این داستان درباره شخصی به نام مونتی روبرتز است...
وقتی که یک بچه بود، پدرش به عنوان یک مربی اسب برای تربیت اسب ها از یک اصطبل به اصطبل دیگر و از یک مزرعه به مزرعه دیگر در گردش بود. به همین خاطر مدرسهاش در طول سال چند بار عوض میشد. یک روز، وقتی که شاگرد دبیرستان بود، معلم از شاگردان خواست که بنویسند وقتی که بزرگ شدند میخواهند چه کاره شوند.
او یک دقیقه نیز صبر نکرد و هفت صفحه کاغذ درباره هدفش که میخواست مالک یک مزرعه اسب باشد نوشت، او همه چیز را با جزئیات کامل نوشت و حتی طرحی از آن مکان با اصطبلها و ویلایش کشید.
دو روز بعد او نوشتهاش را با یک نمره F (پائینترین نمره) در صفحه اول دریافت کرد. بعد از کلاس، نزد معلم رفت و پرسید، «چرا من پائینترین نمره را گرفتم؟» معلم پاسخ داد: «این آرزو برای بچهای مثل تو که نه پول دارد، نه امکانات و از یک خانواده دورهگرد است خیلی غیرواقعی است. به هیچ وجه ممکن نیست روزی به این آرزوی بزرگ دست پیدا کنی.» سپس پیشنهاد کرد دوباره بنویسد و آرزوی واقعیتری داشته باشد.
پسر به منزل رفت و از پدرش پرسید که چکار باید بکند. پدر پاسخ داد:«این تصمیم خیلی برای تو مهم است. پس خودت باید به آن فکر کنی.»
پس از چند روز، پسر همان نوشته را برای معلمش برد. هیچ تغییری در آن نداد و گفت: «شما نمره F را نگهدار و من آرزویم را نگه میدارم.»
اکنون مونتی رابرتز مالک خانهای با زیربنای 400 متر مربع در وسط یک مزرعه اسب به مساحت 8 هکتار میباشد و هنوز آن نوشته را با خودش دارد و آن را قاب گرفته و بالای شومینهاش نصب کرده است.
بخاطر داشته باشید، باید به حرف دل خود گوش کنید و اجازه ندهید هیچ فردی رویایتان را از شما بگیرد.
🗞 @Ancients ⏳
جمعه؛
۲۶ مرداد ۱۴۰۳ هجریخورشیدی؛
۱۶ اوت ۲۰۲۴ میلادی؛
۱۱ صفر ۱۴۴۶ هجری قمری
🔹آغاز بازگشت دلیرمردان ایران زمین، آزادگان سلحشور، از بند رژيم بعثی عراق پس از سالها اسارت - ۱۳۶۹ ش
🔹عین الدوله والی آذربایجان و سپهدار اعظم تنکابنی به سعدآباد تبریز رسیدند و از قوای دولت بازدید کردند - ۱۲۸۷ ش
🔹معرفی هیات وزیران مستوفیالممالک توسط خود وی - ۱۲۹۳ ش
🔹ورود محمد رضا شاه پهلوی و همسرش ملکه ثریا به رم ایتالیا - ۱۳۳۲ ش
🔹روابط عمومی ستاد ارتش اعلام کرد که به علت وجود سوء جریانات مالی سپهبد کیومرث صالح و دو سرتیپ و دو سرهنگ از ارتش اخراج شدند - ۱۳۵۳ ش
🔹بازداشت محمد وهاب زاده، مدیرعامل ب.ام.و ایران به اتهام تهیه فاکتورها و اسناد جعلی برای فروش اتومبیل به قیمت گزاف - ۱۳۵۴ ش
🔹زادروز علی عبدالمالکی، خواننده، ترانهسرا، آهنگساز و تنظیمکنندهٔ مطرح موسیقی پاپ در تهران - ۱۳۶۷ ش
🔹درگذشت استاد عزتالله انتظامی، بازیگر و کارگردان نامدار تئاتر، سینما و تلویزیون، مشهور به آقای بازیگر و عزت سینمای ایران، نخستین بازیگر ایرانی که از یک جشنوارهٔ بینالمللی جایزه گرفت و چهرههای ماندگار ایران و پدر استاد مجید انتظامی آهنگساز و نوازنده مطرح در سن ۹۴ سالگی در تهران بر اثر سکته مغزی - ۱۳۹۷ ش
🔹درگذشت سید ضیاءالدین دری، کارگردان، تهیهکننده و نویسنده مطرح سینما و تلویزیون، بر اثر عفونت بعد از پیوند کبد در سن ۶۵ سالگی و خالق سریال های کیف انگليسی و کلاه پهلوی در شیراز - ۱۳۹۷ ش
🔹درگذشت بهمن مفید، بازیگر، نوازنده، خواننده و صداپیشه مطرح عروسکی و گوینده در سن ۷۷ سالگی بر اثر سرطان ریه - ۱۳۹۹ ش
🔹درگذشت جلال شباهنگی، گرافیست، نقاش، مجسمهساز، نویسنده و استاد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و عضو پیوستهٔ فرهنگستان هنر ایران - ۱۴۰۲ ش
🔹زادروز ملکشاه یکم، دومین پادشاه امپراتوری سلجوقی، پادشاه یکی از بزرگترین امپراتوریهای تاریخ ایران - ۱۰۵۵ م
🔹آغاز حكومت قراختائيان بر كرمان - ۱۲۲۷ م
تُركان قراختائی كه اصل آنان از مناطق شمال شرقی ماوراء رود سيحون است و آلتائيک هستند حکومت بر كرمان را آغاز کردند. براق حاجب در این روز غياث الدين پيرشاه، حكمران كرمان را كشت و سلسله قراختائيان كرمان را تاسيس كرد. در آن زمان كرمان، مكران (بلوچستان تا مرز ايالت سند) و قسمتهای ديگری از جنوب شرقی ايران كه يك قلمرو ايالتی را تشكيل میدادند تحت سلطه غياث الدين بودند. سلطان جلال الدين خوارزمشاه در تفليس بود كه از قتل غياث الدين آگاه شد و برای تنبيه بُراق، ۱۷ روزه خود را از گرجستان به كرمان رساند. با وجود اين، بُراق باقی ماند.
🔹درگذشت راما كريشنا، پيشوای مذهب هندو - ۱۸۸۶ م
🔹زادروز توماس لورنس، جاسوس انگلستان در كشورهای عربی - ۱۸۸۸ م
🔹تأسیس جمهوری اندونزی توسط دکتر احمد سوکارنو بلافاصله پس از اعلام پايان جنگ جهانی دوم - ۱۹۴۵ م
🔹درگذشت خانم مارگارت ميچل نويسنده معروف آمريكايی و خالق داستان بر باد رفته - ۱۹۴۹ م
🔹استقلال قبرس از بريتانيا - ۱۹۶۰ م
🗓 @ancients
۲۶ مرداد سالروز بازگشت اسرای جنگ 8 ساله به وطن گرامی باد
🗓 @ancients
خلبان «ایدن مصطفی حمید»
خلبانی عراقی بود که از دستور بمباران حلبچه سرپیچی کرد و به دستور صدام حسین اعدام شد
او قبل از اعدامش گفت: آیا ملت ایران سالهای بعد از من یاد می کنند؟
🗞 @Ancients ⏳
اسطوره های آبی و قرمز...
در کنار هم...
ولی راهشون از هم جدا
🗞 @Ancients ⏳
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزیده ای از برنامه رادیویی
" صبح جمعه با شما " با حضور
زنده یاد منوچهر نوذری 👌
🗞 @Ancients ⏳
تصویری از زن تارنواز،
شیراز ١٩٠٠ میلادی
عکس از آرشیو دانشگاه هاروارد
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چو ایران نباشد تن من مباد❤️🇮🇷
🗞 @Ancients ⏳
فساد و درازدستی که در مُلک میرود یا پادشاه میداند یانه
اگرمیداند و منعی نمیکند که غاصب است وبه ظلم رضا داده
واگر نمیداند غافل است که هر دو به معنی لایق نبودنش هست!
خواجه نظام الملک
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادش بخیر تبلیغ خلاقانه نوکیا 6600
🗞 @Ancients ⏳
به جرات می توان گفت پس از عباس میرزا ، لایق ترین فرمانده دوران قاجاری فرزند او یعنی " مراد میرزا حسام السلطنه " بود.
مراد میرزا بسیاری از ناآرامی های شرق و شمال شرق ایران که در خراسان و افغانستان پدید آمده بود را آرام ساخت و حتی پس از دفع شورش افغانستان که در پشت پرده توطئه های انگلیسی ها آن را شروع کرده بود قصد حمله به هندوستان و خارج کردن هند از استعمار انگلستان را داشت.
🗞 @Ancients ⏳
زمانى اسلحه ها براى جنگيدن در نبردها ساخته می شدند؛
اما امروزه جنگ ها براى فروش اسلحه ها ساخته می شوند!
🗞 @Ancients ⏳
نقش همسایگان و ملخها در قحطی بزرگ ایران در سال های جنگ جهانی اول
در سال های عادی دولت درصد بزرگی از مالیات ها را از گندم دریافت می کند. اما امسال (۱۹۱۶ میلادی) مالیات بسیار اندکی گرد آمده است و نیز مناطق اصلی تامین کننده غله یعنی نواحی همدان، سلطان آباد و کرمانشاه در اشغال عثمانی است و از این رو به هیچ وجه امکان دریافت گندم یا جو از آن مناطق وجود ندارد.
ارتش های روسیه و عثمانی مقدار قابل توجه ای غله را ذخیره کرده اند و این خود دلیل دیگری برای بروز کمبود در بازار غله شده است.
طبیعت نیز سهم خود را داشته است. علاوه بر این دلایل بخشی بزرگی از گندمی که در همسایگی تهران بدست می آید با حمله ملخ ها خسارت دیده و محصول بسیار اندک بوده است. در نتیجه ماحصل همه اینها نان اندک و قیمت های سرسام آور بوده است.
منبع: قحطی بزرگ، محمد قلی مجد، ترجمه محمد کریمی، ص۹۸
🗞 @Ancients ⏳
💠 تن پوش زیبای ساسانی در طاق بستان که با هنرمندی بر سنگ کنده کاری شده است
🗞 @Ancients ⏳
📸سرنگون کردن مجسمهی رضاشاه در میدان توپخانه تهران توسط هواداران دکتر مصدق. یک روز قبل از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
🗓 @ancients
وقتی زنت را تقدیم به رئیست میکنی
🔹جنجالی ترین ازدواج مسعود رجوی، ازدواج سومش بود. مسعود رجوی بعنوان رهبر سازمان مجاهدین در سال 1364 به بهانه این که زنان نیز می بایست در رهبری سازمان مشارکت داشته باشند، از یکی از اعضای سازمان با نام مهدی ابریشمچی خواست که همسرش مريم قجر عضدانلو را طلاق دهد تا مسعود بتواند با او ازدواج کند. تا اینگونه مریم به عنوان همسر رئیس سازمان، در فرماندهی گروه نقش مستقیم داشته باشد و مجاهدین بتوانند ادعا کنند که زنان نیز در رهبری سازمان مشارکت داده شده اند!
🔹مهدی ابریشمچی به ناچار همسرش مریم را طلاق داد. مسعود رجوی که خوب میدانست با چنین ازدواجی، اعتبارش، نزد اعضای سازمان نیز زیر سوال خواهد رفت، مهدی ابریشمچی را وادار کرد تا در مراسم عقد همسر سابقش با مسعود رجوی، پشت بلندگو برود و این عقد را به گونه ای رضایتمندانه به آنها تبریک بگوید تا این گونه، حتی الامکان، حواشی پیرامون این ازدواج کاسته شود. نام خانوادگی مریم قجر عضدانلو نیز پس از ازدواج با مسعود رجوی به رجوی تغییر کرد.
📸فیلم کوتاهی از تبریک مهدی ابریشمچی در جلسه عقد همسر سابقش با مسعود رجوی را تماشا کنید و ببینید چگونه ابریشمچی با تک تک سلولهایش همسرش را تقدیم رئیسش میکند!
🗞 @Ancients ⏳
🗿نامه امام علی (ع) به ابن عباس که در بیتالمال خیانت کرده بود:
«از خدا بترس ، و اموال این مردم را به سویشان بازگردان، که اگر چنین نکنى و خداوند مرا بر تو چیره سازد، با تو کارى خواهم کرد که نزد خداوند عذر خواهم داشت، و با شمشیرم که هر کس را با آن زدم در آتش شد، گردنت را بزنم. به خدا سوگند، اگر کارى را که تو کردى حسن و حسین کرده بودند، از من نرمشى نمىدیدند، و به مرادى نمى رسیدند، تا آن که حق را از آنان بازگیرم، و باطلى را که از ستم آن دو پدید آمده، نابود سازم...»
🔖منبع: نامه 41 نهج البلاغه
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیوی کمتر دیده شده از تمرین استاد شجریان
به همراه همایون شجریان و گروه آوا
قبل از اجرای سلیمانیه عراق ۱۳۸۷
بَسَم از هوا گرفتن که پری نماند و بالی
به کجا روم ز دستت؟ که نمیدهی مَجالی
-سعدی-
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
The Hall of Khatam in Marble Palace, Tehran
تالار خاتم بیشک در تمام کره زمین بی نظیر و تک است. نزدیک به ۱۲سال بیش از ۸۲ خاتمکار از شیراز و اصفهان به تهران آمدند و در این اتاق کار کردند. مجموعهای از آنچه در این تالار به کار گرفته شده از دیوار و سقف، میز کار و هر آنچه در آنجاست ساخته شده از خاتم است و از عاج فیل، استخوان پای شتر، چوب درخت توت و... است و اساتید خاتمکاری آنها را میلیمتر به میلیمتر تراشیده و در کنار هم قرار دادهاند. این تالار شاهکار هنر خاتم کاری در ایران را نشان میدهد که باید به شکل بسیار خوب حفظ شود.»
یک داستان دیگری هم هست که: این اتاق همان جایی است که رضاشاه از حکومت استعفا دادن؛
🗞 @Ancients ⏳
( اسکار فیس Scarface) یا صورت زخمی، قطعا بزرگترین امپراتوری ثبت شده رو بین شیرهای جهان داشته و یکی از مشهورترین شیرهای جهان هست!
اون تنها شیری بود که تونست تمام گلههای شیر در منطقهی ماسایی مارای کنیا رو تحت سلطهی خودش در بیاره و این تابحال اتفاق نیفتاده بود و تا قبل از این کارشناسها انجامش رو بعید میدونستن. و این بیانگر اینه که اون پدر همهی توله شیرهای اون منطقهست!
اسکارفیس هر نری که تصمیم گرفت اونو به چالش بکشه یا کشت و یا به بدترین وضع سرکوب کرد، ولو اینکه پسر خودش باشه. حتی زمانی که اون پیر شد هیچ نری حریفش نشد و اون کاملا به یه قلمرو بزرگ تسلط کامل داشت. رفتارهای این شیر مثل یه سلطان واقعی بود...
حتی موقع مرگ و با وجود کهولت سن و بیماری ، اون ۲۵ مایل پیادهروی کرد تا در جایی که متولد شده بمیره. خیلی کم پیش میاد که یه شیر نر به دلایل طبیعی بمیره ولی این خوشبختانه اتفاقی بود که برای اسکارفیس افتاد. اون در آرامش و بدون مزاحمت کفتارها مرد.
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگترین دشمن روم و ابرجنگاور ایران باستان مهرداد بزرگ (مهرداد ششم) چه کسی بود؟
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باغ نارنجستان قوام ، شیراز
باغ نارنجستان قوام باغی بسیار زیبا در شهر شیراز و در نزدیکی خیابان لطفعلی خان زند قرار گرفته است و یکی از مقصدهای گردشگری تاریخی در شیراز محسوب می شود.
این بنا متعلق به دوران قاجار و متعلق به یکی از خاندان های بزرگ آن زمان به نام خاندان قوام الملک بوده است و در واقع محلی برای برگزاری نشست های بزرگان قاجار، دیوانخانه و محل مراجعات مردم بوده است.
باغ نارنجستان قوام در شیراز در سال ۱۲۵۷ تا ۱۲۶۷ خورشیدی و در دوارن سلطنت ناصرالدین شاه قاجار ساخته شده است.
این باغ به دستور فردی به نام علی محمدخان قوام ساخته شد و از دو قسمت باغ و اندرونی (داخل عمارت) تشکیل شده است. این بنا در سال ۱۳۴۵ توسط فردی به نام ابراهیم قوام الملک به دانشگاه شیراز اهدا شد.
🗞 @Ancients ⏳
"رشوه گرفتن به قدرى عادى بود كه در هيچ كشورى مانند ايران تا به اين حد علنى و بدون خجالت نيست!
ايران مملكتى است كه در آن بدون صرف پول نميتوان يك قدم هم برداشت..."
به نقل از رابرت گرات واتسن ؛ كه زمان فتحعلى شاه قاجار را نقل ميكند!
🗞 @Ancients ⏳
تیم فوتبال هنرمندان سینما و موسیقی
هنرمندانی چون ساموئل خاچیکیان، علی تابش، رضاکریمی، غلامعلی روانبخش، نصرت الله وحدت، حمیدقنبری، مجیدمحسنی، آرمان عبداالله و ناصرملک مطیعی حضور دارند.
🗞 @Ancients ⏳