▪️نخستین حلقه ازدواج جهان،که مربوط به
3260 سال پیش است متعلق به ملكه
"ناپیرآسو" همسر "اونتاش ناپریشا" پادشاه
ایلام میباشد!
بنابراین با افتخار رسم حلقه ازدواج مربوط
به ایران است!
🗞 @Ancients ⏳
عجیب ترین مجسمه دنیا
مجسمهی دستی در بیابان شیلی با ارتفاع 11 متری از زمین بیرون زده است. این مجسمه به گونه ای است که تصور می کنید غولی بزرگ زیر توفان خاک دفن شده است!
🗞 @Ancients ⏳
مهمانی سفارت ایران در دانمارک در سال ۱۳۵۵ - مهرانگیز دولتشاهی اولین سفیر زن ایران در کنار ملکه اینگرید دانمارک که به سفارت دعوت شده بود
🗞 @Ancients ⏳
خانه مینایی از جمله خانه های قدیمی و زیبای محله منیریه تهران است.
خانه ای که از نمونه های تلفیق مدرن گرایی با لحاظ کردن نمادهای خانه های سنتی ایرانی است. این خانه با اسکلتی فلزی ساخته شده و در ساخت آن از تیرک های چوبی خبری نیست.
با توجه به تزئینات کاربرده شده درنما مانند احتمال می رود این خانه برای یک خانم یا بدستور یک خانم ساخته شده باشددر ضمن با توجه به قدمت بنا که حدود 110سال است احتمال مالکیت منیرالسلطنه بدلیل فاصله زمانی دور از ذهن است. کامران میرزا,متولد1235 فرزند منیرالسلطنه بود که محبوبیت زیادی نزد شاه داشت اما چون از مادر غیرقاجار زاده شده بود نمی توانست ولیعهد شود. در۱۲۴۶ و پیش از سفر ناصرالدین شاه به خراسان ملقب به نایبالسلطنه شد و در سال ۱۲۶۵عنوان امیر کبیر، بالاترین عنوان نظامی قاجار را دریافت کرد. نام محله امیریه برگرفته ازلقب امیرکبیری کامران میرزاست.
فرهاد مینایی درسال ۱۳۴۵ آن را از تقیرضا، یکی از قصابهای معروف تهران، به قیمت ۱۴۰ هزار تومان خریداری کرد وتا همین چند سال پیش هم خانواده مینایی در lاین خانه زیبا و اصیل زندگی میکردند.
🗞 @Ancients ⏳
در توضیحات این عکس آمده است: «پل و دروازۀ شهر قم و قاطرخانۀ خاصّه». با توجه به توضیحات ذکر شده و آنچه که در عکس دیده میشود، به نظر میرسد اینجا نوعی ایستگاه یا پایانه مخصوص قاطرها در کنار دروازۀ شهر قم بوده است.
@ancients
زنان بروجردی برای تماشای کاروان ناصرالدین شاه که قرار است وارد شهر شود جمع شدهاند؛ سال 1271 شمسی
@ancients
مهمانی درباریان در خانۀ صدراعظم؛ هدایایی که قرار است تقدیم شوند بر روی میز قرار داده شدهاند؛ سال 1273 شمسی
@ancients
ژوزف تولوزان مشهور به حکیم طولوزان (سمت راست تصویر) پزشک و همهگیرشناس فرانسوی بود که از سال 1858 میلادی با درخواست سفارت ایران به تهران آمد و بیش از 30 سال به عنوان پزشک مخصوص ناصرالدین شاه در دربار ایران خدمت کرد. علاوه بر این، تولوزان در دارالفنون به آموزش علم طب به دانشجویان ایرانی میپرداخت. او در سال 1897 میلادی در ایران از دنیا رفت و در گورستان دولاب تهران به خاک سپرده شد.
@ancients