زن و شوهری که در طول اپیدمی آنفولانزای اسپانیایی در سال میلادی ماسک های محافظ به تن داشتند.
آنفولانزای اسپانیایی نام رایج آنفولانزا در طی یک بیماری همه گیر بزرگ بود که از سال تا میلادی ادامه یافت. این بیماری حداقل 550 میلیون نفر (حدود 30 درصد از جمعیت جهان) را تحت تاثیر قرار داد. تعداد تلفات ناشی از "آنفولانزای اسپانیایی" مشخص نیست.
این بیماری همه گیر را می توان یکی از بزرگترین فاجعه های تاریخ بشریت دانست.
🗞 @Ancients ⏳
خاطره واقعی حتما بخونید
وارد حیاط که شدم دیدم یک گوسفند سفید قربانی را به نرده بسته اند و بچه ها در حال ناز و نوازشش بودند...
شب شد، نالهِ این گوسفند تمام مجتمع رو برداشت
طاقت نیاوردم آمدم پائین ببینم چه خبره چی شده این حیوان ناله میکنه، صاحب گوسفند قربانی و چند نفر دیگر هم بودند، هرچه آب گذاشتیم کاهو ریختیم، بی توجه ناله میکرد، بازدید بدنی هم کردیم چیزی نفهمیدیم، تا صبح ناله کرد و ناله کرد، آفتاب نزده صاحبش رفت دنبال قصاب تا اهالی ساختمان کمتر ناراحتی بکشند، قصاب رسید اول سعی کرد بیاد تشنه لبان کربلا آبی به حیوان بدهد. نخورد بیشتر ناله کرد ناچار گوسفند را زد زمین، و تا آمد کارد را با گلویش آشنا کند به یکباره چاقو را به زمین زد و یک الله و اکبر خشمگینانه گفت و سر بر دیوار تکیه داد ... سپس خم شد با نوک چاقو ریسمانی را که بر آلت تناسلی حیوان بسته شده بود را باز کرد، گوسفند قربانی به یکباره مقدار زیادی ادرار خون آلود از خود دفع کرد و ناله اش قطع شد...
فروشنده سنگدل برای چند هزار تومان سود بیشتر چنین بلای چندش آوری را مرتکب و آب فراوانی بخوردش داده بود ...
قصاب گفت من سر این زبان بسته را نمی برم، بگذارش برای سال بعد، صاحبش در حالیکه اشک میریخت، گفت میبرمش ده که تا آخر عمر فقط بخوره بخوابه...
وقتی بعضی ها میگویند فساد نهادینه شده، مصداقش یکی از این اتفاقات است.
که اگر یک کیلوگرم به وزن گوسفند اضافه شود 45 هزار تومان حرام به دارایی دامدار و چوبدار اضافه می گردد، آنهم در مقابل شکنجه طاقت فرسایی که به حیوان زبان بسته میدهند.
حیوانی که چقدر سفارش به آسایش و آرامش آن در دین شده است، لعنت بر این پول پرستی و مال دوستی که شرافت و رحم و انسانیت برای کسب آن فدا می شود
راستی ما در اخلاق مروت و انسانیت به کجا می رویم؟! کجای تربیت انسانیمان اشکال دارد؟
مقلد کدام باورها هستیم؟
انسانیت به کجا رسیده؟
🗞 @Ancients ⏳
هنگام تولید اولین تانک ها در جنگ جهانی اول برای مخفی کاری، به کارگران سازنده بدنه تانک گفته شده بود که اینها مخزن متحرک آب هستند. از آن موقع این ابزار جنگی، تانک [به معنى مخزن آب] نام گرفت!
🗞 @Ancients ⏳
ضرب المثل " تعارف شاه عبدالعظیمی" از کجا اومده !؟
قدیما که تهرانیها با ماشین دودی میرفتن زیارت شاه عبدالعظیم پول رفت و برگشت ماشین رو باید اول میدادن، برای همین اهالی شهر ری که مطمئن بودن اینا چون پول بلیط رو قبلا دادن حتما برمیگردن خونه هاشون، الکی تعارف میکردن که تو رو خدا شب پیش ما باشین ! :))
🗞 @Ancients ⏳
در پاریس نمایشگاهی بود به نام باغوحش انسان!
میرفتن آفریقا چپاول میکردن بعد موقع برگشتن چندتا سیاهپوست رو با قلاده میاوردن تو یه جایی تو پاریس که الان پارک شده، مینداختن تو قفس بلیط میفروختن مردم میومدن تماشا!
🗞 @Ancients ⏳
جهالت واقعی
نداشتن آگاهی نیست،
بلکه روگردانی
از به دست آوردن آن است...!
#کارل_پوپر
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهرام مصر
همینقدر نزدیک
🗞 @Ancients ⏳
آگهی جالب از فروش یک منزل در فرمانیه
۴۵۰ متر با استخر ۲ میلیون تومان!
الان پول دو تا گونی برنجه
🗞 @Ancients ⏳
یکی از زیباترین فرش های ایرانی با ابتکار بافت 3 بعدی با طراحی استاد ارچنگ و بافندگی استاد خدادادی...! 👏
3 بعدی بودن پروانه رو ببینید با چه ظرافتی دراورده شده 👌
🗞 @Ancients ⏳
اگه بخواید بدونید سنگین ترین وزنه ای که بشر تا به حال بلند کرده کِی بوده باید بهتون بگم :
سال 1957 یک ورزشکار گرجستانی یک وزنه 2800 کیلو گرم بلند کرد که به همین دلیل اسمش توی تاریخ ثبت شد.
🗞 @Ancients ⏳
«فقیرنمایی» ایرانیان در دوره ی قاجار از نگاه جهانگردان خارجی
از ديد برخی ناظرانِ خارجی، جامعه ایرانی از دیرباز از افشاء نمودن اموال و دارایی خود خودداری کرده است و همیشه تمایل داشته است که خود را در نر دیگران فقیر و تنگدست جلوه نماید. این ویژگی از دید جهانگردان خارجی نیز پنهان نمانده است.
یکی از جهانگردان نوشته است: ایرانیان به فقر و نداری تظاهر می کنند. ایرانیان واقعاً مردمان عجیبی هستند، زیرا اینطور به نظر می آید که همه مردم به نحوی مقروض اند؛ از پادشاه مملکت گرفته که زیر بار قرض امپراطور روسیه است تا یک قاطرچی بینوا. شاید تنها نزول خورها مقروض نباشند و گرنه با هر کس که صحبت می کنید از قرضهای خود می نالد و آدمی مشکوک می شود که شاید این مردم به خاطر فرار از اجحاف دیگران این چنین به فقر و نداری تظاهر می کنند.
🗞 @Ancients ⏳
قتل با قهوه قجری
قائم مقام فراهانی (خورشیدی) صدراعظم باکفایت دوره محمدشاه قاجار مانند امیرکبیر با دسیسه درباریان و خارجیان و با رضایت شاه وقت به قتل رسید.
قائم مقام فراهانی که نقشه تصرف هرات و تثبیت اوضاع افغانستان را طرح میکرد، برای ساختن توپهای قلعهکوب دستورهایی داد، برای سر و صورت دادن به خزانه کشور اقداماتی را شروع کرده بود که عده زیادی مفت خوار چاپلوس از او رنجیدند و کمر قتل او را بستند .
چون شاه را پایبند سوگندش دیدند که قسم خورده بود خون قائم مقام را نریزد او را به طریقه خوراندن قهوه قجری راهنمایی کردند.
قائم مقام بازداشت شد و شب آخر صفر قهوه را آشامید و بدون آنکه منتظر نتیجه تدریجی آن سم مهلت شوند با آن مرد دانشمند و سیاستمدار مدبر، گلاویز شدند. هر چند خواه ناخواه بزودی تلف میشد، مجروحش کردند و بالاخره با فشردن شال کمر در حلقومش او را کشتند.
🗞 @Ancients ⏳