⬜️🌺🍃﹏﹏﹏﹏﹏﹏⬜️ 🌺
🍃
#نکات_کلیدی_در_حفظ_قرآن
#ارزيابی_پيشرفت_در_حفظ 🔻
✍دوستان، پس از آنكه كار حفظ آغاز شد، بايد گزارشي از كار خود تهيه، و فعاليتهاي انجام شده را ارزيابي كنید؛ براي مثال، بايد ساعاتي را كه به حفظ كردن اختصاص داده اید، ساعاتي را كه طبق برنامه عمل نكرده اید و تعداد صفحاتي را كه حفظ كرده اید را يادداشت كنید. خودارزيابي از خودگزارشگری ساده دشوارتر است؛ چون به داوري درباره كيفيت نياز دارد؛ اما به نظر ميرسد كه شما ميتوانید ارزيابي رفتار خود را با دقت منطقي ياد بگيرید. ضمن آنكه ميتوانید ارزيابي خود را با ارزيابي افراد صاحبنظر مقايسه كنید و بدينوسيله توانايي داوري خويش در مورد كيفيت كار حفظ را افزايش دهید.
#تشویق_کردن 🔻
✍پس از ارزيابي از روند حفظ و تایید موفقیت در اجرای برنامه های حفظ، خود را تشویق کنید وبا اینکار امكان توفيق بيشتر در انجام بقيه كار حفظ قران را براي خود فراهم سازید؛ به طور مثال ميتوانید مقرر كنید در صورتي كه برنامه حفظ روزانه را به درستي انجام دهید، امكان ديدار دوستان، رفتن به مهماني، تماشاي برنامه تلويزيوني خاص و... برای خود ايجاد کنید.
🖕البته در صورتي نيز كه شما وظيفه مشخص خود را انجام ندهید ميتوانید با استفاده از روشهاي ذيل رفتار نامطلوب كمكاري خويش را حذف كنید يا كاهش دهید:👇👇
#محروم_كردن_از_لذائذ 🔻
✍روش محروم كردن يعني فرد به دليل رفتار نامطلوب (كمكاري در حفظ روزانه قرآن)براي مدتي از تقويتهاي مورد علاقه محروم شود؛ براي مثال، شما به دليل كوتاهي در حفظ هر صفحه، خود را از تماشاي برنامه تلويزيوني مورد علاقه محروم سازید یا مهمانی مهمی را تعطیل کنید، یا از فضای مجازی( تلگرام، .....) استفاده نکنید
#جریمه_کردن 🔻
✍با خود قرار بگذارید هرگاه برنامه روزانه حفظ قرآن را اجرا نكردید، خود را جريمه كرده، مبلغي پول به عنوان صدقه بپردازید، احتمال بسيار كمي وجود دارد كه پس از نخستين بار جريمه، باز هم برنامه روزانه حفظ قرآن را به تعويق بیاندازید.ولی بشرط اینکه به عهد خود پایبند باشید.
#جبران_كردن 🔻
✍با خودتان قرار بگذارید كه در صورت تخلف از برنامه حفظ قرآن، آن را در نخستين زمان ممكن جبران كنید و علاوه بر جبران تخلف، قرار شود به انجام اعمال اصلاحي ديگر نيز بپردازید، براي مثال افزون بر آنكه صفحه را حفظ كند، آيات آن را نيز بنويسد، دوستان به اینکار (جبران اضافی ) ميگويند.
⬜️🌺🍃﹏﹏﹏﹏﹏﹏⬜️ 🌺
🍃
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #ويژه
📹ببينيد تلاوت دیدنی کودک حافظ قرآن با ايما و اشاره در حضور رهبرانقلاب
🔹 کانال آموزش حفظ قرآن كريم
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
●➼┅═❧═┅┅───┄
یک آیه انتخاباتی
❓چرا در انتخابات شرکت کنیم؟
... وَدَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِكُمْ وَأَمْتِعَتِكُمْ فَيَمِيلُونَ عَلَيْكُم مَّيْلَةً وَاحِدَةً...
... ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺁﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺳﻠﺎﺣﻬﺎ ﻭ ﻣﺘﺎﻋﻬﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﻏﺎﻓﻞ ﺷﻮﻳﺪ ﻭ ﻳﻜﺒﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﺠﻮم ﺁﻭﺭﻧﺪ...
(نساء/١٠٢)
وقتی دشمن در کمین است
و آرزو دارد تو پشت کشورت را خالی کنی و انتخابات را نادیده بگیری
تا هجوم ضربه هایش را با قوت بیشتر بر تن وطنت فرود بیاورد
رواست که بنشینی و سلاح رأیت را زمین بگذاری⁉️
این کمترین و ضروری ترین کار در این لحظه است.
سلاحت را زمین نگذار مجاهد!
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
╔═.🍃.═════════════╗
#فنون_ترميم_و_بازسازی_محفوظات 1
✍روند شکلگیری و یادآوری حفظ، کمی پیچده است و ما اگر با این روند ( مکانیزم) آشنا نباشیم، از تمام ظرفیت حافظه خود نمیتوانیم، استفاده کنیم. وقتی شما اطلاعاتی را به حافظه خود میسپارید و در اصطلاح آن را حفظ میکنید، برای بازیابی و فراخوان آن از ذهن، فعل و انفعالات خاصی صورت میگیرد، تا این فرایند به صورت کامل و سالم انجام پذیرد.
✍ در این راه عوامل مخالف و مخلّی نیز وجود دارند که مانع بازیابی محفوظات شده و فراخوان حفظ از حافظه به خوبی انجام نمیشود، با این توصیف اگر هنگام قرائت قرآن از حفظ گاهی سوره ، جزء یا صفحهای را خیلی خوب و گاهی خیلی بد میخوانید، باید به ریشهیابی علّت آن و عوامل مخالف و مخلّ بپردازید و تا با رفع آنها، بتوانید از حُسنِ حفظِ عالیتر بهرهمند شوید. در پست بعدی عوامل مخل بازیابی محفوظات را ارایه خواهیم داد.
👈 اثر : #استاد_داود_قاسمی از اساتید ممتاز کشور
#ادامه_دارد....
╔═.🍃.═════════════╗
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
╚═════════════.🍃.═
1_385560101.MP3
3.85M
#مشاوره
⁉️ آیه اول صفحه بعد، چی بود؟!!...
⚠️ معضلی که خیلی از حفاظ با آن دست و پنجه نرم می کنند
✅ یک راه حل اساسی برای این مشکل...
💐 برادر عزیزمان حجة الاسلام
استاد_سید_عباس_مهندسی
〽️مدیر مرکز تربیت مربی حفظ و قرائت کشور در فایل صوتی بالا توضیح میدهند.
@amozesh_hefzequranekarim
══💝══════ ✾ ✾ ✾
یک آیه انتخاباتی
⛔️چه کسانی را انتخاب نکنیم؟
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ
ﺍﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﭼﺮﺍ ﺳﺨﻨﻲ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﻴﺪ ﻛﻪ ﻋﻤﻞ ﻧﻤﻲ ﻛﻨﻴﺪ؟
(صف/٢)
🔹🔸🔹
به وعده ها دلخوش نشویم، کارنامه ها را بررسی کنیم!
🔻 رهبر انقلاب:
در انتخاب بایستی دقت کرد؛ به حرف و وعده اعتماد نکنید؛ به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد.
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
●➼┅═❧═┅┅───┄
╔═.🍃.═════════════╗
#فنون_ترميم_و_بازسازی_محفوظات 2
🌀عوامل مخل در ترمیم و بازسازی محفوظات
1⃣ عدم تمرکز :
✍ برای همه حافظان قرآن در بعضی از مواقع ، این مطلب رُخ داده گاهی آیاتی را که کاملاً مسلط بوده و بدون اشتباه میخواندهاند، را با تکلّف و خطای بسیار خوانده اما همین آیات را در زمان دیگر بسیار خوب و عالی به یاد آورده و تلاوت کنند. این مسئله در موقعیتی اتفاق میافتد که شخص، از تمرکز کافی برخوردار نیست، او نمیتواند ذهن خود را بر روی محفوظاتش متمرکز کند.
🔶 البته توجه دارید، تمرکز داشتن فقط به این معنا نیست که شما به هیچ چیز فکر نکنید، معنای تمرکز حواس این است که شما با علاقه بر روی مطلب خاصی ، تمام حواس خود را متمرکز کنید، لذا وقتی فردی برای خواندن محفوظات خود مینشیند، علاوه بر آنکه نباید به هیچ مطلبی غیر از مرور فکر کند، بلکه باید شوق و اشتیاق به مرور را هم داشته و ذهنش بر روی حفظ متمرکز باشد، پس اگر شما در آن هنگام علاقهای به مرور ندارید، مرور را به ساعتی بعد موکول کنید تا تمرکز لازم حاصل شود.
✅ بله ، دور بودن از آشفتگیهای درونی مثل: نگرانی، غم، خوشحالی زیاد، گرسنگی، تشنگی و ... خصوصاً اشتغال ذهن به مطلب خاصی غیر از حفظ و آشفتگیهای بیرونی مثل: صداهای محیط اطراف، سردی یا گرمی زیاد هوا و ... جزء عوامل مخلّ تمرکز هستند ، اما توجه کنید در بحث تمرکز حواس ، علاقه لحظهای به موضوع مهم است، بله شما مشتاق و علاقهمند به حفظ هستید، اما در این لحظه به مرور محفوظاتتان هم علاقه دارید؟
⚠️ نکته : معنای داشتن علاقه لحظهای یا آنی به مطلب این نیست که با نداشتن آن، ما امروز به طور کامل مرور و حفظ را تعطیل کنیم و کار را به روز بعد واگذاریم، بلکه الان این علاقه و حسّ وجود ندارد، اما ربع ساعت بعد، یا نیم ساعت بعد، این حسّ بیعلاقه بودن از بین میرود و شما میتوانید، تکالیف مربوط به آن روز را انجام دهید، پس حتماً شناختی از روحیّات خود داشته و بر اساس آن مواقع آمادگی روحی برای مرور و حفظ را بشناسید که :« بَلِ الْإِنسَانُ عَلَى نَفْسِهِ بَصِیرَةٌ » بلکه انسان خودش از وضع خود آگاه است.
کارشناس حفظ: #استاد_داود_قاسمی از اساتید ممتاز کشور
#ادامه_دارد....
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
╚═════════════.🍃.═
#کلام_ولایت
#انتخابات
💢بنده جدا امیدوارم که با همت ملت ایران، این انتخابات بر خلاف خواسته دشمن مایه آبروی ایران بشود. 1400/3/6
🔶🔹🔸🔹🔶
http://Eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim