكارا بدون ذرهاي نگراني از واكنش جهاني اقدام به ايجاد فاجعه كشتار غيرنظاميان بيگناه ميكند. اقدامي كه جوامع منطقهاي و بينالمللي را از بيمعنا شدن مرزهاي ملي، امنيت ملي و سرزميني، معاهدات و قواعد و نهادهاي بينالمللي نااميد ساخته است و البته يكي از اهداف ضمني آن منفعل ساختن شوكآميز هر جامعه و دولت منتقد وضع موجود است. در همين حال، در حالي كه قواعد و معاهدات بينالمللي بياثر ميشوند، اقدامات افسارگسيخته رژيم صهيونيستي به رعب و وحشت انساني از پيشرفت تكنولوژي دامن زده است. پيشتر باور عمومي اين بود كه پيشرفت تكنولوژيهاي ارتباطي موجب افزايش رفاه و امنيت جهاني شده است، اكنون حملات تكنولوژيكي و تروريستي اسراييل نشان داده فناوريهاي هوشمند با تمام سادهسازي زندگي، متضمن چه تهديدهاي جدي و حياتي هستند و آنچه قبلا در سناريوهاي علمي - تخيلي هاليوود مشاهده ميشد، ريشه در انگيزههاي فعال سرمايهداري خودكامه براي انسانزدايي از جوامع در حال توسعه و منتقد وضع موجود دارد. به همين سبب حمله تروريستي و بيسابقه رژيم صهيونيستي به لبنان از طريق انفجار وسايل ارتباطي و الكترونيكي، ابعاد فرامنطقهاي يافت و افكار عمومي جهاني را نسبت به ابعاد جديد جنگها دچار شوك كرده است. حتي قبل از اظهار رضايت سخنگوي شوراي امنيت كاخ سفيد از شهادت ابراهيم عقيل از فرماندهان حزبالله لبنان نيز چشم بسته همه در دنيا از كوچك و بزرگ ميدانستند ماجراي انفجارهاي تروريستي لبنان كار رژيم غاصب صهيونيستي است و ديگر حيرتآور نيست امريكا با وجود ترفندهاي رسانهاي براي مبرا ساختن خود از اين جنايت، در عمل از اين اقدامات تروريستي مطلع بوده و هدايتكننده اين برنامه تروريستي بوده است. در واقع با حمايت سياسي و حقوقي واشنگتن، اكنون بزرگترين تروريستهاي جهان و به تعبير گزارشگران ويژه سازمان ملل، جنايتكارترين ارتش جهان، بدون هيچ نوع نگراني از پيگرد قانوني با فشردن يك دكمه اقدام به تكه تكه كردن هزاران انسان بيگناه ميكنند و تصميمسازان اين جنايت در واشنگتن و تلآويو با كمال خونسردي زنده به گور شدن انسانهايي را تماشا ميكنند كه تنها گناهشان اعتماد به تكنولوژي غربي بوده كه قرار بود موجب آسايش باشند. گوشيهاي همراه، لبتاپها، يخچالها و تلویزيونها منفجر ميشوند، آدمها را تكه تكه ميكنند و خانهها و آشيانهها را ويران ميسازند تا با رعب و وحشت ايجاد شده در جوامع، مبارزان حق براي كاهش رنج قربانيان غيرنظامي از مواضع حقطلبانه خود عقبنشيني كنند. اكنون با وقايع اخير در لبنان ميتوان گفت تروريسم سازمان يافته دولتي امريكايي - صهيونيستي از طريق تكنولوژي، صرفا جنگ رژيم صهيونيستي با لبنان و فلسطين نيست. در واقع جنگ در غرب آسيا براي هژموني امريكايي -صهيونيستي و جنگ براي سلطه جهاني امريكا، درونمايه جنگ تمدنها را يافته است؛ جنگي به معناي متزلزل ساختن ارزشهاي اخلاقي، اعتماد انسانها به تكنولوژيهاي جديد و غيربومي، نااميد ساختن جوامع بشري از معاهدات و مشروعيت و كارآمدي نهادهاي بينالمللي براي برقراري قانون و مجازات جنايتكاران، سلب انگيزه انسانها به وجود نوع دوستي در جهان و... اما با اطمينان ميتوان گفت اين جنايات اسراييل از طريق تكنولوژيهاي جديد عمدتا غربي يا متحدان غرب در شرق چون تايوان، به جنگي سرد عليه تكنولوژي غربي و متحدان غربي تبديل خواهد شد و تلاش ملتها براي بوميسازي تنولوژيها را مضاعف خواهد كرد.
اين جنايت زنگ هشداري براي همه جوامع است كه امريكا كه رهبري مادي و معنوي جنايات تكنولوژيكي اسراييل را برعهده دارد، قادر به خلق چه فجايع بشري است. از سوي ديگر حالا بيش از پيش روشن ميشود كه چرا غرب همواره از ابزار تحريم عليه دولتها و بازيگران منتقد وضع موجود در جهان به ويژه جوامع شرقي استفاده ميكند تا مانع بوميسازي پيشرفته تكنولوژي در اين كشورها شود. واقعيت تاريخي و واقعيتهاي اخير بار ديگر ثابت ميكند خطمشي غالب ديپلماسي عمومي، سياست خارجي و دكترينهاي نظامي امريكاييها نه صرفا اسلامهراسي، شرق هراسي و «دگرسازي» از هر فرهنگ و تمدن غيرغربي است. از اين منظر اغراق نيست اگر حتي احتمال حملات بيولوژيك غربي عليه جوامع شرقي را پيشبيني كرد. منابع روسي زماني كه اين كشور پيمان «استارت نو» آخرين معاهده دوطرفه خلع تسليحات هستهاي ميان روسيه و امريكا را به تعليق در آورد، اشاره داشتند اطلاعاتي دارند كه امريكا برخلاف معاهدات موجود به طور زيرزميني در حال توليد سلاحهاي مرگبار جديد است كه معاهدات سنتي را بيمعنا ميسازند. هر چند اي كاش اين گونه نبود اما هر چه زمان پيش ميرود دنياي غرب بيش از پيش نشان ميدهد كه با دنياي شرق قصد سازش ندارد مگر اينكه ارزشهاي غربي را بپذيرند. اين در حالي است كه حداقل جنگهاي دو دهه و نيم اخير از جنگ افغانستان و عراق تا جنگ اوكراين و غزه نشان ميدهد ايدئولوژي سرمايهداري غربي از همه نوع ارزشهاي انساني و اخلاقي تهي شده است و تنها هدف غرب سلطه مالی، صنعتي، امنيتي و فرهنگي بر جهان است.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آن_سوی_آب
🎥 ببینید: ماجرای ایالت های چرخشی آمریکا
🔹 این ایالت ها سرنوشت ترامپ و هریس را مشخص می کند
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺اسرائیل در جنگ زمینی با لبنان شکست میخورد
فتح الله کلانتری
کارشناس ارشد مسائل بینالملل و غرب آسیا
در جنگ اخیر اسرائیل با برتری جنگ الکترونیک و بخصوص با #اطلاعات تهاجمی#، موفق شد مقر فرماندهان و منازل آنها را بمباران کند، به عبارتی دیگر تا کنون برتری هوایی، اطلاعاتی و سايبري با اسرائیل بوده است.
در جنگ های کلاسیک حمله هوایی و موشکی مقدمه حمله زمینی است.اما باوجود این برتری چرا اسرائیل عملیات زمینی را آغاز نمیکند؟
اسرائیل امکان و توان حمله زمینی را دارد اما توان حفظ زمین و تداوم عملیات زمینی را ندارد و به احتمال زیاد یگانهای تک ور اسرائیل در قتلگاه رزمندگان حزب الله نابود میشوند.
برتری حزب الله رزم زمینی است، به همین دلیل اسرائیل از جنگ زمینی پرهیز میکند و آتش بس را زمانی قبول میکند که به اهداف خود یعنی نابودی زیرساختها و شهادت فرماندهان حزب الله برسد.
اسرائیل به دو دلیل اساسی جنگ زمینی را علیه حزب الله آغاز نخواهد کرد:
الف_ به لحاظ تاکتیکی و عملیاتی توان اجرای آنرا ندارد و دست برتر با حزب الله است.
ب_ به لحاظ راهبردی کشورهای جهان و اذهان عمومی ملت ها مخالف جنایت های اسرائیل هستند و مهمتر از همه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیش رو است و شاید ترامپ مغلوب کاملا هریس شود.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی:
📍اگر اسرائیل میخواهد ایران و متحدان منطقهای این کشور متوقف شوند باید دست از اشغالگری بردارد، اشغالگری سرچشمه مشکلات است، اسرائیل نخواهد توانست حماس را شکست دهد و حزب الله را نیز شکست نخواهد داد
https://eitaa.com/amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌نیویورک تایمز به نقل از دو مقام آگاه ایرانی: آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای عالی امنیت ملی شده است.
به گفته این دو مقام آگاه، این نشست در پاسخ به حمله اسرائیل در بیروت است که دبیر کل حزب الله، حسن نصرالله را هدف قرار داده است.
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
📌سه محور مهم جنگ شناختی
✍️ رژیم صهیونسیتی در میدان و دیپلماسی دچار بحران شده ، اما از حربه رسانه و جنگ شناختی جهت جبران مولفه های دیگر با متحدان خود علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می کند.
1️⃣ ایران هراسی(امپراطوری):
مطبوعات غربی، عربی، عبری درصدد هستند که با تکرو و یاغی خواندن ایران در اقدام نظامی و حربه سازمان ملل و شورای امنیت و سازمان انرژی اتمی، اَبَرشرکای استراتژیک ایران در منطقه و جهان را از ظهور یک قطب خطرناک هراسان کرده و قدرت گرفتن ایران را ریسک استراتژیک در جهت نظم نوین منطقه و جهان ترسیم کنند.
2️⃣ فارسی هراسی(نژاد و زبان):
مطبوعات ترکیه ای و اماراتی و... درصدد هستند که با عبارت احیای امپراطوری فارسی و یادآوری تاریخ پادشاهی ایران و برجسته کردن دوگانه فارس_عرب و فارس_ترک(عثمانی)، دولت ها و ملت های مسلمان منطقه را از حمایت و تحسین ایران فارغ کرده و ناسیونالیسم عربی را بر مساله فلسطین و حمایت از غزه غالب کنند.
3️⃣ شیعه هراسی(مذهب):
رسانه های معاند، با تغییر گفتمان تقابل ظالم_مظلوم و نژادی عربی_عبری جلوه دادن ماجرا، شیعه را جریانی مخل و جاه طلب و ماجراجو مطرح کرده و انسجام افکارعمومی منطقه علیه اسرائیل را با طرح دوگانه شیعه سنی دچار شکاف کنند.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آن_سوی_آب
🎥 ببینید: ماجرای مرموز صعود مرگبار دو گروه به قطب جنوب
https://eitaa.com/amniatemeli
🔺 مرگ نظم حقوقی جهانی با ترور نصرالله
دکتر احمد کاظمی
🔸شهادت سیدحسن نصرالله، رهبر پرافتخار حزبالله لبنان و مجاهد بیبدیل و نستوه میدان رزم و عزم مقاومت در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به منطقه غیرنظامی ضاحیه لبنان، در ادامه سلسله نسلکشیهای ماشین جنگی صهیونیسم در فلسطین و لبنان و مشارکت مؤثر امریکا و برخی از کشورهای غربی در این جنایات بینالمللی، نشان از اوج ناکارآمدی «نظم حقوقی جهانی» است. صدور دستور ترور از نخستوزیر اسرائیل که جمیع حقوقدانان مستقل بینالمللی او را جنایتکار جنگی میدانند، آنهم پس از سخنرانی در مقر سازمان ملل، سخره تلخ نظمی حقوقی است که پس از جنگ جهانی دوم و با اندوه از کشته شدن میلیونها انسان بیگناه در کنفرانسهای دامبارتن اوکس، یالتا و سانفرانسیسکو شکل گرفته بود و منشور ۱۱۱ مادهای سازمان ملل نماد آن محسوب میشود. از منظر کرامت انسانی، حقوق بینالملل بشر و حقوق بینالملل بشردوستانه و ایجاد سازوکارهای معاهدهای، رویهای و عرفی برای آنها، دو پایه اصلی نظم حقوقی است که پس از جنگ جهانی دوم، نویدبخش صلح و امنیت بینالمللی بود.
اگرچه «قواعد حقوق بینالملل» در مقابل «واقعیات روابط بینالملل» عمدتاً رئالیستی و حتی مورالیستی (اخلاقی) تلقی میشدند، اما در کلیت، منحنی تقویت حقوق بینالملل سیر صعودی داشت، حتی پس از دوره صلح مسلح و جنگ اول جهانی، در طی جنگ سرد و توازن وحشت میان بلوک شرق و غرب، هیچگاه حقوق بینالملل بشر و بشردوستانه به این سطح امروزی نقض و تضعیف نشده بود. رژیم اسرائیل که مولود طرحهای فتنهانگیز انگلیس و امریکا در غرب آسیاست، در ۷۶ سال اخیر به تنهایی بیش از مجموع دیگر کشورهای جهان در تضعیف و نابودی نظم حقوقی جهانی نقش داشته است؛ حمایت بیقید و شرط دولتهای امریکا، انگلیس و برخی از کشورهای غربی از جنایات این رژیم، ضربات جبرانناپذیری بر پیکره نحیف حقوق بینالملل وارد ساخته است.
ترور شهید سیدحسن نصرالله، نماد و اسطوره مقاومت لبنان، ترور و حملات به غیرنظامیان از طریق پیجرها و شهادت و زخمی کردن هزاران لبنانی در دو هفته اول حملات رژیم اسرائیل به لبنان، نقض فاحش حقوق بینالملل بشر از جمله حق حیات مورد تأکید در منشور جهانی حقوق بشر است. منشور سازمان ملل و منشور جهانی حقوق بشر بر کرامت انسانی، به عنوان قاعدهای آمره، سلب حق حیات انسانها را غیرقابل پذیرش میداند. تروریسم دولتی جنونآمیز رژیم صهیونیستی و جوخههای ترور آن، نقض بنیادین اصول حقوق بینالملل بشر محسوب میشوند.
از منظر حقوق بینالملل بشر دوستانه، تروریسم دولتی و حملات به افراد و مناطق غیرنظامی، نقض فاحش قواعد لاهه، کنوانسیونهای چهارگانه ۱۹۴۹ ژنو و پروتکلهای الحاقی آن و بسیاری از قطعنامههای شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل در حوزه قواعد حقوق مخاصمات مسلحانه است. اصول اساسی حقوق بشردوستانه نظیر اصل تفکیک میان نظامیان و غیرنظامیان، اصل انسانیت، اصل ضرورت و اصل تناسب به کرات و عامدانه توسط ماشین جنگی رژیم صهیونیستی نقض شدهاند.
مطابق اساسنامه دیوان بینالمللی کیفری (اساسنامه ۱۹۹۸ رم)، اقدامات جنونآمیز رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان و ترور رهبران حماس و حزبالله که بخشی از ساختار حاکمیت لبنان محسوب میشود، به همراه مواضع نتانیاهو و فرماندهان ارتش، عناصر مادی و معنوی جرایم بینالمللی شامل جنایت جنگی و جنایت نسلکشی را دارند؛ بنابراین به لحاظ حقوقی نتانیاهو و سران ارتش باید به مانند جانیان جنگ جهانی دوم و دیگر جنایتکاران، در محاکم جهانی محاکمه و مجازات شوند؛ مطالبهای که افکار عمومی جهان در تظاهرات ضدجنگ و حمایت از مقاومت در یک سال اخیر به کرات بر آن تأکید کردهاند. اما جهانیان شاهد هستند که چگونه دیوان بینالمللی کیفری (ICC) و «کریم خان» دادستان کل آن به دلیل طرح درخواست «بازداشت با قید فوریت» نتانیاهو، گالانت و سران ارتش رژیم صهیونیستی، خود و خانوادهاش آشکار توسط امریکا و رژیم اسرائیل تهدید شدند و همچنین مسئله انحلال این دیوان مطرح شد و نهایتاً خواست دادستان ارشد برای صدور حکم بازداشت در قبل از هفتادونهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، محقق نشد که در جریتر شدن این رژیم و تشدید جنایات آن نقش داشت.
از سویی بهرغم گذشت حدود یک سال از شکایت ۲۹ دسامبر ۲۰۲۳ آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب جرم نسلکشی و نقض کنوانسیون ۱۹۴۸ سازمان ملل در خصوص منع نسلکشی، به دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) و صدور چندین دستور موقت از سوی این دیوان برای توقف جنایت رژیم صهیونیستی، و بهرغم لازمالاجرا بودن این آرا و الحاق و حمایت بسیاری از کشورها از این شکایت، رژیم صهیونیستی به پشتوانه حمایت امریکا از اجرای آنها خودداری کرده است. شورای امنیت که وفق بند ۲ ماده ۹۴ منشور ضامن اجرای تصمیمات دیوان مذکور است، نیز اقدامی نکرده است.
بر اساس منشور سازمان ملل، شورای امنیت مسئول اولیه حفظ صلح و امنیت بینالمللی است و باید علیه هرگونه نقض یا تهدید صلح و امنیت بینالمللی و تجاوز اقدام کند، اما در یک سال نسلکشی وحشیانه رژیم اسرائیل در فلسطین و تسری آن به لبنان، شورای امنیت حتی از صدور یک قطعنامه مؤثر برای توقف نسلکشی و محافظت از قواعد حقوق بشر و بشردوستانه، ناتوان بوده است، همانطور که برای توقف جنایات امریکا در افغانستان و عراق در ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ و جنگهای یمن و اوکراین ناتوان بوده است.
در نظم حقوقی محصور در زیادهخواهیهای ناتو و اصطلاحاً «شمال جهانی»، به جز معدود کشورهای محور مقاومت، هیچ کشوری جرئت استفاده از حق «صلاحیت شخصی جهانی» خود برای پیگیرد کیفری جانیان بینالمللی را ندارد. بیدلیل نیست که بخشی از سخنرانیها و مطالبات سران کشورها در هفتادونهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک بر لزوم بازنگری در ساختار سازمان ملل، شورای امنیت و حق وتو متمرکز بود. اغلب کشورها واقف به بنبست در نظم حقوق جهانی هستند.
جنون حملات رژیم اسرائیل به لبنان و یمن و ترور سید محبوب محور مقاومت، جدیدترین اماره از استیصال «نظم حقوق جهانی» موجود و «مرگ» آن است، به طوری که در حال حاضر، در قالب حقوقی، در عمل، اهرم بازدارنده حقوقی مؤثر برای توقف تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی وجود ندارد. آینده بشریت، نیاز به بازسازی «نظم حقوقی جهانی» دارد که در دو سطح کلان، این نظم، به برکت خون شهید سیدحسن نصرالله و همرزمان شهیدش از نبرد تاریخی میان «محور مقاومت» با «محور نسلکشی» و همچنین تشدید فرایند افول امریکا در مصاف میان کشورهای بریکس و اصطلاحاً «جنوب جهانی» با گروه جی هفت (G۷) در آوردگاه گذار به نظم نوین جهانی، سر بر خواهد آورد و به جای «نیواُوردر» (New Order) مورد نظر صهیونیسم، دادگاه نورمبرگ نوینی را برای مجازات آمران و عاملان نسلکشی ایجاد خواهد کرد؛ و پایان سخن، در این بحران نظم حقوقی و شرایطی که نخستوزیر کودککش رژیم صهیونیستی آشکارا در مقر سازمان ملل به تهدید نظامی ایران میپردازد، دستور ترور و عملیات کشتار میدهد، و همزمان با ادامه شریان حیاتی سوخت رژیم صهیونیستی از مبدأ باکو، عملیات ایجاد زرادخانه نظامی و دپو انواع سلاحهای سنگین تهاجمی ارسالی رژیم اسرائیل به جمهوری آذربایجان در کنار مرزهای ایران ادامه دارد، بازنگری جدی در دکترین دفاعی ایران به ویژه در حوزه هستهای و پایان صبر راهبردی در برابر شیطنتهای خصومتآمیز برخی از رژیمهای مؤتلف صهیون در منطقه، ضرورت دارد، موضوعی که به لحاظ حقوقی از مشروعیت، اعتبار و ضرورت برخوردار است.
https://eitaa.com/amniatemeli
38.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الجزیره:حمله موشکی ایران چگونه انجام شد و کدامیک از نقاط حساس در سرزمینهای اشغالی را هدف قرار داد؟
دیشب ۱۸۰۰ بار آژیر و اخطار به تلفن همراه شهرک نشینان ارسال شد.
https://eitaa.com/amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آن_سوی_آب
🎥 ببینید: کمپانیای که صنعت هوانوردی را زیر و رو میکند
صنعت هوانوردی ۳ درصد دیاکسید کربن جهان را تولید میکند اما به دلیل محل قرارگیری این آلایندهها تاثیر آن بر محیط زیست بیشتر است
برخی به دنبال توسعه موتورهایی هستند که برای تولید برق و قدرت هواپیما از هیدروژن استفاده کند و در واقع هیدروژن و اکسیژن را به آب و الکتریسیته تبدیل میکند
https://eitaa.com/amniatemeli