✳️ جلسه سوم نقد شبهه استاد سید کمال حیدری مبنی بر خروج احوالات شخصی پیامبر از محدوده عصمت و سنت
در این جلسه دیدگاه عالمان اهل سنت در زمینه حدیث تابیر النخل و تاکید آنان بر عدم عصمت و عدم حجیت سنت در حوزه امور دنیوی، مورد نقد قرار گرفته است.
👇👇👇
پایگاه وهابیت پژوهی : حاوی کتاب و مقالات و مطالبی در نقد وهابیت 👇👇👇http://alwahabiyah.com/FA/Subjects/
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
📌دلیل شهرت جهاد علمی امام #صادق(ع)
۱. توجه به نیازهای جامعه؛
۲. عمل به وظیفه هدایت جامعه؛
۳. گسترش #شیعه در جهان حتی تا #آفریقا؛
۴. تربیت شاگردان برجسته مثل #هشام و #زراره؛
۵. مبارزه با افکار وارداتی مثل #تناسخ؛
۶. مبارزه با جریان های فکری و فرقه ای همانند #غالیان؛
۷. تلاش برای اصلاح سنت های غلط و بدعت ها؛
چنان که امام صادق(ع) خطاب به سُفیان ثَوری از علمای سنی فرمودند:
📍«زمانه فاسد شده و حال مردم تغییر کرده است.»
📍«به خدا سوگند آنان(اهل تسنن) از آنچه پيامبر خدا(ص) آورده است، غير از ايستادن به سوى #كعبه چیزی ندارند.»
📚ابن جوزی، المنتظم، ج8، ص111.
📚برقی، المحاسن، ج1، ص156.
👇 👇
🌻 @ahlolbait
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 خلاصه مناظره اینستاگرامی دکتر رفیعی و آقای حسن آقامیری
از زبان آقای علی زکریایی
✍ منشانه
🔻روایتی درس آموز در باره اهمیت صله ارحام
عن أبي جعفر ( عليه السلام ) قال : قال رسول الله ( صلى الله عليه وآله ) :
أوصي الشاهد من أمتي والغائب منهم ومن في أصلاب الرجال و أرحام النساء إلى يوم القيامة أن يصل الرحم وإن كانت منه على مسيرة سنة ، فإن ذلك من الدين ؛
امام باقر از پیامبر اکرم (ص) این گفتار را نقل فرمود:
به شاهدان و غائبان امت خود و آنان که تا روز قیامت در صلب پدران و رحم مادران قرار خواهند گرفت، وصیت می کنم که صله رحم کنند (به ارتباط خود با خویشاوندان دور و نزدیک اهتمام بورزند)؛ هر چند خویشاوند آنان به میزان یک سال راه از آنان فاصله داشته باشد که این رویه؛ رویه دین است.
📌 دکتر شریعتی متفکری در حال شدن بود دغدغه اصلیش، اسلام اجتماعی بود/ شهید دکتر چمران، متفکر متعبد
بسم الله الرحمن الرحیم
این روزها سالگرد آسمانی شدن دو شخصیت تاثیرگذار در انقلاب اسلامی ایران است. مرحوم #دکتر_علی_شریعتی که ۲۹خرداد ۱۳۵۶ در انگلستان رحلت یافت و در زینبیه آرمید و شهید #دکتر_مصطفی_چمران که ۳۱خرداد ۱۳۶۰ در جبهه دهلاویه ملکوتی شد و در بهشت زهرای تهران مهمان شهدا گشت.
دکتر شریعتی متفکری در حال شدن بود دغدغه اصلیش، اسلام اجتماعی بود اسلامی که منحصر به مسجد و محراب نماند و اهل جهاد و مبارزه و انقلاب باشد. او برای تبیین چنین اسلامی از قیام امام علی و امام حسین و زینب کبری سلام الله علیهم و مکتب فرانکفورت بهره برد. شریعتی منتقد روحانیتی بود که دغدغه اسلام اجتماعی و انقلابی ندارد؛ همانگونه که منتقد روشنفکری بود که لیبرالیسم و سکولاریسم و کاپیتالیسم را همراهی میکند.
شهید دکتر مصطفی چمران هم متفکر متعبد و هم فیزیکدان و دانشمند فیزیک پلاسما بود. غایت زندگی او، جهاد در راه خدا بود گاه با پژوهشهای علمی و گاه با یتیمنوازی و گاه با سیاستمداری و گاه با مبارزه در میدان جنگ. چمران اهل ذکر و اهل دل و اهل سحر بود. حال که روز شهادت استاد شهید مصطفی چمران را روز بسیج استادان نامیدند پس شاخص چگونه زیستن و اندیشیدن و عمل کردن و مردن باید او باشد. استاد بسیجی باید عالم فرهیخته و نظریهپرداز باشد و در تحقیقات علمی کاهلی نکند.
استاد بسیجی باید سیاستمدار باشد اما سیاستباز نباشد. استاد بسیجی باید از حق و عدالت، ولایتمدارانه دفاع کند اما باندباز و عدالت باز نباشد و خود را شاخص حق نپندارد. استاد بسیجی باید بیانیه گامدوم را به صحنه عمل بکشاند و از شعار زدگی بپرهیزد. استاد بسیجی باید معرفت، بصیرت، محبت، عبادت، ولایت و مجاهدت را در خود جمع کند تا چمرانی شود.
عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه قم
۳۱ خرداد ۱۳۹۹
🆔 @khosropanah_ir
آیا #امام_صادق علیه السلام رئیس #مذهب_جعفری است؟!
✍️ به قلم حجت الاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹در سالهای اخیر بر زبان گویندگان و قلم نویسندگان اینطور رایج شده که امام صادق رئیس مذهب جعفری است. درحالی که این تعبیر کاملاً غلط و ساخته و پرداخته مخالفین شیعه است. البته بعضی نیز با توجه به جایگاه علمی امام صادق و نقش بی بدیل ایشان در احیاء اسلام، گمان کرده اند که این لقب، تمجید از مقام شامخ حضرتش محسوب میشود و مکرر آن را بر زبان جاری میکنند.
🔹باید دانست که اصلاً مذهبی به نام «جعفری» وجود ندارد و هیچ یک از متکلمین و علمای بزرگ شیعه مانند شیخ مفیدها، سید مرتضیها، شیخ صدوقها و... از چنین مذهبی نام نبرده اند. آنچه هست مذهبی است به نام #شیعه دوازده امامی که مؤسس آن، شخص پیامبر است و البته امام اولش امیرالمومنین میباشد. امام صادق علیه السلام نیز ششمین پیشوا محسوب میشود.
🔹علامه امینی در کتاب #الغدیر و #علامه_عسکری در کتب گوناگون اثبات کرده اند که شیعه از زمان پیامبر و با دستور شخص ایشان ایجاد شده است. اما از آنجایی که مذاهب فقهی چهارگانه اهل سنت نوعا اواخر قرن دوم پیدا شده است، سعی کرده اند پیدایش مذهب تشیع را تا زمان فوق به عقب رانند، زیرا حقانیت مکتبی که از صدر اسلام وجود داشته نسبت به مذاهبی که در اواخر قرن دوم پدیدار شده، امر واضح و روشنی است. (البته مخالفینی که مقداری انصاف داشته باشند، پیدایش شیعه را تا زمان فوق به تاخیر می اندازند، وگرنه بعضی از معاندین، چنین تبلیغ می کنند که شیعه ساخته و پرداختهٔ قرون متأخرتر مثلاً در زمان صفویه است.)
🔹 بله حتی میتوان به دلیل حجم عظیم روایات امام صادق علیهالسلام، با مسامحاتی فقه شیعه را فقه جعفری نامید، اما مذهب شیعه که مفهومی وسیعتر دارد و شامل یک برنامه اعتقادی، اخلاقی و عملی است، از دوره پیامبر عزیز اسلام و با امامت امیرالمومنین علیه السلام شکل گرفت.
🔹به هرحال آنچه مسلم است، نقش عظیم امام صادق علیه السلام در حفظ و احیاء اسلام (و نه فقط تشیع) است. اما نباید فراموش کرد که حضرت صادق علیه السلام، امامِ ششمِ مذهبی است که دهها سال قبل از ولادت ایشان، توسط #پیامبراعظم ص تاسیس شده است.
@andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
4_110356465956422150.exe
6.64M
💻 در این مجموعه 19 عنوان از کتاب های استاد مصباح یزدی گردآوری شده است.
- آموزش عقاید
- آذرخشی دیگر از آسمان کربلا
- درپرتوآذرخش
- در پرتو ولایت
- نگاهی گذرا به نظریه ولایت فقیه
- آموزش فلسفه جلد اول و جلد دوم
- راهیان کوی دوست
- بر درگاه دوست
- پندهای امام صادق(ع)
- خودشناسی برای خودسازی
- به سوی تو
- یاد او
- جنگ و جهاد در قرآن
- نظریه سیاسی اسلام جلد اول و دوم
- کاوش ها و چالش ها جلد اول و دوم
- پیش نیازهای مدیریت اسلامی
- گفتمان روشنگر
- تهاجم فرهنگی
- پرسش ها و پاسخ ها جلد اول تا جلد پنجم
@andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام