✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ شنبه - ١۶ مرداد ١۴٠٠
🌙 السبت، 27 ذیالحجه 1442
🌲م Saturday 07 August 2021
👈امروزمتعلق استبه پیامبراکرم(ص)
🕋 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (١٠٠ مرتبه)
- یا حی یا قیوم (١٠٠٠ مرتبه)
- يا غنی (١٠۶٠ مرتبه) برای غنی شدن
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 تشکیل جهاد دانشگاهی (١٣۵٩ ش)
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: ایام نزول سوره "هل اتی" و همچنین خاتم بخشی امیرالمؤمنین (ع)
موضوع: #احکام_صدقه
روایات فراوانی در استحباب صدقه و تشویق بر آن به خصوص در اوقات ویژه، مثل جمعه و...؛ و بر طوائف مخصوص، مثل همسایگان و ارحام وارد شده است تا آنجا که در روایت است: «تا زمانیکه ارحام (فامیلهای نسبی) محتاج وجود دارند، صدقه به دیگران روا نیست!»
✅ شرایط صحت صدقه:
1️⃣ قصد قربت؛
2️⃣ لفظ یا هر عملی که دلالت بر تملیک مجانی مال به طرف مقابل میکند؛
3️⃣ تحویل دادن مال به طرف مقابل.
📚 رساله آموزشی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «نگین پادشاهی»
روز شنبه، ١۴٠٠/٠۵/١۶
✍️ مناسبت روز: امروز مناسبت خاصی نداریم اما در چند روز گذشته، در تاریخ اسلام، اتفاقی ظاهراً کوچک، اما بسیار مهم و سرنوشت ساز افتاد، که در پی آن، آیه ۵۵ سوره مائده بر پیامبر اکرم (ص) نازل شد و خداوند پرده از مسئله بسیار مهم ولایت و جانشینی بعد از حضرت رسول (ص) برداشت! لذا سخن امروز را به این موضوع مهم خاتمبخشی حضرت امیر (ع) اختصاص میدهیم؛
از سدّی، اعمش، عتبة بن ابی حکیم، غالب بن عبدالله، قیس بن الربیع، عبایة بن الربعی، ابن عباس، ابوذر، انس، عمار، عبدالله بن سلام، جابر بن عبد الله انصاری و... چنین روایت گردیده که:
«روزی گدایی به مسجد پیامبر آمد و از مردم تقاضای کمک کرد، امّا هر چه درخواست کرد، کسی به او کمکی نکرد! او که از کمک مردم مایوس گشته بود، رو به سوی آسمان کرد و اظهار داشت: خدایا! من به مسجد پیامبرت آمدم و از مردم تقاضای کمک کردم، امّا کسی به من کمک نکرد! در این حال، امیرمؤمنان (ع) که در حال رکوع بودند به دست خود اشاره نمودند! او نیز به طرف ایشان رفته و انگشتری حضرت را از دستشان بیرون آورد و (و با خوشحالی) از مسجد خارج شد...» (مجمع البیان، ج ٣، ص ٣٢۵ و تفسیر المیزان، ج ۶، ص ٢٣)
ادامه این ماجرا را امام محمد باقر (ع) چنین روایت کردهاند: «گروهی از یهودیان، از جمله عبداللَّه بن سلام، أسید بن ثَعلَبَه، ابنُ یامین و ابنُ صُوریا که مسلمان شده بودند به خدمت پیامبر (ص) آمدند و عرضه داشتند: ای رسول خدا! حضرت موسی (ع)، یوشع بن نون را وصی خود قرار داد! پس وصی و جانشین شما کیست؟
در این هنگام، آیه ۵۵ سوره مائده نازل شد: «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ»: «ولیّ شما تنها خدا و پیامبر اوست و کسانی که ایمان آوردهاند، همان کسانی که نماز را بر پا میدارند و در حال رکوع، زکات می دهند!»
پس با دستور پیامبر (ص) همه از جای برخاسته، و به همراه حضرت به مسجد رفتند؛ سائلی را دیدند (که با خوشحالی) از درب مسجد در حال خارج شدن بود! پس پیامبر (ص) به وی فرمودند: ای سائل! کسی چیزی به تو در مسجد نداد؟ او انگشتری امیرالمؤمنین (ع) را نشان داد و گفت: آن مردی که در حال نماز است، این انگشتری را به من داد! آن حضرت فرمودند: وقتی این انگشتر را به تو داد، در چه حالتی بود؟ مرد گدا گفت: در حال رکوع! این جا بود که پیامبر خدا تکبیر گفتند! و مسلمانان حاضر در مسجد نیز با شنیدن تکبیر حضرت، تکبیر گفتند! و در این هنگام، پیامبر فرمودند: «ای مردم، بدانید که پس از من، علیبنابیطالب (ع) ولی شما است!» و آنان نیز در پاسخ گفتند: ما نیز خدا را به عنوان پروردگار، اسلام را به عنوان دین، شما را به عنوان پیامبر خدا و علی (ع) را به عنوان ولی و جانشین شما قبول کردیم!» (تفسیر نورالثقلین، ج ١، ص ۶۴٧؛ و الدرالثمین، ص ١٧؛ و شیخ صدوق، الأمالی، ص ١٢۴؛ و ...)
ابن شهر آشوب نقل میکند: که در این هنگام، خداوند متعال نزد فرشتگان، به حضرت علی (ع)، فخر و مباهات کرد و فرمود: «فرشتگانم! آیا به بندهام نگاه نمیکنید که چگونه بدنش در عبادت و قلبش در اختیار من میباشد و در همان حال، برای خشنودی من با مال خود انفاق میکند و صدقه میدهد؟ شما را شاهد میگیرم که من از او و فرزندانش راضی هستم!» (مناقب ابن شهر آشوب، ج٣، ص۴)
✍️ در پایان لازم به ذکر است که تقریباً تمام مفسران شیعه و سنی بر این موضوع تأکید کردهاند که تنها کسی که انگشتر خود را در حال رکوع به سائل داده، حضرت علی (ع) است! چنانچه ابن شهرآشوب در مناقب خود به تعدادی از آنها اشاره مینماید؛ از جمله: «ثعلبی، ماوردی، قشیری، قزوینی، رازی، نیشابوری، فلکی و طبری» و همچنین ابن البیع در کتاب معرفة اصول الحدیث، سمعانی در فضائل الصحابه، سلمان بن احمد در معجم اوسط، ابوبکر بیهقی در مصنف و نظری در خصائص به این موضوع اشاره نمودهاند! (مناقب ابن شهر آشوب، ج ٣، ص ٣)
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ یکشنبه - ١٧ مرداد ١۴٠٠
🌙 الأحد، 28 ذیالحجه 1442
🌲م Sunday 08 August 2021
👈 امروز متعلق است به امیرالمؤمنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)
🕋 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (١٠٠ بار)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین(١٠٠٠ بار)
- یا فتاح (۴٨٩ بار) برای فتح
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 روز خبرنگار
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: ایام نزول سوره "هل اتی" و همچنین خاتم بخشی امیرالمؤمنین (ع)
موضوع: #احکام_صدقه
❓دادن صدقه بهصورت مخفیانه بهتر است یا علنی؟
✅ پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «صَدَقَةُ السِّرِّ تُطْفِئُ الْخَطِیئَةَ کَمَا تُطْفِئُ الْمَاءُ النَّارَ وَ تَدْفَعُ سَبْعِینَ بَاباً مِنَ الْبَلَاءِ»: «صدقه مخفیانه خشم پروردگار را خاموش میکند و گناهان را از بین میبرد؛ همانگونه که آب آتش را خاموش میکند و هفتاد باب بلا را دفع میکند!»
✅ مستحب است که صدقه بهصورت مخفیانه داده شود، مگر در موارد زیر که علنی دادن صدقه افضل است:
🔹«دفع تهمت»: یعنی برای اینکه در معرض تهمت قرار نگیریم، علنی صدقه بدهیم؛
🔹«تشویق دیگران»: در جایی که بخواهیم دیگران یاد گرفته و در دادن صدقه اقتدا نمایند؛
🔹 در دادن «صدقات واجب»، مثل: زکات و فطریه.
📚 برگرفته از رساله آموزشی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «قضاوت با شما»
روز یکشنبه، ١۴٠٠/٠۵/١٧
✍️ مناسبت روز: هفدهم مرداد، سالروز شهادت مظلومانه خبرنگار مجاهد و مخلص، شهید محمود صارمی (ره) به دست طالبان منفور، در افغانستان است که در تقویم به نام «روز خبرنگار» نامگذاری شده، لذا ضمن گرامیداشت این روز و تبریک آن به همهی فعالان در این عرصه، صاحبان قلم و پرچمداران عرصه اطلاعرسانی، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
دیروز از ماجرای خاتم بخشی امیرالمؤمنین (ع) و نزول آیه ولایت و تأکید اکثر علماء و مفسرین شیعه و سنی بر این موضوع، سخن گفتیم؛ اما جالب است که برخی از افراد متعصب مانند «فخر رازی» شبهاتی را برای فرار از اقرار به ولایت و جانشینی امیرالمؤمنین (ع) بعد از پیامبر اکرم (ص)، ایراد نمودهاند که دراین مجال کوتاه به دو شبههی مهم در این زمینه اشاره مینمائیم:
✍️ «شبهه اول»:
❓در روایات آمده که حضرت علی(ع) در حال نماز، چنان غرق در مناجات پروردگار میشدند که پیکان تیر را از پایشان بیرون میآوردند و متوجه نمیشدند! حال چگونه ممکن است صدای سائلی را شنیده و از یاد خدا در نماز، غافل شده باشند؟
✅ پاسخ:
1️⃣ اولاً آنها که این ایراد را وارد کردهاند از این نکته غفلت دارند که شنیدن صدای سائل و صدقه دادن به او، پرداختن و توجه به غیر خدا نیست! بلکه توجه به عین دستور الهی است! لذا حضرت علی (ع) در حال نماز از خود و غیر خدا بیگانه بودند، نه از خدا و دستورات او؛ و به تعبیر روشنتر، پرداختن زکات در نماز، انجام عبادت در ضمن عبادت است که نه تنها با روح عبادت سازگار است، بلکه باعث تعالی آن میگردد!
2️⃣ معنی غرق شدن در توجه به خدا در نماز این نیست که انسان، از خود بیاختیار شود و احساس و فهم و ادراک خود را از دست بدهد! بلکه به این معناست که با اراده خویش، توجه خود را از آن چه در راه خدا و برای خدا نیست برگیرد! چنانچه وقتی تیر را در حال نماز از پای حضرت خارج ساختند، حضرت، مسلماً متوجه خروج تیر و درد حاصل از آن بودهاند! ولی با ارتباط معنوی با مبدأ هستی، آنچنان لذتی از عبادت میبردند و آنچنان قدرتی در خویش احساس مینمودند که به راحتی میتوانستند درد تیر را تحمل کنند!
✍️ «شبهه دوم»:
❓فخر رازی و برخی دیگر از متعصبین، گفتهاند که اشاره حضرت علی (ع) به سائل، برای این که انگشتر حضرت را بیرون بیاورد، مصداق «فعل کثیر» است و با صحت نماز، منافات دارد!
✅ پاسخ:
1️⃣ میدانیم در نماز کارهایی جایز است که به مراتب از این اشاره کوچک، بسیار بیشتر است و در عین حال، طبق فقه شیعه و مذاهب اهلسنت، ضرری به نماز نمیرساند! اعمالی مانند کشتن مار و عقرب و یا برداشتن و گذاشتن کودک و یا حتی شیردادن بچه شیرخواره که فقها، هیچ یک را جزء «فعل کثیر» ندانستهاند! پس چگونه یک اشاره کوچک، منافات با نماز داشته و فعل کثیر است!
2️⃣ کسانی که این شبهه را وارد کردهاند فراموش کردهاند که طبق روایات، آن نمازی که حضرت علی (ع) در آن، انگشتری به فقیر دادهاند، نماز مستحبی بوده! و در نمازهای مستحبی، فقهای همهی مذاهب اسلامی گفتهاند که «استقبال و استقرار» شرط نیست! یعنی کسی که میخواهد نماز مستحبی به جا آورد، لازم نیست حتماً رو به قبله باشد و همچنین لازم نیست در یک محل به طور کامل، استقرار داشته باشد! بلکه می تواند حتی در حال راه رفتن، نماز بگزارد و برای رکوع و سجود هم با اشاره به طرف پایین، رکوع و سجود انجام دهد؛ به این ترتیب در نماز مستحبی توجه به کاری مانند دادن صدقه، هیچ ضرری به نماز نمیزند!
✍️ در پایان توجه به این نکته نیز ضروری است که اگر دادن صدقه در رکوع نماز، با حضور قلب، تناقض داشته و نشانه غفلت و بیخبری از ذکر خدا بوده و یا مصداق فعل کثیر است؛ پس چرا خداوند متعال در آیه ولایت (مائده/۵۵) از آن، تکریم و تمجید نموده! و زکات و صدقه دادن در حال رکوع نماز را از امتیازات مهم الهی برای مقام ولایت دانسته است!
💠 قضاوت با شما...
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ دوشنبه - ١٨ مرداد ١۴٠٠
🌙 الإثنين، 29 ذیالحجه 1442
🌲م Monday 09 August 2021
👈 امروز متعلق است به امام حسن و امام حسین علیهما السّلام
اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (١٠٠ مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (١٠٠٠ مرتبه)
- یا لطیف (١٢٩ مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم
🔹 سالروز شهادت شهید سرافراز محسن حججی (ره)
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: روز آخر ذیالحجه و شب اول محرم الحرام
موضوع: اعمال این روز و شب
✅ اعمال روز آخر ماه ذی الحجه:
سيّد بن طاووس (ره) نقل كرده است كه در روز آخر ماه ذیالحجة که روز آخر سال قمری است، دو ركعت نماز بخوان و در هر ركعت، يك مرتبه سوره «حمد» و ده مرتبه سوره «قل هو الله» و ده مرتبه «آية الكرسى» را بخوان و پس از نماز بگو:
«أللهُمَّ ما عَمِلتُ فى هذِهِ السـّـنةِ مِنْ عَمَل نـَهَيتـَـنى عـَـنهُ و لمْ ترْضَهُ، و نـَسيتهُ ولمْ تنسَهُ، وَدَعَوتنى اِلى التوبَةِ بَعْدَ اجْتِرائى عَليْكَ، اَللهُمَّ فاِنى أسْتغفِرُكَ مِنهُ فاغفِرْ لى، وَما عَمِلتُ مِنْ عَمَل يُقَرّبـُـنى اِليكَ فاقبَلهُ مِنى، وَلا تقطعْ رَجائى مِنكَ ياكَريمُ»؛ وقتی چنين كردى شيطان مى گويد: واى بر من! هرچه در مدّت اين سال زحمت كشيدم (و او را وسوسه كردم) با اين عمل، همه را از بين برد و سالش را به خير پايان داد!
✅ اعمال شب و روز اول محرم:
1️⃣ «روزه»: که از امام محمدباقر (ع) روايت شده: «آن كس كه اين روز را روزه بدارد، خداوند دعايش را اجابت ميكند، همانگونه كه دعای زكريا (ع) را اجابت كرد!» (كامل الزيارات، ص١٧۴، ح۵)
2️⃣ «نماز»: برای اين شب چند نماز نقل شده كه يكی از آنها بدین شرح است: دو ركعت، كه در هر ركعت بعد از حمد يازده مرتبه سوره توحيد خوانده شود؛ و در روایت آمده: «خواندن اين نماز و روزه داشتن روز اول محرم، موجب امنيّت است و كسی كه اين عمل را انجام دهد، گويا تمام سال بر كار نيك مداومت داشته است!» (بحارالانوار، ج ٩٨، ص ٣۴٠)
3️⃣ احيای اين شب با نيايش و دعا و... (همان)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: « شهید حججی (ره)، حجت خدا برای مردم »
روز دوشنبه، ١۴٠٠/٠۵/١٨
✍️ مناسبت روز: ١٨ مرداد، سالروز شهادت سرافرازانه شهید محسن حججی (ره) است که با اخلاص و ایمان کامل، سَرِ و جان خود را وقف دفاع از دین و میهن کرد و همین شهادت مظلومانه و در عین حال شجاعانهی او به دست تکفیریهای داعش در سوریه، نقطه عطفی در دوران حضور رزمندگان اسلام در دفاع از حرم اهلبیت عصمت و طهارت (ع) شد! چراکه تا قبل از شهادت حججی، با وجود شهادت رزمندگان زیادی از ایران اسلامی و سالها حضور شجاعانهی آنها در مقابل متجاوزان تکفیری در سوریه و عراق، مدافعان حرم بهراستی «غریب» بودند و شاید فقط عده کمی از مردم، دلیل حضور آنها را در سوریه و عراق درک میکردند و متأسفانه حتی یک عده سلبریتی غربزده، داغ دل مادران شهدای مدافع حرم را تازه کرده و میگفتند: «مدافعین حرم، پول و حق مأموریت آنچنانی میگیرند و به سوریه و عراق میروند و به آنها پست و مقام و امتیازهای ویژه داده میشود!!!»
اما پس از شهادت خالصانه محسن حججی و مخابره اخبار و فیلم و تصاویر نحوه شهادت این شهید سرافراز، به یکباره ورق برگشت و نام مدافعان حرم و دفاع جانانه آنان بعد از چهار سال حضور و مقاومت، بر سر زبانها افتاد، لذاست که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شهید حججی، حجت خدا برای مردم شد تا همگان شاهد جنایات تکفیریها و بی رحمی و تجاوزگری آنان علیه مردم مظلوم باشند!»
از این رو، شورای عالی انقلاب فرهنگی روز ١٨ مرداد، سالروز شهادت شهید محسن حججی را به نام «روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم» نامگذاری کرد؛ تا در این فرصت، از فداکاری و رشادتهای مدافعان حرم در دفاع از حرم آل اللّه و حمایت از مردم مظلوم عراق و سوریه، و در حقیقت دفاع از حریم دین و میهن عزیزمان قدردانی شود!
بنابراین لازم است که در این روز گرامی، ضمن بزرگداشت آن، زوایای زندگی شهدای گرانقدر مدافع حرم را به نحو شایسته به زبان قلم ،هنر و رسانه در دید همگان قرارداده تا همچنان فرهنگ شهادت و فداکاری در جامعه اسلامی و به خصوص در نسل نو ما، زنده بماند و بیتردید دراین راه، همهی ما، مسئولیت بزرگی برعهده داریم!
البته همه شهدای مدافع حرم، با عظمت وعزیز هستند و تکریم تک تک آنها وظیفه آحاد ملت است، اما بدون شک، زندگی و شهادت شهید محسن حججی (ره)، الگویی بینظیر از فداکاری، کفرستیزی، ولایتمداری، دفاع ازحق وحقیقت و تمام خوبی ها و زیبایی هاست که میتواند یک امت را از غفلت، نجات دهد! پس بر ماست که در این راه بکوشیم و به حداقل وظیفهی خود که انتقال این حماسهی جاودان است، همت گماریم!
✍️ و سخن امروز را با بخشی از وصیتنامه این شهید آسمانی به پایان میبریم: «... از ولایت فقیه غافل نشوید و بدانید من به یقین رسیدم که امام خامنهای نائب بر حق امامزمان است؛
از همهی خواهران عزیزم و از همهی زنان امت رسول اللّه میخواهم، روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما، نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید... همیشه الگوی خود را حضرت زهرا (س) و زنان اهل بیت قرار دهید...
از همهی مردان امت رسول اللّه میخواهم، فریب فرهنگ و مدهای غربی را نخورید؛ و همواره علی ابن ابی طالب امیرالمومنین (ع) را الگو و پیشوای خود قرار دهید و از شهداء درس بگیرید...
خودتان را برای ظهور امامزمان روحی لک الفدا و جنگ با کفار به خصوص اسرائیل آماده کنید که آن روز بسیار نزدیک است؛ همیشه برای خدا بنده باشید که اگر این چنین شد بدانید عاقبت همهی شما، ختم به خیر میشود...»
https://eitaa.com/ROOZBARG
برادران و خواهران گرامی
سلام و عرض ادب
این روزها در بدترین شرایط کرونایی قرار داریم و کمتر خانواده ایرانیست که مصیبت زده کرونا نباشد. در حال حاضر وقت آن است که از تقصیر از بی کفایتی دولت است یا بی مبالاتی و بی توجهی مردم عبور کنیم. ویروس کرونا بیداد میکند. ایران عزیزمان در خطر است. بیمارستانها لبریز از بیماران درمانده و دردمند، کادر درمان خسته و کم امید، دارو کمیاب و گران است. خاک نیز دیگر توان پذیرش عزیزانمان را ندارد. بیایید همه با هم این زنجیره شوم منتهی به مرگ را بشکنیم. با پیوستن به پویش مردمی همیاران سلامت زندگی را به رگهای کم توان و بی جان ایران عزیزمان برگردانیم.
برای پیوستن به پویش مردمی همیاران سلامت تنها کافیست که مسوولیت اجتماعی خودمان را به خوبی انجام دهیم:
▪پزشک و جراحی که اعمال جراحی غیر ضروری بیمارانش را کنسل کرده و به تعویق می اندازد و به این وسیله داروها و تجهیزات را جهت بیماران کرونایی ذخیره میکند به این پویش مردمی پیوسته است.
▪هموطنانی که برای درمان و جراحی غیر اورژانس شکیبایی کرده و باعث کاهش بار کاری تیم درمان میشوند نیز به این پویش مردمی ملحق شده اند.
▪مدیران ارشد استانی که با اتخاذ تصمیمات محدود کننده و قرنطینه شهر و نظارت دقیق بر اجرای محدودیتها موجبات شکستن زنجیره انتقال ویروس را فراهم میسازند نیز به این پویش مردمی پیوسته اند.
▪کسبه محترم شهر که با همه سختی های اقتصادی موجود، محدودیتهای شغلی ابلاغ شده را رعایت کرده و حتی کارگران و کارمندانشان را نیز تا حد توان حمایت میکنند نیز به این پویش ملحق شده اند.
▪رستوران داران عزیز و صاحبان باغ تالارها و غذاخوریها که از مشتریان خود به صورت بیرون بر پذیرایی میکنند و با این کار مانع تجمعات کشنده و قطع زنجیره انتقال ویروس میشوند نیز از مهمترین اعضای این پویش مردمی هستند.
▪تولیت محترم و زحمت کشان آستان قدس و خادمیاران عزیز و متولیان مساجد و اماکن مذهبی که مانع مراسم ختم شده و در مراسم مذهبی تمام پروتکلها را رعایت کرده و مانع تجمعات میشوند نیز از اعضای این پویش مردمی اند.
▪زحمت کشان نیروی انتظامی و نهادهای امنیتی که با دقت و بی اغماض مبادی ورودی و خروجی شهرها را نظارت کرده و اجرای دقیق پروتکلها را در سطح شهر با سختگیری مدیریت میکنند نیز در این پویش مردمی عضویت دارند.
▪هموطنان عزیزی که با مشاهده علائم مشکوک با سامانه ۱۹۱ تماس گرفته و به مرکز درمانی معتبر مراجعه کرده و توصیه پزشک را به طور کامل اجرا میکنند و به این ترتیب روند درمان را مختل نمیکنند نیز قطعا به این پویش مردمی ملحق شده اند.
▪تمام هموطنان عزیزی که این روزها از مسافرت ، دورهمی های خانوادگی و دوستانه و تجمعات بزرگ و کوچک و حتی خریدهای غیر ضروری اجتناب کرده و در خانه میمانند و تنها برای کارهای ضروری از منزل خارج میشوند نیز به این پویش ملحق شده اند.
▪همشهریان عزیزی که همیشه از ماسک استفاده میکنند و دیگران را نیز به این کار تشویق میکنند و سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر را در رعایت پروتکلهای بهداشتی پاس میدارند نیز از اعضای این پویش مردمی اند.
▪دولتمردان عزیزی که تمام موانع موجود در واکسیناسیون را مرتفع کرده و با سرعت بخشیدن به این امر موجبات آرامش در جامعه را فراهم مینمایند نیز در این پویش مردمی عضویت دارند.
▪خبرنگاران و ارباب جراید و اعضای محترم رسانه های تصویری و نوشتاری که با انعکاس اخبار شفاف و دقیق و ارتقای سطح آگاهی مردم مانع گسترش سیاه نمایی در سطح جامعه شده و تیم های درمانی را یاری میدهند نیز از اعضای اصلی و پرتوان این پویش اند.
▪و همه ما که مسوولیت اجتماعی خودمان را انجام میدهیم و فارغ از دعوای تقصیر دولت است یا گناه مردم به نجات ایران عزیزمان می اندیشیم به پویش مردمی همیاران سلامت پیوسته ایم.
اکنون می طلبد همه کانون های خدمت رضوی شهری و روستائی و همچنین خادمیاران عزیز به این پویش پیوسته و از هرگونه همکاری و مشارکت در امر کمک رسانی به مردم عزیز و شرافت مند ولایت مدار عزادار حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام از هر گونه کمکی دریغ نفرموده و مثل همیشه یار و مددکار مردم شرافت مند و ولایت مدار جامعه باشند.
والسلام
#انتشار
#دبیرخانه_کانونهای_خدمت_رضوی_اصفهان
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ سهشنبه - ١٩ مرداد ١۴٠٠
🌙 الثلاثاء، 1 محرم الحرام 1443
🌲م Tuesday 10 August 2021
👈 امروز متعلق است به امام سجاد، امام باقر و امام صادق عليهم السلام
🕋 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (١٠٠ مرتبه)
- یا الله یا رحمان (١٠٠٠ مرتبه)
- یا قابض (٩٠٣ مرتبه) برای حاجت
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 روز اول محرم الحرام و آغاز سال جدید قمری
🔹محاصره شعب ابیطالب
🔹غزوه ذات الرقاع، 4ه-ق
🔹حدیث معروف امام رضا (ع) به ریان بن شبیب
🔹جمع آوری اولین زکات در اسلام به دستور حضرت رسول (ص)
🔹 آغاز هفته امر به معروف و نهی از منكر
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: روز اول محرم الحرام
موضوع: #احکام_عزاداری
❓آیا به راه انداختن دسته جات عزاداری در معابر عمومی که گاهی اوقات باعث اذیت و بسته شدن راه برای عابرین و وسائل نقلیه می شود، اشکال دارد؟
✅ به راه انداختن دستههای عزاداری برای سیدالشهداء و اصحاب او (علیهم السلام) و شرکت در امثال این مراسم امر بسیار پسندیده و مطلوبی است؛ و از بزرگترین اعمالی است که انسان را به خداوند نزدیک می کند؛ ولی باید از هر عملی که باعث اذیّت دیگران می شود، و یا فی نفسه از نظر شرعی حرام است، پرهیز کرد.
(تذکر: امسال با عنایت به همهگیری بیماری کرونا، طبق نظر رهبر معظم انقلاب و دیگر مراجع عظام تقلید، میبایست دستورالعملهای ستاد پیشگیری از کرونا دقیقاً رعایت شود.)
❓آیا جایز است زنان با حفظ حجاب و پوشیدن لباس خاصی که بدن آنان را بپوشاند، در دستههای سینه زنی و زنجیرزنی شرکت کنند؟
✅ شرکت زنان در دستههای سینه زنی و زنجیر زنی شایسته نیست.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG