توالتی که امروزه به آن توالت ایرانی یا شرقی میگویند، ابتدای ورودش به ایران به توالت فرنگی معروف شده بود و برخی تندروها، به بهانه ترشح آب، آن را مخالف دین میدانستند!
آنها خود از توالتهایی با دهانه وسیع و هولناک استفاده میکردند که مستقیم روی چاه تعبیه شده بود و به توالت آخوندی معروف بود!
@ancients
خوشبخت واقعی آن کسی است که،
بتواند به خود بگوید:
من می خواهم راه بروم نه به مقصد برسم.
و بدبخت کسی است که،
خود را مقید می سازد و می گوید:
من میخواهم به مقصد برسم
👤اوریانا فالاچی
@ancients
ناصرالدین شاه چگونه برای همسرانش نامه می نوشت!؟
عایشه خانم یوشی، یکی از زنان اصلی ناصرالدین شاه بود، یعنی یکی از 4 زنی که به عقد دائمی وی درآمده بودند. آنچه در پی می آید، دو نامه ناصرالدین شاه به اوست ... شاید برای ما، با پس زمینه ذهنیمان نسبت به ناصرالدین شاه، سخت باشد که باور کنیم، این دو یادداشت از اوست:
نامه اول:
✍️عایشه خانم جانم حاجی سرور آمد کاغذ شما را رساند. سرداری و قبا و غیره فرستاده بودی رسید. از سلامتی احوال شما بسیار بسیار خوشحال شدم. بخدا قسم برای تو آنقدر دلم تنگ شده است که حساب ندارد. التفات قلبی من نسبت به تو زیاده از حد است. البته خودت هم میدانی چقدرها ترا میخواهم. هیچوقت از یادم فراموش نمی شوی. همیشه در خاطرم بودی و هستی . انشاالله تعالی هیچوقت از ما دور نشوید. انشالله همیشه در حضور باشید. پس فردا انشاالله شما را ملاقات می کنیم و آسوده می شویم .
نامه دوم :
✍️عایشه خانم جانم شنیده ام غصه میخوری. بخدا قسم یک تار موی کثیف ترا به هزار نفر آدم اجنبی نمی دهم، اگر بدانی چقدر محبت بتو دارم هرگز غصه نمی خوری. این دفعه اینطور اتفاق افتاد، ترا بسر من، بجان من، قسم می دهم که غصه نخور، آسوده خاطر باش والله از برای این که تو غصه می خوری، اوقات ندارم؛ مثل سگ می گذرد. ترا بجان من، قسم می دهم غصه نخور جواب خوب بنویس من آسوده شوم. یک انگشتر الماس برلیان برای تو فرستادم ؛ از حاجی سرور بگیر. تو عایشه جان من هستی، تو را به یک دنیا برابر نمی کنم.
@ancients
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشى جالب از كوچيكترين قهوه خانه جهان
قهوه خانه حاج على درويش، در راسته بازار زرگرها در تهران كوچيك ترين قهوه خانه جهان است كه به يك جاذبه گردشگرى درآمده و در ثبت ميراث فرهنگيست!
@ancients ☕️
سیاره ما دیگر نیازی به آدمهای موفق ندارد، این سیاره به شدت نیازمند افراد ”صلح جو، درمانگر، ناجی، قصه گو و عاشق“ است.
دالای لاما
@ancients