✅ویژگی های جنگ در عصر پست مدرن
🔹جنگ دیگر وجود ندارد؛ اما تقابل، درگیری و مبارزه بدون شک در سراسر جهان ادامه دارد.وجود چنین طبیعت پايداری از خصوصیات بارز درگیری های قرن بیست و یکم است که آن ها را کاملا از قرن های گذشته جدا می سازد.
🔸جنگ ها دیگر اعلام نمی شوند و با شروع آن ها شاهد یک الگوی ناآشنا و غافلگیرانه از آن ها هستیم.
@amniatemeli
✅ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد/ واقعا باید از دانشگاهیها تشکر کنیم که نگذاشتند محتاج غربیها بمانیم
🔻برای اینکه نخبه بتواند آن استعداد ذاتی را بروز بدهد و فرصت تلاش پیدا کند، زمینه لازم است؛ گاهی نخبه هست و آمادگی کار هم دارد اما زمینه برایش فراهم نمیشود. این زمینه در دوران طاغوت وجود نداشت، اگر هم بود خیلی جزو سیاستهای رسمی طاغوت نبود، زمینه وجود نداشت. خیلیها بودند دارای استعدادهای خوب، آمادهی تلاش هم بودند، اما توی سرشان میزدند. من چون از اول انقلاب در مجموعهی دانشجویی و دانشگاهی و دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر حضور داشتم با استاد و با دانشجو و اینها دائم نشست و برخاست داشتم، من این را با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم، با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد.
🔹 اولاً توسعهِی دانشگاهها؛ شما ببینید کجای کشور الان دانشگاه ندارد؟ همهجای کشور دانشگاه هست.
🔹 بعد هم دانشگاهیان، گسترش دامنهی دانشگاهی چه دانشجو چه استاد. حدود بیست و پنج برابر دانشجویان کشور رشد پیدا کردهاند، بیست و پنج برابر. خیلی است. سالهای اول انقلاب همان سالهای حدود ۵۹، ۶۰ آنطور که در ذهنم هست حدود ۵۰۰۰ استاد هیئت علمی در کشور بود. الان بیش از ۱۰۰ هزار است.
🔺 این توسعهی علم در کشور خیلی چیز باارزشی است. جزء زمینههای نخبهپروری یکی این است. یعنی واقعاً باید تشکر کنیم از خود دانشگاهیها؛ دانشگاهیهای ما نگذاشتند که ما محتاج غربیها بمانیم. ۱۴۰۱/۷/۲۷
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم با انقلاب اسلام
✅ نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند / ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است / میگفتند تصاویر پهپادهای ایرانی فتوشاپ است! حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است
🔻بدون مبالغه باید بگوییم نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند. شما نسلِ جوانِ نخبگان هستید. قبل از شما هم نخبگان زیادی، نسلهای قبل از شما، در این چهل سال وجود داشتند که آبرو دادند به کشور. در هر مسئلهای دانشمندان ما ورود کردند و متمرکز شدند، کاری کردند که در محافل علمی جهان مورد تحسین واقع شد. حالا من چند نمونهاش را اینجا بگویم که البتّه همهی شما هم میدانید:
🔹 تحقیقات و دستاوردهای پژوهشگاه رویان؛ نه فقط در مسئلهی سلولهای بنیادی، در شبیهسازی حیوان زنده، این در دنیا یک چیز کمیابی بود، این اتّفاق افتاد.
🔹 انتقال ماهواره به فضا. این مال چند کشور است. همهی کشورها این را ندارند. خیلیها ماهواره در فضا دارند، ولی مال خودشان نیست، خودشان پرتاب نکردند. آنهایی که خودشان پرتاب میکنند تعداد معدودی کشورند. ما البتّه عقبیم، امّا پرتاب کردیم، توانستیم، رفتیم. دانشمندان ما متمرکز شدند.
🔹 ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است.
🔹 دستاوردهای بنیادین در صنعت هستهای؛ ما به مسائل بنیادین در صنعت هستهای دست پیدا کردیم. ما دنبال سلاح و بمب اینها نمیرویم امّا خود این صنعت خیلی برکات دارد. ما توانستیم دست پیدا کنیم.
🔹 ساخت تجهیزات پیشرفتهی موشکی و پهپادی که چند سال پیش از این وقتی که عکسهایش منتشر میشد، میگفتند این فتوشاپ است. حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است. چرا به فلان کس میفروشید، به فلان کس میدهید.
🔹 ساخت واکسن های پیچیده به خصوص واکسن کرونا و امثال اینها.
🔺 خب اینها کارهایی است که نخبهی ایرانی انجام داده. این برای کشور آبروست.۱۴۰۱/۷/۲۷
@amniatemeli
35.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ شناختی و روش صحیح مقابله با آن
🔹جنگ شناختی جنگی است که در آن شناخت انسانها نسبت به وقایع پیرامون خود مورد هدف قرار میگیرد.
🔸دراینبین خطرناکترین بخش این جنگ، تلفات انسانی آن است که علاوهبر از دست دادن نیروی انسانی، سبب میشود تا فرد با تمام اطلاعات و منابع شناختی خود به خدمت نیروهای مهاجم درآید.
🔹بههمیندلیل روش صحیح مقابله با تهاجمات دشمن در جنگ شناختی، افزایش سطح اطلاعات و اقناعسازی عمومی در سطوح گسترده است.
@amniatemeli
✅قدرت نرم
🔹قدرت نرم توانایی بدست آوردن از طریق مجذوب کردن می باشد.این کار از طريق جذابیت های فرهنگی، ایده های سياسی و اقتصادی صورت می گیرد. زمانی که سیاستهای ما در چشم دیگران مشروعیت دارد قدرت نرم ما تقویت شده است.
🔸 در واقع زمانی که شما دیگران را وادار می کنید ایده های شما و آنچه شما می خواهید را بپذیرند بدون اینکه برای این کار هزینه زیادی صرف کنید، در آن صورت شما از قدرت نرم استفاده کرده اید.
🔹اساس قدرت نرم در ارزش ها، فرهنگ و نحوه رفتار با هر کشور در سطح ملی،منطقه ای یا بین المللی و ایجاد حس مشروعیت برای اهداف بینالمللی یک کشور نهاده شده است.
🔸قدرت نرم توانایی بدست آوردن چیزی است که می خواهیم با جذب و اقناع سایرین جهت تحقق اهداف خود احصاء کنیم.اساسا این نوع قدرت با قدرت سخت متفاوت است به جهت اینکه ارزان تر و کاراتر از اجبار است.
وستانیوز
@amniatemeli
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅امنیت سایبری چیست؟
@amniatemeli
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅حراست از امنیت ملی؛ مسئولیت اصلی و افتخار آمیز نیروهای مسلح
@amniatemeli
✅تهدیدات امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
🔹تهدیدات نظامی-اطلاعاتی
۱-جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه برون مرزی
۲-جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه درون مرزی
۳-ترور و تروريسم
۴-تهدیدات سایبری در حوزه نظامی و اطلاعاتی
۵-جاسوسی و نفوذ اطلاعاتی
۶-تسلیحات هسته ای و سلاح های نامتعارف
🔸تهدیدات اقتصادی-اداری
۱-بحران های ناظر بر فضای اقتصاد کلان
۲-جاسوسی اقتصادی و صنعتی
۳-فسادهای اقتصادی و اداری
۴-وابستگی اقتصادی
۵-تحریم ها و انزوای اقتصادی
@amniatemeli
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅یکی از ابرازهای قدرت امنیت ملی
@amniatemeli
سرو است و به ایستادگی متهم است
از شش جهت آماج هزاران ستم است
شعرم همه ارزانی این یک مصراع:
جمهوری اسلامی ایران، حرم است
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅تهدیدات امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران 🔹تهدیدات نظامی-اطلاعاتی ۱-جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه برون
🔹️تهدیدات فرهنگی سیاسی
۱-گروه های معاند سیاسی
۲-بحران های ناشی از فناوری های جدید
۳-بحران هویت
۴-آسیب های اجتماعی
۵-بحران های قومیتی و مذهبی
۶-بحران های حوزه علم و فناوری های نوین
🔸تهدیدات منابع-محیطی
۱-بحران آب
۲-بحران خاک و زمین
۳-بلایای طبیعی
۴-بحران های زیست محیطی
۵-بحران های مربوط به منابع تجدید ناپذیر
۶-بحران مربوط حوزه سلامت عمومی
۷-بحران جمعیت